A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Bogi, nekünk az első látogatásnál mondta a gyerekorvos, hogy mindenképpen szerezzünk be porszívós orrszívót, mert a kézi semmit se ér! :? Reméljük Füge most már hamar meggyógyul!

Millye, minden ok lesz!
zsu83

Az a szép, az a szép, akineka szeme kék :wink:

Kép

Kép
kangu

kangu: de gyönyörű szemek!!!!

zsu: nekem az uncsim mondta hoyg nekik ilyen van és bevált. Itt is volt téma tudom, de addig amíg nem vagy benne addig nem tudod, legalábbis én. Szóval a pesztronkát jól eladom ha el lehet. Csak az bánt hogy remélem nem rakódott le sok Fügcsinek.

Kép
budabo

millye: lehet hogy Füge köhögése is a visszacsurgó takony miatt lehet :oops: . Legalábbis amióta azt a nagy mennyiséget kiszívtuk nem nagyon köhécsel...neked meg +++++++++++++++

Kép
budabo

Budabo: Évekig én is csak amatőr szinten fociztam... de néha azon rágtam be, hogy a férfiak annyira véresen komolyan vették...... na mindegy... a férjem meg az "öreg" fiúk csapatában focizik :lol: FÜGÉNEK:+++++++++++++++++++++++++

Zsu83: :roll: köszi! A férjemtől kaptam egy csodálatos cserepes virágot... hátha jobb kedvem lesz és nem fogok sírni... :roll:

Kangu: Szép ám, de még milyen szép! Én is benevezek a fiammal... :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: Az bizony lehet, hogy a náthától volt ... :? De szerencse, hogy kiszívtad!!! :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: Most olvastam csak vissza :oops: Ne aggódj!!! Szerintem eleve nem kellett volna ilyen kevéssel a szülés után kenetet venni :shock: Engem a szülések után fél évvel rendeltek vissza szűrni (eddig 2 különböző orvos is). A 6 hetes kontrolon sosem csináltak nálam eddig mintavételt, és ennek bizonyára megvan az oka is. Biztosan nem azért, hogy gyakrabban lássanak, mert nem vagyok fizetővendég :wink:

Kép
kangu

millye: köszönjük a ++++-t. Látod mennyien mondják hogy nemlesz baj, tehát nem lesz baj. Ennyi.

Kép
budabo

Az orszívó-porszívó a tuti. Csakhát rémisztő. De én kipróbáltam magamon,nem fáj. :oops: Hunor üvölt tőle- dehogy micsoda mennyiséget képes kiszívni :roll: Hunor sem köhög mióta porszívózom, biztosan a takony piszkálta a torkát neki is.

Kép
kangu

Kangu, gyönyörű szemei vannak Hunornak! :lol:
Örülök, hogy Hunor jobban van! :)

Bogi, nyugi, Füge most már meg fog gyógyulni! :)

Millye, igaza van a férjednek, tessék jobb kedvre derűlni! :wink:
zsu83

kangu: én is kipróbáltam a kezemen előtte, én fogtam Fügét apa szívta de én elsírtam magam, és ettől a kislányom abba hagyta az üvöltést, és azt nézte hogy én miért sírok, de pár másodperc után újra kezdte :shock: Na de hatásos. Lehet hogy akkor nálatok is ez volt a köhögés oka.

Kép
budabo

Kangu: Pontosan ezért kérdeztem a lányoktól, hogy ha az orvos azt mondja, hogy menjek vissza mostanában akkor érdemes visszamenni? Ne várjak vele pár hónapot? Mert az eredmény nem hiszem, hogy változni fog... nem is tudom, hogy mitől változna... mármint jó irányba mert a homeós bogyó sem fog meggyógyítani pár nap alatt... :? és ha te fél év múlva mész vissza akkor gondolom már regenerálódik a méhszájad... :roll: Na majd meglátom, hogy mit mond holnap az orvos és megírom nektek... :(

Zsu83: :)

Budabo: Akkor sírj és Füge nem sír... ha ez hatásos... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, ezt lehet hogy én is bevetem, én sírok, Bencus elhallgat! :wink:
Én is elsírom magam mindenen, ami Bencusnak rossz! :cry:

Millye, végre egy nevetés! :wink: :lol:
zsu83

Zsu83: Előre parázok a holnapi oltás miatt... na meg az orvos miatt is... úgyhogy holnap folytatom a sírást :? A férjemtől Medinilla magnifica-t kaptam :D

Kép

Kép

Kép
millye

jó estét!

Vincinek ma frankó jó napja volt, nekem is mert végre lenyugodtam, hogy eleget eszik, és van bennem tej :)

Játszószőnyeghez a műanyag akasztók voltak hozzá, de volt nekem itthon is még a régiről, ami a nagyok után megmaradt darabokban, meg csörgők akastói...stb. épp azon agyaltam, hol lehet kapni ilyen akasztókat, hogy lejjebb tehessem a cuccokat, meg gondoltam varrok még fel vagy 2-3 fület, hogy több helyre lehessen aggatni :)

Orrszívást én minden etetés előtt bevetem, meg akkor is ha nagyon sír, mert utána nagyon megtelik....jól leszívom, utána meg is nyugszik :) őszíntén mondom, én ki nem próbálnám....ez a gyerekeknek van kifejlesztve, én tudok orrot fújni zsepibe :lol:
Reggel jó kedve volt, apa leszívta neki, ez a gyerek meg csendben tűrte, és utána telibevigyorizta apát! Hát nálam mindig ordít a művelet előtt, alatt és után :evil:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye: köszi az infókat! Sztem is korai volt a szűrés, ne aggódj! Remélem a dokid is meg fog nyugtatni.

Nekünk ilyen a mei-tai:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... =&catId=14
nagyon kényelmes, nem érzem Alex 5,5 kilóját

Gabi, Zsu: nagyon ügyesek ezek a gyerkők, h ilyen sokat alszanak éjjel

Bogi: ha orrszívás előtt finoman megütögeted Füge hátát lentről felfelé haladva, az is segít felszakítani a letapadt váladékot. Sztem a pesztonka nagy rakás…semmi. Próbáltam vele anno fejni, kb. 10 ml jött le, míg kézzel 5x annyi uannyi idő alatt. (még jó, h nem vettem, hanem örököltem)

Nagyon édesek a babák!
Az oltásokra gyógysimit küldök.
kreiszi

millye,zsu: :wink:

kreiszi:köszi a tippet.

Kép
budabo

Millye: Csak most olvasom.... :( Nagyon sajnálom a rémületet, de biztosan nem lesz semmi, de semmi baj!!!! Nagyon drukkolok! :wink:

Zsuzsi: Nálatok jól halad a gyarapodás?
Szerintem cicifájás most annak köszönghető, hogy ÍBogyesz náthás volt, nem kapott úgy levegőt, nem tudta úgy bekapni a cicit és sajnos ennyi elég... :(

Huhh, én is szeretnék mei-tait!!! Kicsit sokba kerül, az a baj... :(

Én is azt néztem Kreiszi, hogy Marci Alex-szel, Vinyóval és Zsufi Marcival lehet hasonló alkat. Gyarapodás is hasonlóképpen alakul.

Jázmin, nagyon boldog születésnapot!!!

Apropó: Jázmin, Gjéti, Hajni????

Gyermekem náthája javul, kedve remek, ma hangosan kacagott először életében!!! :D És nagyon szereti, ha mesélünk neki, minden nap verselünk vagy mesét olvasunk.
Emellett nagyon kiegyensúlyozott, boldog Baba és ettől én is boldog vagyok. :D És nekem is álombabám van, Millye, az esetek 95%-ban egyedül elalszik. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: nagyon ügyi Marcibogyesz, tök jó lehetett a baba kacagását hallani.

Kép
budabo

Ikverus: Műanyag akasztók ügyében menj be egy horgászboltba,ott lehet kapni különböző uv-színekben szétkapcsolható műanyag karikákat (amolyan karkötő méretben- a bosszancsaim folyton olyat kunyiznak a horgászboltokban karkötőnek:wink:)Olyan kapásjelző-valaminek használják hivatalosan, de filléres tétel. Játékakasztónak viszont ideális :wink:

Kép
kangu

Kreiszi, de jó, már az új generációs mei-tai! Te is csak elől viszed Alexet? A miénkre max 2 hét szállítási időt mondtak vasárnap

Julcsi, azt hiszem, hogy nekem is álombabám van, amióta etetem :oops: kb nálunk is 95%-os az egyedül elalvási arány, egyébként ő is kb 2 órát bír, aztán nyűgi lesz, de sajna még nem kacag. Viiiiiiiiiiszooooooooont (dobpergés) ma felfedezte a kezeit, és olyan, de olyan édes, ahogy nézegeti, és amikor izgatottan meglendíti, akkor rögtön csalódott lesz, és nem érti, hova tűnt a látvány! Haláli, úgy imádom!
Méricke: Hát kicsit lelassult a növekedés, de így is jó még, 4140 volt ma este, ez 130-al több, mint egy hete. Az jó. (Csenge talán januárban volt ennyi :oops: )

Gjétivel kapcsolatban olyan rossz előérzetem van, szegény, elég sokat rájárt a rúd, dár remélem, az álom valóra válik! Gjéti, légyszi írj!!!!!!!!!!!!

Köhögésmentes alvós éjszakát mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszi Julcsi h hiányolsz, megvagyunk. :)

Az elmúlt napokban annyi minden történt, h csak na...
Ballagásom volt, amit édes kisfiam nagyon jól bírt.
Nah meg ugye az érettségik... A magyar nagyon jó lett, de a mai matek... :? Hát jólvan, ezvan. De azért kérem ám a pozitív energiákat. :D +++ magamnak :lol:

Olim jól van, szépen növöget, mi is mértünk, 5250g. :D Nem is kicsi,
néha már leszakad tőle a kezem meg a hátam. :D

Remélem mindenki jól van, visszaolvasni tuti nem lesz időm... :?

Kép

Kép
gjéti

Ja, még egyet akartam. Az Államkincstár szívózik velem, már másodjára kér pótlást, meg ezt-azt. Szóval biztos én vagyok az értetlen, de nem tudom, mit kell oda írni, hogy " igénylő, illetve házastársa folytat-e kereső tevékenységet az EU (EGT) valamelyik tagállamában" segítsetek, légyszi, olyan ciki, de ehhez béna vagyok :oops: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ááááááááááá, megvagy! És egészben!!!!!!!!!!!!!!
Persze az érettségi, totál elfelejtettem, nagyon drukkolok, ügyi legyél, egy nagy-nagy kalappal.....

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: igen elől hordom Alexet és ahogy Gabi írta „gubbasztós” pózban, felém fordítva. Nekem egész hamar megérkezett, vasárnap (26-án) rendeltem meg és 30-án délelőtt kaptam meg. Egyből kimostam, du már abban sétáltunk :D .
Csak így tovább a hízással!
A kérdés kissé félreérthető, mivel Mo. is tagállam, de úgy emlékszem, azt jelöltem, h nem, mert csak itthon dolgozunk, külföldön nem. De javítsatok ki, ha tévedek!

Gjéti: ++++++

Nem is írtam nektek, h szombaton Alex a hátáról az oldalára fordult, amit sajna nem láttam, mert én pont nem néztem oda :( (nagyszüleinek produkálta magát :D ), utána már nem sikerült neki, csak nagyon próbálkozott :D . Ma meg öcsémnek hosszan hangosan nevetett, amiről szintén lemaradtam, nekem csak 1-1 hangot adott eddig nevetés gyanánt. Szörnyű, lemaradok a gyerekem fejlődéséről :shock: :lol: .
kreiszi

Kép
kreiszi

Kreiszi: :wink: nagyon szívesen... nagyon aranyos Alex a hordozóban! ...és milyen ügyi, hogy megfordult!

Budabo: Milyen volt az éjszaka? Jobban van Füge?

Julcsi-79: Köszi Julcsi! Örülök, hogy jobban van Marci!

Babakacagást én már fel is vettem videóra... annyira aranyos...

Zsu83: Jobban vagy?

Hugic: KÖSZI!!!!

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Tegnap estére megint felkúszott a lázam 38-ra, és fájnak a veséim! :cry:
Millye tudsz még valami homeós szert ajánlani? Mert ha adnak valami gyógyszert a vesémre, akkor a szoptatást tuti, hogy abba kell hagynom! :cry:
Nagyon szorítok Nektek a mai napra!

Bogi, éjszaka hogy telt?

Julcsi, örülök, hogy Bogyesz jobban van! :)

Zsuzsi, nagyon szép a 130 g gyarapodás is!

Kreiszi, nagyon ügyes Alex! :lol:

Gjéti, sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++! :)
zsu83

Zsu83: Vesefájdalomra illetve gyulladásra: Delphinium staphysagria 30CH 3x5 bogyó. Ha vesegörcsöd van akkor: NUX VOMICA 6CH akár fél óránként 5 bogyó, de max 10 alaklom/nap! Ha égető metsző vese fájdalmad van és derékfájásod és állandó vizelési ingered akkor Cantharis 9 CH 3x5 bogyó

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt!

Gjéti: Te nagyon ügyes vagy ám, hogy így nekiugrottál annak a fránya érettséginek! :wink: Megy az ezer drukk!!!!++++++++++++

Zsu: Nekem kb ötször volt vesemedence gyulladásom, szóval kiműveltem magam a területen... :? Ami talán segíthet, az a vörösáfonya étrendkiegészítő kapszula. Gyógynövényes boltokban lehet kapni felfázásos, vesével kapcsolatos panaszokra.

Alex is hogy megindult! :wink: :D Nagyon kis ügyes! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: ügyesek legyetek!
zsu: nagyon nem jó hír, jobbulást!!!
Füge megint jól aludt de reggeli óta egy órát aludt és nyüszike. Nagyon szörcsög, sikerült venni a nátnáhra való homeost most olvasztom. Szívjuk ezerrel jó lenne ha kifele menne belőle, hétvégén utaznánk, de ha kicsit is beteg akkor nem megyünk.

Kép
budabo

Zsuzsi: a válasz egyértelműen: nem. (családi pótlékos kérdés)
130 az jó, az pont 30-cal több, mint a minimum! :)

Na ja, Csenge... Nekünk kb. 1,5-2 hét és meglesz a születési súlya!!! :lol:

Zsu: jajmár szegény!! Ne keseredj el! Tudsz még fejni? Mert asszem Kangu írta, hogy lefejte a tejet azon a héten, amíg gyógyszert szedett és utána simán szopizott Hunor is tovább.
Meg lehet, hogy van olyan bogyó, amit szedhetsz....

millye: Mikor mész dokihoz?

Gjéti:
jó, hogy szóltál! Én meg tökre elfelejtettem zsenge korodat ééééés az érettségit!! Hajráhajráhajráhajrá!! :D

Nálunk hasról hátra alakul. Állandóan égnek áll a feneke és tolja magát oldalra. De eddig még sem oldal, sem fordulás nem volt.
Viszont Lacival közösen már elő tudjuk csalni a kacagást! Én a talpát puszilgatom persze hangokat kiadva, Laci meg majomkodik neki vigyorogva. Na ettől mindig hangosan nevet. (Na jó, van, hogy 5 percig is csaljuk ki belőle, de előjön, az a lényeg...:D)

ladmon

Felhívott a dokim, van gyulladás a szervezetembe! :cry: Akar felírni gyógyszert, de én inkább megpróbálkozom a homeós szerekkel előbb! :roll:

Millye, köszi! :)

Julcsi, neked is köszi, ma Apával vagy Anyummal mindent beszereztetek! :)

Bogi, örülök hogy az éjszaka jól telt, Fügének is megy a sok-sok ++++++++++++++++++++++++ hogy hétvégére makk egészséges legyen! :)

Ladmon, hát ha nem lesz más akkor fejek, aztán meglátjuk! :roll:
Esztike is nagyon ügyes már! :D
zsu83

Julcsi: azt én is néztem, hogy a Marcikáink elég hasonlóan fejlődnek, és tényleg Vincus meg Alex is betársulhat a klubba :lol:

Zsu: kitartás, megy a drukk neked, hogy meggyógyulj végre. ++++++++

Gjéti: hajrá érettségi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért majd gyere, ha tudsz!!

Bogi: Fügcsinek is jobbulást végre!!!

Millye: fel a fejjel! Nekem is azt mondta a doki, hogy majd csak júniusban csinál rákszűrést, mert 6 hetesen még nagyon sokszor rossz eredmény jön ki a szülés miatt!! Köszi, hogy beírtad Marcikát!

Ladmon: nálunk sincs még fordulás, de akkora lendület van Marcikában, hogy szerintem egyszercsak átpördül, és valszeg nagyon meg fog lepődni, hogy most meg mi történt :)

Ja, és nálunk most az a legújabb, hogy amikor éhes, akkor nem sír, hanem elkezd kurjongatni, de olyan hangosan, hogy ma hajnalban is majdnem szívinfarktust kaptunk :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Budabo: beteg gyerekkel én sem mennék ilyen hosszú útra... de reméljük addigra már jól lesz Füge! :wink:

Ladmon: Ma kell felhívnom 4 óra után... aztán meglátjuk.. :?

Zsu83: sajnálom a gyulladást... :? pontosan most milyen vírus ez :?: kezdődött hányással és hasmenéssel... utána láz és vese... folyik az orrod? Torkod nem fáj? Reméljük a homeó segít! Jó lenne pontosan körülhatárolni a tüneteidet, hogy a megfelelő bogyót ki tudjuk választani... :shock:

Zsufi74: szívesen! én is ebben reménykedek, hgy túl hamar megcsinálta a szűrést... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Kangu: Gyönyörűek a kék szemek, a bosszancsoknak is az van, nem? :)

Én is tennék fel egyet, Zsufinak külön szeretettel :)

Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hello csajok!

millye:csatlakozom az előttem szólókhoz.ne légy kétségbeesve,nekem is többször jött már levél,de a következő minden esetben jó lett és nem szedtem rá semmit sem!Minden rendben lesz!

zsu:jobbulást neked!valaki írta az áfonyás kapszulát és is tudom ajánlani,mert sokszor vagyok felfázva-most is-tudom neked a veséd fáj de arra jó,valamint a cickafark teát én napok óta iszom és már jobb a helyzet,mert én sem akarok antibiotikumot szedni és úgyis azt írnának fel.Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!

Bogi:orrsziporszi hamar kitakarítja Füge nóziját-tapsztalat és jó még a tengervizes orrspray is!remélem hétvégére meggyógyul!

babnyul:mi beba HA Start Aktívot eszünk,az van neked is felesleges?

julcsi:jó,hogy Bogyesz már jobban van!te írtad az elállófüleket,ugye?nem tudom láttad-e pár oldallal ezelőtt tettem fel apáról képet,hogy lásd mi is igazán az elállófül! :lol:

Tegnap volt Bazsalikom 2hónapos,ennek örömére elvittem élete első mama-papa látogatására-mert apukám ismét rosszul van és nem tud jönni-drága gyermekem nagyon jól viselkedett és hozta a formáját,pedig csak 2xfél órát aludt egész nap!a hírre,hogy otthon vagyunk, szinte az egész család átjött és Bazsa még a hatalmas nyüzsit is élvezte és mindenkit elkápráztatott a dumájával és a sok nevetéssel!Pedig ott volt az öcsém és felesége a 3éves szélvész és nagyhangú kislányával,nővérem az 1éves szaladgálós kisfiával és a másik kettő nagy is-11 és 12 évesek-volt hatalmas szaladgálás és kiabálás és kézről kézre adták a babát,még a 3éves kiscsaj is megfogta,de ő csak mosolygott és kurjongatott nagyokat.papával sétált a faluban és az erdőben.Este 7-re értünk haza,akkor Apukája dédelgette fürdetésig,aztán kaja és 9-kor már aludt mint a bunda reggel 6-ig,akkor evés és fél7-től alszik a drága még most is!biztosan most pótolja a tegnapi kihagyott alvást szegénykém4de nagyon büszke voltam rá tegnap,mégiscsak most volt életében előszőr ekkora nyüzsiben!És én voltam olyan béna,hogy itthon hagytam a gépet,pedig mennyi jó kép készülhetett volna!

mára aranygaluskát ígértem apának-mondanom sem kell,hogy nincs kedvem megcsinálni-de ígéret szép szó,igaz?ezért megyek és összerakom a tésztát amíg Bazsalikom alukál!

szép napot mindenkinek!

Kép
nilabali

Millye: bocsi, de tegnap nem tudtam már írni, éjfélkor értünk haza.....
Megvolt tegnap a rákszűrés... Úgy kérdeztem a dokit, hogy mennyiben befolyásolja az eredményt, hogy nemrég szültünk? Azt mondta, hogy nem befolyásolja, azért kell várni 6 hetet, hogy a méh regenerálódni tudjon és kenetlevétellel ne okozzanak sérülést....
De szerintem ebből semmilyen következtetést ne szűrj le.... A tesóm példájából kiindulva a P2 tényleg semmit nem jelent....

Nekem csinált a doki egy alapos UH-t is, megnézte a méhem, a hegem, a petefészkem... stb. Megvizsgálta a mellem is, azt mondta hogy nagyon szépen begyógyult és megtapogatta mindenhol. Szóval most nyugodt vagyok, bár az eredményt még én sem tudom.
Aztán vendégségben voltunk tőlünk 70 km-re, ott apa persze borozott egy kicsit, szóval hazafele nekem kellett vezetnem. Az eső szakadt és hát a német autópályák nem arról híresek, hogy cammognak, lévén hogy nincs sebességkorlátozás, úgyhogy rendesen elfáradtam, amire hazaértünk. Ez kb. fél 12-kor volt.
Hanna is nagyon elfáradt, reggel fél 6-kor megetettem és azóta is alszik. Bár igaz, hogy mostanában szerencsére mindig ezt csinálja, így még én is vissza tudok feküdni....

Panna
pandusika

Én császármorzsát fogok ma csinálni..... :D

Panna
pandusika

Sziasztok!

Millye: én is azt mondom, mint a lányok, hogy ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Gjéti: nagyon drukkolok az érettségihez, le a kalappal, hogy még ehhez is van energiád!

Nilabali, Panna: ugye nem felejtitek el a receptet???!!!! :D :D

Képzeljétek, és úgy örültem ma reggel... 63,9kg-ot mutatott a mérleg.... el sem hiszem... 62 voltam, amikor várandós lettem. Mondjuk az álom a 60, halkan az 58......
De akkor is, ez már olyan jó... Főleg, hogy 75 kilóval jöttem haza a kórházból....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Nilabali: És a hasaddal mi van? Felszívódott már, aminek fel kell?

Aranygaluska, császármorzsa, mifene.... Én meg még a múlt héten ráizgult palacsintámat sem csináltam meg!

ladmon

Amy: na veled sem állok szóba!! :D Én még mindig ott tarok, hogy a kórházból hazajövetel óta híztam egy kilót és izgulok, hogy több fel ne jöjjön!
De, ha egyszer nem szoptatok már!! Úgy lefogyok, mint a pinty!! (Na meg megnyerem a lottó ötöst meg ilyenek...) :D

ladmon

Sziasztok!
Megint csak futólag írok, mert próbálok dolgozni, hogy utolérjem magam.
Zsu, annyira sajnállak, hogy így elkapott ez a fránya vírus. Remélem hamarosan kiverekedsz már belőle.

Zétike egész este nyöszörgött az oltás miatt, bújt és nyöszörgött, gondolom így panaszkodta ki magát nekem az őt ért sérelem miatt.
Szerencsére nem lázasodott be, és most már megint virágos jó kedve van.
Ami persze azt jelenti, hogy esze ágában sincs aludni. Szóval már mentem is. bocsi... jók legyetek

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Amy: gratulálok a 63,9 kg, hát én már ennek is baromira örülnék, sőőőőőt mérhetetlenül boldog lennék. De sajna még nagyon messze van... :cry: :cry:
Hunornak is tényleg nagyon szép színű szemecskéje van, Kangu bosszancsokat hogy hívják??
Gjéti: kéz és lábtörést az érettségidre!!!

Zsu, most már gyógyulj meg tényleg!!!
Lányok nekem tegnap jutott eszembe,h apánál van mostanság az autó,mivel hál Istennek van meló, most luxus lenne 2 autó, tehát fogalmam sincs,h ha akkor lesz a tali mikor dolgozik, h jutunk be???!!!! Tömegközlekedve??? Na majd meglátjuk.... :shock:
Iszonat idő jár erre felénk, du meg Erikért is kellene mennünk, ha esik nem tudom, h oldom meg, mert elázik a babakocsi na meg a gyerek....nincs védőfelszerelés.. :cry: ,
Micsoda finomságok, aranygaluskát tervezem már 1 hete....elfelejtettem venni élesztőt. CSászimorzsa se rossz! :lol: :lol: kicsit macerás,nem?
Már csináltam 1x,de abszolút a könyv szerint, annyira kevés lett, h szinte semmi...azóta nem volt kedvem, de ha leírnád Panna recit, kipróbálnám újra!
Zsuzsi,nem úgy volt, h ma jöttök Vecsésre? Vagy ismét időzavarban szenvedek?? :shock: TÖlgyfa u.-i, sok helyen reklámozza magát, azt hiszem egy kismama, aki ilyen kölcsönzésekkel foglalkozik közben,....?!

Kép
kaandi

Andus, veled vagyok, már leginkább ami a munkát illeti, jó lenne, ha már jun.1-e lenne.... :lol:

Kép
kaandi

Hmm, császármorzsa, jó ötlet... Nagyon jó receptem van... :D

Nilabali: Láttam, bocs, akartam is írni, nagyon szuper elálló fülei vannak Apának és emellett igen jóképű :)

Tali: 25-30 május és 1-5 június. Ebbben a két hétben nekem bármelyik nap jó. Azok nyilatkozzanak, akik dolgoznak vagy fix programjuk van, hogy azokat a napokat kizárhassuk és megtaláljuk azt, ami mindenki azámára ideális.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Íme a bosszancskáim (a nagyobbik összekarmolt arca a testvérháború eredménye :? )

Kép
Kép

Érdekes ez a kék szem,mert nekem barna szemem van. Apának sincs ennyire kék szeme,sőt még a postásnak sem :lol: :wink:

Kép
kangu

Kaandi... micsoda hasonló gondokkal küzdünk.... :lol: Nekem is elviszi apa az autót, mióta megvan a gyerkőc, morgok is érte eleget...
meg a júni 1..... Zétike tavaly akkor fogant... :lol:
A nagy megkönnyebbülés, hogy vége a hajtásnak, meghozta gyümölcsét :lol: :lol: :lol: :oops:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

A nagyobb Csenge, a kisebb Luca.

Lányok :!: Hogy álltok a bölcsivel? Ez onnan jutott eszembe, hogy ezen a héten voltak nálunk az ovodai, és gondolom a bölcsis beiratkozások is. Sajnos a bölcsi helyzet a legtöbb helyen olyan, hogy a gyereket már a megszületésekor fel kell vetetni várólistára, ha valaha is be akar kerülni.Ezt most teljesen komolyan mondtam!!!!! Én Hunornak nem szeretnék bölcsit, megpróbálok vele itthon maradni ovis korig, bár ez még nagyban függ a pénzügyi helyzetünkől. A legnagyobbat viszont beirattam az oviba (na, az sem egyszerű, mert csak 5 éves kortól kötelesek felvenni- én nem is tudom, hogy képzelték ezt az új gyes-gyed szabályozást ennyi férőhely mellett)

Kép
kangu

Julcsi-79: Nagyon szép kék szem van Marcinak! Én is csatlakoznék a kék szeműek táborához :lol:

Kép

Valamint még egy kép de van egy kakukktojás a háttérben a lányom zöld szemmel... :lol:

Kép

Nilabali: Neked mennyi időre csináltak másik szűrést? Apukádnak jobbulást! Mi a baja? Kár, hogy nem vittél fényképezőgépet! :?

Pandusika: Nagyon köszönöm, hogy megkérdezted! Majd ma "okosabb" leszek... :?

Amy81: Szépen lefogytál! Gratulálok! :)

császármorzsa receptet kérek!!! Meg aranygaluska receptet is... bár az van, de hátha ez jobb :wink:

Kangu: nagyon helyesek a "bosszancsok" :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: