A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!!

katuska:sajnálom, hogy a szemét emberek megtaláltak benneteket is! Nekik egy jó hecc, de nektek egy csomó idegeskedés a szélvédő, de örülök, hogy sikerült bontóból szereznetek!

Mágnes:nagyon jól néz ki a süti!!!!Sajnálom a 7végét! Remélem hamar rendbe jönnek a gyerkőcök!:(az anyák napjáért! Te vagy az igazi Anya!!:( összeveszést. Nekem legalább mondta párom, hogy Boldog Anyák napját! Viszont jól esett volna, akár a kertből is 1 szál tulipán, hisz előtte célozgattam, hogy ilyenkor még az apukák segítenek a gyereknek ajándékot adni.

manocskak:iszonyat, ami veletek történt!!!Mikor olvastam, kirázott a hideg, ledöbbentem, és elkezdtem sírni, mert lezajlott előttem az egész.:S,:( Örülök, hogy nem lett semmi komoly baj! Eddig is felnéztem rád, de ezek után...Micsoda lélekjelenlét! Én azt sem tudnám, mit csináljak.
Nagyon szép gesztus a párod fiától, hogy meghívott a műsorra!

Erika:sok erőt a költözéshez! Remélem Zsófi is hamar megszokja! Bizti élvezni fogja, hisz mennyi új látnivaló lesz ott!!
Ha nem sír babó, jól érzi magát a bőrében, nem kell tápszer! Nyugi! :)
Noémi sem alussza át az éjszakát, és nem is hiszem, hogy a közeljövőben lenne változás. Fél 9-9-kor alvás, 2kor, 5kor kel még kajolni, 7-8 körül pedig kipattan a szeme.

Móni::( Joelt. Remélem hamarosan elfelejti.:(Szerintem is álmában újra lejátszódik. Neked köszönhetően 2 szülinapja van, és mind a 2szer neked köszönheti az életét. Ha nagyobb lesz, elmesélitek neki? Sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

Hanna:sajnálom a pocsék éjszakát! Múlt 7en én is ugyanezt éltem át!

Peni:nagyon édes ajándékot kaptál!Én tuti sírva fakadtam volna!

Andrea:szép súlya van Biankának!

Magdolnasz:már nagyon kíváncsi vagyok a kiscsajra, és persze a ruhára!

Nagyon szépek a babók!

Nálunk a 7vége nagyon sűrű volt, sajnos. Pénteken elmentünk barátokhoz bográcsozni. Az út oda-vissza 3 óra. Előre szóltam a csajnak, hogy nekünk max. 8ra haza kell érnünk, mert felborul a rend, és akkor nem bírok majd Noival. Erre fél 2re értünk oda, és csak akkor kezdte el a marhagulyást. 7-re lett kész!, fél 9kor tudtunk elindulni. 10Kor értünk haza, fél 2re tudtam szegényt elaltatni. Szombat este azért csúszott a fürcsi, mert akkor bátyámék jöttek, és késtek egy csomót. Még ma sem állt helyre rendesen a rend.

És íme a járóka:
Kép

Kép Kép

Kép
moffli82

CSODÁLATOS APAI SZERETET! NAGYON MEGHATÓ! ÚGY NÉZZÉTEK...

Egy nap megkérdi apját a fia: "Apu, részt vennél velem a maratonon?"
Az apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol.... és így közösen
elhatározták, hogy beneveznek a maratonra... Nem sokkal később kérdi a
fia az apját: "Apu, mit gondolsz jelentkezhetünk az Ironman-ra?" Az
apa igennel felelt.."igen,......de ez a legnehezebb triatlon a
világon, melyet évente Hawaion rendeznek, ahol a versenyzőknek 3,86
km-t kell úszni, 180,2 km-t kerékpározni, 43,19 km-t futni a szigeten
keresztül.."

Apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek ...

most pedig nézd meg a filmet...(hang is van)

http://www.tangle.com/view_video.php?vi ... dd9ea45513

Kép
moffli82

Moffli: én nagyon ritkán sírok, de ezt a videót megkönnyeztem....

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

moffli:
hát ezen bőgtem egy jót....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nagyon szép ez a videó, de szívbemarkoló is. Remélem nem haragszotok, hogy feltettem ide!

Kép
moffli82

moffli
jajj dehogy is, néha olyan jól esik sírni ! na és látni, hogyaz én kis problémáim tényleg mennyire semmiségek...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Moffli, dehogy baj, hogy feltetted. Igaza van Máginak, ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy a legnagyobb kincs a világon az egészségünk... (és hálát adok a sorsnak, hogy egy gyönyörű egészséges kisfiú szuszog a gyerekszobában).

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Erzsébet! Nellike csodaszép!

Hanna! Csak anytejet kap olivér? Lhet növekedési ugrás, vagy a foga. Remélem mielőbb visszaáll a régi rend és rendesen alszik Olivér!

Engem felköszöntött a kicsi fiam! Reggel elmentek az apjával és egy nagy csokor virággal jöttök haza! Olyan édi volt! :lol:
Egyébként is mindig szed nekem virágot, ha lemennek az apjával!

Krisz! Talán megjegyezte most a férjed és jövőre már köszöntenek! Sajnálom, hogy anyós miatt bosszankodtál!

A virággal kapcsolatban szeretnék irni valamit: Nekem volt egy hosszú kapcsolatom (6 év) és ez alatt kb 5-ször kaptam virágot, azt is az utolsó időben, amikor nekem már semmit nem jelentett. Pedig számomra is nagyon fontos ez a gesztus (elég egy szál tulipán, vagy bármi), hisz nem az ára számít, hanem az, hogy gondol, gondolnak rám és nem csak akkor ha nagybetüs ünnep van, hanem ha pl. csak tudatni szeretné, hogy szeret. Most a kapcsolatunk legelején tisztáztam ezt a férjemmel. Elmondtam neki, hogy mennyire megdöbbent engem mindig, hogy halottak napján virággal halmozzák el a sírokat, és lehet, hogy az akinek most ott van egy halom virág egész életében nem, vagy alig kapott a számára fontos emberektől virágot. Szóval én megmondtam neki, hogy addig szeretnék virágot kapni, amig élek, amíg élvezhetem a színét, érezhetem az illatát.

Mágnes! Jobbulást nektek! Sajnálom, hogy kevés a tejci! Remélem vissza tudod hozni még!

Manócskák! Boldog névnapot kívánok!

Moffli! Annyira szép ez a történet. Köszönöm, hogy betetted!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

CSak olyan szép! ÉS ez rávilágít arra, hogy mi is az igazi érték az életben! Miért is élünk:a gyermekekért. Az apuka is végigcsinálta, mert a fia nagyon szerette volna.....ÉS így a gyerek is értékesnek érzi magát. :cry: :cry: :cry:

Kép
moffli82

Milánról teszek fel pár képet!

Megmutatom mekkora volt 1 hósan és mekkora most. Egyszerűen kinőtte a bölcsőt és lassan a hordozót is!

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
a hordozós képen elgondolkoztam kicsit : ) Ha kinövi, akkor mit csináltok? Mert a nagyobb fajtát még nem használhatják.. Bence a babakocsijait nőtte ki, most áruolom, és újat veszünk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő: :lol: :lol: :lol: iszonyú édes a fiad!!! Milyen nagy a második bölcsős képen! Tök jó fej.....
Soma is szed nekem virágot akárhol van, a múltkor vendégségben voltunk és a kertből ott is leszedte a csillagvirágokat nekem.....kis huligánom....

Moffli: jó,hogy feltetted, köszönöm...nagyon megindító.....

KépKép
peni

enikő:micsoda nagyott nőtt Milán!!Tényleg jól kilóg a hordozóbol is.

Kép
moffli82

Mágnes! HA kinövi kéntelenek leszünk beruházni egy concord ultimaxra!
Kép
De remélem nem lesz rá szükség, mert ezek nagyon drágák és csak rövid ideig használhatók. Leventével kihúztuk annak idején a 8 hóig és akkor kapott egy Römer King ülést!
Milyen babakocsit vesztek?

Peni! Annyira jól esik nem? Én minden virágnak örülök, amit hoz (a gyermekláncfűnek is), rögtön teszem vízbe és tényleg mindig rá gondol ha virágot lát! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

ENikő: én is nagyon élvezem amikor Soma virágot szed nekem, van amikor egy virágzó gazt hoz be a kertből, azt is nagy becsben tartjuk pici pohárban vízben az étkező asztal közepén.....
Mondjuk amikor a vendégségben minden csillagvirágot leszedett amit ültettek a háziak, az annyira ott nem volt vicces.....dehát ez van, neki a virág az virág nem tudja hogy mit szabad leszedni :lol: :lol: .

KépKép
peni

Szép jó reggelt mindenkinek.

isarenikő
Köszönöm a névnapi köszöntést.

moffli
Hogy őszinte legyek én nem tudtam végig nézni a videót, mert már amikor megláttam a kisfiút, hogy milyen beteg már akkor elbőgtem magam. Talán majd egyszer végig nézem, lehet, hogy most az miatt sem tudom végig nézni ami velünk történt, bár én anélkül is nagyon lelkizős vagyok.

A Joelt éjjel fölvittük magunkhoz a galériára és ott aludt a párom mellett.
A fiaméktól anyák napjára rajzot kaptam.
A nagyobbik fiam jár rajz szakköre és ott csináltak réz lapra sablont és abból csinált nekem egy képet.
A kisebbik fiam saját kezűleg rajzolt egy erdőt fákkal egy rókával és madarakkal.

manocskak

Moffli: nagyon szívszorító és megható videó. Megbőgetett.

Enikő: Húzzátok Milánt, hogy így nő??? Hány cm már? Kosaras lesz a gyerek!

krisz78

Sziasztok!

Vagyunk, visszaolvastam.

Móni: :( örülök, hogy ne, történt tragédia. Boldog névnapot!

Gyönyörűek a babák :D

Anyák napja: hát, nekem a nagyok már nagyok, Mesitől egy ragasztott-hajtogatott virágos képet kaptam, Zazáék gipsz-szívet öntöttek, amit szalvétával vontak be, és milkás csokiformába öntöttek csokiszívet, amit becsomagoltak csillogó papírba. Sacitól kaptam egy rakás vigyorgást :D
Ma megyek az iskolába anyák napi műsorra. Az ovisról lemaradtunk, tegnap reggel volt.

Kirándulás: hááát, meglepően jól bírtuk mindannyian :) Saci a hátamon utazott végig a mei-tai-ban, ha elfáradt, elaludt, ha nem aludt, akkor nézelődött, vagy kikéredzkedett, hogy még többet akar látni. Túráztunk erdőben, másztunk hegyre várat nézni, voltunk múzeumokban, mindenhol megcsodálták a nyugis kis babánkat :D Szopi technika: nagy a fűben törökülésben, vagy a kiterített mei-tai-on fekve. Jó kis színe lett Sacinak :) (vettem neki 30-as babé-t). Persze ez a jó kis szín relatív, amióta láttuk Leventét és Olivért :wink: :lol:
A lábam túrázás közben nem fájt, reggel volt nehéz felkelni, de hamar bejáratódott.
Dobok majd képeket, de még nem töltöttem le a gépről.
Mikor hazaértünk, rögtön cicizett Saci a nappaliban. Amikor végzett, körülnézett, hogy hol is van. Meglátta a játszószőnyegét, és tele szájjal vigyorogva csápolni kezdett felé. Olyan édes volt :D rájött, hogy hazaért :D

ÉÉÉÉÉS tegnap Saci hátról hasra, majd hasról hátra fordult, szándékosan, nem dühből, nem véletlenül, mint a korábbi 3 alkalommal, úgyhogy ezt a dátumot írom a naplójába :D

Fejlődési ugrás: lehet most is. Saci is rendszeresen kiszívja mindkét cickót. Pedig ő aztán nem nagy kajás. Éjjel is ébred 2-kor, majd 6-kor az utóbbi 3 napban. Kitartás minden gyakran ébredő baba anyukájának!

Na, azt hiszem, sürgős popsitisztítási feladatom akadt :D
Ja, babalábszag: Zazának is volt. Ez amolyan "férfidolog" :lol:

Csöre
csöre74

Hello Csajok!
Bocsi az eltűnésért, de nálunk is zajlanak az események. A múlt héten végig itthon volt betegen Pötyi. Esélyem sem volt gép elé kerülni, meg aztán sikeresen megfertőzött engem is.
Kedden lementünk Szolnokra, hogy legalább főznöm ne kelljen. Ott aztán még annyit sem tudtam pihenni, mint itthon, egyszerűen nem értem mi van ott, de a jó alvó Ádim, ott fél órákat aludt, Pötyit meg alig tudtuk lenyomni aludni, aztán már kelt is. Itthon helyre állt minden szerencsére, Pötyi is meggyógyult, csak éppen én nem, meg Apa, mert annyira lefáradtunk ott Szolnokon.

Persze rögtön előjött a tejcsikrízis, de most érdekes formában. Gondoltam kicsit visszafogom magam és nem eszek édességet, hogy a májusi keresztelőre beleférjek az egyetlen alkalmi gatyámba. Erre azt veszem észre, hogy jééé, több a tejcsi. Frankó! - gondolom magamban. Aztán csak látom, hogy Ádi elkezd egyre többet enni 240-270-ig, már égnem állt a hajam, de egyre korábban kelt napközben és üvöltött az éhségtől, éjjel, meg felébredt sűrűbben és már hajnali 6-kor rágta az öklét. Egyszerűen nem értettem. Aztán anyósom mondta, talán az édességtől, meg sütiktől, szénhidráttól kevesebb a kalória a tejemben és éhes marad tőle Ádi. Basszus, és tényleg, mert elkezdtem újra zabálni és már aznap éjjel visszaállt a 4-es kelésre és reggeli 7-esre és a 200-as átlag tejcsi fogyasztásra. Ki érti ezt????? Persze nem tudhatom biztosra, mert egybe eshetett a 3 hós ugrással is. Majd teszek még egy próbát. :wink:

Amúgy jól vagyunk, de ez a hét is rémesen sűrű, most van az ovi beiratkozás, oltásra megyünk, anyák napja lesz ma az oviban. Szóval nem unatkozunk. :?

Nem tudom már ki kérdezte, elnézést. A falvédőnk a www.takoo.hu –ról van, mi kaptunk innen plédeket is, nagyon jó minőségűek. :)

MI annyira betegek voltunk Apával vasárnap, hogy még anyóst is elfelejtettük felköszönteni aznap. Csak már mikor hazaértünk, akkor hívtuk fel, de megértette, látta ő is hogy nem vagyunk a toppon. Én apától nem várom el a virágot, mert kapok tőle csak úgy amúgy is egy csomószor és alkalmakra is: nőnap, meg minden nyavaja. Majd ma megkapom a kislányomtól az oviban. :lol: De amit Katuska ajánlott Fotókönyvet azt megvizsgálom, tetszik az ötlet, később is átadhatom.
Katus! Azt Te magad nyomtattad ki? Mennyi idő alatt lettél meg vele?

Moffli, na engem is jól megbőgettél. Anyum egy halmozottan sérült gyerekotthonban dolgozik. Amióta gyerekeim vannak, képtelen vagyok bemenni hozzá, annyira magamra veszem a látványukat. Ott olyan gyerekek vannak 18 éves korig, akik sérültek és lemondtak róluk a szülők. Szívfacsaró látvány. Főleg, mikor állandóan megkérdeztem mitől sérült és a 60%-uk orvosi műhiba. :evil: Na ezt nem bírtam elviselni.

Enikő! Milán nagyon viccesen néz ki a hordozóban. Egyébként ez a probléma nem csak a nagy babákkal van, mert Pötyi még sehol nem volt a 9 kg-hoz, ameddig a Concord Baboo elég, de már kilógott a lába és ez már balesetveszélyes. Mi 8 hónaposan vettük meg neki a nagyobb ülést.

Mágnes! Tejcit sajnálom, de szerintem se add még fel. Nekem is egy hét után állt vissza, mikor először taknyos lett Ádi.

Csöre! Képeket!!!! Tök kedvet kaptam a hátonkötős technikához, ott könnyebb is mint elől nem? Mert én elől nem sokáig bírtam Ádi 8 kg-ját... :roll:

Na most ennyire futotta, megyek vasalni. :?

Pusz:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Halihó!

Én is jelen!

Enikő! Jeesszussom. Milyen gyönyörű nagy Milán! :)

Csöre! Örülök, hogy jó volt a hétvégétek! Képeket kérünk!!!

Bartika! Sajnálom a betegséget! :(
Jobbulást a családnak.

Moffli! Örülök, hogy jól vagytok.
A videó nagyon megható.

SZÜLŐSZEMMEL - GYERMEKSZÍVVEL

Ne kényeztess el! Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit
kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki tőled.

Légy velem határozott! Ez azért fontos, mert ezáltal érzem magam biztonságban.

Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel! Te vagy az egyetlen, aki
ezekre még idejekorán figyelmeztethet.

Ne viselkedj velem úgy, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen
valósában vagyok! Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon "nagy" -
ként próbálok viselkedni.

Ne javíts ki mások előtt! Sokkal többet érsz el, ha kettesben,
csendesen megmagyarázok, hogy miben hibáztam.

Ne tégy úgy mintha a hibáim bűnök lennének! A kettő összekeverése
megzavarja bennem az értékek megtanulását.

Ne védj meg cselekedeteim következményeitől! Néha szükségem van arra,
hogy - fájdalmak árán - , magam tapasztaljam meg a következményeket.

Ne vedd rossz néven ha azt mondom: "nem szeretlek"! Legtöbbször nem te
vagy az, akit nem szeretek, hanem a hatalmat ami megakadályoz, hogy
kedvem szerint cselekedjek.

Ne törődj sokat apró egészségi panaszaimmal! Néha csak azt szeretném
elérni, hogy figyeljenek rám.

Ne korholj állandóan! Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok
védekezni, hogy süketnek tettetem magam.

Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam! Ezért
tűnik úgy néha, mintha nem lennék "becsületes".

Ne rázz le, ha kérdéssel fordulok hozzád! Ha nem válaszolsz, egy idő
után azt veszed észre, hogy abbahagyom a kérdezést, és máshol keresek
választ a kérdéseimre.

Légy következetes! Ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok
többé bízni benned.

Ne mond nekem, hogy félelmeim butaságok! Nagyon is valóságosak ezek a
félelmek, és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.

Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél! Túlságosan
nagy lesz a csalódásom, mikor rájövök, hogy egyik sem vagy.

Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem!

Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni! Kérlek, nyugodj bele
próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül!

Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök! Biztos nehéz neked
lépést tartani velem, de kérlek legalább próbáld meg!

Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélkül!
Talán nem is kell ezt neked hangoztatnom. Vagy! Mégis?

Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges! Szükségem van rád!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Én sem bírtam megállni könnyek nélkül a videót...

Barti! nem én nyomtatom ki, hanem amikor összeállítod a könyvet a program végén lehet elküldeni a dm-nek. kiválasztod melyik boltban szeretnéd majd átvenni! Egy hét alatt megvan.
katuska79

Túragyerekek:
Kép
HátiSaci:
Kép
Így fordulok hasra: :)
Kép

Csöre
csöre74

Hehe: hátiSaci be van csomagolva "alvóra" :lol:
Majd még rakok, csak rohanok Zazáért az oviba.

Csöre
csöre74

Csöre! de jók a képek! KLassz lehetett! Saci ki sem látszik a batyuból:)
katuska79

Köszi Katuska!
Egy bónusztrek :D Saci ül a fűben:
Kép Kép

Csöre
csöre74

Micsoda cuccban van Saci! ilyen nadrág nekem is kell:)
katuska79

Katuska: Neked, vagy Petrának? :D Ha Petrának, akkor a Tescoban lehet kapni, legalábbis az ajkaiban. Mi onnan kaptuk. A harasztiban nem láttam, máshol meg nem voltam :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Nagyon jók a képek! Saci tündéri! Te meg csini vagy! Hogy csináljátok lányok, hogy ilyen vékonak vagytok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre: nagyon klasszak a képek, Saci nagyon édes és tényleg ki sem látszik a batyuból :D

Bartika: jobbulást! Remélem megoldódik a tejcsikrízis is. Süteményre fel :D

Enikő: Milán megint elbűvült engem :D Igen, tényleg kosaras lesz a gyerekből :D

Hanna: nem nyűgös Olivér, hogy egész nap nem alszik? Nálunk Bálint 1,5-2 óránál többet nem bír ébren lenni, annyira elkezd nyűgösködni, hogy mindenkinek jobb, ha leteszem aludni.

Én is dobok pár képet a hétvégéről:

Kép Az új sapimban

Kép Pelusozás Kép Hopp, ez nem fér be a számba!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Csajok, ha a hülyeséget díjaznák, ma minimum egy Nobelt kaptam volna. Elvittem ma a gyermekem csípőszűrésre. De tegnapra volt időpontunk. Ma természetesen nincs gyerek rendelés, így holnap mehetünk újra. :evil:
kisbogacs

Csöre! Csudajók a képek! Tök vékony vagy! Hogy csinálod?

Edit! Édes Bálint. Milyen jól nézel ki.
Nem nyűgös O. , beszélget.

Kriszti! Sajnálom a potya utat. :(

Kép
hanna30

kisbogacs
Én hasonló képpen jártam mint te, csak akkor még babás voltam a Joellel. A kis könyvembe beírta a dokim, hogy mikor kell mennem uh-ra, mi el is mentünk a párommal erre közlik velünk, hogy nem akkor hanem 4 nappal későbbre van az idő pont.
Majd jövőhéten hétfőn viszem kontrollra a Joelt csípőszűrésre elméletileg a 3 hónapos kontroll, de addigra már ő betölti a 4-et.

Most kint alszik az udvaron, nagyon jó idő van bár egy kicsit fúj a szél.
Ma vettünk nekem egy sportcipőt, mert amit tavaly vettünk annak beszakadt a sarka és nagyon kényelmetlen volt, de abba majd veszünk betétet és jó lesz a hegyre fölmenni abba.
Akciósan vettem 15000ft-ért Nike cipőt.

manocskak

Edit: nagyon édes, ahogy a csörgőt be akarja kapni Bálintka! :lol:
Csöre: micsoda sportos család vagytok! De szerintem az tök jó, hogy ilyen hamar szoktatjátok Sacit a dolgokhoz. Mi is ide-oda visszük Ádámot, nehogy "kockafejű" szobagyerek legyen majd.
Hanna: Ádám is megpróbálta tegnap a "nagy fiú lettem, nem alszok nappal" figurát. Délután 5-kor a hajam téptem. Sehogy se volt jó neki, de elaludni se tudott. Na, ma pótolja az alvást.

krisz78

Köszi Csajok :D
Vékonyság: jó a kép :lol: :lol: :lol: :lol: csak a karomat és az arcomat látjátok :wink: A felesleg a hátsómon és a hasamon van, de szerencsére már nem sok :D :D A kirándulás alatt 3 kilót híztam :D Annyit ettünk, hogy esténként feküdtünk, mint egy darab fa :D Remélem, hamar lemegy :roll:

Igen, Barti, szénhidrát ezerrel! Nem diétázunk!
(Ennek örömére falok egy kis csokis kekszet :roll: :oops: :lol:)

Edit: helyesek vagytok :) Sacin is ilyen fazonú kalap van, csak kicsit nagy rá, elforog a fején :)
Saci is 1,5-2 órákat bír ébren. Nappal 4x alszik 0,5-2 órákat. De nekem is más volt mind a három. Zaza piciket aludt, sokszor, kézben, Mesi 2-3 alkalommal.

Kriszti: :(

Csöre
csöre74

Isarenikő: köszike Milán is csodaszép baba és milyen hosszú :D Bálintanyu: Bálintka is tündéri :) Csöre: Nellus is pont így próbál hasra fordulni Nagyon szép baba Sacika :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Edit: elájultam ezen a képen! Bálint szuper ahogy be akarja kapni a csörgőt, nagyon jól elkaptátok a pillanatot, nagyon édes!!! Én is így szoktam pelenkázni a csomagtartóban....2 napja le is fejeltem a csomagtartó nyitót...azt hittem kiugrik a szemem a helyéről...

Csöre: nem is látszik kis Saca a batyuból:-) Nagyon jók a képek, a képen nagyon vékony vagy tényleg...bár derékig mostmár én is egészen "emberien" festek csak hát az összes plusz a derekam és a térdem között lötyög.....borzasztó...... :roll:

Kriszti: sajnálom, hogy potyára mentetek Ágival....hát sajnos előfordul az ilyesmi.......

Enikő: ezek szerint te sem vagy még vékony? Én sem ne aggódj:-). Most is folyton a kaján jár az eszem...olyan éhes vagyok. Minél inkább próbálom megállni, hogy ne zabáljak annál nehezebb....

Zéténykém is nagyon strapálja magát, hogy hátról hasra forduljon, 80%-ban megy neki....oldalra fordul aztán a vállánál elakad, hangosan nyög és kepeszt a kis lábaival, a vállán forog körbe körbe, állati jól csinálja....bár az átfordulás még eddig nem sikerült :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Köszönjük a dícséreteket, átadom az illetékesnek :D

Hanna: csak előnyös a kép, nem látszanak az úszógumijaim :D

Peni: csomagtartónyitó :evil: Engem úgy bámultak az emberek, mintha a Holdról jöttem volna. Pedig szerintem tök logikus a csomagtartóban pelusozni, biztonságos, kényelmes :D

Kriszti: ne aggódj, legalább sétáltatok egy jót.

Bálintka ma megkapta a 4 hós oltás, egy nyikkanás nélkül tűrte a kis drágám :D Most este kis bágyadt volt, remélem holnapra elmúlik.

Na szaladok, megy a Született feleségek :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

magdolnasz - Zille most 6 kg :oops:

Szénhidrát = tej - hát akkor lehet, hogy a héten nekem is azért kevesebb a tejem, mert már egy hete le vagyok tiltva a mindenféle kekszről. Be kell szereznem valami tejmenteset...

Ma nagyon lefáradtam, megyek elteszem magam holnapra!

Kép

Kép
lucus16

nem költöztünk még, majd most hétvégén.
majd rakok képet, jövök bővebben mert a kisasszony itt ugrál az ölemben, hogy éhes.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok.

Hát őszinte legyek pocsék éjszakáink vannak az utóbbi időbe.
1-1 1/2 órákat alszik éjjel és egyfolytában üvölt a Joel.
Már ajánlottak nekem gyógynövényes kapszulát amit vízben kell föloldani és megitatni vele. Chamomilla Vulgaris ismeritek? Van valakinek tapasztalata róla?

manocskak

Halihó!

Manocska! Csatlakozom az éjszakázó anyukákhoz. :(

Erika! Költözésért nem vagyok ám irigy.

Na, tegnap én is paramami lettem. Már a sírás kerülgetett.
2 hete O. 6120gr volt. Mivel nincs mérleg, fürdés előtt ráálltunk a digitális mérlegre. Most 6300gr. Nem hízik eleget. :(

Kép
hanna30

Enikő: vékonyság, nálam 18 kiló ugrott fel terhesség alatt, és most már csak 1 van rajtam. Szerintem a szoptatás miatt ugrálnak le ilyen gyorsan, mindjárt rakok képet, hogy dicsekedjek kicsit. :oops:

Fejlődési ugrás: nálunk most 2 hétig volt jelen, éjjel 3-4- óránként kelt. A mai éjszaka meg vicces volt. Nem emlékszem, hogy 4-kor felkeltem-e, vagy csak álmodtam. Így hajnali negyed 6-kor is meg lett etetve. Mindegy, nem tiltakozott. :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
cs_erika

Manocskak! Értem. :(

Erika! Gyönyörű Zsófi!

Pizsiben a szombat esti buliban. :)
Kép

Kép
hanna30

És egy közös,
Kép

Kép
Kép
cs_erika

Ez hévízen volt húsvétkor.

hanna, Olivér is gyönyörű. A nyaklánc nektek milyen? Nekünk bevág a nyakába, ezért levettem. Ma valószínüleg elmegyek egy ékszerüzletbe hátha van olyan, ami gömb alakú és nem bántja.

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Szépek vagytok!
A láncot én akkor is mondtam, hogy ne vedd meg!!!!
A Minimanóban vegyetek és 32 cm alatt ne legyen!!!Látod, ez nem vág be, dugdosni kell vissza a body alá. Én nem vennék máshol láncot, sok a kamu.

Kép
hanna30

Hanna, ok, most már mindegy, de megyek és megveszem ott.

Kép
Kép
cs_erika

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: