A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Egek, azért rángatott, mert közben pucin volt és odarakott egy hatalmas adagot a kiságy mellé, félig a szőnyegre, és meg akarta mutatni. Mutogat rá :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Panndi! Én bemennék!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a drukkolást, Zsozsi végre alakul. Éppen elkerültük a kórházat!
Tegnap este 10-től ma reggel 10-ig semmi nem maradt meg benne. Alul felül jött minden. A kanalanként adott iszi is.
Dokinénivel beszéltem, Dedalonetta kúp, Humana Elektrolit, és Smecta.
Ma már evett egy darab háztartási kekszet, és talán 1,5 dl folyadék benne maradt. Már cserepesedett a szája, és karikásodott a szeme, ami a kiszáradás jelei - többek között.
Most alszik, remélem fog enni, ha felkel.
Én alig élek, egész éjjel fent voltam, elszórtan fél-egy órákat aludtam. Egyáltalán nem sajnáltatom magam, mert ez nem számít, csak úgy leírtam.
Zsozsi a lényeg!

A képek szuperek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Tali: mindegy mikor!

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap ebéd után kunyerált szőlőt. Volt itthon mag nélküli, elkezdte enni, nagyon ízlett neki (korábban valahogy nem kapott), bevágott elég sokat.

Azóta háromszor pakolt ki nagyon durva adagokat, de az előzőek legalább nem a földön landoltak.

Szőlő-fiú :roll:

Amúgy Ti adtok a gyereknek olyan szőlőt is, amiben magok vannak???

Lehet, ez hülye kérdés volt.

Kép
vindolanda

Mesi, örülök, hogy alakul Zsozsi :roll: .

Vindo, én nem szoktam szőlőt adni neki :oops: , összel még kiköpte, most meg nem veszek. Kupac :shock: :D , van ilyen :wink: .

Panka az olajbogyót tömi magába, mindegy, hogy zöld vagy fekete :shock: , imádja. Bundás kenyér helyett salátát evett kétféle bogyóból és kígyóubiból vacsira :shock: . Nyugtassatok meg, hogy nem lehet baja az olajbogyótól :oops: ...

Panndi, ha nyitott a méhszáj és folydogál a víz, fertőzésveszély!! Persze én sem ijesztgetni akarlak, és megértem, hogy nem akarsz feleslegesen bent maradni, de én is bemennék :oops: :D . Hajráááá!!!
dettyk

Szőlő-fiú a tisztába tétel és az átöltözés után gyorsan talált magának elfoglaltságot. A felmosó nyelével rohangált addig, míg rá nem bukkant egy kazettára.

Kép Kép Kép

Emese, akkor a nehezén már túl vagytok. Remélem eszik-iszik Zsozsi, miután felkel. Gondolok rátok :!: :!: :!:

Panndi?

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó csúúúúúcs :lol: :lol: , de Te sem vagy semmi, ahogyan előadod a történéseket :wink: :lol: !
dettyk

Panndi!
Sztem is irány a kórház. Lehet, hogy már ma a karjaidban tarthatod Fruzsit.
Emese!
Remélem Zsozsi hamar túl lesz ezen is. ++++++++++
Vindo!
Én adtam már az ősszel szőlőt Botondnak. Kiköpte a magját. Most még én sem veszek. Drága és nem finom.

Ma délelőtt fodrásznál voltam. Lotti 8-kor megetettem. 10-re mentem fél 1 körülre voltam várható. Készítettem ki lefejt tejet, hogy majd Balázs vagy Anyum odaadják neki. Köszönte szépen, de nem kérte. Inkább egy órán keresztül sírt, amíg hazahoztam neki a cicit! :shock: Szegény! Csak hüppögött, amikor hazaértem.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Viranka!

TALI: MINDEGY!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Akkor Panka a reformkonyha híve :lol:

Sense, ez finom volt, az árát viszont nem tudom, mert egy ajándék gyümölcskosárból származik :wink:

Kösz a szőlős válaszokat :D

Kép
vindolanda

Sziasztok

Mesi: Örülök hogy nem kellett a kórházba mennetek.És kezd javulgatni Zsozsi. :)

Sense: Lotti cumizavaros nem lesz az egyszer szent! :D Anyájából jobban szereti a tejcsit :D És milyen lett a frizurád?

Vindo: az állatsimogatót csak az apja öléből mert szemlélni de ha valamelyik közelebb ment hozzájuk egyből sírni kezdett.Én is bementem és volt nálam ilyen zoo csemege és ha meglátják a kezdbe ugranak rád egyből.Úgy szorítottam a kezembe magamhoz hogy észre ne vegyék de nem voltam ügyes és betámadtak és kb mint Petra jajgatva menekültem Petihez :lol:

Panndi:??????????????????

Éssssssss beléptünk a 6 fogúak táborába! igen igen igen! :lol:
meg lett a hasmenés eredménye

Kép

Kép
agica1126

Haliho!!!

Drukkok Panndinak ezerrel!!!++++++++++++

En meg mindig itthon, es holnap lesz 2 hete, hogy nem verzek..jippppi!!!!! :D Viszont ma voltunk uh-on, es az nem jott be, amiben remenykedtem (hogy megiscsak kicsit feljebb mozdult a lepeny..) Hat, ugyanott van, ahol volt, de az a lenyeg, hogy most nem verzek, az ido meg csak telik... :D
Kicsi Alex babank szerencsere jol van, mar masfel kilos.. :D

Sajna, most nincs idom sokat irni, mert keszulunk ebedelni, nemreg jottunk haza, csak bekukkantottam Panndi miatt..

Emese, nagyon sajnalom szegeny Zsozsit, kuldok sok gyogyito +++++++++++++++++++++!!

Agica, hurra 6 fog!! :lol: Ranianak mar egy honapja megvan a 20... :shock:
De en ugy tudom, minel kesobb jonnek ki, annal jobb..

Vindo, szolot en mar regota adok neki, imadja, de csak magnelkulit evett meg, itt csak olyant lehet kapni... :roll:
Ja, es olajbogyot is kap regota mar, az nagyon egeszseges!!! :D

Puszi mindenkinek!!
Niki
Vendég

Sziasztok Mamikák!

Panndi! Remélem már a kórházban vagy, tényleg nem játék a magzatvíz elfolyása, ha kevesebb a lötyi, a köldökzsinór is kerülhet rossz helyre. Én ijesztegetni akarlak :wink:

Ünneplő Babáknak és Mamáknak sok boldogságot!!!!!
Kép

Azt álmodtam, hogy megszültem Natit :shock:
Tényleg Lányok! Én kinek küldjek majd SMS-t? Van egy régi telefonszámlistám, de fogalmam sincs, hogy jó-e még...

Ágica! Annyira szép kislány Petra!

Fúúú már megint micsoda találka volt :o Máté komoly nagyfiú, Gegi meg hihetetlenül aranyos, tiszta Zsófi csak pasiban :lol:

Dettyk! A Te Lányod is csúcs! Megnéztem a videót róla, hát tényleg kész NŐ.

Vindo! Nolka is általában a leginkább nem játékokkal van el órákig: tegnap egy befőttesüveg gumival (szín szerint csoportosította őket), utána meg a turmixgéppel játszott (persze áramtalanítva) és zümmögött hozzá :lol:

Silka! Nagyon különleges kislány Liza! Én még ilyet nem is hallottam, szerintem egyszerűen felettébb inteligens, mindent tud :shock:

Nolka is imád mondókázni, énekelni, és van egy tündéri szokása, képzeljétek amikor beszélek hozzá, és olyan szót kezdek meg amit ismer, befejezi a szó végét, például megyünk pancsikázni, és mondom neki, Ő velem mondja, hogy "kázni", vagy tegyük el az autót, mondja "tót"- nem tudom érthető volt-e :roll: - , én életemben egyszer találkoztam ilyen emberrel, annyira kedves szerintem, ahogy próbál kooperatívan kommunikálni.

Niki! Mi újság Veletek?

Na megyek bekuksizok a júliusi topikba is
:wink:
Puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Itt-itt!

Beszéltem a dokimmal, most pihi, reggel negyed nyolckor találkozunk a szülőszobán, és lesz valami.
Vendég

Panndi! Hajrá!!! +++++ :)

Megint elaludtam Szelivel 2-kor... :oops: elaludt Dúdoló után (fél 12 körül) a babakocsiban, de csak 1/2 - 3/4 órát, kevés volt neki, 2-kor nyügizett, irány az ágy. Ő még alszik. Gyorsan átfutottam az utolsó oldalt...
Dúdoló: nem volt túl sok értelme, hogy játszóházban volt. Gyakorlatilag a csaj, aki tartja, ment a gyerekek után, mindenáron nekik akart énekelni, mi nem is nagyon énekeltünk, nem ösztönzött rá, és eléggé dominált is a hangja. Meg csak 3 anyuka volt, épp azon gondolkodtam, hogy ha mi nem megyünk a barátnőmmel, akkor csak 1 kisfiú lett volna ott... :? Na, mindegy. Szeli elvolt egyébként a játszóházban, teljesen meg volt kergülve, mindent kipróbált, mindennel játszott, nagyon élvezte! :) De asszem többet nem megyünk, Dúdolóra semmiképp, a játszóházba is talán csak akkor, ha rossz az idő, mert ez azért drága. Elég neki a játszótér is, most már itt a tavasz, lassan a nyár! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Távozott a nyákdugó is, fájások erősödnek, de rendszertelenek még mindig :roll:
Vendég

Panndi :lol: :lol: :lol: hamarosan rendszeresek lesznek :lol: :lol: :lol:
apa otthon van?
Zsófira ki fog vigyázni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi!
szerintem Te nem holnap regel mész a szülőszobára a dokidhoz :wink:

Tali:
s akkor szombat vagy vasárnap legyen?
Mert lehet most hétvége és tarthatunk póttalit 23-24ei hétvégén is és akik nem tudtak jönni akkor csatlakoznak 8)

Anitja!
de édes lehet Nolka :)
én spec.Nyekrit számát a régi listából néztem ki,viszonta gmailen ott van Regi új táblicskuja a telefonszámokkal :)

Ágica!
mi történt :) Petra elkezdte növesztenia a fogait :) sok fosós napot nektek :wink: 8)

én meg mennék barátnőmmel csajos délutánt tartani .... de még mindig itthon,mert kedvesem persze ma túlórázik :evil: annál később jövök este 8) :wink:

:arrow: törpe veszekszik :)

KépKép
viranka

regel=reggel :oops: :oops:

KépKép
viranka

Apa nincs itthon, hat fele jön, Zsófi megy a szomszédba, most volt pár fájás egymás után 10 percenként. Remélem nem áll le :wink:
Vendég

Hajrá Panndi!

Apa pedig igyekezzen :!:
Azt mondják, másodjára már gyorsabban kell menni :roll:

Niki, ügyes vagy akkor!!! Csak így tovább. Gondoltuk ám, hogy otthon vagy, mert nem nagyon írogatsz.
Én amúgy most ettem először mag nélküli szőlőt :oops:

Anitja, Regina csinált új telefonlistát, a gmail-en van :idea: Zümmögés nálunk is van.

Ágica, állatsimogatóba még mi sem vittük be R-t, ő is olyan kis félénk. A lovaktól az utcában is fél.
Az ismerős kutyákat viszont meggyapizza :roll: De őket ismerjük, be vannak oltva.

R. közben felébredt.
Gábor holnap Zalaegerszegre utazik munka-ügyben. Hajnali háromkor indul. Éjszaka ér haza csak. Ja, ma is későn jön, és a korai kelés miatt le kell feküdnie :?

Kép
vindolanda

Vindo: :(

Panndi: szorítunk h könnyű gyors szülésed legyen.

Derekam beállt.. :evil: Emma simizett meg puszilgatott h ne fájjon olyan édes..hozott magának is párnát és oda ült mellém. :-)
még jó h most, főzés vasalás után és István is mindjárt itthon...szerencsére nagyi már hazajött ..ajta csüng Emma.
Új szavak: apa, papa, ditti( anyum), dénes( kisbarát) dédi, hinta,

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Móni: Válaszoltam :wink:

Panndi: Remélem ma még megszületik Fruzsi :D Nagyon drukkolok! :lol:

Vindo: Petrának a kutya csak messziről kutya mutogat rá és mondja hogy vau vau de amint közelebb jön már vísít és szó szerint ugrik az ölembe :D

Viranka: Remélem beindul most már :lol: de el se hiszed hogy milyen hülyén jön neki jelenleg a lányom jobb oldalas :lol: kint van a jobb felső és most jött a jobb alsó :lol: a bal oldal tök üres járat 8) Mit vigyünk a talira? Nekünk a szombat jobb de végülis mindegy és mikor kezdődik? :D

Regi: Tényleg jó kevesen voltatok de a lényeg hogy Szeli azért élvezte :D

Kép

Kép
agica1126

Kaqk: Ez nem jó hír.Jobbulást neked! Igazi kis gondos ápoló hölgyed van :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztoook!

Én megint csak köszönni jövök... :D

Panndi!!!Nagyon szurkolok!
Húúúúú, de izgi!Én is takarítok ezerrel, mostmár jöhet Bulcsú, ha akar :lol:
kispocc

Kispocc: És te hogy érzed magad?

Kép

Kép
agica1126

Valamiért nem tudok a gmailre bemenni... :?
Valaki esetleg nem tudná továbbítani? anitja@citromail.hu
Nagyon köszi!!!

Hajrá Panndi! Hajrá Fruzsi!

Pocikép: :wink:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, küldtem mailt, remélem, meg is érkezett. Nemrég jelszót változtattunk, lehet az a baj.

Szép pocak :shock: Tekintélyes :D

Megyek, R. kinn egy slaggal rohangál és locsol :arrow:

Kép
vindolanda

Anitja: azta mekkora pocak! és még majd 2 hónapod van??? :lol: Hogy vagy? nem semmi lehet...+ Nolka :shock:

Ágica:6 fog? nem semmi..jobboldalas :lol: mostmár biztos beindul neki..

igen gondos kis ápolóm van..csakvigyázni kell ha látja h fáj..sírva fakad...na akkor nem tudom eldönteni kivel is foglalkozzak....mindig ez van....

Panndi kinek üzen? juj de izgi!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Nagyon cukker lehet Emma ahogy együtt érez veled.Igazi kis tündér. :D

Kép

Kép
agica1126

Jaa Panndi Virankának üzen ha jól emlékszem :D

Kép

Kép
agica1126

Hajrá Panndi!

vajon elindultak????????

jaj ez olyan izgi!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Újra itt.

Mesi!
Örülök,hogy Zsozsó jobban van.
Tudott enni alvás után?

Panndi!
Csak nem elmentél szülni?
Mennek a drukkok.

Anitja!
Húú szép nagy pocakod van :D

Vindo!
Nagyon jók a képek Rúgóról :D

Ágica!
De jó 6. fogacska. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi adj jelt, nem ér, izgulunk ám!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Hajrá Panndi!!!!!!

Zsozsi még 6-kor hányt, tömjük gyógyszerrel, meg elektrolittal, most alszik. Még fennáll a kórház veszélye, de okos kislány, és erős, nem lesz semmi baj!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: ++++++++++++Zsozsinak tuti nem lesz kórház mert nagyon kis masszív csajszi!! És Gegi hogy van?

Kép

Kép
agica1126

Mesi: ++++++++++++++++Zsozsinak!! Erős csajszika!

Panndi: veled vagyunk!! Hajrá Fruzsi!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó,

legelőször egy tábla. Panndi szerintem ez az utsó, amiben szerepelsz :D

Kép

Lizikém drágám totál ki van ütve, elkapott vmi vírusos genyát, már éjjel és ma nappal sem tudott aludni, mert ömlik az orra. Reggel meg felkelés után közölte, h "Lizinek fáj a torka". :cry: Annyira bágyadt volt, egész este az ölemben csücsült...

Most visszaolvasok feleségekig

silka
silka

Ideértem... :wink:
Uram gépéről írok, Ő most kerítéselemeket szállít :?

Silka!Lizike mielőbb gyógyuljon meg++++!Bágyadt, beteg gyerkőc látványánál nemigen van rosszabb :(

Mesi!Zsozsikádnak is csak azt kívánom, mielőbb gyűrje le a fránya vírust!Szorítok nagyon!!!!

megyek, visszaolvasok!
kispocc

mégsem tok visszaolvasni, hív Botó :arrow:
kispocc

Timik, Mónikák, Sense boldogságosat Nektek!

Móni, Isten őrizz, pont úgy értelmezem a dolgot, ahogy mondani akartad. Köszönöm a segítő szándékot. Sajnos Lizi annyira durván nyomja, h 2-3 napig is simán bírja alvás nélkül. Tudjuk, mert már próbáltuk. Éjjel nincs is gond, mert elemében van (még a 3. éjszakán is), nappal viszont kezelhetetlenül nyűgös, sírós, kialvatlan. Ennek ellenére nem tud elaludni. :roll: Mintha beoltották volna alvás ellen. Én még ilyet nem láttam, mondtam már a dokinak és a védőnőnek is, csak néztek. Egyébként most arra a pontra jutottunk, h legközelebb mami/papi nélkülünk viszi el egy napra, ugyanis teljesen máshogy viselkedik, ha nem vagyunk ott. Hát, egy próbát megér... jobb most nem jut eszembe. Egyébként annyira imád náluk lenni, h azóta is folyamatosan mondogatja, h induljunk Veszprémbe :)

Egyébként 6 hetes kora óta 3-4 hetente mentünk vele 2-3 napokra. Kb 1 éves koráig semmi gond nem volt vele, imádta a kuckóját, a szobáját, gyönyörűen aludt. Aztán egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó ott aludni.

Sense, ötletem nincs, de ha ez vígasztal, pontosan ugyanígy viselkedik itt egy kisfiú. Nagyjából Botival egykorú, és folyamatosan a nagyokkal kekeckedik. Lökdösődéssel kezdődik és komoly harccá is fajul időnként. A nagyok meg rögtön sírva fakadnak. Szerintem az tök jó, h rászólsz és bünti van. Itteni anyuka lesz.rja a helyzetet, a másik anyukák meg be-beszólogatnak a rosszaságnak.

Na, látom a genya-kór nemcsak minket ért utol... Állítólag vírus van. :roll:

Panndiiiiiii, ja hogy Te már ennyire közel állsz a szüléshez? Mennek a drukkok. Lehet, h mire elküldöm a hsz-t, már meg is szültél :lol: Én holnapra tippeltem 8)

Képek továbbra is szuperek!

Viranka, mindjárt nézem.

Vindo, most olyat hoztak a nagyszülők, amiben jókora magok vannak. Nem mondom, h imádja a magokat rágcsálni, de a szőlőt eszi. Ha magra harap, akkor fancsali képet vág és kiköpi, ami a szájában van. De ennek ellenére tovább eszi a szőlőt. Egyébként volt, h félbevágtam neki a szemeket, és kipiszkáltam, de már belustultam. :oops: :) Egyébként meg a szőlőmag televan antioxidánssal :lol: Kazettagyilkoló :D

Ágica, gratulálok a hatodikhoz! Egyébként Lizi is csak nemrég óta nyomja a motort. Előtte felrakta rá a lábát :shock: :lol:

Niki, szuper hírek! Kibírja azt a pár hetet a kislegény! :D

Tali: hát elutazni nem fogunk mostanában. :twisted: :wink: De pl most vasárnapra már beterveztünk egy állatkertet. Feltéve, ha addigra meggyógyul LIzi.

Anitja, aztaaa, milyen jó nagy pocakod van! Szép gömbölyű! Szerintem nem fogsz Te eljutni a 40. hétig :D

Tényleg, Kispocc, Te hogy bírod? Már Te is nagyon a végén jársz.

Ja, és a legjobbat nem is meséltem: voltunk ma beiratkozni a bölcsibe (kb annyi esélye van a bejutásnak, mint egy lottó-ötösnek. No nem, azért annál több, hiszen nem is lottózunk. :D ) és Lizi bemutatkozott a bölcsivezetőnek. De fullosan vezetéknévvel és keresztnévvel. Mi meg csak lestünk, mert ezt még sosem hallottuk. És utánozva minket "viszontlátásra"-val köszönt el. Közben is fosta a szót, mondta is a nő, h ő még ilyet a 40 év alatt nem hallott ekkora gyerektől...

silka
silka

Most enyhén vagyok csak ideges. Benéztem az órát és a feleségek utolsó 10 mp-ét sikerült látnom :twisted:
Na mindegy, akkor legyen rúzs és NY 8)

silka
silka

Panndi
Én is nagyon szorítok!!!!!!

Mesi
Én meg holnap megyek dokihoz és akartam javasolni, h talizzunk :( hát Zsozsi gyógyuljon meg gyorsan.

A póttali lehet jó lesz, bár 23-a egyelőre foglalt, de persze az még közben lehet június 6 lesz. A volt fősulis barátnékokkal találkoznánk.

Amúgy én is taknyos torok fájós vagyok :( teljesen paff, szerencsére Lilla már túl is van rajta úgy tűnik.

No csak gyorsan átfutottam és nem reagáltam mindenre.

Még Mónik boldog névnapot és Mírának is!

KépKép
KépKép
fleur

ezt kaptam kb. 10 perce :) :)

21:00-kor megszületett Kulcsár Fruzsina,3730grammal,55centivel.Nagyon szép és jól vagyunk :)

Hatalmas Gratula Panndiék négytagúvá bővült családjának :) :)

Zsozsinak+++++++++++++

KépKép
viranka

Akkor megkezdem a gratulációk sorát.

Panndi!!! Nagyon örülök Nektek!
Sok boldogságot az egész családnak :D

REmélem, Zsófinak is zökkenőmentesen telt az este.

Már megérte benézni. Lépek angolozni :(
Fiúk alszanak :arrow:

Kép
vindolanda

De jó hírrel kezdem a napot :D :

Panndi!! Nagyon sok örömöt kívánunk Nektek!! Csak nem kellett reggelig várni :wink: ! Szép nagy lett a "kisasszony" :lol: !

Mesi, Zsófi hogy van?

Minden beteg mamának és gyerkőcnek jobbulást!!!!!
dettyk

Tegnap anyák napja volt Bencééknél, nem bírtam nem sírni :roll: , annyira aranyos volt, és olyan hihetetlen, hogy már ilyen nagy :cry: :roll: :
Kép
dettyk

Panndi!

Gratulálok nektek szívből! Jó egészséget sok tejcsit!!!!

Dettyk!

Bence nagyon édes!!!

Emese!

Remélem Zsófi már túl van a nehezén! Gyógyuljon meg gyorsan!

Silka!

Lizinek gyógyulást!

Marcó is betegeskedik. Húsvét előtt gégegyulladása volt, ami után sokáig köhögött. Kapta a köptetőt de csak nem akart elmúlni. Néha köhintett igaz, meg amikor kimelegedett, de engem zavart. Visszavittem orvoshoz, kapott még mást is (ez volt egy hete). Aztán tegnap előtt éjszaka ugató köhögése és hőemelkedése volt, tegnap ismét orvos, most antibiotikumot is kapott, mert elhúzódik a gégehurutja. Remélem hétvégére már kigyógyulunk belőle, így nem szívesen viszem társaságba!

Regi!

Ha jól emlékszem a múltkor írtad, hogy jártok Ringatóra, de egy ideig nem viszed Szelit, mert nem bírsz vele. Szolnokon is van Ringató, meg sok egyéb más foglalkozás ahova járunk, de mostanában én sem bírok Marcival. Jó értelemben annyira jól érzi magát, hogy bepörög és tombol, rohangál, táncol, hülyéskedik. Már elnevezték Mókamesternek. Ezzel nem is lenne baj, csak néha nagyon túlzásba viszi, és mindenki csak rá figyel, nem a foglalkozást tartóra. Szóval most én sem viszem egy darabig, mert már nekem kínos...

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Panndi Gratulálok! Sok boldogságot,egészséget és Fruzsinak rengeteg tejcsit!
Kép

Mesi!
Zsozsó hogy van?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Pandi nagyon sok boldogságot a kicsi lányhoz. Sok egészséget és mielöbbi hazamenetelt !

Szép jó reggelt mindenkinek !

Egész éjjel a fejembe voltak Pandiék gondoltam, hogy örömhír fog várni.

Tegnap az én drága fiam a reggeli 6 fél7-es kelés helyett 9-kor kelt.
Így csak fél1-kor tettem le és aludt majdnem 4-ig.
Lehet most állítja át magát a drágám. Még mindig alszik igaz 7-kor volt egy kis nyöszörgés de szépen visszaaludt.

Tegnap elmentünk délután sétálni de nagyon kár volt mert szétfújt minket a szél.
Ma meg megyünk anyósékhoz délután mert anyósnak ma van a születésnapja.
Bár ahogy az időjárást nézem semmi esély, hogy ma játszóterezzünk.

Délelött szerintem elmegyünk vásárolgatni mert remélem Ádi még alszik legalább fél 9-ig és akkor kibírja 12 fél1-ig.
Ha itthon maradunk akkor szerintem nyügizne és nem bírnék vele.

Na lépek mert tornáznom kell még aztán kitudja mikor kell az én drágám .

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: