Pocakosoknak hajrá hajrá!!
Deni: lemaradt: helyesek a fiaid!! És rólam is van hasonló lovaglós kép

szegény Bibi kutyának a fülét is eltörtem a nagy lovaglásba, az meg csak tűrte.
Oltás: passz, Borinak még egy hiányzik. Majd megyünk az egy éves státuszra akkor kiderül, hogy mikor adják bé neki.
Túl vagyunk az ovibeiratkozáson

Háááát nem sok jóval kecsegtettek

4 oviba irattam be, utolsónak a körzetesbe is. Persze mindenhol végighallgattam a litániát, hogy sok a gyerek, kevés a hely, a körzetest veszik előre, akinek az anyja dolgozni megy pláne előre veszik. Persze Bori velem volt (nem tudtam hova rakni) és hülye módon bevallottam, hogy még egy évet itthon fogok héderelni

Nem tudom mi lesz...Ha nem veszik fel egyikbe se, akkor nem is tudom melyikünk fog előbb falnak menni
Persze azt mondták, hogy valahol a kerületen belül biztos találnak neki helyet. Na kösz, azért bárhová nem adom be, inkább itthon szívjuk majd egymás vérit. Úgyhogy most marhára drukkolok, hogy vegyék be a három szimpa közül valamelyikbe, avagy/és Anyut végre küldjék már el nyögdíjba!
Úgyhogy kissé most le vagyok törve...
De, hogy írjak valami + is, hétvégén voltunk az alcsúti arborétumban. Kiváló hely kirándulásra! Nagyon szép! A parkolás viszont übergáz, semmi hely, ezért mindenki a főút szélén parkol
http://www.alcsutiarboretum.hu/
Teszek fel pár képet:
Koronás híd, Kamillával a hátiputtonyba:
Nagy fák-kicsi gyerek
Nagy fenyő - óriás tölgy-szép fa

Oroszlános kút
Rylie