Snori!
Az igazat megvallva en is nagyon csodalkozom. Jol emlekszel, csak 1 tuszo erett mindig a puregon meg fostimon injekciok hatasara az inszemek alatt. En sem ertem. Kisebb csoda talan? Ugy latszik nekem jobb a closti. Erre jol beindultam.
Vagy az aloe veras cuccoktol, tenyleg fene se tudja. Ja, vagy a talpmasszir, ahol szinten eleg erosen ramennek a meh/petefeszek/huvely pontra!!!!
Szoval mindegy is, nagyon orulok neki.
Teged probaltak mar clostival stimulalni?
Koszonom lanyok a gratulaciokat meg a sok drukkot, remelem ket het mulva hasonlokat kapok vagy mondjuk nyar vegeig. Az is jo lenne.
Orsi, Cat, kosz az invitalast! nagyon belehuzok, aztan lehet hogy megis tologathatunk majd egyutt!
6 kisbabaval setalni az utcan, 3 mamikaval, nem semmi!!!!
Zita!

Sajnalom nagyon, pedig nagyon drukkoltam.
Tegnap voltam az aloes dokinal es nagyon jo, es erdekes volt. Megnezte a leleteimet, persze nem annyira tuzetesen, mint az elozo dokim, de latta, hogy szervi problema nincs, ez a lenyeg, meg hogy a ferjem eredmenyei jok.
Tulkeppen az ovulacio hianya, petesejt nem megfelelo erese a problema. De mondta, hogy ramnezett es latta, hogy nincs ovulcaiom, kene hizni 1-2 kilot, mert eleg vekonyka vagyok. Mondtam mindig is ilyen voltam.
Aztan felirta, hogy akkor miket kellene szedni, termekeket, kicsit valtoztattunk a kuran, ahhoz kepest amiket eddig ettem, de nagyjabol ugyanaz.
Szoval:
aloe berry nectar 2 x 05 dl
Nature min: 1-1 reggeli elott es ebed elott fel oraval es este vacsora utan masfel oraval 2 db! ez nagyon fontos azt mondta, mert kulonben sokkal kevesebb szivodik fel, mintha teli gyomorra szeded be!
Fields of Greens: 3 x 1 naponta
C vitamin: 2 x 1 naponta
Es a legfontosabb, amit emelni kellett:
Royal jelly 3 x 2 vagy akar 4 x 2 is lehet naponta!!!!! hetvegen ha nincs megeroltetes, eleg napi 2 db.
Ja, es a ferjemnek is a berry nectar, de csak reggel 0,3 dl, c vitamin 2 x 1, A-beta-care: 2 x 1 ami nagyban javitja a spermak minoseget allitolag.
Kids vitamin mehet 2 x 1. Nekem azt mondta, hogy az nem feltetlenul kell.
Vagy ha kicsit akarunk sporolni, akkor a nature minbol el lehet hagyni a reggeli es deli adagot, csak az estit kell bevenni. Csak az a baj, hogy a royal jelly a legdragabb, es abbol kell a legtobb. Ugy latszik az valami nagyon ász gyogyszer lehet!!!
Aztan meg amit meg ajanlott, es nagyon fontos, az a torna. Ami pont az aviva tornara epul, amit pont most talaltam meg en is!!!! Es a felesege megtanitja, maganora kereteben, kb 5-6 alkalommal kell menni, 3000 ft/ora, 60 perc, es en nagyon orulok, mert azon gondolkoztam, hogy konyvbol hogy fogom megtanulni, es most megtalaltam ezt a not, aki gyogytornasz is allitolag, ja, es nem csak aviva torna van benne, hanem tovabbfejlesztve, thai-chi es joga elemekkel. na, lanyok, ha ez bejon, meg is orulok!!!!!!!
Mondta meg a doki, hogy azert UH-gal nezni kell persze a ciklust (1-szer vagy max 2-szer havonta), ellenorizni a hormonokat, es akkor 10 esetbol 6 nagyon gyorsan terheseggel vegzodik meg meg kb 2 kicsit kesobb, tehat osszesen 10-bol 8. Hat en nagyon remelem beleesek ebbe a 8-ba, vagy inkabb a 6-ba. (Persze ha nincs szervi problema). Ja, dokikam egyebkent a Tetenyi uti korhazban van, de ez most a maganrendeloje volt.
Nahat bocs hogy ilyen nagyon hosszu voltam, de hatha valakit erdekel ennyire reszletesen, hatha nektek is segit (meg nekem is).
pusz
dodo