A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok

Azt tegnap nem mondtam hogy ő nem száguldozós motoros, nincs is (nem is volt nagy motorja) egyszerű robogója csak. Este ment haza felé. És a Bécsi út Újvár utca kereszteződésénél szabályosan áthaladt, egy piroson áthaladó kocsi meg elcsapta, ott a helyszínen meghalt. Szóval még csak nem is ő volt a hibás, nem ment gyorsan. És csak kényszerből motorozott. Mert egy autójuk volt, amit ilyenkor tavasszal a felesége használ sűrűbben, ő viszi a gyerekeket, ő pedig motorral megy hogy ne kelljen a városon keresztül buszoznia. Hát most már nem fog sem így sem úgy.
Nagyon rosszul aludtam, rengetegszer fent voltam. Egyszerűen nem térek magamhoz, csak sírnék egyfolytában.

Előtej: Nekem sincs, igaz nekem a mellméret változott. És mostanában érzem azt mint amikor időközönként szoptatás előtt megindul a tej, belövell. De nem jön belőle semmi. De semmi összefüggés nincs aközött hogy van e előtej vagy nincs, lesz ae tej vagy nincs.

Tabati én anyum is állandóan megjegyzi hogy ő bizony Boginak fogja hívni a gyereket, mert ugye nálunk Nóra Boglárka lesz. És neki az tetszik. Hát akkor hívja úgy. Meg megkaptam azt is hogy öreges a név. De hát ő már csak ilyen. Nem foglalkozom vele, akkor is Nóra Boglárka lesz és nem fordítva.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Jó reggelt mindenkinek! :)

o.heni! :)

2 kiló gyerek? :shock: Szép méretek és jó eredmények! :D :D :D :D :D :D

Akár igaz a konkrét eset, akár nem, ne tudd meg, hogy milyen buta emberek vannak...:shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :? :? :? :? :?

szkarabeusznak elvileg nemsokára jelentkezni kell, de régen hallottunk gumilanyról, minimano74-ről, jimbone-ról is csak, hogy pár nevet mondjak hirtelenjében. Manokkka is csak 1x jelentkezett be. Szóval, Kedves Zugolvasók egy kézfeldobás erejéig kéretik jelentkezni, hogy tudjuk kivel, mi van. :wink:

Kép
Kép
200907?

boo

[quote]a írta:kkora szél volt kint, hogy rám fújt egy hangyát

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Áfonya is teljesen elszemtelenedett velem szemben az utóbbi időben. Teljesen úgy néz ki a dolog, mintha pontosan tisztában lenne a képességeimmel, tehát mintha TUDNÁ, hogy nem tudok utánaszaladni, sem hirtelen lehajolni és nyakon csípni ha rosszalkodik. És ezt ki is használja büdös dögje :evil: :evil:
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÜLINAPOSOKNAK!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Gabi

Nagyon sajnálom a barátotokat, legfőképp a családját.

Az emberek általában úgy gondolják, a tragédiák szörnyűek, de mindig MÁSOKKAL történnek. Hihetetlennek tűnik hogy egy másodperc és velük is megtörténhet.

Bocsi hogy ezt felhoztam csak egy hirtelen belém hasított hogy milyen az amikor egy pillanat alatt összedől az ember élete. De ezt most gyorsan visszanyomkodom magamban mert én most BOLDOG vagyok és kész!!
Vendég

Szép jó reggelt kismamik!
timi!
az én pocakom is pont olyan és akkora kb,mint a tied,de ezt már sokszor
meg is vitattuk...

Gabi1!
nagyon sajnálom az ismerősöd,főleg mert én hallottam az esetről,hisz
nem lakom tőle messze és tudom milyen nagy baleset volt...

megnyugodtam,hogy nem vagyok lemaradva semmiről azzal,hogy nincs
meg a kórházi csomagom.viszont most hétvégén nagy vásárló körútra
megyünk és talán megveszünk mindent.a gyerekszobábavalót tuti.

lehet én voltam a vak és elsiklottam a megfejtés felett,de én nem tudom,
hogy mi lett Dodiék névválasztása :oops: :oops: :oops:

Tabati!
tényleg nem kell foglalkozni a rokonokkal,hogy kinek mi a véleménye
a névválasztásról.minket sem érdekelt.bár nálunk jól fogadták szerencsére,
csak senki nem tudja megjegyezni...

és íme a tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

kicsidodi feladványát még megfejtheted, nem piblikálta konkrétan. :wink:

lola29! :)

Boldog Adrián napot neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! 8)

Köszönöm szépen Mindenkinek a köszöntést!!!! :lol:

ancsurti: Akkor már nemsokára letöltheted egyben, mivel azt mondták 4x21 lesz az utolsó, plusz még a júliusi dupla rész. De az már dvd-n jelenik majd meg, nem tv-ben lesz leadva.

Bond: a lakcímes dolog még folyamatban van, mivel a szolnoki okmányiroda utána felhívott, hogy értik mit akartam :twisted: így most utána járnak, és visszaszólnak, meg az ügyben is, hogy majd hol kell intéznem, eddig még semmi :roll:

gabi: szörnyű dolog, és nagy átlagban mindig az ártatlanok halnak meg. :cry: Párom már régóta szeretne motort (igaz ő nagyot), de valahogy nagyon nem szeretném, semmi nem védi...tudom az autó sem jobb, de azért ott csak van karosszéria ami valamennyire véd az ütésektől, motoron semmi...Én is mióta kismama vagyok meghalt egyik legjobb barátnőm párja, hirtelen halállal, és tegnap előtt egyik ismerősünknek az anyukája aki 53 éves volt, engem is nagyon megviselnek az ilyenek:cry:

tabati: ne foglalkozzatok azzal, hogy ki mit szól a nevekhez. Mi sem tesszük :lol: Dorka sem mindenkinek tetszik, és a második nevét még nem döntöttük el, de nem érdekel ki mit szól. Mi gyermekünk! :wink: A fiúnevünkkel sem volt senki megelégedve, anyósom egyenesen azt mondta borzalmas, de nekünk nagyon tetszik, és ha egyszer fiunk lesz, bizti azt a nevet kapja. :wink: Szerintem pedig nagyon szép a Noé is, és a Mirjam is!!!

boo: igen, még egy bikalány :lol: :lol: köszi szépen Neked is a köszöntést :wink: Most töltöttem be a 23-at. Hozzátok hasonlóan még egy 4D-re be szeretnék jelentkezni, remélem, nagy élmény lesz!! 8) :D

mozgásszámlálás: hát ha ezek igazak lennének, én már rég nem itt lennék, és szétparáznám magam. Igaz nekem ilyet nem mondott a dokim, hogy számolgassam, de nekünk elég változó is, van olyan napja, hogy meg sem áll, és van olyan, hogy alig mocorog, inkább csak érzem, hogy itt-ott ezt-azt kinyom, vagy csuklik, vagy bokszolja a méhszájam, és a húgyhólyagomat. :lol: De nekem nem mozog minden órában :shock: Van hogy órákon át alszik, és Dodihoz hasonlóan ha már hiányzik a ficergés, megpiszkálom, de csak egy bökdösés erejéig, utána hagyom :lol: :lol:

f.nikici

csibe még nekem sincs csomagom :roll: de már nagyon össze szeretném készíteni, úgyhogy hamarosan elindulok. Kicsinek is lenne még mit, Bp-re szeretnénk menni, de párom ezen a héten végig dolgozik, jövőhéten is, hévégéken is, szóval, lehet hogy egyedül kell majd elindulnom, de ő is szeretne nagyon jönni, szóval lehet megvárom :D

f.nikici

f.nikici! :)

Fölébredtek Szolnokon? De jóóóóóóóó! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Remélhetőleg így már akkor meg oldódik majd a dolog. :wink:

Kép
Kép
200907?

hát nálunk is nehéz lesz összehozni,mert új munkája van éjszaka és
persze,hogy hétvégére osztották be és hétköznap pihi,így
szegénykémnek nehéz lesz,de azt mondta felkel és elmegyünk...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Direkt nem írtuk le a megfejtést, hogy ha valakinek van kedve, hagy találgasson :wink: ! De ha nincs már rá vevő, szóljatok és közhírré teszem :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi! Ne is fogllakozz vele,hogy ki mit mond a nevet illetően! A lényeg az,hogy nektek tetszik. Nálunk szerencsére nem volt ilyen gond,mindenki elfogadta a Lilit,és így is hívják már őt,amikor beszélnek hozzá :D
Neked ki lesz a szülésznőd? Én ma akarom felhívni az enyémet,állítólag már tudni fogja,hogy mikor megy szabira. Remélem is,mert nagyon szimpi,jó lenne,ha nem pont akkor menne el.

KépKép
KépKép
nyuszi81

oksa-oksa...
akkor igyekszem kicsit megeröltetni az agytekervényeim :D :D

Kép
Kép
csibe83

Gabi!

Sajnálom én is a barátotokat, szörnyű dolgok ezek... Nekem is volt hasonló telefonhívásom régebben, meg sem tudtam szólalni. Akkor még nem voltam várandós, ilyenkor ezt még nehezebb lehet feldolgozni.

Kép
Kép
tabati

Dodi!
azt hiszem siekrült nekem is megfejtenem...

Kép
Kép
csibe83

Tabati: ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak. Majd megszokják. Én is majdnem leültem, mikor 14 évvel ezelőtt a tesómék az Alida nevet adták a lányuknak, a másik meg 9 éve Angyalka lett. Most meg már tök természetes mindkettő. Az általatok választott nevek szerintem szupik (bár nem nekem kell, hogy tetszen). A Mirjamot én is szívesen adtam volna, csak nálunk apának nem jött be.
A meséhez tegyük hozzá, ha itt tartuk, hogy a Mária és a József is eredendően zsidó nevek....
A másik, amikor írtad, hogy párod Áron: Bibliában Mózes testvéreit Áronnak és Mirjamnak hívták!
Nálunk is minden névre volt valami orrhúzás, pofavágás, megjegyzés.

Gabi1: nem csodálom, hogy nehezen szabadultál ettől a sokktól. Egyszerűen szörnyű.

Mozgások: nekem a védőnéni azt mondta, reggeli-ebéd-vacsi után egy teljes órán át kényelmesen ülve figyeljem 32. héttől (bár a kiskönyvbe tényleg a 34-től kellene). Na, tegnap este, mondom kipróbálom: Leültem, Nóci: anya szomjas vagyok. Visszaültem: vedd le a polcról a nemtoménmit. Utána meg majdnem elaludtam, úgyhogy a fene se tudja, hogy mennyit mozgott, az tuti, hogy az epémet, meg a gyomorszájam nagyon nyomta, levegőt is alig kaptam.

Lola: boldog névnapot!

Rólunk: az éjjel alig aludtam valamit, folyton szúrt jobb oldalt lenn a hasam, nem tudtam, hogy forduljak. Aztán valamikor 4 körül megpisiltettem Nócit, meg magam, utána sikeresen bealudtam fél 8-ig. Akkor meg alig bírtam kikaparni a szememből a csipát, mert még húnytam volna, de ha akkor nem kelek fel, nem érünk oda az oviba reggelire

Kép
Kép]
hendegabi

Dodinak névre: jól tippelek, hogy van már ilyen a táblácskánkban?

Kép
Kép]
hendegabi

A Genesis-be mennyivel uh előtt célszerű kérni időpontot??

f.nikici

Na, most olvastam: Béres Alexandra novemberre várja első gyermeküket.
Készülhet az új kismamatorna-dvd! :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

szerintem is :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

jimbone nem semmi ami Veletek is történt/történik. S hurrááá, hogy vége a fekvésnek!! A vizsgákhoz sok sikert :wink: Én februárban letudtam az államvizsgát, előtte meg a szakdogát :D S gyere amikor csak tudsz :D

f.nikici

Ancsurti!
Díszizéket a hegymászó boltban néztem tavaly, de ha jól rémlik darabja volt egy ezres Na ennyire azért nem vágyom rá. Winket köszi, ott megnézem.

Timi!
Te pocód is szép nagy és kerek. Ha nem tudnám, hogy lányod lesz, biztos mondanám, hogy tuti kislány

Tabati!
Nagyon sajnállak a neves sztori miatt. Mi pont emiatt nem mondjuk el a családban olyanoknak, akikről tudjuk, hogy nem hagynák szó nélkül. Előző kettővel is így csináltuk, amikor megszületett elküldtük az sms-eket v. telefonon szóltunk, hogy megszületett ez és ez a neve. Erre már nincs pofájuk dumálni, max. annyit mondtak, hogy "igen?". Azóta sem panaszkodott senki a névválasztás miatt. Viszont ha előre megmondod, akkor ott duruzsolnak a szülésig, hogy gondold meg magad. Apuéknak elmondtuk, hugom még lelkesedett is érte, apuék meg nem szóltak semmit, de még csak pofát sem vágtak. Barátoknak elmondtuk, tőlük sem kaptunk negatív kritikát, csak annyit jegyeztek meg, hogy hogy-hogy két neve lesz, meghogy a Bodza az elég érdekes, de arra sem mondták kifejezetten, hogy szörnyű.

Dodi!
"majdnem rámesett egy 1 tonna feletti igavonó ló" :?
Hát mindenre számítottam volna, de erre nem.
A csontodat már simán érezheted. Nekem bocsánat, de a lukamnál van ilyen széttolódós fájdalom és nagyon rossz."
Nekem nagyon tetszik a névválasztásotok. A "kertésszel" egy kicsit megdolgoztattál, mert a másikra gondoltam és azzal nem jött össze sehogy. Anyóst nem értem, nem extrém név, hogy pofázni kéne.

Agi!
Eeeeezt nem hiszem eeeeel :shock:
Azt hitem, hogy ilyen csak a viccekben van.

O.Heni!
Éljen a 2 kiló!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nikici!
Mennyivel előbb? Változó, de nekem eddig mindig szerencsém volt és elég volt pár nappal előtte, volt, hogy több időpont közül tudtunk választani.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

na elmentem a corába utána orvoshoz.utána még megpróbálok benézni...

Kép
Kép
csibe83

Valaki írja már le Dodiék nevét, mert vagy én vagyok nagyon szőke, vagy annyira egyszerű volt a feladvány, hogy el sem hiszem. :lol:

Hát igazatok van, most már megbántam, hogy elmondtam a családnak, legközelebb tuti nem így lesz. Csak azt gondoltam, hogy akkor meg utána nyomják a dumát, de logikusan utána már hiába tennék, megváltoztatni úgysem tudnák (most se fogják, csak akarják)és erre tuti ők is rájönnének és inkább csendben maradnának. Mindegy már.

Jimbone!

Hú, sajnállak a fájdalmak miatt. Volt már régebben is ilyen problémád? Csak mert nem akarlak megijeszteni, de amikor én voltam kórházban az egyik szobatársamat műtötték vele, rutinműtét, viszont neki már a sokadik volt, mert mindig visszajött... :roll: Eldugult, vagy mifene... :roll:

Kép
Kép
tabati

Jimbone! Nekem a Donát név is tetszik.
Elárulom, hogy a Kevinnel, meg néhány hasonló névvel vannak fenntartásaim, na azt tutira nem adnám.
Egyik kollégámnak április 20-án született kisfia, na ők pont Kevint választottak, de neki sem mondtam, hogy szörnyű, inkább csak gondoltam. Bár valószínű, hogy onnan az ellenszenv, hogy a falunkban ugyan elég kevés a kisebbségi, de majd minden családban akad 1-1.

Elmesélem, hogy a Virág névre egész jó reakciók voltak (jobbak, mint az előtte kigondoltakra, de azért drága jó öreganyám nem bírta megállni, hogy ne szóljon be: azt aztán ne adjátok, mert a Győzike lánya is az, és az egy hülyegyerek!
Én meg nyeltem kettőt, mert nem akartam neki mondani, hogy ki nem szarja le a Győzikét, meg a lányát. Egy 78 éves asszonynak, aki egész nap csak a tv előtt ül, nem tudod megmagyarázni, hogy ha valakinek a Leonszió nevet adják, akkor még nem fog rabszolgákat tartani....

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!

Nekem Csűrös Erzsike, ő ott a vezető szülésznő, és a dokim (Siklós Pál) is vele szeret dolgozni, ezért választottam őt :wink: ! Amennyire eddig lejött, nem az a tutujgatós fajta, és ettől meg is ijedtem kicsit (nehogy beszóljon, hogy na ennyire azért nem fáj, mert leütöm :lol: ), de mindenhol csak ódákat zengenek Róla, és szakmailag zseni, szóval max. visszaugatok, ha mégis lehurrogna :roll: :lol: :lol: :lol: !

Név!

Na, úgy tűnik nem voltam elég rafkós :lol: :lol: ! Pikkpakk rájött mindenki :roll: :D ! Szóval a kisfiunk jelen állás szerint:
Sarkadi Botond :D !

Második néven még tanakodunk, hogy legyen-e, de nekem ez így is "elég" végülis...

Suli!

Felkutattam az iskola saját tanulmányi és vizsgaszabályzatát, ahol feketén-fehéren le van írva, hogy a szigorlat több félévi anyag. Szóval most szépen felöltözöm, és bebattyogok a dékánhoz, hogy akkor most váccccáppp? Mert én olyan szélsebesen írok neki fellebezést, hogy csuda, és merjenek csak b@szódni, nem volt még dolguk 8. hónapos kismamavérfarkassal :lol: :lol: :lol: ! Ha meg lesz@ranak, legalább megpróbáltam, úgysem ő vizsgáztat :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

szonibaba: mert én jövőhéten szeretnék, de párom miatt elég macerás a dolog, na de akkor előbb megbeszélem vele, és utána felhívom őket, köszi! 8)

jimbone: anyumnak is begyulladt már, de műtét előtt kifakadt. sógornőmnek terhesség alatt gyulladt be, és nagyon nagyra megnőtt :shock: de ő rohant a dokihoz mert iszonyatos fájdalma volt, így a doki meg is műtötte, 5 hós kismama volt akkor az ikrekkel.

S végül két kép, egyik az általam összeszerelt komódról, amin még látszik, hogy javításra szorul :lol: na de majd azt apa elintézi, mivel én nem tudom beállítani az ajtókat :roll: a másik pedig Dorkica egyik ruhája amit hétvégén kapott anyósoméktól, olyan kis tündéri :D

Kép

Kép

f.nikici

Dodi! Igen,Erzsikéről én is nagyon sok jót olvastam,biztos jó választás!! Ha meg tényleg pofázik,legfejebb elküldöd a picsába,de csak nem fog,remélem mindegyikük tisztában van vele,hogy mi fizetünk nekik.Amúgy az sem jó,ha agyon tutujgat,találja meg az arany középutat,nem?
Én is mindjárt felhívom,csak olyan sz@r,hogy nem tudom,hogy mikor dolgozik,mert múltkor is aludt éppen,amikor hívtam,de tök kedves volt,nem rázott le,hogy ő most pihen.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi: nagyon szép a választott név!! :D :D Nekem is nagyon tetszett mindig is a Botond. Nekünk ha kisfiú lesz, akkor Száfta Baján Belián lett volna a neve. Baján az apja után, Belián meg nagyon régóta tetszik nekem.
A sulival meg jól teszed, hogy felveszed a harcot, én is mindig mindent elintéztem. :lol:

hendegabi: mondd meg a nagyinak, hogy nemcsak Virág a kislányuk, hanem Gréta is. Az én tesóm is Gréta, és egyáltalán nem hülye, 5 diplomával. :lol:

f.nikici

Mi ez a mirigy, amit írtatok, és hol található úgy saccra (szeretném NEM felfedezni magamon)????

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi!

Jól van akkor nem én vagyok szőke! :lol: De azért szép kis verset kreáltál! :wink:

Kép
Kép
tabati

Beugrottam a boltba, ahol szoktam venni a melltartóimat, egy újabb adag szopis cicifixért. Az utolsót nem egészen két éve kb 3000-ért vettem, most meg 5000. :shock: Azért ekkora infláció nem volt két év alatt. A sokktól bamba szemekkel megköszöntem a segítséget és kisétáltam. :?

Magzatmozgás:
Részemről leszavaztam. 8) Az első kettővel nem kellett, most sem újítok be. Szerintem is tök hülyeség.

Kórházi csomag:
Ha már ennyit volt róla szó...azt hiszem, összerakom. 8)

Ági,
A hülyeségnek nincs határa. :lol: Simán el tudom képzelni, hogy volt olyan, aki leszerelte a rendszámtáblát. :lol:
Kitakarítani még terhesen az szerintem jó ötlet. Ha megvan a baba egy szép tiszta ház egy ideig önjáró, akkor meg úgysem lesz se kedv se energia a gazolásra. :wink:

Dodi,
Szegénykék. :? Olyan jó, amikor az embereknek nincs annyi esze sem, mint egy lónak. Ha véletlenül ráesnek valakire, mit mondanak? Bocsi???

Nyuszi,
Nem kell aggódni a tej kérdésen. Szülés után öt nappal se volt tejem, mégis két gyereket szoptattam, összesen 2,5 évig, úgy, hogy 4-5 hónapig még vizet vagy teát se kaptak és ránézésre még mindkettő él. :wink:
A Tena hálós bugyi nem csúszik le, olyan mint egy francia bugyi, bár kicsit furcsa belegyömöszölni egy pelenka méretű betétet. Ha ezen túltetted magad, tényleg jó, a rendes bugyi elég cefetül néz ki, akár pár óra múlva is. Ezeket meg kézzel kimosod és nemsokára száraz. Én nem túl elegáns módon felaggattam az ágy mögé, így nem kellett napi jópár bugyit apának hazavinni mosásra.

Tabati,
Nekem is a 3/4-es naci a halász. Csak eszembe jutott a Sote fürdőszobája, amire 8-an voltunk, napi egy takarítással és még egy felmosó se volt. :? Hogy ne érjen le az alja a földre, azt valahogy meg kell fogni, nekem az biztos nem ment volna. Szülés után én folyamatosan pisilni rohangáltam, még a bugyi is elég macerás volt és megesett, hogy pillanatok alatt a bokámig véres voltam (bocsi) ha nem voltam kibélelve. Akkor meg mehettem tusolni. Másodjára meg a gátmetszés miatt kellett napjában 4-5x tusolni, mert ha nem mosakodtam le pisilés, igencsak fájt, pedig elsőre ilyent nem tapasztaltam. Az egyik szobatársamon napokig rajta volt ugyan az a hálóing :x tehát nem mindenki ilyen szerencsés, de megeshet.
Kedves após a fogyással. :twisted: Nekem anyukám kezdett a hajamban turkálni a hétvégén, majd örömmel jelentette, hogy talált ősz hajszálakat. Nemsokára 35 leszek, micsoda meglepetés. :x Szeretem az ilyen kedveskedéseket.
A neves megjegyzésekkel meg ne foglalkozz. Nekem mindig személyekhez kapcsolódnak a nevek. Noé ismerős az nincs. De egy mostani tanítványomat Mirjamnak hívják, iszony jó agya van és még szép is emellett, úgyhogy nekem pozitív.
Nekünk a Natasa név miatt kérdezgették állandóan, hogy ki orosz a családban (senki). Mintha csak ősmagyar neveket lehetne a gyereknek adni. :roll: Unokaöcsim pedig Tamotsu - sógor japán. :lol: Apukámnak a közel 10 év se volt elég hosszú ahhoz, hogy megjegyezze.
A tesód megjegyzését nem érzem negatívnak. :wink:

[quote]- írta:8-as dioptriáig lehet szülni simán is

Ez már egy kicsit túlhaladott. Inkább az jellemző, hogy a szülészek nem veszik figyelembe a szemorvosok ajánlását (van ahol 6 dioptriát mondanak), mivel nem is olyan régen úgy gondolták, hogy retinaleválást okozhat a szülés. Csak emiatt nem indokolt a császár. Ha kérdés van, ott nem a szülész szakorvost kell kérdezni, hanem a szemészt, aki egy szemfenék vizsgálat után mond szakvéleményt.

Kép KépKép
lorca

Lorca!

:oops: bocsi azt hittem, hogy hirtelen a kertészgatyó ugrott be, mert az tényleg praktikátlan lenne.

Súlyomra apám tette a megjegyzést, nem apósom, de nem is ért váratlanul, mert neki mindig mindennel baja van. De hamar kibékül a neki nem tetsző dolgokkal. Ja! És főleg olyan dolgokkal foglalkozik ilyen módon, amikkel neki is gondja van. Nekem amikor utoljára mértem 104 volt a hasam, neki meg nem ért át a szalag. Volt már ő 140 kiló is, most nem tudom mennyi, de 100 felett van és megkockáztatom a 120-at is.

Magzatmozgás!

Nekem szerencsére még senki nem mondta, de én sem szándékozom számolgatni. Meg vicces is amit Hendegabinak mondtak, hogy evés után, vagy előtt leülni, fél óráig nyugiban stb... Hát nálam ez megoldhatatlan, mert van amikor eszem és megyek melózni. Ja! Még ezt is beiktatni a napirendbe, persze. :roll: Gondolom gyerekes anyukák sem érnek rá ilyesmire.

Viszont ma csak pár órára kell bemennem melózni, de olyan kis telhetetlen vagyok :oops: , mert elgondolkodtam, hogy arra meg már minek mozduljak ki. :oops: :lol: Persze azért megyek, csak később és korábban jövök, mint szoktam. Legalább kicsit sétálok, nem punnyadok itthon. :lol:

Kép
Kép
tabati

lorca én még azt sem tudom hol vegyek szoptatós melltartót...eddig csak a Brendonban láttam, iszonyatos áron :shock: hol lehet még venni?? bármilyen fehérnemű üzletben?

jimbone köszi! :wink: tudom, hogy nincs rá garancia, és visszajöhet. Anyumnak eddig szerencsére nem volt vele gondja, pedig annak már legalább 10 éve. sógornőmet igaz megműtötték, de mert nagyon kérlelte a dokit, de azóta neki sem volt vele gondja. Neki pl. azt mondták, hogy a terhesség kihozhatja. Anyumnak meg azt mondta az egyik kedves doki, hogy a szappan és a víz csodákra képes :shock: :shock: azért nem tudom mit képzelnek, hogy az ember nem tisztálkodik rendesen?!?! :roll:

f.nikici

Ancsurti,
Ha nem szereted a hátitásit, akkor persze nem opció. :wink:
A kanadai helyzettel annyira nem vagyok tisztában, de itthon sok helyre nem tudom bevinni a bbkocsit, ahol kell a táska, mert a hülye elrendezés miatt a szoptató szobába már nem fér be és nekem egyszerűbb nem foglalkozni vele, mivel amúgy is a hátamon van. Nekünk külön öröm, hogy lépcsőzni kell, babával a kézben, majd kinyitni egy kétkezes lakatot, akkor se letenni se küzdeni nem akarok a táskával. Egy pár hónapos baba még nem mobil, de iszony gyorsan azzá válnak. Szabival terhesen volt olyan alkalom, hogy játsziztunk és a 1,5 éves Nati nanááá, hogy a jó 2m+ magas mászókára ment fel. A babakocsin nem hagyok táskát - ez pont a Városligetben volt - így 6 hónapos pocakkal, táskával kellett felmásznom gondolkodás nélkül és gyorsan. Ilyen esetekben nagyon is szükség van mindkét kézre. :lol:

007,
11 éve használok itt Pesten bérletet, egyetlen alkalom volt, hogy a HÉV-en ráiratták velem a számát. Most sincs rajta. Apára megtévesztésig hasonlítok ráadásul az alapján, amit az ellenőr lát, mivel most olyan a bérlettartóm, hogy az egyik felén a fénykép, másikon a szelvény. Ez kb fél éve van így és még soha nem kérték, hogy fordítsam meg, pedig a Keletinél szinte mindig van ellenőrzés.

Dodi,
A nagy pocak sok pasit megijeszt. :D Remélem a dékán is ezek közé tartozik. Ha ez nem működik, próbálhatod az elájulok és elsírom magam verziót, meg hogy milyen kegyetlen ez a pasi dumát. :twisted:

Jimbone,
:shock: Nagyon durván hangzik ez a mirigy dolog. Azért jó lenne, ha egy bejelentkezés után már csak a szokásos melóját végezné. :roll:

Nikici,
Milyen aranyos a ruhácska. :D Egy kislányt azért sokkal jobb öltöztetni. Én is úgy reménykedtem benne, hogy most megint egy kislány lesz, de úgy látszik, maradhatok a kék kockás ingeknél. :?

Tabati,
Akkor lehet, hogy apukád tudat alatt nem is neked szánja az ilyen súlyos megjegyzéseket, hanem saját magának. :lol:

Kép KépKép
lorca

hendegabi a hüvelybemenetnél található mirigyről van szó

f.nikici

Na, bejelentkezések leszervezve:
holnap 15 h-ra rendetlen anyuka viszi rendetlen autóját gumicserére.
jövő csütörtökön 10.30-ra megyünk aranyos fogorvosnénihez....

Hol az izében van a tábla, hogy mi kell a kórházba? Visszamentem jó pár oldalt, és egyszerűen nem találom!

Kép
Kép]
hendegabi

lorca: valóban könnyebb a lányokat öltöztetni, de kispasis szerkókban is vannak annyira jóóóók! :wink: Én ha egyszer fiam lesz, azt is nagyon fogom élvezni :lol: De amúgy mindig bajban vagyok, ha pl. valaki pasinak kell ajándékot venni a családban, olyan nehéz :roll:

csajok képzeljétek! Nem tudom van-e/volt-e valaki hasonló helyzetben, de én nem mindennapi dolgot kívánok mostanában. ÚÚÚÚÚgy ennék szivacsot :lol: :lol: :lol: persze nem eszem meg, de rendszeresen szagolgatom :lol: :lol: Mindegy milyen szivacs, pl. apa órájának a párnaszivacsa is nagyon jó illatú :lol: Mosogatni is szeretek, igaz ott nem nyomom az orromba a szivacsot, de imáááádom az illatát a Pur rózsaszín mosogatószerrel, nyammm :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

hendegabi nekem a védőnőm adott ki papírt, illetve Bond amit bemásolt már igen régen a SOTE-re vonatkozóan, onnan tudom. de hogy az hanyadik oldalon van az én sem tudom :oops:

f.nikici

Nikici,
Néha nem tudom, hogy egyes dokik hogy maradhatnak meg ezen a pályán. Az anyukádra megjegyzést tevő szerintem utálja a szakmáját és lenézi a hozzá fordulókat. Hogy lehet így élni? Inkább menjen takarítani a hullaházba. :evil:
Szoptatós melltartót majd minden fehérneműboltban árulnak, még a Tescoban is láttam (pocsék volt, megvennni azért nem jutott eszembe). A Brendon egyetlen előnye, hogy remek a választéka, de vásárolni annyira azért nem éri meg ott. Most nekem is egy kicsit rá kell állnom a témára, mert kell néhány újabb de vagyonokat azért nem akarok otthagyni a boltban és még a szülés előtt akarom letudni. A jelen készletemmel annyira nem akarom égetni magam a kórházban. :oops: Mindegyik 100+ mosást ért már meg. :roll:

Tabati,
A kisgyerekes anyukák pláne nem érnek rá ilyen remek dolgokra, mint mozgásszámlálás. :lol: Nekem ahhoz is ügyeskedni kell, hogy egyedül menjek pisilni, anélkül, hogy valaki az ölembe akarjon ülni vagy kintről rugdossa az ajtót. Nem hogy órákon keresztül békén hagyjon. 8) Ha 10 percre csend van, akkor már ugrok, hogy mi történhetett.

Kép KépKép
lorca

nikici: szerintem sűrgősen vedd lejjebb a fűtést, tárd ki az ablakot, lélegezz mélyeket. Ha nem segít, fordulj orvoshoz!
:twisted: vagy gyere el hozzánk is mosogatni! :twisted:
Hála égnek én nem vagyok kívánós, bár van 1-2 dolog, ami befigyelne: pl: jókora dinnye, néhány cső csemegekukorica....

Kép
Kép]
hendegabi

nikici

[quote] írta:ÚÚÚÚgy ennék szivacsot

Ez már-már perverzió :lol: :lol: :lol:
Vendég

megtaláltam a kórházi csomagot!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Nikici!

:lol: :lol: :lol: :lol: Hangosan felnevettem!! :lol: :lol: Nem vagy semmi!! :lol: :lol: Nekem ilyen kiskoromban volt. Egy macim volt olyan szivacsféléből annak imádtam az illatát. Asszem le is rágtam a fülét. :lol: :lol: Ezt tuti megmutatom a férjemnek!! Jól feldobtad a napom, megyek is készülődni a pár órás munkára. :lol:

Hendegabi!

Gratula! Pedig pont akartam írni, hogy 007 tuti felteszi neked újra, olyan kis lelkes szokott lenni. :lol: :P

No, majd jövök este, sziasztok!

Kép
Kép
tabati

f.nikici! Nézd meg a kenguru gold honlapját (www.kengurukid.hu),én ott vettem a kismama melltartót is,meg már van egy szoptatós is. Általában 4990-től vannak 8000-ig. Én nagyon szeretem,ami nekem van.

KépKép
KépKép
nyuszi81

hendegabi! :)

"Készülhet az új kismamatorna-dvd!"
Jajdemilyenvagy! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Egy 78 éves asszonynak, aki egész nap csak a tv előtt ül, nem tudod megmagyarázni, hogy ha valakinek a Leonszió nevet adják, akkor még nem fog rabszolgákat tartani...."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van, amikor jobb, ha az ember nem tudja, hogy neki van ilyen-olyan szerve, testrésze. Garantáltan tudnád, ha nem lennének ilyen mirigyeid... :wink:

jimbone! :)

Jó, hogy jelentkeztél. :D

A bonyodalmakból legyen elég ennyi. :? :wink: A méhlepénynek és a méretnek pedig: :D :D :D .

A tanuláshoz kitartást aztán gyorsan felejtsd el az egész sulit és már csak a babázással foglalkozz! :wink:

tabati! :)

Nekem mindkettő tetszik. :wink: Ha vallásos zsidók lennénk, akkor biztos ilyen nevet választottunk volna. A Ráhel és a Sára is játszana például.
(Miért nem mondtátok, hogy ha nem tetszik a Mirjam, akkor Zoé lesz a Noé mellé? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? )
Nálunk nem voltak ilyen gondok, igaz hagyományosabbakat választottunk (de azokba is bele lehet kötni ugyan úgy)

kicsidodi! :)

Várjuk a váccápp eredményét. :wink:

f.nikici! :)

Ügyesen Legoztál, klassz lett a végeredmény. :wink:

Szopis melltartót gyakorlatilag minden kismama boltban vehetsz, de nagyobb fehérnemű boltok és gyógyászati segédeszköz boltok is tartanak.
Elterjedt -és jó :wink: - márka az Anita. http://www.divatnagyker.hu/anita/index.htm Ha nem csak jolennineked melltartót szeretnél, akkor azok döntően 5-6.000.-Ft.-ról indulnak.

Tudod, mit? Kóstold meg azt a szivacsot. Garantáltan legerjedsz róla... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lorca! :)

"ránézésre még mindkettő él."
Tuti? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mi is 8-an voltunk egy fürdőszobára, de volt felmosórongynak való cuccos. Nekem/nálunk teljesen okés volt a helyzet. Igazság szerint nagyon sok függ az ember szobatársaitól... :roll:

Gondolom azért kérdezgették a Natasát, mert annak idején minden orosz tankönyv tele volt vele, annyira gyakori arra felé. (Ráadásul boo óta tudjuk, hogy héber eredetű :wink: )
10 év azért kicsit sok, nem? :roll: :? :? :? :? :? :( :( :(

"Ha kérdés van, ott nem a szülész szakorvost kell kérdezni, hanem a szemészt, aki egy szemfenék vizsgálat után mond szakvéleményt."
...amit aztán vagy figyelembe vesz a nődokid vagy nem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Éreztem, hogy sumákság van a dologban! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem nemegyszer kiolvasták már a bérletemet a bal felső saroktól egészen a jobb alsóig. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

köszönöm a melltartós hozzászólásokat: most találtam egy olyan márkát, hogy Stella, az milyen, ismeri valaki?

hendegabi egy finom görögdinnye szeletet most én is megennék :roll:

sillia nem is :lol: :lol: :lol:

tabati örülök, jó melót mára :wink: különben nekem is kiskoromra vezethető vissza, mindig szagolgattam a rajzcsomagomban lévő szivacsot, olyan jóóó volt, igaz meg nem rágtam. :lol: de tesóm is pont ugyan így volt, úgy látszik családi vonás :lol: :lol:

nyuszi köszi a tippet :wink: akkor majd ott is megnézem!

Bond: na az Anitá darabokkal már szemezgettem neten! Az a helyzet mindenki hülyének néz a szivacs miatt, és röhög, még én is, hogy nem vagyo9k normális. :lol: egyszer valahol olvastam, hogy egy kismama kalapot akart enni, és addig nem is nyugodott, amíg nem evett :lol: :lol: :lol: én azért mikor eljátszom a gondolattal, hogy beleharapjak, nem tudnék, de olyan jóóó az illata mintha meg akarnám enni, aztán mégsem, szüval érted :lol: :lol:

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: