A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

sziasztok

na látom mindenkinek jó napja van / volt.

lkverus - nálunk ugyanez a szitu. ha dől a tej fulladásig issza, mikor dolgozni kell érte, azt már nem annyira bírja :?

Amy - Vendi popsijának jobbulást

ZSu - neked mielőbbi láztalanságot :)

Stelly - tök jó, h a barátnőid is éppen mostanában babásodnak :) így lesz sok kis játszópajtása Adrinak :) de mi is ez a pöttyös rudi dolog? mivel én nagy rudievőmester vagyok, de nem hallottam semmit :( :wink:

Kaandi - rákérdeztem a védőnőmnél, h adhatok-e kúpot a babának szuri után megelőzésképpen, de végül az ő javaslatára nem tettem. és valóban nem is volt rá szükség, mert még hőemelkedése sem volt Marcinak. állítólag a mai vakcinák már úgy kivannak fejlesztve, h nem igazán lázasodnak be a babák tőle. bár az tény és való, h ahány védőnő.... :) csak gondoltam, elmesélem

Babócák szépségesek!

Nálunk ma óriási, mega sírás... mit sírás????.... megasikoltozás volt! Csak álltunk a baba fölött és néztük, miután már mindent kipróbáltunk, ami szóba jöhető megoldás lehetett volna :shock: :roll: lányok! remélem, senkinek nem lesz ebben része! igazi kegyetlen dolog volt ez. szerintem a hangszalagocskái teljesen bedurrantak, mert a végére olyan rekedtesen sikoltozott. komolyan megijedtem 1-2 percre. aztán elvittük fürdizni és mintha elvágták volna az egész sírást meg a gondot is. lehet h csak nem szeret koszos lenni? :lol: és ezt követelte magának? :wink:
utána cici (baromi kevés tejem van / volt ma, remélem helyreáll). ja és ma is 1,5 - 3 óránként volt cicizés!!! de sebaj, érte mindent!!! amit csak kíván!

most szépen bubukál, remélem elmúlnak már a rossz napjaink. ránk férne néhány vidámabb napocska.

most megyek, elteszem magamat én is holnapra.

jó éjt nektek.

KépKép
hugic

Hugic: nekünk is hisztis napunk volt pedig nem jellemző ránk, na akkor valami biztos volt a levegőben... :roll:

Kép
Kép
elif

Elif: köszi, közben itt a babanetes rendelőben is olvastam, h teljesen normális. Nekem is az egyik kedvenc képem a szendvics :D .
Sztem az is jó, ha elküldöd emailben a közösre a tablóra szánt képet.
A mérleget meg csak a heti súly mérésére használd :wink: .

Jázminnak is Boldog szülinapot kívánok!
kreiszi

Na igen.... én is fényképezek ezerrel :D. De 100-ból 1 igazán jó. Ezek ilyenek szerintem.
Vasárnapi csajozás a barátaink leányzójával, ő is török-magyar gyerkőc. :) 15 percig egyfolytában dumált, meg vigyorgott neki Efe, fűzte rendesen :D, eddig ilyet csak nekem csinált.
Kép
Éééés, a fiúk elvannak :D, Andus na azt kívánom így szeressétek ti is! :wink:
Kép

Kép
Kép
elif

gjéti: veled álmodtam! :) Nagyon jó álom volt (főleg a te részedről), úgyhogy megpróbálom magamban tartani és ujjaimat összekulcsolva reménykedem, hogy valóra válik.

Kép
Kép
elif

zsu: ugye hogy nem kell a tápcsi egyenlőre!! Jó éjszakánk volt, bár Füge kicsit korán kelt, de aludt mint a bunda 22.30-05.30.

gerendai zsu: köszönöm szépen.

elif: köszi!

Kép
budabo

budabo: Jó éjszakának örülök :). Mi is korán keltünk ma picit... Valamit csak eszik ez a legény, mert lefekvés előtt is nagy rotyiért küzdöttünk és sikerült is, és 6-kor is ezzel a problémával ébresztett... :? Én baromi keveset aludtam, de ő legalább most nagyon elvan, megkönnyebbült a drága, én meg mostmár inkább vissza sem fekszem, csak kómásabb lennék szerintem. Inkább imádkozom, hogy kijusson egy kis délutáni szundi nekünk, Bogi álommanót nekünk is passzolnád egy kicsit napközben? :wink:

Kép
Kép
elif

Jó reggelt!

Köszönöm szépen a sok-sok pozitív energiát! Hát talán már kezd használni, most csak 37,7-et mértem, de nagyon gyenge vagyok! :( Nem is írtam, a házidoki kitalált nekem egy vérvételt, nemsokára jön az asszisztense hozzánk, hogy levegye a vért! nagyon rendes, így nem kell bemenni a rendelőbe!

Gerendai Zsu, örülök, hogy nem felejtette el Édesapa az Anyák napját! :D

Hugic, nem lehet hogy a pocija fájt Marcinak!? :roll: Bencus akkor szokott sikítozva sírni! :?

Elif, nagyon édes Efe, milyen jót játszik Apával! :D

Bogi, örülök, hogy jól telt az éjszaka! :) Bencus este 9 óta alszik, most ébredezik! Napközben nem lesz itt alvás szerintem! :?
zsu83

Zsu - de az volt, jött is minden, mint árvíz idején :lol: majd elcsendesült, megnyugodott és utána megint kezdte, és a második sikoltozást hozta rendbe a fürdi (nem pontosan írtam le, h hogy volt :? és micsoda jófej háziorvosod van! :)

örülök, h kicsit jobban vagy :)
éjszakánk szép volt, Marci ma korán kelt, 4.30 kor és nem volt szokásos vosszaalvás, de a párom nagyon édi volt, mert levitte játszani, mókázni és csak a kövi etetésnél kaptam vissza :) és reggelit is kaptam, meg kávét is 8) ezúton is köszönöm neki (asszem inkább nem szólok, h anyák napja már elmúlt :lol: )

KépKép
hugic

szuris babák! hogy vagytok?
(kaandi és andus asszem, bocs ha vkit kifelejtettem)

KépKép
hugic

Elif - nagyon szép a kislány!!!

KépKép
hugic

Jó reggelt!!!

Köszönjük szépen a jókívánságokat, remélem valahogy csak rendbe jövünk.

Andus: kösz a tippet a betadine kenőccsel, ezt is kipróbáljuk.

Julcsi: nagyon megköszönöm, ha megkérded tesód, hátha van valami jó ötlete.

Elif: a gabi törlőkendőt már egy barátnőm is ajánlotta, de én már nem merek semmi törlőkendőt használni. inkább nem kockáztatok.
Efe gyönyörű, és nagyon édes, ahogy Apájával elvannak a szőnyegen... Nálunk is szokott ilyen lenni, csak még nem fotóztam le....

Zsu: mielőbbi jobbulást Neked!!! Tényleg ritka jó fej a dokid!!!

Remélem, hogy a tegnapi oltás senkit nem viselt meg!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

elif: most itt az álommanó, de nemsokára elmegy és átküldöm kb. 2-3-ig hozzátok. Utána kérem vissza délutáni szunyára. :wink:

zsu: hurrá! egyre jobban vagy! Ez nagoyn jó, hogy házhoz jönnek a vért levenni,nekem ha kéne vérvétel vagy hajnalban mennék sorszámért de még úgy is legalább egy órát kéne sorba állni. de remélem nem kell még egy darabig.

Kép
budabo

Sziasztok Kedves Édesanyák!!

Vagyok én is, csak a hosszú hétvégét csavargással töltöttük, és tegnap apa még itthon volt, így be sem kapcsoltam a gépet.

Először is minden szüli és névnaposnak sok-sok puszi!!!

Olvastam, hogy az anyák napja is viszonylag jól telt mindenkinek, én is kaptam rózsacsokrot, nagyon megható volt :)

Millye: a tabló nagyon jó ötlet volt, köszi!

Május 1-én megvolt az első igazi túrázásunk is, Marcika kenguruban nyomta, és nagyon élvezte :lol: És jól bírta a társaságot is, kb. 15-en voltunk, és nem volt hiszti, mindenkire nagyon édesen vigyorgott.

Aztán voltunk Fűzfőn is, családi program, itt is nagyon jó kisfiú volt, mindenkit elvarázsolt.

Szóval nagyon büszke vagyok rá, igazán nagyon jó kisfiú most már napok óta!!

Julcsi: ismerős a figura, nálunk anyu volt az, aki nem akarta egy percre sem elengedni a törpit, amíg ott voltunk. Tényleg vicces, hogy rájuk kell szólni, mert úgy viselkednek néha ... Aztán amikor megkérdeztem tőle, hogy te szereted-e, amikor alvás közben piszkálnak, akkor azért rájött, hogy talán nem kellene ...

Táblázat is tök jó ötlet, de én a hosszát soha nem tudom normálisan lemérni, ti hogy szoktátok?

Mondjuk a 62-es ruhákat kinőttük, úgy nézett ki a végén már benne a törpi, mint egy kötözött sonka, pedig már elmúlt a húsvét, így áttértünk mi is a 68-asra.

Meg egy kérdés: szerintetek mennyire lehet így 3 hónaposan ültetni a kicsiket, mert Marcika imádja, amikor ölben van, és nézelődhet, csak nem tudom, hogy a gerincének ez mennyire jó?

Na rakok egypár új képet én is!

Minden kis betegnek (és a nagyobbaknak is) gyors gyógyulást!!! Kép Apa felállt mellőlem, én meg úgy maradtam

Kép Nézelődni jó

Kép Tejbetöki

Zsufi

KépKép
zsufi74

Jó reggelt!!!

Tegnap nekünk is iszonyat hiszti napunk volt...de hát már lassan hozzászokok :) Tejcsikűzdés továbbra is,hamizási igény 1-másfél óránként, oltás tolódott a betegség miatt, majd jövő 7en .
Hugic! Ilyen hiszti már nálunk is volt....fog sincs mi baja van, fürcsi nálunk is megoldás, de ha napközben jön rá...hát akkor nem fürdetek :( hosszas ordítós fel-alá sétálás hason tartva...lehet pocakfájás van, vagy hasonlók, de nem jöttünk rá, tud ám ijesztő lenni, aztán egyszercsak nagyvigyor, és mintha misem tötrént volna :):)

ígértem képet a játszószőnyegről: kicsit feltuningoltuk játékokkal, olcsóér csak kevés szerkóval kaphatók ezek, de nagyon tetzsik neki, és aranyos kis szőnyeg :)
ismerkedés:
Kép
nyomulunk előre: Kép
a megérdemelt pihenés munka után :):
Kép

Elif! Édesek apával :)
na csajok, ennyi volt az alvás, akkor aludt el, mikor ideültem, kb. negyed órája, és már ébren is van megin...szép nap lesz ma is :( elviszem sétálni, hátha....csak enne már rendesen!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

bocsi, elcsesztem :) Ezt a képet akartam másodszorra :
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsuzsi, igen, szuper a PöttyösPont is :) küldtem privit! köszönöm szépen!!!
Mikor a böngészőben ott vagy a mei tai-nál, a címsorban amit látsz (úgy kezdődik, hogy http:// ), az egészet egyszerűen másold ki, majd a hsz-edbe illeszd be, és az oldal automatikusan linkké fogja alakítani.
Játszószőnyeg részedről vagy Léna részéről örvendett visszafogott örömnek?
Gesztenyepüré, mi? :lol: :lol: :lol: csorgónyálas smiley :lol:

Hugic, ment privi, leírtam az akció lényegét!

Lányok, tegnap akkor volt valami a levegőben, mert nálunk egész délután nemalvós-játék volt nyüszivel kombinálva...

Zsufi, milyen kengurutok lett végül? Kb mennyi időt töltött benne? El is tudott benne aludni? (Holnap megyünk a munkahelyemre, ez lesz az első kenguruzás, kíváncsi vagyok, mire számítsak...)
Én úgy szoktam "ültetni" Adrit, hogy a hasamnak döntöm, és nincs teljesen függőlegesen, így szerintem nem terheli a gerincét nagyon, ugyanis ő is imád így nézegetni. Meg néha a szopipárnának döntöm, szintén úgy, hogy minél jobban meg legyen támasztva. Nagyon érdekli minden, ami körülötte van, fekve meg nem lehet úgy nézelődni :)

LKVerus, ezt a nagyvigyoros történetet ismerem, Adri is rájött, hogy mindent meg tud oldani egy hatalmas mosollyal :D

KépKép

KépKép
stelly

tettem pár képet a gmailra :) meg jelentkeztem képpel a tablóra!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na túlvagyok a csapoláson! :?

Hugic, nagyon rendes volt Apa! Nekem anyukám hozta ma a reggelit az ágyba! :lol:

Bogi, nálunk is nagyon macerás itt a vérvétel, és tudja a doki, hogy gyenge vagyok nagyon, meg kisbabám van, nem akart kitenni ilyen tortúrának!

Zsufi, nagyon édes Marci! :lol: Bencus is szeret ölbe lenni, és nézelődni, annyira érdekli minden! :) De nem szeretem sokat ültetni, mert féltem a gerincét! :? A pihenőszékbe is félig fekvő helyzetbe van mindig!

Ikverus, nagyon édes Vincus! Nekünk is ugyanilyen játsziszőnyegünk van, már én is gondolkodtam rajta, hogy fel kéne valamivel dobni, hogy színesebb legyen! :)
zsu83

Stelly: nekem végülis egy Chicco-s kenguru jött be, mert ez tartotta legjobban a hátamat. Néztük mi is a BabyBjörn-öseket, de aztán ez lett, mert ennek olyan jó kis masszív a háta.

http://www.chicco.com/novita/marsupio_y ... efault.asp

Először kifelé volt Marcika, de úgy nem mertem sokáig hagyni, mert elvileg csak 4 hónapos kortól szabadna így lennie, de nagyon jól elvolt, még el is aludt így kifelé fordulva, de aztán megfordítottam, és úgy aluszkázott tovább. Kb. 2 órát volt így egyhuzamban, és jól bírta. Én is a vártnál jobban, féltem, hogy majd leszakad a hátam, de szerencsére nem így volt!! :lol:

Szóval nekünk bejött a kenguru, remélem Adrinak is fog tetszeni holnap a túra!!

Millye: help, én nem tudok írni a táblázatba, a gugli viccelődik, vagy én csinálok valamit rosszul?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsu83: Örülök, hogy jobban vagy, de a hőemelkedésnek nem... jó ötlet a vérvétel... tudom, hogy nem kellemes...

Kreiszi: Szakértelem? :oops: :oops: zavarba hozol! Én a körömvirágot írtam Zetibebi-nek és meg mint feljebb írtam a PHYTOLACCA 9 CH: naponta 3 x 5 golyócska homeós bogyó
egyébként ezt olvastam és a doktornővel konzultáltam és ugyanezt mondta: "A nyakon-fül mögött-tarkón észlelt, borsónyi nyirokcsomók nemhogy előfordulhatnak, hanem általában tapinthatók csecsemő- és kisgyermekkorban, tehát teljesen egészséges gyermeknél a normál immunfunkciók jele. A nyirokcsomók észlelhetősége nyakon, áll alatti szögletben, tarkón kisgyermekkorban nem kóros. Elő szokott fordulni, hogy védőoltás után az érintett régióban banális, másodlagos, reaktív nyirokcsomó jelenik meg. Az oltással egy enyhe lefolyású fertőzés jöhet létre, ami okozhat nyirokcsomó-duzzanatot." Remélem megnyugtattalak!

Amy81: Küldtem privit! Körömvirág krém. :wink:

Julcsi-79: Örülök, hogy javul Marci állapota! Melyik homeós bogyó vált be? :roll:

Budabo: Örülök, hogy jól telt az éjszaka! Jobban vagytok?

Elif: valahogy ráéreztem erre a képre :wink: :lol: várom az új képeket a tablóhoz!

Gerendai Zsuzsi: Nyamiiiiiii Merci csoki :lol: azt is szeretem... olyan vagyok mint gombóc Artúr... :lol: na nem olyan dagi :shock: :?

Hugic: Biztos a fürdés miatt volt a megasírás... :shock: Mi holnap kapjuk meg a szurit :( már előre félek...

Zsufi74: Szívesen! Nagyon édes Marcika! Örülök, hogy jól telt az első nagy kirándulás! Nem tudom, hogy miért nem tudsz írni a táblázatba de mindjárt megnézem mert be kell írnom a giga méretünket... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

El se hiszem!!!!Most ahmmolt a drága, gondoltam lemérem, mert már elég volt a dilikből, legalább tudjam mennyit eszeik :) És képzeljétek, mértem az időt, 7 percet töltöttünk evéssel, és ezalatt csak annyit evett, amennyi dőlt a pofiba, utána a szokásos hisztis enni akarok, de nem kell a cici..... lemértem, és 90g-ot hammolt :) asszem ennyi elég.Azt hittem 20 g-nál nem eszik többet iylen rövid idő alatt...hát eddig ezt a mennyiséget fél óra alatt sikerült....lehet nőttünk,változnak az idők!
vajon mennyit eszik, ha leszív rendesen? ezt napi egyszer szokta kb. ?
Vannak még kis örömök :) csak azt nem értem miért nem eszik tovább, ha meg folyamatosan úgy tesz, mint aki éhen hal :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye: köszönöm, válaszoltam!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsufi, nekem is ez lett volna a második helyezett választottam :D

KépKép

KépKép
stelly

ja, apa szerint túl sok zsíros kaját eszek, meg sok cukros lét iszok, és lehet túl tömény zsíros lett a tejem, azér nem kell neki tovább, csak a teteje :( szerinte zöldséget kéne csak ennem, meg vizet inni!!!! Már alig bírok inni, nemhogy csak vizet! bár jó fogyókúra lenne...és lehet igaza van, végülis ő a mérnök a családban :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok Anyukák!

Köszi Millye, Marci chamomillát is kapott és viburcol kúpot is, azok szerintem segítettek, a megfázásra csak sóoldatos orrsprayt, de mára már jobban van szerencsére. Jobban is aludtunk, kétszer kelt ugyan, de 6 után még visszaaludt, és most újra alszik, szóval én is pihentebb vagyok. :) Zsuzsi, a megnyugtatós módszert szoktam alkalmazni, csak nem mindig jön be. :? De most éjjel egykor sikerült menyugtatnom. Szerintem max egyszer éhes éjjel, inkább csak felriad és akkor már enni akar... Rászoktam egyébként, hogy nem gyútok villanyt, csak mobiltelefonnal világítok, amihez muszáj. Így rögtön vissza szokott aludni szopi után, többnyire már a vállamon.

Boti, Zéti jól vannak az oltás után? Boti olyan nagyfiú már! Akartam írni Andi, hogy nekünk is van ilyen bohócos játékunk, ajándékba kaptuk. Nekem nem tetszik, de a Gyerek értékeli. :D

Gabi: Anyukád ugyanúgy?

Zsufi: Marci is akkora már! Ő is közelíti a 6 kilót? Szuper, hogy ilyen ügyesen kenguruztok! Margitszigetre is így jöttök majd?

Elif:
Gyönyörűek a képek! A kislány is. :D Nem hinném, hogy aggódni kelllene Efe gyarapodása miatt! :wink: Nem is úgy néz ki! :D

Örülök, hogy Vinyó is jobban van! :D Látod, milyen ügyesen hammol!

Azt csak kisbetűvel merem írni, h megint fájnak a cicik, de most Marci napok óta olyan furán veszi be, szerintem most biztosan emiatt ...Csak nem tudom, h vegyem rá, hogy másképp csinálja... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: ismét átaludtuk az éjszakát, reggel is aludt 3órát, de köhög és szürcsög. Este is kapot chamomillát. Viszont a pesztronka orrszívóval nem tudom kiszívni rendesen a nózit szürcsög utána, úgyhogy apának mondtam vegyen porszívósat. Egyedül próbáltam szívni neki, dobálja magát, rugdos, köhög, annyira köhög hogy belevörösödik és nem kap levegőt, de ahogy kikapcsolom a gépet vigyorog. Hívtam ma a gyerekorvost hogy írjon tápszert, és mondtam neki hogy hétvégén voltam dokinál - azt mondtam magam miatt, demivel a kicsi is krahácsolt megnézte :oops: . ugyanis akinél voltam csecsemődoki de felnőttekkel is foglalkozik - szóval mondtam hogy taknyos..stb, nem nagoyn izgatta. A csecsemős doki mondta hogy HA AR tápszert irassak a reflux miatt, de a gyerekdoki azt mondta hogy amíg nincs jelentős bukás addig felesleges váltani, mert megelőzésnek nem kell. Orvosok :evil: Én meg hülye anyuka csak állok és nem tom mi legyen. Oltásnál is ez volt, megállás nélkül mondta a magáét én meg Fügével voltam elfoglalva hogy ne ijedjen meg, oltás után nyugtattam. A súlyméréssel együtt kb. 3 percet ha benn voltunk :twisted: Bocsi sokra sikerültem. Köszi a képet megkaptam, majd rakok én is a közösbe kedvencet. Ti jól vagytok? Elifnek elküdtem a manót, de remélem délutánra visszajön.

Kép
budabo

Zsu, Pandus, Hugic: Asszem Ti írtátok, hogy a gyerkőcök néha egséz nap szinte nem alszanak... És hogy bírják ezt?
Marci két óra után olyan fáradt tud lenni, hogy csak nyüszít...

Stelly, tőled pedig azt szerettem volna még, hogy miként érted el ezt a fogyást? Merthogy én napi két óra sétával sem fogyok egy dekát sem...sőt... Nem eszel édességet, nem eszel 6 után, ilyenek? Gondolom tornázni Te sem nagyon tornázol...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, csak nagyon halkan merem bevallani, hogy halvány lilám nincs róla, hogy értem el ezt a fogyást. Naponta háromszor eszem rendesen (reggeli, ebéd, vacsi - s bizony van, hogy a vacsi este hétre csúszik el; mondjuk a zsíros kajákat sose szerettem), plusz kétszer valami gyümit/zöldséget, mozgás annyi, hogy sétálunk Adrival, meg rengeteget kell cipelgetni, mert azt nagyon szereti, de semmi torna. És a Milkacsoki a barátom. Meg a TúróRudi. Meg a sajtos rudacska, amit a hétvégén sütöttem, és nem lehet abbahagyni. Inni viszont szinte csak vizet iszom, kb három litert egy nap, plusz max két pohár gyümölcslé, néha kakaó. Szóval nincs semmi okos receptem, egyszerűen így sikerült. De vigasztalásul azt tudom mondani, hogy a hasam olyan ronda, hogy rá se bírok nézni, csupa csík elöl, alul, oldalt, meg lifeg, mint egy kiürült tarisznya, és a combom is csíkos lett elég komolyan - nem vagyok valami szép látvány...

KépKép

KépKép
stelly

Zsufi74: Én bele tudtam írni. Írd le a méreteit és beírom neked. :wink:

Julcsi-79: nagyon örülök, hogy jobban vagytok! :wink:

Budabo: Az a baj, hogy egyik orvos ezt mondja a másik azt.. és az ember tényleg igazodjon ki rajtuk... Örülök, hogy jól telt az éjszaka! nekünk is Pesztonka mell és orrszívónk van és én nem vagyok megelégedve vele... mármint a mellszívó részével mert szerintem gyenge... gondolom akkor az orrszívó része is gyenge és azért vetetsz porszívósat... az állítólag nagyon jó. :wink:
Köszönjük mi jól vagyunk. Reggel voltunk a védőnőnél megmérte a fiamat... 6570 gramm és 63 cm jó súlyban van...

Kép

Az éjszakánk szokás szerint jó volt... 8 órakor alig tudtam felkelteni, hogy elkészüljünk és mehessünk a védőnőhöz. Bogi! Próbálj meg homeós bogyót is a köhögésre! Mit adsz (gyógyszer v. homeó) most Fügének? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: cebion csepp. Homeost írtál de a hurutos köhögésre, neki meg száraz. Fel-fel krahácsol, andus írta azt hiszem hogy nekik a nyálcsorgástól van.Szóval száraz krahácska. Erre mi? Szép súlyban vagytok, ügyi Andris. Hát mi most a betegeskedéssel még a 100-at sem fogjuk elérni hízásilag. Lassan visszük vissza a kölcsönzös mérleget :cry:

Kép
budabo

julcsi - néha jobban, néha rosszabbul bírja
általában úgy van h: kaja - játék - kaja -játék és utána már jön a nyűg, mivel egy alvás kimarad és ha bírom sokáig ringatni akkor nagy nehezen elalszik kb 15-40 perce és kezdődik minden előlről, de nem egész nap nyűgös. van sok szép mosolygós perc is :)

most alszik 10:00 óta :) babakocsiban és elringatva módszerrel, nálunk egyáltalán nem megy a magamtól alszom el!!!! :(

KépKép
hugic

Julcsi: nálunk a súlygyarapodás eléggé lelassult, most csak olyan heti 10 dkg, így most 5,5 kg-nál vagyunk. De szerintem hosszra nem állunk rosszul, majd megpróbálom lemérni valahogy az örökmozgónkat. :) Lehet, hogy kenguruval megyünk, majd meglátjuk 8) Új képek? :wink:

Stelly: :lol:

Millye: Andris milyen husis, őrület :D Akkor írd be légyszí nekem Marcikához: 1. hó: 4070 g 55 cm; 2. hó: 4900 g ; 3. hó: 5530 g.
Majd ha lemértem, akkor azt még írom, és köszike.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Budabo: száraz köhögésre több is van Sticta Pulmonaria 9CH 2x5 bogyó ha orrdugulás kíséri és záraz az orrnyálkahártyája vagy Drosera 9CH 3x5 bogyó ha rohamokban jelentkezik és főleg éjjel vagy lefekvéskor köhög. Spongia 9CH 3-5 bogyó ha száraz sípoló vagy ugató a köhögés főleg éjjel. Egyébként ha torokgyulladása lenne akkor a Homéogéne 9-et javasolnám (ebben több alkotóelem is van) mert ez nekünk nagyon bevált!!! :wink: Ne izgulj! Füge nagyon jó súlyban van! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Hugic: Nekem a lányom volt annak idején ilyen mint Marci, hogy csak ringatva vagy cicin aludt el (de inkább ringatva)... ezért el is lett rendesen kényeztetve :oops: a fiam meg olyan, hogy leteszem és alszik... igazi álombaba... :roll:

Zsufi74: beírtam a táblázatba Marcikát! Köszönjük a bókot! A védőnő is rácsodálkozott, hogy mekkora lett. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: feladtad a leckét :oops: . Fel-fel köhög, szárazan, orra szürcsög. Nem tom talán az első. Már két éjszaka nem köhög éjjel, nem sípoló..

Kép
budabo

Budabo: ha levegőn van vagy levegőre viszed javul az állapota? Mert ha igen akkor az első. Sticta Pulmonaria 9CH 2x5 bogyó. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: igen levegőn a babakocsiban ugye majdnem viszintesen alszik és mégis alig-alig köhécsel. Oksa akkor az első: mennyi az adag?

Kép
budabo

áááááááá bocs látom azt is írtad

Kép
budabo

Lehet, hogy a sok vízivásnak van valami fogyasztó funkciója? :) :roll:
Én ugyanis a vizsgaidőszakban rengeteg vizet ittam, kb. 4 litert naponta, ugyanis nagyon jól oldotta a feszültségemet. Az igaz, hogy idegeskedtem is sokat és nem is ettem túl sokat, de hihetetlen gyorsasággal fogytam.
Amikor szoptattam én is csak vizet ittam és abban az időszakban elég jól lefogytam. :roll: Bár nemhiszem hogy van összefüggés....

Julcsi: igazából már nálunk is kezdi rosszul viselni. Tegnap pl délelpőtt 11-ig aludt, de aztán már semmit. Kb. 2-3 óra múlva elkezdett nyűgösködni és amire este 8-ra hazaért a párom, már nagyon az idegeimen táncolt. De nem mindig viseli ilyen rosszul a nemalvást. Valamikor egész jól elvan akkor is ha nem aludt.... Mondja is mindenki, hogy nagy szerencsénk van... :D Arról már nem is beszélve, hogy most már minden éjszakát átalszunk... :D

Panna
pandusika

Budabo: Akkor az első!! Teljesen oda vagyok! Most kaptam meg a rákszűrés eredményét... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Zsu, szegénykém, nem lehetett egyszerű ez a betegség, remélem mostmár teljesen rendbe jössz!

A náthás babócáknak is gyors gyors gyógyulást kívánok!

Elif, Zéti is nagyon szereti a játszószőnyeget!Meg Száva is :lol: :lol:

Köszi a z érdeklődést lányok, a szuri miatt... Végül is csak ma kaptuk meg, doktornéni ma jobban ráért.
Szegény Zétikém üvöltött, zokogott, teljesen meg volt sértve, hogy ő itten kedvesen mosolyog, és hálából jól megdöfik kétszer is.
Utána cicizett, és elájult, letettem és most alszik, mint a bunda.

Hugic, nekünk is ezt mondta a doktornéni, hogy ezek a mai oltóanyagok már nagyon jók és nem nagyon szoktak a babák lázasak lenni tőle, és megelőzésre ne adjak kúpot, inkább figyeljem, mert így kiderül, hogy az ő kis szervezete, hogy reagál ezekre a dolgokra.
Remélem nem lesz semmi gondunk, drukkoljatok.

Millye, a tabló témához... Photosopot használsz? Arra gondoltam, hogy meg lehetne csinálni úgy, mint az iskolai tablókat, névaláírásokkal,Februári babócák tablója....
Ha gondolod, szívesen csinálok én is egy verziót, csak nem akarok belenyúlkálni, hiszen a te öteleted a tabló.

Na, felébredt a gyermekem, pedig még annyi mindenre akartam írni....
Majd jövök még

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Millye, mi a baj, nem lett jó?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Millye: Mi van???????????? Milyen az érték???????????

Kép
budabo

Millye, holnapra már előre is küldöm a sok-sok gyógypuszit Andrisnak oltás utánra!
Szép méretei vannak Andrisnak is! :wink:
Olyan rossz eredmény kaptál? :cry:

Julcsi, remélem hamar elmúlik a cicifájás! :cry:
Nem tudom, hogy tud pörögni egész nap Bencus, gondolom azért, mert nagyon sokat alszik éjszaka! :roll:

Bogi, én se vagyok megelégedve a gyermekorvosunkkal, olyan felületes, mondok neki valamit, vagy kérdezek, és olyan semmitmondó válaszokat ad! :?
Fügének továbbra is sok-sok gyógypuszi!
zsu83

Andus70: Szegény babád! Én már előre félek a holnapi oltástól! Jó ötlet a tablóhoz!!! Paint Shop-ot használok.
Sajnos nem lett jó az eredmény... :cry: már fél órája zokogok... :cry: Megpróbálom homeós bogyóval...

Kép

Kép

Kép
millye

Andus, sok-sok gyógypuszi Zétikének! Bencus se lázasodott be az oltástól! És tegnap mondta a doktornéni, hogy most a Prevenart nem kapja meg, majd csak 4 hósan a következőt, most jött valami rendelet, hogy 3 hós korba nem kell beadni, csak 2 és 4 hósan!
zsu83

Millye: rákszűrésnek mi lett az eredménye? Emiatt én is mindig izgulok egy kicsit. Én ma délután megyek, mert nekem a 6 hetes kontrollon elmaradt...

Panna
pandusika

Millye, mondjad mi van???????????? :(

nekem nem is csináltak rákszűrést szülés után! :roll:
zsu83

zsu: köszi a gyógypuszikat Füge is küld neked, hogy mind a ketten meggyógyuljatok! Még jó hogy Bencus nem beteg.

millye: lebegjen szemed előtt Ladmon! Neki is volt rossz eredménye és kikezelte magát belőle. Korábban is volt már problémád?

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: