A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! 8)

Nem volt egyszerű visszaolvasni, azt a kihagyott közel 3 oldalt, már yoyozik a szemem. :lol: A hétvége gyorsan eltelt. Vasárnap kicsit eseménydúsabb volt. Ugyanis akkor volt a szülinapom, így ebédre anyósoméknál grill party volt, utána este egy éttermi vacsora anyumékkal. Timi boldog névnapot utólag is!! :wink: Mai nap meg házi munkával telik/telt.

Gabi: nagyon szép lett a szoba, és a kisfiadnak utólag is boldog születésnapot!!!

breki: különcséggel én is hasonlóan vagyok. :lol: pedig olyan jó lenne, ha minden simán menne/ment volna eddig is. Kezdődött a nincs vércsoportommal, majd az alacsony afp, majd plexus cysta, dokiktól dokiig rohangálás, genetikai tanácsadások, magzatvízlevétel, stb. stb.

csibe: ha majd a táblát javítod, köv vizsgálatunk 05. 28., meg majd vmikor 4D, de azt még nem tudom mikor lesz.

ancsurti: engem sem izgat, hogy nagy baba lesz-e vagy sem, csak az érdekel, hogy egészséges legyen. :wink: A prison-nel hol jársz? Mi is függők vagyunk a párommal, most 4x19-nél járunk, és már alig várom a szombatot a köv. rész miatt :lol: .de sajna már nemsokára vége. Utána már csak a júliusi dupla rész van hátra :cry:

boo: most már én is kezdem látni, hogy nem is annyira sok ez a picinél súlyban, csak olyan furcsa volt 21 nap alatt közel 700grammos hízás. :shock: mondom ha ilyen ütemben nő, akkor mekkora lesz a végére :lol: Nagyon szépek a beszerzett cuccok, és az új sapi is!! Nekem is hasonló van, csak kék, de nem megy rá normálisan a fejemre, igaz kimostam, lehet összement volna?!Vagy nőtt a fejem :lol:

lorca: a légzésfigyelőben lehet igazad van, igaz tanfolyamon nem voltam. de akkor is jó ha észre veszi az ember akkor talán van mit csinálni, ha észre sem veszem, akkor aztán végképp semmi esély segíteni.

Bond: kórházi cuccom még sehogy sem áll :roll: de már lassan elkezdem összeállítani, ma már apa is rám szólt, hogy ideje lenne, mivel sosem lehet tudni...végülis igaz 8)

f.nikici

hendegabi! :)

Akkor már hárman vagyunk a klubban. Köszi neked is! :wink:
Ma már nem kerítek rá sort, elteszem holnapra. Mindenképpen reklamálok, mert:
-ez így nem van jól,
-visszajár egy kis lóvé,
-a Netes progi szerint is itt a pont. :lol:
(Első körben telefonálni akartam, de aztán rájöttem, hogy ilyen jellegű személyes infókat nem fognak telefonon kiadni. Így bár veszteni valóm nem lenne a telefonálással, csak kijavítom és visszaküldöm a cuccot)

Tökre örül most az arcom. Kiderült, hogy a Krio-nál 15% kedvezményt kapunk, mert Manónál is velük kötöttünk szerződést. És mindezt itthonról elintézhetem, a gép előtt ülve. 8) 8) 8) :D :D :D :D :D :D :D

Ezeket már akartam mondani nektek:

http://www.tornastudio.hu/

http://www.torpmania.hu/

Volt szerencsém személyesen is megnézni a türcsiket. Igényesek, jó minőségűek, 60*100 cm-es frottírok, úgyhogy azt hiszem megcélzom őket. :wink:

Kép
Kép
200907?

sillia (és akinek még van ügyfélkapuja)!

Az én TAJ számomhoz január közepe óta semmi nem kötődik. Se orvosi vizsgálatok, se receptek. (Csak a GYED) :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.04 16:40-kor.

Kép
Kép
200907?

007

nekem is csak 2008 dec.31-ig szolgáltat adatokat....bár mostanában nem próbáltam, kb. 1 hónapja néztem akkor így volt.
Vendég

Moncsy:Boldog Nevnapot!

Nikici:Teged meg az istenke eltessen sokaig!!!
En a 4x16-nal jarok,mert a tavaszi szunet ota nem toltottuk le a reszeket....majd egyben akarom a maradekot.De mar nagyon kivancsi vagyok.

Ritkan neztem sorozatokat eddig,a munkam miatt sem tehettem,orult sok volt....
Neha regen a veszhelyzetet...de amiota itt vagyok,mar lattam a Dextert,nezem a Houset,es a Szokest....pedig nem vagyok tv fuggo...sot!de a hosszu teli esemnytelen napokon jol esett :oops:

Bond:Hajra!Ne hagyd magad!!!

Kép
Kép
ancsurti

Csajok!Mennyi baboca megszuletett mar a majusiak kozott :shock: :shock: :shock: Rendesen beindultak..... :shock: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

007:APEH-nél személyesen kellene eljárni, szánj rá 2-3 órát!!! (saját tapasztalat alapján)
Viszont azt nem értem, hogy-hogy visszajáró lóvéd van: ha csak TGYÁS-od és GYED-ed volt, amikből elvileg adót nem vontak (feltételezve, hogy a jövedelmed nem fogja átlépni az 1250eft-ot), akkor nem jár vissza semmi:
magyarul: hiába lenne bármiféle kedvezményed, teszemfel biztosítás vagy lakáskölcsön után, ha adót nem vontak tőled, vissza sem lehet kérni semmit!

Kép
Kép]
hendegabi

Dehogynem vonnak adót belőlük. Szépen rajta is van minden az igazoláson, amit kaptam. És az alapján is látszik, hogy 12 hónapra vették figyelembe az adójóváírást, ami forintra is stimmel.

Idén éltem a lehetőséggel és velük készíttettem el a bevallásomat. Amivel, ha nem értek egyet, akkor kijavítva visszaküldöm és ők újraszámolják. Ez jön most.

Kép
Kép
200907?

bocs, nem vitázni akartam, és persze látatlanban nem is kellett volna mondanom semmit.
ha vontak adót, akkor okés!
akkor viszont ismétlem magam:
TESSÉK REKLAMÁLNI!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

ancsurti! :)

Én már évek óta Scholl-ban kopogok itthon.

"inkabb mint az ujjat szopja,illetve a melleimet ripityomba... "
Magától a szoptatástól NEM megy tönkre a cici. Sokkal inkább a megnövekedett súlytól - hacsak nincs jó, kényelmes, alápolcolós, EGÉSZSÉGES melltartód. :wink:

"azert kiegyeztem volna kisebb merettel is,de ha Monyok utalja a garzont,hat legyen"
Elkapatjátok azt a gyereket. :roll: Nem elég, hogy meg sem született, de már kocsija is van, még palotában is lakik. Első szülinapjára mit kap majd? Yachtot? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Erre reggelre kocsog macskam osszeorrozott 3-at!!!Kivagom az utcara!!!Utalom most ezt a sok hiabavalo takaritast!!!! "
Tanítsd móresre! Legközelebb vele pucold az ablakot. Garantáltan nem fog többé még a környékére se menni. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Mennyi baboca megszuletett mar a majusiak kozott"
Hááát, végülis valahol várható volt... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Isten éltessen utólag is! :P :P :P :P :P :P

Lakcímmel mi a helyzet?

Bízhatsz bennem. 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

breki76! :)

Még tőled akartam kérdezni, hogy tulajdonképpen hol fogsz szülni? Illetve ott van kismama torna? Mert ha már most érzed a hátad és jó ideig bent leszel, akkor lehet, hogy nem ártana igénybe venned (meg azzal is megy az idő :wink: ). :idea:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam,amíg a festék a hajamon van!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Tímea és Tabati utólag Boldog Névnapot!

Boo és Nikici utólag Nektek meg Boldog Szülinapot!

Nagyjából végigfutottam az utóbbi napok terméseit!

Boo!
Szupik a szerzeményeid!
(Office -os dolgozó voltam) :oops:
A mennyaszonyi ruhák gyönyörüek az elsö tetszik nekem is!

Gabi!
Fiacskádnak utólag Boldog Szülinapot!
Szupi lett a szoba,és a pocid is helyes!
Egyébként engem is lépten nyomon ilyen beszólásokkal találnak meg a pocakomat illetöen!

Sillia,és Norka nektek is ari a pocakotok!

Krisssy!
Te is szépen növögetsz,gyere gyakrabban!

Kórházi cumó!
Nekem még semmi,sincs meg belöle,maximum a táska amibe majd pakolok a listát már megírtam hogy mit kell belerakjak!
A szülésznöm szerint a 32 héten már legyen összerakva,úgyhogy ideje lenne nekiállnom,
annál is inkább,mivel múlt héten olyan szinten nekiállt fájni a hasam,(mensiszerüen)hogy azon voltam hogy bemegyek a kórházba!
Este volt,így bevettem egy magnéziumot,és fekvés "alvás" volt reggelig!
Szépen elmúlott,de én már nagyon kezdek nyüglödni!
Elég rendesen elfáradok estére,fáj a derekam a hátam!

Hétvégén szobát festettünk nagyon szép lett!
Most már elkezdek lassan rendezkedi is,a babaruhák már készen vannak!
:lol: :lol: :lol:

Na letelt az idöm,megyek lemosom a festéket a hajamról!
20140328174041

(Már megint én. Innen látszik, hogy nekem is szita az agyam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Aki szemüveget akar csináltatni, az húzzon bele, mert még a héten van az az akciója az Ofotértnek, hogy a keret árából 60% kedvezményt adnak. (És nincsenek különösebb apróbetűs kitételek) :wink:

moncsy.78! :)

Jöhetnek a képek! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond:AAA en sokaig szeretnek am szoptatni,nem is attol felek hogy tonkre megy a formaja vagy ilyesmi...hanem a feleslegesen szetaztatott bimbiktol,meg a kisebesedesektol....Amit tudok,megteszek az ugy erdekeben!!! :wink:

Macsekkal tuti hogy feltorlom az egesz hazat...ha nem ter eszhez :wink: 8) !!!

Majusi babak mar aprilis kozepe tajan erkeztek....es sokan keszulodnek ugy latom......

Vegre eppen most beszeltem egy MAGYARUL BESZELO DULAVAL!!!!!!!Sajnos eppen a szuleskor nem er ra,de kozosen egy kanadai dulaval fogjuk megoldani a dolgot.Nemsokara egyeztetunk,kivancsi leszek!De nagyon kedvesek es segitokeszek!!!(felemlegette az otthonszulest is.... :roll: :roll: ...en nagyon hajlanek ra,de azert egyfajta felsz ott mocorog bennem...)

Kép
Kép
ancsurti

Szörnyű hírt kaptam ma.

Beakartam jelentkezni a fodrászunkhoz, már épp időszerű let volna, mert már régen voltam, nem is volt idő aztán meg ő költözködött másik helyre, múlthéten nyitotta volna meg az új üzletét. 12 éve járok én hozzá, férjem még régebb óta. Próbáltam ma hívni őt, nem vette fel, majd kicsit később a felesége vette fel, mikor kértem hogy a Jánossal szeretnék beszélni, akkor mondta sajnos nem tudja adni, ugyanis múlthéten csütörtökön motorbalesetet szenvedett és sajnos nem élte túl.
Annyira de annyira ledöbbentett a hír, még jó hogy tudtam tovább vezetni.
35 éves volt. 3 kicsi gyereket hagyott itt a felségével. Miért ilyen a sors? Nem értem, és számomra felfoghatatlan.
Egyszerűen nem térek magamhoz. Több volt nekünk mint fodrászunk. Barátunk.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Amíg délután manóval szundikáltam, apa elmosogatott, rendet rakott és lemosta a dög magas ablakokat. 8) Próbálja valaki ezt überelni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

007,
Dokid egy pecsétet nem nyom és még méhszáj adatokat sem irogat. Akkor mit csinál? :lol:
Az első kettőnél sem számlálgattam magzatmozgást (nem kellett), most sem fogok. :twisted: Az, hogy érzek 10 mozgást végülis nem jelent semmit - kompromisszumként ennyiben egyeztünk meg. Attól még lehet gond, ha megvan. Ha meg gond van, mert nem érzek semmit, úgysem lehet mit csinálni. Ad hoc megszámolom a pulzusát, az ad egy reális képet de pocakbámulás az semmit. Lázadok. 8) Szabi amikor órákig nem mozgott, bmit csináltam, elég volt nekem, extra para nem kell.
Még mindig maradt vasalni való...Baross tér...mondjam a többit is? :D
szopi alatt közvetlenül hozzádsimulhat, érzi az illatodat, a bőrödet, hallja a szívverésed, veled lehet, jól esik neki, ahogy átöleled. Ezt ÍGY csak a szopi tudja neki megadni.
Akkor most elképzelem, hogy kiállsz fizetés előtt a sorból, lefekszel a földre és elmélyülten élvezed az összebújást. :lol: :twisted: :lol:
Nati nem volt egy egyszerű eset ebből a szempontból. Anyukám megjegyzésének, hogy még mindig terhes vagyok vagy Nati hozzám nőtt még egy évesen is, valós alapjai voltak. :twisted:
Mi apával közösen használjuk a bérletet. :) Neki lehetne kismama bérlete is, mivel Gyesen van, de még az ex munkahelyéről járt egy uccsó ingyen bérlet, addig kihasználjuk.
Ha személyesen akarsz az Aaapech-nél panaszkodni, saját tapasztalat, hogy augusztusban szinte alig vannak. 8)

Combinos tapasztalat: Villamos tele, de ahogy felszálltam, rögön ugrott egy pasi és egy nő is, hogy átadja a helyét. :D Hirtelen nem is tudtam, hogy hova üljek, csak azért a nő helyét vettem át, mert ő kb 3 mp-el korábban ajánlotta fel.

Hendegabi,
Nálunk nem ilyen csoportos anyák napja volt, hanem mindenki egyénileg hallgatta meg a saját gyerekét és kapott tőle saját készítésű ajándékot. Én sem voltam tőle messze, hogy az asztalra készített papírzsebi után kotorásszak. 8)

Fájás: Az egyik fájás elejétől a másik fájás elejéig. Hosszra darabja 30mp-1perc majd szünet, nekem olyan átlag 40mp volt. (rá voltam cuppanva az órára) A végére a szünet egy kicsit azért elfogy. :roll: Nekem úgy rémlik, hogy sikerült párszor levegőt vennem.

Katy,
Mi lett a gyógytorna után?
Csíkban alvás...elég kellemes lehet. :lol:

Melltartó:
Mindig. :roll: Kivéve fürdés, alvás, de szülés után már éjjelre is.

Boo,
Ez a nem leszek fáradt egy amolyan pozitív mantra. :lol: Az éjszakai ébresztéseket jól bírom, én inkább tartok a két nagytól, főleg Szabitól. Nati semmi féltékenységet nem mutatott anno, de annyira fel volt pörögve, hogy Robival ketten kinyúltunk tőle. Újszülöttnek Szabi ideális volt, alszik-eszik-alszik verzió. Újabb pozitív mantra: hármaska is jól fog szopizni és sokat fog aludni. 8)
Kötelezőből biztos nem ennék, nem gondolom, hogy szükség lehet rá. A szervezet jelez, ha kell valami. Nem minden nap eszel ennyikét, a baba elveszi a magáét, erről gondoskodott a természet. Ha mondjuk azért enne valaki ennyit 8 hónaposan, mert nem akar hízni, azt simán hülyének nézném, de ha nem vagy éhes, akkor szerintem az a megfelelő mennyiség.
Nálam az ivás az, ami gond, ott azért teszek magamon némi erőszakot.

Ancsurti,
A babatáskából nem a kocsira akasztható a praktikus, inkább a háti, amelyik mindkét kezedet szabadon hagyja és még úgy is ki tudod venni belőle az innivalót, hogy rajtad van.

Kép KépKép
lorca

Hú, én nemrég kaptam egy körlevelet, amiben a macskát WC-tisztításra használták. Hát..... elég durva volt!

Kép
Kép]
hendegabi

Ancsurti,
Amikor Nati/Szabi éjjel már önkiszolgáló módon szopizott, biztos volt olyan is, hogy le se cuppantak két szopi között. Attól nem sebesedik ki és ázik el a bimbi, ha sokáig szopiznak. Az inkább az elején van, mert még ügyetlenke vagy esetleg pici a szája, rossz a pozíció.

Gabi,
Sajnálom a fodrászt. :(

Hendegabi,
Amilyen koszt a mi macskánk tudott a wc-ben csinálni...hát nekem is eszembe jutott, hogy vele pucoljam ki. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Minden baba, mama, terhesség és minden egyéb is más, de nekem Manó nem áztatta szét a mellbimbómat, pedig gyakran dekkolt rajta 1 órát vagy még többet is.
Sebesedni sem sebesedik ki könnyen, de ha mégis, akkor a legjobb rá maga az anyatej, amit szétkensz rajta és hagyod megszáradni.

"Majusi babak mar aprilis kozepe tajan erkeztek"
Jaaaaaaa, a naptárat azt nem néztem... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

"Sajnos eppen a szuleskor nem er ra,de kozosen egy kanadai dulaval fogjuk megoldani a dolgot."
Nem is tudod, hogy mikor fogsz szülni. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó irányban haladnak a dolgok, csak így tovább! :wink: :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

A kislányom kapott egy DVD-t: Pufóka a fóka.
Ajaj, gyerekkor, merre vagyol....

Kép
Kép]
hendegabi

lorca! :)

Böcsületesen foglalkozik velem, biztosíthatlak róla (és vezeti a Klinikát :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) :D

Apát dícsérd meg - és legközelebb is gondoskodj róla, hogy sikerélménye legyen. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Akkor most elképzelem, hogy kiállsz fizetés előtt a sorból, lefekszel a földre és elmélyülten élvezed az összebújást"
Na, mit látsz? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A fényképes bérletigazolvány számát fel kell tüntetni a bérletszelvényen. (Figyelitek, milyen szakszerűen fogalmaztam? 8) 8) :lol: :lol: :lol: )
Most vagy ugyanúgy néztek ki Apával vagy nem írjátok rá vagy pedig csak cerkával. :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

A csíkban alvást én lapjával fekvésnek hívom. :lol: :lol: :lol:

Macska, mint takarítóeszköz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Conversano!
Köszi, akkor megint nme lesznek díszbigyók, mert mégegy papucsot azért nem veszek. Viszont legalább tudom, hogy hol van a bolt, amit írtál.

Ancsurti!
Pali tényleg laktatóbb mint a hagyományos.
Azért jó lenne, ha mégis rá tudnád venni a "magyarul beszélő doulát", hogy legyen ott veled.

Gabi!
Nem csodálom, hogy sokkolt a fodrászod esete. Amikor a tv-ben mutatnak ilyet, akkor is ki szoktam akadni, nemhogy ha olyannal történik, akit ismer is az ember.

Fájásokat kiveséztétek, ahhoz akkor nem szólok hozzá, apeh-hez lövésem sincs, úgyhogy akkor elteszem magam holnapra.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lorca:Enyem apa is ilyen tipus :wink: !Tegnapi ablakpucolas es az utana valo takaritas nagyon nagy reszet o csinalta :wink:

Taska:Lehet hogy egy reszrol praktikus a hati taska,de en ki nem allhatom!!!Annyira nem,hogy meg altalanosban amint lehetett mar nem akartam hatitaskat!!!Ha a kocsira akasztom,akkor is szabad mindket kezem....! 8) Es a hatamat nehezebben erem el,mint az elottem levo babakocsit :wink:

A szoptatasi technikan tudom sok mulik,es amiatt vannak a sebesedesek...nem oramu pontossaggal szeretnem majd muvelni,hanem igeny szerint,de azert "emberi" beosztassal....
En nem vagyok cumi-ellenes,inkabb szopi,de azert napi 20 oraban sem szeretnem ha csungene a cickokon,eppen az altalad leirt pelda miatt sem.Bar hordozokendoben akar szoptathatok is eszrevetlen.......akar csak mert neki ez jo,bar nem minden esetben lehet keznel a cickom....

Szoptatasban nagyon sokat segitenek majd a korhazban is,(azt mondtak)es a dulak kifejezetten hangsulyoztak ezt,hogy emiatt is jonnenek rogton....

Hendegabi:En nagy allatbarat vagyok egyebkent!!!!Ha tenyleg valos a video,hasonlokat kivanok kedves embertarsaimnak :twisted: :twisted:
Bar mar en is sokszor igertem ezt-azt cicoknak itthon!!!De csak hangemberkedek!Na jo picsara csapas azert elofordul...az asztal nem jatszoter!

Gabi:Sajnalom! :cry:

Kép
Kép
ancsurti

Bond:Hat azert a julius elso harmada az eleg konkret idopont nem,plane ha a dula akkor elutazik....

Anyatej:igen jo ra,sot az eldugult baba-orraba is jo,es ha gyulladt a szeme,arra is gyogyir :wink: !

Szonibaba:Igyekszem azert ravenni!!!Diszbigyo van a WINK cipoboltokban is,es a hegymaszo boltokban is aruljak kulon....

Kép
Kép
ancsurti

Ekkora intervallumot megadni nem ér. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
És igennnnnnnn!Sikerült belépnem!

Aki szemüveget szeretne csináltatni magának:Ajánlatos a szülés utánra halasztani a dolgot,ugyanis a terhesség ideje alatt is romlik a szem.

Gabi:Nagyon sajnálom!

Szoptatás:A babán is sok múlik.A lusta szopókkal is nehéz és a türelmetlenekkel is..
Én csak azon imádkozom h legyen tejem.

A macskák nevében kikérem magamnak a WC pucolást!
Mi a mi macskáinkat jól félreneveltük!Kan macska mindkettő,a környék macskái állandóan elpáholják őket,állítólag mert túlságosan elkényeztettük őket!Na szép!
Ma a nagynak le kellett kezelni a szemét kamillával,a párom fogta és bár a Cicának nem tetszett a dolog nem karmolta meg hanem tolta el magától!
Én azért nem bánom h nem vadállatok,persze ciki h akár éjjel is úgy kell bemenekíteni a cicákat mert elagyabugyálják őket.
:roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Mai pocak fotó: Kép Kép

Webkamerás,nem tudom mennyire kivehető.. 8)

tímea83
Ajka

tímea83! :)

Szem: azért döntően nem a romlás a jellemző. Szülés után egy darabig nincs rá ideje az embernek, hogy ezzel foglalkozzon.
De ami igazán fontos és írni akartam: -8-as dioptriáig lehet szülni simán is. Ha valakinek ettől rosszabb, akkor viszont császár.

Neked is látszik már a poci. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Timi:Most ultem ide,latom megint elkeruljuk egymast :(
Basszus...eppen soskat pucolok a csapban,csak leultem mert unom a folyamatot...es faj a derekam tole...ez nagyon maceras.....
Es latom hogy irtal.....de mar sehol sem vagy :( :( :( :(

Milyen szep gombolyu a pocid!!!Es meg bent van a koldokod...enyem is nagyon mely,de mar kifele nezelodik :oops: :oops:

Cicokat nem nehez "felrenevelni" :wink: Az enyeim nem kijarosak,biztos hogy gyorsan szetkapnak oket a kornyekbeliek....
Az hogy egymassal harciasak,beleferne,de nem lakason belul...de hogy emberekkel ne legyenek kedvesek :shock: :shock: :shock: az mar nem...szoval jo a nevelesetek szerintem :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Jó, hogy két részletben olvastam vissza, mert így a reggelit elfelejtettem...

Lola!

Szerintem nem írtad le a méhszájat, mert a 24000 kicsit sok számnak tűnik... :roll: vagy elírtad? Az én számom 3000.

Erzsike!

Nekem nem lóg, de duplájára hízott... :oops: :x Áééítólag ez is azért van,. hogy a babut elbírjuk, sokat kell cipelni, oda is kell a cucc, meg a hátra is. (azon is van egy kis plusz)

Lorca!

Szerintem a halásznadrágon a háromnegyedig érő nadrágot kell érteni, nem a kertészgatyát. :wink:

Nálunk a helyzet:

Sógorom egy kicsit elrontotta a tegnapi napomat, de már túltettem magam rajta. Természetesen névmizéria. Már jó rég kitaláltuk a neveket, de nem mondtuk senkinek, valahol éreztem én, hogy ez lesz. Aztán gondoltam most már elmondjuk inkább most bántsanak meg, mint szülés után legyek e miatt depis. Tágabb családtól várom a zsidózást meg ilyesmik a Noé miatt, azon meg sem fogok lepődni, de sógoromtól nem vártam, hogy így reagáljon, ahogy reagált. Neki csak szimplán nem tetszett egyik név sem, de ezt úgy közölte, hogy "Jézusom, ez most komoly? Végleges? " Persze az öccsét akarta ugratni, vagyis neki szánta ezt az őszinteséget, de hát nem csak ő választotta a neveket, hanem én is, úgyhogy magamra is vettem. Igazándiból aputól vártam, hogy majd jól megbánt, mert neki nem tetszik soha semmi. De ő csak vágott egy arcot, majd azt mondta, hogy nehogy a gyereknek legyen ebből majd baja. (az más kérdés, hogy ő meg a súlyomat kezdte el ecsetelni, hogy kíváncsi lesz, mikor sikerül lefogynom a szülés után. Mondtam is neki, hogy akkor most jegyezze meg, hogy ne érje csalódás, hogy nem kívánok lefogyni. Kell még nekem, hogy ezzel stresszeljen majd. )
Apósom természetéből adódóan nem nyilatkozik a nevekkel kapcsolatban, mondjuk nem is kérdeztük a vélemyényét, és szerencsére jó szokásához híven, ha nem kérdezik nem beszél.
Anyósom már rég tudja a választott neveket (már be is tanítottuk, hogy nem Mirjám, hanem Mirjam ) erre most azt mondta, hogy ő nem nyilatkozik, meg hogy már örült, hogy megjegyezte, hogy "a"-val kell mondani a lánynevet, erre meg jön ez a mizéria. (na ebből nekem az jött le, hogy neki sem tetszik, de legalább ő nem mondta, hanem elfogadta) Párom meg azt mondta végszóként, hogy jól jegyezze is meg, mert nem fogunk változtatni a neveken. Nekünk ez tetszik és kész.
Tényleg őrület, hogy ez csak a családban van így, az ismerősök szó nélkül elfogadják még tetszik is nekik.
Ja! És a vicces az, hogy a férjemet meg Áronnak hívják...

Ma tesómnak írtam smst, mire azt válaszolta, hogy reméli lány lesz, mert a Mirjam szép név... :evil: Pedig benne volt minden bizodalmam...

Kép
Kép
tabati

Hú,lányok nagyon belehúztatok reggel óta :lol:

Lorca! Apa nálunk is ilyen,állandóan lesi,hogy hol tud engem kímélni. Takarítani például már nem enged,már ne hajolgassak címszóval,az az ő reszortja hétvégeken. Imádom őt!

Alvás: amióta megvan a szoptatós párnám,én is valamivel jobban alszom,de azért nem olyan mint előtte. Főleg,mert én hason aludtam mindig,nem bírok hozzászokni egyszerűen az oldalt fekvéshez.

Kicsit megnyugodtam,hogy azért még nem mindenki készítette elő a kórházi csomagját :D Én is ott tartok csak,hogy összeírtam,de ennyi. Most például azon agyalok,hogy vajon szoptatós melltartóból mekkorát vegyek,mert jelenleg nekem még nem nőtt a melllem. Szerintetek?? Bugyit szerintem kínaiban fogok venni,mert azt mondta a barátnőm,aki tavaly szült,hogy a patikai egy nagy sz@r,mert semmit nem tart,annyira vérzett,hogy szinte leesett róla a súlytól... Ő vastagabb pántosat vett bugyiból.

Előtej! Mindenkinek van már előteje? Basszus,az normál,hogy nekem semmi és ahogy írtam előbb is,a mellem sem nőtt. Ugy ez nincs összefüggésben azzal,hogy lesz-e tejem vagy sem?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tabati:Szegenykem...ez annyira borzaszto mikor emberek pofa nelkul siman velemenyt alkotnak dolgokrol ugy,hogy a masikat jol megbantjak...Mert velemenyuk lehet,de nem mindegy hogyan talaljak!
Ez a nevvalasztas.....szerencsere nalunk rendben ment,senki nem akart beleszolni,bar mellettem nem igazan lehet :wink: .Max.aposom nem tudja megjegyezni...Hanga helyett Hanka :lol: :lol: haaat na.....
Szoval nyugi,vagy megbaratkoznak a valasztasotokkal,vagy nem tudom...nem az o kenye-kedvuk szerint kell valasztanotok en ugyhiszem....
Tesod azert felig-meddig jol reagalt nem?A lanynevetek tetszik neki :wink:

Tenyleg:A mehszaj meretere en is racsodalkoztam....az nem a 3000-estol csokken/valtozik?

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Katy!

Megkérdeztem anyut, és hát ugye látatlanban nem nagyon tud okos lenni, de azt mondta léguti betegség kizárható, mert annak más tünetei is vannak, és gondolom a gyomor, és bélproblémákra is ez vonatkozik. Lehet viszont pl. húgyuti fertőzés, sőt fogzás is okozhatja. A fogzással összefüggő láz jellemzője, hogy hirtelen felszökik, majd teljesen lemegy, és ismét magasra felszökik, bár írtad, hogy csak a kúp viszi le (tehát gondolom magától nem hullámzó). A vérvétel eredménye egy nap alatt megvan, szóval bátran, vehemensen zaklassátok őket, ha nem adják ki 1-2 nap után! Abból kiderülhet hogy bakteriális, vagy vírusos dologról van-e szó. Nem tudom, pisit kértek-e, mert abból meg kiderülne, hogy húgyuti eredetű-e, meg egyéb dolgok is...
Hát ennél többet így nem tud sajna segíteni :? ! Jobbulást a picúrnak!!!!

Lorca!

Mozgásszámlálás
: én ma olvastam róla, és hihetetlen baromságnak tartom!!!! :evil: Egy újabb mód arra, hogy az amúgy is zizi kismamákat szisztematikusan az őrületbe kergessük :evil: ! Én úgy olvastam, hogy napi két órán át (egy délelőtt, egy délután) figyeljük, hogy mennyit mozog, és ha 15-nél kevesebbet, akkor jelezzük a dokinak :shock: .
Na de eleve, mi az hogy 15?!?! Mert oké, hogy vannak az elkülöníthető 11-es rugások, mikor egy határozott mozdulat van, de hánynak számoljam azt mikor egymaga egy komplett VB-döntőt lenyomat a szentem, Gera-féle gólörömökkel tarkítva :roll: :lol: ?!?! Arról nem is beszélve, hogy enyémfiam nem csak 5-5 percekre szenderedik el, hanem van, hogy huzamosabb ideig horpaszt (gondolom), az akkor nulla mozgás/óra, és vágjak eret magamon?! Mondjuk itt azt írta, ez csak akkor szükséges, ha valaki úgy érzi ritkulnak a mozgások. De az idővel úgy tudom eleve normális, mert nekünk sincs akkora kedvünk a kádban megdönteni a 400 gyors világrekordját, mint egy 50 m-es medencében (remélem érthető a hasonlat :wink: ).
Persze, én is "zargatom" néha, hogy tessék mocorogni, ha már régen éreztem, de amint megmozdul megnyugszom, nem csesztetem további egy órán át :? ! A kiskönyv hátuljában van egy táblázat, azt már ésszerűbbnek tartom, mert az étkezésekhez köti (de asszem csak a 34. héttől) :wink: !

Pocak: Én pénteken jubiláltam: kereken 100 cm :mrgreen: !
Ki gondolta volna, hogy egyszer így fogok örülni az egyméteres derékbőségnek :lol: :lol: :lol: !

Boo!

Hát bizony ejnye-bejnye :evil: !!!!!! :lol:
Tényleg egyél rendesen, elsősorban a picúr miatt, de magad miatt is!!!! Kell a francnak még egy olyan rosszulét, mint a múltkori :evil: ! Én hiába vagyok cukros, az inzulinok miatt nem kötelező 6* ennem, de ha nagyon nincs kedvem enni, Brekire, meg a valóban "diétázókra" gondolok, akiknek nemhogy enni muszáj adott időben, de még a mennyiség is eléggé korlátozott :( !!! Mi (pl. te+ meg néha én) meg arra nem vagyunk képesek, hogy egy fél kiflit elnyammogjunk, még ha nincs is ínyünkre?!?!?! :evil: :roll: :roll: :oops: :oops:
Szóval tessék enni rendesen, mert szólok ám teapának és el leszel pics@zva :twisted: :twisted: :lol: :lol: !
Figyelj oda magatokra! :wink:
Amúgy ha magamból indulok ki, hamarosan elmúlik ez a problémád :roll: :lol: :lol: ! Kb. egy hete olyan zabálhatnék tör rám néha, hogy még a kutyáim is az ellenkező irányba szaladnak előlem :roll: :lol: :lol: ! Mondjuk a mennyiség sose durva, mert már eléggé nyomja a bébi a pocakomat, és kevéstől is tele vagyok, de a kaja összetételét időnként nem részletezném, mert az nem kismamiknak való olvasmány :oops: :lol: :lol: :lol: !

Háj és repedés: abszolút nem hülyeség, amit írsz! Én még terhesség előtt hallottam egy dokitól, hogy ő külön javasolja a kismamáknak, hogy teherbeesés előtt kicsit "puhosodjanak" (mondta miket kell ehhez enni, de nem jegyeztem meg, voltak tartalékaim :lol: ), mert könnyebben tágul a bőr, kisebb az esély a repedésre, nem feszül úgy a hasfal, meg ilyenek... :wink: ! Sőt a Rubint Réka javasola a kisbabát tervezőknek, hogy már fél évvel korábban álljanak le a hasgyakorlatokkal, ha lapos a hasuk, mert a feszes pocakoknál gyakran szétrepednek az izomrostok, és ettől marad szülés után kidülledő egyes nők hasa (ez persze nem törvényszerű!). Szóval egy is úszógumi jót tesz a kismamiknak, nyugi!
Én is csakis miatt nem voltam modellalkat baba előtt :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Krissy!

Nagyon szép a pocakod és Domi baba nagyon cuki kismanó :wink: :D :D !

Breki!

Nagggyon remélem, hogy lesz bent net, meg majd otthon is, mert szomorú lennék, ha ilyen nagyon sokáig nem hallanék rólatok!!!!! :( !
Arról nem is beszélve, hogy micsoda dolog az, hogy még a vártnál is jóval később tudhatjuk csak meg Aktívka becses nevét, ami amúgy is legalább annyira izgat, mint Tabatiék babájának a neme :roll: :D :D ! Szóval ha mást nem, összedobunk nektek egy USB-s egypizzaáráért net-re, hogy nehogy lemaradj :wink: :lol: :lol: !

És Rólunk...

Szombaton majdnem rámesett egy 1 tonna feletti igavonó ló :shock: :shock: :shock: ! Hétvégén a Mátyus tanyán voltunk, Egerben, ahol a barátunk erőemelő versenye után úgy gondolták a szervezők, hogy vicces lesz, ha az erősemberek megpróbálnak visszatrtani, két rönkhúzó versenylovat :shock: ! Protekciósként elég közel ültünk a "tűzhöz", mikor is a lovak mögött álló fickó ütni kezdte a lovakat, hogy induljanak meg, míg az előtte álló csitította őket, hogy maradjanak :shock: :evil: :evil: ! Így az egyik előbb befordult, majd felborultak mind a ketten, egyik a másikra :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: ! Na, én konkrétan fél méterre ültem mellettük, mert amúgy végtelenül jámbor lovak, és erre ugye nem is számítottunk... Hála Istennek felálltak és kész (bár kicsit megsérültek), viszont az emberek úgy szaladtak, mint állat (persze mi is), szóval nem volt vicces! :? Az ijedtségen kívül senkinek nem esett baja, de naggggyon durva volt végignézni/átélni! :(

Apa:
Kicsit büszkélkedek vele: Ismét (!) pályarekordot döntött az Euroringen (is) :mrgreen: :mrgreen: ! Sőt, két napon belül, egyszer megdöntötte a rekordot, majd másnap megdöntötte a saját maga álltal felállított rekordot :lol: :lol: ! És én is végig ott voltam :D ! Ooolyan büszke vagyok rá!!!!
(És képesek vagyunk a buzi baumgartnerrel égetni magunkat, és milliárdokat áldozni, hogy ő kocsikázhasson, mikor nála milliószor tehetségesebb emberek nem találnak szponzort, mert az ő apukájuk nem olyan befolyásos :evil: :evil: :evil: ! És mennyi sportban van ez így... :roll: :evil: :evil: )!

Babanév:
Úgy tűnik megvan a kisnyúl neve :mrgreen: ! Persze lehet, hogy még változni fog, de nekünk eddig csak egy verzió volt... De én ezt most nagyon szeretem , és apa is, és eddig 1 embernek nem tetszett (kb. 10ből) :mrgreen: !
És persze jön a feladvány :wink: : Írtam a névhez egy ovis-szintű verset ( :oops: ), igyekszem benne utalni a név ismert viselőire :wink: ! Remélem nem találjátok ki 1 perc alatt.... :roll:

Kezdetektől magyar vagyok, nem is voltam soha más,
Buzogánnyal mentem harcba, halt a görög óriás.
Napjainkban kertész vagyok, bár a sunyi fajta,
Kajakomra büszkébb vagyok, három arany hajtja.

KépKép

KépKép
kicsidodi

tabati! :)

Ne is foglalkozz vele! Semmi közük hozzá. :evil: Ha annyira nem tetszik nekik, akkor legfeljebb nem hívják majd a nevén. De úgyis azon fogják.

nyuszi81! :)

Sem a mell méretének, sem az előtej hiányának nincs köze a későbbi szoptatási készséghez vagy a mennyiséghez.

Nem tudom milyen bugyit hordott a barátnőd. A patikában (is) 2 féle kapható. Az egyik egyszerhasználatos, hagyományos fazonra hajazó eldobható bugyi, a másik a Tena. Előbbi is van, akinek bejön, de a Tena-val nem lehet ilyen gond. Ezt már többször kitárgyaltuk, olyat érdemes venni.

Kép
Kép
200907?

Nem sok kedvem van soskat pucolni....

Nyuszi:Nekem alakul a korhazi cuccom,bar meg szatyrokban....es babo cuccai is szintugy...szoval nyugi...nekem vagy meg 2-3 het mire rendben lesz :wink:

Bugyeszt en siman francia jellegut vettem,csak kismamasban...es azert viszek par leselejtezni valot is...Szoptatos melltartot majd kesobb vegyel szerintem...kulonben meg ha nem is no nagyon,akkor kibirod meg abban amit viselsz most,en vacilalok hogy akarok-e venni....mert nagyon nem erzem jol magam bennuk...inkabb sport topp aztan kikapom beloel...ennyi.

Elotej nem feltetele hogy lesz-e tejed,es a merete sem lenyeges...Tesomnak sosem volt cicije az elso gyerek utan...de a szo szoros ertelmeben csak 2 bimbo...es tobb mint 2,5 eves koraig szoptatta a 2.kislanyat.

Kép
Kép
ancsurti

És jövő hét szombaton már meg is tartjátok a névnapját, kicsidodi? :wink:

Kép
Kép
200907?

Dodi!Én épp ugyanezt érzem kb egy hete,hogy olyan éhségrohamok tönek rám,hogy muszáj ennem,ha este 9-kor,akkor este 9-kor és ilyenkor én sem műzlit eszem ám..... Mindegy,jön a dinnye(ma már láttam valahol) és azt legalább ki is pisiljük :D
Köszi 200907,megnézem majd a patikában a bugyit:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Köszi Ancsurti,akkor nem parázok ezen a cici témán,még van remény ezek szerint:))

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Szopis melltartóval ráérsz még egy kicsit.

Ha ilyen bugyija volt a barátnődnek, akkor előfordulhat, amit írt. (Amúgy jó, csak nem feltétlenül szülés utánra) Inkább Tena legyen.

Kép

Kép
Kép
200907?

Gabi!

Őszinte részvétem, ez tényleg szörnyű :cry: :cry: :cry: !
Na, ezért nem lesz nálunk motorozás, mondjon bárki bármit!!!!! Egyetlen szabadságélmény sem érhet annyit, hogy 3 gyerek árván maradjon!!!!
Pedig én aztán átérzem a sebességvágyat, meg az adrenalinfüggőséget (apa meg pláne), de mindennek van határa!
Jaj, Istenem, szegény család.... :cry: :cry: :cry: !

Tabati!

Tényleg sz@rd le őket!!!! A Mirjam gyönyörű név, és kit érdekel, hogy zsidó?!?! A Dávid és az Eszter is zsidó név, mégsem érdekel senkit :wink: ! És szerintem a Noéval sincs semmi baj, csak nagyon ritka, és ezért kerekedik az emberek szeme :wink: ! Én már tudom, hogy Boo miket fog kapni a Mironért, mert van Miron nevű rokonunk :roll: :lol: :lol: ! De kit érdekel?!?! Legyen inkább Lajos?! :evil:
Amúgy a mi új nevünkre egy ember mondta, hogy ez komoly?! :evil:
De róla annyit kell tudni, hogy most 27 éves, nem akar gyereket ( :shock: ), Zsoltinak hívják, és mikor erre visszakérdeztem, hogy akkor ő milyen nevet adna a fiának...:Hát Zsoltika! Szóval ennyit róla! :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Viszont anyósom még érdekes volt: mondtuk nekik a nevet, pótapós: az nagyon jó név!, anyósnál síri csend, majd kb. negyed óra múlva mondom, hogy hú, de tele vagyok, erre ő: nem baj Dórikám, hagy egyen a Ricsike!- jelezvén, hogy inkább Richárd legyen :evil: :evil: ! Na, ezek után már csak ezért sem lesz Ricsi :twisted: :twisted: !!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és még valami: két napja fura fájdalmat érzek a csípőmben ha sokat ülök :? ! Én azt gaynítom, hogy tolódik szét a csípőcsontom. Az lehet már ugye? Tökre olyan érzét ugyanis, mint annak idején a növekedési fájdalom (én még emlékszem rá :oops: :lol: ), szóval tényleg a "csontomat" érzem :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ketten is kérdeztétek, hogy mit kell vinni az Istvánba: na, ilyeneket (még) nem tudok :oops: :oops: !
De ha megtudom (beszélek a szülésznővel), egyből megírom :wink: ! Szülőszoba-látogatásra mindenképp menjetek, jó érzés, hogy nem vadidegen a hely! Meg nekem a dokim nagyon javasolta a szülés-felkészítőt, de annyiban maradtunk, hogy nem megyek ( :oops: :lol: :lol: ), mert a szülés-részét megtartja nekem külön a szülésznő, a gyerekágyas-részét anyu, a jogi részét kapjuk Bondtól (köszike :D ), szóval ezért nem fogok minden héten bekocsikázni :roll: , de pestieknek kötelező! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lola:Nekem 2100 a méhszáj.Megrövidült.Amúgy minden oké,uh nem vagyok tiltva semmitől.Azt mondta a doki h ha csak nem keményedek be nyugodtan lehet mindent.
Ezt az üzit már fél napja próbálom leírni de már megint nem engedte a gép!!!! :evil:

tímea83
Ajka

Sziasztok! :lol:

Először is sok boldogságot a név- és szülinaposoknak :lol:

Természetesen üdv az újaknak! :lol:

Sillia: A tanfolyáson a védőnéni is a sábát ajánlgatta /nőknek, ffiaknak egyaránt/. Én nem vettem, mert már régóta a Dove- ot használom, de a Sába biztos jó, ha ennyire reklámozza, s még jutalékot sem kap érte :lol:

conversano: én ugyanúgy jártam az alvással, mint te. Mostanság /pedig már nem kell korán kelni :evil: / hajnalban ébredek, pisi, ivás, forgolódás, orrdugulás, baba rugdosás, ilyesmik. Egy óra legalább, mire újra elalszom.

lorca: a hátsó rsztáblátokról jutott eszembe:
Egy gyöngyszem az iwiw-ről:
"Az egyik ismerősömmel történt és megosztotta velem:
Időpont: április 19 . délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:

* Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
* Kutas: milyet?
* Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
* Kutas: ilyen-meg ilyen.
* Csaj: Ilyen jó lesz.
* Kutas: ok, rendszám?
* Csaj: Most szívatsz?
* Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
* erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant

Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
jó fej volt"

csibe: ne aggódj, nekem se kórházi cuccom, se a babának itthon semmi se még.... De majd lassan minden meglesz, elvégre van elég időnk, nem? :lol: Amúgy a hálóing- dolog kicsit idegen tőlem. Utoljára 6 éves lehettem, amikor volt rajtam ilyesmi. Azóta rövid/hosszúgatya + póló, esetleg valami nőcisebb, de hasonló összeállítás. Úgyhogy még elgondolkodom, hogy miben is legyek odabennt?

gabi1: nagyon sajnálom a barátotokat, volt /vagyiscsak szünetet tartó/ motorosként különösen együttérzek veled :cry:

tabati: nálunk is sokaknak nem tetszett a név, mindenáron rá akartak beszélni, hogy legalbb a sorrendet cseréljük meg. De ő a mi kislányunk, mi választjuk meg a nevét! Úgyhogy mindenkinek megmondtuk, hogy a mi gyerekünknek mi adunk nevet, ha nem tetszik, lehet hívni a másik nevén! /ugyanis Kata ismerőse mindenkinek volt olyan, akit nem kedvelt, de ez engem hol érdekel???/ Úgyhogy emiatt ne szomorkodj, idővel úgyis megszokják, ha megismerik a babátokat, meglátod, hogy a neve is tetszeni fog nekik! :lol:

dodi: még szerencse, hogy megúsztátok a pacibalesetet! Hogy nha milyen hülyék az emberek! :evil: Tiedapának pedig gratulálok! :lol: :lol:

S ezennel örömmel jelentem be: múlt hét csütörtökön volt az utolsó munkanapom! :lol: :lol: :lol: Most még szabin vagyok, aztán táppénz! Fura, még életemben nem voltam táppénzen... Amikor a védőnő magyarázta, hogy milyen papírt kell meg nem kell leadni, meg beszerezni.... :shock: :shock: De mondta, ne aggódjak, menni fog. Bízom benne, nem hinném, hogy hülyegyerek lennék :lol: :lol:
Amúgy ebben a marha nagy szabadságban vajh mit csinálok már három napja? Természetesen takarítok... Én se vagyok százas, de voltak dolgok,amik eddig a meló miat tolódtak, s úgy döntöttem, hogy akkor már megcsinálom. Holnap még az első kertből kiírtom a gazt /ami csak azért nem ér derékig, mert az eső súlyától elterült :oops: / , és aztán vége! Jöhet az igazi pihi /a pincét majd apránként pakolom át... :D /.
Biztos a fronttól van, de ma hajnali pisi után a pici lánykánk akkora vircsaftot csapott odabenn, hogy szinte már fájt a pocakom. Jó sokáig csinálta. De aztán napközben mikor megálltam 5- 10 percre, ismét nyomta, meg mégmost is.... Gyurmázik rendesen, úgyhogy nem lesz punnyadt gyerek :lol:
Akartam még valamit, de természetesen elfelejtettem.... De mostmár itthon vagyok, ha eszembe jut, úgyis leírom majd :lol:

Kép
agi125r

Olvastam,h.érdeklődtök Ágiékról...Jól vannak, tegnap beszéltem vele.Új szobatársat kapott.Lassan telnek a napok, de ott biztonságba érzi magát.A férje hétköznap 1x és hétvégente is fölmegy hozzá!Ha van valami írok, ne aggódjatok! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

kicsidodi! :)

Nem elég, hogy eminens vagy még magán szülésfekészítő okításod is van!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pfújjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Amúgy szívesen! :wink: 8) )

Csak a példa kedvéért írtad Baumgartner "feketefehérkockászászlótsosemlátott" Zsoltot? Csak mert már tavaly sem versenyzett... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szerencsétek volt, de ne írj ilyen sztorikat, mert conversano külön rosszul lesz a lovak miatt.

agi125r! :)

Sztori: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Éljen az otthonlét! :D :D :D (Csak nehogy azt hidd, hogy mostantól annnnnnnnnyyyyyyyi, de annnnnnnyyyyyyyiiiiiii időd lesz. :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

timcike81! :)

Köszi a híreket, folyamatosan várjuk őket! :wink: Az nagyon sokat jelent, hogy a férje ennyit bent tud lenni vele. :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Még jó, hogy többször beszéltünk egyebekről is, mint a Tena-s cuccokról. A beszkennelt listákról nem is beszélve. :roll: :roll: :roll: :roll: :? :?

"nevetve parancsoltam le"
Kétségkívűl roppant meggyőző lehettél. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem borotváld le a hajad. Az a legegyszerűbb. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csak gyorsban:

Ági125r, ez a sztori most komoly?? :shock: :shock:

Tegnap megjártuk a dokibácsit, most úgy tűnik minden ok :D , sokat javult a helyzet az antibiotikum hatására, de még mindig pihiznem kell.
Doki után sikerült pár dolgot beszereznem a kórházi listámról, így most kicsit nyugodtabb vagyok, de még Zalánnak mindig hiányzik néhány dolog.

Pár méret ketteskéről :) :
BDP: 83
HC: 27
AC: 27
FL: 57
Súly: 2000gr

Pénteken megyek vérvétel+vizelet vizsgálatra, sajna fehérje volt a pisiben tegnap. :(

Nyuszi81, olyan bugyit tényleg ne vegyél amiről Bond tett fel képet!!

Dodi, nagyon szép nevet választottatok! Nemsokára lehet is ünnepelni a névnapját! :wink:

Tabati, ne vedd a szívedre, a lényeg, h nektek tetszik (szerintem is aranyos nevek!) és különben is a Ti gyereketek, szerintem semmi beleszólása másnak. Anno nekik is jogukban állt nevet választani Nektek…Nálunk is volt megjegyzés, de csak anyósom nem tudott megbékélni vele, de különösen nem érintett meg a véleménye. :x

Niki72 merre vagy, minden rendben?
o.heni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: