Sziasztok,
megőrülök ettől a szerkesztőtől. Ha meg akarom nézni, hogy előző lapon, mit írtatok, eltűnik, amit én írtam...
Született egy-két jó buszos sztori, ennek örülök:)
Vasikáné,
hajrá ezerrel. Beszélgess vele: mennyire várjátok, mennyire szeretitek:)
CSézjang,
küldtem privit:)
Sting,
Nálunk is volt, hogy kimaradt két hónap. Bekaptunk egy tuti influenzát és ping-pongoztunk vele apa meg én, közvetlenül az után, hogy megvolt minden leletünk és kezdhettük volna az inszemeket. Szerencsére nem kellett semmit újra csinálni, csak miután letelt a három hónap, akkor apa ment anyagot leadni. Na, ezen mindig úgy kellett vigyorognom. Amikor elment hulla feszült volt, görbe hát, darabos léptek, leszegett fej. Jött vissza: laza, ruganyos léptek, egyenes hát, kisimult arc.

)
Heni77,
Nálunk apa tartotta magát, bár ő is nagyon ki volt. Próbált vigasztalni, meg eljárt focizni, nekem legalábbis ezt mondta, hogy levezesse a feszültséget.

)) Nem egyszerű… Na, a titkot azt én sem tudtam volna elolvastatni vele.
Mocorgás 14. hét környékén (6 kilót fogytam, így eléggé észrevehető volt a bugyborékolás és a tollcsikizéshez hasonló érzés ) Mi a 17. héten láttuk, a 4D-s UH-n, hogy fütyis. Azt mutogatta rendesen, bezzeg az arcát beletemette a méhlepénybe. (Tipikus férfi)
Trix78,
Ezer gratula az ikrekhez

Én is nagyon szerettem volna egy ikerpárt, de hát collitis és tejallergia mellett jobb is, hogy egy Mórkánk van. Így is lassan több időt töltök a WC-n, mint a TV előtt

(Lehet, hogy hasznosabb is, mert a WC-n legalább olvasok
Tigriske,
Minden rendben lesz. Zeke öreg mocis
Vigyél inszemre: fürdőköppenyt, hálóinget, papucsot, zoknit, betétet, tisztálkodó szereket, kaját, innivalót. A zokni bazi fontos, mert nekem pl. lefagyott a lábam

Mondjuk november volt
Ja és ha tudsz, feküdj utána felpolcolt lábakkal 5-10 percig és ne aggódj, ha utána úgy érzed egy picit kicsorog valami. Aminek fent kell maradnia, úgyis fent marad
Szöszi,
Szurkolok, hogy csak átmeneti hormonzavar legyen
[img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-Kism4r.jpg[/img][/img]