A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást. A kérdésekre válaszolva (most igyekeztem nyomon követni a társalgást), Szentendrén élünk pár éve, 3 lányunk van (hét, öt és három évesek) és július 14-re várjuk kisfiúnk születését. Én is türelmetlenül várom már az érkezését, bár igyekszem a maradék időben a lányokkal többet foglalkozni hisz nemsokára még kevesebb időm lesz rájuk. És nagyon nehéz mindegyiknek megadni azt, amire szüksége van szeretetből, törődésből. És tapasztalatból tudom, hogyha majd a kisöcsi miatt kialvatlan leszek, mennyire le fog csökkeni az ingerküszöböm.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok, én megyek aludni, reggel kelni kell.

Máriá
máriá

korházi cucc:
Nekem is készülőben van még.

Ancsurti:
Én azt hittem ilyen fagyis kocsi csak a filmekben van...:D

mérleg:
Mi örököltünk egy régi hálósat. Azt mondta a védőnénink, hogy célnak megfelel.

Agmano:

Szép a kocsi.Mindkettő!

textil pelus:
Nekem is 10-et mondtak, hogy annyi elég, de sztem én csak akkor veszek többet, ha gyakorlatban kiderül, hogy nem elég.

Sillia:Én mindíg kapok a védőnénimtől egy cuki kis műanyag poharat, amilyenbe a laborban is kell pisilni, és abba elég könnyen megy, mert nagy a nyílás. De sok sikert a következő üvegcsébe pisiléshez. :D
Prémespoci krém nekem is jöhet!!:D
Nekem a Felicitas csomagban férfi és női intim folyékony szappan volt.

Dodi:Annyira guszta lett az a palacsinta, hogy én is kedvet kaptam és holnap csinálok.
Te mivel szőkítetted ki a pocakbundát? Nekem is ki kéne, mert szeretnék napozni, csak így nem merek "nekivetkőzni" a napozásnak.

Kérdés:A napozás megengedett egyébként? Vagy hogy megy ez kismamáéknál??

nyuszi81:Üdv köztünk!Szerintem szabadidődben olvasgass vissza, sok a hasznos információ, és még remélhetőleg sok is lesz. Mesélj sokat magatokról!

Ancsurti:Én is 14-re vagyok kiírva.:D

Sillia:
Úgy tűnik a felicitas csomag zsákba macska feeling-el mükszik. Nekem a fele nem volt benne amit írtál.

Boo:Boldog születésnapot!!

Lilisgabi:Dr Sára Levente, és Dr. Paragi Péter a dokim. Sára doki a valós doki, Paragihoz csak akkor járok, ha Sára nincs.
Dokit nem fogadok, ügyeletesnél szülök, szülésznőt szeretnénk. Ennek anyagi okai is vannak sajnos. Szülésznő mindenképp lesz, mert első baba, és szükségem van ott egy olyan emberre, akit nem akkor látok először!!!

Mindenkinek szép a pocija!!

Kicsit rólunk:Babóca az elmúlt napokban nagyon aktív, sokszor feszíti ki magát, ami nekem nagyon kellemetlen. Tegnap arra keltem, hogy babus csuklik. Szegénykém vagy 20 percig csuklott. Emellett minden rendben, hétfőn megyek:
- a megpályázott lakásokat megnézni,
- önkormányzatba lakásügyben
- védőnénihez, ahol a dokival is találkozom, és megmondja mikor menjek UH-ra.
- mamitornára
- vásárolni, főzni
Tehát holnap is csak este-felé leszek.
Addig is jók legyetek, vigyázzatok a pocikra!
Nos hát sikerült visszaolvasni a 211. oldalig

Kép
szisz89

holnap 211-től folyt köv.
Jó éjt!

Kép
szisz89

Jó reggelt Kismamik!

Bond!!
Illik ezt??

Egy autós magazint nem merek kinyitni hónapok óta ,Te meg itten ilyeneket mutogatol??? :lol:

Üdv Máriá,földim :)
Vendég

007!
jó ötelt az utolsó uhu eredményeit vezetni sztem.
majd az eredeti táblába fogok behelyezni a következő vizsgálat helyére.

tímea,így utólag is Boldog Neved Napját!

Máriá!
Üdv köztünk!múltkor elfelejtettelek köszönteni...
lányok mit szólnak a kis öcsihez???
táblába szeretnél bekerülni???

és íme a mai friss tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo!
megírnád,hogy melyik évben születtél és akkor betennélek a szülinapos
táblába is.

Moncsynak Boldog Névnapot!!!!

Kép
Kép
csibe83

007

A hutyu-hutyu valóban sokkal kifejezőbb, csak ez nekem nem jutott eszembe :oops:
Biztosan a baba szívverését halljuk, mert meghallgattuk az enyémet is, sőt az egész családét :D és az valóban egészen más.

A hártyaszerű férfialsóhoz nem tudok hozzászólni, ugyanis elakadt a szavam ...

Boo

a magenta az milyen szín? :oops: :oops:

Tímea

Együttlét:néha próbálkozunk vele inkább kevesebb mint több sikerrel. Nem azért, mert fizikailag nem kivitelezhető, hanem mert mindkettőnket zavar a pocak és a tudat hogy hárman vagyunk az ágyban.
Vendég

conversano! :)

Autós magazint, te???? :shock: :shock: :shock: :shock: Nem lovasat akartál mondani? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Szerintem ez gombfóbiás pasiknak van, akik szeretnének szűk boxert hordani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindenesetre itt tényleg necces kapkodva felhúzni a cippzárat, különben :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: lesz a vége. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

tabati! :)

Neked is áll a tegnapi nap! :wink:

moncsy.78! :)

Ez a nap a te napod, úgyhogy sok boldogságot! :wink:

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

Súgok: 31 lett. :wink:

sillia! :)

Akkor jó. :wink:

A magenta olyan színű, mint a T-home stb. reklámból az a lilás-rózsaszínes.

Kép
Kép
200907?

Bond!
Köszi. Csak az a baj, hogy a sört ki nem állom. De a bodza része jöhet(ne)
Anyááám ez a kép :oops: Mindjárt beszerzek egyet apának (jaj dehogyis pfújjj)
"Szerintem ez gombfóbiás pasiknak van"
Vagy olyan pasiknak, akiknek a nőjük gombfóbiás :lol:

Boo!
A tatyó 10-ért belefér, főleg, hogy ilyen praktikus :wink:
Papucs és cipi csudicsini.

Máriá!
Mi is júli. 14-re vagyunk kiírva.

Szisz!
Neked ma milyen sűrű progid lesz...

Ma termelhettek, én is egész nap gépközelben leszek (leszámítva a déli doki vizitet), mert tanulok ezerrel, úgyhogy be-be fogok kukkolni!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Ha ez megnyugtat: nálam jobban senki nem rühelli a sört. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Ennek pont annyi köze van a sörhöz, mint a vaníliás meg cseresznyés szivarnak az igazi dohányhoz vagy a 120.-Ft/kg-os virslinek a húshoz: akkor látott olyat, amikor mellé tették a polcra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kóstold meg egyszer. Abszolút nem keserű, tényleg az üdítőital rá a legjobb szó. :wink:

Most lépek, mert megint késéében leszek a kisnyanya tornáról illetve utána még szemüveget is kell néznem, aztán pedig Manót felmarkolnom és haza hoznom. Sacc per durván 1-1/2 - 2 magasságában jövök elvileg.

Kép
Kép
200907?

Férj a feleségnek:
- Szívecském, nem emlékszel rá, hogy melyik évben volt divat a miniszoknya, mikor minden csinos csaj miniben szaladgált?
Feleség:
- Nem tudom melyik év volt pontosan, csak arra emlékszem hogy akkor volt, amikor rájöttél, hogy új szemüveget kell vegyél, mert a régivel már nem látsz elég jól.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Köszi Csibe!

Lányok!Beléptem és kapásból az alsó gatyásnak nem mondható kép ugrott be először! :lol:
Azt hittem a feldobott sex téma ennyire eldurvult mióta nem voltam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi:Igazad van,valahol el kell férnie annak a babynek.Én ezt fordítva éltem meg mert még pár hónapja mindenki azt mondta h kicsi a hasam,de én meg 172 cm magas vagyok,és nagyon kiszélesedett a csípőm is,uh nemigen kellett kifelé terjeszkednie.
Most már persze más a helyzet,meg aztán rájöttem h sokan amiatt mondták mert a júliust júniusnak értették.Elég szarul esett különben..
Aztán meg nekem is sokan mondták h biztosan hamarabb meglesz,ezen is nevetek mert honnan gondolják?
Csak mert már egy hetet voltunk kórházban?
Ahhh! :P

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

007!
Akkor jól emlékeztem Boora,de gondoltam megkérdezem inkább...

Kép
Kép
csibe83

Gabi

Nagyon nagy a pocakod!! Kíváncsiságból megmértem az enyémet, 105cm. Tehát haskerületre szinte egyformák vagyunk, viszont az enyém így néz ki csupasz valóságában: Kép

Akkor hol az én pici fiam???

Lányok!

Nekem elnyerte a tettszésemet a mintacsomagban kapott Sába intim mosakodógél. Láttam hogy van testápolójuk samponjuk stb.
Használt már valamelyikőtök Sába terméket? Az árára is kíváncsi lennék...
Vendég

Moncsy BOLDOG NÉVNAPOT!

A radlert én is imádom,de én a sört is szeretem.Néha egy-két kortyot iszom,de a párom sem nagy ivó uh ritkán tudom megvámolni a poharát. :lol:
Amúgy meg semmi más keserűt nem szeretek.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Szisz89! Köszi az üdvözlést! Igen,próbálok folyamatosan visszaolvasni,de nagyon nagyon sokat írtatok,de azért igyekszem!
Magamról annyit,hogy 28 éves leszek júniusban,Lili az első babánk,nagyon várjuk őt,mert nem akart könnyen összejönni. Amióta tudom,hogy itt van,azóta nem is dolgozom,a dokim tök jó fej volt,kiírt egyből,úgyhogy most van időm mindenre. Tornára,jógára járok,barátnőzöm. Meg mostmár készítgetem elő a kórházba a cuccokat. Lilinek már szinte minden megvan,kivéve az ágy,mert most készül a bútora és ha az kész van,akkor vesszük meg az ágyat is.
Múltkor már kérdeztem,hogy szerintetek lehet inkább atlétákat meg pamut halászgatya félét bevinni a kórházba,mint hálóinget,mert nem igazán vagyok a híve?

Szex: Hát igen,már mi sem nagyon vagyunk aktívak,tudat alatt biztos mindkettőnket zavar,hogy ott van a Lili,na meg nem is megy olyan könnyen :lol: :lol:

Gabi! Jó nagy már a pocid!! Én tegnap találkoztam egy ismerősömmel és ő is azt mondta,hogy nincs is olyan nagy hasam. Na ilyenkor teljesen összeomlok,hogy mindenki ezt mondja,biztos valami gáz van,de akkor apa megnyugtat,hogy ne felejtsem el,hogy én előtte is vékony voltam(50 kiló),ne aggódjak nincs semmi gond. Ilyenkor mindig megnyugszom azért.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok kismamik!

Jelentem, itt vagyok, nem vesztem el. Múlt hét eleje óta nem jártam erre, illetve, amikor tudtam volna, akkor a babanet nem ment, aztán meg nem értem gépközelbe.
A hétvégén a sok időjárásváltozásnak, és szerintem főleg a szélnek köszönhetően pocsékul voltam, de most, hogy kisütött a napocska, mindjárt más a kedvem.
Reggel Nócival gyalog mentünk Óviba, ami cirka 1 km, és van egy dombunk, amit meg kell mászni. Védőnéni pont az óvi mellett van, úgyhogy egy kosszal útba ejtettem. Minden ok volt, elégedett a súlyommal, pisimmel, vérnyomival. Szívhangot megint jó sokáig keresgélte (persze megint a másik oldalon lett meg, mint a múltkor), közben a babuci meg akkorákat rúgott, hogy vagy 2 cm-eket emelkedett a hasam. De végül még a szíve is meglett.

Na, most visszaolvasok, oszt majd jövök!

Tímea, Moncsy! Nektek boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Én is olvasgatok ám, csak besűrűsödtek a programok (én azt szeretem :wink: ), és alig jut rátok időm :cry: !
Ígyekszem majd szépen reagálni mindenre...
:roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond

Válság van,lovas újság sincs :):)

Viszont pár hete én is vettem ilyen gunyiklumpát,mert rábeszéltek.
Nekem ugyan nem tetszett,de valóban baromi kényelmes és megszerettem. Ez az 'ovis' kivitel jött be ezehaccá-é :D
Kép

Ti tudtok aludni? Én már hülyét kapok,h hajnali 4 kor ébredek..Nem kapok levegőt, fáj minden porcikám,pisilni kell,szomjas vagyok..stb..
Vendég

conversano én ma éjjel 4x voltam kint wc-n, állandóan pisilnem kellett.
Aludni nagyjából tudok, de amikor fordulnom kell akkor mindig felébredek, elég nehézkesen forgolódom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Ma voltam orvosnál:
Egy élő magzat,koponyavégű fekvésben.BPD:76mm.HC 270 mm.AC:259mm.TAD:80mm.FL:57mm.átl.mennyiségű magzatvíz,placenta a mellső falon,rendes helyen tapad.Jó magzati szívműködés,telődő magzati gyomor és hólyag.
C:24.000
azt mondta a dokibácsi,kb 1600-1800 gr lehet!!!! :roll:
nézte 4d-n is,és láttam,ahogy mosolygott!!!!!!!!!!! :)
a párom megkérdezte,hogy tuti lány?erre a doki:lát maga valamit a lába között? :D
újra kell canesten sajna.és megint szanatóriumi életmód!!!a méhszáj miatt.van valakinek akinek ennyi a méhszája?3 hét múlva kell menni!!!!!!

Kép

Dodi!!

Megkérdeznéd az anyukádat, hogy szerinte mi okozhatja a nővérem kislányánál azt, hogy szerda óta 39-40 fokos láza van, és semmi más tünete nincsen. Voltak orvosnál, ügyeleten, mindenhol tanácstalanok, a láz csak akkor megy lejjebb, ha kap kúpot.
Most elküldték vérvételre, de annak az eredményére biztos kell várni.
14 hónapos amúgy, és eddig makk egészséges volt.
Hátha neki van valami ötlete....

Bond!
Voltam reggel vérvételen. Fel kellett hívnom őket, hogy ott állok az ajtó előtt negyed órája, mert zárva volt, és nem tudtam, hogy mi van. Aztán gyanútlanul megkérdeztem a telefonban a csajtól, hogy nekem rossz az infóm, és nem is 8-tól lehet menni??? :roll: :roll:
Ő meg mondta, hogy De, 8-tól és mindjárt kinyitja az ajtót.
Szóval nem árt ha rámenős vagy picit.
Egyébként azt mondta, hogy akár még 4 hét is lehet, mire eredmény lesz, szóval vetesd le mielőbb!!
Amúgy nagyon kedves volt a nő és szépen szúrt.

A héten még repetázok, mert szerdán is megyek vérvételre, a vasam miatt meg a májfunkciók miatt, hogy javult-e. Remélem, hogy javultak.
Csütörtökön meg megyek uh-ra, már nagyon várom, mert régen nem voltam!!

Kép
katy76

Apa elment Szabival az új hátsó rendszámtábláért, én meg még mindig "vasalok és mosogatok". Húúú, de utálom ezt a háztartás részt. :?
Nekem ma egy jó kis progim van, 24 órás pisimintát kell vinnem holnap a kórházba, most gyűjtögetem. :twisted: A vérnyomásom ok, de a fehérje nem tetszett a dokinak, úgyhogy fakultatív programon vehetek részt.

Magzatmozgás számlálás:
Kellene még valakinek? Dokim mondta, hogy itt az ideje, hogy napi egy órában számláljam Hármaska mozgását, ráadásul még válogassak is, akkor, amikor a legtöbbet szokott mozogni. Nagyon viccesnek találtam. 8) Teljesen kivitelezhetetlen. Először nem értette, miért nevettem fel hangosan az ötleten. Nincs otthon két minimanója. :lol:

Textil pelus:
Az elején kb annyi ment, hogy az egész mosógépet meg lehetett vele tölteni. Vállra rakva lebüfizi, feje alatt a kiságyban lecsorgatja, szopi közben összemaszatolódik. A tej beszáradva ronda sárga kemény foltot hagy, elég néhány folt ahhoz, hogy ne akarjam tovább használni. Sétánál is az kerül a feje alá, nyáron napvédő...

Szisz,
A napozás mehet, persze ne égj le nagyon, ha lehet. :wink: Gyűjtsed csak azt a kis D-vitamint. :D

007,
Régen láttam ennyire extra ronda alsóneműt. :lol:
1. A jogosultságod 12 hónapra jár, mert ennyi ideig voltál "foglalkoztatott" 2008-ban, a 11 hó az téves.
2. Egyértelmű, h 1.250e alatt a teljes jóváírás jár.
Cumi ügyben teljesen osztom azt a véleményt, hogy nem az az első, hogy addig nyomjuk a gyerek szájába a cumit és tartsuk szorosan, amíg el nem hallgat. Itt nem túlzok, gondolom nem csak én láttam ilyent. A hosszan tartó cumizás (1 év+) lehet tünete elhanyagoltságnak, frusztrációnak stb, de nem feltétlenül.
Nati a napi 8 órányi szopi mellett igényelte a cumit, ami 10-12 alkalom volt naponta, hónapokig. Egy kicsit túl volt pörgetve a szopó reflexe. Van, hogy nem éhes, szomjas, pelus tiszta, nyugodt, nem zaklattam agyon, nincs se meleg se hideg, elegendő de nem túl sok az inger, sétálgattunk, ringattam, éber és mégis kell neki valami. Itt dobtam az elveimet, jött a cumi, amit már a kórházban megismert, de nem nagyon kínálgattam egy jó darabig. Az ujjszopással sincs túl nagy problémám. De felső légúti fertőzések esetén, mivel súlyosbítja és nálunk nagyon gyakori, sokkal rosszabb, mint a cumi.
Alapból nem ismeri a cumit, mint tárgyat, de a cselekvés nem ismeretlen számára, csak épp kivitelezhetetlen, mivel a túl nagy agy miatt éretlenül jönnek a babák a világra. Méhen belül tudnak "cumizni", csak idekint nem. A cumizást nem csak az embergyerekek csinálják, hanem pl a kiskutyák is rágcsálják a mancsukat vagy valami rongydarabot, ha találnak.

Tímea,
Mi csatlakozunk ahhoz a táborhoz, akinél a hásasélet = ház, amiben élünk. :wink: Nem is a pocak a zavaró, inkább a másik kettő. Estére kinyúvasztanak, plusz én éjjel elég rosszul vagyok. A romantikán meg elég sokat rombolna, ha közben kirohannék hányni.

Boo,
Miért baj az, ha nem vagy éhes? Amit írtál, többszörösen elég a gyereknek, ha meg neked nem kell, akkor miért kéne enni? :roll:

Kispiskóta,
Annyi pizsit/hálóinget viszek, amennyi lesz itthon, nem tudom, mennyivel számoljak előre. Majd hazaküldöm őket mosásra vagy hazahozom őket tisztán. Most ha jól számolom 5-6 szalonképes darabom van, de lehet, hogy megyek még egy vásárlókörútra. A két szülés hálóing igénye n különböző volt.

Pocak:
Nálam az 107-110 között ugrál és nagyon nagynak érzem. :roll:

Kép KépKép
lorca

Nyuszi,
A kórházba azt viszel be, amit akarsz. A halászgatyát annyira nem érzem praktikusnak, mert ha mondjuk félóránként kell rohangálni pisilni elég macerás. Főként ha nem is nagyon tudsz hajolgatni.
Nekem hol azt mondják, hogy hűű, milyen nagy pocim van, hol meg hogy jééé, nem is akkora, mint gondolta volna. Nálam is volt, hogy a júliust júniusnak értették.

Hendegabi,
Fő, hogy most már itt vagy és javult a helyzet. :wink:

Conversano,
Ha nem ég a gyomrom, és nem nyafizik vmelyik nagyobb, akkor tudok aludni. Nemrég volt egy ilyen éjjel. :twisted: Az rendszeresen átaludt éjszakák nálam a múlt ködébe vesztek.

Kép KépKép
lorca

Conversano!

én se tudok aludni

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Melltartó..
Rajtam már csak akkor nincs ha fürdök,különben jön a tejem.

Jó ez a "fatörzs" -megnevezés :) Én egész máshogy hívom a formámat,de inkább nem írom le,nem túl szép :lol: 8)
Vendég

Boo!
majd ha egy kis rutint szerzel a szőlőcukor kibontásában, akkor már nem lesz annyira diétás, inkább hízlaló!! :lol: :lol: :lol:

A párom egyik barátja annyira szereti ezt a szőlőcukrot, hogy mindig kérdezi, hogy mikor megy a Kati szőlőcukrot venni? :D :D (a páromnál is mindig van a kocsiban)

Alvás: én úgy ki tudom magam fárasztani, hogy bármilyen körülmények között 5 perc alatt elalszom. Hajnalban ugyan felkelek pisilni, de simán visszaalszom.
Szopipárnával pedig egyszerűen istenien alszom! Csak ritkán viszem be az ágyba, mert a Gábor a lába miatt elég sok helyet foglal el, úgyhogy megpróbálok kis csíkban aludni, abba meg már nem fér bele a szopipárna.

A lába amúgy nagyjából ugyanolyan, mint eddig. Most kíváncsi vagyok, mert ma már ment gyógytornára, és ilyenkor szuperszarul szokott lenni.
Egyelőre nincs láza, se hőemelkedése, a térde a mozgástól bedagad, meg fáj is, de ez még elmúlhat...

Kép
katy76

Én meg már néha úgy érzem nem megyek ki az utcára mert állandóan azt mondják hogy mekkora hasam van. És naponta többször, aztán meg amikor megkérdezik hogy nem sokára szülök, és mondom hogy még nem szeretnék, mert hogy július 2. Akkor meg hüledeznek, hogy fogom bírni, jaj szegény, meg biztos kettő. Tuti nem kettő. És néha már elég unalmas. Persze örülök neki hogy kérdezősködnek, na de amikor még a bolti eladó is úton útfélén ezt kérdezi akkor egy kicsit fárasztó. Mondtam is páromnak hogy az utolsó hónapban ki sem megyek az utcára, ha nem muszáj. Úgy is szünet lesz már a suliban, oviban.

Amúgy nekem mostanában eléggé vizesedik a lábam, de a vérnyomi rendben, és fehérje sincs a vizeletemben.

Én is mindig hordok melltartót.

Készen vagyok a vasalással is, elraktam a szekrénybe a rucikat. És már a kórházi cucc is össze van rakva, csak a bőröndbe kell betenni. Csak apróságok hiányoznak belőle, amit majd csak utolsó pillanatban teszek be.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

No, ez az oldal már nem fér bele, úgyhogy este jövök és folytatom!

Elindultam melózni, szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Próbáld ki a vadgesztenye krémet a lábadra, nagyon jó rá! A múltkor Tabatinak ajánlottam aranyérre, mert arra is jó... :D
Én a lábamra évek óta használom és nagyon jó. És teljesen természetes, használhatjuk terhesen is.

Szegény kis unokahúgomtól vért vettek délelőtt, ordított mint a sakál. :cry: :cry: :cry:
Majd délután lesz eredmény, akkor hívja a nővérem a házidokit.
Remélem, hogy kiderül, hogy mitől lázas már 6. napja.

Kép
katy76

Megjöttem a dokitól:
Minden o.k., méhszáj 3ezres, Bodza tapogatás alapján fejjel lefelé (hurrá).
Két hét múlva 32. heti uh.

Conversano!
A papucsra hol sikerült beszerezni azokat a díszbigyókat? Mindenhol vadászom, már legalább 1 éve.

Sillia!
A Sába intimmosakodóját én évekkel ezelőtt használtam, amikor még nem nagyon volt választék ebben a műfajban. Nem volt vele semmi bajom, csak aztán bejöttek ezek az illatosabb formák és akkor tértem át másra.

Az éjszakai nemalvás témához: most éjjel óránként voltam fent (nem túlzok), de nincs köze a terhességhez, fájt a torkom, szenvedtem, ittam, strepsilst szopogattam. Na meg persze azért ha már fent voltam, pisiltem is minden alkalommal.

Boo!
Na én ezért nem vasalok :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Katy!
Unokahugidnak jobbulást, remélem, legalább volt értelme a vérvételnek és kiderítenek vmit.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok csajok!

Nincs sok időm, mert megyünk ügyeket intézni, de ahogy beleolvasgattam az írásokba, látom másoknak is hasonló tapasztalataik vanna pocakügyileg mint nekem.
Van aki azt mondja:"Jé, már milyen nagy a hasad", meg" jól kigömbölyödtél", na hát ezektől a falnak megyek. Vissza szoktam kérdezni, hogy 8 hónapos terhesen, hogyan kéne kinéznem?
Aztán vannak olyanok, akik meg kicsinek találják a hasamat, és megkérdezik, hogy elég nagy a baba? :evil: Először be is paráztam, de aztán beszéltem a dokimmal és a védőnömmel, és mind2 megnyugtatot, hogy nem fügvénye a kicsi pocaknak a kicsi baba. Méretei alapján normál nagyságú.

Ma voltam védőnőnél, eddig 8 kg-nál tartok és a haskörfogatom 89 cm. Vizelet, vérnyomás rendben. Mondta, hogy a 36. héttől hetente kell hozzá is járni, meg ugye a kórházba is.

Készülget a babaszobánk, már csak az utolsó simítások vannak vissza.

Boo! Én is utálok vasalni, többeközt azért mert megfájdul mindenem közbe. A harisnya nem rossz ötlet. Apum érsebész, és legutóbb a barátnőmnek azt ajánlotta, amikor babát várt és fájtak a lábai. Bár neki rendesen viszeresek voltak a lábai.

Alvással nekem nincs bajom, csak folyamatosan tudnám végezni ezt a műveletet. :shock:

Előtej: Nekem most már 2 hete folyamatosan szivárog, így melltartóbetétet kell használnom, mert nem szeretnék beégni az utcán, hogy foltos a felsőm. :oops:

Végül egy kép: Ezt tegnap szerkesztettem, hogy lássam a változást. Kép
Vendég

szonibaba

A Sába intimgél amit mintának kaptam, illatosított, épp ez tettszik benne, valamilyen élénk gyógynövény illata van de nem tudom beazonosítani.
Vendég

Na, végre a végére értem ennek a pár napnak.
Akkor, ami eszembe jutott még közben:
Katy: hát, nem semmi, amin keresztülmentetek, és most már tényleg itt az ideje, hogy rendben legyen Gábor lába. Azért csak figyeljetek, és ha bármi jel arra mutat, hogy még se okés, akkor mindenképpen nézzetek más doki után. Persze erre nem lesz szükség!

Boo: neked még így a 8 napon belül szeretnék boldog szülinapot kívánni. Babucid igen édi, és nagyon kifejező a mimikája!
Esküvői ruha tekintetében: az első 2 nagyon tetszik, a 3.nak csak a felső része, én nem csípem a rakottakat. Persze az is lehet, hogy neked tutira jól áll!

Sillia: én is műanyag pohárba pisilek, úgy öntögetem át üvegecskébe. Szomszédasszonyom meg nejlonzacsiba szokott pisilni, beköti, és kivágja a csücskét, úgy ereszti bele üvegbe.

Nellike: jó, hogy hallottunk rólatok. Hatalmasak a babók. Azért még kitartást az utolsó nekifutáshoz. Toxémiára nem adtak semmit?

Lilisgabi: vizsgádhoz gratula! Nagyon ügyi voltál.

007: remélem Manó sikeresen túl van a 4-esek kibújásán.
(azért kicsit örülök, hogy nem csak nekem kellett a napokban kakit vakarnom :twisted: )

Írtátok, hogy már készítitek a kórházi szüttyőt: ma nekem is mondta a védőnénink, hogy esetlegesen szedegessem össze a cuccosokat, jobb ha egyben van.

Cumi: Nócinak nem vettünk, viszont ajándékba kaptunk egy csomót. Azt gondoltam, én aztán tuti nem adok a gyerekemnek.
Persze a csecsemősök a szájába nyomtak egyet (amitől még egy kis szájpenészt is sikerült beszereznie), mert sokat sírt. Igaz, az egész osztályon az egyetlen baba volt az adott időszakban, úgyhogy szegényeknek sok dolguk volt.....

Voltam a munkahelyemen: nálam az úristenmekkoralettahasadazelmúlthetekben verzió játszott. Pedig azt néztem, hogy centire már 1 hónapja ugyanannyit mért a védőnéni, mint 2 hete, és most.
Amúgy mindenkinek nagyon ari a pocakja. Mint ahogy a babik is a képeken.

Vajúdásról volt kérdés, ki hogy akarja: hát, minél gyorsabban és fájdalommentesebben.... 8)
Szóval, ha lehet, nem akarom végig feküdni a vajúdást, bár a kórházunk jellegéből adódóan max. egy labdára futja, fürdésre, bordásfalra nem számítok. Amúgy asszem a 36. héten láthatom majd a szülőszobát először (ha addig minden ok lesz).
Viszont abban segítsetek már légyszi, hogy pontosan hogy kell számolni a fájásokat, mert ez még mindig nem megy. Tehát mi az mondjuk, hogy 5 perces fájásaim vannak (a szünet 5 perc, vagy a fájás elejétől a végéig, vagy mi?)

Kép
Kép]
hendegabi

Bond és Hugi bejelentkezik! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismama torna kipipálva mára ( 8) ), folyt.köv. csütörtökön. Szemüveg megrendelve. Manó még nincs idehaza, úgyhogy talán lesz annyi időm, hogy kaja közben megírjam a reakcióimat.

Kombinós-metrós tapasztalat: a szokásos. :? :? :? :? :?
(Viszont annnyyyyira örültem, hogy végre bérlettel utazhatom és nem kell mindenütt a jeggyel szórakozni. Ebben a hónapban így gazdaságosabb. Júliusban majd Apa jár megint vele.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.04 13:14-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

mi is vagyunk, kicsit eltűntünk az elmúlt napokban, de nálunk is sok program volt. 8)

Névnaposoknak sok puszi! :D

Újaknak üdv! :D

Nem nagyon volt időm olvasni Titeket, csak átfutottam, de majd este alaposabb leszek.

Viszont Boo, a ruhákat megcsodáltam és nagyon gyönyörűek!! Nálam a felső kép a befutó. És milyen szép kismami vagy, na én az ilyen mamikat tudom irigyelni, akik csak a pocakra híznak..nagyon szerencsés vagy!! és nem is fatörzs :lol: Bár ez az evészet amit írsz...na azért ejnye-bejnye!! Bezzeg én: nálam csípő, comb huhúúú...inkább nem is ecsetelném... :oops: :roll:

Első terhességemkor nekem is sokat görcsölt a lábam, de számítógép előtt ültem reggel 8-tól este 6-ig szóval nem is csodálom..Ami viszont jót tett az a maszírozás (szuper kis esti program Apa bevonásával 8) ), illetve esténként a mezítlábas járkálás, lábfej megnyújtása. Én úgy tudom, hogy az alcsony kalcium és/vagy magnézium szint simán okozhat lábgörcsöt, én anno mindkettőt szedtem - doki javasolta. (Most szerencsére eddig még nem jelentkeztek ezek a görcsök, jó lenne ha már nem is jönnének!)

Erzsike :lol: ..nekem is van, első terhesség óta élek vele együtt, mit ne mondjak fantasztikus!!, és ami a pláne a fiammal való sulyzózás csak erősített a helyzeten, nem egy szerencsés dolog, na de majd ketteske után lesz időm formálgatni :wink: (gondolom én most...)

Bond, citromos Radler 8) ..én tegnap Apával citromos Gössert ittam, az is nagyon finom!!!! :wink:

Sillia, a babamozizás most nálunk is elmarad, ez van, de majd élőben úgyis mindent bepótolunk! :wink:

Cumi: nálunk nem kellett, bár pár darabot beszereztem belőle, de nem használtuk. Viszont én nem vagyok cumiellenes, ha már minden lehetőséget kipróbáltunk, és mégis nyugtalan a kicsi nagyon sokszor mentsvár lehet a cumi, szóval szerintem attól még nem sz@r anya valaki, ha a gyereke cumizik..

Velünk minden ok (eddig), ma délután megyek ismét dokibácsihoz, nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani. Zazám sokat ficánkol és rendszeresen csuklik :lol: , a hétvégén viszont elég sokat keményedett a hasam, meg fájdogált, remélem semmi komoly, a magnézium azért megy folyamatosan.
(by the way: a dokimat megtisztelvén ma próbálkoztam egy kis szőrtelenítéssel + lábköröm festéssel...irtó idétlen voltam! :roll: :roll: a lábujjaimhoz meg szinte alig fértem hozzá... :shock: )

A hétvége gyorsan elrepült, elsején tesóimmal maraton grillezést tartottunk, a gyerekek nagyon élvezték az egész napos kerti rohangálást és a nyüzsgést. Barnus szépen ki is dőlt, du 2-ig bírta, utána haza kellett hozni lefektetni, mert már totál kész volt. Olyan tünemény volt épphogy ágyhoz ért a feje már durmolt is. Bezzeg tegnap, tegnapelőtt délután és ma már nem hajlandó szunyókálni.. :x
Anyák napján nagyon helyesek voltak a fiúk, Apa a kertből hatalmas csokor virágot szedett, Barna meg megpróbálta átadni, jaj majd megzabáltam!! :D
o.heni

Hendegabi!
én úgy gondolom,hogy a két fájás közti időt kell nézni...

ciki vagy nem,de nekem még nincsen kórházi cuccom egyáltalán.
de most elkezdtem aggódni,így hétvégén szerintem elkezdek bevásárolni...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok.
Elég ritkán irok,de éppen ezért most én is rakok egy pocak képet,mert már régen voltam itt.
norka:
hogy vagytok?Tényleg nincsen olyan nagy pocakod,nekem 97 centis.És én 9 kilonál tartok.De szerintem se befolyásolja a baba méretét a pocak mérete.Én ugy érzem már majd szétszakad a hasam.
csibe:
a táblázatodon levagyok maradva egy nappal.
Kép
krissy3

Én is rakok egy képet. Csütörtökön volt az oviban az anyák-napi műsor. Persze elsírtam magam.

Kép

Kicsit sötét a kép, mert elég messze voltam Nócitól.

Kép
Kép]
hendegabi

Szoni!

Így vettem. Szentendre -kínai bolt-suzuki szalon mellett. Van több színben.
Vendég

Na, akkor... :wink:

máriá!

Hát, akkor itt több kapcsolódási pontot találsz :D :
1. Conversano is szentendrei
2. Gabi1-éknél is a negyedik baba érkezik
3. többen vallásosak közülünk.

szisz89!

Ha akkor szeretnél több textilpelust venni, amikor a gyakorlat rácáfol a 10 darabra, akkor jól mutogasd el Apának, hogy mit szeretnél, mert neked nemigazán lesz időd elmenni érte. Épphogy csak kijöttél a kórházból. :wink:

Napozás mehet, de óvatosan. Ne vágd ki magad a tűző napra fényes délben. Ugyanaz érvényes a kismamákra, mint a nem terhesekre, csak fokozottabban.

Ha majd megszületik a baba és csuklani fog, akkor sem kell megijedni. Tök ártalmatlan a dolog és elmúlik magától. Nem kell sem itatni, sem semmi egyebet. Előbb-utóbb abbahagyja és nem rossz neki.

szonibaba!

"Vagy olyan pasiknak, akiknek a nőjük gombfóbiás"
Ilyenek is vannak? :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tímea83!

Ne is foglalkozz vele, hogy ki, mit mond a pocidra. Mert:
-nem értenek hozzá,
-semmi közük hozzá,
-alkati dolog,
-a lényeg, hogy a baba egészséges legyen a mamájával együtt. :wink:

sillia!

A pici fiad ott van, hogy gabi1 százötvenvalahány cetni a te százhetvennemtudommennyidhez (és raádásul 2 héttel idősebbnek mutatja magát. Illetve te "csak" a harmadikat várod) :wink:

"Nekem elnyerte a tettszésemet a mintacsomagban kapott Sába intim mosakodógél."
Mármint a női vagy az Apának való ginzgengesnek a hatása? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy: http://www.sabaintim.hu/ :wink:

A flakonon nézd meg az összetevőket, ott biztos rajta van, hogy milyen gyógynövény van benne.

nyuszi81!

Akármilyen cuccot viszel be a kórházba, nem fognak vele kivágni. :lol: A lényeg, hogy NEKED legyen kényelmes. Amit azért vegyél figyelembe, hogy ki tudja milyen lesz a gátad illetve császárod lesz-e. Ez abból a szempontból érdekes, hogy mit szól hozzá az alsó szakasz, mennyire érinti érzékenyen. Ami még fontos, hogy könnyen tudd etetni a babát, ne legyen bonyolult előkapni a cicit. Ezekre figyelj, egyébként azt viszel, ami jól esik. :wink:

hendegabi!

Éljen a pozitív védőnős tapasztalt (és persze az eredmények)! :D

Nejlonzacsi megoldás: hááááááááát, így is lehet... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szájpenész a kórházból: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Köszi, Manó jól van. :D Igazából semmi olyan jellegű változást nem látok illetve nem történt, amivel meg tudnám magyarázni a történteket. :roll: :roll: :roll:
A popsija is szép már, de azért meg gyógyítgatjuk egy kicsit.

Fájások: két fájás közti időt kell mérni.

conversano!

Ez komoly, hogy kishazánkban egyetlen egy féle pacinyúz sincsen? :shock: :shock: :?: :?: :?: :( :( :( (Akkor már értem, hogy miért az autós újságokat nézegetnéd: a ló erő miatt. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Hólyagom részéről alhatok nyugodtam, de a derekam már nem ennyire kegyes hozzám. :?

lola29!

Szép méretek, gratula! :D

Canesten fertőzés miatt kell? :( Lehet, hogy te is jobban járnál bórsavas-boraxos kúppal. :roll:

Nekem az életben nem mérték meg a méhszájamat és nem is értek hozzá, de a 24000 az jó, nem? :roll:

katy76!

Jobbulást a kislánynak. :(

Köszi az infókat! :wink: (Asszem nem lesz gond, ha ki kell nyitni a számat. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )
Kaptál valamilyen papírt, amit már most elküldhetsz a Krio-nak?
Részemről a héten tervezem, hogy megyek.

Reméljük, hogy nem csak a párod lába, de a te vérképed is javult. :wink:

lorca!

Én szeretek vasalni. De mégsem sűrűn szoktam, mert lusta vagyok hozzá. Inákbb igyekszem minnél szebben szárítani és összehajtani a cuccokat. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Télen valamivel többször fordul elő, mert akkor olyan jóóóóóóóóó meleget csinál. Közben lehet tévézni, beszélgetni, de általában az agyam járatom és ötletelek ezerrel.

Lassan tényleg itt az ideje a mozgás számlálásnak, de nem kell még kapkodni. A Kiskönyv végében van egy táblicku, abban vezetheted, ha gondolod.

Köszi a "szavazást"! :wink: Én is így gondolom.

"Egy kicsit túl volt pörgetve a szopó reflexe. Van, hogy nem éhes, szomjas, pelus tiszta, nyugodt, nem zaklattam agyon, nincs se meleg se hideg, elegendő de nem túl sok az inger, sétálgattunk, ringattam, éber és mégis kell neki valami. "
Őszintén szólva, nem hiszem, hogy egy ilyen reflexet túl lehetne pörgetni. Inkább az, hogy szopi alatt közvetlenül hozzádsimulhat, érzi az illatodat, a bőrödet, hallja a szívverésed, veled lehet, jól esik neki, ahogy átöleled. Ezt ÍGY csak a szopi tudja neki megadni.
De egyébként tényleg mindegy, ameddig nem megy másnak a rovására a cumizás, addig mindenkinek az egészségére, ha úgy gondolja. :wink:

"A romantikán meg elég sokat rombolna, ha közben kirohannék hányni. "
Miért? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boo!

A kialvatlanság miatt az amúgy Himalája magas tolerancia küszöböm a Marianna-árok mélységbe zuhant. Egyetlen ember volt, akit nemhogy megtűrtem magam mellett, de kifejezetten jól éreztem vele magam: Apa. Más mindenki tűnjöninnenéshagyjonbékén volt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Egy kakaóbanáneper tényleg nem elég, de azért az "erőszakkal" is csak csínján!

"ez a szőlőcukor nagyon finom, de diétás! Nem lehet kinyitni
mire kikaparom a papírból, előre elégetem a kalóriát"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"nekem most már itthon is melltartót kell viselnem (merevítő nélkülit) mert nem bírom elviselni a látványt, ahogy amőba módra elterülnek a pólóban"
Akkor én talán le sem írom, hogy hány éve nem mehetek ki az emberek közé melltartó nélkül, hogy ne csukjanak le aljas indokból elkövetett emberiség elleni közszemérem sértésért... :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magnézium rajongóknak halkan megsúgnám, hogy lassan ők is válthatnak kalciumra, mert a 36. hét után már nem javasolják a szedését.

Kompressziós harisnya nem rossz ötlet, de előtte kérd ki szakorvos véleményét, ne csak úgy menj el venni egyet.

gabi1!

A kutyus meggyógyult végül múltkor? :?:

Nyomtass otthon egy kis szórólapot és osztogasd az utcán. Így nem kell mindig válaszolgatni a sablonkérdésekre. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pár napja én is meglátom estére a zokni nyomát a lábamon de nem vészes.

norka81!

Te se törődj a pocakhozzáértőkkel, viszont gyere minnél gyakrabban! A lényeg, hogy jól vagytok és alakul minden. :D

o.heni!

Manótól nem kaptam anyák napjára semmit, de Hugi este olyan hastánccal lepett meg fürdés közben, hogy Seherezádétól kezdve a mesés Kelet összes lányán és asszonyán keresztül egészen Bíró Icáig mindenki elbújhat mellette, aki valaha is próbálkozott ezzel a műfajjal. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

krissy3!

De jó hogy jelentkeztél! Szép a poci, de egy kicsit mesélj is mellé. :)

Kép
Kép
200907?

007: adóügyileg kérdem: tgyást előre kérted, vagy Levi születése után. - szóval melyik hónapban kaptál először ténylegesen pénzt a kezedbe?

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Augusztus valahanyadikától mentem TGYÁS-ra, Manó szeptember elején született és szeptember végén kaptam először lóvét ilyen címszóval 2007-ben.

Kép
Kép
200907?

akkor szerintem tessék reklamálni az APEH bácsinál, mert valakinek félrehordott az ujjacskája. Szerintem jár a 12 hó.
(ha így is 0-ás vagy, meg úgy is, akkor ne reklamálj, csak ha fizetned kell)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Szonibaba:Koszi a palacsinta receptet :wink: kiprobalom.....energia takarekosnak tunik,mivel kevesebb is eleg belole :lol: :lol: :lol:

Boo:Marha jo a sapid!!!Jol all!!!Azt a klumpat itt agyba fobe hordjak az emberek!Meg telen is lattam zoknival :shock: :shock: :shock: Tavalyelott meg en is akartam,bar nelkem nagyon bumszli,aztan elmaradt...maradok a sima hagyomanyos ujjkozos-csettegos pacskeroknal.De a tornacipo szeruseg nalam nagy kedvenc,evek ota ilyenekben nyomulok,csak nalam a csipke az nem jatszik,de van sok bebujos-lanyos kivitelben...Sajnos az egyik mar nem jo ram,mert megnott a labam most igy terhesseg alatt.Van egy converse is,egy panttal a tetejen...meg senkin nem lattam sosem,az a 3.nyarat fogja gyurni velem...Kenyelmes viselet :wink:

A magentataol keszen vagyok!Az orszag osszes T-Com,T-mobiluzletet vegigdekoraltam vele......

Amugy en is taskavadaszaton vagyok nemsokara,mert se korhazi cuccnak valom nincsen,se praktikus babakocsira akaszthatos :roll: :roll:

Szepek a pocik csajok!

Maria:Eppen igy "keszultunk"mi is,2 ev van koztunk csajok kozott,es ocsi lett a 4. :lol: Gratulalok!!!

Nyuszi:Siman vigyel ilyen szerkot!!!En is hasonloban nyomom majd,csak az alsom egy extra vekony pamut pizsi,a felso pedig 2 spagettipantos haloing feleseg....

Bond:Ez durva foto!!!Igy a 7.-8.honap kornyeken!!!Sorozeshez egeszsegedre!!!En is ritkan iszogatok,ha tarsasagban vagyok,es neha vorosbor is bejatszik :wink: Kell az :wink: 8)

Cumi:Vettunk es kesz.Ha kell odaadom,ha nem kell akkor jo ugy is...inkabb mint az ujjat szopja,illetve a melleimet ripityomba...
Bar kendozni szeretnek,majd meglatom a testkozelseg mennyit dob a dolgon(es en hogy birom...)

Hasmeretek:Az enyem 110 kornyeken van....mindenki elajul ha meglat....azert kiegyeztem volna kisebb merettel is,de ha Monyok utalja a garzont,hat legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megvettuk eletem elso szupi vasalojat...na kivancsi leszek...szerintem max. az elso honapban hasznalom majd....

Hurra!!!Vasarnapra igerik az agyikot,meg a babahintat....mar nagyon varom,jo lenne ha mar rendbe vaghatnam a dolgokat.)rucik meg zacsiban a sarokban,szekreny a boltban... :cry: )

Tegnap ablakpucolas volt,a fene vinne el azt aki kitalalta ezeket az ablaktipusokat!!! :twisted: Felul egy bazi nagy,ket oldal....alul 4db. :shock: elhuzhatos,ez 4x2 oldal...mindhez egy szunyoghalos keret is,es ezekbol 4db,es +3db.kisebb valtozat...mi lenne ha nagyobb hazban elnenk.... :roll: :roll: :evil:
Erre reggelre kocsog macskam osszeorrozott 3-at!!!Kivagom az utcara!!!Utalom most ezt a sok hiabavalo takaritast!!!!
Aztan egy jo kis seta,napozas,es bevasarlas....
Ma meg megint egyedul...

Szereztunk soskat!!!Azt hiszem nekiugrok,megcsinalom apanak ma!

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: