A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

VASIKÁÉ
Nagyon szorítottam ám neked délelőtt, gondolom már rég túl vagy rajta!
Drukkolok, hogy szépen osztódjon a kis picurka! 8)

dita75

rony: Mi is lesz neked 7-én? Én leszek az a csaj, aki őrült mód fog tanulni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

Vérvétel + pipteszt + UHU = egész napos program
Ha publikus, miből vizsgázol?

Sajt@
Azért vannak különbségek asztalos és asztalos között is. Az ár is lényeges, hogy mennyiért vállalják, de sokkal érdemesebb valami referenciát kérni tőlük vagy megnézni, mert az sokat elárul a munkájuk minőségéről. És egy konyhánál nagyon lényeges a minőség, mert sokat fogod nézegetni (a babyvel a karodban :wink: )

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Angol alapfokú nyelvvizsgám lesz, pénteken szóbeli szombaton írásbeli. Be vagyok rosálva rendesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Túl vagyok a harmadik inszemen. A doktornő csinálta, remélem most szerencsésebb volt a keze, mint az első inszememnél :lol:

Ahhoz képest, hogy ünnep volt és elég kevesen voltunk, így is elég későn végeztünk :cry:
Mondjuk csak szegény doktornő dolgozott!!!!

Heni!
Mi volt ma?
Rony!
Drukk a vizsgálatokhoz! Milyen protokollod lesz? Lehet már tudni?
Vicky!
Neked is drukk az UH-hoz és persze a nyelvvizsgához is! Hidd el nem olyan szörnyen nehéz a nyelvvizsga, mint amilyennek látszik (nekem is sikerült a középfok, pedig vannak elég anyg hiányosságaim :wink: )
Vasikáé?Mi volt ma? Mikor tudod meg hogy hogyan fejlődik a babátok és mikor lesz a ET? Jelentkezz...........
Dita kismami!Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on! Remélem a következőnél már kapsz sztárfotót és fel is teszed. Hátha közös erővel meglátjuk, hogy mi rejtőzik vagy mi hiányzik a lábacskái közül :lol:
Szöszi!
Nem téged láthattalak ma véletlenül BMC-ben? Mentek a következő körre? Hányadik napon vagy?

Kép
akire79

Sziasztok, csajok!

Megvót a leszívás. Szép egészséges, fejlett petét kaptunk. Szóval holnap hívnak hogy megtermékenyült-e. Hétfőn ET. Jöhet a drukk továbbra is. Ami eddig jött az nagyon jó volt. Csak így tovább lányok.
Köszönöm hogy ennyire aggódtok miattunk. Nagyon jól esik.
Akire, ma a Cirisben csak miattam voltak bent. És csak velem foglalkoztak. Borzasztóan kedvesek és figyelmesek. Mintha valami 5 csillagos szállodába mentem volna. Csudi klassz volt.
Puszka, holnap írok.
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vasikáé! Én is nagyon szorítok Neked!!! Remélem, hogy sikeres lesz az ET. +++++++++++++

Akire!
Engem láthattál mert én is ottvoltam, a földszinten vártam a doktornőre, a Zeke helyén rendelt.
Mennek neked is a pozitív energiák, próbálok küldeni bár nekem már nemigazán van ilyenem.

Sajt@!
Szerintem az árajánlat amit kaptál baromi sok, én is tudok neked képeket küldeni és persze telcsiszámot is ha még aktuális.

Rony! Veled mi a helyzet????

Magamról: Bocs, hogy sokáig nem hallattam magamról csak eléggé padlón vagyok mostanában.
A 3. inszem eredménye eléggé letört, és ez még nem minden. Elkezdtük a 4. stimut 19-én, hétfőn voltam, 1 domináns tüszőm sem volt, a merionalt nem emelték fel 1/2 ről. Ma kellett mennem, az egyetlen "nagy" ami hétfőn 16 mm-es volt az mára már megrepedt és a többi mind kicsi, úgyhogy a doktornő leállította a stimut és a köv. mensi 2. napján kell mennem. Gondolom, hogy mivel most csak stimu volt és inszem nem, így ez nem számít bele a 6-ba. Ha valaki megerősítene megköszönném.
szöszi1977

Sziasztok!

Akire!

Úgy lestelek, hogy melyik lány lehetsz te, persze csak a férjes csajokat stíröltem, gondoltam, hogy apa is ott van, hiszen inszemre vinni kell. Aztán rájöttem, hogy tök feleslegesen kutakodok, mert azt sem beszéltük meg, hogy szőke vagy, barna, fekete, vörös??????

Na mindegy, majd legközelebb.
Én kb 3/4 7 re értem oda, tök örültem, hogy már 7 kor be is hívták a sort, és ilyen még nem volt....VELEM kezdték el a rendelést. Jól sejtettem, újra indul minden az első vv már megvolt, 20.napon kell mennem megint vv re,nőgyógyi vizsgálatra meg apának bacivizsgálatra. Addig a saját nőgyógyászomhoz el kell menni rákszűrésre. Ennyi, ja és a legfontosabb, 24 napon IR es vérvizsgálatom lesz!!!!!!! Na végre, csak sikerült elintézni, most már csak azon aggódok, hogy nehogy magas, vagy alacsony legyen az inzulinom, és tényleg következő hónapban szúrhassak már :lol:

Vasikáé!
Küldöm az osztódósugikat!!! Drukk, drukk.....

Szöszi!
Nem semmi, de nem is gondolkozz, hogy ez beleszámít e a 6 ba, mert a következő úgyis sikerül!!!! Amúgy szerintem nem számít bele, de ez csak az én véleményem.....

Rony!
+++++++++++++++++ 7 ére!!!

Vevikk!
De jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy Rizsával minden rendben. Gyere sűrűbben, mert a frászt hozod ránk!!!!!

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Lányok!

[quote]. írta:..24 napon IR es vérvizsgálatom lesz!!!!!!! Na végre, csak sikerült elintézni...

Amúgy az IR vizsgálat nem automatikus!!!
Csak annak csinálják meg, akinek indokolt vmilyen egyéb vizsgálati eredménye alapján!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

Rózsám:most nem tudok válszolni a privire de holnap igérem irok neked és nagyon köszönöm az infókat!!!hálás vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pusszantás!!!!!!!

Heni:jó kis napod lessz amikor az IR-t mérik!nekem a hócipőm is kivolt mert a lötyi majdnem kijött!de legalább haladsz te is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Akire:mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a dokimnéninek remélhetőleg szerencsés keze lesz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ljavascript:emoticon(':lol:')ol:

Vasikáé:édes pofám:örülök hogy minden simán alakul nálad!!!!!!!!!!remélem a lányaid jól vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

[quote="kakti"]L írta:kaktiányok!

Amúgy az IR vizsgálat nem automatikus!!!
Csak annak csinálják meg, akinek indokolt vmilyen egyéb vizsgálati eredménye alapján!

Igen, én is külön kérdeztem rá, hogy nem akar e elküldeni ilyen vizsgálatra is, és csak akkor írta rá.
Egyéb vizsgálati eredményem nem volt még, szerintem a súlyom miatt nem kellett győzködni a doktornőt, mint már mondtam, van egy nemkis túlsúlyom. Mindegy, a lényeg, hogy meglesz ez a szemét IR vizsgálat, és nem kell a Mentsmentis be mennem, csak tényleg jó legyen az eredménye.

Hát halljátok mindig van min aggódnunk........vizsgálatok, sikerül e a baba, megmarad e, lesz e szívhangja, fejlődik e, egészségesen születik majd?, fogzás, járás, beszéd, bölcsi, ovi, iskola, egyetem, csajok, fiúk,..... és sorolhatnám.

heni77

AKIRE

Drukk hogy a második leszbi aktus már sikeres legyen! ++++++++++++++

VASIKÁÉ

Mikor tudod meg hogy a petid megtermékenyült-e már? Még nem telefonáltak?
Hétfőre nagyon sok + csííííít küldök neked, és tudod szuszááááááááá most már itt a célegyenes. Minden rendben lesz most úgy érzem!

VICKY
Én a Rigó u-ban vizsgáztam ami köztudottan a legszigorúbb és átmentem, pedig 4 hónapos volt a tanfolyam és nem volt annyi idő tanulni.
Biztos neked is sikerülni fog, csak nyugi!
Remélem tudod majd intenzíven használni mert én nem tudtam és szinte mindent el is felejtettem. :cry:

HENI
Sajnálom, hogy mindent újra kell kezdeni ezzel megint egy kis időt veszítetek, de így a tuti, főleg hogy még IR is lesz és megnyugodhatsz.

RONY
Gondolok rád majd 7-én!

SZÖSZI
Hát nem megrepedt az a kis fránya tüsző, sajnálom, hogy így alakult, de ne keseredj el ez legalább nem számít bele a 6-ba, mert csak a beavatkozásokat számolják mind lombiknál, mind inszemnél is.

Szép hétvégét mindenkinek!

dita75

Vasikáé!

Hogy fejlődik a picuri?

heni77

Ditus!

Nem keseredtem el, tudod számítottam is erre, illetve tudtam, hiszen 1 év eltelt. Tudod, még a te javaslatodra kezdtem el,április végén, ( május eleje lett )

Így nem vesztettem időt, mert a május végi mensi vel akartam kezdeni a stimut, csak most is késett pár napot Piroska.

Ja! Hova lett a blog od linkje???

heni77

Kép

Csajok! Jöhetnek a képek és telefonszámok a mesterektől, raktározom őket. Olyat küldjetek, akik Bp-en is dolgoznak. A miénk -a "drága" mindent elintéz, ezermester: sittelszállítás, burkolás, víz-és gázszerelés, így nem kell több ember után kajtatni. Őt ott lehet egyedül is hagyni a lakásban, nagyon megbízható. "Csak" nem óccó.
Nagyon köszike :)

Vicky:
Ügyes leszel, meglesz a nyelvvizsgád, utólag meg csak nevetsz az egészen! :wink:

Akire:
Jó randizást odabent! :wink:

Vasikáé:
Oltári lehetett, h. csak TI voltatok! Hát ez a különbség egy Trabant és egy Merci között :)
Randi ~ randi ~ randi ~ randi ~ randi! És kész a megtermékenyülés! Te is boszizz rá, mert én még csak próbabanya vagyok :wink:

Ki tudja, hogy milyen utcában született? Ha valaki leírja, akkor én is elárulom :D

Szöszi:
Küldök egy kis +energiát!
(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))
Nekem is volt leállított stimum (Zuram bacija miatt), szerintem sem számít bele a 6-ba, ha v.ki máshogy tudja informáljon - köszi.
DE! W. felírta azért a tüszőrepit és még behívott uhura előtte, hogy otthon próbálkozzunk - az is egy esély, pláne, hogy a gyogyik sem 2 filléresek!

Heni:
hajrá!

Pá Drágáim!
sajt@

Heni!
Mi olyan 3/4 8 körül érkeztünk. A lenti váróban ültem és nagyon-nagyon tanultam, míg apa elintéztem a dolgokat.
(fekete törökbasa nadrágban voltam, fehér ujjatlan felsővel, barna vállig érő haj, rövid, egyenes frufruval, apa sötétkék, csíkos hosszúujjú pólóban volt ---- hátha láttál :lol: )
Én most nagyon pozitív vagyok, mert volt 3 vezető tüszőm és apa eredménye a csúcsok-csúcsa lett (még a doktornő is külön megdícsérte, amikor adta a zárót)
Drukk a viszgálatokhoz. Remélem a HSG-t nem kell megismételni :shock:

Szöszi!
Nagyon sajnálom, hogy így történt, lehet hogy kicsit pihenned kéne, mert szerintem a szervezet a hormonokat is megszokhatja! Ja és a "szimpla" stimu beavatkozás nélkül nem számít bele a lehetőségekbe.

Vasikáé!Továbbra is nagyon drukkolok. Írj majd, hogy mit mondtak, hány sejtes a kicsike :lol:

Kép
akire79

Eztetett süttem tennap:

Kép

Túrós-édes :)

Pá Drágáim!
sajt@

Akire!

Akkor tuti nem láttalak benneteket, mert én akkor már kint voltam, túl a vérvételen, meg a megbeszélésen is. :lol: Kocsival voltam és így 8:15 kor már haza is értem!!!!

Ja HSG t tuti nem kell ismételni, mert nálunk épp az a gond, hogy nincs petevezetékem, kétszer is műtöttek miatta, és kivették az egyiket, 2 sikertelen inszem után a harmadik stimu alatt elzáródott az az egy is, így azt is kikapták..... :cry: ezért lombikozunk.

Sajti!
Előszőr hirtelen azt hittem hurka :shock: :lol: , de nagyon guszta. Levelestésztából van? Bizti fincsi volt

heni77

Szevasztok!

Jaj de aranyosak vagytok! Köszönöm szépen. Hívott a biológus, de épp lemaradt és már nem látható hogy meg termékenyült-e. Holnap ismét hívni fog. De, annyira érzem hogy minden rendben. Holnap megint hív és akkor majd írok. Akkor már tuti.
Akire én is küldöm a drukkot. Szerintem, ha annyira pozitív vagy, akkor már te is érzed hogy most össze jött. Így legyen Ámen.
Még egyszer köszönöm nektek. Holnap jelentkezem ismét.
Pusza és ölelés mindenkinek.
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Nagy drukk holnapra. Küldök én is egy kis csíííít ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ hátha így már elég lesz. :D

Sajt@

Na ez nem semmi, mikhez van türelmed. Én mindig azt mondom hogy mindannyiunk érdekében nem állok neki süteményeket sütni. Így mindenki jól jár :D nekem nem kell megsütnöm, nekik nem kell megenniük :?

Vicky!
Ahogy az unokaöcsém mondaná: ne pajázz :D Megeszed Őket reggelire a feladatokkal együtt, meglátod.

Szöszi!
Ajjjaj. Tudom, milyen lehet most. A 3.-i után zuhantam meg én is nagyon, addig még valahogy tartottam a lelket magamban. Lehet hogy itt sokall be a szervezet is, mert a 4.-et majdnem nekem is leállította doki. Nem volt nekem se domináns tüsző, elküldött vérvételre és azt mondta épp a határon vannak a hormonértékek, de végül megcsinálta. Na hát én se a csúcsok csúcsán voltam akkor.
Küldök egy kis pozitív enerdzsit, vigyázni ám rá! beosztani :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akire!
Long protokollozunk, az olyan jó 1,5 hónapos időtartamú dolog. Teljesen más, mint az inszem, a szuri is több. Mikor beadom, úgy tűnik, mintha sose fogyna el a fecskendőből.
Nagyon drukkolok, hogy ez legyen az utolsó inszem, amit végigcsináltál.

Heni!
Érdekes, hogy mi alapján dől el, hogy kell-e IR valakinek :roll: Na mindegy neked már lesz, úgyhogy lazíts, ráérsz majd később is idegeskedni (mindig lesz miért)

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

HENI

Akkor oké!

3 vonalzóhoz már nem fért ki de itt van: www.dituli.blogspot.com

AKIRE

Ezek most tényleg csúcs eredmények voltak!
Remélem már meg is történt a nagy találkozás és a picur már úton van a méhed felé! 8)

SAJT@

Küggyé má fénypostán, nyitom ablakot! :)

RONY

Ez ismerős. A nővéremnél adtam be néhány decát és ott ültek mellettem a kis mazohisták. A tesóm és az unokahúgom is ott visitoztak, hogy úristen és még mindig nyomja még mindig nyomja, jajj nem bírom nézni, jézusom, én meg csak vigyorogtam, mert végülis meg sem éreztem az egészet. Ők meg úgy csináltak mintha nekik kellett volna szenvedni tőle. Amúgy nekem az első kettő csípett is, aztán megszoktam. Azért a végén mikor már napi 3x kellett szúrnom eléggé kivoltam. Az utolsó napoknál már nagyon herótom volt az egésztől.

dita75

Köszönöm a drukkokat, remélem sikerülni fog. Kell az indexem lezárásához. Ez is Rigó utcai lesz, csak nem abban a központban lesz a vizsga. Közben mennek a szurik, csütörtökön megyek vissza.

Vettünk az anyósnak egy édes kis yorkit. Majd teszek fel róla képeket. Teljesen feldobódtam tőle. Majd reagálok a többi dologra is, de most megyek, mert itthon vagyunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a +++++. Remélem tényleg nem lesz kevés a kettő és megnőnek.

Nekünk Budaörsön csinált egy burkoló nagyon szép fürdőt privibe megírtam a számát.

Akire nagyon drukkolok!

Vasikáné +++++++
tigriske1978

sziasztok,

colin, gratulálok :D :D :D

Akire, Vasikáé, Vicky nagyon drukkolok!

Kakti, hogy vagy?

Sajt, az a túúúúúrós nagyon jól néz ki 8)

Csüt voltam S. drnőnél, mindkét oldalon van 2-2 14-15mm körüli tüsző, vasárnap este kell repeszteni és kedden belövés :shock:

Megint bajom van lányok, a recepten az volt, hogy pregnyl vagy Choragon, persze csak Choragont sikerült szerezni. Gondolom mindkettő repeszt, nem számít, hogy melyiket kaptam??? Csak mert szóban soha nem volt szó Choragonról...
kpn

KPN!
Én is ezen paráztam, mert a stimu lapomon és az inszemes beutalómon is Z. doki a Pregnylt karikázta be. Majd kiváltottam a gyógyszertárban (nem is néztem mit adnak, mert addig mindig Ovitrellem volt). Már a Moszkva téren jártam, amikor észrevettem, hogy ez nem Pregnyl, hanem Choragon. Na akkor vissza a gyógyszertárba (tiszta ideg voltam, mert már régen dolgoznom kellett volna), ott megkérdeztem, hogy jó-e, a választ nem tudták pontosan, de azt mondták, hogy a Pregnyl amúgy is hiánycikk!!!!!
Akkor vissza a BMC-be, Z. doki a műtőben volt és Irénke a recepcióról mondta, hogy mindegy melyiket kapom (ezért van mindkettő a recepten), mindkettő ugyanaz, csak a Pregnyl még vagy 1000 Ft-al olcsóbb, mint a Choragon.
SZóval ne izgulj, jót vettél!!!!
Izomba adatod be? (a Choragont elvileg oda kell, a Pregnylt lehet bőr alá is)

Én ma egy nagyon picit barnáztam :cry:
Volt már valakinek ilyen? Lehet, hogy csak megcsíptek valamit odabenn és attól van?

Kép
akire79

mindig azt hallom mindenhol, hogy a barna nem baj, a piros, na az baj!
köszi a megnyugtató választ. a gyógyszertáras nénik azt mondták, hogy a pregnylt azt hiszem kivonják a forgalomból, ezért van a recepten opciónak choragon.

azt mondták, hogy lehet bőr alá... legjobb barátunk a net, mindjárt elolvasom, hogy hova is kell.
kpn

Nekem Sz. doki azt mondta izomba kell adatni. Aztán Z. doki azt mondta, hogy mehet bőr alá. (na ezen igazodjon ki az ember). Aztán elolvastam a Choragon eredeti leírását a dobozból és azon az áll, hogy izomba kell!
Így én inkább elmentem az ügyeletre (és most volt először, hogy éreztem a PÉ-t)

Kép
akire79

én is feltúrtam a netet, megtaláltam a segélykiáltásod az indexen :lol:
eddig nyugiban voltam, mert a férjem ügyesen szúr és gondoltam megoldjuk, de ha izomba, akkor ciki...
Lehet, hogy nem kéne kockáztatni??? Fenékbe ment? vagy karba?
kpn

Fenékbe, kb. 1/4 másodperc volt az egész, meg sem éreztem!!!! Én az első 2 inszemnél magamnak adtam be az Ovitrelle-t és nem éreztem semmi PÉ-hez hasonlót (és az LH teszt is negatív lett), ezért döntöttem most az izomba adatás mellett.
Örülök hogy így döntöttem, ráadásul nagyon kedvesek voltak az ügyeleten, így az is nagyon kellemes élmény volt :lol:

Kép
akire79

KPN
A choragon még jobb is, már az árából kiindulva is mert legalább dupla árban van a pregnylhez képest. Popekba be és szépen megreped majd tőle időre! Ne add hasba! Én is az ügyeletre mentem vele!
No para! Szép kis tüszők! DRukk a nagy találkozáshoz!

AKIRE
Vagy megsértették a hüvely falát de akár az utrotól is lehet... beágyazódás még korai lenne! :wink: Természetes, ne aggódj miatta!

dita75

Sziasztok!

Majd később visszaolvasok, Colin küldtem privit.

Puszi

heni77

Minden anyucinak, kismaminak, és leendő anyukának Boldog ANyák napját:

Kép

dita75

sziasztok!!!

Vasikáé:annyira drukkolok neked!!!te is annyi mindenen keresztül mész mint itt mi mindannyian hogy legyen kis manód!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajt@:helloka!mizus nálad???

Kép
sting1982

Sziasztok!

Megkaptam a várva várt jó hírt! Gyönyörű négysejtes az embriónk. Ez fantasztikus. Holnap megyünk és vissza kapom a pindurimat. Jobban fogok rá vigyázni mint a szemem világára.
Mindenkinek át kell élnie ezt az élményt. Ez annyira fantasztikus.
Mindenkinek nagyon köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok és ennyire szorítotok nekünk.
Pusza és BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé,

istenem micsoda csodálatos hír így anyák napján. Nagyon örülök hogy minden jól halad. Nagyon vigyázz majd rá. Rengeteget gondolok rád.

Millió puszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm kubuspace. Én is épp erre gondoltam hogy épp anyák napján kaptam ezt a fantasztikus hírt.
Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hát talán van még aki emlékezik ránk... :) Régen nem jártam erre, de megborzongtam soraitokat olvasva.. Mi is átéltük ugyanezt, ugyanezeket, most két évesek a gyerkőcök. Ez a fórum sokat segített, köszönet Chestinek az elindításáért!!!

Láttam vannak akik ikerbabákat várnak, talán segítség nekik, hogy mi kinőve bizonyos dolgokat, ezt-azt eladnánk. Van két etetőszékünk, Peg Perego Prima Pappa Diner, egy sárga és egy kék méhecskés, ha jól emlékszem az új ár 40 ezer, mi eladnánk féláron. Elég jó állapotban vannak, csak új huzat kell mindkettőre. Persze nem csak ikreknek eladó. :) Van továbbá egy ikerbabakocsink, Peg Perego Aria Twin. Kb. 5 hónapos kortól haszánlható. Az eléggé jó állapotban van, nem sokat használtuk, mert a gyerekek jobban szerettek a saját lábukon.

Írjatok privit ha valakit érdekel.

Mindenkinek drukkolok így ismeretlenül, bár az az érzésem a BMC-ben annyira profik hogy előbb utóbb mindenki megtudja milyen csodálatos dolog anyának lenni.

Puszi
Lucia

Kép
lucia1

Vasikáé! Ez tényleg fantasztikus, remélem, hogy nemsokára kismami leszel!!!!!!

Köszi mindenkinek az infókat, közben én is "tiszta fejjel" átgondoltam, és tuti nem számít bele, hiszen nem volt inszem. Most viszont péntek óta vérezgetek és nem tudom, hogy mitől. Ma vagyok a ciklusom 17. napján, de ez nem csak petécselgetés. Kedden gondoltam, hogy visszamegyek Sz. dokihoz, hogy mondjon már valamit, lehet, hogy megborultam a hormonoktól??? Volt már valakinek ilyen?
szöszi1977

vasikáé: Nagyon drukkolok holnapra.

És most már meg tudom mutatni a mi kis drágánkat is. Ő Sámson.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikáé!

Még egyszer (itt is) nagy gratula!
És holnaptól mennek a babaragacsok! ++++++++++++++++

Böbe!

Nálatok mi a helyzet? Mikor ismételtek?

Vicky!

Ez a kis maszatka nagyon cuki! Jó egészséget neki!

KPN!

Köszi az érdeklődést, jól vagyok. Nincs semmi extra. Igyekszem kímélni magam, de azért nem fexem az ágyban egész nap. Abba bele is hülyülnék. Viszont állandóan álmos vagyok - a szomszéd (babás) csajok szerint ez jó jel. Én azért nem áltatom magam, nehogy túl magasról essek majd pofára. Csak halkan reménykedem. Az utro-t utálom, mert egyáltalán nem érzem magam tisztának meg higiénikusnak, de ez van... A cél érdekében... Még a palástfüvet is iszom, pedig hányok a gyógyteáktól.

Hát röviden ennyi. Holnaptól megint meló - sajna.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vasikáé!

Anyák napján nem is kaphattál volna ettől jobb hírt..... örülök veletek együtt, és nagyon nagyon vigyázz magatokra :)

szép hetet mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok!

Hogy lehet kibírni a várakozás két hetét :?: :?: :?:
Én már totál be vagyok sózva. Totál izgulok, hogy mi lesz az eredményünk... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

VICKY
Ennivaló kutyi! Nadon cukker!

VASIKÁÉ
Megagiga drukk! ++++++++++++++++++++++

KAKTI
Hát személy szerint kibírtam a clostizás alatt 6x, aztán az inszemeknél is, + a lombiknál legutoljára (az volt a legázosabb, mert még le sem tudtam foglalni magam a munkával mivel itthon voltam egyedül) és nem is teszteltem úgy mentem a BMC-be hogy vagy sikerült vagy nem! De neked fenáll a lehetőség hogy tesztelj a 13. nap körül már kimutatja! De az még odébb van!

dita75

Lányok !

Megmaradt 5 db Decapeptyl injekcióm (0,1 mg/db), 2010 decemberében jár le !
Ha valakinek szüksége lenne rá, ingyen odaadom, Budaörsön vagy Sopronban tudnám átadni ! A posta sajnos nem megy, mert ugye folyamatosan hűtőben kell tárolni !
Ha érdekelne valakit, írjon priviben !

Mindenkinek nagyon drukkolok és mielőbbi babásodát kívánok !!!

Kép
Kép
rilla_

Hát nem tudom, hogy fogom bírni! :)
De azért megpróbálom tűrtőztetni magam... :D

FONTOS!
Elfelejtettem kérdezni:

Ugye szerintetek is pozitív dolog, ha a hétvégén elszállt felettem egy gólya Szfváron? :lol::lol::lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Szerintem ez nagyon jó jel! :lol:
tigriske1978

sziasztok csajok,

Vasikáé ++++++++ pötyike ma végre a helyére kerül :lol:
Akire mi újság, hogy vagy???
Ditamami, te nagyon aranyos vagy, hogy pocaknövesztés közben pörgeted a topikot.

Nálam tegnap este bement a choragon, nem popkeba, combba :lol: Holnap pedig eksön. De persze mindig van min izgulni :shock: Most épp azon gondolkozom, hogy csüt-pént magasságában még éreztem, hogy dolgoznak a pfészkeim, azóta semmi. ma azon izgulok, hogy a csütörtökön még 14-15 mm tüsszencsek kidurranhattak-e idő előtt? :shock: :shock:
gondolom a choragont azért már 24 óra múlva megérezném, nem? lányok, éreztétek ti a repedéskor valamit? félek, hogy a holnapi inszem már későn lesz.
kpn

KAKTI
Én a lombik szurik alatt mikor másnaponta kellett menni a BMC-be mindig találkoztam gólyával. Amikor közölték velem a jó hírt mentem haza nagy vigyorral a képemen ,néztem a szép tavaszi tájat a vonatból: Fehérvár és Várpalota között félúton egy egész csapat gólyát láttam, pancsiztak meg gondolom békáztak egy kisebb tóféleségnél! :lol:

KPN
Én sosem éreztem semmit repedéskor!

Mivel nem dolgozom van időm netezni! :wink:
Meg kiváncsi is vok! :oops: :lol:
MEg segíteni is szeretek! :wink: :lol:

dita75

Sziasztok!

Vasikáé!

Drukkolok nagyon nagyon, biztosan jó híreket fogsz majd kapni bő két hét múlva!!!!
Azért pihengess jó sokat, hogy a picurkának is jó legyen.

Kpn!

Tüszőrepi után kb 1-2 nap míg a petesejt elvándorol a méh be úgyhogy szerintem nincs későn az inszem, max annyi, hogy félúton talalálkoznak a fiúk a petivel, ne aggódj szerintem,a dokik tudják mit csinálnak.

Utólag én is minden kismaminak nagyon sok boldog anyáknapját kívánok.

Puszi

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: