sziasztok!
én is vagyok ám!
Mecsi, nagyon boldog szülinapot kívánunk! puszi Neked, Beni, Zsófi!
Andi, Csengéd tünemény! tudod, Beninél titkos favorit a kiscsaj!
Eviragos, köszi a privit! még múltkorról! megfogadom, és körbenézek...
Sziszka, virsli témában. én is úgy tudom, hogy 2 éves korig tiltólistás a sok szemét miatt, ami benne van, jogos volt a kérdésed és durva, hogy ilyen csúnyán válaszoltak! persze jogog, hogy mindenki maga dönti el, de azért mégis. lehet, hogy ők nem is tudták, TE csak jót akartál...
szállások egyre szupibbak! a júliusi megatali miért is nem jó időpont? vagy miért is lett augusztus?
amit én betettem még anno, télen, az is Gyenesdiás, csak ez drága, de azért belinkelem újra, pár lappal ezelőtt kérdezte valaki, bocsánat, hogy nem emlékszem, hogy ki volt, de már kb. 3 napja olvastam...

szóval:
http://www.hotelkatalin.hu/page/wellness-hotel.html
amúgy én úgy hallottam, hogy a vonyarcvashegyi strand a legszupibb... ez sincs messze Gyenesdiástól sem pl.
Barbi, örülök, hogy Enivel tudtatok kettesben tölteni egy kis időt. a szerzemények szuperek! és tényleg kisfiúnak sokkal nehezebb a cuki ruci beszerzés

na majd kistesónál...
hajrá kistesó project!
ja, és egy kis infó! 2010. május 1-ig kell megszületnie a második babónak és akkor még minden a régi szerint vonatkozik ránk!
Kata, a gyedhez valószínű nem kérted az adójóváírást, azért ennyi

kérdezz utána, hogy utólag igényelheted-e még! mivel nincs meg az évi nemtomhánymilliós kereseted, így jár!
Niki, gratu Barnusnak a fogacskához, ami jön. nálunk még mindig semmi különös nincs
Anna, nagyon szép helyen jártatok! jók a fotók!
CsengeAndi, jó, hogy itt vagy!!!

képeket kérünk most már! annyit változhatott Zsombid is!
Lilikét hol lehet megnézni!?!?!?!? lemaradtam valamiről?
nagyon jók a fotók még mindig, Málnus kis hegymászó

vigyázzatok rá!
Julcsi, de jó nektek! én is fűzöm apát ezerrel...

de ő nem akar anyuékkal jönni, pedig az lenne a jó, ha más babázna, amíg mi fürdünk, stb!
na, jó sok voltam!
jaaaa,
Dorcának mentek a drukkok egész nap részünkről is! remélem, hogy minden okés nálatok
Adri!
remélem, hogy nem hagytam ki senkit sem

nem volt szándékos!
puszi nektek, lassan megyünk fürdetni, nyügi babánk van ma is