A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Szép jó estét!
Zsu83:
Gyógyulj meg!!!++++++++ :)
Budabo:
Fügének is sok gyógyító pusszancs :) +++++
(nekünk is folyik az orrunk,hétfőn doktor bácsi)
Stelly:
:oops: köszi!Amúgy én sem fogyózom...csak a csüngő hasamat kéne lefaragni... :lol:
Petrának kevés a tejem..így nincs sport.
Vettünk ma kiegészítő babatejet,azt kap még pluszba ha nem jön össze annyi ami épp elég lenne neki...így mi is újra mérlegezünk...nem tudom mért lett kevesebb..talán azért mert megjött?
Eszek rendesen,sőt inkább "zabálok"

Itt is van sertésinfluenzás... :shock: :shock: para -para

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Budabo: Próbálj meg neki adni Chamomillát ha van otthon...(Ha adsz neki Chamomillát akkor nyugodtabban alszik.) Milyen bogyód van otthon? Örülök, hogy ilyen jól aludt Füge! Mondtam én, hogy a levegő jót tesz! Remélem hamar meggyógyul! Küldöm a manót mert nálunk már itt van! :lol:

Zsancy: nem hiszem, hogy a mens befolyásolja a tej mennyiségét... :shock: :oops: nem idegeskedtél valami miatt? A lányodnak is jobbulást!
Most úgy látom, hogy sok baba beteg....! Remélem mi nem leszünk betegek... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, Andris a szívem csücske így ismeretlenül is... :oops: Ugye nem baj? :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

A beteg babáknak és mamiknak gyors javulást kívánok!

pár kép Alexről

"tejbetök"
Kép

Kép
kreiszi

Köszönöm lányok mindenkinek a gyógypuszikat, aranyosak vagytok!

Millye, a lázam szerencsére lejjebb ment, az előbb mértem, 37,6.
Éjszakára még veszek be bogyót!
Olyan bogyót nem tudsz ajánlani, ami ad egy kis erőt is?
A fürdetésnél is majdnem összeestem, pedig csak ott álltam, nem csináltam semmit!
Apa nagyon sokat segít, és Bencus is mintagyerek lett, és biztos érzi, hogy valami nem stimmel velem, mert úgy csimpaszkodott a nyakamba amikor fogtam, és ma állandóan nevetgélt nekem!

Megyek megiszom a kamilla teámat, aztán alszok!

Minden beteg kisbabának jobbulást kívánok!
zsu83

Millye:
Nem idegeskedtem semmin....Petra "fogyasztása" lett nagyobb.De nagyon jól van a szürcsögéstöl eltekintve..igaz ö nem köhög csak szürcsög a nozi és van mikor sikerül átlátszó vizszerü váladékot kiszívnom neki.De nem mindig jön...

Fürdés el sem merem mondani milyen jó csajok!!!!Nevetünk kapálozunk vigyorgunk..és ki se akar jönni... :lol:
G.Zsuzsi:
Köszike a biztatást jól esett :oops:

zsancy

Gerendai Zsuzsi: dehogy is baj! Sőt örülök neki, ha tetszik valakinek a pici fiam... ma is akartam feltenni egy képet mert szerintem nagyon jó lett... de már félek, hogy sok lenne belőlünk... :shock: :lol: :lol: Tényeg jut is eszembe... te is ígértél még képet... várjuk!!!!

Holnap anyák napja... lesz sírás.... :oops: :lol:

Kreiszi: De édes ahogy mosolyog Alex :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83: Boginak is ajánlottam az oscillococcinum-ot.. ez immunrendszererősítő is.... vagy Sepia 9CH is jó a fáradtságra. Örülök, hogy a férjed segít és hogy Bencus is aranyos!

Zsancy: Ha Petra igénye nőtt akkor pár nap és a tejed is több lesz. De ahhoz az kell, hogy ne nagyon adjál neki sok kiegészítő kaját. Akkor termelődik a tejed ha szoptatod. :wink:
De szuper, hogy már szeret Petra fürcsizni!!!!

Kép

Kép

Kép
millye

millye: adtam neki homeost,bár béna voltam és csak a harmdik próbálkozásra tudtam felolvasztani. ti hogy szoktátok csinálni? Ja a fele ki is folyt szerintem, de vmennyit kapott. Most eszik apukával, fejrészét megemeltem, kapott orrsparyt, noziból tudtunk kiszívni. Remélem hamar jobban lesz, borzasztó hogy ilyen kicsik és betegek. Nem tudom hogy férjemnek holnap eszébe jut-e anyák napja, jó lenne. A többi bogyó nekem még a szülés utánra volt, meg gyomorsavra amit évek óta szedek. Hétfőn lesz a napja "nagy bevásárlásnak", csak adná Isten hogy ne legyen rá szükség.

zsancy:köszi, nektek is jobbulást.

kreiszi: köszi, jók aképek :wink: Megy itt a kapmány a babákért.

zsu: még több +++++++++++++++++++++éjszakára.

Kép
budabo

Millye:
kiegészitőt még nem kapott...csak ha muszály...egész nap fejtem magam meg szoptattam a picit...meg iszok tejserkentő teát..de már hányni tudnék azt ízétöl

zsancy

Ladmon, na beírtam én is az adatokat, hát...vicces! De olyan jó, hogy Esztergyerek is ekkorka csepp, mert így legalább nem vagyunk egyedül, és könnyebb elfogadni, szóval: köszi, hogy vagytok :wink:

Péntek óta egyedül vagyok, Édesapa csak holnap este jön. Erre kicsikém mit csinál ma? Fürdés előtt, amikor levetkőztettem, rákakilt a törölközőre, kicseréltem, persze nem volt kéznél tiszta, be a vízbe, na abba is belekakilt, gyerek ki, víz ki, újratölt, gyerek be. Szóval megpróbált, hogy mit csinálok, de álltam a sarat(a kakit), és remélem, nincs hasmenése.

Hétfőn jön a játszószőnyeg, a vaterán lőttem, annyira várom már!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyáknapja: mivel egyedül leszek holnap is, és Léna még nem tudja, hogy milyen nap lesz, valószínűleg nem fog felköszönteni :( . Pedig én is olyan sírós vagyok, nagyon könnyen meghatódom, még az ovis anyáknapjákon is szoktam sírni. Na de majd csütörtökön, akkor lesz az oviban, és megyünk be megnézni.

Zsancy, szerintem ne törődj bele, hogy most nem elég az eddigi tej mennyiség Petrának, szoptasd minél gyakrabban, és a szervezeted pár nap alatt követni fogja a megnövekedett igényeket. Lergyél bizakodó,és kitartó, drukkolok :wink:

Á, és Alex, azokkal a cuki gödröcskékkel, éééééééééédes!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kép
kreiszi

Beituk magunkat..látjátok?vagy elrontottam valamit :lol:

zsancy

Jó estét lányok!

Mocsok egy nap volt ez :( nyomott és Marcikám olyan sokat bukott :cry:

Tegnap este kíváncsiságból lemértem, és 50 grammal kevesebbet mutatott a mérleg, mint szerdán a védőnéninél. Ok tudom, az más mérleg másképp mér stb. Ezért ma este is megmértem kíváncsiságból, mert ma is sokat bukott - hányt. Nos az eredmény a tegnapihoz képest: mínusz 110 gramm.... :cry: ilyenformán hétfőn reggel a dokinéninél kezdünk. Nagyon szeretném kivizsgáltatni ennek a rengeteg bukásnak a hátterét! Mai kajálás (mint újszülött korában): 5.40; 7:40; 9:40; 11:20, 13:40, 14:35 aztán nagy alvás és 21:15-kor fürdi után a vacsora. Most megint beájult, de egész nap nagyon furi volt és nyűgös. Remélem, nem a tejemmel lesz gond :roll:

Millye - tegnap megsütöttem a fánkot! Isteni lett. A párom készített fotót róla, de mondtam, h nem merem feltenni, mert félek kiűzetés lesz a sorsom a topikból :lol:

A betegeskedő babáknak és mamáknak gyors javulást kívánok!

Kreiszi - Alex ébi nagyon édi :)

Zsancy - felétek nem lehet kapni ezt a homeos cuccot, ricinus valami. Millye jobban tudja, az adagolást is. A lányok itten nagyon esküsznek rá, nekem egyelőre úgy néz ki az urtica urens is bevált, így én nem váltok egyelőre.

Zsuzsi - ez annyira mörfi! Ez a gyerek zsiványkodik veled! Ne hagyd magad :lol: Én is gondolkodtam már néhányszor, h milyen gáz lenne ha belekakilna a vízbe. Kisdolgát már elvégezte benne, a nagy még várat magára :roll:

Kicsit visszaolvastam ma du. a fórumon. Azt a részt kaptam ki, amikor már semelyikünknek nem volt jó, sehogyan :) mindenki többször ébredt és pisilt éjszaka, hatalmas derékfájások stb. De azért takarítottunk ezerrel és közben fékeztük egymást! :lol:

Lányok, anyukák! Akiknek az apuka megfeledkezne otthon egy kis meglepiről álljon itt egy rövid 4 soros (a húsvéti locsvolóvers tanulása közben tanultam meg ezt is :lol: ):

"Édesanyám, anyák napja
Ünnep a szívemnek,
Hosszú verset nem tudok még,
Inkább, megölellek!"

Sztem nálunk nem lesz semmilyen meglepi. Így meglepem magamat is evvel a költeménnyel :wink:

Mindenkinek nyugalmas éjszakát kívánok!

KépKép
hugic

Zsancy - természetesen kérdésnek szántam az első mondatot, csak elmaradt a kérdőjel :)

KépKép
hugic

Sziasztok!!!!
Vinci jobban van, sokkal, sokkal, bizti hatott neki a sok gyógypuszi:):) Voltunk ma a fülesdokinál, mert hívott telcsin, hogy mégis bemegya kórházba, ugorjun be, mert megnézné a fiatalurat, és a sok taknyon kívül semmi!!!!!!!!! Vagyis, a fülecske rendben, csak nagyon megfázott a kismanó :(, vagy elkapott valami hülye náthás izét, ami így jött ki rakta, érzékeny lett a fülecskéje, de nem gyulladt be szerencsére...mondjuk szívtam is az orrát óránként, hogy ne legyen baj :( antibacit most még szedni kell hétfőig, ha már elkezdtük, láz elmúlt, és jókedve lett, meg jól érzi magát, meg eszik is rendesen :) én is megnyugodtam :) Nagyon-nagyon-nagyon köszönjük, hogy gondoltatok ránk!!!!
Ágival semmi gond, le se lehet lőni, folyton jár a szája, mint mindig, és folyton ugrabugrál, nehéz nyugton tartani :)
Kövirózs nagyon jó, én is használom a nagyoknál, Vinyónak még nem mertem becseppenteni :( Van gyógynövényboltban, vagy gyógyszertárban kapható cseppekben is :)

Vettünk ma játszószőnyeget, nagyon édikét, majd lefotózom használat közben, és felrakom nektek!
Addig is egy gyógyult Vincikép:
Kép
a fiúk: a hasonlóság tagadhatatlan :)NagyAndris és kisAndrisKép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

hugic:
Holnap megyünk a bio boltba...csak az a rossz a múltkor is felirtam a papira mi kell..erre az eladó megnézte..és közölte hogy ő erről nem is hallott...Nem tudom itt milyen néven "futhat" :? Max el magyarázzuk neki mire kell...Remélem tud adni valamit...bár szerintem tuti...nagyon sok homeós cuccuk van..de én összintén azt se tudom mi mire való..csak azokat ismerem amiket a "boszorkány"Millye tanácsolja...(remélem evvel nem sértettelek meg,poénnak szántam)

Nálunk se lesz meglepi holnap szerintem...

zsancy

Zsancy
Itthon a homeos cuccokat gyógyszertárban lehet kapni. rá is van írva a tubusokra, h kizárólag patikában. Esetleg próbáld meg ott. Na jó, nem akarok kontárkodni, csak egy tipp volt.

Most már tényleg jó éjt :lol:

KépKép
hugic

Hugic:
Itt nem árulnak patikába ilyet...külön van erre bolt ahol gyógynövényeket homeos cuccokat..+természetes alapanyagú dolgokat árulnak..csak ilyen helyen tudok venni bogyót..
Jó éjt mindenkinek!!!

zsancy

Jó reggelt!

Kezdem azzal, hogy sok gyógypuszit küldök a gyengélkedő babáknak!!!

Zsu: Te is gyógyulj meg gyorsan!!!

Mi tegnap Szentendrén voltunk a skanzenban, nagyon jól éreztük magunkat! Lili is nagyon jól elvolt, nagyot aludt, ha ébren volt nézelődött, és egy padon bevágott 160 ml kaját... Délután egy óra körül indultunk, 6-ra értünk haza, tényleg a hangját alig lehetett hallani...úgyhogy nekünk is megvol az első nagyobb kirándulás. Bizonyítéknak egy családi kép...

Kép

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!

Visszakukkantottam és láttam, hogy sokan betegek vagytok! Jobbulást mindenkinek. Sajna Csenge még mindig köhög. Alig érzek változást. :(

Mi ez a súlytáblázat? Én is elárulom, hogy 78 kiló vagyok a 165 centimhez. Én minimum 70 szeretnék lenni... :D
Csenge súlyát még homály fedi. De csütörtökön viszem szurira, talán megtudom.

Tali? Lesz? Mikor? Hol? Vagy már le is maradtam volna?

Képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Szép jó reggelt!
Minden anyucinak Boldog anyák napját :D

Megtaláltam NICKO-T az iwiwen :D irtam neki pár sort jó magam és a csapat nevében.
Reméljük nem sokára jelentkezni fog!!!
Cserkészkolbász:
Örülök hogy jól alakult a kirándulás!
Zsu83:
Remélem már jobban vagy!

Hát ma nagyon nincs itt senki...igaz ebéd idő van... :D

Homeós bogyó megoldva(tesóm küld ki postán) :lol:

zsancy

Sziasztok!

Ma egy fokkal talán jobban, bennem maradt a pirítós meg a tea!
Bencus megint szépen végigaludta az éjszakát!

Millye, köszi a homeós segítséget!

Bogi, remélem jól telt az éjszaka!

Nagyon szépek a babák! :)
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:52-kor.
Vendég

...öltözzetek új ruhába
Anyák napja hajnalára
Illatosan.

Zúgja az erdő,
Susogja a szellő
Üzenik az ágak-lombok
Légy Te mindig
Nagyon boldog
Édesanyám.

Csak onnan tudom, mert tavaly ezt énekelte az oviban Eszter. Holnap kíváncsi vagyok mi lesz! Sírás tuti! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Budabo: Én a homeós cuccot műanyagkanálra rakom és ráöntök pici babavizet és ráteszem a radiátorra... (bár napközben már nem fűtünk... de hamarabb felolvad a golyó, ha a babavíz langyos) megvárom amíg a golyócska teljesen elolvad és megitatom vele :wink: Azért nem árt ha a fő dolgokat megveszed... nem legyen rá szükség, de azért Murphi törvénye... tuti akkor kell amikor hétvége van vagy este van és nincs nyitva semmi... :shock:

Zsancy: Próbáld ki valamelyik homeós tejserkentőt... annak nem rossz az íze... Ricinus Communis 5CH homeós bogyó naponta 2-3x5 bogyó vagy Urtica Urens 5CH naponta 2-3x5 bogyó... Nem sértettél meg hogy lebosziztál :lol: :lol: a dédim is az volt :lol:

Gerendai Zsuzsi: Nem lehet könnyű egyedül otthon... nem irigyellek... az én férjem is dolgozott péntek-szombaton... de este együtt voltunk... :? szerintem ma ha hazajön a férjed akkor fel fog köszönteni téged!!! :wink:

Hugic: Én a fiamnak bukásra Argentum Nitricum 9CH-t szoktam adni (napi 3x5 bogyó) , de szerencsére mostanában nagyon ritkán kell mert már nem bukik annyit. Örülök, hogy jól sikerült a fánk! Nyugodtan tehetsz fel róla képet hátha más is kedvet kap... :wink: szép verset írtál! Kicsit összeszorult a szívem... :shock:

Zsu83: Nagyon szívesen! Melyiket vetted be? Örülök, hogy jobban vagy!

Kép

Kép

Kép
millye

hugic: remélem ma jobban alakul a kaja.

cserkészkolbász: mondtam én a Zsunak is hogy a Skanzen tök jó kiránduló hely akár babástul is :wink:

[b]millye:kösz, nálunk már nincs fűtés...

zsu:[/b] éjszaka :cry: Örülök hogy te jobban vagy.
Esti kaja után elaludt, aludt 1.5órát, felsírt, köhögött, orrszívás, át a mi ágyunkba kis idő alatt megnyugodott aludt 1.5 órát és utána reggelig köhögés, szürcsögés, 6-kor kaja aztán aludt 3 órát. Szívjuk az orrát, most már jobban megindult neki, de olyan szar hallgatni ahogy panaszosan sír. Ma reggel még volt tej, két kajánál már tej sem volt. És persze folyamatosan eszembe jut hogy ha lett volna elég tejem akkor lehet hogy nem kapja ezt el. :cry: De legalább üvegből tud enni az orrocskája ellenére is. Ma Laci elmegy éjszakára izgalmas lesz, az orrszívót utálja, dobálja magát és sír. Szerintem magam mellé költöztetem a nagy ágyba, legalább rohangálni nem kell hozzá éjszaka. Hulla vagyok......
Ja boldog anyáknapját, azért hogy vmi jó is legyen a mai napban, ezt kaptam apától Füge nevében anyák napjára:
Kép

Kép
budabo

Budabo: Akkor a műanyagkanál alját tedd bele meleg vízbe, de egyébként felolvad hideg vízben is csak lassabban. Nagyon sajnálom, hogy nem volt jó éjszakátok. Gondolom mennyire kilehetsz te is és fáradt is vagy. ++++++++++++hogy Füge meggyógyuljon! Micsoda csodaszép virágkosár! Bámulatos! Először azt hittem, hogy képeslap... :lol: :lol: :lol:

Csináltam egy kis babanetes képes összefoglalót anyák napjára...

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Millye:

Neten kerestünk dán homeos cucokat...minden van, de ilyen nevű tejserkentők nincsenek...én meg nem is ismerem őket azt se tudom mi mirre való. :cry: Te ismered ezeket?
http://www.helsemin.dk/productsAndGroup ... om%F8opati
ezeket találtam....

zsancy

Zsancy: Van amelyiket ismerem mert amint látom van Belladonna, Sepia, Arnica...stb... de én sem találtam a tejserkentőket... :? de szerintem van nálatok is.. csak nem mindegyik helyen. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

.
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:53-kor.
Vendég

Lányok! A taliról kérdeztem, de nem kaptam választ. :cry:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

millye: nagyon jó a kép! Éjszakára megint megpróbálok adni nyugihomit neki hátha jobban tud aludni, bár ő a köhögéstől nem tudott.

babanyul:
sajnálom hogy párodnak nem jutott eszébe, én az enyémen csodálkozom, de nagyon örülök neki. Füge megint nagyon jót alszik alevegőn, keresztanyuja vigyáz rá én tudtam pihizni egy kicsit. Nagyon szürcsögött, de szívtuk az orrát, lehet hogy éjszaka is kell majd szívni és akkor jobban tud aludni. NAgyon remélem hamar jobban lesz.
szerintem is szoktatás kérdése, hogy Szoni hogy fogja bírni, mert ha nincs lehetőséged akkor kell hogy bírja. Örülök hogy jól meg a cég!

edina: Julcsi a főszervező és még nem maradtál le semmiről. Május vége jun. eleje Margitsziget vagy Millenáris.

Kép
budabo

sziasztok, csak egy életjel erejéig vagyok, bocsánat

minden beteg babának és beteg anyukának jobbulást kívánok !

kaandi, mi pont voltunk tegnap du a market centrálos tescoban....
a müller volt a cél, vettünk zétinek esőerdős játszószönyeget, tök szupi. 15600 volt a müllerben brendonban ugyanez 23000.
elif, köszi, hogy írtad még régebben, neked köszönhetően spóroltunk jópár ezret. és kiderült az is, hogy tőlünk is csak 15 prc oda az út az m0-áson.

bocsi a kisbetűkért, zéti rajtam lóg, anyáknapja alkalmából egész nap, egy újjal pötyögök....

a képeket még mindig nem raktam fel, bocsiii :oops:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hugic: Húú, szegények, az durva.. De a bukástól fogyott volna hirtelen ennyit? Majd meséld, mit mondott a doki!!

Zsuzsi: Jaja, én is kiszúrtam, hogy rajtunk kívül nem sok két hós dicsekszik 4 kiló alatti súllyal! Nade majd 3 hósan!! :wink:

Mondjuk megint olyan keveset evett, mint újszülött korában, úgyhogy én kezdem feladni. Az elmúlt hónapom azzal telt, hogy állandóan azon aggódtam, hogy nem eszik, meg nincs elég tej, meg egyébként is....
(Nem, a 200-as etap azóta sem történt meg, sőt a reggeli adag 120-ra csökkent - és ez a napi maximum.) Úgyhogy kezdek beletörődni a pótlásba. De van még pontosan 1,2 l anyatej a fagyasztóban, az még elég lehet sokáig asszem.
Szomorú vagyok nagyon...

Millye:
Jópofa a kép nagyon! :D

Gabi: Ha mindig viszitek magatokkal, akkor azt szokja meg és az lesz neki a normális. Szóval, ha ez a várható életstílusotok még évekig, akkor az a legjobb, ha ő is megy veletek! Később már biztosan nagyon fogja élvezni. :D

Virág/köszöntés felejtős nálunk. Gondoltam kicsapom a balhét, de aztán nem volt kedvem! Szóltam, hogy hé, hol a virág, erre: jaaa, hát azt beszéltük meg, hogy most még nem kell... Ja, tényleg.... Én agyatlan, minek mondok ilyeneket. Ezt bezzeg megjegyzi! :D

Zetivera
tényleg gyanúsan eltűnt...

Zsancy: Jó, hogy írtál Nickonak!

ladmon

Millye, Beladonna volt itthon, csak azt vettem be! De ma Apa megvette a Sepiat is! Ma már csak a hasam ment, ezt javulásnak veszem, bár baromira gyenge vagyok! Apa behozta nekem a laptopot az ágyba! :)
És kaptam anyáknapjára gyönyörű rózsacsokrot, annyira meghatódtam, Bencus meg csak nézett rám megilletődve, hogy miért bőgök! :) És pont ma 3 hónapos Bencus! :lol:

Bogi, ne emészd magad a tej miatt, látod Bencus csak anyatejet kap, és mégis megbetegedett! :( Továbbra is küldjük Fügének a sok-sok gyógypuszit! Remélem ma jobb lesz az éjszakátok!
Gyönyörű a virágkosár! :lol:

Nagyon jó a tablókép! :D
zsu83

Hugic, szoktad mérni, hogy Marci mennyit eszik? Nem lehet, hogy állandóan túleszi magát, és ezért ez a sok bukás?
Zéti írtó ritkán bukik, csak akkor szokott, ha nagy ritkán bekajál 160-at... de a mostani kis adagoknál soha nem jön vissza neki.

Zsu, igyál sokat, hogy pótold a folyedékot, és pihenj!

Ladmon, nyugi, az én 6 kiló feleti fiacskám is legtöbbbször megelégszik 120-al, ritkán eszik nagyobb adagot, sőőőt, nagyon sokszor 80-90 után már kiköpi a cicit, és vigyorog nagyokat.
Először én is kétségbe estem, de azt mondta a védőnéni, hogy elég az neki.. amit kicsit kétségbe vontam, mert 2 jetesen is ennyi volt egy evésre az adagja, de fejlődik, addig meg nincs gond.. ha jól tudom.
Szóval ne várj 200-as adagokat, szépen fejlődik Eszti baba is.
Megnéztem Száva babakönyvét, ő átlagban 500 grammokat gyarapodott egy hónap alatt, és olyan kicsattant az egészségtől.
Jól tudta hasznosítani......

Zétivera miatt már én is aggódok, ő naponta többször szokott jönni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zéti ma 2 hónapos. Holnap kapjuk meg az első két szuri.
Nekem már zabszem szindrómám van, úgy izgulok és sajnálom szegénykét.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Babanyul: a tablóképet csak pár perc alatt összecsaptam... igazából úgy lenne a jó ha kb egyforma nagyságúra megcsinálnám a képeket a babákról és azt betenni egy szép háttérbe... ha van ötletetek és nekem időm akkor szívesen megcsinálom... :wink: ha kell ennek a képnek a nagyobbfelbontású változata akkor szólj és átküldöm ha megadod az email címedet... abból jobbat lehet nyomtatni.

Budabo: remélem jobb lesz a mai éjszakátok! ha Fügének torokgyulladása lenne akkor mondanám a Homéogéne 9-et... ez a családunkban nagyon bevált... köhögésre a Stodal homeós szirup is jó vannak itt akik használják pl. azt hiszem ZetiVera... :wink: Még mindig szorítok, hogy gyógyuljon Füge ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A másik, hogy ne hibáztasd megad azért mert Füge beteg! Ez akkor is előfordulna ha csak anyatejet enne... :roll:

Ladmon: Tudom, hogy nem nyugtat meg, de ne szomorkodj a tej miatt!!! Lehet, hogy Esztike megint egy újabb növekedés előtti állapotban van és azért nincs étvágya. :?

Zsu83: Örülök, hogy javul az állapotod! Chamomillád sincs otthon? Azt is nyugodtan vehetsz be ha van... :wink: Te is meghatódtál? Nem csodálom! Ez egy csodálatos nap!!! :wink: Tejcivel, hogy állsz? Tudsz azért szoptatni? Nem írtam, de ilyenkor még több folyadékot kell inni... nem okoskodok, de a szoptatás meg a sok folyadékvesztés a hányás és hasmenés miatt... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a rokonlátogatásból, két napig a férjem családját boldogítottuk vidéken. Marcustól mindenki el volt ragadtatva! :D Szerintem a nagyszülei ha teheték, állandóan játszanának vele, de sajnos néha aludnia kell. :wink: (Az kicsit idegesített, mikor anyósom szopi közben is simogatta a lábát. De mivel nagyon visszafogja magát az utóbbi időben, önfegyelmet gyakoroltam és nem szóltam rá :D)
Én is kaptam Apától és Marcustól egy gyönyörű rózsacsokrot. :D Kicsit meghatódtam én is...:oops:

Zsu: Jobbulást!!!

Bogi: Marcusnak hasonló tünetei vannak, pedig anyatejes. Az sem véd meg mindentől. Számíts rá, hogy lehet, hogy sokáig elhúzódik a taknyosság, Bogyesz már 5 napja szipog.
Nem próbálod ki Ladmon csodaszerét?

Ladmon: Sajnálom! Fejés neked nem segít? Az egyáltalán nem megy már?

Millye: Köszönjük a képet, olyan helyes! :D

Gabi: Egyetetértek Ladmonnal, szerintem azon is múlik, hogy hogyan szoktatod Szonit. Ha ahhoz, hogy sokat mentek, akkor neki ez lesz a normális. És igaz, hogy kevesebbet fog aludni idővel, de kevésbé lesz érzékeny és egyre jobban fog érdeklődni a világ dolgai iránt. Ez pedig könnyebbé teszi a barangolást. (Azért nem lehet egyszerű az életetek. :? )

Dina: Találka Margitszigeten valószínűleg, időpontajánlatokkal még jövök. Jönnétek? :D És Ti, Erika?

Alex és Csenge is gyönyörű, Léna új képeit várjuk!

Táblázat: Mindjárt kiöltöm én is. Ladmon, Csenge 59 cm volt, amikor megszületett, szóval Ő hosszabb volt nálunk. Marci viszont 63 cm most, 5 cm nőtt, mióta megszületett. :shock: Mindent hosszában növünk ki... A lábfejéről ne is beszéljünk. :D Mondjuk nem meglepő, Papája 206 cm. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

zsu,millye,julcsi: köszi. Nem lenne jó ha sokáig elhúzodna, mert egy hét múlva mennénk Debrecenbe és betegen nem indulok el vele. Az érdekes az hogy kinn a babakocsiban ma is és tegnap is 3 órát aludt viszonylag nyugodtan. Tegnap és ma reggel reggeli után és orrszívás után szintén aludt 3 órát még. :shock: Éjszakára kap homeost ha fel tudom olvasztani végre, meg orrszívás és meglátjuk. Ha nagyon krahácsolni fog jön mellém az ágyikóba. Ma persze tejem sincs. Holnap reggel vetetek apával a Ladmon féle homeost hátha kicsit még megdobja a tejet.
Kérdés: vettünk elektromos szúnyog írtót, ami vmi illatot bocsájt ki. Szerintetek gyerekszobában lehet használni?

Kép
budabo

Na Millye, akkor íme apával közös munkánk gyümölcse (én keverten ki a tésztát, Peti nyújtotta, szaggatta és sütötte, mert persze épp ebben a fázisban ébred meg Marci, így át kellett adnom :lol: )

Kép

a többi finomság (porcukor, lekvár / puding) ezután került rá :)

Ladmon -szerintem a hányástól, meg a megcsappant étvágytól, de új fejlemények vannak, lejjebb írom minnyá

Andus - már csak kicsiket eszik Marci! Hol vannak már a nagy zabálós napok!!! Nem is emlékszem h 100 at mikor evett egyáltalán utoljára! szal nem ez lesz a gond, hanem

asszem lányok megvan az első két foga a kisfiamnak!!!! :shock:
tudom h nagyon korai, de ma délután láttuk meg az alsó kettőt, két kicsike fehér kezd kiágaskodni és már csak egy kevés van hátra h áttörje az ínyét!
szal asszem itt a hasmenés és a hányás oka, de mindentől függetlenül holnap elmegyünk a dokinénihez.
egyébként most az étkezési rendek is megváltoztak. az utóbbi 3 napban kb 2 óránként kér enni délutánig, majd nagyon elfárad . mert természetesen semennyit sem alszik, és akkor 4-5 körül bevág egy nagy szunyát. sokx eszik kevesebbeket.
mérem ma is (ha felébred, mert most nagyon bealudt) meglátjuk mi lesz az eredmény, azért remélem, h a fogyást meg lehet vhogy állítani! :roll:

anyák napja: Marcikám megsúgta a papinak, h "lécci hozzál 3 szál rózsát, lehet egy piros, mert neked szerelmes színt kell adnod, a többi pedig legyen szép színes". így a papi a kérést teljesítette egy vers kíséretében és meglepett egy csudiszép rózsacsokorral.

holnap reggel doki, ma pedig remélem lesz egy csendes éjszaka (ja, olyan komoly sírás volt itt délután, h meg is ijedtem kicsit!, de ezek szerint hatott a chamomilla), és holnap megrendelem a borostyánkőláncot, mert az állítólag nagyon jó fájdalomcsillapító hatású (persze meg megy majd a para, h megfojtja magát Marci :roll: :shock: )

Millye - baromi jó a tabló :) homeos tippet köszi, holnap meglátom mi lesz a dokinál és döntök h mit adok Marcinak

Bogi - szép csokrot kaptál Te is! nagyon jó érzés, ugye?

Új babafotók tündériek!

Örülök, h kezdenek jobban lenni a betegeskedő babák és mamák.

Jó éjt mindenkinek

KépKép
hugic

Hugic: Fogak: :shock: :shock: :shock:
Mindenesetre drukkolok, hogy minden rendben legyen! Majd írj mindenképpen!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, jól vagyunk, hulla vagyok, a betegség óta felborult a napirned, Vinci éjjel-nappal bulizik :) iszonyat fáradt vagyok :( , apával harcba szálltunk, nincs gáz, csak épp elegem lett belőle :) Gyerekek jól vannak, nyugira vágyom, pihire, nyárra... :)
Beírtam Vinci méreteit a táblázatba :) még jó, hogy az enyémek nem kellenek :lol: :lol:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na lányok, aki még nem sírta ki mára magát.. hoztam egy szép írást nektek, anyák napja alkalmából.

Szeretném köszönteni minden anya társamat, és kívánom, hogy soha ne múljon el egyikünk szívéből sem ez az óriási szeretet és rajongás, amit most érzünk a kicsi babókáink iránt és idézzük fel, hogy a nagyobbakkal milyen volt az első óvodai, illetve iskolai anyáknapja, hisz többünknek nem első babája a mostani picúr, a nagyokat is ugyanúgy óvjuk, féltjük, szeretjük.

Mielőtt anya lettem

Mielőtt Anya lettem,
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam, amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban, és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem,
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem,
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt anya lettem,
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva sem fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem,
Nem tartottam kezemben egy alvó babát, mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem,
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem,
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Nem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat

A csodát Vagy az Anyaság élvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen
érzésekre, mielőtt Anya lettem.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

hugic: fogak? nem semmi. Jó korán kezditek. Kíváncsi leszek mit mond a dokinő. Jól esett hogy apa nem felejtette el, kaptam egy mini cserepes rózsát és ezt a kosarat, másért is. Szóval jól esett, de igazából engem most csak Füge érdekel hogy legyen végre jobban.

Kép
budabo

andus: ez nem ér....... :cry: Köszönöm.

Kép
budabo

Este buli volt nálunk, azt hiszem, kevés volt a tejci! :cry:
Lányok, egy kérdés(amit én nem tudok) :oops: , tápszert doki írja fel, vagy csak úgy veszitek?
zsu83

Bogi!!!!

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:54-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: