A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Bodza,
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást, a segítséget, és hogy leírtad, veletek hogy volt :)
Biztos sokat számít a hozzáállás is, ebben egyetértek. A puszta számok pedig állandóan változnak, tehát simán lehet, hogy amikor mindketten jó passzban vannak, Apa is és Anya is, akkor jöhet a spontán baba. Én is hiszek benne, hogy ez megtörténhet, persze közben próbálunk 'biztosra menni' :)
A sört szerencsére szeretem, és szoktam is inni :) Sőt párom is szereti.
Ezt a ferulant még megnézem, eddig a fer14-et szedte férjecske, de lehet, hogy inkább váltunk a ferulanra, plusz a Szimba által is javasolt saját vitamin kombinációra. Nálunk igazából a stresszt kéne kiiktatni, és sajnos ez a legnehezebb, főleg a párom oldalán.

Azért próbálkozunk, ma is kirándulni voltunk, szuper volt, olyan gyönyörű az erdő most!

Ide nem tudsz feltenni képet Eszterről???

Kellemes hétvégét nektek! Puszi
vjulcsi

Bodza!
Jó, hogy jelentkeztél.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Van egy bontott 300 Ne-es Gonal injekcióm, amiből 70 Ne-et használzam el, és még 2 hétig használható a maradék.
Ha esetleg érdekel valakit, kérem, priviben keressen meg.
lkt

Julcsi: csak pontositásként: Kopa már nem rendel a Podmaniczky utcában. A telefonszám oké, van egy magánrendelője a Szent István koruton a Nyugatitol két lépésre. 10 000 a vizitdij, illetve a SOTE-n rendel, de itt nem tudom mikor. Mi mar az engedélynél a magánba mentunk, nem akartam az idot huzni, hogy meg a SOTE-re kapok idopontot,stb. 8000-et fizettunk...
Azt hiszem még beleférhetek a kora nyári kezdésbe, mert pont 1-én jöttek a vörösök...13-án megyunk Ironhoz, ugyhogy lehet, hogy még ebben a ciklusban kezdhetunk???!!!
Igaz, Szimba irtad a még kötelező vizsgálatokat, de ez szerencsére akár 1 nap alatt is letudhatom...De inkább megvárom Iron mit akar még. Ja, és még egy. Mi nem vagyunk öszeházasodva, szoval nem tudom kell e az intezetnek hivatalok élettársi papir vagy ilyesmi? VAgy már nem fontos?
renna77

Vjulcsi: az általam korábban ajánlott vitaminokkal kapcsolatban annyi változás van, hogy az alapvitaminként alkalmazott Lenkei-féle vitamincsomag kiszerelése (hála az égnek) megváltozott. Hogy ne támadhassák a nagy dózisok miatt, kis tablettákban van az anyag, igaz ebből 8 db kell naponta a szokásos mennyiséghez. Ennek több előnye is van: nem kell egyszerre egy marékkal megenni (eddig külön kapszulákban/tablettában voltak a fontosabb vitaminok), ráadásul aki fél a nagy dózistól, az annyit szed be, amennyit biztonságosnak gondol. Én most minden étkezés után/közben eszem 2-3 darabot, így egyszerre nem kell sok tabit bevenni, viszont minden alkalommal minden szükséges anyagból beviszek valamennyit, ami nagyon fontos, mivel a különféle anyagok segítik egymás felszívódását. A legnagyobb erénye persze továbbra is az ára maradt (összehasonlítva az agyonreklámozott multivitaminokkal), sőt, most már neten is rendelhető, így még olcsóbb. 8) Ha valaki csak 2-4 db-ot mer bevállalni naponta, akkor egy doboz 2-4 hónapra elég neki és ezért kevesebb, mint 6 rugót kell csak kifizetnie. Ekkora vitaminmennyiségeknél ezt egyik konkurrens termék sem überelheti. 8)

Renna: bizonyos vizsgálatok eredményeire sokat (akár 3-4 hetet is) kell várni, ezért mondtam, hogy akár egy hónapra is szükség lehet. Ez főleg a Hepa/Szifilisz/Hiv, Mammo, illetve a rákszűrésnél fordulhat elő, de kellő elszántsággal mindegyik siettethető. :)
Élettársi kapcsolatnál közjegyzői papír kell, amit sajnos nem adnak ingyen (15 rugó körül lehet most) és pár dolgot kötelezően tartalmaznia kell. Ezekről az asszisztensek adnak majd egy papírt, így biztosan elkerülhető, hogy egy hiányos okirat miatt újabb heteket kelljen csúszni.
Egy kis szerencsével a vörösök következő támadásánál már kezdhettek is. 8)
szimba

Köszi Szimba!

Kerestem a korábbi hozzászólásaid között, de nem találtam meg, hogy mi a neve ennek a vitaminkombinációnak. Meg tudnád írni? Akkor rögtön meg is rendelném neten.
Köszönöm!
vjulcsi

Ha már vitamin:
március óta szedjük (lombik után)+ a györgyteát isszuk és ebben a hónapban nem volt sem PMS, sem menses utáni fejfájás(ez mindig volt korábban.) Tehát tényleg hat 66666666 :)))))
miciona

Sziasztok!

Nagyon eltűntem! Bocsi érte! Tényleg baj volt, vagyis azért akkor nincs! A Gépem beadta az unalmast, és most dokinál van! :( Szóval csak ennyi a gond!
Kaptam merionalt én is, napi 1/2-et. Nem mertem szúrni, ezért kimentem az ügyeletre. A mai napon megvolt az UH. Apánknak nagyon jó kedve volt! Viccelődött, mert a bal petefészkem kicsit feljebb van, és kézzel szoktál menyomni kicsit! Erre kérdezte. " Van bal petefészkünk? Hát akkor körözést kell kiadni, mert ismeretlen helyre távozott"! Hát így kezdtük a "reggelt"! :) Aranyos volt! :) A Bal fészekbe megálltak a tüszök, de azt mondta a jobb oldalon van esélyem a 6-os ikrekre is akár! :)
Kérdeztem, hogy mire számíthatok ezek után? Közelte, "Apával szerdán egy nagyon-nagyon kellemes délutánra és estére"! Aranyos volt nagyon!

Julcsi!
Veled mi van? Hogy vagy? Mire számítasz? Mit mondott Apánk?

Bodzi!
Örülök, hogy jelentkeztél és köszönjük a vitamin tippeket!

Szimba!
Bocsi, az "eltűnésért" de sajna egyelőre csak a munkahelyemről tudok írni! :( De remélem orvosolják majd a bajt! :) Képzeld pénteken az endoválium - azt hiszem nem írtam jól, de te biztos érted :lol: - 6 mm volt, és mára 10 mm lett! Ennek örültem, meg Apánk is, mert mondta, hogy nagyon jó! :) De az miért "jó"? És úgy jó, ha minnél vastagabb? Ezt még nem tudom! :cry: :oops:

Legyetek jók! Jövök még!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
Ezek szerint szerdán lesz inszem?
Az endometrium :) igen, akkor jó, ha vastagabb, a ciklus ahogy halad, úgy nő. Ez a méhnyálkahártyát jelenti, és azért kell, hogy megvastagodjon, mert ebbe fog beágyazódni a baba. 6mm alatt nem nagyon tud, ez a minimum, de nyilván az a jó, ha vastagabb. Ezért voltam én elkenődve múlt héten, amikor hétfőn még nagyon vékony volt.
Szóval szuper, hogy neked már 10 mm-s.

Én köszi, jól vagyok, picit szurkál a hasam, meg érzékeny a cicim, de mivel még nagyon korán van a tünetekhez, próbálok nem foglalkozni ezekkel. Elvileg a beágyazódás után lehetnének szerintem csak tünetek, az meg még azért néhány nap. Meglátjuk, egyelőre kiiktattam a fejemből annak a lehetőségét, hogy megjönnek a vörösök :) :)

Melcsi,
Neked voltak tüneteid? Vagy a poz. teszt teljes meglepetésként ért?
vjulcsi

Julcsi!
Nekem nem inszem lesz, hanem ovu. ind! :) De úgy néz ki, hogy szerdán kapok egy szurit aztán mindent bele! :oops: :oops:

S. Mónika!

Nagyon-nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Csajok,

Julcsi, semmilyen tünetem nem volt, se cicifeszülés, se semmi.
Ki is akadtam, hogy tuti nem sikerült.
Tehát nem keress tüneteket, mert az is jó ha nincs tünet.

Kata,
Nagyon jó a 10mm. Ügyi vagy. Aztán hajrá Apára fel szerdától. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Én is meglepődtem amikor mondta, hogy 10 mm, mert pénteken még csak 6 volt és előtte szerdán is 6 mm volt! Szóval nem tudom mit tettem vele, hogy így "megindult"! :) Tényleg mitől vastagodik meg egyébként?
Hogy vagy? Nő már a pocak? Mikor mész UH-ra? Fiu névvel hogy álltok? Vigyázz magadra! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kati,
A sok folyadék, tejtermék, méz ilyesmitől nő.
Jól vagyunk köszi. Holnap megyünk uh-ra. Nagyon izgulok megint. Még mindig tiszta para vagyok az uh előtt. A pocak már hatalmas. :lol:
Fiúnév még mindig függőben, nem tudunk megegyezni, de lehet nem is kell, ha kiderül, hogy kiscsaj a drága. :wink:

Mikor kapod a tüszőrepi szurit?

Kép
gmelcsi1

Jó reggelt!
Viszont abban segítsetek nekem, hogy ha megfogan a pici mit egyek, vagy mit tegyek, hogy segítsem a beágyazódását?

Melcsi!
Én úgy gondolom, hogy szerdán, vagyis holnap kapom, de Apánk nem mondta ki konkrétan! Szóval holnap minden eldől! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Melcsi,
LÁnynevetek már van? Szerinted holnap akár ki is derülhet, hogy milyen nemű a kisbaba?

Kata,
Inszem után megkérdeztem a dokit, hogy továbbra is figyelni kell-e a sok húsra, azt mondta, nem. Megkérdeztem, sportolni szabad-e, azt mondta, azt azért nem.
Szerintem sok pihenés, de jó kis séták, nyugalom, biztos jót tesznek. Ha meg elég jó a méhnyálkahártya, szerintem annál többet nem nagyon tudsz tenni a beágyazódásért, innentől már a természet dönti el.
Aztán lehet, hogy rosszul tudom...
vjulcsi

Sziasztok,

Kata, nekem azt mondta, hogy továbbra is nyomjam a husit. Én vettem 100%-os fehérje port és azt ittam minden reggel. Bár ezt nem árultam el neki, mert picsán rugott volna. :lol:
A sportot nekem sem mondta, egyébként mindent ugyanúgy csináltam.

Julcsi, azt mondta, hogyha úgy fekszik, akkor meg tudja már mondani. Nagyon remélem, hogy megmutatja magát a kis drága. :wink:
Igen, lánynevünk van: Rebeka. Ebben egyből megállapodtunk. :wink:
Nálad mizu? Hagyadik napon vagy?

Kép
gmelcsi1

Melcsi,
Lehet, hogy nekem azért nem mondta, mert tudja, hogy számomra kínszenvedés a húsevés, és lehet, h amúgy sem jósolt túl sok esélyt... nem tudom. De elég lesz nekem akkor ennem húst, ha kiderül, hogy baba van, vagy kezdődik a köv. stimu.
Viszont a futás nagyon hiányzik, úúúúgy ráállnék már a szuper futógépemre :)

Inszem utáni 6. napon vagyok egyébként. Te hányadik napon teszteltél? és, ha megkérdezhetem, neked hányan voltak az elit alakulatban, akik végül a tettek mezejére léphettek az inszemkor?

Ma nagyon jó hírt kaptam: a biztosítóm fizetett az átjárhatóségimra, és nem is keveset :) az egész inszemet megfinanszirozta ezzel :)
vjulcsi

A Rebeka szuper név, engem nagypapám úgy hívott :)
vjulcsi

VJulcsi: Itt van a főoldal, azon belül pedig itt vannak a vitaminkészítmények. Amit legutóbb ajánlottam, az az alapvitamin volt, de ezt most nem találom, így a "közepes" lett a leggyengébb, de ez valamivel drágább is. Ebből napi négy (mindkettőtöknek) egy hónapra elég. Gondolom, a netes vásárláshoz regisztrálni kell, de ha ehhez nincs humorod, a honlapon felsorolt boltokban (Bp.-en van vagy 10 ezekből) személyesen is meg lehet venni mindent, csak 15 %-kal drágábban. Ahogy én is kiegészítem ezt a csomagot, Bodzáék javaslatai alapján Te is tedd ezt. Szimbáné Multi-Maca-t, méhpempőt és Femibiont (korábban Elevitet) és Q10-et is szed, én meg szelént, cinket, Maca-Vibe-t... Persze ha most egyből összejön a baba, akkor nem érdemes ész nélkül enni a vitaminokat, de kellő mennyiségben rendszeresen kell szedni továbbra is, a Doki véleményét is kikérve. A párodnak érdemes lenne folyamatosan, sokat bevinni, mert a régóta meglévő nyavajáját is enyhítheti. Jó pár férfinél évek óta (antibiotikumokkal) hiába kezelt prosztatagyulladást is sikerült tünetmentessé varázsolni néhány hónap alatt, nálam meg (és ezt most lekopogom) az allergiára szedett gyógyszereket lehetett elhagyni "gyenge" 25 nyáron át tartó szedés után. Mivel az allergia a túlbuzgó immunrendszer műve és a vitaminok ezt elvileg csak erősítik, ez teljesen irracionális, mégis így van, de egyáltalán nem bánom. :D

Gmelcsi: ezek szerint a lánynév tekintetében már konszenzus van, ezért megsúgom, hogy jóval nagyobb eséllyel lesz fiú, mint lány. Ez az ICSI "mellékhatása"... 8)

Kati: nyilván jobb lenne oldalanként 2 tüsző, de így sem rossz a helyzet. Holnap, akció után el ne felejtsétek megparancsolni a katonáknak, hogy "jobbra át"! :)
szimba

Sziasztok!

Nem tűntem el. Olvasgatlak benneteket, de Kittivel még mindig a kertben kell lenni egész nap, mert nem hajlandó bent játszani. Nagyon élvezi, hogy mehet amerre lát! :lol:

Mindenkinek nagyon szurkolok, akár a pozitív tesztért, akár az inszem, lombik eredményességéért.

Majd még jövök, amint tudok!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szia Szimba,
Köszönöm, megnéztem én is a weboldalt, és találtam is valami férfias erő- vagy ilyesmi- elnevezésű vitamint is.
Akkor a fer 14 helyett mostantól ezeket fogom rendelni, persze, netes rendelés nem akadály, sőt! Pláne ha 15%-kal olcsóbb.

Szimbáné által szedetteket én is szedem, a Macát mondjuk abbahagytam, a gyomromnak nem tett jót. A Q10 az arckrémemben van csak, de az gondolom nem számít...:) na jó csak hülyéskedtem :)
Köszönöm a segítséget!!!

Ti mikor kezdtek előreláthatóan?
vjulcsi

Sziasztok.

Gyors bekukk.Én jól vagyok.Óriási már a hasam.Tegnap este megkaptam első Cetroide szuriját kórházban.Kicsit bepirosodott.Holnap uh úgyhogy Kata megint talizunk. :lol:
Bár bocsi előre is a melankóliámért de annyira korán kelünk hogy nem vagyok a toppon reggelenként.Főleg így hogy egyre fáradtabb és nyűgösebb vagyok.Méhnyálkahártya nekem is 10-es.

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Reggel megint igyekszem az elsők között lenni! :)

Julcsi!
Képzeld amióta nem jössz reggel én kapcsolom be a kávé autómatát! :) Átvettem a helyed! :) Bár remélhetőleg holnap kapcsolom be utoljára! :lol: :wink:

Esetleg holnap reggel még valaki????? :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
Hát remélem nekem már nem kell kapcsolgatnom többet :)

Szimba,
Mondtam férjecskének, hogy mostantól más vitamint kéne rendelni. Válasz: csak nem Szimba javasolta a fórumon? :)))
De persze egyetértett :)
vjulcsi

Sziasztok,

Szimba nekünk imszem volt, erre is vonatkozik a nagyobb esély a fiúra? Egyébként teljesen mindegy. De két napja azt álmodtam, hogy fekete hajú kislányunk van. De lehet holnap kiderül, hogy kukija is volt, csak álmomba nem néztem a pelusba. :lol:

Julcsi:
260M lett az össz mennyiség és 11M a leválogatott. Ennyi indult harcba. Inszem utáni 16. napon teszteltem a Clearblueval és azon egyből erős pozitív lett. Igaz utána még előttem 7 tesztet. :oops

Julcsi, Kata, több automata kapcsolgatás nem lesz. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Nem szeretnék már automatát kapcsolgatni reggelenként! :)
Inkább kéthetente terhesgondozáson csacsognék Veletek! :) :lol: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Hú Melcsi, azért akkor jó sok katona indult a cserkészésre! De jó nektek!
Most még rosszabbnak ítélem a helyzetünket a mi kis 240ezrünkkel.
De a remény hal meg ugye utoljára :) És a doki szerinte eddig 200e a rekord inszemnél, mármint, ennyi volt a legkevesebb, amiből baba lett.
vjulcsi

Bodza javaslatára vettünk mi is Ferulantot. Valaki próbálta még?
Maca vibét szedtünk, de nem éreztem semmi hatást. A méhpempő az megy( attól lett szerintem már a ciklus elején 10 feletti méhnyálkah.). A vitaminok közül allergiás voltam valamire, viszketés, piros kiütés, hajhullás,ezért egyet mindig kihagytam és a szelén volt a ludas, pedig csak a minimálisan ajánlott mennyiséget szedtem.Mégis enyhe mérgezési tüneteket okozott. A györgyteás tisztítókúrából még egy hét van hátra, utána jön a méherősítő tinktúra. Azért kiváncsi leszek, hogy lesz-e változás a hormon eredményeimben.

Melcsi,
Szerintem az inszemnél nem számít a gyorsaság. (a fiúk gyorsabbak, a lányok lassabbak, de tovább élnek). Mert nem tudod biztosan, hogy a peteéréshez képest mikor találkoznak a srácok. Ha peteéréshez közeli időpontban lövik fel inkább fiú, ha több időt kell a srácoknak várni a petére inkább lány.
Ti akkor inkább a lánynak szurkoltok?

Rencsi,
Mi újság veletek? Hogy van a hátad?
Írtad, hogy menjünk Ciprusra. Képzeld a kolleganőm oda megy dolgozni azért lép ki.

Melánia,
Neked mikor várható a punkció?

Julcsi,
Mikor szeretnél tesztelni?

Kata,
Akkor neked ovu indukcio lesz? Az azt jelenti, hogy Dévisz megmondja mikor kell a lovak közé csapni és mindent bele?
Akkor nem is mentek aznap dolgozni gondolom!!
Mondd meg a főnöködnek, ha van, hogy sorry, de nektek más dolgotok van :wink:

Szimbáék,
Mikor kezdtek újra?
miciona

Miciona!
Szerencsére el tudtam intézni, hogy szabin legyek holnaptól! :) Legközelebb majd csak hétfőn jövök! :) Az ovu. indukcio az amit te mondasz, csak én úgy hívom, hogy "Csináld magad akció"! :) Tüszőrepesztő szurit kapok majd szerintem holnap, aztán holnaptól minden nap "a lovak közé csapunk"! :oops: :oops:

Szimba!
Feltételnül megmondom "nekik", hogy "Jobbra ÁT"! Hiszen a bal oldalon szegények hiába keresnek bármit is! :( Remélem azért a jobb oldalon lévő 4+2 petivel is lesz esélyünk! :roll: :roll:
Ti mikor kezditek újra? Szimbáné pihenget?

Melánia!
Holnap reggel tali! Ügyesen gyertek. A kocsi kerekét indulás előtt ellenőrizd le! :wink: :lol: Jó utat nektek holnapra! Egyébként én sem szoktam fitt lenni olyan korán, de már 30 perc ácsingó után kimegy az álom a szememből, és azt hiszem akkor kezdek igazán igzulni! De egyékbént már most izgulok, hogy mit fog látni Apánk holnap! :roll: Remélem mindenki rendben van ott bennt! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,
az e heti Nők Lapjában Béres Alexandrával van riport, aki lombikprogram keretében lett terhes - na és hol? a Dévai Intézetben Vass Dokinál...

Ajánlom figyelmetekbe a cikket, ők is sok mindenen keresztül mentek...
kamomilla

Kamomilla,

Mikor punkcion voltam egy lány mesélte, hogy együtt feküdt vele előző alkalommal. Azt hiszem, neki sem az első sikerült, de elolvasom a cikket.

A B.Alexandra 2 évvel járt alattam az egyetemen, de már gyerekként is iszonyú sokat és durván edzett. Nekem sem tett jót a sport teljesen. Mértékkel lehet ezt is csinálni, mint mindent.
miciona

A férjem szedte és jelenleg is szedi a Ferulant nevű kapszulát. A januári lombik előtt volt katonavizsgálat apánál. Igaz a mennyiség az 1M lett csak, de Dévai doki szerint a minősége 60%-kal javult a Kitti előtti eredményekhez képest. Azt mondta Apánk: "Akár mit is szed, szedje szorgalmasan!" Úgyhogy most megint szedi a férjecském. Én csak jót tudok róla mondani.

(Megjegyzem a terhességem előtt nem szedett semmit és így is sikerült 2. alkalomra!)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Hali!

Pletyi a láthatáron!!! Jövök én is!
A Béres Alexandrának akkor volt a beülti januárban, amikor Szimbánénak. :) Tudom, mert ott nyomorogtam én is a szobában. Éppen jól "megpunkciózott" Apánk.

Szimpatikus a csaj (úgy általában...), gondoltam, talán jó lesz kabalának. Nem jött be...
De neki mi a Szimbánéval jó "nyúllábnak" bizonyultunk. És még csak nem is tud rólunk...
Tehát: aki sikeres lombikot szeretne, időzítsen hozzánk! Kabalafigura szerepét vállalom! ( persze jó magyar forintért :) )

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Tudtam, hogy van még valami, amihez lenne hozzáfűzni valóm!
A SÖR!
Most már értem, miért is van a drágámnak ennyi muníció a tölténytáskában! :wink: Neeeem, nem alkesz! Csak szívesen megiddogálunk néha-néha egy pohár söröcskét. Nyáron kitűnő üdítőital! (lásd Bodza (cupp-cupp-cupp) hozzászólását) Javasolni fogom a megfelelő fórumon az ismert mondás modernizálását imígyen: A sör élet, erő, egészség!
(ráadásul színezékmentes és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, még nyomokban mogyorót sem!)
/ma nagyon meggazdagszom! Az összes sörmárkától begyűjtöm a reklámért a gázsit :lol: + ugye a kabalaság... gyűlik a lóvé a következő lombikra :wink: )

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám!

Szeptemberben kapsz egy kis fagyira valót, ha elkísérsz :)))
Persze Neked már most sikerüljön!

Csomee
remélem tovább javul a helyzet nálatok!
irigyellek , hogy kint lehetsz minden nap a kertben játszani a kislányoddal. Nekem most az is jót tenne, ha csak magamban ülhetnék minden nap a kertben.
miciona

Hello Lányok és Fiú!

Miciona,
Mi most fogunk venni Ferulant, remélem lesz pozitív hatása (bár én már jobban hiszek abban, hogy a nagyon jó körülmények - pl. nyugalom, stb.- gyógyszer nélkül is jó eredményt tudnak hozni, de persze azért jöhet a Ferulan is). Ezen kívül mi a Szimba által ajánlott vitamint fogjuk szedni (én is).
Drukkolok, hogy ez a kúra javítsa a hormon eredményeidet.

Tesztelni... hát nem tudom. Nagyon félek tőle, és azon gondolkodom, mi viselne meg inkább, egy negatív teszt, vagy a vörösök? Szerintem, ha jövő szerda reggel nem látogatnak meg a vörösök, akkor tesztelek egyet valami nagyon érzékeny teszttel. Most a párom fogja venni a tesztet, már megbeszéltük, eddig mindig én vettem, de én csak negatívat tudok venni :( Hátha neki olyan pozitív tesztes kisugárzása van :)

Moncsi,
Sör ügyben egyetértek! Én nagyon sokszor iszom üdítő helyett az alkoholmentes változatot. Az alkoholssal sincs bajom, de egy üvegtől már eléggé bekómázom :)

Kata,
Mennek a drukkok a holnapi UH-hoz, utána meg mindent bele :)

Ja igen, és Miciona, ha nekünk nem jön össze a két inszem (persze össze fog :)), akkor szerintem mi is szept. környékén megyünk ICSI-re... még az is lehet, hogy együtt kezdünk?
vjulcsi

Sziasztok!
Megjöttem az UH-ról, és most már a Tesóméknál nyomom, hogy minden friss infót megkapjatok! :lol:

Szóval ma még nincs szex :cry: majd csak holnap este! Aztán pénteken újra UH, mert azt mondta Apánk, hogy szeretné leszívni a méh-nyálkahártyát, mert lehet azért nem estem eddig teherbe, mert irtotta a sereget. Tehát pénteken reggel UH, leszívják a nyálkahártyát és délután eredmény lesz! Után nem tudom mi lesz, de ez valószínű az eredménytől függ! Volt már valaki akinek Apánk leszívta ezt a hártyát? Mert fogalmam nincs, hogy ez hogy megy, vagy micsoda!? Szimba? Tudsz erről nekem valamit mondani? Tudom, hogy neked még nem volt ilyen , de hátha tudsz nekem mesélni erről valamit! :P

Julcsi!
Szerintem is várj még picit, aztán ha nem jelentkeznek tesztelj! Nagyon-nagyon szorítok Neked! Mennek a drukkok! +++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,
remélem szeptemberben te már csak a partvonalról szurkolsz!!
Mert ugye most sikerülTTTTTTT

Kata,
ez érdekes téma tényleg. Még nem írta senki. Kiváncsi vagyok én is ez mit jelent és ,hogy miből látta Apánk ,hogy ez lehetett a baj.
Ezt nem lehet szűrni, hogy termelünk-e ellenannyagot vagy sem????
miciona

Kati! A méhnyálkahártyát nem lehet leszívni, legfeljebb kaparni lehet, de e legkevésbé sem teherbeesési célzattal. Szerintem a Doki arra a méhszájnál lévő nyákra gondolt, ami a spermiumok megszűrésére (is) szolgál és ami ha túlságosan hatékonyan működik, nem engedi át a sereg azon részét sem, amelyikre a cél érdekében feltétlenül szükség lenne. Gyakorlatilag arról lehet szó, hogy meg akarja könnyíteni a katonák bejutását a méhbe. (Amúgy igazad van, ezt még valóban nem volt alkalmam megtapasztalni... :lol: )
szimba

Kata,
Én ez alapján azt tudnám elképzelni, hogy megnézik a nyákot pénteken, és ha ellenanyagot termelsz, akkor inszemet csinálnak. Legalábbis azzal ki lehet ezt küszöbölni, mert a srácoknak nem kell átverekedniük magukat. Nem mondta a doki véletlenül, hogy Apa is azért legyen elérhető pénteken?
Vagy az is lehet,hogy a köv. ciklusban lesz akkor inszem... Na nem akarok itt tippelgetni, pénteken úgyis kiderül. Mindenesetre ilyen problémáról már hallottam én is.

Micona,
Nagyon remélem, hogy igazad lesz!!! :) Tetszik ez a sok nagy T a szó végén. Ma reggel egyébként a kocsiban arra gondoltam, hogy ma léptem be a terhesség 4. hetébe :) :) De jó lenne :)
vjulcsi

Julcsi,
nagyon szurkolok! Zebrás teszt lesz az, meglátod!!!

Kata,
hogy Veled mik történnek:-))))) hajrá-hajrá, nagyon szorítok!

Velünk semmi különös, csendben olvasgatok:-) gyüjtöm az infókat:-) (bodzi, miciona,szimba, külön köszönet!:-) )

Tegnap én az indexen láttam a hírt Béres Alexandráról. Kicsit be is gurultam, hogy 12 évig nem akartak gyereket, oszt hopp lett nekik. Aztán átkeveredtem ide, és vissza is vettem a lendületből.... gratulálok nekik, és köszönöm:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

A nők lapjás cikket elolvastam.
Modrooka, ha jól számolom B. A 1976-os születésű. Nagyon korán férjhez ment. 21 évesen én sem akartam még gyereket. Így utólag nem is tudom mi lett volna jobb gyerek, de nem az apjával élek, vagy azzal élhetek akire mindig is vágytam, de nehezen jön már a baba. Nehéz kérdés. Sajnos előre nem láthatunk, hogy mi várható, ha elmúlunk 30 évesek.

Kata,
tényleg akkor az inszem segítség lehet, mert akkor nem kell a srácoknak birkózni az ellenséges közeggel.
miciona

Miciona,
én csak egészségesen irigykedtem....

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok lányok,

Egy gyors kérdésem lenne, kérlek válaszoljatok hamar ha tudtok.
Az normális stimus időszak után, hogy az ember fél óránként jár pisilni? És ha nem megyek úgy érzem, mindjárt nem bírom tovább.
Kicsit aggódom, hogy talán elkaptam valamit :(
Ugyanakkor meg az is felmerült bennem, hogy ez a hormonok utóhatása. 7 napja volt az inszem.

Köszi a válaszokat!
És neeem, nem vagyok parajulcsi, csak idegesít nagyon! :)
vjulcsi

modrooka,
köszi a bíztatást! :)
Veled pontosan hogy is van? Azon kívül hogy gyűjtöd az infokat? mikor várható vmi?
vjulcsi

Sziasztok,
Miciona: de így, ha esetleg oda mennétek , akkor tudna segíteni a „volt” kollegád a nyaralás megszervezésében, mármint a helyi dolgok vonatkozásában? Képzeld, az egyik régi kollegám most mesélte, hogy 3 sikertelen ICSI után Cipruson esett teherbe a felesége, lehet, hogy mégis van valami a helyben!:)
Köszi, a hátam már jól van, a hányás hányinger viszont nem múlik. Tegnap voltam uh, 5 percenként rohangáltam a wcbe, már mindenki nézett, hogy mi van. De a baba jól van és csak ez számít. Már dobogott a kis szívecskéje is tegnap, annyira megható volt…..:)

Julcsi: Mennek a drukkok ezerrel!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is állandóan pisiltem még éjszaka is ki kellett mennem néhányszor, szerintem ha nem csíp, akkor biztos nem felfázás!!!:)))))))))))))))))))))))))))))

Kata: nagyon izgi dolgok történnek veled, drukkolok!!! Aztán pénteken mesélj mi volt!

Melcsi: Mi volt az uh-on? Lehetett látni, hogy fiú vagy lány? Mikor kaptad az első feladatot Apánktól (pl: védőnő)?

Melánia: Mikor lesz a nagy nap? Hogy állsz tüsző ügyileg?

Moncsi: Te most mész a héten, ugye? Kicseréltetted végül a töméseket?

puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

Julcsi,
rengeteget jártam pisilni én is! Még amikor már megjött utána is egy hónapig.
miciona

Miciona, köszi!
Ez nem éppen kellemes mellékhatás :(
vjulcsi

Sziasztok.

ercsikata:akkor pénteken megint talizunk.Tegnap délután már nem olvastalak vissza.Pénteken punkcióm lesz.
Ilyenről még én sem hallottam,hogy méhnyálkahártya leszívás. :roll:

miciona:írtam neked a múltkor csak elszállt a drága,hogy jó sokáig próbáltad a ruhákat.Végülis sikerült választani???

vjulcsi:normális a sűrű pisilés.Nálam is így szokott lenni.

rencsi:de jó,hogy minden rendben!!!!! Az meg kit izgat hogy ki mit szól ahhoz hogy sűrűn jársz wc-re.

szimbáék:tényleg mikor kezdtek.

Kata:csütörtök este felköltözünk Pestre úgyhogy nem itthonról indulunk hajnalba.Dokibá mondta hogy még engedélyez egy utat haza összecsomagolni.

Kép
Kép
melánia

Melánia:
Köszi aranyos vagy!
akkor megy a drukk péntekre és főleg hétfőre!!!!!!!:) milyenek a tüszőid?

Szerintek meddig kell a bromot szedni? Elfelejtettem Apánktól megkérdezni és a gyógyszeres lapomra nem írta rá....és nem tudom, hogy csak elfeljtette vagy már nem kell?
köszi

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: