Nna, akkor.
boo!
Éljenek a szép méretek és a tulajdonosuk!
Baseball sapkát mikor lehet megskubizni? (Fátyol helyett is használhatnád. Nagggggggyyyyyyyyon vagány lenne.

)
A lábikra görcsöt egyelőre csak hallomásból ismerem (
koppkoppkoppkoppkopp).
Ha parázol a sertésinfluenza miatt, ha nem, igazából nem tudsz túl sok mindent tenni ellene. Inkább hagyd az egészet a francba és élvezd ki minden pillanatát ennek a pár hétnek, ami még hátra van, mert ki tudja, mikor teheted meg legközelebb. (És az is más lesz...)
Természetes, hogy egyre több mindenen aggódsz, de inkább a TÉNYLEG fontos dolgokkal törődj, amit tudsz befolyásolni.
"Már most a hátam mögött dumálnak "
Az a jó!
kispiskóta!
Nektek is kijár az éljenzés csakúgy, mint B.U.É.K-nak.

(

) És a hasonlóság:
breki76!
Neked bizony már tényleg be kell készülni mindennel, közeleg az időd.
Hajkefe tisztító körömkefe:

(És azt mivel tisztítod?

)
Neked hosszú, fekete hajad van az én szőke, félhosszúmmal szemben és az kétségtelenül sokkal látványosabb, de nekem sem fésülködéskor, sem hajmosáskor nem hullik ki gyakorlatilg semmi.
Vicc:
A hátadra csinálj könnyű kis hát- és nyakizom valamint derék gyakorlatokat. Ezek már csak fokozódni fognak a szülésig, ráadásul a kórházban még ennyit sem fogsz mozogni, mint most.
(Tényleg, fogjuk tudni tartani valahogy a kapcsolatot?)
Cumi: Manónak is van, de ha mindent összeadnék, akkor sem jönne ki több 1 napnál, amíg a szájában volt. (Az egy dolog, hogy nem szeretem, mert általában csak leszerelik vele a gyereket, hogy ne hallassa a hangját

, de Manót sem nyűgözte le. Olyannyira, hogy az ujját is csak pár hétig szopta )
Inkább akkor szokott a szájában lenni, ha jön a foga és akkor azt rágicsálja (vagy a hűtőrágókát)
f.nikici!
Nem tudom, hogy meddig volt rajtam a homokzsák, de pár órát biztosan. Császár után szokták adni azért, hogy segítsen helyre tenni a dolgokat odabent. Ehhez képest volt egy csaj az intenzíven, aki kérte, hogy vegyék le és le is vették.
Sz@r volt, de ilyenkor arra gondolok, hogy:
-ettől rosszabb sose legyen,
-még mindig jobb, mint ha a körmeimet tépnék.
Ha valakinek van még valamilyen SOTE-s kérdése, akkor megkérdem az ismerősömet, hátha tud válaszolni.
Nektek is szép nagy baba!
Kórházi csomaggal hogy állsz?
Én azért nem szoktam cetlizni, mert akkor TUTI elfelejem, hogy mit akartam.

Így meg egyfolytában azon járatom az agyamat. Persze van, hogy ennek ellenére elfelejtek valamit, de általában az nem is annyira fontos.
Komód barkácsolás:

(Egyébként ügyi vagy!

)
Szerintem, úgy fair, ha szólsz a dokidnak, hogy szeretnél szülésznőt fogadni (ha nem fogadsz, akkor is lesz melletted valaki!), de tényleg ne halaszd túl későre a dolgot. Vágjál bele mihamarabb.
lorca!
"Nikici,
Nincs valami rokon vagy ismerős, akihez oda tudnál menni egy-két hétre? Bár szinte biztos, hogy akár otthon is megvárhatnád a szülés beindulását, én sem szeretném megkockáztatni. Mennyi idő ajtótól ajtóig a Sote? Van, aki bevigyen, ha előbb indul be a szülés?"
Miért, nálatok van egy kiadó hely?
Szégyen, nem szégyen de ha úgy érzem, hogy tényleg jobb lenne leadni Hugit, akkor bizony nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy amíg én szundizok az ágyamban, ő addig a polcon van felslichtolva.
A császártól kezdve a gyerekágy végéig engem az első 2-3 hét viselt meg egyedül, amikor hazajöttünk. Para nincs bennem most sem, ahogy akkor sem volt, de az egyetlen dolog amitől tartok az az alváshiány. Remélem, most jobban fogom venni ezt az akadályt...
Ha már úgy jövök haza a kórházból, mint akit háromszor kimostak és ledaráltak, akkor mi lesz itthon!? Tudom, hogy a kórház nem wellness szálló, ahol az én kényelmem a fontos, de azért van egy határ.
"Az első időkre jellemző az én és a melleim kimegyünk reggel pisilni érzés."
Én is úgy éreztem magam, mint egy ókori görög női szobor, egy félre sikerült Jusztícia: a mérleg helyett a melleimmel volt tele a kezem.
sillia!
"Ha az utóbbi időben nem változott a Pi értéke akkor jól számoltam.. "
Biztos, hogy a gyerkőcöt hallottátok? Tudom, hogy mindenki máshogy írja le, de a
bip-bip -ról nekem inkább egy felnőtt szívverése jut eszembe. A kicsiké egy szágoldó vonatra emlékeztet és -már nem tudom ki írta korábban- olyan
hutyu-hutyu jellegű.
Ha ne adj' Isten megint előfordul ilyen rosszullét, akkor feltétlenül szólj a dokidnak!
merion!
Nagy fába vágtátok a fejszétek.

Gratula és vigyázz nagyon magatokra! Eddig ügyi voltál, reméljük továbbra is minden rendben lesz!

Gyere, amikor csak tudsz.
katy76!
Élvezzétek ki egymás társaságát, amennyire csak tudjátok. A kötelező dolgokat és a problémákat most próbáljátok meg elfelejteni egy időre.
Fagyizás: de aranyos!
"Csütörtökön nálunk is bútor szerelés lesz végre, jön anyukám meg az anyósom, és mire én hazaérek a munkából, talán már kész is lesz a szoba. Úgyhogy jövő hétvégén már tudok pakolászni, rucikat mosni, vasalni, szépítgetni a szobát. "
Ámen!
máriá!
Mi mindenkinek örülünk. Ha irogatni nem is tudsz, olvasgass minket nyugodtan, ha jól esik.
Nem mesélsz kicsit a családodról?
csibe83!
Jelentem, értettem!

(Csak az érdekesség kedvéért kérdem. Az uccsó ultrahangot a 38. héten csinálják, azt hiszem.

Nincs kedved majd arról egy külön táblickut csinálni, hogy lássunk, hogy állunk a célegyenesben?

)
Nektek is jó méreteitek vannak.
gabi1!
Ti már nagyon a finisben vagytok. Már tényleg csak a kiságy üres.
(Ha mégegyszer felteszed ENNEK a tortának a képét, akkor muszáj leszek venni egyet.

)
nellike!
Ezek egy szimpla terhességnél is szép súlyok, hát még így!
Ha tudsz, akkor jelentkezz a doki után, hogy tudjuk, hogy nem kellett befeküdnöd! Toxémiával óvatosan, eddig nagyon ügyes voltál!
ancsurti!
Erzsikével kapcsolatbanegy picikét megnyugtathatlak.

Nekem mindig nagyon tetszett, ha valakinek éppenhogy csak, de látszik a bicepsze. Ez nálam sosem állt fenn.

Viszont a minap néztem, hogy jééé, nekem is van egy kis karizmom.

Nem azt mondom, hogy amiatt nem találok felsőt magamra mostanság, de végre kiderült, hogy nekem is van olyanom.

A gyerek -részben- ezt is megoldja.
Megpróbáltam belegondolni, hogy milyen lehetett megválni a cuccaidtól. Azt hiszem a sz@r érzés egy enyhe (és talán nem is a legjobb) megfogalmazás.
Főbérlők ajándéka:
Csintalan Pál és epres túrókrém: tárva-nyitva az ablak, jöhetnek!
"Ha kibujik Kismonyok,szejjel-szarra szorongatom-dogonyozom!!!"
Igen, majd lesz olyan időszak is.

Csak nem a legelején...