A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na itt :) Voltunk majálisozni, Zsófi körhintázott, dodzsemezett, kisvonatozott, Szandi koncertezett, jó volt :)

Néhány fotó :) Bocs, ha sok :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Fleur - Lilla aztán nem semmi csaj lesz :D Göndör szőke haj, kék szem :D Rugó jól választott :D
Vigyázz magadra!

Sense - Rugó is kis sétával alszik el. Mindig más zenékre. Ma a Szomorú vasárnap Björk-feldolgozására. Azért remélem, nem lesz depressziós :roll:
Próbálj meg többet aludni, még kimerülsz a végén :!:

Heni, ez Rád is vonatkozik :!:

Viranka, tényleg olyan jó életképeket rajzolsz nekünk :wink: Nem unatkozol reggelente :D

Regina - milyen volt az élményfürdő? Milyen medencékben voltatok?

Kaqk - hú, akkor sorba szeditek a rokonokat :D

Mesi - na, Rugó három hónapos volt, mikor átmászta az ágyat többször is kukac-mozgással. És fordult is néha. Aztán meg 14 hónapos volt, mikor járni kezdett :roll:

Zsozsival ügyesek vagytok, csak így tovább. Túl lesztek rajta előbb-utóbb :!:

Irina - na, azt a Modern Talkingos zenét meghallgattam volna. Az ilyen pillanatokért érdemes élni :lol:

Panndi - én nyolc hónapos terhesen voltam Szandi-koncerten :lol: Gáboréknál falunapok voltak, nekem meg meg kellett magamat mutogatnom a negyven fokban.
Hogy Rólatok mindig milyen jó képek készülnek 8)

Rólunk
A mai napunk építkezési előkészületekkel telt. Gábor az udvaron dolgozott, én Rugóval voltam. Holnap hétkor kezdik az aljzatot csinálni :shock:
Az udvarra most 6 m3 sóder érkezett, meg nagy vashálók. Holnap meg jön a cement.
Rugó új heppje a locsolás. Odaadjuk neki a slagot, és azt a növényt locsolja meg, amelyekre rámutatunk. Meg a füvet, meg a kavicsot és persze a lábait is :shock:
Mindig öltöztetés a vége. A betont bezzeg nem locsolja, hanem mellette a földet :shock:
Én egy tavalyról magammal cipelt szakdolgozóval bíbelődtem éppen, azért maradtam fenn. A többiek már alszanak.

Itt borzalmas szél fújt egész nap, a kerítést csak úgy csapkodta. Nem is lehetett kimenni Rugóval estefelé.

Szép éjszakát mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Mmarica!

Amióta Marcival élményfürdőben voltunk ő sem hajlandó leülni a kádba, csak állva, vagy max. gugulva fürdik. Szerintem amikor gázolt a bébi medencében azt hitte, hogy ez a szabályos és ezentúl így kell fürdeni. :lol: Én is próbáltam mindent, vele fürödni, apukáját beküldtem, hogy üljön bele, új játék, habpakolás stb., de ő állva akar fürödni, akkor tudomásul vettem. :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jövök néhány képpel, már rég raktam fel nektek. :lol:
Kép Kép Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Regi, ilyen féltékenység Pankánál is van :shock: , ha apja megfogja a kezemet, vagy átkarol, már szalad, hogy eldúrja tőlem :lol: .
Nekünk is "felvevős" UPC van, én nagyon szeretem, mert biztosan nem látnám sem a feleségeket, sem Házdoktort :D . Így általában másnap délelőtt szoktam megnézni, és még a reklámokat sem kell végigszenvednem 8) .

Hiszti, szerencsére ritka, és nem ilyen nehéz, mint pl. Mesinél. Néha nehezen tolerálom, főleg a lábba kapaszkodós, visítós verziót, ha eleve idegesebb vagyok, és dolgom lenne....én ott szoktam hagyni, lefektetem a földre, hadd vergődjön, és általában lenyugszik pár mp alatt :oops: . Ez eddig talán 2-3x fordult elő. Az enyhébb verzió figyelemeltereléssel kezelhető :roll: .

Vindo, szerintem is rend van az udvarotokon, ahhoz képest, hogy építkeztek :shock: :D ! Jó zsaluzást mára :D !
A kézifék kezeléssel nekem már vezetőként is voltak gondjaim eleinte :oops: ...
Pankának is ilyen taxija van, csak rózsaszínben :D . Annyira jó képeket csinálsz Rugóról, gyönyörű ez a gyerök :wink: . Főleg a közeliek tetszenek :D .

L.Móni, ez a betörés szörnyű :evil: ...Boszi :lol: ...én régebben félős voltam, ma már kevésbé...tavaly nálunk is betörtek a szemben lévő házba, és azóta minden este erre kerül a rendőrautó, pedig ez nem egy felkapott környék 8) . Megy a ++++++++++, hogy mindent meg tudjatok venni!

Kb. 6 éve költöztünk ide, egy nénié volt a ház, az ő unokájának és fiának is voltak/vannak gondjai a rendőrséggel :? . Pár hete vártam a sógoromat, csöngettek, én kiszóltam az ablakon, hogy nyitva van, vártam, hogy bejön a lakásba, erre két rendőr toporgott az udvaron :oops: :lol: :lol: . Az egyik nagyon helyes magas fiú volt :oops: :wink: ... Az előző lakó unokáját keresték...Pistit nagyon zavarja, mondván: mit hisznek a szomszédok, engem viszont megnyugtat :wink: :D ...a szomszédok pedig ismernek.

Gica, Panka napirendje is hasonló, bár mostanában korábban kel, de legkésőbb 3/4 7-kor keltenem kell, indulunk a suliba. 11-f12 körül elalszik, szinte óramű pontossággal 2 óra múlva ébred, de ha jó napom van, 3 órát is alszik :wink: . Este 8, legkésőbb f9, és alszik.
Persze ha itthon van az apja, borul az egész :roll: .

Ágica, de jó, hogy mama tud rá vigyázni :D . Én mindent akkor próbálok csinálni, amikor alszik :oops: , de ááááááá, annyit soha nem tud aludni, amennyit kellene :wink: ...
Petra gyönyörűűűűűűűűű, cuki az a füles ruci :lol: .
A kecskeméti vihar szelét mi is megkaptuk csütörtökön :? ...de eső azóta sem esett 2 csöppnél több, pedig már akkora por van :evil: . Tegnap is kerülgettek ki bennünket a viharfelhők :roll: ...

Viranka, Míra aranyköpései :lol: :lol: :lol: . Tali nekünk egyenlőre mindegy, nem tudok róla, hogy programunk lenne 8) . Bálint :lol: :lol: . Panka is autómán, tegnap 1 órán keresztül ültem vele a kocsiban, ő a levegőt fújatni szereti a legjobban, és a sebváltót rángatni, de felfedezte a tükröket is :wink: :lol: ...

Silka, remélem minden a terveitek szerint alakul :D !!!!! De jó, hogy végre raktál képeket, Lizi csodaszép :D !!!! Napszemcsi :lol: . Tamponpakolás :lol: :lol: :lol: .

Fleur, a kolbászos kép csúúúúúúúúcs :lol: :lol: :lol: ! Lilla is nagyon szép :D , Te pedig csini kismama vagy :D !

Sense, nagyon cukik a gyerekek :D !

Mesi, Zsófin olllyan jót nevettem, ahogy égnek áll a popója :lol: :lol: :lol: ! A kis macsót pedig úúúúgy megdögönyözném :wink: .

Viranka, ügyi vagy :D !!!!!!

Panndi, nagyon szépek vagytok :D !!

Aniko80, szia, de régen voltál :D ! Marcika milyen nagyfiú lett :D !!
dettyk

Rólunk: nem voltunk majálisozni, hazahoztuk apát. Ma viszont, ha nem fúj a szél, elég fontos esemény történik a város életében: egy kb. 60 éve leégett kupola kerül újra a helyére a város főterén. Elmegyünk megnézni.
Panka két nappal ezelőtt mondta először: "én", teljesen helyesen használva a szót: ő akarta kinyitni az ajtót, és fúródott, lökött el engem, mondogatva: én, én :shock: . Azóta már többször is mondta, mindig jól használva :shock: :D .
Viszont két napja van is vmi vele, mert egyfolytában cicizni akar :roll: . Eddig reggel és este szopizott, és már gondolkodtam a reggeli elhagyásán, 1-2x sikerült is kakaóval leszerelni, de legtöbbször úgy ébred, hogy ciciii :? :roll: . Két napja pedig napközben is bújik és vetkőztet...hogyan lesz ebből leépítés :roll: ...már fáj a mellbimbóm :cry: .
dettyk

Panka de ügyes az énnel :)

Én még egyben :roll:
Vendég

Panndi, köszi :D ! Holnap lesz a Te napod :wink: :D , anyák napi ajándék?

Egy kép tegnapról:
Kép Szeret bábozni :D .

És egy újabb videó, amelyben egy Mekis játékot átminősített telefonná, lenyúlta egy kiselejtezett táskámat, egy értelmes szót sem mondott, viszont (Ágica), orra esett a semmiben :wink: , és amelyben egy pillanatra feltűnik a jó öreg Ali is:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/n ... wyecZe0CVl
dettyk

Szép reggelt!

Kinn már folyik a munka, összegyűlt a brigád. A cementet Gábor négy fordulóval elhozta. Szegény kutya meg van kötve, nyüszög kissé.

Dettyk, Panka a táskával meg a telefonnal :lol: :lol: :lol:
Haláli :lol:
Ügyes akkor, ha már mondja, hogy én.

Mi továbbra is az apa, anya, gyere, te (tessék), adda (labda), tya (kutya) szavaknál tartunk - már hónapok óta :wink: MOndjuk ezek kombinálása megy: gyere anya, gyere apa.
De a szövegértésével nincs gond, tehát hozd ide a cipőd, vidd oda apának, hol a labda, megyünk az udvarra - ezek mennem neki, megérti, megcsinálja.

És elkezdett szeretgetni is. De inkább engem :oops: Gábort csak 1-2 mp-ig. Nekem megfogja a füleimet, a fejéhez húzza, össze-vissza szuszog az arcomba, és közben elégedetten dünnyög. Ha nagyon elkapja a hév, bekapja az orromat vagy megnyal :shock: Ezzel hosszú perceket eltöltünk.

Anikó - micsoda melegítő rucija van Marcikának. Tényleg régen láttunk Titeket :!:

Az élményfürdőktől Rugó nem zavarodott össze szerencsére.
Én szeretnék eljutni megint, mert megegyeztünk Gáborral, hogy ő azt kapja szülinapjára, amit én anyák napjára, tehát semmit. Viszont ha lesz egy szabad napunk jövő héten, akkor lehet, eljutunk.

Gábornak ma van a 30. születésnapja. Többé nem áll fenn az a szituáció, hogy én 30-as vagyok, ő meg huszonéves
:D

Na, akkor jöjjön pár kép a locsoló fiúról.

Kép
A növényekkel még boldogulok.
Kép

De a beton esetében, apa akárhogy is mutatja...
Kép

én mellette a földet locsolom.
Kép

Szép napot. V.

Tényleg, Anikó15 merre járhat? :roll:

Kép
vindolanda

Panndi: hajrá!!!! Zsófi nagyon cuki a képeken olyan kis csajos..és édesek vagytok együtt! :-)

Fleur: nagyon szép kismami vagy és Lilla...valami tünemény..és igazi kis hajkoronája van már...ahogy tekerednek a kis csigák..:-)

Aniko: Marcika milyen nagy fiú..régen láttuk. helyes kis kölök! :-)

Bábozó Panka! :lol:
Rugó: szokásos hozza a formáját :lol:

mi ma nagyiknál vagyunk....

a tegnap szintén nagyon jól sikerült..az "ikertesónál" ..majd jövök képekkel!
szépnapot!

Panndi..mennyyyééél már szülni!!! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Én mennék, de Fruzsi együttműködése nélkül nehéééééz... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi nem majálisoztunk, nem volt itt semmi:-( pedig Péterke biztosan szivesen körhintázott volna!

Panndi mindennek eljön a maga ideje, én is készültem és ráhúztunk 2 napot!

Jaj de szupik a képek!!!!!
Vindo 8)
Panndi édes Zsófi:-)
Marcika 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem reagálok... csak két kérdéssel jöttem:

Jósló fájások hányadik héttől jelentkezhetnek? 2 napja fájdogálok :roll: , Natasa is kevesebbet mozog (persze most, hogy írom rúg nagyon... :lol: ) szóval Nolkával ilyenre nem emlékszem, a 38. héten elfolyt a magzatvíz azt csókolom...
Most elkezdek szedni MagneB6-ot, hátha enyhülnek, éjjel is volt, arra ébredtem :? ...

A másik ami felmerült, hogy ott ahol az Apukák elmentek Nagytesóval GYES-re, ugye csak addig kapják amíg meg nem születik Kistesó? Utána már csak családi pótlékot kapunk a Nagybabánkra?

Köszi nagyon Lányok a válaszokat!
Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Igen, nagytesó után csak csp jár, ha a kicsi megszületett.
Vendég

Panndi!
Úgy látom, Fruzsi nagyon jól érzi magát odabenn! :)
Jó képek készültek a majálisról!

Anitja!
Nem tudok segíteni, de a magneB6 nem árt! És pihengess!!!!

Vindolanda!
Nagyon aranyos Rugó! És nagyon ügyes, ahogy locsol! :)
Apának boldog 30. szülinapot!

Dettyk!
Panka nagyon okos kislány, ha már "én"-t is használ!
Mi még nem tartunk itt, de aZsuzsué, Gergőé, Zsuzsunak, Gergőnek már megy :)

Ma olyan hideg van. :( Nem hiszem, h homokozni fogunk...

Puszi
Gica

Kép
gica1

Halihó!

csak gyors életjelet adok, alig van időm valamire. Átpörgettem az utolsó oldalt. Majd igyekszem visszaolvasni. Annyira hiányoztatok, csak tényleg elhavazódtam, meg rossz volt a bn szervere is.

Hú, láttam valami utalást talira. Jövő héten mennem kell bp-re, de csak 1-ig lesz órám. Ráadásul vasutas sztrájkot is igértek akkorra, éppen most mondta apa, hogy akár felmehetnénk autóval is, de akkor mit fognak ők csinálni? :wink:

Most ennyit, lassan mennem kell sütit csinálni, mert vendégek jönnek majd.

Kaqk, remélem Emma szájacskája rendben. Én meg azt hittem, hogy nagyon megijesztettelek, pedig nem is az volt a célom. Úgy szégyeltem magam.
dmaggie

Maggie!
mondjuk jönnek ők is :) legalább babáznak kicsit :) mi meg megcsodáljuk ismét a fiaidat élőben :wink:
vagy lesétálnak a Dunapartra és hekket eszenek és hozatunk fel velük :wink:

Vindo!
annyira szép Rugó h. csak na :) édes ahogy locsol :) de a növények tuti nem halnak ki :wink:

Panndi!
de édesek vagytok :) Zsófi milyen kis csini :)

s ma nem keltem úgy fel h. antiszoci vagyok :) persze a nap sem sütött,mert édes lelkem szőke hercegem hajnal 5kor úgy döntött minek is aludjon tovább s úgy bűzlött :) de azért majd 1 órát még csenben elpihengettünk egymás mellett :)
s mikor Míra felkelt akkor mondogatta egyfolytában kaki,kaki,kérdeztem ráülsz a bilire?ráült felpattant,ráült közben észrevette megy a tv és belepisilt :) olyan édes volt :) lelkesen mutogatta Mírának: DeDE pipi :) :) aztán meg nem adhattam rá pelust :) bugyiban nyomta egy darabig,de végül sikerült kicseleznem :)

KépKép
viranka

Na én meg antiszocként keltem, és semmi sem jó ma, és nyűgös is vagyok :?

Bálint ügyes volt a bilivel :)
Vendég

Nem sokat irtatok:-( pedig azt hittem jó sokat olvasok majd.

Anitja úgy van ahogyan azt irod, ha lemondasz a Gyedről apa igényelhet gyest te meg mehetsz táppénzre, tesó születésekor le kell mondani és tgyást, cspt igényleni a picur után, a nagyra meg sajna csak csp jár.

Jóslók nekem a 34 héttől kezdve voltak, figyelj arra, hogy milyen gyakorisággal jönnek és a zuhany jó próba, hogy itt e az idő.

Viranka jaj de megenném a hekket, hogy te mikről irsz, összecsurgott a nyál a számban bakker!

Pár mai kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Lányok, még most is csinálják az aljzatot. De már lassan befejezik :wink:

Szegény fiúk. Gábor jól kiszülinapozta magát :roll:

Gábor szüleinek lerobbant a kocsija. Nem tudom, megcsinálták-e ma. Holnap jönnének :roll:

Kép
vindolanda

Heni!
hekket én is úúgyyyyyyy ennék már :) csak azért írtam :)
a 3.képen annyira emlékeztet Áron az unokaöcsimre :) nagyon aranyosak :)

Vindo!
Gábornak boldog szülinapot :wink: majd este borozgattok egy kicsit :)

túléltük az utat :) sikeresen átvezettem meg vissza,uram meg is dícsért :) már azt tervezi megyünk sógorékhoz Kunszentmiklósra :shock:
(Ő meg beiratkozhatna egy kresz tanfolyamra 8) )
:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Bercó mostanság aludt el a gép meg még bekapcsolva, apa nem dolgozik éppen, tehát kalózkodhatok.

A du-n nagyon jól sikerült. Az idő is kegyes volt hozzánk. Szalonnát sütöttünk, szerencsére nem fújt annyira a szél, de mire befejeztük már nagyon lehült a levegő. A desszertet már fent ettük meg. :lol: Egy baj van csak, kevesebben voltunk, mint gondoltuk. De nem baj, majd bepótoljuk a többiekkel is.

Elolvadtam a képektől rendesen. Tesós és szólós képek is csodásak. :lol:

Viranka, nagyon ügyi vagy. Megy ez Neked!!! :lol: A talit még nem mondtam apának, majd ha biztos lesz a dolog. Én is szeretem.

Gábort meg Isten éltesse. Pimaszul fiatal. Jó sokáig dolgoztak. De most aztán jöhet az ünneplés. :wink:
dmaggie

Dettyk! Én behaltam Pankán! :lol: Ahogy gyömöszöli a telót a táskába, meg ahogy elzanyál... :lol: ÉÉÉÉÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsozsi is tud ám telefonálni, de csak "haló apa", "haló nagyi". Ha meg tényleg beszél valakivel, és kérdeznek valamit, csak bólogat. A telefonba. :lol:

Vindolanda! Na, úgy látszik van valami a levegőben, mert Zsozsi mostanában nyalogat. Múltkor odament Gegihez, és szeretetből végignyalta a fejét, szegénykém meg csak pislogott nagyokat. :lol:
Isten éltesse Gábort! :D

Dmaggie! De jó lenne, ha jönnétek a talira!!!! :D

Viranka! Nagyon ügyes vagy, szerintem hamar belejössz a vezetésbe! És le a kalappal Báló előtt, hogy bilibe pisilt.
Mi ezen a téren még sehol nem tartunk, Zsozsmozs szt sem tudja, mi a bili. De hát nem is tudtam volna Gegi mellett...
Most tervezem, hogy a bilit beépítem a szobába, hagy szokja, hogy ilyen is van. :)

Anitja! Zsozsival talán a 27. héttől voltak jóslóim, Gegivel jóval később. Karácsony tájékán zuhanyra elmúlt, majd a szülés reggelén már nem. :wink:
Pihenj! Még Natasa maradjon bent egy kicsit.

Heni! Nagyon szépek a fiúk! Péterkének a frizurája a 4. képen olyan elvis-es. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok, anyósomék autójában csak az akku volt rossz, így már úton is vannak :shock:
Délután meg angol.

Azért igyekszem benézni ma, meglátjuk, sikerül-e.

Szép napot.

Gábor nevében is köszönöm a köszöntéseket.

V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt lányok.

Anyák napjára nektek, anyukáknak:

Az édesanya

Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
öt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo szép napot mára anyósékkal 8)

Regi apa csak angolul találta meg és magyar felíratot nem talált hozzá. Így kell? Mert akkor letölti, kiírom és holnap postázom.

Most csak ennyi. Rohanunk vásárolni. ( vudukat még kérném)

este vagy holnap jövök.

Puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog Anyák napját :)

Regi!
Susan és Mike elváltak,Susan összejött a festő sráccal, Edie-nek van egy idegbeteg férje,bree és pasija lelkesen főzőcskéznek :) Bree társa(gőzőm sincs h. hívják a csajt) kavar Mike-kal :) A szőke családanya(neve nem jut eszembe) legnagyobb fia szerelmes a tanárnőjébe(talán gyereket is csinált neki:) ) kb. ennyit tudok :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vera! Barátnőm pasija is kb. annyira vehető rá ilyesmire, mint Zs... :? Mármint, hogy elszállítsanak Hozzátok... :) De megoldom ám valahogy! ;)
SZF: A fonalat fel tudom venni, de azért megnézném az elmaradt részeket, ha valakinek megvan... :roll: Nagyon szeretem, akár régi részeket is képes vagyok újra megnézni! :)

Jellemző, ha vendégek vannak, mindig lemaradok... most nem is fogok tudni olvasni, mert Szeli nemsokára ébred (később feküdt).
De holnap nem megyünk Ringatóra, mert Szeli az utolsó 3 alkalommal egyre kezelhetetlenebb volt/lett... :? Szóval talán holnap tudok olvasni!!!

Anyák napja: Zsolti annyira szomorú (gondolom az anyukája elvesztése miatt, ami most ugye feljött), hogy nem hogy virágot nem kaptam, de még piszkál is... :cry: Nem szép tőle ez a viselkedés, de valahogy túlélem...

Egyébként az élményfürdő nagyon jó volt, Szeli csúszdázott a kicsi csúszdán, apja lent elkapta, ő meg kacagott, sikongatott! Nagyon élveztük a fürdőzést! :)

A tegnapi találka is jól sikerült! :)

Regina
KépKép
mazsola7

:lol: De birka vagyok... Véletlenül beléptem a régivel...

Kép

Kép
regcsiken14

szóval ezt én írtam... :oops:

[quote="mazsola7"][ írta:mazsola7b]Sziasztok!

Vera! Barátnőm pasija is kb. annyira vehető rá ilyesmire, mint Zs... :? Mármint, hogy elszállítsanak Hozzátok... :) De megoldom ám valahogy! ;)
SZF: A fonalat fel tudom venni, de azért megnézném az elmaradt részeket, ha valakinek megvan... :roll: Nagyon szeretem, akár régi részeket is képes vagyok újra megnézni! :)

Jellemző, ha vendégek vannak, mindig lemaradok... most nem is fogok tudni olvasni, mert Szeli nemsokára ébred (később feküdt).
De holnap nem megyünk Ringatóra, mert Szeli az utolsó 3 alkalommal egyre kezelhetetlenebb volt/lett... :? Szóval talán holnap tudok olvasni!!!

Anyák napja: Zsolti annyira szomorú (gondolom az anyukája elvesztése miatt, ami most ugye feljött), hogy nem hogy virágot nem kaptam, de még piszkál is... :cry: Nem szép tőle ez a viselkedés, de valahogy túlélem...

Egyébként az élményfürdő nagyon jó volt, Szeli csúszdázott a kicsi csúszdán, apja lent elkapta, ő meg kacagott, sikongatott! Nagyon élveztük a fürdőzést! :)

A tegnapi találka is jól sikerült! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, én rögtön gondoltam, hogy Te voltál :wink: :lol: .

Most gyors leszek, mert mennem kell, de megszületett az új kedvenc és muszály megosztanom veletek:
Kép Ez egy spontán vigasztaló ölelés volt Pankától :D
dettyk

Regina, sajnálom. Én sem kaptam semmit, de ez más, ebben megállapodtunk.
Majd elmúlik ez a nap is.

Tényleg, akartam már kérdezni régen, hogy miért is változtattál nicket?

Dettyk - de aranyosak.

Emese, nekünk már csak ilyen nyalogatós gyerekek jutottak.

Ez a nap lecsengett. Anyósék el, angol megvolt. Rugó szomszédolt egy csomót, még a kocsmába is bemegy. Most már rendszeresen
:shock:

Most épp locsol, én meg berohantam, előkészülünk a fürdésre, mert csurom vizes volt már akkor is, mikor bejöttem. Persze leginkább a kerti asztal meg a faház kap :shock:

Utólag is mindenkinek boldog anyák napját kívánunk!

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mostanában szinte élni sincs időm, van, hogy napokig a gépig sem jutok el...de a képeket sikerült átfutnom...Gyönyörűek, mint mindig!!! :D :D :D

Rólunk: jól vagyunk, enyhe náthával küszködünk már hetek óta, de szerencsére orrfolyáson kívül semmi probléma.
VikDan egyre rosszabb, Rebeka kicsit féltékeny, az nem is lenne baj, de többször is észrevettem, hogy amikor azt hiszi, hogy nem látom fellöki az öccsét. Ilyenkor mindig elmagyarázom neki a dolgokat, de nem hat...szerintetek mit csináljak??? Már csak azért is, mert ebből komoly baleset is lehet...

KTimi, Nyerkit: nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!!!

Anikó80: utólag is nagyon boldog születésnapot!!! (e-mail?)

Panndi: hajrá! És kitartás! És gratulálok a diplomádhoz!

Mesi, Sense, Heni: gyönyörűek a legkisebbek is! A nagytesók is, és öröm látni rajtatok a boldogságot!!!

Utólag is nagyon boldog anyák napját kívánok mindannyiótoknak!!!

Kép
Kép
timi26

Szép estét :)
Nálunk ma délelőtt ez történt :)
Kép
aztán délutánra a nemek aránya egyenlő lett :)
Kép

nyugodalmas jóccakát :)

KépKép
viranka

Hello Lányok,

szuperek a képek! Kolbászevő Lilla :lol: , Sense-család: Lotti kiköpött Boti (naná :lol: ), csak csajos kiadásban. Anikó, jó, h hoztál képeket, már régen láttunk benneteket és igen megnőtt Marci! Dettyk, haláli a kiscsajszid, és ahogy a kezét tartja táskacipelés közben! :lol: És ez a nagy ölelés! Heni-család, Ti is nagyon szépek vagytok, úgy látom Péterke imádja a kisöcsit.

Ágica, tök szuper, h még a nagyidra is rábízhatod Petrát. Hát nálunk a 3 dédi kilőve: 2 messze lakik és fényévente látja, tehát fél tőlük, a 3. meg szegénykém 85 éves és a múltkor konyakmeggyel kínálta Lizát :shock: :lol:

Vindo, locsoló Rugót holnap megmutatom Lizának, ő meg retteg tőle. Mondjuk nem is annyira a slagtól, hanem a bólogatótól. Ma este ráfröccsent 3 csepp víz a lábára és reszkető-sikító-hisztit rendezett, amikor utána felé közeledett a vízsugár.

Viranka, ügyes volt Bálint a bilivel. Micsoda nagy találkozó volt Nálatok! És ha még azt is megsúgom, h mi is elsuhantunk mellettetek... :wink: Gondoltam Rátok.

Rólunk: a világtörténelem legrövidebb hazalátogatása volt. És egyben az utolsó is egy jó darabig. :cry: :cry: Sosem felejtem el a szüleim arcát, ahogy hajnal 3-kor pizsiben, köntösben állnak a kapuban, anyukámnak potyognak a könnyei, apukám meg csak állt és nézett, mikor elindultunk haza. A kis főszétszervező, meg sátáni kacajjal kiinteget az ablakon, h "pápá-papi, pápá-mami, indulunk haza" és marhára elégedett magával, arcán "én nyertem" kifejezéssel. Péntek kora du-ra értünk le, rögtön megnézte a szobát, az ágyába belemászott, odakucorgott a plüsseihez, mutatta, h itt fog aludni (még a fürcsi előtt is) aztán a szokásos műsor kezdődött 9-kor. 11-kor köztünk elaludt, de 40 perc után közölte, h megyünk haza. 2-ig próbálkoztunk mindennel, ekkor bement a nagyszüleihez, ráült papi hátára és közölte, h papi megyünk csúszdázni :shock: Fosta a szót, szaladgált, lépcsőzött és pörgött ezerrel. Alvásnak esélye sem volt. Összeszedtük magunkat és hajnalra itthon voltunk. Marhára kivolt mindenki, mi nem is aludtunk, a férjem így vezetett haza. El volt cseszve az egész 7vége. Aztán a szüleim gondoltak egy nagyot és szombaton este feljöttek hozzánk és végül ma estig maradtak. Végül jól sült el a dolog, de a döntést meghoztuk: ezzel a gyerekkel sehova nem lehet elmenni, csak úgy, h estére hazajövünk :cry: :cry: :cry: Ennyit a nyaralásról. Meg mondjuk letehetek arról, h a rokonságomat, a nagyijaimat lássam ki tudja meddig...

még átnézek :arrow:

silka
silka

Sok boldog névnapot a Timiknek és Mónikának!!!!

Nagyon jók a talis képek!!!!

Anyák napja: Kettesben ünnepeltem életem szerelmével, kisfiammal, kaptam tőle rajzot, meg előző nap orchideát apukája segítségével.

Timi26! De jó, hogy jelentkeztél, írok hamarosan e-mailt, csak nekem se nagyon van ám időm, beindult a szezon! Boldog névnapot!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Csak életjel: még egyben, egész este és éjjel görcsöltem, de totál rendszertelenül :? Szóval baba nincs, viszont cserébe jó szarul vagyok :roll:

silka: konyakmeggy :shock: Ottalvás :? Nem egyszerű :(

viranka: köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat, Zsófi itthon elmesélte Apának, hogy Álint, Áté, Mima, Gegi, meg hogy volt még egy Zsófi :lol: Ja, meg azt is elmesélte, hogy hintacsúszda, meg sok labda :lol: Kérdeztem, hogy szeretne-e menni máskor is, azt mondta, hogy igen, és majd leesett a feje a bólogatástól :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Silka, ez a konyakmeggy nem semmi :?
A hazaút meg szörnyű lehetett :? Hát, nem tudtok akkor vele mit csinálni, sajnos. Előbb-utóbb ki fogja nőni, és fogtok még vele utazni meg nyaralni, az tuti.

Megáll az eszem, hogy így el lehet beszélgetni már a gyerekekkel :shock:

Rugó a múltkor megközelítette a cementes talicskát. Mivel nem akartam, hogy a keze olyan legyen, rászóltam, hogy vigyázz a kezedre. Erre elrántotta a kezeit hirtelen. Teljesen meglepődtem.

Nekünk csak annyi a problémánk, ha elutazunk, hogy az altatás csak szoptatással megy. A hely esetében meg Rugónál annyi a lényeg, hogy én ott legyek, és ha összebújunk, akkor tud aludni.
Kivéve a Klinikát, de ott az más tészta volt.

A locsolás nagyon megy amúgy R-nek. Tegnap este látta, hogy a szomszédok locsolnak, átkéredzkedett, és akkor nálunk nyomta 8) Szegények 8)

Panndi - jaj, szegény pocid :? De ha már fájogatsz is, az azt jelenti, hogy közelebb vagy a végéhez :wink: Akár hiszed, akár nem, a képen nem ismertelek meg, Zsófi alapján tudtalak beazonosítani :oops:

Partyzók: tuti képek:D Biztos jó lehetett.

Timi - hát, a többiek biztos kiokosítanak, nekem ugye még csak egy van :roll:

Rólunk - az éjszaka elég jól telt, most nem volt hajnalban baba-buli :P Csak kétszer ébredt, ha jól emlékszem :roll:
Én is jól vagyok, mert tegnap du. is aludtam (hónapok óta nem is próbálkoztam vele), meg az angol is jól ment most. Mától elkezdem az aktív felkészülést, eddig csak úgy naponta kb. 45 percet nyomtam. Este vezetek. Szegény Gábor, jól be van fogva a gyerekfelügyeletbe - igaz, naponta sokszor 1-2 órát, ha találkoznak, úgy hogy rá is fér.

Van egy nagyon nagy fikuszom. Elkezdte ledobálni a leveleit :? A plafonig felér, ott kanyarodik el. Át kellene ültetni, de hát már olyan komplikált - darabolni nem akarom (ezért is nőtt meg ekkorára). Amíg vezetek, lehet, Gáborék keresnek egy hatalmas műanyag-cserepet neki :roll:

Na, most röviden ennyi, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Megint eltűnt mindenki :roll: :roll: :roll:

Megyek betont locsolni, amíg R. alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi na nekem is igy kezdődött:-) már a célegyenesben vagy!!!!!

Viranka micsoda partyt adtál! Szuperek a képek, baba-mama mind gyönyörűséges!

Timi nagyon sajnálom, hogy ilyen keveset tudsz jönni, de ez is több a semminél:-) Rebeka meg passz, mivel ő már nagylány, érti, sőt tudja, hogy rosszat csinál. Remélem átmegy rajta a dolog.

Silka hát ez hihetetlen, én még ilyet nem is hallottam, és hogy nem volt álmos????mert ugye egy ideig dacolhat az elalvás ellen, de hogy nem dőlt ki :shock:

Jaj végre kialudtam magam:-) de fájdogál a jobb mandulám :evil: :evil: :evil: apa péntek óta náthás, Péterke is az lett, nekem most ez, remélem Áron baba nem kapja el!

Heni
KépKép
heni81

Na, felkelt végre a csodálatos baba :shock:

De előtte ebben a pózban aludt békésen:
Kép

Lehet, emiatt húzza ilyen sokáig :roll:

Heni - egy kis alvás olyan jóóóó. Aztán nehogy megbetegedjetek :!: A már betegeknek meg jobbulást.

Megyek, indul a reggeli rutin :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Képek csodásak :) Kiskolbit alig ismertem meg :oops: Panndi az arcodat nézve ma/holnap szülni fogsz 8) Mesiék csodásak és Viranka mikor mehetünk a héten? Ti is cukik vagytok :D

Vindo alvó Rugót körbepuszilgatnám :D

Vigasztaló Panka nagyon cuki. szép gyermekeid vannak Dettyk

Timi de jó, hogy jelentkeztél :D
Hidd el, hogy rendbe jön majd minden Rebekával.Lehet, csak egy kis külön figyelmet igényelne. Közös játék (csak Te meg Ő) séta :roll:

Fleur Lilla :lol: :lol: imádni való kis csajszi :lol: :lol:

Heni alvás szupi :D
Jobbulást nektek+++++++++++++++++++++

Silka sajnálom, hogy ilyen rosszul alakult a hosszú hétvége kezdete :(
Biztos nehéz lett volna végigcsinálni, de miért jöttetek haza? Ha maradtok a következő estén a fáradtságtól elájult volna. Így megint az történt amit Ő akar. Nagyon nehéz lesz vele, extra erős akarattal rendelkező tüneményes kis csajszi. Ne haragudj, nem kötekedni vagy beleszólni szeretnék. Én tavaly nyáron hasonlót csináltam végig Grétivel. A 3. éjszaka már simán ment. Az elsőn meg szinte végig ébren volt. Én hulla voltam és Ő is de most már iamán aludtunk anyuéknál. Csak 1* ébredt, átölelt és aludt is(ott egy ágyban alszunk)
Konyakmeggy :?

Regi sajnálom az anyák napját :(
nekem a tavalyit rontotta el Z.

mennem kell, befejezem a főzeléket.

még majd jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

A hétvégénk nagyon zsúfolt volt. Péntek hajnalban eldöntöttük, hogy meglepjük az szülőket és hazamegyünk. Meglepi sikerült. Anyuéknál nagyon jó volt. Találkoztam végre a keresztgyermekeimmel is. Gréta cica meg Istennőként néz fel az unokanővérére, Vivire. Ébredés után is Ő volt az első gondolata. Próbált biciklizni. Hajtottunk Limbó hintót (lehet rosszul írtam) Sütöttünk szalonnát és vigyáztam (igaz csak pár órára) 5 gyerekre egyszerre :lol: 1,5 és 4,5 év között voltak. Csinci nagyon elfáradt. Félórákat aludt csak napközben.
Tegnap meg voltunk a háznál, meg vásárolni. Szerdán reggel jön a burkoló és nekikezd. De még mindig nincs meg minden :?
Most rohanok, kipörgött a gép, teregetek, vasalok ami megszáradt már meg indítok újabb adagot.

Vindo neked akartam még írni, hogy amikor ti kezdtétek a reggeli rutint én már megjártam a vásárcsarnokot, megfőztem a levest és beáztattam a főzeléknek való lencsét meg összedobtam a konyhát. Persze mindezt Cica hathatós közreműködésével. Mit nem adnék ha csak egyszer aludna addig míg Rugó :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, de cserébe este 10-ig fenn van :roll:

Tegnap fél 11-kor dőlt ki. Mondjuk az én bioritmusomnak ez jobban bejön, még ha éjfélkor is fekszek, akkor is alszok rendesen 8)

És most várom, hogy elfáradjon - locsolja a gyepet éppen :wink: Aztán alvás, de kettő előtt erre tuti nem kerül sor.

Szóval mindennek van előnye meg hátránya.

5 gyerek egyszerre :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Kinéztem rá, most a tuját locsolja éppen.

Mekkora vízszámlánk lesz :roll:
De legalább csend van 8)

Kép
vindolanda

Az aljzathoz ért 8)

Kép
vindolanda

Viranka, micsoda tali :shock: :lol: , ezt jól leszerveztétek :wink: . Én Kolbit NEM ismertem meg :oops: , csak most, hogy Móni írta, jöttem rá, hogy Máté az a nagyfiú :shock: :D !

Utólag boldog névnapot, Timik :D !

Megint mennem kell, mert miután Panka 1,5 órán keresztül énekelt és beszélgetett az ágyában alvás helyett, kivettem, most játszik, hihetetlen, de egyedül, nekem viszont még fő a csirkepörköltem :oops: ... :arrow:
dettyk

vindo: Zsófi kilenc, fél tíz fele alszik el, de hét-fél nyolcnál tovább mégsem alszik. Igaz, most szunyál :)

Móni: jó, szüljek, úgy legyen :) Vivire nem csoda, hogy Gréti úgy néz, mi is el voltunk tőle tavaly ájulva :wink:

Jaaa, és Gegi baba nagyon mosolygós, tüneményes kispasi (nagypasi? :) ) :D
Vendég

Csak az utolsó oldalt néztem meg. Húú micsoda tali :) Nagyon szép mindenki és Mátét meg Kiskolbit különösen jó volt látni :)

Másik talira visszatérve, ha marad a 9-10 akkor sajnos nem tudunk menni :( mert utazunk haza a szüleimhez.
Annyira sajnálnám......:(

Panndi
Kitartás, hátha ma van a nagy nap :) szorítok!!!!

Silka
Rettenetesen sajnálom, hogy így jártatok Lizivel. Nem is tudom mit lehet egy ilyen helyzettel kezdeni.

Timi26
Hát tanácstalan vagyok mit lehetne kezdeni Rebekával, de ugye ő már nagy és értelmes kislány az elmagyarázást választanám én is meg türelem. Biztos nagyon nehéz időszakon van túl, elég sok minden történt veletek. Lehet csak valamilyen belső feszültséget vezet így le.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: