Sziasztok,
Tegnap megjöttünk 4 napos Börzsöny túráról. Most sikerült végigolvasnom. Nagyon elfáradtam, mert Petinek nem tetszett az idegen helyen való éjszakázás, de egyébként szuper volt!
Rszg: Lehet, hogy Máté a tisztelgéssel csinált némi galibát, vagy csak a gátad nincs rendben? Tényleg menj vissza a dokidhoz, ez így nagyon aggasztó.
Víz: Ha valakit megnyugtat, szerintem adjon nyugodtan, mi is így nőttünnk fel, akkor divat volt a víz és a tea. Én részemről inkább szoptatok, mert nekem mindig alig elég a tejem és nem akarok kockázatatni, hogy elapad. Én nyáron azt csinálom, hogy gyakrabban mellre teszem, hiszen nyáron nekem sem elég 3 óránként inni. Sokszor csak az elejét eszik ki ilyenkor, szóval szó szerint csak isznak.
Kukli: Mi ez a 4 óra mánia? Így fog elmenni a tejed.... Egyszer-egyszer adjál egy kis vizet, de így nem fogja tudni növelni a tejet Kata. Ebből így tápszer lesz. Bocsi, az őszinteségért, de a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy tedd mellre, amikor kéri és akkor nem lesz gond a tej mennyiséggel.
Hiszti: A kétéves törpék mellé soko-sok türelmet kívánok. Ez bizony egy nehéz korszak....
Adryn: Ez a Dánia nagyon szép. Köszi a képeket. Kezdek kedvet kapni egy dán kiránduláshoz, pedig idáig eszembe sem jutott.
Tencsi: Édes a trió!

Sajnálom a betegségeket!
Pappilon: Azért irigylem a lazaságod. Ha nekünk felírták volna a kengyelt, akkor én bizony ráadnám (és közben bőgnék) és eszembe sem jutna, hogy meg lehet ezt úszni csak tornával.... Milyen mások vagyunk....

Képek édesek!
Bea: Én lennék ilyen csinos és karcsú!

Szerintem nagyon jól nézel ki!

És lesz pasi is, no para. Mozulj ki a barátaiddal egy kicsit! Nagyon nehéz ez pár nélkül. Én tudom. Majának meg nem lesz ám semmi baja, ha pár órát a nagyi őrzi.
Olyan magányosnak tűnsz nekem ott az ország végén...
Wicca: Hogyhogy messze van Fehérvár? Szerintem a Kopaszi-gát pont 40 perc.... Én Etyekről jövök. Onnan 10 perccel kevesebb csak... Naaaaa, gyere!
Vica: Nagyon szépek a gyerekek. A hisztiket sajnálom. Nagyon nehéz lehet ez most Neked. Kitartás!
Házimunka: Mielőtt valaki azt hiszi, hogy én olyan házias vagyok.... Nekem is szalad a ház, pedig hetente 4-5 órában jön segítség, aki vasal, meg kitakarít és a kaja meg mostanában rendelve van. Igaz nekem nagyszülői segítségem nincsen....

Megmondom őszintén nálam hétfő a nagymosás, azaz pont ma. Ilyenkor legalább 6 adag ruhát kell mosnom. Hiába 6-an vagyunk nagy a család.... Szóval részemről úgy érzem, hogy még így is sok a házimunka....
Gabka: Jó a családi anyáknapi kép!