Szép napot!
Bellana
2004.05.05 07:15
A torokfájásom elmúlt de iszonyúan köhögök éjjel-nappal, már nem tudok mit kitalálni, semmi nem segít. A homeos bogyók nem váltak be nálam sajna.
2004.05.05 07:23
Most döbbentem rá, hogy ha a 35. héten már össze illik rakni a cuccot, akkor három hét múlva pakolhatok! Hogy szalad az idő, és még addig mennyi mindent kell elintéznünk!
Nálunk a gyerekszoba most még olyan dolgozó-féle, itt van a számítógép, meg egy csomó olyan cucc amit ki kell vinni. Nincs még ugye kiságyunk, a kisruhák még a szüleimnél vannak, mert ahhoz nekünk itt át kell rendezkedni, hogy be tudjam őket pakolni....szóval van még mit csinálni, de jövő hét szerda után már csak erre koncentrálhatok végre!!!
Bár május egy után mikor hallgattam a rádiót bemonták, hogy az első uniós baba 6 héttel korábban érkezett és a szüleit ez annyira meglepte, hogy még nem álltak sehogy a gyerek szobával.....Na remélem nálunk ez azért nem így lesz!!!! Drága gyermekem egyébként hihetetlenül aktív, szinte egész nap itt mocorog, meg dörömböl a pocakomban. Mondjuk éjszaka meg vagy alszik rendesen, vagy csak nagyon óvatosan mozog, mert akkor én is alszok!
Egyébként néha olyan érdekes mozgást érzékelek, mintha szabályos időközönként, kb. 2-3 másodpercenként ugyanazon a helyen kopogna, morzézna vagy nem is tudom mit csinál. Lehet hogy ilyen amikor csuklik? Ti tapasztaltatok ilyet? A pocakom meg úgy nő, mintha húznák, tegnap ahogy a hintaszékben ültem nyugodtan rá tudtam tenni a kávés bögrém és megállt. A férjem halálra röhögte magát, s megállapította, hogy most már tudja mire jó a sörhas.
A menű nagyon pazar volt, el tudom képzelni, hogy dicsértek!
Jóóóó, tudom, hogy nem esik ki, de gondolom egyre erősebb a nyomás a lenti dolgokra. 

Mintha magamat hallanám! Én is állandóan elhagyok, meg otthagyok mindent, aztán rohangálok kétszer is vissza. De én alapban is ilyen vagyok, egyszerően több dolgot csinálok egyszerre, és ilyen apróságokra nem tudok koncentrálni!
Úgyhogy ne aggódj, ez teljesen "normális" bár valóban tud bosszantó is lenni, de nyilván Ádi így imád ahogy vagy, a többi meg nem számít!
2004.05.05 08:35
2004.05.05 08:39
Ugy ettem, mint aki meg olyat sosem latott, a ferjem szerint rola mindenki azt hihette, hogy eheztet engem es szegyellte magat, hogy ugy falom a piacon
Dobalaom be a vitamint, nehogy elkapjam...
Hogy ha bennt sajtkukac, akkor kinnt is az lesz
2004.05.05 08:47
. A markajara nem is emlekszem, majd megnezem, de holland. 2004.05.05 08:49
2004.05.05 08:51

2004.05.05 09:07
2004.05.05 09:57
2004.05.05 10:19
Remélem meggyógyulok a talira.
2004.05.05 11:54
.
. A naplómat nézegetttem a gyerekeimről, ugyanis az első perctől vezetem, mióta csak a pocimban vannak. 2004.05.05 11:56
Ne húzd fel magad, mondom én, aki ugyanilyen tipus. Azért nyugi. Ha megsértődik amiért ti intézitek a saját életeteket, hát lelke rajta! Nekem apósom ilyen, azzal a különbséggel, hogy ő csak az ötleteket adja, kivitelezésben nem segít és utána meg van bántva, ha mégsem úgy van ahogy ő gondolta.
2004.05.05 12:11
2004.05.05 12:31
Anyudnak puszi, és vigyázzon csak rád!
Hát kijut nektek belőle, de csak jobb lehet! Ma a férjed elintézi amit kell, és spuri haza épségben!
2004.05.05 20:49
2004.05.05 20:53
De hát a fejemnél állt, ugye az ember lába között a doki és a szülésznő kurkászik. Nem is tudom minek vetítenek ilyet amikor ezt így úgysem látja a férj. Én viszont elpityeredtem, alig bírtam magammal, hogy nem bőgjek hangosan, úgy meghatódtam. Eszembe jutott Dani születése és az a katarzis mikor rámtették...
Kicsit átlátszó.
Akkor a talin bemutató!!!
M volt a dokinál?
Láttad a "Balfácán" c. filmet: Pierre Richard és Gerald Depardieau főszereplésével? Bocs ha nem jól írtam a neveket, nem tudom, hogyan kell. Na, időnként hasonlóképpen érzem magam.
Addig is ezt küldöm neked:
További jobbulást!!!!
Nem mondom, megérte.

2004.05.05 21:20
Amúgy amit ma este rendezett és rendez, az valami szürnyűség!!! Én nem tudom, mi baja van! Érzi a frontot???
Ilyenkor nálunk is ez van
Vitacolant adtad neki rendesen? Jobbulást neki!
Abban jössz majd? És a mellszívó! Csajok, tényleg nem fogunk mi fizetni!
2004.05.05 22:26
De kaptam az egyik kis pruntyokemtol egy csokor orgonat es az tokre felviditott
Odaig vagyok erte
Szuper!
Holnap ismet irany a gegeszet
Mar ugy is regen latott a doktor neni
A koncert az megvan minden nap
2004.05.05 22:29

2004.05.06 05:48
2004.05.06 06:32
Legalább veled megtörtént már ez a csoda is, bár az öregember nem semmi lehetett. Szóval Edina is nagyon aktív lett. De Neked fájdalmat is okoz, ha mozog? S mit jelentenek ezek a jóslófájások? Remélem azért bírja még a csemetéd! Hány hetesek is vagytok? Ez meg milyen hülye rendszer, hogy már az ovis felvételért is ennyit kell küzdeni! Olyan dolgokat tudok meg tőletek, hogy hihetetlen! Azért szorítok nektek, remélem mégiscsak felveszik a Hercegnőt! Egébként az anyakönyvire kérdezz rá a kórházban, mert például nálunk is elvileg 1 hónapnál nem régebbi kell, de aki helyben kötött házasságot, annak elfogadják a régit is, hátha a ti kerületetekben is van ilyen kedvezmény. Egyébként erről jut eszembe, hogy az eredeti kell vagy fénymásolat is és azt ott kell hagyni? Bár gondolom egy másolatot csak tudnak ott is készíteni, ha kell nekik...így ezt a kérdést meg is oldottam
Remélem azért Daninak nem lesz komoly baja és remélem tudtatok aludni is! Küldök egy nagy ölelést, hátha ebből egy kicsit erőt tudsz meríteni!!!! 2004.05.06 06:44
Teljes felújjítás!? Hát az még normális esetben is húzós! Jól belevágtatok. Remélem Tibi majd fog tudni segíteni és mire jön a baba rendben lesz minden! 2004.05.06 07:13
Mar ketsegbe van esve, hogy nem hallgat ra a gyerek...
Egyszer meg elment az egesz hasam jobbra es ugy maradt vagy 3 percig.Nevetseges latvanyt nyujtottam, a pocim torz volt es feloldalas
2004.05.06 07:28
2004.05.06 08:26
Gyógyulgass addig is!
Pedig én még csak most leszek 26 hetes.
A profilodban lévő cím az jó?
Aranyos.Nekem most lenne időm írni,de mivel a két nagyobbnál nem írtam,nem akarom,hogy később esetleg rosszul essen nekik,hogy Őket nem úgy vártam,vagy valami ilyesmi.
Nyamm... 2004.05.06 08:35
Kitartás!!!
Megkaptad a számomat?
2004.05.06 08:35
, és bemutatta a szülésznö a müszereket és egyéb "nyalanksagokat" (fogo, vakumnemtommi). Elmesélte, hogy milyen a csaszar akkor ha elöre programozott és milyen, ha szükséghelyzetben alkalmazzak.
) 2004.05.06 09:01
2004.05.06 09:26
Kamillás gőzölést kipróbáltam, Paxirasolt viszont még nem vettem. A kiflim köszöni szépen jól van, szerencsére a férjem nem sajátította ki magának. Én nagyon élvezem és ezek szerint Noémi is fogja ha nagyobb lesz.
2004.05.06 10:12
Párom vasárnap vagy hétfő hajnalban megint elindul hazafele, remélem most meg is érkezik.
Nagyon elkeserítő!
Aranyosak vagytok és örülök, hogy vagytok nekem!
Ma már jobb a kedvem és igyekszem megőrízni. 2004.05.06 10:59
2004.05.06 11:56
Csak ne egyszerre szüljünk,hanem mondjuk 1 nap eltéréssel.
Azért én még reménykedem,jó?
2004.05.06 13:51
2004.05.06 15:59
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint