Szállás ügyben, Vera, végig böngésztem azt az oldalt amit belinkeltél, 3 olyat találtam ami szóba jöhet, próba képen írtam nekik mailt, aug. utolsó hétvégéjére kértem ajánlatot, egy vette a fáradtságot, és válaszolt, hogy ők nem fogadnak el üdülési csekket, a többi még ezt sem pedig ennek 3 napja....
Nekem a déli parton lenne egy hely, amit tudod, az M7-es végénél, Pesthez nagyon közel van, esetleg nézzetek rá...de itt nincs bor sajnos

csak ha viszünk....
http://www.gabriellapanzio.hu/cms/ Viszont árban jó lenne, és nagyon közel van a szabad strand is...
Ezzel kapcsolatos utolsó kérdésem, szerintetek be merjük vállalni az utolsó hétvégét, vagy akkor már nagyon rossz idő lesz??? Várnám a véleményeket!
Boni: ez a kajával szemdörgölés nálunk is rendszeres

a füléig maszatos szokott lenni

A túró krémet köszi, de a Bolonyai tekercs is megmozgatta a fantáziámat

annak is el lehetne kérni a receptet? Egyébként pedig, hogy neked mennyi mindenre futja az energiáidból, döbbenet

Nagyon jók ezek az anyák napi keretek, köszi

Zsiginek nagyon nagyon sok Boldog névnapot kívánok!!!!
Dia, kijavítottam, én iszom a Karamalc-ot még most is, nekem továbbra is működik, bár a tejtesónak már nem jut, de Málnusnak bőségesen. A Velencei tavat én is szeretem, csak az az ellenérv van, hogy ha vannak akik a Balcsin ingyen is tudnak aludni, akkor ne verjünk senkit felesleges költségekbe....
Sushy: remélem ti is szerencsésen hazaértetek, este elküldöm mailben a képeket!
Mi holnap a Pécsen a Mecsek extrémben fogunk majálisozni, szuper kis hely, Panna, nem jöttök? Keresek képek a tegnapi minitaliról
Emesedora, druszám is nagyon eltűnt...
Sziszka