Nikici,
Nincs valami rokon vagy ismerős, akihez oda tudnál menni egy-két hétre? Bár szinte biztos, hogy akár otthon is megvárhatnád a szülés beindulását, én sem szeretném megkockáztatni.

Mennyi idő ajtótól ajtóig a Sote? Van, aki bevigyen, ha előbb indul be a szülés?
Amikor dokihoz megyek, egy kis papírkára fel szoktam írni a kérdéseimet, különben én is elfelejteném.
Boo,
Boldog Születésnapot így utólag!
Ő BELŐLÜNK VAN, ÉS RÁNK FOG HASONLÍTANI!!!
Az első része ok, de nekünk a második eddig nem jött be.
007,
Ha be akarod adni Hugit estére, szerintem simán felrakják a polcra, nem hiszem, hogy nyafognának miatta. Nekem mondjuk pont ez az elképzelhetetlen, mert kitör belőlem az anyatigris, ha el akarják vinni.

Natinál még az a két óra is örökkévalóságnak tűnt, amikor a doki vizsgálta, Szabinál meg jelenetet rendeztem, mert az egyik éjszaka nem mehettem le hozzá.
A másik pedig, hogy nem egészen négy éve is más volt a helyzet, akkor jobban hasonlított arra, amit ismerősöd írt le, mint ami nálatok volt. Ki tudja, mi lesz majd a nyáron?
Tabati,
A tuti megoldást szopis melltartóra azért nem tudom.

Ami azért valószínű, hogy a mell alatt mért érték nemigen fog változni, az még kevesebb is lehet, próbálj olyant találni, amelyiknek a száma jó, de azért elég hosszú a kapocs rész, hogy egy kis igazítás beleférjen.
A kosár az más helyzet. Nekem általában C kell, de szülés után a D-ből is majd ki akartam esni, ott a tuszkolás ment, abszolút Playboy nyuszi jelleget öltöttem. Amit most hordok, abba elég lazán beleférek, van még benne hely bőven.
Szoptatáskor ha tele a cici, átlag 100-200 ml van benne, ha egy ekkora folyadékmennyiséget még beleképzelsz a melltartóba, akkor kb jó helyen jársz.
A súly az tényleg komoly gondot okozhat. Az első időkre jellemző az én és a melleim kimegyünk reggel pisilni érzés. Pár hónap után viszont, anélkül, hogy a tejtermelés visszaesne, ez az érzés eltűnik, sokkal puhább és kényelmesebb lesz az egész. Az elején a feszességet nem csak a tej okozza, hanem ödéma is és még növögetnek/tágulnak a kis tárolók odabent.
Aki szoptat felejtse el a hason alvást a szülés után!
Ha nem idegenkedsz a műszáltól, az hasznos, mert pár darab elég, kimosod és néhány óra múlva veheted is vissza. Éjjel hasznos, ha melltartóban alszol.