A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

A cukor miatt a diabetológusom jobban örülne neki, ha bent lennék. Legalább nem kell majd nagy hassal a végén naponta menni ctg-re stb. ott leszek kéznél :lol: :lol: . Amúgy is Férjem kedves ismerőse a nődokim :D :D ! Gondolom ha akarok majd kimehetek a Párommal ügyet intézni (Tgyás egyeztetés stb.), de alapjában majd eltelik. Jönnek Szüleim is Pestre, amíg a Párom a költözést intézi Anyum főz majd :lol:

Csak lightos progi...egy kis takarítás, pakolászás, pihizés, meg egy séta..semmi extra..majd holnap csavargunk nagyot, akkor Párom sem lesz fáradt!!! Tegnap hajnalban ment dolgozni és majd 9:30-ra jön. És már 1/2 2-kor fent voltak mert munka volt

Tickerplayground.com
breki76

Bond!

Jobbulást a Kisfiadnak!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

breki: nálam is hasonló a szitu, meg majd csinálni szeretnék egy kis husilevest. úgy megkívántam tegnap. és már azon is gondolkodtam, hogy egyedül nekiállok a komód összeszerelésének, ugyanis az még mindig nincsen összeszerelve :twisted: én meg már olyan kíváncsi lennék rá, hogy milyen lehet.

Nekem is hamarabb be kell majd feküdnöm, mivel Szolnokon lakom, de Bp-n szülök, igaz nem is bánom, azért csak jobb lesz úgy. Másrészt meg ez nem olyan kórházi bent lét, mint amikben eddig volt részem... :? hiszen itt manókánkról van szó, és én már úúúgy várom, hogy láthassam, megfogjam, leharapjam a azt a nagy tappancsát :lol: :lol:

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo: nagyon tetszenek a ruhák, kíváncsi vagyok milyen lesz a Tiéd, ezekből összekombinálva, mert nagyon szépek. :D :D Szerintem nem kövérítene rakott anyagból sem, ezen amiatt tűni úgy, mivel ez mell alatt nincs összehúzva, és azok a fazonok szerintem egy kismamának nem előnyösek, de másiknál nagyon jó a mellrész alatti díszítés :wink:

A 4D-s képekkel mi is pontosan így vagyunk: a lakásban kettő ki van téve (még 12 hetes kori), a mostaniak pedig a számítógép asztalon háttérképek, én is sokszor csak nézem, meg az apja is, és csodáljuk :lol: :lol: Apja reggelente amikor kapcsolja be a gépet, és várja amíg betöltsön mindent, mindig ezt mondja: " azért nagyon szép ez a gyerek" :lol: :lol:

Tegnap pont Te jutottál eszembe a Cora parkolóban, a harcaiddal kapcsolatban :lol: :lol: Ugyanis nekem is olyan "kedvesen" odaszólt egy fickó...ahogy a múltkor beszéltük, mi is mindig hátul parkolunk és keresztben, hogy ne álljanak mellénk, ajtónyitások, bevásárlókocsik miatt...erre ez a barom odaszól, amikor kiszállok: "Nem tanított meg az oktatód parkolni?!" Először csak néztem, mondom ez normális vajon, mi köze hozzá?! És utána mondtam Neki, hogy megnyugodhat tudok parkolni, és éppen azért állok így, hogy az ilyen béna sofőrök mint ő, ne álljanak mellém, és tegyenek kárt a kocsiban...erre bekussolt, nem tudom mit képzelt?! majd csendben szót fogadva bepakolok egy helyre, na nem! :lol: :lol:

f.nikici

jelentem szerelem a komódot, már nem sok van hátra csak egy fiók, mivel meg kell várni apát, mert nincs előfúrva rajta kettő lyuk :twisted: :twisted:
de még a két nyithatós ajtót felteszem, meg a nem kész fióknak a sínjét, de végre már ez is kész lesz :lol:

f.nikici

Nikici,
Nincs valami rokon vagy ismerős, akihez oda tudnál menni egy-két hétre? Bár szinte biztos, hogy akár otthon is megvárhatnád a szülés beindulását, én sem szeretném megkockáztatni. :roll: Mennyi idő ajtótól ajtóig a Sote? Van, aki bevigyen, ha előbb indul be a szülés?
Amikor dokihoz megyek, egy kis papírkára fel szoktam írni a kérdéseimet, különben én is elfelejteném.

Boo,
Boldog Születésnapot így utólag! :D
Ő BELŐLÜNK VAN, ÉS RÁNK FOG HASONLÍTANI!!!
Az első része ok, de nekünk a második eddig nem jött be. :lol:

007,
Ha be akarod adni Hugit estére, szerintem simán felrakják a polcra, nem hiszem, hogy nyafognának miatta. Nekem mondjuk pont ez az elképzelhetetlen, mert kitör belőlem az anyatigris, ha el akarják vinni. :lol: Natinál még az a két óra is örökkévalóságnak tűnt, amikor a doki vizsgálta, Szabinál meg jelenetet rendeztem, mert az egyik éjszaka nem mehettem le hozzá. 8)
A másik pedig, hogy nem egészen négy éve is más volt a helyzet, akkor jobban hasonlított arra, amit ismerősöd írt le, mint ami nálatok volt. Ki tudja, mi lesz majd a nyáron? :lol:

Tabati,
A tuti megoldást szopis melltartóra azért nem tudom. :lol: Ami azért valószínű, hogy a mell alatt mért érték nemigen fog változni, az még kevesebb is lehet, próbálj olyant találni, amelyiknek a száma jó, de azért elég hosszú a kapocs rész, hogy egy kis igazítás beleférjen.
A kosár az más helyzet. Nekem általában C kell, de szülés után a D-ből is majd ki akartam esni, ott a tuszkolás ment, abszolút Playboy nyuszi jelleget öltöttem. Amit most hordok, abba elég lazán beleférek, van még benne hely bőven.
Szoptatáskor ha tele a cici, átlag 100-200 ml van benne, ha egy ekkora folyadékmennyiséget még beleképzelsz a melltartóba, akkor kb jó helyen jársz.
A súly az tényleg komoly gondot okozhat. Az első időkre jellemző az én és a melleim kimegyünk reggel pisilni érzés. Pár hónap után viszont, anélkül, hogy a tejtermelés visszaesne, ez az érzés eltűnik, sokkal puhább és kényelmesebb lesz az egész. Az elején a feszességet nem csak a tej okozza, hanem ödéma is és még növögetnek/tágulnak a kis tárolók odabent.
Aki szoptat felejtse el a hason alvást a szülés után! :lol:
Ha nem idegenkedsz a műszáltól, az hasznos, mert pár darab elég, kimosod és néhány óra múlva veheted is vissza. Éjjel hasznos, ha melltartóban alszol.

Kép KépKép
lorca

sziasztok

Boo

Én is a felső ruhára szavazok az alsó szabásmintájával :)
Biztosan nagyon csinos és nőies leszel!
Müzli nagyon harcias, jobbulást a lábának. És a tiédnek is természetesen :D

Ancsurti

Tudom hogy hasátmérőt adtak meg, az volt 78mm. Ebből számoltam kerületet és így lett kevéske. Ha az utóbbi időben nem változott a Pi értéke akkor jól számoltam.. De már mindegy is, csak aznap aggódtam egy picit.

Ma reggel egy picit rosszul lettem ilyen idáig még nem volt. Megmértük a vérnyomásom de teljesen rendben volt. Viszont olyan ájulás előtti érzésem volt, hőhullám kézzsibbadás fulladás, és ezerrel dolgozott a szívem úgy érztem kiugrik. De aztán pár perc múlva elmúlt. Nem tudom mitől lehetett, a felkeléstől és a reggelizéstől nem merülhettem ki :)

Tegnap este kaptam kölcsön egy szívhanghallgatót. Persze azonnal ki is próbáltuk és elsőre megtaláltuk Lócit. Bip-bip-bip-bip
olyan jó volt hallani. Aztán este megint akartuk hallani de nem találtuk. És ma reggel sem. Pedig éreztem hogy ficereg ide-oda. Lehet hogy csak akkor lehet megtalálni amikor alszik?
Vendég

Sillia,
Néha nehéz megtalálni a szívhangot, ha kicsit máshogy fordul. Van hogy az egész pocim csurom víz, mire belövöm, keresd rendületlenül, meglesz az. :D Ha jobban kell keresni, néha csak akkor hallani, ha jól belenyomom a szenzort a pociba, főként alulról, ami persze neki nem tetszik és arrébb megy.

Kép KépKép
lorca

sillia: na még jó hogy nem vettem szívhang hallgatót, biztos minden bajom lenne, ha nem találnám :lol: nem tudtam, hogy ez ilyen, hogy keresgélni kell. :roll:

lorca: a párom itt melózik Szolnokon, szóval bármi van ő hazajön és indulunk is. A doki azt mondta, hogy ha itthon indul be a szülés pl. a 34. héten akkor sem essek pánikba, nem megy az olyan pikk-pakk, és legalább annyival is telik az idő...Azt mondta vannak szülő női Zalaegerszegről is. :shock: Őnekik biztos neccesebb. Nekünk ajtótól ajtóig (forgalomtól függően) kb. másfél óra, de ha nincs csúcs Bp-n akkor 1 óra. A sógornőmék ott laknak, de én nem szívesen költöznék oda senkihez, inkább itthon vagyok, itt nyugisabb vagyok. A papíros ötletedet meg megfogadom :lol:

Szerintetek késő még ha 4 hét múlva megyek a dokihoz a szülésznőt megkérdezni?? Május 28-án kell mennem legközelebb. Akkor 34-35 között leszek.

f.nikici

Nikici,
Nekem olyasmi még az eszembe se jut, hogy a baba beindul a 34. héten. :lol: De ahogy számolom, mire befekszel, az már a 38. betöltött hét után lesz. Addigra Szabi már kint volt.
Irtam egy privit. Ha május végén kérdezed csak a szülésznőt, akkor legkorábban júniusban találkoztok, mert azért csak kell vele is időpontot megbeszélni. :roll: Szerintem próbáld Riát hívni, ha szeretnél vkit biztosra, mert ha nem is ér rá, akkor ő tud ajánlani valakit. Tudom, hogy nehéz így bízni vkiben, de benne tényleg lehet. :wink:

Kép KépKép
lorca

Megtaláltam :) :) :) :)

Igaz hogy teljesen máshol mint tegnap de bip-bip-bip-bip-bip.....
Vendég

Lehet, hogy velem azért nem kötözködnek soha, mert mostanában mindig a férjemmel vagyok, aki 185 centi, 110 kiló, és 50-es karja van?!?!?! :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Már nagyon-nagyon régen jelentkeztem utoljára, mivel sok esemény zajlik körülöttünk. Sikerült házat vennünk vidéken, így a kislányunk már kertes házba fog haza menni, aminek nagyon örülünk. Az adás-vétel és a ház berendezése sok időmet lefoglalta, és közben még dolgozom is, bár most már csak 2 hétig.
Amikor még szerepeltem a táblában, akkor a megérzésem alapján kisfiút vártunk, de már régóta egyértelmű, hogy kislány a pocaklakó.
Néha próbáltam olvasni Titeket, és örülök, hogy mindenki jól van, és szépen növekszik, kerekedik.
Míra jól érzi magát odabent. A 31. héten 1,5 kg a súlya, és ez a kép a héten készült róla. A pocakos képem pedig pár napja. Szerencsére még elég aktív, mozgékony vagyok, amire most még pár hétig szükségem is lesz, 8 kg plusznál tartok és nem dagadnak a végtagjaim.
Mindenkinek további jó egészséget kívánok!

Kép Kép

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Zengjen a dalunk, pajtás,
Fákon újul a hajtás,
Fogadjuk a tavaszt dallal!

Itt van május elseje,
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet,
Szállj csak, zeneszó, ének,
Ébreszd fel a magyar népet!

Népek tavasza, téged
Hív ez a vidám ének
Béke legyen a világon

Itt van május elseje,
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet,
Szállj csak, zeneszó, ének,
Ébreszd fel a magyar népet! Kép
Vendég

Merion

Milyen aranyos pufók a kislányod :D :D :D :D :D
Vendég

Köszi Sillia! :) Mosolyog, attól is kicsit kerekebb, de alapvetően az én arcom is ilyen. Már nem sok helye van odabent, és többnyire valamelyik nagylábujja a homloka közepén pihent. :D

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok!

Olyan jó, nem kell a kórházba rohanni, hanem itt ülünk egymás mellett a kanapén, és még netezni is van időm!! :D :D

Boo!
Nálunk már itt van a 7. évad első néhány része (úgy emlékszem, hogy 8), csak mi mindig megvárjuk az összeset, és egyben nyomjuk le. A tesómék már megkapták a köv. 4 részt, szóval apránként összejön! :lol:
Egyelőre még csak a rendes filmet néztük meg (kb. másfél órás), amihez majd kapcsolódik a 7. évad.
Én semmilyen sorozatot nem nézek tv-ben, egyedül a 24 és a a prison break az, amit nagyon szeretek, de azokat is csak dvd-n, ömlesztve, maratoni hétvége keretében.

Megvettem a légzésfigyelőt, itthon kipróbáltuk (nem feküdtem rá, mert most már 68 kg vagyok, gondoltam nem sokkolom azt a szegény érzékelőt), és tök jól működik. Úgy örülök, hogy ilyen jó áron sikerült venni!!! :) :) :)

Csináltam finom rakott krumplit, meg epres tortát annak örömére, hogy végre itthon a kis család! :P :P
Minden nagyon finom lett. Aztán elmentünk (mankóval, autóval) fagyizni is.

Boo! nekem tegnapelőtt éjjel ugyanez volt (vádligörcs), de én ha lábujjhegyen lefelé nyomom a lábam teljes erőmből, akkor abbamarad. Után még sétáltam a szobában, meg jól megnyomkodtam a helyét. Persze tegnap még nagyon fájt, úgyhogy sokat masszíroztam. Még ma éjjel is sántikálva tudtam kimenni pisilni, de aztán reggel bejáratódott, és most már csak picit érzem.

Breki! Te olyan gondos vagy!! Szerintem én még a fésűt is itthon fogom hagyni, nemhogy fésű tisztító kefét! :roll: :roll:
(Bár nekem nagyon rövid a hajam, és csak elvétve szoktam fésűt használni... igazából nem érdemes elővenni sem)

Kép
katy76

Jéé! a 8-as szám helyére ez szúródott be: 8)
De azért, mert a 8-as után bezártam a zárójelet, és máris egy emotikon lett belőle. :D

Kép
katy76

Katy

Örülök hogy végre nyugodtabb és boldogabb napok jönnek számotokra. Megérdemlitek :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én is baromi sokat szenvedtem a lábgörcsöktól,amik rendszerint hajnalban értek.Volt,h a könnyem is kijött a fájdalomtól.Napokig nem bírtam utána járni,annyira beállt az az izom. Kb 2 hete elkezdtem a magneB mellett magnézium pezsgőtablettát is inni (reggel 2 magne,délben pezsgő,este 2 magne),azóta egyszer sem jelentkezett a görcs. Úgy tűnik a pezsgőtabletta hatásosabb..
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy így betörök hozzátok. Néha olvasgatlak benneteket, amikor a terhességemmel szeretnék foglalkozni. Én július közepére várom 4. gyermekünket. Az elején be akartam hozzátok kapcsolódni, de rájöttem, hogy egyszerűen nincs rá időm, így csak néha néha bekukkantok, hogy mi van veletek. Így gyakorlatilag csak 10-20%-át olvasom a levelezésnek (iszonyúan termékenyek vagytok). De nagyon aranyosak vagytok, egy kicsit a szívemhez is nőttetek. Együtt izgultam Minimanóval és Siliával annak idején, örülök minden jó leletnek, remélem nem veszitek rossz néven tőlem. Múltkoriban olvastam tőletek, hogy mi a véleményetek a megcsalásról, házasságtörésről. Azóta nem hagy nyugodni a téma. Mi a férjemmel hiszünk Istenben, és ez ebben a témában egy óriási kapaszkodó. Hisszük, hogy egy test és egy lélek vagyunk és házasságunkat nem lehet felbontani. Nagyon nagy biztonságérzetet ad, persze tudom, hogy vannak kivételek, és hívők között is félrelépés, válás, de sokkal kisebb arányban. És a problémákhoz is másképp áll az ember, ha tudja, hogy meg kell oldani, nem lehet csak úgy kilépni belőle. Felnőttként tértem meg, és emlékszem még hitetlen életemre. Valahogy az élet sokkal bizonytalanabb volt, nem voltak meg azok az értékek, amelyek mostani életemet meghatározzák. Fiatalon könnyen belementem egy házasságba, el is váltam. De ez ma már a múlté. Remélem, nem veszitek rossz néven, hogy leírtam a gondolataimat. Szeretném még két szerzőnek a könyveit ajánlani házasságról gyereknevelésről, melyekben a szeretet kapja a fő hangsúlyt, talán ismeritek is Gary Chapman és Ross Campbell könyveit a Harmat kiadótól (Egymásra hangolva, Életre szóló ajándék, Családi összhangzattan stb.).

Szép hétvégét kívánok Nektek.

Máriá
máriá

Boo!

Gyönyörű a kis Miron!!! De látom akár csak mi Fiúnk, nem fordul premier plánba a kamerába :lol: :lol: ! Hiába csak Fiúcska :D :D !

Katy, dehogy vagyok gondos...ha az lettem volna nem most ugrik ez is be...kíváncsi vagyok mi fog mégis itthon maradni. Na jó az nyilván előfordul, hogy a wc papír ülőke, wc papír elfogy, csak nem spájzolhatok be, majd hoz a Párom, meg mosni is fog, azért 30 új pizsit nem veszek :lol: ! Így is annyi pakkom van már, hogy lehet, hogy kivágnak velük együtt :wink: :oops: ! Mondjuk amire leginkább figyelek, hogy inzulinom+gyógyszerek+vitaminok+ a pumpámhoz szerelékek legyenek bőven!

Máriá!

Gratulálok a 4. Gyerkőchöz! Kisfiú vagy Kislány lesz??? Fú ezek a könyvek jól hangzanak, majd megkuksizom őket az tuti!!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Én nem tudom mi van a babanet-el,de tegnap sem sikerült feljönnöm rá,pedig itthon minden rendben volt a net-el. Na mindegy! Jó sok bepótolni valóm van,visszaolvasás szempontjából:)
A vádligörcscsel én is megszenvedtem már,iszonyatosan tud fájni,én is itt sírtam,apa meg próbálta kimasszírozni.
Boo! Nem lehet kellemes egy ilyen anyóssal :cry: Én sem értem néhányukat,nemhogy örülnének,hogy a fiuk boldog és van egy szuper felesége/barátnője. Nekem nagy szerencsém van anyósommal,halál jó fej,nagyon jól kijövünk egymással.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!

Ez tényleg szerencse...az ilyen Anyóst jól meg kell becsülni, mert ritka, mint a fehér holló!!!

Erről jut eszembe...régi vicc. Egy nő a fodrásznál meséli a barátnőjének:
-Te képzeld a vejem egy szuper ember...most mentek el Balira a lányommal és még egy gyönyörű szőrmebundát is vett a lányomnak. Bezzeg a menyem, az a szemét kurva, folyton kizsigerelné szegény fiamat. Kikövetelte, hogy menjenek el Balira és még egy szőrmebundát is kért ajándékba!

Szóval van egy ilyen mondás: a lányom a lányom, a menyem a menyem.....

De amúgy nem is tudom mi a jobb, ha valakinek folyton mindenbe beleszól az anyósa, de mondjuk segít is, de levakarhatatlan, vagy ha semmiben nem segít, lusta, élősködő és dilinyós, de legalább nem kell adni a szavára, mert akkora marhaság amiket mond, hogy csak röhögni lehet rajta....???? :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Hát, csajok az egyik szemem sír, a másik üveg.
Sikerült eladni a kanapénkat, most vitték el. Majd' 2 év után váltunk meg tőle. Nem szívesen tettük, de hosszútávon nincs más megoldás. Csak úgy a szívemhez nőtt, annyi jószolgálatot tett, hogy megkönnyeztem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

(Nem semmi gyerekem van. Ha túl nagy a falat vagy túl sok van a szájában, akkor nem ám még jobban összerágná, hanem kiskezével szépen utánanyúl és megpróbálja letuszkolni. Naná, hogy hányás a vége... :? :? :? :? :? :?
Amúgy jobban van -köszönjük a drukkokat :wink: -, de majd később még jövök és beszámolok az eddigiekről)

Kép
Kép
200907?

sziasztok!
először is Boonak gy utólag is Boldog Szülinapot!

007!
szülinapi tábla azért nem volt felraka áprilisba,mert nekem senki nem
volt feljegyezve,de Boo majd teszem is a táblába hétfőn.

mindenkinek gratula a 4D-s képekhez.nagyon cukik...

rólam:
szerdán délelőtt shoppingoltam páromnak és a kislánykánknak,aztán
délután próbálkoztam feljutni a babanetre,de hiába.
csütörtökön uhu majd utána ballagás és az azutáni buli...

lánykán nagyon sokat nőtt 4hét alatt.
BPD 71mm
AC 249mm
FL53mm
HC274mm
OFD101mm

becsült súly 1279g
élő magzat medence végű fekvésben..(befordulásra még mi is
várunk)

tegnap pakolásztunk még sokat.
ma pihi majd ha felkelt(éjszakázott) a párom megyünk a szüleihez...
és szerintem jövőhéten elhozzuk a kiságyat és a pelenkázót is megrendeljük
és elkezdünk megenni mi is minden kis apróságot...

képeket majd késöbb tudok feltenni...

sorry,ha nem sikerült mindenre ragálnom...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Én most anyuéktól írok, mivel Apa dolgozik, így hazajöttem szétnézni. Ja, az újaknak, és néha bekukkolóknak üdv!:)

lorca: de szerinted nem baj ha csak így felhívom a szülésznőt? nem kellene a dokimat megkérdezni erről? nem lehet ebből nézeteltérés, szokták így? Mivel őneki még erről nem szóltam, hogy szeretnék szülésznőt is fogadni :roll:

katy: örülök, hogy jól vagytok, már rátok is rátok fér a nyugalom! :wink: Mi is amikor megvettük a légzésfigyelőt kipróbáltuk, de ha ráfekszel az nem működik, akkor nem jelez, ha nem veszel levegőt, 30 mp után sem jelzett be. Több üzletbe rákérdeztem, össze-vissza beszéltek fogalmuk sem volt, sőt hülyén néztek ránk, hogy ráfeküdve is kipróbáltuk. :shock: Egyik helyen azt mondták, csak akkor jelez, ha a szívverés nem szabályos vagy leáll :shock: hát akkor már cseszheti az ember...a másik helyen meg azt, hogy akkor jelez, ha egy bizonyos súlynál nem nagyobb fekszik rajta...hát nem tudom. de a kezes teszt az működött :lol:

boo: nagyon szépséges Miron!! Olyan kis édes! :wink:

csibe: akkor a méretek alapján kezdek aggódni, hogy nekünk óriásbébink lesz :lol: :lol: Nekem kereken 1600 gramm Dorkili :lol:

f.nikici

Bond!
Akartam kérdezni, hogy Manó jobban van-e már, de olvasom, hogy igen. De jó.
Palacsintáimat kizárt, hogy megmutassam. Viszont apa tegnap reggelire isteni pancake-et rittyantett. Tudjátok az a vastag amerikánus palacsinta. Juharfaszirupba tumkoltuk, fincsi volt.

Marietta!
A vajúdást illetően nekem mindkétszer nagy terveim voltak, hogy ilyen meg olyan pózban fogom csinálni, de végül vhogy mindig a fekvés, féligülés esett jól. A melegvizes fürdő (azt még itthon idulás előtt csináltam) Szonjinál pl. kifejezetten rosszul esett, ki is jöttem a kádból hamar. Marcinál meg azért ültem bele, hogy lássam, hogy tényleg szülünk-e mert már előtte kétszer is voltak olyan jóslók, hogy azt hittem szülni fogunk, aztán reggel arra ébredtem, hogy nem szültem meg. Sztem ezen kár előre gondolkodni, amjd adja magát, hogy mi esik éppen jól. Meg kinek ez a póz, kinek az a póz jön be.

Ancsurti!
Ha vízben akarsz, akkor minél később induljatok be a kórházba és csobbanj otthon. Sajnos ez a legtöbb amit tehetsz adott keretek között :(

Hálóing: sztem nem muszály gombosnak lennie, ha naci-felső kombináció van, akkor a felsőt fel lehet húzni, hogy a babó tudjon szopizni. Bár lehet, hogy első babánál kényelmesebb ha legalább erre nem kell figyelni, csak előkapni a cicit.

Katy!
De jó, hogy végre otthon van apa is.

Tabati!
Ámulok, hogy a kínai boltban mennyi minden beszerezhető, nem is gondoltam volna.

Boo!
Első ruhából az alja, másodikból a teteje (mondjuk nem is látszik belőle több).
Vádlim nekem is iszonyatosan be tud éjjel görcsölni, általában az szokott segíteni, hogy pipába feszítem a lábfejemet és ha szerencsém van, akkor nem görcsöl be. Nyújtózkodni egyáltalán nem tudok, mert akkor tutira begörcsöl.
Müzli labikójának jobbulást!
Miron képekhez neked is gratula, attól még szépen kivehető, hogy nem fordult szembe.
És én is aludtam ma egy jót 9-től. (Marci uis már fél 7-kor simogatta az arcomat, hogy keljek már fel, aztán 10-kor ő is bealudt)

Kispiskóta!
Nagyon jól sikerült képeket kaptatok, gratula. És ahogy Breki írta, sztem is hasonlít a bátyóra.
Marci pocakban kép is tündéri

Nikici!
Én nem hagynám enyire későre a szülésznő választást, ha már választassz, ismerd megm inél hamarabb, legalább ő is jobban képben lesz rólad.

Merion!
Gratula Mírához, ti si milyen jólsikerült képet kaptatok. Meg az új házhoz is.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Ha véletlenül valaki még nem vett, eladó 2 doboz original Avent cumi. 1 doboz 1.200,-Ft. 0-3 és 3-6 hóig. Sikerült kapnunk még 2 garnitúrát a már beszerzettek mellé....

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

Csak egy gyors kukkolás, mert nem sokára indulunk a gyerekekkel moziba.
Tegnap szülinapoztunk. Aztán délután apa összerakta a gyerekbútort, ma meg a kiságyat. Ma még vettünk szőnyeget is, meg a függönyt is kinéztem, nem lesz funkciója, csak dekorként lesz fent, hogy hangulatosabb legyen a szoba. Képek hiányoznak még a falról. Holnap kimosom a ruhákat, aztán kivasalom, és jövőhéten bepakolom a kórházi cuccot is.
Teszek nektek képeket is.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi, ez nem Szamos féle tejszínes csoki torta? Nyammmmmmmmmmmmmm!!!
Szép lett a szoba!

Boo, Miron is tündéri hapsi!!!

kispiskóta

Gabi!

Nagyon szép a szoba! Kisfiadnak meg Happy Birthday!!!!!

Mi lehet PAGIKÁVAL???? Nagyon kíváncsi vagyok Rájuk.
Nekem már most is akkora a pocim, hogy alig-alig bírom, ma egy védőnő ahol voltunk azt mondta, hogy húha...jó nagy Baba lesz! Hát nem, a Baba nem túl nagy, csak anya pocija, az túl nagy....mondjuk tényleg nem tudom, hogy a méhlepény ami elől van és 4cm ennyit számít....minden esetre totál különc vagyok (kiskoromban is mindig az voltam), de Istenemre mondom, ezt nem én akarom (ellenben akkor)...1., cukorbeteg vagyok, 2., Rh negatív, 3., Mellső fali a lepényem...egyikről sem tehetek, de mégis a Kismamák nagy százaléka nem ilyen, de hogy minden 1x-e????? Nem baj, amíg Bogyóka egészséges kit érdekel...csak kicsit fura, hogy így begyűjtöttem mindent!!!

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!

Nagyon szép a szoba! Kisfiadnak meg Happy Birthday!!!!!

Mi lehet PAGIKÁVAL???? Nagyon kíváncsi vagyok Rájuk.
Nekem már most is akkora a pocim, hogy alig-alig bírom, ma egy védőnő ahol voltunk azt mondta, hogy húha...jó nagy Baba lesz! Hát nem, a Baba nem túl nagy, csak anya pocija, az túl nagy....mondjuk tényleg nem tudom, hogy a méhlepény ami elől van és 4cm ennyit számít....minden esetre totál különc vagyok (kiskoromban is mindig az voltam), de Istenemre mondom, ezt nem én akarom (ellenben akkor)...1., cukorbeteg vagyok, 2., Rh negatív, 3., Mellső fali a lepényem...egyikről sem tehetek, de mégis a Kismamák nagy százaléka nem ilyen, de hogy minden 1x-e????? Nem baj, amíg Bogyóka egészséges kit érdekel...csak kicsit fura, hogy így begyűjtöttem mindent!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Tudom, hogy régen nem jöttem, de annyi minden történt velünk, hogy a gép felé se néztem.

Röviden összefoglalva: Jól vagyunk, szépen nőnek a babák. Múlt hét hétfőn Zsófi 1500 g, Zsombi 1200 g súlyú volt annak ellenére, hogy enni alig-alig tudok. Vérnyomásom az egekben, azt most egy gyógyszerrel sikerült (kop-kop-kop) 140/90 alá szorítani, de a fehérje ha nyomokban is , de ott van a vizeletben és a lábaim annyira dagadnak, hogy a térdem akkora , mint egy jó nagy sárgadinnye. Egyszóval toxémiás lettem, és igaz ugyan, hogy egyenlőre a vérképem még jó, de most hétfőn megint irány a kórház és ha ez az állapot fennmarad, lehet, hogy ott is tartanak. Emiatt szigorú ágynyugalomra ítéltek, amit azért elég nehéz tartani. Pár napja a reflux miatt már ülve alszom, úgyhogy szenvedek, mint egy kutya. Szerencsére a cukrom azóta rendben van és ami a lényeg, hogy a babák is remekül érzik magukat.Smile

Fejfekvésben vannak mindketten már jó ideje és helyük sincs megfordulni, éppen ezért a dokim azt mondta, hogy elvileg nem lenne kizárt a természetes szülés lehetősége. Ha viszont marad a toxémia, vagy súlyosbodik, akkor egyértelmű, hogy nem mi fogjuk eldönteni, hogy a babák mikor születnek és hogyan.
:?

Breki! Kérdezted, hogy hogy van Pagika. Érdekes, de én is gondoltam rá a napokban. Ha nekünk megmaradt volna a harmadik, két két múlva , a 32 . héten születnének! Durva még belegondolni is.

Ha kórház lesz a vége, akkor az első babás képekig nem fogok jelentkezni, de gondolok rátok!

Puszi mindenkinek! Nelli:)
nellike

Gabi! Szép lett nagyon a szoba! Utólag is boldog szülinapot a fiacskádnak!!

Breki! Nekem is Rh negatív a vércsoportom,ráadásul 0 Rh negatív!! Azt mondta a dokim,ne parázzak emiatt,nem lesz semmi gáz!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kispiskota:Marcinak jobbulast!Bende baba gyonyoru!!!Tenyleg klonnak latszik....

Breki:Latom korultekintoen probalsz csomagolni!!!En is szeretem ha hasonlo cuccokkeznel vannak,bar fesulkodni ritkan szoktam...Remelem azert fotogen lesz majd fiacskatok a 4d-n!
Erzsike: :lol: :lol: :lol: Annyira utalom,mert nekem most nagyon durva...a sok kilo oda rakodik..barcsak tudnam mifele szerepe van :roll: Jo lenne ha babucik emelgetesetol azert majd megvalhatnank tole....

Nikici:Nagylabu Dorkili!!!Lehet szep hosszu babatok lesz,oda meg kell a tappancs...nehogy felboruljon!Ugyi vagy a szerelessel..jo lenne mar ha szerelhetnek...sebaj,jovo heten ajtot festek :? Azis valami...(ne izgulj,nem biztos hogy orias bebitek lesz..elegge csaloka a meres igy...de Csibenel 2 hettel nagyobbak vagytok...abba siman belefer ez a suly!)

Sillia:Remelem jobban vagy mar!Egesz nap a majus 1-ei dalocskat dudoltam :wink: :lol: ....

Merion:De edes pofija van Miranak!!!Ugyesek vagytok,jo beepulest a hazikoba!!!

Katy:De jo vegre egyutt vagytok!Es meg fagyizni is elbicegtetek!!!
Prison break:Imadom!!!Akkora onfegyelmet gyakorlok,hogy ne nezzem meg addig az uj reszeket,amig le nem toltjuk felirattal....

Boo:Prison break=Szokes!
Miron de csudapofa kiskrapek!!!Az az arckifejezes....hat beszarok!!!

Maria:Udv koztunk!Szep nagy csalad vagytok!Nekem is 3 tesom van...imadtam azert nagyon!

Bond:Mano evesi szokasa: :shock: :? :lol:
Kanape: :cry: En is nagyon ragaszkodom am a dolgaimhoz...nehez volt am otthagyni,es elajandekozni a cuccaimat!

Szia Csibe:Szepek a mereteitek!Azert pihizzel is neha!!!

Szonibaba:Na azt az amerikai tipusu palit meg nem ettem..csak gofrit...annyit irtok a palacsintaol,lehet jovoheten csinalok...de olyan uncsi....

Gabi:Latom alakultok...hogy mekkora az a szoba...sajnos nekunk a negyede kb.... :? Jok a szonyegek!!!

Szia Nellike:De jo hogy beneztel!Kitartast Nektek!Es micsoda szep mereteket produkalnak az ikreid :shock: !Remeljuk meg jo ideig kibirjatok egyben!!!!Reflux: :evil:
Mi is gondolunk Ratok!!!Csak ugyesen meg egy piciket!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Itt is nagyon esore all az ido!Ugy utalom mar...az orvosok kivetelevel nem is mozdultam sehova...lassan kezdek begolyozni...!Remelem azertnem fog esni,mennenk apaval falapot venni a furdobe,a baba kad ala.
Ma kaptunk egy csodas fisher-price zenelo forgot,egy jatszoszonyeget,egy felhuzhatoallatkat,es egy BabyBjorn kengurut a foberloinktol!!!Ez nagyon feldobott!Legalabb....
Nemsokara csinalok fincsi epres turokremet,es lehet egy zabpelyhes sutit is....

Ejszaka olyan hasgorcsre ebredtem!!! :shock: Egy kisse berezeltem...nem tudtam eldonteni hogy a beleim voltak-e a bunosok,mert hasonlo volt egy eros szelgorcshoz,bar a puki nem jott(bocsi)de se oldalra,se sehova nem tudtam mozdulni...jol le is izzadtam tole...vagy Hanga szorakazott,es megfordult..ugyanis a gyomrom magassagaban ereztem valamelyik testreszet nagyon erosen!!! :shock: Aztan szerencsere csillapodott a dolog,de felelmetesnek bizonyult!
Es 2 napja nem is ettem a paradicsomos kaposztabol,szoval az nem lehetett a bunos :roll:

Kép
Kép
ancsurti

boo

én is ilyen szemekkel néztem :shock: amikor a doki azt mondta igyak calcium pezsitabit lábikragörcs ellen. És igaza volt, amióta esténként iszom egy pohár pezsitabis calciumot azóta minimálisra mérséklődtek a görcsök.

Tegnap óta viszont gyakran éles szúró fájdalmat érzek a jobb bordám alatt... Nem állandóan csak néha, de elég kellemetlen :(

Mindekinek gyönyörűek a 4D-s fotók, irigykedve nézem, én csak élőben látom majd a kisfiamat. Na de akkor :D :D :D :D majd csak nézem meg nézem meg nézem..
Vendég

Sillia:Vernyomasoddal minden rendben van?A szuro fajdalmon kivul van valami tuneted?Ha nem mulik,hivd fel a dokidat,de remelhetoleg csak a baba van rossz helyen....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

a vérnyomásom teljesen O.K. , inkább úgy érzem mintha a baba valamelyik belső szervemet hozzányomná időnként a jobb bordámhoz.
Olyan görcseim mint neked, olyan szúró szélgörcsszerű jaj nem tudok megmozdulni jellegűek nekem is vannak néha.
Vendég

Annyira kellemetlen bir lenni neha mar....
Jo ha jo a vernyomid,igazabol semmi para,csak a jobboldali eros,szuro fajdalom fejfajassal,odemaval,szedelgessel nem a legjobb jel...De semmi ijedseg!Nekem is ritkan ott megnyom valamit...
Beszelj kolokkel hogy kusszon mashova :wink: !!!!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Nezd csak,ezt kaptuk!Imadom!Zenel,vilagit,forog...es raadasul zold!Eppen beleillik a szoba hangulataba,ami barna es zold komboja lesz :wink:
Kép

Ha kibujik Kismonyok,szejjel-szarra szorongatom-dogonyozom!!!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csak egy extra rapid.

A kalcium erősíti a magnézium hatását, ezért valóban szokták mind a kettőt egyszerre javasolni. Úgyhogy, nyomassa mind a kettőt, aki úgy érzi, hogy szüksége van rá. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sajnalom hogy nem muxik a forgo...nem lehet kicserelni?

Ne pityogj a malackorsag miatt!Nem lesz semmi baj.Anyukam is evvel riogat,de en nem hinnem hogy felnem kellene...pedig mexiko eleg kozeli...es itt Torontoban is van 4 beteg...
Ertheto ha aggodsz,plane most meg jobban is!De nem hinnem hogy eppen Tiedapat talaja meg a betegseg...sajnos szerintem oriasi feneket keritenekennek a dolognak,bar nem rossz hogy van maszkja!Csak tulparaztatjak az embert nagyon!!!
Nyugi! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: