A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Eszterke, én millió meg egyszer éreztem ezt, hogy hiába való az ha ide írok, mert nem reagál senki, ha mégis akkor azt ellenem irányulónak éreztem. Aztán rájöttem, hogy buta vagyok! Olyan régóta "ismerlek" már Titeket, hogy szinte nehéz lenne innen elszakadni. És aztán mindig megint és megint ide kattintok, olvasgatok, követem, hogy kivel mi van. Pl. én sem kaptam egyetlenegy választ sem a legutolsó kérdésemre, de mégis itt vagyok még mindig. Szóval szerintem nem érdemes nagy búcsúzkodásba kezdened! És tessék maradni! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most egyelőre nincs időm írni, de ami nagyon fontos:

Eszterke: én is kérlek szépen, hogy maradj! Szerintem mindannyian érezzük úgy néha, hogy a levegőbe beszélünk, és kicsit rosszul esik, de aztán én is észreveszem magamon, hogy sietve próbálok írni, és egy rakás dolog fölött elsiklom, vagy mire megírom a kis mondandómat, a felét elfelejtem, amire reagálnék, és mikor meg eszembe jut, akkor nem tudok ideülni.
Van valami konkrét oka a rosszkedvednek? Ha gondolod, írd ki magadból, akár priviben is.
Amúgy úgyis megyek Katát látogatni nyáron, szóval nem szabadulsz olyan könnyen :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok! Csak gyors bekukk! Csatlakoznék az "Anyósnembarát" körhöz! :(

Holnap majd jövök, csak nem volt net, ezért nem jelentkeztem... Otthon pedig nem akart bejönni az oldal! Én nem tudom, hogy mi ennek az oka! Szóval holnap majd igyekszem jönni!

Pusz mindenkinek!
sinaszi

Ja! Most olvastam! ESZTERKE! El ne merj hagyni minket! Lesz ez még így se! Hidd el! Jó kis társaság ez itt!!!!!! Maradj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sinaszi

Mushi! Nem ilyet akartál feliratni????

http://www.vatera.hu/sinlac_tapszer_nes ... 44037.html
sinaszi

Eszterke! NE MENJ EL! Én is nagyon sokszor éreztem azt, amit te! Főleg amikor amúgy is magam alatt vagyok, még rosszabbul viselem, hogy senki nem reagál itt arra, amit irok! Olyankor eltüntem pár napra, de nem bírtam megállni, hogy ne olvassam mi van a lányokkal és mindig visszatértem.
Azt azért jó olvasni, hogy mindenki hasonlóan érez, mert az ember a saját bánatától nem veszi észre, hogy mással is előfordul ez!
És ha belegondolok, hogy sokszor én sem reagálok sokaknak, mert bár többnyire mindent elolvasaok (fejés, etetés alatt) nem mindig van leheőség, hogy válaszoljak, vagy nem tudok okosat mondani az adott kérdésre és így nem írok semmit.
És vannak itt páran, akik nagyon figyelmesek,mindig reagálnak és keresik az eltünteket! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Köszönöm a kedves hozzászólásokat..( most kaptam bőven.. )

Boci: tudom.. ebben a reményben csatlakoztam de sajnos nem érzem h idetartoznék. :(

Zsiráf: tisztában vagyok azzal is, h sokan vagyunk, és tényleg sokmindenen átsiklunk, hiszen egyikünk sem unatkozik.

Ezzel nem is lenne semmi gond, de én egymás után ezzel szembesültem jónéhány hsz., és kép után. ( egyszer már szóba hoztam a dolgot, akkor még másképp reagáltam )
Lehet, ( sőt soraitokat olvasva biztos) h én dramatizálom
kissé túl ,de engem most ez elég rosszul érintett.

Kép
eszterke24

Hali mindenkinek!

BOLDOG 5. HÓFORDULÓT ÁKOSNAK ÉS VINZENTNEK

Ma körbejártuk az összes nagyszülőt, mert anyukámnak szülinapja van, és anyák napja alkalmából is felköszöntöttük, és akkor hazafelé már egy füst alatt anyóst is letudtuk. Apukámtól kaptam két cserép futó petúniát anyák napja alkalmából :), annyira gyönyörűek, jól mutatnak a sörpadról lelógatva :lol:

Kobold legújabb "mutatványa": ha valami megtetszik neki, már messziről nyújtja felé a kezét, és nyitja-zárja az ujjacskáit. Annyira édes! :D

Anyósomon persze megint kiakadtam, de ünnep lévén, nem szóltam semmit. Azzal "szórakozott", hogy odadugta a fejét Kristófhoz, hogy markoljon bele a hajába, mert az milyen cuki :evil: , én meg nem győztem a gyerek kezéből kioperálni a hajszálakat, mielőtt a szájába tolta volna :evil: :evil: Tiszta nemnormális. én ezt nem is értem. Az én anyám fel se veszi a gyereket anélkül, hogy ne terítene egy pelust a vállára, semmit nem enged, hogy a szájába vegyen.
Ja, meg persze szokás szerint körbenyálazta mindenhol.

Viszont ma megkóstoltuk az alma-őszibarackot (őszibarack dominált benne). Hát, még szokni kell, de ahhoz képest, hogy először ette, nem volt rossz a fogyasztás. Holnap újra megpróbáljuk.

Bébic: mekkora patkány a párod munkatársa! :evil: hát, ez a hosszú hétvége legyen a legnagyobb öröme...

Solya: mennek a gyógypuszik :)

Trombi: nektek is :) Nagyon cuki Panka :)

Zsiráf: nem fárasztó, hogy Mini köztetek alszik? Vagy már megszoktad, és így is ki tudod pihenni magad? Nálunk tutira nem menne. Annyit mocorgunk álmunkban. Én pölö rendszeresen lefejelem apa könyökét... :oops: :lol:

Boci: milyen ügyi Marcid van :)

Cili: én is teljesen el vagyok érzékenyülve, amikor csak eszembe jut.
Asszem, hogy terveznek valamit a fiúk vasárnapra, apa folyton sutyorog Kobolddal :roll: :lol:

Eszterke: sajnálom, hogy így érzel :(. Szerintem ez senki részéről nem volt tudatos vagy szándékos, hidd el...

Kép

Kép
gabilany79

eszterke.

képtelenség mindig mindenki írására reagálni mert elég sokan vagyunk.

Én is hozom a képeket és ha más hozza akkor is bevallom magamba nyugtázom milyen helyes és szép de ennyi. Nincs időm arra hogy mindig írjak mindenkinek reagálást.

de azért ma margitszigeteztünk. íme:
Kép
Kép
Kép
nézzétek meg mi van a kezébe:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

boci: jól néz ki a "kuglófod"!:) nekem sincs igazi kuglóf formám, majd olyan koszorúkalács formában próbálom ki

ilyen Kép persze ha lesz időm ilyesmire

eszter: el ne hagyj minket! Tudod h mennyire imádom a kis dundusodat nézegetni!

Kép
andy30

vera: hát aszem izát nem kell majd félteni a hivatlan udvarlóktól mert van egy kis csapat aki megvédi majd:):)

Kép
andy30

eszerke. en mar napok ota akartam irni, hogy nagyon edes kis vasgyuro Danid, de sajnos sosem jutottam el odaig. valami kozbejott vagy elfelejtettem! en szoktam azt erezni, hogy nem reagalnak arra, amit irok, de olyankor, ha nagyon fontos es valaszt szeretnek, akkor megkerdezem otszor is vagy nagyobb betukkel. es tenyleg sokszor van az, hogy az ember elfelejti, hogy mit is akart irni!

andy. igen jo lenne ha irnal meg homeos bogyokat.

sina. igen az az amit felszeretnek iratni! ha minden jol megy erika es berni fel tudja iratni, es ugy 1500ft lesz. koszi, hogy szoltal.

gabi. ez a hajba turas azert sem jo, mert nagyon hamar huzasba mehet at. es na arrol szoktasd le amig ilyen pici.
szepek lehetnek a novenyek!

vera. nem semmi a kiscsaladod!

zsiraf. na ezt en is akartam kerdezni, hogy ti hogyan csinaljatok az egyutt alavast? Kincso egyszer koztunk egyszer meg a masik oldalon van. ahanyszor felebred valtoztatunk, kulonben en nem birnam! o szorosan hozzam bujva az oldalan fekve alszik, legtobbszor cicivel a szajaban, de legalabb az arca hozzaer.

Kincso ma volt, hogy orankent evett. :shock: olyan bolond ido volt ma itt. delelott 25 fok hetagra sutott a nap, delutan meg szakadt az eso es hideg lett.
kepzeljetek babakusz ma delelott f10-tol n12-ig aludt a KISAGYBAN! el se akartam hinni.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: na, ez meg a másik! Az én hajamba is bele szokott kapaszkodni Kristóf, de olyankor mindig kedvesen lefejtem az ujjacskáit, és mondom közben, hogy engedje el. Erre ő pont az ellenkezőjére biztatja :evil: :evil: :evil: de amúgy én vagyok a hülye, hogy nem szólok, pedig akkora szám van... Csak az a baj, hogy annyira felhúzom magam, hogy nem tudnám finoman leállítani, balhét meg a párom miatt nem akarok...
Gratula, hogy Kincső ilyen ügyi volt, isten tartsa meg ezt a szokását, sőt! :D

Kép

Kép
gabilany79

solya: majd ha tudsz irj mi van nagyon gondolok rátok ne félj el fog mulni!

musi: holnap tok bogyókat irni már apa lefeküdt és szobában van bent a könyv. amugy annyira elérzékenyültem amit irtál arról h Kincső h alszik...mi nem tudunk igy, Regi nem szeret oldalán lenni már csak háton alszik, és szokott ő is cicin elaludni de végül vagy kiejti vagy kiveszem neki és az alvás már nem úgy van. néha szeretnék igy összebujni vele én is de aztán a hátára fordul:)egyébként nemtom h birsz igy aludni :shock: ok h én is kitekeredve meg mozdulatlanul aszok soxor de ha ennyire hozzám van bujva akkor téleg nem lehet moccanni se nem semmi mit ki nem birsz dehát igen anyák vagyunk néha téleg emberfeletti amit kibirnak az anyák.

na megyek aludni kiv vagyok ma éjjel mi lesz:)

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Gabi én megértelek, nekem anyósom állandóan puszilgatta Domit. Amikor először itt volt, Domi volt vagy 10 napos felvette az utcai ruhájában és mikor kijöttem a szobából éppen a zakóját rágta a gyerek. Anyám meg még a száját is megmossa amikor megérkezik, pelust vesz és megkérdezni, hogy felveheti-e a gyerkőcöt. Ez van.

Most jöttünk meg a Gúúúúúúúúúúrmééééééééééé borfesztiválról a Millenárisból, Domit köreberajongták a csajok, nagyon élveztük! Délután meg két órát aludtam vele... :shock: ő a kiságyában és a kanapén... :shock: :D

Holnap meg megyünk a balatoni borok fesztiváljára, mert négykor lesz a Csík zenekar koncertje, amiért megőőőrülök!

Kép
mannababoca

hahó

éjjelünk: megint aludt reggelig kivéve h éjfélkor és 4kor fent volt de cumi be és aludt is tovább:) ha már egy hete tart ez akkor ugye már várható h ezután nagyjábol igy lesz? ugy értem h nem kell szopi éjjel (ok tudom h lesz még fejlődési ugrás azt kivéve) jó lenne. nem mintha nem szivesen szoptatnám éjjel sőt! de már ilyen korban ki kell "birniuk" evés nélkül éjszaka ugy tudom. a mi időnkben pl már sokkal hamarabb "elvárás" volt anyum mindig mondja is, igaz engem nem izgat mikor mi volt a "trend". csak most örülök h már ilyen "nagy"lányom van:)

szép idő van és remélem egészség is mindenkinek!

sógornőmék megint betegek tudjátok akik multkor vendégeskedtek nálunk a köhögő "már meggyógyult" gyerekeikkel. mi nem estünk vissza koppkopp de remélem is h igy marad. vasárnap ugyanis megint talizunk Anyósomékkal ők meg rendszeresen taliznak sógornőmékkel. na mind1 nemtok micsinálni most csak reménykedni. majd le se teszem a kezemből a gyereket max.

puszilgatás: mingyá dobpk egy képet anyósom micsinált vele mikor 2 napos volt! és ez azóta is igy megy én szoktam rohangálni utána pelussal és mindig becsempészem a gyerek alá mikor fogja:)
anyum ha jön: kézmosás és cicaszőrleszedés hengerrel(sajna macskát tart) meg pelus magára ha megfogja. ennyi.

ja és dobok még egy dédis képet mert apa megsértődött h csak éndédit tettem ődédit nem:) ődédi mikor jött hozzánk először kb 3hetes volt a baba és még volt kutyánk ugy csinálta h kutyasimi utána babasimi :shock: hihetetlenek az emberek. mikor szólok még ki is oktatnak h régen ilyen nem volt és azért lesz beteg mert ennyire féltem. hát ez van.

na

Kép
Kép

andy

Kép
andy30

[quote="gabilany79"][ írta:gabilany79
Gratula, hogy Kincső ilyen ügyi volt, isten tartsa meg ezt a szokását, sőt! :D

ugy legyen! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

andy. most ejjel kincso is a hatara fordult egyszer, igy en is kicsit arrebb tudtam menni. most volt hely, mert apa a vendegszobaban aludt, mert talizott a haverjaival es ivott (olyankor nem engedem hogy velunk aludjon).
hajnali 6-kor mega azt jatszotta, hogy hanyatt fordult, majd vissza es kereste a cicit, megtalalta, kikopte majd ujra hanyatt, es kezdte elorol vagy 10 percig.

KépKép
KépKép
mush589

musi ezt a fordulgatást cicről le cicire vissza nekem is mindig csinálja! néha már direkt átkarolom h ne tudjon forogni evés közben mert igy nem eszik rendesen:)

most szaladok fürdeni mert végre elaludt de utána irok homeos bogyókat!

andy

ja és musi már annyiszor akartam irni h Kincső mennyire hasonlit az apjára!

ja és nekem apa nem engedi h ott aludjunk a hálóban ahool ő bár ezt már irtam aszem mert nem tud akkor tőlünk pihizni (hát igen ő elég önző ebből a szempontból)(is:)dehát férfi

Kép
andy30

Sziasztok!

Iszonyat éjszaka áll mögöttünk, ami előtt érthetetlenül állunk...
Dani elaludt olyan negyed 10 fele, majd 10 órakor visítva ébredt. Egy órán keresztül visított sehogy sem volt jó neki. Apa elaltatta nagy nehezen, majd mi is elaludtunk. 3-kor felkelt enni, majd visszaaludt egészen 5-ig, amikor is megint visítva ébredt, most fél óra alatt sikerült visszaaltatni. Végül fél 7-ig bírta.

Szerintem a hasa fájhatott, mert amikor megemeltük a lábát (pl peluscsere), akkor sírt a legjobban. De reggelre nem is volt sok kaka, szóval nem értem. Mondjuk nem is evett sokat az éjjel, lehet megtelt???

Andy nekem is pont ilyen formám van! Szerintem tökéletes a kuglófhoz is!

Bébic!
Íme a hurkák:
Kép

Ja igen "elkezdett" olvasni:
Kép

És végül megvan a tortám:
Kép

Azt hiszem bekakilt, szóval megyek!

Kép

Kép
dcili81

Nálunk a sláger mostanában az, hogy felhúzza a térdeit, és picit rugózik oda vissza...

Hát nem tudom, azt mondják, hogy évi 2 kiló koszt megeszünk, de azért kutya/macska simogatás után kézmosás nélkül gyerekhez nyúlni..., :roll: :roll: :roll: :roll: , pedig én aztán imádom az állatokat, nekem volt is kutyám, de a lakásban soha nem volt piszok miatta, de akkor is....

Kép

Kép
dcili81

cili: hurka nekünk is hasonló:)
szegény manó mi lehetett a baja? nem csak a szél bántotta mármint az időjárás

a trota remekül néz ki recept?:)ha majd ráérsz. én is imádok sütnifőzni ill imádtam mert baba óta nem volt időm most kezd megint időm lenni ugyh folytatnám lassan a szenvedélyem. mondjuk én vega kajákban vok jó:)

ja és akkor boldog szülinapot cili

Kép
andy30

Mindjárt indulunk a biopiacra, csak gondoltam beköszönök.

Azt mondjátok meg lányok, hogy miért van ez így az anyós-anya témával. Az anyák tudnak kezet mosni az anyósok nem? Nem értem. Vagy csak nekik nem merünk szólni a saját anyjáinknak meg igen?

Az én anyósom állandóan közel hajol Domihoz, baromira zavar. Úgy hajol be a babakocsiba, hogy nem is látom a gyereket és elkezd neki suttogni. És suttog meg simogatja, a gyerek meg csak azt nézi, hogy hol vagyok de nem lát, megijed, sír. Múltkor a kezébe adtuk, aztán elkezdett sírni, mire a férjem mondta, hogy akkor jár vele egy kört, nyúlt érte, ő meg nem akarta odaadni... :shock: rá kellett szólni a velünk egy társaságban lévő másik rokonnak. És akkor miért nem adom neki oda szívesen? Hát ezért, mert ez nem normális.

Kép
mannababoca

trota:) torta

Kép
andy30

Andy de az is közrejátszott! Nappal iszonyat nyűgös (most is), amikor fúj a szél.

A recept megy majd a helyére.
Köszi a köszöntést!

Kép

Kép
dcili81

manna multkor mikor itt voltak Regihez odahajolt anyóspajtás és elkezdett üvölteni :lol: :D :twisted: :P najóbefejezem :wink: megyek szopitime

Kép
andy30

husvetkor, amikor mentunk aposomekhoz ebedelni, aposom pulcsija tele volt macskaszorrel, es mar vette volna fel a bebit, mikor is eleg erelyesen raszoltam, hogy oltozzon at vagy ne nyuljon a gyerekhez. nem nyult hozza... no comment :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Én amikor elkezdtem a hozzátáplálásról beszélni, és kérdeztem, hogy a fia mikortól kezdte, közölte, hogy csak három hónapos kortól, de olyan büszkén, mintha egy napot is szoptatott volna....mert a fia nem volt hajlandó szopni, meg a másik sem... :shock: két cumizavaros egymás után.... :shock: :wink:

Kép
mannababoca

Cili! Boldog szülinapot! Nagyon jól néz ki a tortád!
A rossz éjszakát sajnálom! Ilyen nálunk is előfordult párszor. Annyira rémisztő, ahogy felsír én mindig úgy megijedek! Mi arra tippeltünk, hogy rosszat álmodott!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

CILI!NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!

KépKép
KépKép
mush589

gabi. alszik! :lol: :lol: a kisagyban! :lol: :lol:

zsebi. megkaptad a tapados cuccot?

kubu.orsimorsi.cili
megrendeltem nektek a micimacis cuccot, nem volt a boltban. jovo heten kuldik. van egy baratnom, aki megy haza junius elejen, o el tudna vinni (igy megusznatok a postakoltseget innen oda). jo az nektek? vagy inkabb adjam fel postan? (anyumnak nem kuldok mostanaban csomagot).

manna. mennyi idore eleg egy doboz sinlac, ha napi egyszer adsz neki?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Neked akartam még multkor írni, hogy nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy a rengeteg nehézség ellenére nem adtad fel a szoptatást és már ott tartasz, hogy csak szoptatsz! GRATULÁLOK!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Lányok,kiváltottátok már a Rossmanban a Hippes kupont?Nektek mi volt benne?Ez mindenkinek egyforma lehet?

solya051020
Káld

Halihó!
Lányok, Vinzent már 3 napja nem kakilt. A héten ez már a második ilyen periódus! :roll: :roll: Nem tudom mi van vele, eddig naponta egy-két alkalommal volt kaka. Lehet azért mert adok neki almapürét?? Bár ezt is csak kétnaponta adom,nehogy emiatt ne kakiljon.
Esteleg valami ötlet? Vagy várjak türelemmel? :?: :shock:
susy75

Anyós-anya dolog nekem is metafizika, anyám mindig megkérdezi, hogy felveheti-e, ha otthon vagyunk, és elvonulok szoptatni, akkor ha odajön megkérdezi, hogy nem zavar-e, mindig kezet-arcot mos, pelenkát terít a vállára, nem rohanja le Koboldot, bezzeg anyósom! Minden látogatás úgy indul, hogy a gyerek sírva fakad, anyós besértődik. De nem tudom, mit csodálkozik, mert mindig olyan harsányan lerohanja szerencsétlent. Aztán meg folyton furakszik, szinte kitúr a saját gyerekem mellől, kiveszi a kezemből, ráadásul úgy, hogy előtte jön be cigizésből, és azt hiszi, hogy egy rágóval el van intézve a dolog :evil: :evil:

Cili:
Kép Kép

Mush: dejóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol:

Susy: én az utóbbi napokban kicsit hígítottam anyatejjel az almapürét, mert elég "sűrűt" kakált tőle Kristóf, de viszont gyakrabban kevesebbet, mint előtte. :roll: Alapból kb. minden másnap volt egy kiadós mennyiségű hígabb cucc, az almázás óta pedig akár napi 2-3x kicsi adagok, amik a végén már szinte kecskebogyók voltak, ezért kezdtem hígítani.

Kép

Kép
gabilany79

Cili:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!

Andy:köszi h gondolsz ránk,eddig még változatlan a helyzet,de nemis rosszabodott azért bízok benne hogy talán már kezd javulni

Suzy:anyatejes babáknál sztem normális h napokig nincs kaki

Anyós-anya téma:én különben azt vettem észre h a környezetemben h a fiús anyukák ilyan "nem normálisak"....tehát akkor mi fiús anyukák is ilyenek leszünk???? :roll: :lol: Egyébként nálunk anyum is addig fel sem veszi még nem mos kezet,meg nem kérdezi,annak idején mikor még anyóspajti járt ide Réka még kicsi volt,se szó se beszéd kapkodta fel a gyereket,tömte mindennel,rázta össze vissza szopi után,aztán mikor szóltam én voltam a rossz...de ennek már vége :lol: :lol: :lol:

Nálunk:Olinál semmi változás,remélem azért haladunk kifele ebből a fránya betegségből.
Ma meglepett apa "elő" anyáknapi ajándékkal,kaptam virágokat a sziklakertbe,azt mondta holna meg a többit megkapom :D
Tegnap végre eljutottam fodrászhoz is,és bebarnultam :D

solya051020
Káld

Szerintetek lehet Olinak hasmenése attól hogy gyógyszert kap?
Azóta van neki mióta beteg lett,hol zöld színű,hol nyúlós,hol fura szagú(bocsánat),vagy a vírutól van ez?Mert ezt el felejtettem megkérdezni a doktornőtől :oops: :roll:

Másik kérdés:sudocremet használok de arra rá van írva h naponta csak 3-5ször lehet használni.Na de most Olinak ugye hasmenése van és többször kakil mint 3-5.akkor ne kenjem be neki többször,vagy nem baj ha többször is használom a krémet?

solya051020
Káld

[quote="solya051020"]
írta:
solya051020Anyós-anya téma:én különben azt vettem észre h a környezetemben h a fiús anyukák ilyan "nem normálisak"....tehát akkor mi fiús anyukák is ilyenek leszünk???? :roll: :lol: Egyébként nálunk anyum is addig fel sem veszi még nem mos kezet,meg nem kérdezi,annak idején mikor még anyóspajti járt ide Réka még kicsi volt,se szó se beszéd kapkodta fel a gyereket,tömte mindennel,rázta össze vissza szopi után,aztán mikor szóltam én voltam a rossz...de ennek már vége :lol: :lol: :lol:

Miért lett vége? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi mindenkinek a köszöntés igazából hétfőn lesz a nagy nap..., de aranyosak vagytok!

Kész az ebéd, rakott krumpli! A húsos káposztából már nem merek többet enni. Csak a húst, meg kolbászt ettem meg belőle, de lehet ez is sok volt neki...

Most alszik, én mindjárt eszek, aztán pihizek!

Én is azt vettem észre, hogy mióta kap ezt-azt sokkal nehezebben megy neki a kaka, és ritkábban is. De aztán van olyan nap, hogy visszatérünk az eredeti felállásba, és majdnem minden kaja után van kaka...

Solya milyen Hippes kupon?

Mush nekem mindegy, amit a többiek megszavaznak! Meg amelyik neked könnyebb, mondd mennyit kell utalni, meg mikor jön a csomag, nem csinálok belőle nagy ügyet!

Én nagyon remélem nem leszek ilyen szörnyű anyós, aki ráijeszt az unokájára!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Aida:azért lett vége mert már több mint egy éve nem is láttuk anyóspajtit.

solya051020
Káld

Solya lehet, hogy attól van! Még nekem is volt, mikor egyszerre több gyógyszert kellett szednem műtét után!

Sudocrem: én van amikor egész nap azt használom, vékonyan, alig látszódjon, szerintem nyugodtan használd!

Kép

Kép
dcili81

Cili:ha jól emlékszem akkor a kh-i csomagban volt egy kupon hippies kupon amit a Rossmanba kellett bevinni a baba 4.hónapjában,apa ma váltotta ki éls kaptunk egy csomagot amiben volt egy gyümis bébiétel,egy gyümis bébiital,egy kis póló,szórólapok,teák,tápszer,és egy másik kupon amit 8hónaposan lehet beváltani.

Erről jut eszembe ha vki használ hippes tápszert és kéri az én mintámat annka szívesen neki adom,nem akarom kidobni.

solya051020
Káld

Megtaláltam én is!

Kép

Kép
dcili81

solya: akartam irni h az antibiotikumtol van hasmenése, nekünk is volt, adjál napi 1 normafloret kettéosztva neki! reginek hasfájása is volt:( a gyóccer után is van pár napig még

ha makacs a hasmenés szopik között adj 2-3 kanál steril vizet neki neh kiszáradjon meg Smecta port is lehet vény nélkül kapható nekem doki mondta ugyh nyugodtan szerencsére nekünk nem kellett a smecta. azt almába vagy tejbe is keverheted. és nézd van-e elég pisis pelusa!

na meek szopi

Kép
andy30

ja én gyöngyvirágot kaptam Reginától:)

Kép
andy30

[quote="solya051020"]A írta:solya051020ida:azért lett vége mert már több mint egy éve nem is láttuk anyóspajtit.

Dejó Neked! :shock: Csodálom azért a sorsot, mi alapján "osztogatja" az életet. Vajon én mit ártottam, hogy azt érdemeltem, amit kaptam? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Imádom a gyöngyvirágot!!!!!!!! :D :D

Enikő nekünk úgy tűnt, mintha valamilye fájna, most nagyon sírt, vigasztalhatatlanul, amikor rosszat álmodik, akkor inkább csak nyöszörög!

Kép

Kép
dcili81

Megmondom őszintén -hiába néz ezért sok mindenki h*lyének- minden, de minden ellenére nagyon hiányzik a volt párom és úgy érzem a mai napig tiszta szívemből szeretem őt. :( És így még nehezebb elfogadni a sorsot és elfogadni azt, hogy ő már soha nem lesz az "enyém", nem leszünk szép család, mert valaki már "elnyelte őt". :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja igen akartam már kérdezni, hogy Dani feje megint koszmós, mit tudok vele csinálni? Vesszük a BABE sampont, ami nagyon jó rá, elmúlt, pár napig Gabi szappanmentes samponnal mostuk a haját, és megint visszajött. Most megint a koszmó elleni sampont használjuk.
Sajna az olajzós módszer nem jön be nálunk, mert ha bekenem, és ráadok egy sapit, azonnal visítani kezd...

Kép

Kép
dcili81

Aida szerintem nem vagy hülye ezért. Én megértem, hiszen ha ránézel Noelre őt is látod benne...
Nincs semmilyen mód arra, hogy újból együtt legyetek?

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: