A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Heni! Szeli is korábban kel reggel, ha nem alszom vele. Ezért is inkább vele szoktam többnyire... Persze, tudom, hogy ez Nálatok most nem megoldható, csak arra gondoltam, lehet ez az ok Péterkénél is esetleg... :roll:

Már fél 9-kor elindultunk Szelivel az itteni játszótérre, mert nem bírtam vele. Volt ott egy vele majdnem egyidős kisfiú. Hazafelé kicsit lassan haladtunk, közben bekakilt, meg kérte volna a cumit, amit megint elfelejtettem eltenni, de szerencsére jött a lábán, vagy a motorral, igaz tovább tartott az út, de az nem baj. Aztán az ölemben majd’ elaludt, így letettem 11-kor.

Vindo! Én meg pont azt állapítottam meg, hogy ahhoz képest nincs is olyan nagy kupi a kertetekben! :) (Nálunk rosszabb a helyzet, pedig mi nem is építünk most semmit... :?)

Hajrá Fruzsi! :)

LMóni! Jobb félni, mint megijedni... milyen igaz ez most az esetetekben!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! :lol:
Nagyon édes Rugó a szín kavalkádban! :)

LMóni! Hát a tegnapi napot megszívtuk a fél óra alvással, alig bírtam vele itthon, elmentünk a játszira, aztán 2 körül hazajöttünk, akkor már nagyon sírt, mert éppen valamit nem úgy csináltam, ahogy ő szerette volna. Persze azért ordított, mert álmos volt, úgyhogy letettem, és fél 3-tól 5-ig aludtunk. :) (én is... :oops: Sokszor bealszom altatásnál, pedig nem akarok... :?)
Egyébként elviselhetetlen lett volna a napunk... Szerencsére fél 10-kor le is tudtam este tenni, nem kavart be a késői alvás! :)
Köszi, hogy megkérdezed! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Móni!
Jajj, én is nagyon beijednék. Remélem sikerül elkapnia a rendőröknek és nyugalom lesz.

Regi!
Szeli mostanában is 11 körül dől ki?
Nálunk, úgy van, h itthon 11 és f12 körül alszanak el, és 2kor ébrednek, de ha dédiéknél vagyunk és jobbára kinn, akkor kb f2-ig ébren vannak és utána alszanka kb f4-ig. Esténként 9 körül alszanak el és reggel 7-f8 körül kelnek.

Mesi, Fleur!
Nem lehet könnyű ez a hisztis időszak. Sok erőt, kitartás kívánok hozzá. (Magamnak is, ha eljön ez az idő...)

Móni!
Ma rakott brokkolit főzök.
Akartam már kérdezni, csak elfelejtettem. A kopaszi gáton csak 1 játszótér van, vagy mi nem találtuk meg a többit?

Vindolanda!
Rugó nagyon aranyos. Jó a barna naci és a rózsaszín zokni. :)
Ügyes vagy a vezetéssel. Én még csak mindig beszélek róla, h meg kellene tanulni, de még mindig nem tettem ezügyben semmit.. :oops:

Holnap megy valaki majálisozni?

Gica

Kép
gica1

Mi megyünk holnap! :)
Vendég

És hova? Elárulod? :wink:

Kép
gica1

Helyi majális (Dunakeszi) :)
Vendég

Vagy ha Fruzsi rendes, akkor az ÁEK-ben majálisozunk Apával :lol:
Vendég

Sziasztok

Vindo: Annyira cuki a képen! :D Tényleg és mikor lesz teljesen kész az építkezés?

Panndi: Hova mentek majálisra?Tipeem: máj.4 :D

Móni: Szerintem is engedd le mindig a redőnyt :roll: Borzasztó hogy az ember a saját helyén nem érzi a biztonságot :? Pizzát sütök 8)

Mesi,Fleur: Remélem minnél hamarabb megoldódik ez a "hiszti" probléma.Szőrnyű lehet őket igy látni. :oops:

Regi: A délutáni alvásoknál úgy mond én is altatom Petrát vagyis csak mellette fekszem és 5-10 perc múlva már alszik is.De van mikor nem emlékszem melyikünk aludt el hamarabb 8) :lol:

Heni: Petra is van mikor igy megáll mellettem az ágynál már 2x volt hogy egyszerűen nem hallottam hogy jön pedig ez nagyon ritka hogy nem kelek fel rá én nagyon meg ijedek mikor a oda áll és a térdemet kaparássza :oops:

Áthívtam ma a nagymamámat vigye el Petrát amíg összetakarítok( ezt az ötletet Regitől loptam)és tényleg fele annyi idő alatt végeztem és tök jó volt.Ő meg hintázott egy jó nagyot.Hétvége úgy is sűrű lesz jönnek Peti tesójék és itt lesznek vasárnapig.Megyünk csavarogni ha az idő is engedi :roll: De tuti esni fog mert ma hajat mostam és akkor mindig elered az eső. :oops: Hoztam egy képet is :D Kép

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok Csajok :)

tegnap már elvonási tüneteim voltak :) :oops:

Ágica!
nagyon szép Petra :) bizti nem fog esni az eső :)
hugi elvileg máj.13 a császár,de nem húzza ki addig szerintem :wink: én már babáznék :)
shidd el nem marad 5 fogú Petrus :) láttál már 5 foggal élő bölcsist,ovist? 8)

Móni!
amikor kedvetek van :) hétfőn megyek vezetni még aztán egyeztetek még a bácsikával s mondok ip-t :)

Vindo!
tényleg meglepően szép rend van a kertetekben :) Rugó meg csudahelyes még mindig :) hány pár rózsaszín zoknija van? :lol:

Irina!
örülök h. Apuddal minden rendben van :) azért még+++++++++++++ s amit Sense ír igaz :) gyertek Ti is ki hozzánk :) kicsit kikapcsolsz :) majd Míra felügyel a törpökre :) :lol:
aztán meg szoktathatod le a hülyeségekről :)

s igen ma összefutottunk Mesivel és Gege babával aki épp aludt :) olyan cuki :) Bálint sokszor emlegeti :) de szerintem azért mert ki tudja mondani a nevét :)
s Regi:igen nyálbuborék őtt Gege szájában s s ikerült Robinak lefényképeznie :)

Heni!
hogy vannak a gyerekeek?Péterke hasmenése elmúlt? különben B-nek akkor megy nagyon mikor fog készülödik kifele :) Áron baba popója helyrejött?

majális:itt nem messze a lakóparkban lesz elmegyünk megnézni,aztán lehet h. gyorsen haza is jövünk :)

Niki!
hogy vagytok? minden rendben? látszik nem a kórházban vagy alig írsz :wink:

:arrow: Míra el akarja olvastatni velem a krikszkrakszait is amit apjának írt :)

s tegnapi beköpése:
Anya én papábnak nem fogom macskanyávogóshangon elénekelni az anyáknapi éneket,mert Ő nem szereti ha ilyen a hangom :)
(tegnap volt anyáknapi ünnepségnek nevezett ünnep :)

közben elkezdte gyártani a szülinapi meghívóit :lol: :lol: ami majd csak aug. végén lesz,de időben el kell kezdenie :)

s Tali:
mikor legyen?
május 9-10 vagy 16-17 avagy 23-24ei hétvége :)

vera

KépKép
viranka

Hello Lányok,

végre sikerült bejutnom. Múlt héten semmi időm nem volt jönni, a hétvégét meg végigkirándultuk, de a héten párszor ideültem (volna :twisted: ) és sem olvasni rendesen, írni meg aztán végképp nem tudtam. :twisted: Remélem helyreállt a rend.

Mindjárt rakok táblát, bocsánat, de tegnapi adatok alapján lesz, mert már készre csináltam, aztán soha többet nem volt társalgó.

Csak ezt az oldalt olvastam, hát tündériek a gyerkőcök. Látom Rugónak is van jó pár puszihelye. :) Az én kedvencem az orrtő, úgyhogy Vindo, nyomj oda egyet a nevemben. Az utolsó képen csak úgy kínálja magát a hely :lol: Nem semmibe fogtatok bele, kitartást és erőt kívánok, de tök jó lesz, ha készen lesz.

Ágica, Petrád meg még mindig gyönyörű. Csak ámulok a szépségén! Látom, hajban ő sem szenved hiányt.
Jaj, ne is mondd, én is ma mostam hajat :D Szárítás, vasalás 40 percig, az eső meg 2 perc alatt leamortizálja...

Panndi, látom még mindig egyben, én is böktem a naptárra egyet, Május 6. Ott olyan szép névnap van: Frida :wink:

Móni, ez borzasztó érzés. Szüleimhez is kétszer betörtek, én mind2x otthon voltam, a 2. alkalommal elindultam megnézni a zaj forrását, de szerencsére a pincébe már nem merészkedtem le - éppen ott rámoltak :shock:
A redőny szerencsére visszatartja őket, mert hangos és macerás. :wink:

Holnap reggel ismét nekivágunk Veszprémnek (2 hónap után) és meglátjuk meddig tudunk maradni... :roll: Vasárnap délutánig szeretnénk, de a múltkoriból kiindulva lehet, h már szombat reggel itthon leszünk. Már reggel óta készítem rá, folyamatosan beszélgetünk, h milyen jó lesz a maminál, és h ott milyen szép ágyikója van. Egyenlőre tök lelkes és mondogatja, h "Liza aszik kék ágyban Tomi cobájában" Hát, majd meglátjuk...

Dobom a táblát, meg ha még marad időm, képeket is.

silka
silka

Panndi!
Most Fruzsi a főnök! :)

Ágica!
De aranyos Petrus ezen aképen!
Nagyon ügyes voltál, h rá tudtad bízni Petrát a nagyira!

Viranka!
Nekünk előreláthatólag a máj 23-24 lenne jó.
9-én esküvő, utánna hétvégén hazautazás.

Gica

Kép
gica1

Tábla, tegnapi adatokkal:

Kép

silka
silka

jah meg azt akartam még írni fiam teljesen rákkattant a kocsira :) már rájött hogyan tudja kezelnia dudát :) buccolja a fejével s közben röhög hatalmasokat :) olyan édi :) aztán mikor tolatgatunk bevágódik az anyósülésre és lelkesen figyel mindenre :)

KépKép
viranka

Viranka: Tényleg nem láttam még 5 fogú bölcsist meg ovist sem.De 19 hónapos gyereket se a sajátomon kivül aki ennyi foggal rendelkezik :lol: Máj.9-10-e jó csak :roll:

Silka: Dettó nálam is igy folyik le egy hajmosás :D szárítás+vasalás kb 40 perc és közben Petrát lesem mit visz el tőlem :lol:

Gica: Régen is nagyon sokat vigyázott rá kicsinek mikor dolgom volt igaz hogy 77 éves de sokan nem mondják meg róla :lol:

Kép

Kép
agica1126

Pár kép: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez most jó sok lett :)

Mint látszik a gyermek enyhén szólva rákattant a napszemüvegére, a múltkor már TV nézéshez is kérte (volna).

Viranka, milyen tali? Azt hiszem lemaradtam róla...

silka
silka

Ágica, csak halkan megsúgom, nálunk mivel nyerek 10-15 percet: tampon pakolgatással. Kirámolja és kupacokba rendezi, miközben én a hajamon ügyködöm. Ja, és néha beviszi a nappaliba is, a múltkor halál ciki volt, mert jöttek hozzánk és kigurult 1 db a kanapé alól :oops: :D

silka
silka

Silka: Igazi vagány kiscsaj! nagyon édes a napszemüvegébe. :D

Kép

Kép
agica1126

Tampon pakolgatás :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Még egy tali, amiről lemaradunk, pedig itt lesz egy köpésre :cry:

Gyerekek gyönyörűek, és nagyok! :)

Ágica: doki mondott valamit Petra öt fogára?
Vendég

Hali :lol:

Hús még sül így nem tudunk még kimenni a játszóra.

Silka Lizi nagyon csajszi :lol:
A napszemüveg meg jól áll neki :)
Tampon pakolgatás :D :D
Virankáéknál a kerti partit én pofátlankodtam ki :oops: 8)
Semmi gond nem lesz a hétvégén. Mennek a ++++++++++++++++++++++++++

Gica egy játszótér van a gáton meg egy étterem ahol vállalnak gyerekvigyázást óvónénivel míg eszel vagy kávézol :lol:

Rendőrség most többször kerül erre. Eddig ez nagyon biztonságos környék volt, most meg :?

Ágica barátnőm lánya 21 hónapos és 7 foga van :lol: :lol:
nyugi. nem lesz fogatlan.
Gyönyörű abban a rózsaszín kapucnis felsőben :D

Viranka én nem tudom, hogy melyik jó nekem :roll: Közvetlen előtte tudom majd megmondani, hogy megyünk-e vagy sem

Ha minden igaz akkor hétfőn jön a burkoló és varázsol nekünk fürdőt, konyhát. Szobákat (kérek vudut, hogy semmi se jöjjön közbe, hogy meg tudjuk venni hitelre a cuccokat ) Aztán az asztalos megcsinálja a konyhabútort és talán már költözhetünk is. A 3. szobát meg befejezzük ha már ott lakunk és lesz rá pénzünk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi lányok a kaják írását.
Nálunk ma rántott cukkini volt nekem. Csincinek meg fokhagymás paradicsommártás főtt tésztával.
Holnapra sül a sertés comb lesz hozzá vmilyen köret, uborkasaláta és apa rávett, hogy csináljak nekik epres gyümölcskrémest :D

Gica itt a parkban (X ker) is lesz majális. Az Alma együttes koncertjére valószínű kimegyünk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka nagyon vagány kis csajszid van 8) tampon :D

Ágica ne csinálj már ebből a fog dologból semmit, később jönnek, később romlanak:-)

Móni++++++biztosan minden ok lesz!

Jó hogy mondjátok ezt a majálisos dolgot! lehet itt is lesz? jaj de jó volna egy kicsit kimozdulni, bár apa holnap tragacsot akar szerelni :evil:

Péter végül is 11-12 ig aludt, kiváncsi vagyok :roll:

Heni
KépKép
heni81

halihó!

Végre működik a bbnet. És mostmár apa is ideengedett!
Takarítás kész, tegnap hajmosás,berakás, szárítás..1 óra..ha le van vágva a hajam ha nem akkor 1,5 :-( és az eső...ne is beszéljünk róla..NEM FOG ESNI!!!!!

Móni: :evil: Ne is mond.én rettentő félős vagyok...este is be van kapcsolva a riasztó.. (kivéve a hálószoba) ha nem lenne tuti lehúznám a redőnyöket!

Vindo: rugó..hát teljesen kész vagyok tőle..olyna csuda jó képeket készítesz róla..meg kell zabálni...tényleg hány pár rózsaszín zoknija van? :lol: és ténylge nagy a rend az udvaron ahhoz képest hogy építkeztek!!!

Ágica: Petra nagyon bájos? Vágattál már a hajából? ( a talin említetted )

Silka: nállunk a kis műanyag tampontartóvolt nagyon menő addig míg szét nem törte addig nyitotta-zárta...főleg reptereken, repülőn használta...kicsi, könnyű :lol: :lol:
És Lizi..hát Ő is nagyon bájos....napszemüveg :lol: klassszzz képek...és ++++++++++++++++hogy addig maradjatok amíg terveztétek és Lizi aludjon!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok, itt homokvihar van :evil: :evil: Ki sem lehet menni :evil:

Irina - hú, ez jó, akkor hátha víkendezünk Szegeden :wink:

Regina - kösz, bár én olyan nagy kupit látok kinn :shock:

Ágica - talán augusztus elejére tető alá hozzuk :roll:
Petrus gyönyörű! Látom, nem csak nálunk volt ma színes nap :D

Viranka, Kaqk - elárulom, három pár rózsaszín zoknija van. Ebből kettő barnával kombinált, egy tiszta rózsaszín. Mindig ilyenek vannak a méretében a helyi kínaiban :oops: :oops: :oops:

Silka - Liza mennyire csajos :D Nekem nagyon Rád hasonlít (bár csak fényképen láttalak eddig).
Majd írd le, milyen volt Veszprémben :!: Drukkolok, hogy jó legyen.
Alvással vannak még gondok?
Mi szolidabban nyomtuk, a fültisztító pákákkal játszott hónapokig :roll:

Tampon :D

Móni +++++++++++++++++, hajrá költözés :D

Hajmosás - a hosszú haj előnye, hogy én kibontom, és kész is. Szárítani sem szoktam :roll:

Találkozó - sajnos semmi sem biztos. 20-án zárul a nyelvvizsgám, így szerintem a 23-24. esélyes. De az anyagi helyzetünktől is függ sajnos, meg az építkezéstől :?

Majális - még nem tudom, mi lesz holnap. De már olyan nap is rég volt, hogy nem csináltunk semmit és mind a ketten itthon voltunk :roll:

Közben vasakat hoztak az aljzatba. Megyek az udvarra, megnézem mi újság :arrow:

Kép
vindolanda

Képek :) közkívánatra

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Csak átfutottam...

Gica! Igen, általában kidől, ha többen vagyunk itthon, nem csak én egyedül, akkor tovább húzza, mert nagyobb a nyüzsi.

Vera! Május 10. Apa szülinapja, így az kilőve nekem.

Silka! Látom, imádod a pöttyös rucikat! :lol: Én a csíkosokért vagyok oda! :)
Lizó gyönyörűséges! :)

Lilla igazi kis huncut szépség! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Petrust nem is dicsértem, olyan szép arca van! :)
:lol: Jó ötlet, mi? :)

Lizó miket mond... :shock:

Jönnek be a családtagjaim... ;) :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

...még nem értek be...

Fleur! Te is csini vagy! :)

Vindo! Kb. én is így szárítom a hajam! :) (Bár télen előveszem a hajszárítót, na, olyankor nagyon szálkás, nem szeretem...)

Silka! Szorítok, hogy ne legyen gond az ottalvással!!! ++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Mi nem tudom, hogy megyünk-e holnap valahova, meg se néztem, milyen progi lesz. Ott elakadtam, hogy a barátnőmék elutaztak, és nem tudunk együtt menni... :( Anyumnak meg fájós a térde. Egyedül meg nem szeretek császkálni, de még meglátom... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok

Panndi: Annyit mondott rá hogy a kezdemények megvannak majd jön a foga.Őszintén szólva én kalcium hiányra gondolok :roll: De nem akarom diagnosztizálni :oops:

Heni: Már nem parázok rajta annyit de mindig ott motoszkál bennem hogy miért nem jön a fogacska :roll:

Regi,Vindo: Jó nektek hogy ennyivel megoldódik a hajmosásotok ha én igy csinálnám Tina Turner a hátam mögött bujkálhatna :lol:

Fleur: Lillának mennyi haja van :shock: még több mióta láttam :D És te hogy vagy?

Lmóni: Iszonyat finomat főztél ma.Szívesen jelentkeztem volna az ételhordóval :D :D

Kaqk: Mindig eszembe jut mikor a vonalzódat látom Emma születési órája 04:10 mert nekem Petra 14:10 :D

Majális: Mi állatkertet tervezzünk de állítólag Kecskeméten már vihar van holnapra tuti ideér :roll:

Viranka: Míra megint kitett magáért :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Hello!
Na megjavult a rendszer és van egy csomó új írás!

Viranka!
Talákozó? Szuper! Ebből én is kimaradtam. De ha lesz, akkor jelentkezem.
Mira újabb aranyköpése: :lol:

Ágica!
Még nem mondtam a múltkor, amikor kérdezted : 16 fog kb 4 hónapja. Petra gyönyörű. A kedvencem. :oops:

Silka!
Aztaaa! de jó képek Lizóról! Nagggyon vagesz. :lol: :lol: És ilyen mondatokat mond??? Nagyon ügyes kiscsaj. Remélem, aludni is fog a hétvégén. :wink:

Majális:
Sztem mi nem megyünk sehova. Majd főzök itthon virslit, és iszok rá sört. :lol: :lol: :lol: Állatólag jót tesz a tejtermelésnek. :lol:

Azt hiszem Lottesz a 3 hós fejlődési ugrást produkálja. Éjszaka 3szor kelt enni. És nem ám 2-3 percet, hanem mindét cicit befalta. :shock: Én meg hulla vagyok.

Éjszakai felsírás:
Botond is többször sírva ébred éjszaka. (megint!) Nem hisztizik, csak hangosan sír. És mutogat a konyha fele. Nem nagyon lehet a saját ágyában megnyugtatni, így jön hozzánk. De ezen már nem is izgatom magam. Gondolom, mire érettségizik, leszokik a mi ágyunkról.

Ildikó
KépKépKép
sense4

friss képek:

Kép hoppá. egy kicsit eldőltem
Kép a lila elefánt vezeti az autót. :) :)
Kép ritkán láttok a kiságyban!
Kép tiszta botond :shock:
Kép :)
Kép segítek zserbót sütni

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

na mindenki majálisozni ment????

Sense tök jók a képek! Sajnálom, hogy Botond nem jól alszik éjszaka. Napközben hogy alszik el? ez megoldódott???
Nálunk az éjszakai vándorlás úgy oldódott meg, hogy egy hétig vele aludt Lali, első két nap felkelt és jött volna át, de ugye nem engedte és szerencsére megszokta igy reggel ( hajnali 6kor) a saját ágyában ébred.

Nálunk éjszaka 2x van szopi, csak az a probléma, hogy a 4-5 órás után nem igen tudok már aludni, mert addigra Péterke ébred. Szóval 5 órákat alszom éjszaka. Na kiváncsi vagyok meddig birom még.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Sense: Ari vagy :) Gyönyörűek a gyerekeid imádom őket nézegetni :D Elhiszem hogy hulla vagy hogy ennyiszer kelt Lotti cica.

Heni: 5 órát :shock: Minden elismerésem!

Panndi: Csak nem elmentél sunyiba szülni :wink: ??

Kép

Kép
agica1126

Nem mentem én sehova :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Hétkor Rugó felkelt kajálni, aztán visszaaludt. Én is próbáltam volna, ha egy lagziszenekar-szerű együttes lovakkal kiegészítve nem masírozott volna el a házunk előtt két-három alkalommal fél nyolc tájban :x :x :x

Lehet, errefelé ez a majális.

Mennem kell :arrow:

Jövök valamikor bővebben.

Sense, tuti fotók, pakolgasd csak felfelé, hagy nézegessük :D

Kép
vindolanda

Panndi!
de majd mész :wink:

Sense!
édesek :)

Heni!
darabig biztos bírod majd :wink:

ma reggel:
Bálint 7 előtt nyűszítve kelt semi se volt jó+ Míra bepisilt örültem mint, majom a farkának...
aztán végre felkelt apjuk darabig csend volt,duplóztak reggelit megcsináltam s ismét kiakasztottak :oops:
Míra gondolta elkezd tejbegrízt csinálni,mindent előkészített,Bálint kihúzta az evőeszközös fiókot kiszedte villáját,majd a májkrémes kenyerét elkezdte azzal enni,nem volt elég még Míra kajájába(csináltam neki is szendvicset) elkezdte szintén enni,s az egész a földön landolt... :evil: megcsináltuk tejbegrízt,míra segített,fürdőből kissámli kihozva,azon állva kevergette :)
aztán B. asztal elé tolta onnan gyönyörködött a kilátásban,majd kamraajtó elé s próbálta kinyitni az ajtót(hm érdekes módon vmiért ez nem sikerült) megtalálta a vízforralót s azt kapcsolgatták,majd a poharából az összes vizet kilocsolta a földre :evil:
ez mind kb. 5 perc leforgása alatt :)

most meg tologatja a sámlit a szemem fölött a csont már napok óta fáj,ma meg vmi iszonyat módon szaggat...

s én ki akarok menni velük majálisra....

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mi úgy néz ki, elmegyünk az itteni élményfürdőbe fürdeni egyet Apával, meg a haverjával + annak a kisfiával! :)

Szelit letettem negyed 12-kor, közben sül a csirkecomb a sütőben, párolt zöldségköret már kész! :) Apa is azt eszi.
Holnap meg vendégeink lesznek (egyik barátnőm a párjával), Anyu ma este átjön, itt is alszik, hogy tudjak sütni, főzni! :D

Heni! 5 óra nagyon kevés... Nappal tudsz valamennyit aludni legalább? Ez jó ötlet volt, ahogy Péterkét visszaszoktattátok a saját ágyába! :)

Vera! :?

Vindo! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt??????? :lol: :oops: Pedig nem most keltem... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni!
Én is 5-6 órát alszom. Szerintem mag lehet szokni. :? Éjfél előtt nem nagyon fekszem le, és ugye max 6-kor kelünk...
Nálunk is aludt pár hetet Balázs Botonddal, de akkor mellé feküdt az egyszemélyes ágyba...
Délután délbe megy aludni. Továbbra is 4-5 perc séta kell neki, hogy elaludjon. Próbálkoztam mesével, de egy órát meséltem, hallgatta nagy nyugodtan fekve. És csak hajtogatta, hogy még-még. Egy óra után feladtam, felvettem, elkezdtem sétálni és fél perc alatt horkolt... :? :roll:
Viranka!
Két kicsi gyerek... :?

Ma szuper éjszakánk volt. Lottesz-Mottesz egyszer ébredt fel csak, 3-kor. Pont akkor jött át Botond is. Utána pedig aludtunk fél 7-ig.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni: 5 óra....az nagyon kevés...:-(

Sense: na de jó h volt egy jó éjszakátok! Nagyon jók a képek! az utolsó a kedvenc Botondról! olyna kis huncut minden lében kanál! :lol:

Mi ma itthon vagyunk...Emma kint volt délelőtt...úgy elfáradt hogy ma is mint tegagnap majdnem elaludt ebéd közben.....du-án megyünk az "ikertesóhoz" lehet bevezetjük hogy minden héten megyünk....ők akarták...:-) a gyerekek is nagyon édesen eljátszanak..és mi is jókat dumcsizunk! :-)

Holnap de-t egyik nagyi, du-án másik..vasárnap harmadik+ dédi.....jó h hosszú hétvége lett..anyaknapja...végig tudunk minden nagyit járni. :-)

Viranka: :?

Vindo: egyedi majális :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur! Jaj, de szépek vagytok!!!!! Lillának hogy megindult a haja. És milyen fürtöske. :) Te meg nagyon szép kismami vagy! A rosszullétek, fáradtság elmúltak?

Tali: Nekem jó a május 9-10, meg a többi hétvége is.

Viranka! Nyugi! :wink: Néha inkább próbálj meg nevetni ilyen dolgokon! Úgy könnyebb. Engem is sokszor a ragya kiver, azon, amit Zsozsi egyedül művel, de sokszor csak nevetek rajta. :lol:

Majd kipróbáljuk jó? Ha megyünk talizni, szétkenem neked a tejbegrízt a padlón, és garantálom, hogy be fogsz pisilni a nevetéstől! :lol:

Irina! Nem írtam, de gondoltam édesapádra, és örülök, hogy jobban van! Gyertek ti is Virankáékhoz, kész feltöltődés lesz!!!!

Sense! A gyerekeid gyönyörűek, és nagyon hasonlítanak egymásra. Lotti szépséges mosolygós királylány!!! :D
Botond meg milyen szöszke lett. :D
Nálunk anyagos a talaj, gondolhatod, Zsozsi néha hogy néz ki.
Ilyenkor általában a teraszról/kertből a fürdőkádban landol.

Panndi! Tessék jelentkezni, én már nagyon izgulok!!!!!

Regi! Élményfürdő? WOW! Érezzétek jól magatokat!!!! Én egy ideig nem fogok ilyen helyre menni. Ahhoz meg kéne szabadulnom a fölösleges röcögéimtől. :wink:

Hopp, Gegi nyökög... :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát persze, hogy odabökékelt. Most nem alszik, hanem dumál a bocis párnájának. :lol:
Egyébként borzasztó, mit művel. Május 4-lesz négy hónapos, de már felkúszik az ágyában, oldalra, majd a hátára fordul, hason kinyújtja a lábát, popója az égnek. :shock:
5 hónaposan már járni fog? :shock:

Zsozsinál tart még a hiszti, sokkal türelmesebb, és (bizonyos határokon belül) engedékenyebb vagyok vele.
És használ. Ha van is napközben hiszti, az sokkal rövidebb (kop-kop-kop). Kivéve ma, mikor a popójára kellett húznom. :?
Éjjel kapja a Viburcol kúpot, volt felsírás, de szerencsére engedte, hogy hozzáérjek, így hamar megnyugtattam.

Dokinéninek mondtam, hogy éjjel, mikor kezdődik a vérhiszti, ébren van. Erre azt mondta, ez a jobbik eset, így hamar túl leszünk rajta.

Fleur, lmóni, kitartás!!!! :wink:

Fleur! Játszóterezésbe benne vagyok, majd szólj, hogy mikor.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Zsozsi úgy gondolta, lepihen
Kép Gegi kezdi kinézni a kaját a szánkból
Kép Muccso maccsó
Kép És persze ilyet is tud... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!
Nem tuti, hogy mindenkire tudok reagálni, de olvastam mindenkit.

Sense: aranyos vagy, és persze teljesen igazad van, minden nem megy egyszerre.
A maximalizmusból szerintem lejjebb tudok már adni, de ugye a gyakorlati szinten mit is jelentene ez? Hogy nem készülök fel rendesen egy szakmai nagyközönség előtti előadásra? Csak magamat égetném porig... így viszont aludni is keveset tudok, mert izgulok. A barátnőm, aki ugyanezt csinálta (tehát nem bölcsis a kicsije, hanem tanít heti 2 nap, és éjjel dolgozza a maradékot hozzá), ugyancsak mostanra borult ki fizikailag és lelkileg is. Úgyhogy ezt nem ajánlom senkinek.

Ágica: Petrus pont mint egy tündérlány a guggolós képen! :-)

folytköv.
Vindo: de jó, jó lesz az a szegedi buli, amúgy is szeretem a várost, és végre jól kibeszélgethetjük magunkat :-)

Viranka: drága vagy, köszi a meghívást! El is fogunk menni Hozzátok egy szabad hétvégén nemsokára, ezt veheted fenyegetésnek is!!! ;-)
A taliidőpontok elvileg mind jók.

Silka: Lizi még mindig gyönyörű, kis dáma.

Fleur: ájulatcuki hölgy a Lillus. Jól látható a képeken, hogy egy pillanatig sincs nyugton :-) És az a kolbászos felvétel... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Sense: Lottesz és Boti - még két ilyen gyönyörű gyereket!

Mesi:
Gegi és Zsozsi képei mindig megmosolyogtatnak, annyira cukik.
Köszi a drukkot Neked (és mindenkinek), Aput egyelőre hazaengedték a 3 napos ünnepre, hétfőn kontroll. (Kop-kop-kop, minden így, ilyen jól maradjon.)

Mi már majálisoztunk a közeli félszigeten, de igazából kirakodóvásár volt, meg érdekes zene (a Modern Talking és a lakodalmas keveréke), meg focizó fiúk mindenhol és egy kicsit nagyobb gyerekeknek való körhinta és kisvonatozás. De egy kört megért. Nyilván senkinek sem mondok újat, de nehéz Ádi alvásához szervezni bármilyen programot, és elég háklis rá (nem tud elaludni rendesen idegen helyen, babakocsiban se). Képeket hozok később.

Kép
Kép
irina

ma antiszociális hhp vagyok reggel mondtam Robinak :) :)
különben sokat csinálják ezt csak ma borult a bili :oops:

Fleur!
milyen fürtös lett Lilla :) annyira cuki :)
amit meg :arrow: írtál :shock: :shock: :evil: :evil: felháborító :evil:

Mesi!
ne tegyél ilyet,mert elmegyek hozzátok és megcsináltatom ezt a gyerekeimmel :wink: :wink: de jó Zsófis kép :) Gege meg az állandó vigyorgásával :) csuda helyes kispasi :) el sem hiszem h. így tud sírni :) na jó láttam,de akkor is :)

Regi!
élményfürdő :lol: :lol: érezzétek jól magatokat :) biztos nagyon jó lesz :)
barátnődék nem tudnak Titeket elhozni? Jöhetnek Ők is :)

Panndi!
Te meg egy köpésnyire laksz :) megszopiztatod Fruzsit Apával hagyod :wink: Zsófival átruccantok,ha gond van akkor meg úgyis gyorsan hazaértek :wink:

Irina!
s gondolom most jön még a vizsgaidőszak ezer feladatod/dolgod lesz :roll: :? Bálint sem alsziik mostanában sehol,csak az ágyában :wink: pedig reméltem visszafele séta közben elalszik :)

Móni!
drukkolok h. mindenki menjen,hitelt megkapjátok :) aztán meg várunk :)

Silka!
Liza milyen szép kiscsaj :) remélem jól sikerül a hétvégétek :)
napszemüveg mánia nálunk is volt :) a mai napig meg van érte őrűlve Míra :)

Tegnap meg mentem forgalomban öcsémmel és Mírával kicsi kocsival :) olyan jó volt :)
holnap meg átmegyünk barátnőmékhez s én fogok vezetni :) izgi lesz :)

:arrow: megyek magamhoz veszek egy ki d-vitamint és alszom egyet a napon :)

KépKép
viranka

Verus: sajnálom a reggeli tortúrát! Na majd ha két gyerekem lesz és a hajam égnek áll tőlük, mindig eszembe fogsz jutni, meg a humorod is, amivel kezeled az egészet. ;-)
A vizsgaidőszak még istenes, mert legalább az órákra készülés kiesik. De lesz majd szigorlat, meg az újdonatúj Bologna-rendszerben záróvizsgáztatni kell az első szinten (BA) kimenőket, na az muris lesz. De ettől még hétvégéken rá fogunk ám érni! :D

Mesi: tényleg ez a Gegi valami csúcs, a kisangyalokat róla mintázzák. :-)

Kép
Kép
irina

hello lanyok

gyors bejelntkezes, mi jol vagyunk attol eltekintve, hogy Linike nem hajlando a furdokadba beulni, kb 2 hete (mar volt ilyen es ut viasszallt a rend) max all a furdokadba (ami meg mindig allvanyon a babakad) es bmit teszunk uj jatek, sosk sok beszed, viccelodes semmi nem hat. el sem tudom kepzelni miert, ugyanis en egy masodercre sem hagyom ott a furdes kozben, es mindig is imadott fudeni! van otletetek? a nagykadba valo beszoktatas probalkozas mar megtortent 3szor, de oriasi balhe van mindig! elegge megvisel, mert igy nagyon stresszes az este ...

az ovit nagyon szereti es az ovonok is ot, ugyh valoszinuleg fogom vinni nyari ovitaborba is. azt hiszem mar nagyon unatkozna gyerektarsasag nelkul.

annnyira edesek a kepek!!!!!!

mesi: linike is szokott lepihenni ha ugy dont, ez erdekes, mert a fiuismeroso gyerekek nem

Kép

Kép
mmarica

viranka: ez nem is rossz ötlet :) Ha meg még nem szülök, mindenképp el tudunk menni :)

Bocs, most csak ennyi, majd írok bővebben, ha tudok.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: