A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Inkább levettem a képet...beülteted a bogarat a fülembe :oops: :oops: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nagyon jó alvókája van a lányodnak! :wink: :wink:
Felrakok képet mindjárt a mai szerkónkról, és a kisruha ami a Yaseminen van szerintem 1 hónap múlva kifutó darab lesz! :) meg egy másik ekkor ruha, majd felrakom a képét! Ha gondolod!? :wink: szerintem Lilikére pont akkor lesz jó!

A szoknyát az Árkádban vettem a kenguru goldba. vasárnap, hétfőre már bezártak :? gondolom nem ment nekik az üzlet. szerintem azt augusztusig tudjuk hordani, aztán majd lebeszéljük! :)

no akkor a kép( a szandiját figyeljétek! :roll: )
Kép
nem ennyire nagy rá, csak buhúzza kis gömböcbe a lábujjait! :)

Kép Kép Kép
asiye

no ez a másik de ennek hátul valamit csinálni kéne, mert kicsi széles szerintem derék tájt :?
Kép Kép

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Majdnem elfelejtettem! :oops:

Kép

Kép Kép Kép
asiye

jajj asiye annyira csini ez akislány vagyis inkább nagyon dögös :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert iszonyúúúú álmos vagyok!
Cat! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!

Asiye, Törpiri, Cat! Nagyon édesek a gyerkőcök! Zabálnivalók :D

Arwen! Bár a másik helyre írtad, de itt is mondom neked, h nagyon drukkolok nektek!!!! :wink:
Nika! Érted is....mi a helyzet amúgy?

Képzeljétek! Ma tudtam meg, h egy barátnőm is babát vár :lol: Ma tesztelt és pozitív lett!!! Kb egyszerre fogunk szülni, tök jó!
Asiye, nem tudom ismered-e. Élőben én is csak egyszer találkoztam vele, mert Malajziába költöztek a férjével.

Megcsináltam az utolsó tesztemet (szerintem).
Itt vannak mindannyian (bocs, de nem lett túl jó a kép, makró obi kellett volna, de nem tudom, hova rakta a férjem a többi objektívet):

Kép

Az utolsót ma hajnalban csináltam és a tesztcsík erősebb, mint a kontrollcsík :D (nem tudom, mennyire látszik)

Bocs, de megyek, mert szívem szerint bedőlnék az ágyba, de volna még tennivalóm.
Puszi nektek :D
és bocs, h nem reagáltam mindenkinek :oops:

afra.h

Megvan Dalmi babakocsija!!
Apa fölment, és megnézte milyen élőben.
Kb 2-3 hét és meglesz.

Íme:
Infó: Újjj Szupersztárrr !!! Szenzációsan szép, elegáns, divatos babakocsi, olyan meglátni és megszeretni - egy pillanat....! Sportos és erős egyedi váz eszméletlen jó rugózással, állítható magasságú tolókarral, pumpálható kerekekkel. Az elsők fixálható bolygósak, a hátsók központi fékesek. Csodálatos tolni, hihetetlen finoman navigálható, tényleg élmény! Külön esztétikai ráadás a stílusos dísztárcsák. A váz könnyedén, gyorsan kicsire csukható. A jól bélelt hordozható mózeskosár igazi fészek a picinek. A komfortos hordozó a vázra illeszthető modulra tehető, újszülött betét, kupola, lábzsák tartozik hozzá. ECE R44/04. A sportrész is hordozható, két irányban is a vázra helyezhető. Háttámlája vízszintesig leengedhető. Kényelmes, exkluzív, lábzsákkal ellátott. A kupolán lecipzározható rész és szellőzőablak teszi kellemesebbé a kocsikázást a nyári meleg napokon. Lábtartója állítható, kapaszkodó és övrendszer védi a babát. 16 csodaszép szín: pink, zöld, narancs és a többi......Bevezető ár: 84.990 Ft Az árban benne van még: esővédő + táska. Megéri az árát??? Naná !!!
Kép

Kép

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jaj, csak egy kérdés: az ugye nem gáz, ha a hétvégén repcsire ülök (csak 1 óra az út)?

afra.h

Pici! Szép a verda! :D

afra.h

Tetszik a peg perego, fáj is érte a szívem.
De 170 000 Ft ot kiadni érte...
Nem tetszett volna.
Így marad anyucinak is ruhákra :lol: :lol: :lol:

picimami

Afra!!
Orvost kellene megkérdezned, a repüléssel kapcsolatban.
Én féltelek.Hová utaztok??
Gratulálok az 5. héthez

picimami

Asyie!
Nagyon édesek a kisruhák, és Yasemin igazi dögös csajszi.
Örülök, hogy jól érzed magad a bőrödben.
Biztos csini vagy.

picimami

Csak Madridig megyünk. 1 nap, aznap este jövünk is vissza.
Hááát orvost már nem tudok megkérdezni, mert ugye holnap itt is munkaszüneti nap...

afra.h

Köszi a gratulációt, de szerintem még nem vagyok 5 hetes... 25.-én kellett volna megjönnie

afra.h

afra hát tényleg nagyon erős a tesztcsík hát mostmár teljesjogon mondhatod hogy kismama vagy :):) én jól vagyok de egésznap olyan vagyok mintha álomkórós lennék igaz az idő sem túl fényes fúj a szél be van borulva stb csak az eső nem esik még :):):

piri még nincs ne is legyen :)

repülőre szerintem ülhetsz mert sok esetben ilyenkorra még sok anyuka nem is tudja hogy babás :):):) de a biztosnág miatt kérdezd meg a dokit :)

nika70
Salgótarján

akkor nézz körül aneten mit mondanak erre :)

nika70
Salgótarján

Afra! nem ismerem! de gratulálok! :)

Én Alperrel a fogantatás után 4 nappal ültem 2x másfél órát repcsin, majd kiderült törökben hogy babás vagyok :) valahogy haza kellett jönnöm! :) :) :) :) kinn azért csak nem maradhattam a 6. héten szintén 2x utaztam. most Yaseminnel, a 15. és a 19. héten repcsiztem 2x-2x :) :) :)

pici! Jó a kocsi, nekem jobb mint a másik! :)

Kép Kép Kép
asiye

Afra!
A vonalzódon az van kiírva.
:oops: :D :wink:
De jó lesz nektek.
A fáradtság most vele jár. :wink:

Nika!
Nagyon jó, hogy nincs piri!!

Törpiri!
Ha esetleg te is adsz el kisruhákat érdekelne.
De gondolom Te a tesód kislányának tartogatod. :wink:

picimami

Köszi, hogy tetszik nektek is.
Apa szerint könnyebben tudom majd kezelni.
és egy csomó plussz dolgot adtak hozzá. :D
Már csak kiságy kell, matrac, ágynemű.. meg ilyenek

picimami

nika70
Salgótarján

ezt alinket afra neked küldtem :):):):

picikém a babakocsi nagyon pöpec :):) és árben sem egetverő vagyis a 170 ezerhez képest bár nekem ez is drága de nagyon szép :):):):)

nika70
Salgótarján

Olyan szépek azok a tesztek :D

picimami

Köszönöm Nika!!
Nagyon aranyos vagy!
Nekem tetszik, és apának is.
Amire használjuk, szerintem tökéletes lesz.
Sajnáltam volna a másikért a 170 ezret, és ahhoz táska sem lenne.
Pedig kell majd az is.

itt minden egybe van.
Hordozó nekem kell, sokat vagyunk úton, és mózes+sport is.És ez is a vázra rögzíthető, ami nekem fontos.

picimami

Pici! Igen, tényleg az volt írva, mert enyhén béna voltam és nem tudtam, h hogyan javítsam a lilypie-n...no, de most úgy néz ki, h sikerült :D

Nika! Köszi a linket!
ésss nagyon drukkolok, h az álomkór AMIATT legyen :wink:
Asiye! Megnyugtató, h te is utaztál várandósan..inshallah nem lesz gond

afra.h

Pici! Nekem is szívemet melengetik, ahogy ránézek a tesztekre...üzenet a babótól :D

afra.h

Afra!
Elhiszem.
Én is sokat teszteltem. Olyan jó érzés volt.

Apa belendült.
Megvan a kiságy is. A kenguru Kidben vette.
70 000 Ft ről. 20 000 ért. Mert kiállított darab volt. :lol:

Kép

picimami

Pici!

Szép a babakocsi és a kiságy is.
Bár a babakocsi márkáját nem sikerült kitalálnom. És sajnos és úgy vagyok vele, hogy inkább drágábban a márkás, de megbízható, mint hogy pár hónap múlva le kellejen cserélni.
Nézd me, Marci már a harmadik aki a PP babakocsit használja, és még mindig tökéletes.

Afra!

Szerintem nyugodtan repülhetsz.

Én Benivel a 7-8. héten menetm Horvátországba, Trogir mellé. Ez 730 km oda és ugyanannyi vissza is. Közben ott is folyamatosan autóval jártuk be a "környéket". Mégis egészséges fiam lett. :D :D :D
Aki szerencsére imád autózni, csakúgy mint az öccse. :wink:

Nika!

Holnap reggel is tesztelsz? Légyszi!
Vendég

cat nem terveztem holnap tesztelni :)

nika70
Salgótarján

Cat!
Én annyira nem nézem a márkát, ha a minősége nem a legjobb, nem számít milyen márka.
Ez valami új. Párom nem venne meg rossz minőségű dolgot, semmiből sem, főleg nem a lányának. ?inenből a drágábbat szokta, ha jobb, de ha nem, akkor fölösleges.
Ha kicsit is bizonytalan lenne a megbízhatósága nem vettük volna meg.
Nem az a cél.
Néztünk mi 300 ezres babakocsit is, és az sem volt masszívabb és használhatóbb.
Tény PP Skate tetszett.
De ez sem rosszabb, sőt.

Majd elválik, de sztem ez is ki fog bírni 2-3 gyereket.
Van aki sokkal olcsóbbat vesz, és azok is bírják.

Nika!
van türelmed, de megértelek.
Hogy sikerült a palermói mell??
Elégedett vagy vele??

picimami

Pici nagyon szupi a kocsi.és a kisággyal is szerencsétek volt,örülök nagyon :wink:

Asiye jöhet a ruci,irj ha majd küldöd,és azt is mennyit utaljak :wink:

Annyira jó,hogy ruhákat és szoknyákat is lehet vásárolni...
Most rendeltem kettőt is..

Kép
Kép

Lili témyleg jól alszik csak ilyenkor meg ennyira kihezteti magát,hogy habzsol ,utána meg szenved..és 2 óra múlva megint éhes :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Bocsi a hibákért...Lili a kezembe :oops: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici:poci képek csk holnap lesznek.

Nemsokára megyünk sütni a tortát(=végülis gyümitortát csinálunk) vanilia pudingos epreset.Most erre vagyok teljesen rákattanva.

A többi csak holnap készül.Szerintem majd este jövök és megmondom,hogy sikerült minden.

Asyie:nagyon csini volt Yasemin a kisruhában :D :D

Afra:szépen alakulnak a tesztjeid. Mit olvastál Arwenről???
Vendég

Én is vagyok, de baromi fáradtan, nem is értem, hogy írtatok tele 24 óra alatt két oldalt úgy, hogy nem is működött a babanet...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hol volt leírva, hogy Afra olvasott Arwenről?
Én kimaradtam valamiből?

Namlajos!

Hogy megy a szopi? Javult a helyzet? Mi volt a gond egyáltalán?

Pici!

Mi a márkája a babakocsinak?
Elhiszem, hogy Nektek is fontos a minőség, és ezt nem mindig az ár határozza meg.
Vendég

Cat! A másik fórumon írt Arwen, arra mondta Afra..na jó mindegy! :) gondolom érted? szóval azon a fórumon, amit Nika cinált!

Nemlajos! Tényleg, mi a helyzet a szopival?

PiciT Jól megfogalmaztad amit én is gondolok erről a babakocsi témáról! :)
Kezdjük, azzal, hogy bizony nagyon sokan használ márka nálküli, vagy régi, vagy használt babakocsit, ami szintén kibír 2-3 gyereket és semmi bajuk, ugyan úgy felnőnek mint akik mondjuk Chiccóban ringatóznak.
Biztonság? Ma már a boltokban azért javarészt vagy majd 100 %-osan EU- normáknak megfelelő babakocsit (és babahordozós autós )ülést kapni.
Ezek egy nagyobb fékezésnél az autóban(ha precizen rögzítve vannak, nem csak behajítva), épp úgy biztonságosak mint nevesebb, drágább társaik. egy esetleges nagy-borulós-pörgős darabokra törŐs(Ne ADDJ ISTEN) balesetnél, meg valószínűleg tök mindeny :?
a babakocsinál az utcán való közlekedésnél meg....hát az a két kicsi a babakocsiban, akit a nagyival együtt halálra gázoltk évekkel ezelőtt(meg rengeteg ilyen este van), akkor túl élték volna., ha 150000 forintos babakocsival vannak????
kizárt.
szóval ha egy ilyen szerkezetileg megfelel az EU szabványnak, akkor épp úgy meg felelő a ahasználatra, mint a drága márkás darabok. innentől már már a "plusszok"-ért fizetnek.
és ha egy babakocsit kímélnek elbír az3-4 gyereket. a barinőm 7 éve vett egy pierre cardint használtn, már több gyerek használta előtte, plussz az ő 2 gyereke, meg most a tesójájé.
és én nem akarok évekig egyett használni, már most tudom milyet veszek ahelyett ami most van. szeretek vásárólni, újítani. semmi bajom ezzel, de most másmilyent szeretnék! :) :)

na ez kimerítő volt! :) :) :)

és a párod nagyon ügyi volt a kisággyal is!! :) :) :)
az én férjem is olyan büszke mikor sórol :) :) :) :)
ja! még annyit hogy sokan vesznek fel bizony hitelt egy drága babakocsi kedvéjért. :? e hát megy az"egyém drágább volt", "többet tud", "okosabb" szebb is" licitálás! :?
nekem hitel sem kellett volna és azt vehetem meg amelyiket akarom(bocsi)de elvből nem költök 3 gyerek mellett 150000 forintot babakocsira, mikor tudom, hogy ugyan az mint amit vettem 43.000-ért
babakocsi-babakocsi! :) :) :) :)

Nika! Reggel nem tesztelsz egyett??
reggeli legyen az a pisi! :) Hátha! :) :) :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Jaj bocsi, mindjárt befejezem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: szóval szerintem még a 84.000 is sok egy babakocsira :oops: :oops: :oops: :oops: de tény hogy nehéz az alatt több funkciósat találni :?
és tény hogy vannak kifejezetten silány minőségek, de ez álltalában közszájon fororg, és hát egy-egy hibás darab becsúszhat :? erre van a garancia :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!

Tegnap már nem voltam gépközelben, de először is Cat!
Boldogságos Nevednapját kívánok így utólag is!!!

Én nagy lelkesedéssel a másik, Nika-féle fórumba írtam...Pici kérdezte, mi van a munkával, hogy vagyok, és írtam rá egy jó kis panaszkodós választ, röviden: hiába gáz a suli most, meg megy a napi harc, nem válthatok most, mert jobban szeretnénk most babát, minthogy min. egy évet megint kelljen várni. Úgyhogy számolom vissza a napokat június 15-ig, az lesz az utolsó nap. Nyáron hátha könnyebb lesz egy kicsit...

Illetve hát ma vagyok a 26 napon, reménykedem persze, tünet egyenlőre annyi volt, hogy pici barna folt ovu után pár nappal..és néha nagyon húzódnak a mellbimbóim...de ezt be is lehet képzelni, tehát...Mostanában 27 napra jön meg, fel vagyok rá készülve...

Pici! Szuper a babakocsi! Biztos jó lesz Dalmának :D

Kép
arwen***

sziasztok reggeli pisiből is egyenlőre neg a teszt :(

nekünk 30 ezre volt a babakocsi és még mindig olyan mintha új lenne :) igaz gyerekülés meg stb nem volt benne mert nem volt rá igényünk nincs autónk :) de ez vizszintbe dönthető a baba első napjától egészen három éves koráig használható most sportosan használjuk és 5 szintre lehet dönteni a támláját és meg vagyunk vele elégedve :) symba márkájú :)és 5 ezereért vettünk hozzá táskát ugyanolyat :)

arwen akkor érted is izgulhatunk most :):): jól hangzanak a tünetek nekem még mindig nincs semmi de piri sincs és a ciklus.hu-ról már kaptam értesitést hogy ovulációs napom érkezik de még mensim sem volt :):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Nika! :( :( :( :( Akkor most mi lehet?? :shock: Várjál még azért, mert ha nem tudod belőni a pé-det, akkor lehet hogy egy kései baba aki még nem jelez, talán csak 2-3 nap múlva! :)

Arwen!

Hátha!
Afra is a cici dologgal kezte! :)
Gondolom ma mindenki megy majálisozni meg ilyenek!4 :) :) :) :) de jó nektek :!: :!: :!: :!: nállunk ez kizárt, mert hiába-3 gyerk 3szorors nehézségekha kicsit nagyobbak lennének, de így felesleges. majd a kertben pörgünk meg fújunk fel lufikat!! :) :) :)
mindenkinek szép hosszú hétvégét! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Írtatok böséggel tegnap!
Mi ballagáson voltunk! A srácok helyesek voltak, de a család többi tagja miatt kár volt ennyit utazni! Rosszul éreztem magam miattuk! Ugy érzetem magam mintha kinézett volna a saját családom! De nem gond többet nem igen leszek rájuk kiváncsi! Meg sem kérdezték, hogy hogy vagyok meg hasonló! De egy kérdés az volt! Félsz a szüléstől?? Mondtam nem! Na erre jött az okoskodás amire már nem is figyeltem! Szóval ma majális és minden rendben!!!!!

Asiey! Jó lesz a kertben is hidd el! Majd jövöre mehettek ti is majálisozni!!!

Pici! Szupi a kiságy!!!

Nika! lehet tényleg késöi babo!!! Várj még tudom nem könnyü, de hátha az lesz a Te időd!!! Olyan nincs hogy nem!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Asiye!

Értem a babkocsis témát.
De én félek az ismeretlentől.
Amikor ezt vettük, akkor megengedhettük magunknak, hogy kifizessük. Ráadásul első gyereknél az ember képes többet kiadni... Mi már akkor is kettőre terveztünk.
És nem az ára miatt vagy a márkája miatt vettük meg. Volt sokkal drágább akkor is. De ez tudta azt, amire szükségünk volt. És a gyerekülésnél nálunk fontos szempont, hogy az ADAC tesztje jó legyen.
Hiába hisszük, nem mindegy egy ütközésnél, hogy milyen a gyerekülés.

Arwen!

Sajnálom, hogy a suli nem jó, de hamarosan vége!
És ugye a + teszt is mindjárt a kezedben lesz.

Nika!

Most már lehetne + a teszted!

Mi nem megyünk majálisozni,mert nem bírom a tömeget. Főleg nem egy egyhónapos gyerekkel. Inkább kirándulunk valahova.
Vendég

Szép napot Nektek...

Mi lassan indulunk anyuékhoz...ugyhogy én is talán csak este leszek,.

Arwen szurkolok Neked is :wink: Nika még mindig Gabival példálozok...neki is soká lett + tesztje :wink:

Képzeljétek Lilikém már hallatja a hangját.Kapott egy zenélő forgó játékot az ágy fölés és halkan sikitozik neki és nagy szemekkel nézi.
Azt hittem kicsit késöbb jön el ez az idő...de ha belegondolok már 1 hónapos...annyira édes,megzabálom :lol:
Apa meg olvadozik tőle :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

NO, sikerült visszaolvasnom :)
Cat, utólag is boldog névnapot!
Pici, babakocsi szuper (a színe milyen lesz? Mint a képen?)
Én ugyebár 7E-ért vettem a babakocsi (hét, nem hetven), igaz, PP, de jó régi (2004-es), több gyereket kiszolgált már, a kerekein látszik leginkább, aztán megnéztem egy elsőgyerekes babakocsit, amiben a 8 hónapos baba ül, hát ugyanolyan használt :D
Szóval, mióta látom, hogy sem én, sem Döme nincs kibékülve a babakocsival, nem is bánom, hogy nem költöttünk rá többet :roll:
Nika, érdeklődéssel figyellek :shock: Bár, ha emlékszel, nekem is egy kései pé-ből lett Döme, úgyhogy a következő ciklus 15. napján teszteltem pozitívat...
Nócika, nekem zsemle+tejtől lett egy óra múlva 7.2, az én dokim konkrétan szart rá, de hát tudjuk, ő nem is nagyon törte magát...
Mi ma nem megyünk sehová (hacsak nem pihenőszéket venni)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és a szopiról: úgy éreztem, csökken a tejem, és az egyik mellemből nem is ízlett Dömének.
Aztán most ott tartok, hogy már nem elég neki egy mell, mindkettőből szopizik, remélem, csak fejlődési ugrás...
Jó, hogy mondjátok, mától fejnem is kell, hogy biztos legyen elég tej...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja majd meglátjuk bár mi nem voltunk nagyon sokat együtt :) most tartok 28 nappal suzámolva következő ciklus 12. napján :):):) de piri még nincs szerintem pém sem volt még lkehet a múlt hónap így telt el nem volt pém ezért nem volt mensi sem majd most megint elkapom apát hátha most lesz pém vagy volt már bár voltunk azért már együtt azóta :):):):

jajj képzeljétek tegnap este Gergő pisilt a bilibe meg ma reggel is egy kicsit :):):) most is pelus nélkül van de most még nem volt hajélandó ráülni :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok.
Most értünk haza. Kunmadarason voltunk, ahol mindíg. Motoros majálison.
Én autóval öcsém menyasszonyával. A fiúk motorral.
nagyon jó volt.
Most csak álmos vagyok.

Babakocsi!
Igen, ilyen a színe. Bézs, ami fiúnak és lánynak is megfelelő.

Symbaba Danny Sport Multifunkciós Babakocsi 2009 a neve.
Táska, mózes, sport, és hordozó is van hozzá.
Lett volna pénz drágábbra is, de fölöslegesnek tartottuk.
Ez egy lengyel márka, és apa szerint stabilabb mint a Peg peregó.
Hónapok óta nézzük őket.
Néztünk még egy svájci márkát is, Raptor, de az is lötyögött.
Meg ha nem bírja ki, majd lesz másik.
De sztem jó lesz.
Várom már hogy élőben is itt legyen.
A kiságy már a helyén van. Nagyon szép, és masszív.
Jó minőségű.
Én is nézegettem használtan is, de nem sokkal olcsóbbak, egyben, ha azt nézzük, amik nekem kellettek hozzá.

Asyie! nekem Yasemin kocsija is tetszik nagyon.
Olyan édi.

Gabi!!
Te mikor veszed meg, amit kinéztél??

picimami

Nika! Arwen!
Drukkolok nektek nagyon.
Annyira megérdemlitek már a kicsi babácskát.

Nika!
Gege nagyon ügyes ám.

Törpiri!
Szép ruhácskákat rendeltél Lilinek.

picimami

Sziasztok!

Arwen,Nika.drukkolok nagyon nektek!!!

Mi holnap megyünk enyuékkal a telekre majd este jövünk haza.A mai nap jól telt csak egy kicsit elfáradtam.Hiába kimaradt a délutáni alvás :D
Márk már alszik, apa pedig elment kártyázni.

Nika:ügyes Gege, Márk reggel hajlandó ráülni a bilire és akkor áéltalában bele is pisil.éN MÉG NEM HAGYOM PELUS NÉLKÜL,DE AHOGY JÖN A JOBB IDŐ AZ IS ELJÖN.
bOCS A caps lockért :oops:

Pici:örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Bkocsi nekem tetszik.
Én használtam vettem egy régebb tipusú peg peregot( 2 éve 12-ert) nekem és Márknak tökéletesen megfelelt kb 8 hós koráig használutuk akkor vettem egy sport bkocsit.Azt majd Atinak is vennem kell,mert a mostani már nagyon sz@r.A pp-nek is van sportkocis része,de annyira nehéz,hogy egyáltalán nem tudnám feltenni a buszok vagy villamosra.

Csináltattam apával poci képet mindjárt fel is teszem.
Vendég

Képet mégsem tezsek fel,mert vmit eltörtem a kép felrakása közben :oops: .Most hovtam apát azt mondta nem haragszik majd vhogy megcsinálja.
Vendég

hát Gergőnek egyenlőre ennyi volt a bilizés mert nem akart többször ráülni sebaj majkd később :):) képzeljétek szegénykém annyira dinnye volt hogy felmászott a fotel hátára és lesett fejjel lefelé mondjuk nem koppant nagyot hála istennek nem esettle a teljes magaságáról de azért megijedtünk utána sírt kicsit de utána már rohangászott de azért figyelem holnap hogy nem lesz e valami baj de nem hiszem

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: