Sziasztok!
Hát öcsém!!!! Ide nehezebb bejutni, mint a parlamentbe
Vicky!
Puregonnál nekem is azt mondták, hogy túl van töltve, levegőztetést én is csináltam, de az utolsóknál már nem, mert láttam, hogy nem lesz elég. Semmi bajom nem lett így sem. Szerintem azért írja a levegőztetést, mert a gyógyszergyár 300 nak számolja, de ők nem veszik figyelembe, hogy a dokik 400 nak írják fel. Szerintem nyugodtan kihagyhatod. Érdekes, én nem is emlékszem, hogy hűteni kelllett, de lehet, hogy azért mert már több mint 1 éve szúrtam. Mennyiben került, most egy patron???
Kakti!
Na végre, te is túl vagy rajta
Igen elég szar, hogy nem ismerős doki csinálja, de hátha szűz kéz szerencsét hoz
Arra, hogy mit szabad tenni és mit nem, én is azt a választ kaptam, hogy semmi megerőltetőt, de ami jólesik nyugodtan, pedig a saját dokim csinálta. A spermakép miatt ne aggódj szerintem, mert tuti rendben volt, hiszen akkor nem is csinálták volna meg, és úgyis átesnek egy "tisztításon" a fiúk, így csakis a legjobbakat adták neked...

Ezer drukk nektek, tessék Colin példáját követni!!!!!
Nyanya!
Hát HSG, nem akarlak elkeseríteni, de nekem nagyon nagyon fájt, és az volt a szar, hogy úgy mentem oda, hogy csak "kellemetlen" lesz. Na mondjuk ez az a szó amit akkor még nem így ismertem. Nem akarlak elijeszteni, lehet nekem azért is fájt annyira, mert elvoltam záródva. Inkább úgy készülj, hogy nagyon fáj, max kellemesen csalódsz majd.Én örültem volna ha valaki megmondja, hogy készüljek, mert marha szar lesz, de lehet te meg sem érzed majd.
Sting!
Hát ja, elég érdekes ez a vizsgálat ismétlés......
Csézjang!
Hát mégis kell ez a fránya második műtét???!?!?!?
Basszus, de legalább tökéletesen rendben leszel az inszemre. Tudom milyen rossz, hogy már annyira várod, hogy kezdjetek, erre mindig beüt valami
Vasikáé!
Hajrá, hajrá, nagyon drukkolok nektek!!!
Dita!
Nem ma mész Bogyókukucsra? Úgy várom már én is!!! Képeket tegyé' fel!
Nekem ez a 33. napom, nemsokáa megyek én is, csak jöjjön már meg. Remélem nem ma jelentkezik Bládiméri, hanem pl holnap és akkor hétfőn reggel megyek!!! Jó lenne, mert hétfőn vagyok szabadnapos, és akkor nem kéne szabit kivennem.
Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!