A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Tulipános! Hú, mi nagyon imádjuk. A férjem halászlevéért teljesen odavagyok! :D A rántott ponty a kedvencem és a sült keszeg. Tavasztó őszig heti 2x eszünk halat, mert pontyból és keszegből több van a hazai vizekben mint harcsából, csukából, angolnából, süllőből, menyhalból. Így ezt a többit ritkábban eszünk, de nem hagyjuk ki! :wink:
Tényleg nagyon egészséges, főleg a ragadozó halak mint pl a csuka, süllő

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

mármint: tavasztól :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

na jó,most megyek és kitalálom mit süssek és hogyan!Szép napot és hétvégét nektek!Sziasztok!

Pumipumi nálatok is ekkora para van az új influenzavírus miatt?
Gabi miattad majd este még idenézek!
Vendég

ja, az embriomeret temarol jutott eszembe. Meg az elejen keresgeltem en is tablazatokat, a google-t hasznaltam, es mikor az eredmenyt kiadta, csak az embrio merete kifejezesekre figyeltem, a koritesre nem, es sorban nyitottam meg a honlapok tucatjait es nagys ebesseggel olvastam azt a par sort. egyszer nagyon furanak tunt egy ido utan a leiras...valahogy nem stimmeltek az aranyok, egyszeruen banalis dolgokrol irt, foleg a nyakat es labakat illetoen....aztan rajottem ( maga a honlap nem volt gyanus) hogy zsiraf-embriorol volt szo :):):)

Kép
pumipumi

nagyon irigyellek a halaszle miatt, en is rettenetesen imadom, sot, a paromnak is az a kedvence, miota tavaly karacsonykor megismerte nalunk. anyuval mindig csinaltatok, legszivesebben lefagyasztva elhoznam, dehat hogyan? Talan legkozelebb kocsival. Most is jol megennem :):)Itt sajna nincsenek ezek a halak, es a tengeribol undorito...bar sosem probaltam, de egyertelmu. meg megha lenne is hal...a pirospaprika, meg a tobbi dolog...Jajj, most aztan jol megeheztem :):):)

Kép
pumipumi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pumipumi! Ez marha jó volt!!! :lol: :lol: :lol:
Na, Lányok én is lépek, úgy látom gyűlnek az esőfelhők és még el sem kezdtem pakolni... :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

ja, a viruspara itt nem veszes, mert itt mindig mindenki egyfolytaban hazudik...ugy ertem, ez affele termeszetes dolog, benne van a genjeikben. tehat ha barmi ilyesmi van, a kormany rogton kozli, hogy mennyire fel vannak keszulve, es hogy egyebkent is lehetetlenseg, es hogy ne hallgassanak mas orszagokra, mert tulzas. Ja, meg itt van ugye a vatikan...isten mindentol megov :):):) Szoval nevetseges...itt meg az sem eleg, ha milliok halnak meg..talan par napig beszelnek rola, hogy legkozelebbre csinalni kene valamit, aztan elfelejtik.

Kép
pumipumi

Mármint a zsiráf sztori volt jó, azután már írtál.
Hú, hányinger ide vagy oda, most én megennék egy jó nagy tányérral. :D Sajnos már nincs pontyunk a hűtőben és még harcsa szezon van...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Jo hetveget mindenkinek, aki mar nem lesz fent...elvezzetek a jo idot vegre :):):)

Kép
pumipumi

Pumipumi...akkor nálatok nincs para....a zsiráfos sztori nagyon jó...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabi!remelem hamar irsz es jo hirekkel jossz, kesobb en is visszanezek ellenorizni.

Kép
pumipumi

Gabi, ez hihetetlen hogy sosem hagyhatja abba az ember a parázást!! Annyira remélem hogy nem lesz baj!!!!!!!!!!!! :shock:
én azóta itthon vagyok, mióta véreztem. a főnököm nem túl boldog ettől. de én meg parázok bemenni mert lehet hogy a sok stressztől volt a baj... :( persze dogozok itthonról is, de ez nyugisabb, délben mindig alszok, stb.

Jajj, Gabi, mindannyian szurkolunk!!

Kép
apkata

Sziasztok lányok! Én sem tudtam jönni mostanában, mert vagy be sem jött, vagy csiga lassan és mikor lapoztam volna az oldalak között meghalt az egész. A férjem mondta is, hogy gyanús neki ez az oldal, hogy így kikészíti a gépet. :oops:

Aki jó hírekkel jött a babácskáról annak gratulálok. :)

Gabi, remélem nem lesz semmi gond. Tényleg azt gondolná az ember, hogy 8-9 hetesen már túlvan a nehezén és ha kifejlődött szépen minden akkor már nem lehet baj, de soha nem nyugodhatunk meg. :(

Nálam annyi újdonság van, hogy kialkudtam az (egyik kedvesebb, ismerős) uh-s nénivel egy időpontot mára, hogy az ünnepeket nyugodtabban tölthessük, ugyhogy 2 után indulok babácskát és szívhangot keresni a pociban. A férjem is csatlakozik hozzám, bár nem lesz egyszerű elszabadulni a munkahelyéről és nem is fog örülni a főnöke, de ha jó hírek lesznek majd visz be egy pezsgőt. :wink:
Kicsit parázok, hogy korán megyünk, mert mult héten 5+4 még csak 8x5 mm-es petezsák volt. Ugye azóta már nőhetett bele babácska és szívhang is kifejlődhetett? Szorítsatok nekem lányok, nem akarom bizonytalanságban tölteni az ünnepeket.

Akivel már nem találkozok, annak jó pihenést, vigyázzatok a pocaklakókra. :wink:
csillag25

Na ezt most sajnálom. Tegnap hozott a férjem egy doboz epret nekem -most megettem vagy 6-7 szép szemet- és már ki is jött. :( Ennek a gyereknek nem kellenek a gyümölcsök. Direkt nem szemetet eszek (csipsz stb.) erre a drága epret visszaküldi anyunak. :evil: Mondjuk annyi jó van a dologban, hogy ennek visszafelé sem volt rossz íze. :oops:
csillag25

Szia Csillag! Már izgultam, hogy mi lehet Veled! Annyira sajnálom, hogy én már csak holnap este tudom elolvasni az uh eredményt! Ha a baba ennyire elemében van, hogy még az epret is visszaadja, akkor ott szívhangnak lennie kell! :D
Addig-addig beszéltünk itt a kajáról, hogy gyorsan felraktam főni paprikás krumplit, úgy megkívántam. Aztán remélem mire készen lesz, még mindig kívánni fogom. :oops:

Gabi mikor jön már? Istenem, remélem nincs semmi baj! :!:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Ez jo...meg a vegen majd elvezetbol hanysz, mert legalabb ketszer erzed az izet :):)

Kép
pumipumi

Sziasztok!

Visszaolvastam, de jó sogat írtatok!
Gabi drukkolunk, hogy minden rendben legyen.
Kérdeztétek a méretet, 6,8 mm-es a bab, ami 6+1-nek felel meg elvileg, ami ma 6+3, de szerintem ezek a méretek kb. lehetnek, mert ugye az se mindegy, hogy a UH készülék milyen, vagy épp hogy méri le a doki, szerintem pár nap eltérés simán belefér.
A zsiráfos sztorin én is jót röhögtem :lol:
Én már elmondtam Botinak a babát, bár szerintem mit sem ért még belőle :lol:

Kép
Kép
Kép
endaaj

Most mar tutira ott lesz a baba...legfeljebb bujkalos egy kicsit...de a szivhang az ugyis megvan, ha nem bena a doki...es ugyis az szamit nekunk :):) Az en parom is bevitte a munkahelyere a multkori fotokat, amin semmi nem latszott, csak a mehem, meg a petezsak, meg a babas foton egy folt, mert pont bezavart ott valami. O persze jol bemagyarazta mindenkinek, hogy ott integet :9

Kép
pumipumi

Szia Endaaj! hat, legalabb elmondtad, kesobb nem rohatja fel neked :) persze, hogy belefer par nap, foleg, mert a tapasztaltak is csak heti pontosaggal tudjak megmondani a baba korat...ezt ma minden intelligensebb orvos bevallja...a napokat csak leosztjak magukban. Hatalmas baba, lattam is a kepen...az enyem 6+4-en volt, 5,8 mm...de egy masik pillanatban sokkal rovidebb, egy harmadikban meg sokkal hosszabb...akarcsak a petezsak.

Kép
pumipumi

Köszi a bíztatást lányok!
Pókica, tegnap én is paprikás krumplit csináltam és délután már tudtam enni belőle. Jó étvágyat hozzá! :) Majd átküldöm az infókat agyhullámokkal, ha rám gondolsz tudni fogod az eredményt. :wink:

Pumipumi, azért nem élvezet, de nem mindegy mi és milyen jön vissza. :oops: Ez majdnem olyan volt mint mikor lefelé ment, főleg, hogy kb. 5 percig volt bent.
Aranyos a férjed, a lényeg hogy ő látja. :D
Azt mondta az uh-s néni anyukámnak -ő intézte nekem a mai időpontot, neki ismi kicsit- addig keressük majd a szívhangot amíg meg nem lesz. :D Ugyhogy lehet, hogy kicsit későn jövök, bár inkább rögtön találja meg. :wink:

Megyek készülődni, majd jövök a hírekkel.
Gabinak szorítok!
csillag25

Gaaaabi!Hol vagy mar? Bar mar biztos hazaert, csak azonnal lefekudt, mert ha nincs is baj, tuti, hogy pihenest mondott a doki...nana hogy mindannyian bedobnank magunkat az agyba azonnal. kepzeljetek el, nekiulni az internetnek...elolvasni az utolso 2 oldalnyi hozzaszolast...varni a betoltesre...Szoval biztosan pihen. Ugye? NNa, en lassan belenyugodok, hogy nekem nincs halaszle...es nem is lesz...ugyhogy bevallalok egy huvelyes-mix levest, aztan zsuppsz az agyba :):)

Kép
pumipumi

Elkezdtem pecsételgetni...
Igaz, tegnap rákszűrést is csinált, úgyhogy még akár annak a következménye is lehet...
De gyanús a hasam.
Beszéltem az orvosom feleségével(Ő is nőgyógyász).Azt mondta, vagy most fog megjönni, vagy csak pecsételés, ami még "belefér", de mivel nem látunk tegnap semmit az UH nincs mit támogatni...vagy a rákszűrés.
....
Órákon belül kiderül:?

málna2162

Málna! Jaj, ne!
Mi a csuda van ma?! :twisted: Ez a mai nap... :cry:
Nagyon remélem, hogy senkinek semmi baja...bárcsak Nálad is a "szokásos" pecsételés lenne, ami nagyon sok várandós nő első heteiben jelentkezik.
Gabinál is remélem minden rendben van... :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Lehet Hozzátok csatlakozni?:) Ma töltöttem be a 7. hetet.
csillag,

Bár már elindultál, én hétfőn voltam UH-n, (6+4) és 8mm-s volt a baba és megvolt a szívhang is!
Vendég

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden rendben, csak ahogy az orvos fogalmazott, a tegnap esti házasélet utóhatása volt nálam a vérzés. De legalább így nem kellett annyit várnom a következő uh-ra, mert ismét megcsinálták. 2,5 cm. a baba, nagyon jól érzi magát. Most méret alapján 2 nappal idősebb vagyok, de én akkor is már decemberi kismaminak vallom magam.

Mindenkinek köszönöm az aggódást, teljesen meghatódtam :oops:

Még egy halom munka vár rám, majd még jelentkezem!
Vendég

jajj de jo gabi! Gratulalok a hatalmas babahoz :):):)
Udv Judit, neked is szep nagy :):)
Malna!Mar eltelt 2 ora...mikor irsz? jajj de turelmetlen vagyok...remelem, minden ok.

Kép
pumipumi

Hála Istennek, Gabi!!!
Minket a legutóbbi után eltiltott egymástól a doki, pedig nem is attól volt... :(

Kép
apkata

Sziasztok! Megjöttem. :D :D :D
Ott figyel babácska a pocakban és láttuk a pulzálást, meg hallottuk a szívecskéje dobogását is. :lol: Úgy örülünk.
Először megijedtem, mert csak a nagy "üres" petezsákot láttam, de aztán megmutatta a néni, hogy be van bújva a petezsák egyik sarkába picurka. Azt mondta ott van a szikhólyag és amögött van Ő. Hát ezt nem igazán értettem, azt hittem először van szikhólyag, aztán embrió, de ez biztos az én tudatlanságom. :oops:
Szóval 7 mm-es babácska, amin meg is lepődtem, mert a petezsákhoz képest nagyon kicsinek tűnt, de a férjem rögtön meglátta, nem is értette én mit ijedezek. :wink:

Vojudit, köszi az infót így utólag is, örülünk, hogy jöttél hozzánk. Gratu neked!

Gabi, nagyon megijesztettél minket, azért csak óvatosan azzal a házasélettel. :oops: De a lényeg, hogy minden rendben van, a már nem is olyan kicsi babácskával. :)
csillag25

Sziasztok kismamik!!

Csatlakozom hozzátok ha befogadtok. Mi 12.12 vagyunk kiírva.

Kép
Kép
colin

Szia Colin és Judit!
Természetesen jöhettek, én nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk!

Most olvastalak végig titeket tüzetesen. Nóna igazad van, elkerülte figyelmünket az orvoslátogatásod, pedig én még írtam is, hogy hiányollak. Ettől függetlenül a lényeg az az, hogy jól vagytok!

Én soká végeztem ma, de még a kórházban az uh-t is az orvosom csinálta, és erre sokat kellett várnom. Utána rohantam vissza munkába, mert a főnököm már nagyon várt.

Mindenkinek nyugis ünnepet kívánok, aki horgászni megy, annak sok-sok halat! Mi ballagásra megyünk szombaton, vasárnap pedig családi, szülinapos ebédre, így nem sok pihenés lesz.

Málna remélem nálad is minden rendben, én már minden rosszra felkészültem ma útközben, és kiderült egészségesek vagyunk.

Csillag neked is gratulálok a vizsgálathoz, érted és Pókicáért külön is aggódunk, hiszen Ti már sokat tapasztaltatok az első hetek viszontagságaiból.

Apkata minket nem tiltottak el egymástól, szerintem a hormonváltozások határására eljön az a pont is, amikor már kevésbé kívánja a kismama a párját, bár erről a többgyermekesek többet tudnának írni.
Az én főnököm sem örülne ha itthon kellene maradnom ágynyugalomban, mert még egyenlőre a várandósságot sem tudja.
Vendég

Üdv. köztünk Colin! :D
Gabi, köszi hogy külön gondoltatok Ránk, aranyosak vagytok! :wink:
Na én el is köszönök, látom kevesen vagyunk már. Örömködünk tovább a férjemmel. :D
csillag25

Gabi,Gabi...jól megijesztettél minket!Mond meg az uradnak,hogy finoman azzal a házasélettel.. :lol: :lol: :lol: !

Málna : várunk a hírekkel!

Colin és Judit : sziasztok!És gratulálok nektek!

Csillag : Ez nagyon jó hír!Örülök neki,de ti gondolom repdestek örömötökben!

Apkata : :cry: ..kitartás...hátha a doki megkönyörül rajtatok!

Én elfáradtam mára...!Voltam egy bioptron lámpás előadáson-ismeri valaki?Aztán elmentünk a barátnőmmel Tesco-ba...annyian voltak mintha karácsony lenne!...Nem tom mi van az emberekkel!
Vendég

Sziasztok lányok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, mint vélhetően az eddigi legfiatalabb csapattag. Már kedd óta próbállak titeket olvasgatni, de mivel ma voltunk először dokinál, ma mertem csak jelentkezni (már nagyon vártam :) )
A naptár szerint 6+2naposak vagyunk, babu mérete szerint 4+4naposak Dokibácsim szerint tekintsem magam várandósnak, de nyugodt csak a jövő pénteki ismételt UH után leszek. Ma a petezsákom 4,4mm volt. Mivel kislányom is a szokásos napnál később fogant, kicsit kevésbé izgulok! De azért még így is nagyon!!!! :oops:
Magunkról annyit: van egy hat hónapos kislányunk, a Szt Istvánban szültem, császárral. (Normál szülésnek indult, de másként végződött).
Akinek esetleg vetélése volt, annak biztatásul: munkahely és doktor váltással 2 vetélés után egészségesen született meg kislányunk.
Pumipumi: ez a zsiráfos story nagyon jó volt!!! :D :D :D
Jó hétvégét mindenkinek,
Marcsi

macianyu

Marcsi,

Bocs, hogy megkérdezem, ilyen kicsi korkülönbséget terveztetek, vagy Babu döntött úgy, hogy akkor ő most jön?:)
Nálunk így pont 3 év lesz a korkülönbség a gyerkőcök között, de pont ma gondolkodtam el néhány dolgon, hogy vajon hogy is lesz...Pl amíg a kicsit a babakocsiban tolom, mit csinálok a naggyal? Szabad kezem nem lesz, hogy fogjam, ő babakocsiba már nagy és nem is marad meg benne (16,5 kg) az viszont kicsit necces, hogy csak úgy sétálgasson mellettünk...asszem a testvérfellépő lesz a megoldás, feltéve, ha hajlandó lesz majd rajta utazni:)
Persze kétségtelen, hogy később így sokkal könnyebb dolgod lesz, jobban összenőnek majd, és valószínűleg jobban el játszanak majd egymással, mintha nagyobb korkülönbség lenne.
Vendég

Jó reggelt!!! :) :)

Gabi! Úgy örülök, hogy minden rendben van, és milyen nagy már a babátok!!!! :D :D :D

Málna? Ugye abbamaradt a pecsételés????? Remélem téged is csak ijeszteget a babád!!!!

Vojudit! Colin! Macianyu! Üdv köztünk a fórumon!!! :)

Csillag! Gratula aszép nagy babához és aszívhanghoz!!! :) :)
Vendég

Jó reggelt!!! :) :)

Gabi! Úgy örülök, hogy minden rendben van, és milyen nagy már a babátok!!!! :D :D :D

Málna? Ugye abbamaradt a pecsételés????? Remélem téged is csak ijeszteget a babád!!!!

Vojudit! Colin! Macianyu! Üdv köztünk a fórumon!!! :)

Csillag! Gratula aszép nagy babához és aszívhanghoz!!! :) :)
Vendég

Sziasztok!
Csatlakoznék én is. Ez az első terhességem, december elejére várjuk a babát,Mikulás hozza.
tedorka

Sziasztok.
Én is vagyok.
három napot a kis Joellel kórházban öltöttük megfigyelés alatt, mert hétfőn reggel újra kellett élesztenem, mert a kiságy lapja amin a matrac van a két ellen tétes sarkánál lebillent és oda szorult be a Joel.
A részleteket inkább ha nem baj nem írom le.
Mert még most is hihetetlen számomra ami történt.
manocskak

Csatlakoztam, és kihalt a topik :D
Judit: ilyen szépet, hogy ilyen gyorsan jön a második, álmodni sem mertünk volna. Első gyerkőcünkre majd 3 évet vártunk, most meg a 2 menzesz után megfogant (remélem). Nagyon örülünk neki. Az elején biztos nehezebb lesz, de aztán szerntem tényleg sokat segít majd, hogy jól ellesznek együtt.
Neked a 3 év azért lehet jó, mert a nagyobbacska kismocin tud menni mellettete példul. Már ahogy ezt egy olyan hat hónapos anyuka, mint én, elképzeli... :D
Manocska: nagyon ügyes anyuka vagy, hogy újra tudtad éleszteni, jó, hog volt hozzá lélekjelenléted. Jobbulást a gyerkőcnek!
M.

macianyu

manocska,

Atyaég...és hallottad, ahogy bezuhant az a lap, vagy hogy vetted észre???Őszintén szólva nem-igazán tudtam összerakni magamban, hogy mi történt pontosan és hova szorult be a gyerek, de talán jobb is...Mindenesetre hála az Égnek, hogy nem történt tragédia és le a kalappal a lélek-jelenléted előtt, nem tudom nekem lenne-e...

Marcsi,

Kismoci: haha:)))Kb 2 percig hajlandó rajta jönni, aztán azt is hozhatom a kezemben. És amikor azzal jön, akkor is percenként halászom be az út közepéről. Ja, mert a lényeget elfelejtettem, a lakóparkban ahol lakunk nincs járda, és az úton közlekedünk!!!Ne kérdezzétek hogy lehet így lakóparkot építeni, ahol minden egyes házban legalább egy, de inkább két gyerek van...és hiába reklamálunk az önkormányzatnál, semmi sem történik. Ugyanis a tulajdonosoknak kellene járdát építeni a saját házuk elé, ők meg inkább virágot ültetnek oda. Bűntetni ezért nem lehet őket, úgyhogy király...
Vendég

Tedorka! Üdv közöttünk!! :) Voltál már dokinál? Mekkora a babátok??

Manocskak! Te Úr isten!!!!!! Tényleg nagyon-nagyon ügyes vagy!!!!

Mi tegnap nagyot kirándultunk. Fennt voltunk a Kőszegi hegységben az Irott kőnél. Oda vissza kb 10 km. Pluszz a többi. Hát érzen a lábaimat ma rendesen. :) :) Ma pedig esküvő!! :o :o

Amugy hogy vagytok ma lányok?? Én tegnap nagyon jól voltam ,de ma már látogattam a mellékhelységet! :(
Vendég

vojudit
A teljes részletet már azt hiszem, hogy az előző oldalon leírtam, ha nem baj nem írnám le még egyszer.
De nem hallottam, hogy a lap leesett volna.
Egy anyai és egy Isteni sugallat irányított, hogy minél előbb bemenjek hozzá.
Ma csak valószínű csak este tudok jönni, mert jönnek ma a bátyámék és sütni szeretnék.
Szép napot kívánok mindenkinek.

manocskak

Bocsi, de azt másik helyre írtam le. Szóval így történt.
Hétfőn reggel szokás szerint a párom fölment a hegyre az állatokat ellátni.
Én reggel 1/2 9-kor keltem a Joel még aludt, kimentem a konyhába, hogy ne ébresszem föl őt.
Hallottam, hogy nyöszörög, de mivel még vissza szokott aludni rögtön nem mentem be hozzá.
De mivel nem hallottam már a hangját mégis benéztem hozzá, hogy megnézzem minden rendben van-e.
És ami fogadott az szörnyű volt.
A kiságynak a szivacstartó lapja a két ellentétes sarkánál le volt billenve és a Joel oda volt csúszva és csak a kis fejét láttam, de nem mozdult.
Villámgyorsan leemeltem a kiságyat mert a kis feje oda volt szorulna a lebillent lap mellé.
A Joel már nem lélegzett és nem dobogott a szíve úgy emeltem föl a kis testét.
A szála körül már elkezdett kékülni, gyorsan az ágyhoz vittem és szívmasszázzsal vissza hoztam őt az életbe.
Míg az egyik kezemmel nyomkodtam a mellkasát a másikkal hívtam a páromat, hogy azonnal jöjjön haza, mert a Joelt most hoztam vissza a halálból. Igen szó szerint a halálból hoztam őt vissza.
Mire a párom hazaért a Joel már magánál volt és lélegzett.
Mivel úgy gondoltuk, hogy a mentő mire kiér addigra mi is beérünk vele kocsival, így mi vittük őt be, de előtte beszéltem a gyerek orvosunkkal, hogy mi történt és ő annyiban segített, hogy odaszólt a kórházba, hogy megyünk a gyerekkel.
Haza jöttünk a Joelnek és nekem ruhákért én akkor borultam ki, hogy mi lett volna, ha nem megyek be vagy ez este történik meg.
teljesen ki voltam borulva.
Megcsinálták neki a vizsgálatokat, de hála Istennek minden negatív lett, semmi maradandó károsodást nem szenvedett.
Úgy viselkedik mint azelőtt.
De már akkor mosolygott ránk amikor elindultunk vele a kórházba akkor mi már tudtuk, hogy nem lesz vele semmi komoly baj.

manocskak

Sziasztok!
Gabi, Csillag! Annyira, de annyira örülök, hogy minden rendben van Veletek és a babákkal! :D Sokat gondoltam tegnap Rátok és Málnára is, de Ő még nem jelentkezett. :cry:

Az újonnan csatlakozott kismamáknak gratulálok én is és szeretettel üdvözlöm! :P

Macianyu! Hétvégén mindig lassúbb itt a tempó, otthon vannak az apukák, gyerekek és ilyenkor több a munka itthon. :wink:

Manócskák! Nagyon ügyes vagy, hogy megtartottad a lélekjelenléted és sikerült újraéleszteni a Kicsit! Félelmetes ami történt. :shock:

Tegnap harcsát nem fogott a férjem, viszont sikerült süllőt igen, így ma az lesz az ebéd. Nyami.
:)

Megyek is, mert eléggé kerülget a hányinger.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Manocskák!Igazi ANYA vagy!Nagyon ügyes voltál!Gondolom a kórházban is ezt mondták neked!Most már kétszer is életet adtál annak a kis picurnak!...Egyszer amúgy én is pont így jártam....,de mivel ott feküdtem a fiam mellett hallottam a zajt és egyből odamentem hozzá!Na de én is jól megijedtem ,akkor....gondolom te mennyire megijedhettél!
Azthiszem tőlem most kapnád meg az év anyukája díjat,ha lenne ilyen!

Pókica : Jó étvágyat a halhoz! :lol: És amúgy milyen volt a kemping?

Fmelinda : Nem semmi ennyit járni!Jó szórakozást az esküvőn!

Macianyu: Szió közöttünk,és gratulálok!Hát nem lesz nagy a korkülönbség a két pici között,de legalább jól ejjátszanak majd együtt!Aranyos a babád,tetszik a Boldog Névnapot apus kép!Nagyon jó ötlet! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tedorka: szia!Sokat próbálkoztatok vagy elsőre sikerült?Honnan írsz?Mesélj még magadról!Dokinál voltatok már?

Nekem betegen tellik a hétvége...mindenki beteg nálunk!..fáj a torkom... :cry:

Vojudit : nem semmi a lakópark ahol laktok!...Én is ki lennék akadva!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatok én is hozzátok? A menzim szerint december 7 a nagy nap, de a legutóbbi vizsgálaton a doki 1 hétnél idősebbnek találta a babát, így lehet, hogy átcsúszok novemberre. De már nagyon régóta olvaslak benneteket, így ha nem gond, hozzátok csatlakoznék, főleg, hogy hátha még más kort állapít meg a doki a későbbiekben. Ha jól emlékszem többeteknél is módosult a szülés várható dátuma a legutóbbi vizsgálat után.
Pár sót az eddigiekről: Ma vagyunk elvileg 9+5. A múlt héten voltam legutoljára dokinál, akkor 16,7 mm-s volt a babácskám, így a menzim szerinti 7 hetes kor 8 hétre módosult.

Manocskák! Nagyon durva, ami veletek történt! Felháborító, hogy egy gyerekágy esetében előfordulhat ilyen baleset! Lehet tudni, hogy milyen kiságyról van szó? Csak, hogy ilyen megbízhatatlan darabot senki se vegyen, még véletlenül sem. Gndolom ti is lecserélitek. Nagyon jó, hogy Joelt nem viselte meg. Mikor keresztlányom pici volt, valami idióta egy kővel bedobta a szobájuk ablakát, és nagyon sokáig benne maradt az emlék. Szerencsére a szüleivel aludt, így biztonságban érezhette magát, az elalvással nem volt gond, de azért szóba-szóba hozta. (már tudott beszélni) Aggódtunk nála is, hogy lesz következménye az ijedtségnek, de szerencsére könnyen túlesnek a picik az ilyen megrázkódtatáson, ha utána kellő szertetet kapnak, és biztonságban érzik magukat.

Macianyu! Én is az Istvánban készülök szülni. A második babát is ott tervezed világra hozni? Írnál pár sort, hogyan működnek a dolgok, érdemes-e szülésznőt fogadni, vagy mindenki figyelmes...
Csak pár éve élek Pesten, a kórházak tekintetében nem vagyok képben, de a dokim ott vezet szülést, és túl rossz dolgkat még nem olvastam. Egy dolog csak, ami nem tetszik: állítólag a szobákba bejárhatnak a rokonok 8-20 óra között? Ez még mindig így van? Ez nem túl szimpi, főleg télvíz idején nem tetszik a szobában lévő rokonsereg.

Arról még nem nagyon írtatok, hogy ki miért hol tervezi a szülését. Vagy ennyire az elején, még korai ezen gondolkodni? Habár már nekem eldőlt, de nagyon érdekel, hgy ki, miért válastja ki az adott kórházat, milyen hírek vannak a különböző kórházakról. És persze főleg az Istvánról szóló hírek. Tudom, hogy a kórházakról van külön topic, de itt egyben lennének a különböző tapasztalatok. Nagyon sokan vagytok, akik nem az első babájukat várják, nagyon érdekelnének a tapasztalatok.

Kép
Vendég

Szia o'hara !Örülök,hogy közénk álltál!
A kórházakról : Én az első babámat Ajkán szűltem 2001-ben...szóval igen régen már!Az ottani kórház szülészete akkor nagyon szar volt...gondolom most is változatlan!
A második fiamat Pesten a Szent János kórházban szültem.Ott nagyon elégedett voltam a szülészettel mert külön szülőszobát kaptunk a párommal és a szülésznők is nagyon aranyossak voltak!Viszont a kórtermek eléggé szar állapotban voltak.Például ahova én kerültem az egy három ágyas volt(csak szerencsére),és az első nap nem volt fűtés TÉLEN,mert elromlott éppen a radiátor abban a szobában!A csajok aranyosak voltak akikkel voltam ,viszont az egyik lányhoz óránként jöttek a rokonok és ez marhára nem tetszett !!!!Ott voltak a babák is velünk napközben,féltem,hogy elkap valamit...na meg a szoptatás....!Szóval tényleg az a jobb,ha nem mehet be senki!Jah,és az ápolók mind hanyagok ,lekezelőek ...bun...kók voltak!Amikor egyik nap reggel szóltam a lepedőm cseréje miatt ...estig kellett várnom és azt is úgy húzta át,hogy majdhogynem elhordott mindenfélének,hogy képtelen vagyok vigyázni az ágyneműre!A másik két csaj ezekután meg sem merte kérni!....szóval ez elég negatív volt!
Most megint Ajkán szülök...azt tudom,hogy itt nem engednek be senkit( :lol: :lol: ),bár a páromat így sajnálom!Az ápolónőkre pedig rosszat nem hallottam!Sőt!
Vendég

Köszi Tulipános a kedves fogadtatást! :)
Az Istvánban is a mamikkal vannak a babák, ezért is furcsa nekem, hogy pont az ilyen helyekre engedik be a rokonokat. :? A hideg kórtermet meg egyszerűen...! Ok, nyilván ami elromolhat, az egyszer el is romlik, de hogy ilyen esetekre megoldás se legyen egy kórházban? Döbbenetsek ezek az állapotok! És ezek szerint ritka kivételek vannak csak. Én pedig abban reménykedtem, hogy legalább a szülészetekre odafigyelnek egy kicsivel jobban. Anyósom tavaly elég sokat volt kórházban, és hát kiakasztóak voltak az állapotok, a nővérek betegekhez való hozzáállása is. Azt hallottam, hogy sajnos a szülészeteken sincs ez másként a legtöbb kórházban. Rengeteg a panasz a csecsemősökre is. Hogyhogy újra Ajkán szülsz?
Vendég

o'hara
Igazából nem tudom, hogy milyen fajtájú, mert kölcsön kaptuk azt a kiságyat.
A párom míg mi kórházban voltunk fogta és megcsavarozta. Nem nagyon fog érdekelni, hogy mit szól majd érte akitől kaptuk, de a gyerekem életéről volt szó.
Most olyan erősre csinálta, hogy akár a páromat is elbírná.

manocskak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: