A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat.jövő héten megyünk 4d-re akkor visszük Márkot is.Kiváncsi vagyok mit szól hozzá.
Beni volt veletek uh-n?
Vendég

küldtem privit

nika70
Salgótarján

Jó reggelt.
Tegnap nem tudtam belépni. Sehogy nem engedett.

Voltam UH-n tegnap.
De csak sztk-s.

Egy élő magzat fejvégű fekvésben.

A lepény a hátsó falon tapad, jó helyen.

Magzatvíz mennyisége átlagos.

Magzati fejlődési rendelleneségre utaló jel nem látható.

BPD: 74 mm (65-79)

AC: 236 mm

Fl: 49 mm

Súlybecslés 1266 g.

A számítottnak megfelelő terhességi kor.

Nagyon édes volt, ásított egy hatalmasat.

Azt mondták nagyon szép kislány.

Kaptam egy fotót (2D), de nem túl jó a minősége.

Cat!
Édesek a fiúk nagyon.
Nem jutott föl apa tegnap, mert késett az egész megbeszélés, és tárgyalás.
Ma ha lesz idő, fölmegy motorral, mert nagy forgalom lesz a ballagás miatt. Autóval értelmetlen lenne indulni.
Hazahozni meg a céges kocsik majd hazatudják.

Nika!
Sajnálom a tesztet.
De még ne add föl!!

Asyie!
Jól vagytok??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok!

Írtam az újba, de a szívem még ide húz!!! :lol:
pedig ott Ti vagytok!!! :) :) :) :)

Pici! Megérkezett a csomag????
mert ez a 3. nap. Ma muszáj, mert akkor csak a jöcőhéten fog :?

jaja lányok. most akkor írjak ide? vagy oda? :?

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
megérkezett!!
Minden nagyon szupi!!
Csuda szépek!!
Úgyhogy türelmetlenül várom a továbbiakat, szeretnék ám törzsvevő lenni. :wink: :oops: :oops:
Apának is nagyon tetszettek.
Köszönjük szépen.

picimami

ááááááááá
ott már össze kavarodtam. nem hozzászóltam, hanem új témát nyitottam :evil: :evil: :evil: én ehez jelenleg hülye vagyok, korán van.
majd ha lesz időm ki silabizálom. ((én szívem szerint maradnék itt, de a többség dönt) :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!
Sajnálom az inzulint.
Én nem értek hozzá, de szerintem ez még nem olyan vészes érték.
Vagy igen??
Hát kívánom neked a legjobbakat.

Asyie!!
Nekem is mindegy hol vagyunk.
Itt is maradhatunk, oda meg megyünk, ha ez nem műkszik :D :wink: :oops:
De majd eldől ki mit szeretne :D

picimami

Szép jó reggelt...

Siettem,de látom saja nincs zebrás teszt :cry: NEm baj,Gabinál se volt sokáig mégis ott volt a babó :lol: :lol:

Jól indult a napom...3 napja viszket a bal szemem(öröm ér)hát megnéztem ma a fizus számlámat...majd leesett az állam,bár nem tudom miért a múlt hónapban szinte alig kaptam valamit..de most bepótolták :wink:

Ma jönnek anyukámék nem sokat leszek,holnap meg mi megyünk hozzájuk,de az meglepi :lol:

Cat édesek a gyerkőcök... :lol:

Pici,én is jobban örülnék ha csak akkor mennénk oda ha ez szarakszik... :oops: :oops: elég fura az az oldal még nekem.. :oops: :wink:
És akkor a combihusis kép amit igértem..remélem látszik rajta,igy sikerült csak lefényképeznem :wink:
Mi van a lábaddal???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpiri 2009.04.30 14:18-kor.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok én is felindultságból csináltam inkább arra az esetre ha megint nem tudnánk ide feljönni mert azért csak itt van minden életünk csak tegnap besokaltam :):):):) amit szeretnétek az lesz :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt Törpiri!

Nagyon szépséges a kis husi combija is Lilikének.
Örülök, hogy jó napod van, és több fizut kaptál.
Így tovább. :wink:

Van egy nagyon jó gyógyharisnyám, ami megtartja a bokámat, ha az van rajtam, egy csepp víz sincs rajta,
Bár este picit bedagadt, de sokat mentem.
Nem vészes most-
Csak fáradt vagyok-
Iszonyú hüvös van itt.
Esni fog

picimami

Nika!
Mi nagyon örülönk neki.
Ügyes vagy!!
És jó ötlet volt!!
Puszi.

Piri ugye nincsen?

picimami

Lányok mit terveztek a hosszú hétvégére??
Mentek kirándulni valahová?
Vagy pihenés??

picimami

Sziasztok!

Nika és többiek:szerintem akkor menjünk oda,ha itt vmi nem stimmel.Mert legalább van egy fórum ahova tuti,hogy tudunk majd irni. :D
Én is nagyon megszoktam a bnetet.
REmélem most nem fog sz@rakodni egy ideig.Tegnap már annyira idegesitett,mhogy nem tudtok belépni.

Pici:örülök,hogy voltál uh-n nekem már csak 6 nap :D :D

Tpiri:nagyon édes Lili :D :D
Hihetetlen,hogy már 1 hós és Cat Marcija is szombaton 1 hós lesz.Igy látszik mennyire megy az idő.
Vendég

Sissi!
De jó lesz neked is.
Láthatjátok Attila babát.
Hová is mész??

Jövő pénteken én is megyek a Gasztonyihoz,a 30. hetire.
Várjuk már nagyon.Ott láthatom 4D ben is.
(remélem)

picimami

Nemlajos!
Hogy vagytok??
Döme?
Tejcsi alakul már??
Tudsz pihenni sokat?

Cat!
Örülök, hogy jól alalkulnak az éjszakáitok.

Zsu!!
Hogy vagy? Úgy hiányzol.
Milyen lett az eredményed?

Afra!
Nagyon szép az új vonalzód!!

picimami

Sziasztok!

Nika! Nagyon tetszik az új fórum, csak ott még mindent kétszer kell megnéznem :lol: :lol: :lol: :lol: és az hosszú másodperceket vesz igénybe, ami nállam nagyon fontos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
itt meg már szinte oda sem nézek!
ha itt gáz van, tudjuk, hogy ott megtaláljuk egymást! :) :) :) :) :)
és köszi érte!!!

Csak jöttem és már megyek is, mert mindjárt megyünk Yaseminnel szurira! :? :? egint kettőt kap! :?

Cat! NAGYON ÉDESEK A FIAID!
MIBEN FEKSZIK maMARCI??(BOCSI CAPS LOCK)

Törpiri!

Ott is van ám husi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
nagyon szép!

és ne haragudj azért amit most írok, nbem rossz szándékból, nem akarlak kiokosítani, csak tanácsot adok(bár nem kérted) :)

szóval én sosoem teszek föl róla nyilvános web oldalra olyan képet min ltszik a kis nunija :oops: . gondoljatok bele, vannak beteg elmeháborodott pedofilok, akik azért jönnek ilyen baba fórumokra hogy ilyet keressenek :evil: :evil: :x :x :x
és a többire ne is gondoljatok!
én mindig odateszek egy textil pelus csücskét hogy takarjam!
remélem nem bántottalak meg, de a mi feladatunk, hogy megvédjük a kicsikéket. persze a kisfiúkat is..(ezért jó Nika óruma! oda nem megyi degen! :)

na megyünk készülni szurira :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Sajnálom a szurit!
De hát muszáj.
Remélem majd jól viseli Yasemin.
Vigyázzatok magatokra.
És szép napot Nektek!!

picimami

Na jó reggelt mindenkinek!!!!

MEgjöttünk tegnap..... naggyon cool volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper volt a panzió is, nagyon finoman magyarosan főztek, kaptunk bőven kaját!!!!!
Voltunk a Szalajka-völgyben, Miskolcon a vadasparkban és botanikus kertben is. Sokat sétáltunk és pihentünk is.
Ma rendet rakok itthon, aztán délután megyünk a Balcsira és csak valamikor vasárnap éjjel jövünk majd haza.

Addig is vigyázzatok magatokra, pihenjetek, sokasodjatok!!!!!

Puszika mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!!
Nem mondod hogy már mész is???
:twisted: :twisted: :twisted:
Hát ennyi napra elhasgysz minket?
Kismami, nem ér!!
Hát aggódunk érted, és hiányzol.
Hogy van az pici ebihalad??
Pusz

picimami

Zsu:örülök,hogy jól telt a 7végétek.Remélem a mostani is jó lesz.
Vendég

Ja igen, és a kombinált tesztünk eredménye negatív.
Down-kór előfordulása 1:6900
18-as trikrmoszóma előfordulására esélyünk 1:50000

PAPP-A szint: 1.37 MoM
Szabad ß-hCG szint: 1.46 MoM
Tarkóredő vastagsága: 1.01 MoM

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Hát igen, most megint megyünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De addig is leszek ma. A páromék cégének lesz nyárnyitó bulija Világoson. Anyuéknál alszunk, de nap közben a többiekkel leszünk. Lesz bográcsozás, Veszprémben állatkert, vagy Tapolcán barlangcsónakázás.
Hát nem unatkozunk, annyi szent!!!!!
Képeket majd hozok jövő héten!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ebihal nagyszerűen van, rengeteget ficereg és úszkál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajnal és este 10 óra a kedvence :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Jó kis hétvégétek lesz akkor.
Örülök, hogy boldog vagy és jól érzed magad!
Szupi jók lettek az eredményeid is.

Pocak fotó??
Na légyszi

picimami

Na jóóóóóóóóóóóóóóó.... előbb megfürcsizek és utána csinálok egyet :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:de jó!!!arra a pocifotóra én is kiváncsi vagyok :D :D

Örülök,hogy jó lett a kombinált eredménye :D
Vendég

Cat:Boldog névnapot kivánok neked.Ha jól láttam az iwiw-en ma ünnepled.
Vendég

Cat!
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:hol van a pocifotó???
Szerintem én holnap készitek majd egyet apával és ha tudom felteszem.
Vendég

Sziasztok!

NOs én is bejelnetkeztem arra az uj oldalra amit csináltatok, de nekem is ide húz a szívem!!! Én ha lehet arra szavazok, hogy akkor menjünk oda, ha ide nem tudunk jönni!!

Nos! A cukor eredményemmel beszéltem sok más emberrel és aszonták nem értik, hogy ilyen eredménnyel miért akarnak inzulinozni! Oké, hogy az védi a babát, de az eredményem nem indokolja!!! MOst mit csináljak?? Kérdezzek meg másik dokkert is???? Én iszonygok a tű hallatán is hát még ha magamat kellene szurni!!! Nem hiszitek el, de a keddi napjaim katasztrofálisak és már elöző este megy a hasam az idegtől, mert tudom, hogy 2x szurnak reggel, meg egyet délután a rendelésen! Nos nem értem!!! A lényeg, hogy be vagyok tojva!!! Ráadásul csak apukám van itthon napközben, de Ő még rosszabb, hogy beadja nekem!!! Most bizti nagyon gyereknek tünök, de én sajna ilyen vagyok!!! Ja és a 90 perc elött egy kiflit ettem párizsival és ásvány vízzel! Nos ez volt az amire kijött ez az érték!!! De tegnap tök fözeléket ettem és arra 5,7 jött ki pedig 2,5 tányérral megettem!!! Na ez hogy van??? Most mindent írok és jegyzetelek és majd meglátjuk mi lesz!!!

Zsuzsu! Hát szép mondhatom! Már megint itt hagysz!! DE az eredményeidhez gartu!!! Boldog 15. hetet!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

ZSu!

Pocifotót ide! :wink:
Örülök, hogy jó volt a hétévégétek. És ez a mostani is az lesz.

Nika!

Ha mindenki marad itt, akkor én ott már nem is regisztrálok. Majd ha ez újra működésképtelen lesz.

Nócika!

Azért kell az inzulin, mert csak egy kiflit ettél, és azután lett 6,9 az eredmény. A rendes 75 g-os cukor terheléssel sokkal magasabb lenne.
És ahogy halad előre a terhességed, úgy kell egyre több inzulin, hogy a szervezeted rendesen el legyen látva, és a Te hasnyálmirigyed ezt már nem tudja megtermelni.
Ha pedig úgy próbálod meg alacsonyan tartani a vércukrodat, hogy egyre kevesebbet eszel, akkor a baba nem fog megfelelően fejlődni, és az ő egészségét, esetleg életét veszélyezteted.
Én hallgatnék az orvosra. Nem véletlenül tanult annyit a diplomáért, és dolgoziuk már évek óta. Szerintem ő sokkal jobban meg tudja ítélni a helyzetet, mint minden más laikus.
A tűtől nem kell félni! Észre sem veszed, olyan vékony és kicsi.
Ha valah találkoztál volna velünk az Árkádban, akkor láthattad volna nálam. Én simán beadtam magamnak bárhol és bármikor.

Gondolom Te is egészsésges babát szeretnél, nem olyat akinek esetle a tüdeje nem fejlődött ki rendesen, vagy szellemileg visszamaradott. Esetleg amiatt érezhetnéd rosszul magad, hogy Te pár hónapig féltél az inzulintól, és neki emiatt kell egész életében inzulinoznia magát és nem ehet meg bármit, amit a többi gyerek és felnőtt.

Bocs, ha kicsit durva volt amit írtam, de ezek is lehetőségek ilyen helyzetben.

Ha a doki azt mondja, hogy kell inzulin, akkor használd! Már csak pár hónap.
Vendég

A névnapi köszöntéseket nagyon szépen köszönöm!
Aranyosak vagytok. :)
Vendég

Asiye!

Ruhákat teregetem, és Beni elvette tőlem a lavórt. Beleült. Aztán pedig kérte Apát, hogy megfoghassa Marcit. :) Én már csak ezt a képet láttam amikor visszamentem a nappaliba.

A képekről igazad van. De elég az is, ha valami képszerkesztővel kivágod azt a részt. Még a Paint-ben is tudsz oda Rajzolni egy kis foltot.
Vendég

Hát pocifotó kész van, de bekattant a gépünk...nem ismeri fel a fényképezőt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat! Jaj de bunko vagyok! Ne haragudj, de még nincs későn! Isten éltessen!!
És nem baj, ha durva vagy azaz nem voltál durva csak legalább felnyitod a szemem! Szal most már értem, hogy mért kell ezzel nnics is semmi baj csak magától a tűtől iszonygok!!! Persze szeintem is a doki nem véletlenül tanult és diplomázottt! Szal nem fogok vele leállni és vitatkozni! Engedni fogom, mert tudom, hogy a kicsi élete számomra a legfontosabb!

Zsuzsu! Ejnye fényképező és gép!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

oksika akkor megbeszéltük ha itt szarakszik akkor megyünk oda :):):) de mondjuk képeket stb lehet oda is tenni mert azt csak az látja akit beregizik és nem törlöm ki mert az idegeneket nem engedem ám be :D:D:D:D:D:D:

Cat: Boldog Névnapot :):):):)

Zsu : gratula a 15 héthez :)

nekem piri még nincs ha nem jön meg hétfőig akkor hétfőn újra lövök egy tesztet :)

nika70
Salgótarján

most mesélte egy ismerősöm hogy ő másfél hónapos terhes volt és a teszt még nem mutatta ki neki és még a doki is azt mondta hogy nem terhes mensije is volt még három hónapot akkor ment el elgközelebb dokihoz mikor nem jött meg neki és akkor már 13 hetes kismamai volt és lásd a teszt nem mutatta ki neki 7 hetesen a babát :)

mondjuk nekem mensim nincs még :)

én ma azt a pici féle palermói csirkét csinálom ma meg meg apa csinál pozsonyi kiflit lekvárosat meg dejósat :):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika! Akkor ma ugy döntöttem, hogy hozzátok megyünk ebédre és nem apuékhoz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amugy meg ez a fránya teszst mondjon le meg az ismid dokkerja is!!! Olyan rossz ez a tudatlanság szerintem! Ennél szerintem még az is jobb, ha tényleg nincs babo, mert akkor készülödhetsz a következő pére!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

doki már nyugdíjban van azóta Noémi meg elment egy másik dokihoz ahoz akinél én szültem Gergőt :):):) vagyis ő volt a másik ügyeletes aznap :) de főorvos már ez mondta neki hogy adja vissza a másik doki a diplomáját :):):)

nika70
Salgótarján

Nócika!

Arra gondolj, hogy ha inzulinz lesz, hogy Neked csak pár hónap, de a gyereknek lehet, hogy egész életében kellene...
Vendég

Cat! Hát igen ezzel nyugtatom magam és ezzel közelebb vagyok egy lépéssel! meg sokat jelent, hogy van aki megynugtat! Lásd TE!!! És ezt köszönöm!

Nika! Hát az jó, ha az a dokker már nyugdijban van! Pedig bizti az életben sok babot segitett a világra csak azokat még kézremegés nélkül megállapitotta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!!

Zsu!
Ne haragudj, hogy mennem kellett.
De itt kirámolják a boltokat ha nem megyek időbe.
Közben meg vírusírtót telepítettem.Érezzétek nagyon jól magatokat!

Nika!!
Lehet neked később mutatja ki a teszt,
Mint Gabinál.
Jó ötlet a fotós dolog, hogy azokat oda kellene, mert akkor más nem láthatja.

Nócika!
menni fog neked az inzulinozás. Erős csaj vagy! Regináért képes vagy rá.

picimami

Sissi!
Várom a te poci fotódat is :wink:

picimami

Én ma káposztás sztrapacskát, friss túróval, és fejes salátát készítek ebédre.

Kicsit energia bomba. De meg kívántam.

Annyi béna van az utakon, akiktől elvenném a jogsit..
Fölhúztak nagyon. :shock: :shock:

picimami

Pici!

Köszi!

Jövő hét végén Egerben leszünk.

És én is béna vezető lennék, ha vezetnék. Éppen ezért nem teszem. :wink:

Nócika!

Ezért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak. Tapasztalatokkal, vagy csak azzal, hogy rávilágítunk a másik oldalra is.
És mindenki mindent csak szeretetből ír. A bírálatot is.
Vendég

Cat!
Tuti nem lennél az.
Ezek a nagy dög kocsijukkal előjöttek, és azt hiszik ők a valakik.
Indexeltem jobbra, de időben, a barom meg majdnem a seggembe jött.
Meg előz, szemből meg jön a busz, én meg álljak meg padlófékkel, hogy ne haljon meg :shock: :evil: :evil:

picimami

Picimami! Ne idegeskedj!!! Sok a hülye az tény! Pláne itt a hosszú hétvége és akkor a legtöbb a halálozás! Nagyon vigyázz magatokra!!!!

Cat! Igen tudom és épp azért köszönöm is!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok! MEGJÖTTÜNK(MÁR RÉG), A GYEREKEK ALSZANAK. SZEGÉNYKÉM ÚGY SÍRT! :cry: :cry: AZTÁN MIKOR MÁR MEGNYUGODOTT ÉS FEL IS VOLT ÖLTÖZTETVE, MEGINT
legörbült a kis szája és sírt :cry: de már minden oké! alszik ő is! :)
és a léyeg. az én kis 3,5 hónapos lánykám 6850 gramm!! :shock: :shock: :shock: :shock: bár vissza néztem és Hamza is ennyi volt ennyi idősen, de hát ő lány!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

szóval a nagy örömöm, hogy napok óta észre veszik a környéken a szomszédok-ismerősök, hogy fogytam, de ma pl .ilyeneket hallottam:
össze vagy szakadva te lány!!!
Hol a melled? Alig maradt hasad!
Nagyon beindultál!!

:) :) :) hát olyan boldogságos vagyok!!!! :) :) :) :) :)
ppersze még mindig inkább a kövér kategóriába sororlnám magam, de lényegesen(saccperkábé 7-8 kilóval vagyok) kevesebb mint pár hete! :wink:

és a másik okom a bodogságra....soppingótam a lánynak egy pár darab(na jó, 5 pár de tiszta olcsó volt, van amelyik 320 forin), kis kocsi cipőt a teszveszen!!
majd megmutizom
és ma is olyan dögösen mentünk a tanácsadásra, hogy mindenki ámuldozott!

:) :) :) :) :)

Nócika! Pici!
Én nagyon szívesen tovább adnám nektek, de ezek a kisruhák amiket most hord a lány, már tavaszi-nyáriak. mikor a tieitekre jók lesznek, mínuszok lesznek! :) :) :)
de ha gondoljátok! :wink: :wink: :wink:

Nócika! Ne emészd magad, és ne félj. az inzunra szükség van és kész, ezért ne filózz rajta. a szúrás meeg... hát ott van Cat, aki naponta többször szúrja magát. Vagy én, aki 7 hónapon keresztül szúrtam szintén minden nap magam és én ónem ilyen inzulnos tollal, hanem rendes szurivan :?
ki lehet bírni hidd el! :)

Nika! Piri hess...............

Pici! ÖRÜLÖK, HOGY TETSZENEK! MAJD KÉREK RÓLUK KÉPET MIKOR dALMA VISELI! :)

sISSI! már várom nagyon Ati baba képét is!

Zsu!
Érezzétek jól magatokat!

Kép Kép Kép
asiye

Itt vagyok én is,anyuék elmentek :cry:

Asiye nem bántottál meg a képpel kapcsolatban,látod nekem ilyen eszembe se jutott :oops: :oops:

Majd mindjárt megpróbálom kijavitani valahogy....

Cat Nagyon boldog névnapot!!!!

Zsu irigyellek a Balcsi miatt...
Mi holnap anyuékhoz megyünk,utána megint itthon leszünk..pedig úgy mennék már én is valamerre,de apa dolgozik.. :cry:

Pici ne hergeld magad...tényleg sok az idióta az utakon,ezért vezetek én ritkán..mert már az első sarkon felhúzom magam.

Mi ma egnapi rakott krumplit ettünk,szombaton emg borsós szeletet csinálok.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A ruhákat én is szivesen átveszem ha gondolod...

a kis szoknyát a C&A-ba vetted???

Lánykám 10 óra óta alszik...1/2 10-kor evett,de nincs szivem felkelteni...

Ügyes vagy a fogyással,ha már nem szoptatok én is nekilátok.. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: