A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Tényleg nehéz ide bekerülni.
Megvolt a nőgyogyi vizsgálat.Kicsit pipa vagyok,mert elfelejtette levenni a kenetet,és a 34.héten kell mennem legközelebb.
A baby fejlődik szépen,méretei jók és kis híján 1500gr!
Megfordult,fejfekvéses,de már többször megtette csak éppen nem maradt úgy.Majd akkor örülök ha a szülés előtt is így lesz.

Ancsurti:Merre jársz?Tegnap már éppen megörültem Neked ,de aztán hamar eltűntél!
Ma leszek elvileg helyi idő szerinti fél kilencig,mert olyan jó szívű vagyok h megengedtem a páromnak h focimeccset nézzen.
A vicc az h nem tudja melyik csatornán lesz.. :wink:
Na mindegy a távirányító átengedve a többiről meg én nem tehetek!
Sikíts ha vagy!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Ha nem gond,csatlakoznék én is hozzátok. Még a babaprojekt 2009-ben írogatok,mert anno az a topic volt esedékes,de ez megváltozott.
Rólam annyit,hogy 28 éves vagyok,Lili az első babánk és júlis 20-22-e körül érkezik. Az Istvánban fogok szülni. Ha esetleg van valakinek tapasztalata a kórházzal kapcsolatban,szívesen venném.
"Örömmel" olvasom,hogy nem csak nekem van has"szőr" problémám :lol: Mondjuk én amúgy is barna hajú,barna szemű vagyok és állandóan gyantáztatnám magam,de a hasamon soha nem volt.
Próbálok felkészülni belőletek,de úgy látom idő kell hozzá,de igyekszem.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szia Nyuszi!

Nekem is van pár szál,töredelmesen bevallom! :oops: Az a haja!
A párom nagyon jól mulat rajta de szerencsére az övé még mindig szőrösebb,de nem sokkal kisebb... :lol:

tímea83
Ajka

nyuszi81! :)

Üdv köztünk! :D Idáig hogy mentek a dolgok? Kicsidodi is az Istvánban szül majd, elvileg 24.-én. :wink:

tímea83! :)

Hogy ha okés a hüveyváladékod, nincs ilyen jellegű problémád, akkor egye fene a kenetvételt! A lényeg, hogy minden okés a babával. :wink:

Kép
Kép
200907?

200907? ! Az elején sajnos nem került el a szokásos rosszullét,de a 3.hónap elteltével szerenécsre megszűntek. Azóta minden rendben,egyedül a derekam fáj eléggé na meg nem tudok aludni,mert a kisasszonynak nem tetszik,bármelyik oldalamon is fekszem. De állítólag még lesz rosszabb is,úgyhogy nem is törődöm ezzel :D
Idáig 7 kilót híztam,mondjuk nem is vagyok kívánós,de azért még jön a meleg,bevizesedhetek simán és azzal majd csak úgy jönnek a kilók,már ha ez lesz. Nem baj,Liliért mindent.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok Lányok!

Végre sikerült eljutnom odáig, hogy miután végigolvastam mindent, még mindig van kedvem írni.
Az elmúlt hét elég fárasztó volt, munka, napi 2x kórházi látogatás a Gábornál, úgyhogy estére mindig jól elfáradtam.
Most már kezdek belejönni, mert amúgy a program nem változott.
A kórházban semmi nem történik, csak várakozás, meg tanakodás az orvosok részéről. A párom lába amúgy nem sokat javul, a vérképe sem nagyon, úgyhogy inkább nem is mesélek róla, mert tök stagnál az állapota.

Tabati!
Mielőtt elfelejteném, nézz fel a http://www.pelenka.com oldalra, én tőlük vettem textil pelust, meg kifogót, és szerintem nem drága, viszont nagyon jó a minősége! Tök jó vastag az anyaga, és jó puha. A honlapon lehet, hogy nincs rajta, de Zuglóban is van mintaboltjuk, esetleg telefonon kérdezd meg a pontos címet, de úgy tudom, hogy valahol az Egressy út környékén vannak.

Bond!
Akár priviben, akár ide, megírnád nekem, hogy milyen telefonszámon érdeklődhetek az ÁNTSZ-nél az őssejthez szükséges vérvételről? MIkor lehet menni, éhgyomorra kell-e, mennyibe kerül, stb.?
Végigolvastam a Krio szerződését, és végül úgy döntöttünk, hogy ott vetetjük le.

Ancsurti!
Örülök, hogy végre sikerült intéznetek valamit a vizsgálatokkal! Az is elég őrjítő, amin Te mentél keresztül!

Felicitas csomag? :shock:
Az én védőnőm max. tanácsot ad, ha kérek, nem információs anyagokat!
Nem mintha hiányozna, mert amit írtatok, hogy mi van benne, az azért elég felejthető....

Agmano!
Nekem Ford fiestám van, és én imádom! Gratulálok a kocsihoz is meg a babakocsihoz is! Amúgy én is néztem ilyen babakocsikat, de használtan nagyon kevés van. Ügyes vagy, hogy kifogtad!

Boo!
A képeid nagyon szépek! Gratulálok, nagyon jó érzéked van a fotózáshoz!

Nagyon durva, hogy Ti már a kórházi csomagotokat állítjátok össze! Én még egy csomó mindent nem vettem meg, a bababútorok ott állnak dobozokban, és még gondolni sincs időm arra, hogy mikor fog minden készen állni...

Nagyon megszívtuk ezzel a térdműtéttel, gyakorlatilag rámegy a fél terhességem, pont az a része, amit együtt kellene élveznünk. :cry: :cry: :cry: :cry:
Azzal vigasztalom magam, hogy talán a születésére rendben lesz minden. (egyelőre még bízunk az apás szülésben is)

Jó hír:
A nővérem tegnap volt a 12. hetes uh-n, és minden rendben van a picivel!!!! :) :) :)
Úgyhogy novemberben újabb baba születik nálunk!!!!!

A pocakok nagyon szépek!!

Kép
katy76

nyuszi81! :)

Akkor ezek szerint tulajdonképpen minden okés. Reméljük, így is marad, csak ügyesen! :wink:

Jelentem leborotváltam a lábamról a szőrt. Mind a 16 szálat/csülök. A borotvám majdnem ki is kérte magának, hogy ezt most komolyan gondolom, hogy ő itt végigmegy!? Aztán megvonta a pengéit és megcsinálta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már nem tudom, mikor volt az utóbbi alkalom de, hogy nem tegnap, az biztos. Úgyhogy, a maradék 10 hét alatt már csak egyszer fogok rá sort keríteni, kórházba menetel előtt.
(Nem mintha akkora szükségem lenne rá mostanában, de sehol nem kapok sem Johnson-os, sem St. Yves-es szőrnövegetés gátló testápolót. Mondjuk, nem ez dönti el, hogy mennyire bozontos az ember lába, inkább pszichésen "használom". De akkor sem találok sehol. :roll: :roll: :roll: :? :? :? )
(Ja! A barnítós kencéket nem most kéne használni, inkább napozás, de szigorúan csak mértékkel és okosan. :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Ancsurti az egyik nehéz eset, a párod lába pedig a másik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Reméljük, most már ti is a végére értek a kálváriának. :!:

ÁNTSZ-t mindjárt megírom. :wink:

Kép
Kép
200907?

Na, szóval ÁNTSZ. (Ide írom, hátha érdekel még mást is)

A területileg illetékes laboratóriumban ingyen csinálják meg azokat a szűréseket, amik a szerződéskötéshez kellenek (nem baj, ha még nincs meg az eredmény a szerződéskötéskor) illetve amiket meg kell ismételni szülés után. Ezek a HIV, Hepatitis-B, Hepatitis-C, CMV, Syphilis. A Krio (is) elfogadja a mindenkinél kötelezően elvégzett Hepatitis-B és szifilisz szűrés eredményét, tehát azt nem muszáj megismételni. (Én mindazonáltal megfogom és akkor ott van minden egy csokorban. Annyival nem vesznek több vért és időben sem készül el később)
Pesten a Duna Plázánál, a Váci út 174-ben vannak. Nem szükséges előre bejelentkezni, elég bekocogni. Hétfő-szerda-péntek: 08:00-12:00, kedd-csütörtök: 12:00-15:30-ig vannak. Nyugodtan lehet enni-inni, nem kell éhgyomorra menni.
Ha kérdésed lenne, akkor a 465-38-00/1130-on lehet őket elérni.

Én jövő héten vágok bele a dologba. Első lépésként biztos, ami biztos újra felhívom őket és mégegyszer rákérdek mindenre. Aztán elmegyek. Hogy pontosan mikor, azt még nem tudom, de ha addig még nem járod meg, akkor szerintem külön beszámolok arról is. :wink:

boo! :)

Beszélj a dokiddal, mert azért neked sem ártana a Hep-B-t és a szifiliszt megcsináltatni. (Nem véletlenül tették kötelezővé, a babáknak nagyon nem mindegy!) Ha más nem, akkor te is elmehetsz a fent említett helyre.

Kép
Kép
200907?

A legfontosabbat nem meséltem el: Apa ajándékát. :oops: :oops: :oops:
Azt beszéltük meg, hogy vacsizni nem valószínű, hogy elmegyünk, de Manóval elé megyünk, ha végez a melóval. De előtte még egyeztetünk. Úgy is volt, mehetünk elé 5-re. Erre negyed óra múlva csöngetnek: hazajött egy órával hamarabb egy tavaszi virágcsokor kíséretében. :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ettől klasszabb ajándékot nem kaphattam volna tőle. :wink:
(A ma esti nászéjszakát külön töltjük, mert Hugi olyan kényelmetlenül helyezkedik el, hogy most jobban esik a díványon aludnom. :? :? :? :? Még szerencse, hogy tegnap este azért előrehoztuk... :wink: )

Kép
Kép
200907?

Nyuszi81!

Üdv köztünk! :D
Én is az Istvánban fogok szülni, ráadásul anyukám ott az egyik gyermekorvos (a kettőből), szóval én tudok mesélni... :wink: !
Holnap írok, de kérdezz is nyugottan!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Most már nem csak sajnálom a párodat, de komolyan bosszant is a dolog :evil: ! Melyik kórházban van? Ki a dokija? Utánanézek, hátha tehetek értetek valamit, mert ez nem "kóser". Nyilvánvalóan félre kezelik! Azt sem tudjákmi baja!!! :?
Miért is kellett ez a műtét, mi volt a baja? És már 10 hete szar a vérképe, és magas láza van, ugye?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok csajok!

Megvagyok am,csak jovunk-megyunk :lol: ...mar amennyit birok.
Tegnap megvolt a korhazlatogatas :roll: hat nem vagyok elajulva...mindegy,most mar csak legyunk tul a dolgon,az abrandoknak nincsen helyuk jelenleg.Semmi extra,szuloszoba eleg retro,szobak 1 ill.2 agyasak,es babaval egyutt lehetunk,itt mas megoldas nincsen.Az hogy zuhanyzo nem tartozik hozza...hat neztem csak nagyokat....tisztasag van,meg frissen festett,de olyan semilyen vilagvege hangulatu zold :shock: Na talan 1 napot kibirunk valahogy.....

Aztan este meg elmentuk venni ezt-azt(pelenkazo-alatet,kisharisnyanadrag :lol: ,pelenkazora valo ratet)

Ma meg bekoszontunk a gyerekorvoshoz :lol: Vegre tudtam beszelni,mivel magyar a doki,bar nem beszel igazan jol,de ertettuk egymast :lol: :lol: .Felvette az adatainkat,elmondta hogy a korhazban a gyerekorvos ellat minket rendesen,jo tanacsokkal is,es a hazamenet utan 2 napra ra jovunk hozza vizsgalatra.Nagyon szimpatikusnak tunik,remelem rendben leszunk.Ja rakerdeztem,hogy johetunk-e akar jaratokkal,en nem vagyok annyira szivbajos,babakocsi-hordozokendo...nevetve mondta hogy persze,sot!!!Juliusban csodas nyar lesz,batran mehetunk rogton a friss levegore.Na majd meglatjuk mit birunk,mert en igy terveztem az itt hallottak alapjan,nem kell am hetekig bent kuksolni a lakasban.

Es hazafele sikerult vennunk fulhomerot vegre,es aminek nagyon orulok-vegre van hordozokendom!!!!Csokibarna,es a kozepso szakaszon lenvaszon betettel!Imadom!Gyorsan fel is kotottem itthon egy plussallatkat :lol: :lol: hogy gyakoroljam az ujszulott kotesi modozatot :lol: :lol:

Sillia:Olyan szep hosszukas testalkatod van!Jol all a pocak nagyon!Az en testem kezd szelte-hosza egy lenni...na majd jon a foto is!
Barnitokrem szornovekedes gatloval???Ez komoly!
Itt eddig a Nestletol jott egy kis hatitaska,benne tapszer,es szoroanyag...de allitolag majd meg kapok egy csomo mindent..kivancsi leszek!

Boo:Irgum-burgum!Azert tudnak alakitani otthon is az orvosok rendesen.Jol be is pipultam amikor olvastam hogy nem volt teljes a szuresed,kimaradt ez-az!
A verkeped is aggaszt,jolenne tudni mi okozza!Vigyazz magatokra addig is!

Heni:Nalunk is volt csuklas!Imadom!Hajra vizsgak!!!

Szonibaba:Neked is kitartast a vizsgakhoz!Fagyiskocsi siman a hazunk elott all meg..vagy 2 hazzal feljebb... 8) 8) 8)

Csibe:Ugyesek vagytok a festessel!Mar alig varom hogy csinaljam a gyerekszobat,de csak egyreszen festunk,mert nemreg koltoztunk,es akkor rendbe ettuk a lakast!
Majd fotozz ha keszen vagytok!
Dodi:Szepa pocid!Palacsinta!!!!!Nem er!Imadom,regen ettem,mert utalokcsinalni...cxsak bezabalni szeretem!!!

Timi:Mar az igazak almat alszod,mire en hazaertem!!! :oops: :oops: :oops: Nehezen hozzuk ezt ossze :( Tegnap is orvoslatogatas volt,ma is....remelem nemsoka beszelunk!Orulok hogy rendben vagytok!

Lidike:Szep csinos pocakod van!

Bond:Gratula az evfordulohoz!Imadom a tavaszi csokrokat!

Na most lepek,eppen elkeszult a paradicsomos kaposzta...ugy megkivantam,persze sztereoban a tokfozeleket is most megennem.. :oops: :oops:

Csak futtaban olvastam,leginkabb ezt az oldalt,szoval bocsi attol akit kihagytam :oops:

Es egy pocakfoto...kezdek szelesedni rendesen :oops: :oops: mondjuk ez egy esti,jollakott kep...de hat akkor is...
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Katy:Igen,Neked akartam meg irni,hogy ez tenyleg kemeny menet,amit most kell kiallnotok!A foberlonket is mutottek karacsonykor,neki is beraktak valami cuccost,42 oltes,ilyesmi...de mar siman megy rendesen,raadasul kb.65 eves.Szoval jol elcsesztek nalatok valamit.... :twisted:
Jo lenne ha mar vege lenne ennek a kalvarianak!Tartsatok ki,jo lenne azert ha vegre nem folyamatos korhazprogram lenne nalatok!

Szia Nyuszi,udv koztunk!Szep neve lesz a kislanyotoknak!
Egyidosek vagyunk,megis ilyen keson erkezik Lili :roll: sot...meg nem is modositottam,nekunk mar 14.-et mondtak!
Jelentem rajtam nem szor novekszik...hanem tobblet suly!

Valaki irta cuncus megdagadasat...nalam ez honapok ota fennall :shock: A bejutas egyenesen lehetetlen!!!A verboseg okoz ilyen trefat,nem egy kismamitol hallottam mar!Hogy nekem minden porcikamon be kell husosodnom...kesz vagyok :? :? :lol: !

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt lányok :)

Ancsurti annyira szimpi vagy a képeken,ugye ha jöttök haza kerítünk rá alkalmat,hogy elmenjünk együtt zúzni valahova?? :lol: :lol: :mrgreen: szép nagy a pocakod :)

nyuszi üdv a csapatban,nagyon szép név a Lili,nálunk is a favoritok között volt mindkétszer,dehát uram csak fiút tud :lol:

...mit is akartam még?! jaj, a tyúkeszem..nem emlékszem :roll:

Kép

Kép
lidike

Jó reggelt Pocakosok és Pocaklakók !

Régen nem írtam , de olvastam, bár elég nehéz követni ezt az iramot . :D Nagyon szépek a pocakos és az ultrahangos képek. Gratula mindenkinek.Akiknek még gondjaik vannak azoknak nagyon szurkolok, , hogy minden rendben legyen.

katy : nagyon sajnálom, hogy párod lába még mindig vacakol. Talán érdemes lenne elmenni egy-két másik dokihoz is , mert talán több szem többet lát.Nem akarok okoskodni, csak annyira sajnálom részben őt , részben meg téged, hogy ilyen problémákkal kell megküzdened most, amikor mással kellene foglalkoznod. De fel a fejjel, tuti apás szülés lesz és ugrálni is fog tudni örömében. :D :D :D

Ja nem tudom már ki írta, de várom még az érsebészek telefonszámát. Kösziiiii.

Nem tudom , hogy van ez, de számomra tök fura , hogy súlygyarapodásban 10 kg alatti számokról beszéltek itt sokan. Én 50 kg.ról indultam, háromszor eszem/nap ( mert nem fér több ) és kevesebb a mennyiség, mint terhesség előtt.Nem nasizom, max. gyümölcsöt kívánok néha, megeszem mindent , amit "kívánok", bár kívánós nem vagyok,de ez nem tér el a terhesség előtti időszaktól. Nem vizesedek még hála az égnek ÉSSSSSS már majdnem 15 kg-nál tartok.Csak a pocakból lett hordó, a ciciből meg csöcs, kicsit nagyobb a fenekem, meg kiszélesedett a csípőm. Szóóóóval sosem voltam hízásra hajlamos, sosem voltam 50 kg- nál több és 162 cm "magas" vagyok, ha kívánós lennék és csokikáznék, fagyikáznék ( de nem is kívánom ) , stb. , akkor már 88 kg lennék. Na mindegy , csak fura azt olvasni, hogy " 6 kg -al vagyok több, mint az elején " stb.

Zsombi manóm akkorákat tud már rúgni, mi lesz ebből késöbb ? Nagyon erős, állítólag nagy baba lesz. Pedig Apuka sem egy langaléta , 180 cm.Egyre gyakrabban merül fel " hogy fog kiférni " kérdés. Na majd megoldjuk valahogy, megbeszélem Vele, hogy csak finoman. :lol: :lol: :lol:

Segítsetek babakocsi vásárlásban!!!!! Nem anyagilag gondoltam ( bár nem is rossz ötlet ) , hanem, hogy milyet vegyünk. Szeretnék sokat kirándulni, tehát kocsival menni ide-oda, de a csomagtartónk nem túl nagy. +Azt mondják, hogy hordozóban fél éves koráig tök kevés időt tölthet. +Mózest szeretnék , de nem mindegyiket lehet bekötni az autóba. +Annyira drága az amiben minden van , amit szeretnék. Légyszi segítsetek, mondjuk , akik kocsival járnak, vagy akinek már van manója, vagyis mindenki.
Már 2-3 hete járok babakocsinézőbe és nem tudom eldönteni. Annyira béna vagyok.

Kép
ikoka7

Sziasztok! :)

ikoka7!

Nem te vagy a béna, hanem a BabaNyet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Kíváncsi vagyok, hogy kihasználják-e a hosszú hétvégét és pofoznak-e valamit a szerveren :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Ha sokat szeretnétek kirándulni, akkor mindenképpen nagykerekű és (lehetőleg) fémvázas legyen a babakocsi. Ha nem fogjátok sokat hurcolászni az autóban, akkor nyugodtan lehet a hordozóban.
Nem kell feltétlenül mózeskosár. A kocsik jelentős részét 150 fokig lehet leengedni, az teljesen jó a babának, semmi baja nem lesz, ha nem fekszik teljesen vízszintesen. Az a 30 fok nemigazán bír jelentőséggel. (Szerintem, de ezzel nem mindenki ért egyet)
Hordozókendőben vagy kenguruban nem gondolkodtál esetleg? (Vagy a lábad miatt nem lenne szerencsés? :roll: )

ancsurti!

Ez ám a poci! :shock: :shock: :D :D :D :D :D (De ez is csalóka, mert kicsit alul nézetből készült. Egy totális félprofilt kérünk szépen! :wink: )

Nem tudom, hogy ki ismeri az "Egymás szemében" elnevezésű új alkalmazást az Iwiw-en. Ennek segítségével név nélkül nyilváníthasz véleményt az ismerőseidről. Öten szavaztak rám eddig, a következő eredménnyel:
-őszinte vagy: 4 (azaz általában)
-képben vagy: 4 (azaz nyomon vagyok)
-jó az ízlésed: 3 (azaz bizonyos dolgokban)
-humoros vagy: 3 (azaz mondok jókat)
-kreatív vagy: 3 (azaz vannak ötleteim)
A "kedves vagy" és "jól nézel ki" kategóriákban egyetlen pontot sem kaptam. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Utóbbi téma sosem bírt döntő jelentőséggel az életemben ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ). Bátran kimehetek az emberek közé az utcára, de rám is igaz, amit Estée Lauder mondott: nincs csúnya nő, csak lusta.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A kedvességre vonatkozó kérdés viszont alighanem szorosan összefügg a humorra vonatkozóval. Kétségtelen, hogy van egy stílusom, amit nem mindenki csíp... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ez már aztán több a soKKnál!!

80 perce próbálok feljutni ide de még mindig töltöget az oldal. 20Mbit-es internetkapcsolatnál. Azaz sz@r a szerver :evil: :evil:

Voltam U.H-n, azt mondta a doki mostmár beszélgessek a babával hogy ideje lenne befordulni ugyanis harántfekvéses. Ezt persze idáig is tudtam, hiszen teljesen érezhető hogyan helyezkedik.

BPD:78 mm
AD :78mm

Ebből kiszámolva AC 24,5cm. Ami picit kevésnek tűnek a fejéhez képest de miután a harmadik U.H. kalkulátort találtam a neten és mindegyik mást mutat a 30-dik héthez azt gondoltam biztosan jó ez.
Emlékszem hogy néhányan már leírtátok a 30 hetes U.H. értékeket de képtelenség most lapozgatni :?
Vendég

Sziasztok!

Tiszta elvonasom lett hogy nem olvashattam ma akar vagy 5 percet is itt a babaneten :oops: :lol:

Lidike:Siman benne vagyok,bar Szekszard azert nem esik utba majd,de megoldjuk!Gyerkocnek meg kell mutatni majd ugyis tobb szep videki varost :wink: :wink: !

Ikoka:Jo hogy beneztel!Orulok hogy jol vagytok!Zsombi azert csak kifer valahogy,neha en is aggodom ezen,de megoldjuk...Hanga se semmi mozgolodasokra kepes,ma is egyfolytaban nyomja :lol: :lol: Es en sem vagyok kicsi,apaja sem kicsi...
Kilok miatt ne aggodj annyira,bar en sem a 6-10 kilos kategoriaba tartozom,joval folotte vagyok :wink: ,neha elkeserit,de nem tehetek semmit,ha ez vigasztal...en sem sok helyen olvasom ezt a 6 kilos atlagot,ugy latszik ez itt megy nalunk ennyire....Normalisnak latszik a 15 kilo,plane ha aranyosan hizod...nekem ment a combomra is,a hatamra is :oops: :oops: de nem eszek tobbet mint maskor...szoval ez van,majd "elmulik" :wink: :lol: :lol: Mi ilyenek vagyunk es kesz!(en meg vizes is vagyok rendesen :(

Kocsi ugyben nem tudok segiteni innen meszirol,mi nem vettunk hordozot,se mozest,mert dontheto vizszintesig a sportresz,es nincsen autonk...hordozkendot vettunk tegnap,remelem szeretni fogjuk..ja es nagykereku es felfujhatos a mienk.Ennyi,de ezt a markat otthon nem nagyon aruljak...De majd jonnek a csajok es segitenek...Miket neztel eddig?Van amelyik befuto?Peg perego esetleg,annak van nagykereku valtozata is terepre tokeletes,bar nem kicsi osszehajtva,az van az itteni baratainknak is....

Sillia:Biztos jok a mereteitek,a mamaneten nezted mar?
Szurkolok hogy forduljon,ha az neki is jo...dumalj a fejevel!!! :wink:

Bond:Szard le ha nem ertekelik a humorod :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: Bar nem mindenkie fekszik nekem se,de a tieddel el vagyok :wink: :lol: :lol:
Az iwiw az extra gazossa kezd valni....de nekem meg megfelel a tavoli ismerosok miatt,vagy en vagyok tavoli?vagy mi van? :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ez nem igazsááááááááááááááááááág!!! Ancsurti mostantól kedvére fórumozhat, nekünk meg aludni kell... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Amennyiben mégsem fórumoznál, úgy hajtsd a vizet ezerrel és tornázz a együtt a macskákkal! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha nem ilyen lennék, akkor az nem Én lennék. :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

sillia! :)

Tényleg zsiritek lesz! :D :D :D :D :D :D

Most megyek aludni és remélem, hogy nem House-zal és Cuddy-val fogok álmodni, mint reggel. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :? :?
(Apropó! Az első 6 percről lemaradtam az este. Onnan láttam, amikor Cameron-ék be akarnak jutni a pasihoz és ott rinyálnak neki az ajtóban. De mi volt előtte??? :roll: :roll: :roll: )

boo! :)
Azonnal tessék jelentkezni, ha Apa megkéri holnap a kezed!!!!!!!!! :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Juhejj enyem a palya!!!De nem gaz magammal beszelgetni? :roll:

Bond:En orulok hogy ilyen vagy :wink: :lol: basszus de uncsi lenne ha egyformak lennenk!!!(bar akkor is ha mindenki Bond lenne :lol: :lol: :lol: itt gondolok a szemlytelensegedre inkabb,de magammal sem volnek am joban ha csak ezt valaszthatnam :wink: )
Ezert most apat boldogitom igy estere 8) !!!

Kene mar letoltenem Dr.House-t,csak nem jo a visszatoltes funkcionk hetek ota....mar 3 hete megneztem az utolso adagot...mi lesz velem igy? :roll: :roll:
Tehat nem segithetek a megoldasban egyenlore... :? !

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt!

Na végre!!!

007

én bejelölném hogy kedves vagy, ha tudnám hol tehetném ezt meg... :wink:

Én is kiváltottam a Felicitas csomagot, nekem több minden volt benne mint amit Kita írt.

1db Pampers újszülötteknek

1Nívea csomag (benne popsikenőcs, felnőtt testápoló száraz bőrre, és egy önbarnító :shock: :shock: :shock: )

1 csomag teafilter

2db Sába intim mosakodógél (apának is külön, potencianövelő ginsengkivonattal):shock: :shock: :shock:

2 csomag melltartóbetét

1 Avent pohár

1 Garmastan kenőcs

Carefree tisztasági betétek

1db RÓZSASZÍN cumi... :D :D :D :D

Ikoka

Én éppen azt vettem észre hogy a vékonyabbak "híznak" többet és ez szerintem így is van jól. Tegnap pl. láttam a váróban egy kismamát, arca,válla mint egy csontvázé, melle semmi, karjai combjai fogpiszkálók és ezen a testen gömbölyödött egy pocak. Elég abszurd és egészségtelen kinézete volt.
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni nincs időm, de a Baba befordult fejjel és napra pontosan akkora, mint a papírforma méret!

BOO! HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!! MAJD VÁRJUK A HÍREKET A 4D-RŐL IS!!!!! :wink: :D

Tickerplayground.com
breki76

Boo

Boldog születésnapot :) :)
Kép
Vendég

Boo, Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Ancsurti, szép nagy pocak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikoka, én is 12-őt híztam, és még nincs vége. :shock:

kispiskóta

Jó reggelt! :)

Mi már jó korán fent vagyunk - kivételesen. Egyrészt azért, mert:
-viszonylag nehéz aludni, ha a gyerek reggel 7-ig csak 3x nyomja ki az ember szemét ( :x :x :x :x :x :x :x ),
-jó büdöset fosott (bocs, de tényleg :oops: :oops: :oops: :oops: ) az orrom alá és
-kivételesen asz egész gyereket melegebbnek érzem a megszokottnál.
Úgyhogy tisztába tétel után megmértük: 38,3-at mutat a lázmérő. De mivel reggel van -amikor alacsonyabb a testhő- illetve még lejön fél fok a popsi miatt ez 37,8-nak felel meg. így kapott egy fél kúpot.
Amúgy jól van, semmi baja. A fogára gyanakszom, mert mostanában lépten-nyomon elhagyja a nyálát. :roll:

ancsurti!

"itt gondolok a szemlytelensegedre"
Úristen! Már személyiségem sincs!? :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"nem jo a visszatoltes funkcionk hetek ota...."
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

sillia!

Hát, az Iwiw-en, hol máshol!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy felírod madadnak egy papírra. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aranyos vagy ( :D ), de én sem tartom magam kedvesnek. Nekem más az erősségem. (Ezek után el lehet képzelni, hogy akkor milyen a gyengém... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"2db Sába intim mosakodógél (apának is külön, potencianövelő ginsengkivonattal)"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiegyensúlyozott táplálkozás mellett általában valóban a vékonyak híznak "jobban", Természet Anyánk így akar ráerősíteni a terhesség és a szoptatás adta nehézségekkel való megbírkózásra. Magyarul, hogy egészségesen tudjon növekedni, fejlődni az utód. :lol:
Éppen ezért ezeket a számokat önmagukban nézni értelmetlen.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Katy nagyon sajnálom hogy nem javul a párod lába, én szerény véleményem szerint lehet hogy kellene keresni valami másik kórházat, másik orvossal, mert egy így nem állapot.
Te vigyázz magadra, nem lehet könnyű neked most. 

Ancsurti szép nagy pocakod van. Csini vagy

Boo nagyon sok boldog születés napot kívánok neked. És egyben kicsi fiacskámnak is aki szintén ma tölti a 8. szülinapját.

Nálunk minden rendben van. A kiságyat már aznap sikerült eladni amikor feltettem a netre a másik topikba ahova még írogatni szoktam.
Ma hozzák az újat. És mivel a hétköznap nem volt idő rá, mert mindig volt valami, majd hétvégén rakjuk össze a szekrényt, kiságyat mindent. Utána ki is fogom mosni a ruhákat, kivasalom, és bepakolok a táskába is. Azért is akarom hogy mindez meglegyen, mert kedden este elég szépen görcsölgettem, keményedett a hasam, és fájt is, kb 1 órán keresztül. Aztán vettem be magnéziumot, majd vártam hogy elmúljon, de már úgy voltam vele hogy ha nem múlik akkor bemegyek a kórházba, de szerencsére hatott a gyógyszer, aztán szépen elaludtam, azóta minden ok, nem volt még keményedés sem. De azért eléggé megijedtem, jó lenne ha nem akarna idő előtt megszületni, még legalább a 36. hétig maradjon be. De a lényeg hogy inkább legyen itthon minden készen, nem akarok kapkodni most már, én is nehezebben mozgok, hamarabb elfáradok, és 2 óránál tovább nem nagyon bírok mászkálni mert fáj a sarkam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Basszus, tényleg! Én leragadtam a lánykérésnél. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

BOLDOG BOO NAPOT!!!!!!!!!!! :wink: :P :P :P :P :P

(csibe83!

Már nem rakod fel többet a kimikortartjaamijét című táblázatot? :roll: )

breki76! :)

Éljen a befelé fordulás és most már akkor maradjon is úgy, beszéld meg vele! :wink:

Kép
Kép
200907?

gabi1! :)

Jó szülinapozást nektek is! :wink:

(Csak úgy hasíííííííííííííííít a Babanet! :P :P :P :P :P :P :P )

Kép
Kép
200907?

Ancsurti

megnéztem a mamaneten is, és aszerint is kevés a hasátmérő a fejhez képest.. Egy másik kiszámoló szerint a fejméret szerint 31, a hasméret szerint 28.5 :!: hetes terhes vagyok.
Ergo: vagy semmit nem érnek ezek a méricsgélések, vagy nagyon sovány babánk van. De azt gondolom szólt volna a doki ha visszamaradottnak látta volna.
Vagy: valóban kiszsiráf :D :D

Aggódást ezennel befejeztem :!: :!: :!:
Vendég

Vicc:

Egy nagyon csúnya nő elmegy a pszichológushoz:
- Jaj, doktor úr, én annyira csúnya vagyok, hogy senki nem akar velem szóba állni, megérinteni, vagy akár csak rámnézni! Tud rajtam segíteni?
- Természetesen. Az Ön legnagyobb baja az, hogy nincsen önbizalma. Mindenki hordoz magában szépséget, ezt kell a külvilág számára megmutatni. Meglátja, ha véget ér a terápia, akkor annyival jobban fogja becsülni magát, hogy az a kisugárzik majd a külsejére, és nem lesz gondja az emberekkel.
- Doktor úr, ez nagyszerű, mikor kezdhetjük a terápiát?
- Most azonnal. Jöjjön kérem, feküdjön le ide a díványra, de arccal lefelé...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Még neked akartam írni, hogy akkor tettem le a fülhőmérőről, amikor olvastam, hogy az érzékelő kütyüt cserélni kell, külön pót darabokat kell hozzá venni.
Digitálisat vettünk ugyan, de nem fülbe valót. Őszintén szólva nem tenném függővé az életemet attól, hogy TÉNYLEG annyi-e az annyi. Tapasztalatom szerint ahány lázmérő (és lázmérés), annyi eredmény. :? Állítólag még mindig a jó öreg higanyos a legjobb...

Hordozókendőhöz mit szóltak a plüss állatkák? Nem lett bajuk? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

"Torták, rózsák, égő gyertyák,
s néhány szívből jövő kívánság -
Ha elmúltál már ennyi meg ennyi,
nem kell azt úgy a szívedre venni." :lol: :lol: :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT BOO!

tímea83
Ajka

200907?: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Csak egy szülinapos beköszönés, mert 1000 a dolog! Remélem lassan már tudok veletek több időt is eltölteni!

Szóval BOO!!!! Nagyon BOLDOG eljegyzéses születésnapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boo
Boldog születésnapot!

Sillia
Ezek szerint nem egyforma a Felicitas csomagok tartalma.Nekünk kék cumi volt benne.

007
Pedig én pont a fülhőmérőn gondolkodom.

Kép
kita

Fülhőmérő: kedvenc esetem, amikor Marcinak 38,3 volt a láza popsiban higanyossal mérve, levonva, a fülhőmérő meg többszöri méréssel is csak 36,5 öt mutatott. :?

kispiskóta

Nekem is azt mondta a védőnéni meg sokan mások hogy a legjobb és legmegbízhatóbb a hagyományos higanyos hőmérő.

Kita

Bezzeg nektek kék cumi jutott :evil: :lol: :lol:

Aranyos lesz a kisfiam rózsaszín cuclival... Már amennyiben használja majd én nem vagyok cumipárti. Persze ha kéri majd akkor lehet, de nekem egyik sem cumizott, úgy köpték ki csak úgy repült!
Viszont az is igaz, hogy a cumit el lehet venni nagyobb korban míg a gyerek ujját nem....
Vendég

Végre, hogy fel lehet jutni!!!

Először is: Boo! Nagyon boldog szülinapot Neked!!!!!!!!

Drága férjem lehet, hogy ma délután hazajöhet, a vérvételtől függ. Délelőtt kiveszik a varratait is. Mondtam neki, hogy ha egyszer kap itt egy zárójelentést, és még egyszer szarakodik a térde, akkor elegyünk egy másik dokihoz (aki tavaly műtötte, ő csinálta az első műtétet a SZTK-ban, egy napos sebészet keretében, és nem volt semmi gondunk... Megtaláltam a neten, van privát rendelése is.) Na de erre nem lesz már szükség!!!
Amúgy durva, mert a jelenlegi doki a magyar foci válogatott egyik sportorvosa, ezért ajánlották a páromnak az egyesületénél, ahol focizik..... Hát, spray-vel jegelni lehet, hogy jobban tud, mint műteni...

Ikoka! a sebészt, akihez Anyu járt a lábával Dr. Boros Lászlónak hívják, kattints ide: http://www.visszerklinika.hu/
Ő jobb orvosnak bizonyult, mint aki a páromat műtötte... :lol: :lol:

Bond!
Tegnap felhívtam az ÁNTSZ-t, és minden úgy van még mindig, ahogy írtad, tök ingyen van, csak vinni kell, hogy mit akarsz nézetni.
Úgy terveztem, hogy ma odamegyek, de ha a Gábort kiengedik, akkor elhalasztom hétfő délelőttre.

Képzeljétek! Találtam AC300 légzésigyelőt (angelcare) használtan 11 ezer forintért. Pénteken találkozom a csajszival, hogy nyélbe üssük az üzletet. Az új ára 21 ezer.

És! miután Ti már a kórházi csomagról beszélgettek, tegnap a DM-ben vettem magamnak papír wc-ülőkét, meg wc-fertőtlenítő kendőt!! És mindjárt kimegyünk a kolléganőmmel egy kínaiba, ami állítólag itt van az irodaházunk közelében, és veszek hálóingeket is! Nem akarok nagyon lemaradni... :D

Tabati!
Hol van olyan kínai bolt, ahol van kismama naci? Tegnap voltam a Brendonban haskrémet venni, és megnéztem a nadrágokat. Vászonnadrág minden extrától mentesen 19.800 Ft. :shock: :shock: :shock:

Breki! Örülök, hogy a kisfiatok befordult a cél felé... Én 1 hét múlva megyek, kíváncsi vagyok, hogy befordult-e. Bár annyit mozog, hogy azóta akár keresztben is lehet. :lol: :lol: :lol:

Sillia!
szerintem ebben a korban már nem szentírás, hogy mi hány centi kell, hogy legyen. Ilyenkor már simán vannak különbségek, látod, súlyban is van eltérés azonos korú babák között. Amúgy nagyon csini kismama vagy! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!
Szisz,te kinél szülsz?Én dr Demendi Csabánál,pont tegnap voltam nála,minden ok odabent.Vasárnap kezdem a 30. hetet.Nekem császár lesz.
Hétfőn voltam az utolsó vizsgámon Sopronban,szerencsére 5-ös lett. :D Nincs több vizsga,cak egy védés,és az államvizsga.Utána 3 héttel szülök.
És itt van nekem a Lili is,aki 3 éves,dackorszakos,hisztis,stb... :wink:
Szóval nem egyszerű helytállni,de próbálkozom.
Láttam valakit,aki a 4. babát várja.Le a kalappal előtte.
Jó hétévégét mindenkinek,szép időt mondanak.
Ja,én 10 kg-t híztam,sok gyümölcs,zöldség,víz.Kevés édesség.A Lilivel 20 kg-ot híztam,így most jobban figyelek.Tegnap mondta a doki,hogy ennek is nagy része víz,nyugodjak meg.
Vendég

Csak gyorsan bekukkantottam, h feléledt-e...éés hurrá!! :D

Az ünnepelteknek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! :D
Boo, várjuk a beszámolót! :wink:
Gabi, Norbinak lesz nagy szülinapi zsúr?

Breki, gratulálok a célegyeneshez!
o.heni

Sziasztok!!

Ide bejutni képtelenség :cry: !!
Boo nagyon boldog születésnapot! :D !!
Nagyjából lapoztam csak ám vissza, ha lesz időm olvasok tovább!! Breki éljen a befeléfordulás!!!!!
Ja és az ígért kép, a félig kész gyerekszoba és jómagam :wink: !!
Még hiányzik a pelenkázó asztalos csinálja ugyanolyan színűt , mint a szekrény és még a falddekoráció is csak és félig van meg.
Bár ha jobban belegondolok sok minden félig van csak kész, egy hónapja költöztünk be a kis házikónkba :lol:
Kép
Kép
Kép
marietta1982

Dodi!
Milyen guszta palikat sütöttél. Olyan igazi palacsinta kinézetük van. Úgy értem, hogy szép pöttyösek, meg minden. Az enyémek mindig olyan bénák.

Katy!
Sajnálom, hogy párod nem javul. Kitalálhatnák, hogy miért!

Nyuszi!
Üdv itt! És gratula Lilihez!

Ancsurti!
Pislogtam csak a kórházi "élményeden". Azt gondolnám, hogy a tengeren túlon kicsit jobbak a körülmények. Akkor ebben sem szabad hinni a filmeknek? Mert ott aztán mindig puccos kórtermek és szülőszobák vannak...
Húú, te pocid is belehúzott.

Bond!
A mi fülhőmérőnk nem olyan cserélgetős, de tényleg van olyan is.

Boo!
Boldogboldog Szülinapot!!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo és Gabi Norbija!

Isten éltessen titeket sokáig :)

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

...és az én lökött uracskámat is,aki ma 27 éves :) sütöttem neki tortát :)

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Mindenki ma született (bárány) ???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor mégegyszer: boldog szülinapot mindenkinek akit illet :)
Kép
Vendég

Minden szülinaposnak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok !!!!!

Kép
ikoka7

sziasztok csajok!

tegye már fel a kezét aki szokott napközben aludni!!!!
szerintem amit már én művelek kóros!!!!
első harmad aoké,második harmad,már nem kéne,de a 3.harmadban is?mi lenne velem ha dolgoznék,vagy lenne már gyerekem?
negyed hétkor felkelek a párommal reggel,de ebéd után mindig alszom 1,2! órát!!! :oops:
mire a férjem hazajön,tiszta kóma vagyok!!!
szerintetek ez normális?
azt hittem alacsony a vérnyomásom,de elkezdtem mérni,és kiderült,hogy magas!

Kép

200907!
megnéztem én is az iwiwen azt az alkalmazást,köszi.szerintem abban a kategóriában nem lettek kérdezve az emberek,azért nem kaptál szavazatot.
legalább is nekem ilyen véletlenszerűen dobott fel embereket egy egy kategóriában!

Kép

lola29! :)

Hát, én most felteszem. Gyakorlatilag mást se csináltunk Manóval eddig. :( :( :( :( :( :( :( :(
Most kezdett el végre mászkálni, játszani meg karattyolni. Eddig csak peluscserék voltak és összebújás Halász Jutka dalokkal egybekötve, közben pedig egy kis alvás, hogy megnyugodjon. Vagy csendben volt, de egyfolytában arra volt szüksége, hogy hozzám érjen vagy sírt. Se perc alatt olyan piros lett ugyanis a popsija és a mogyorója, hogy fáj neki, ha egyáltalán hozzáérek. Most tettem rá egy kis Fenistil-t, egyelőre úgy néz ki, hogy enyhíti.
Így még nem jártunk, hogy ennyire agresszíven jelenjen meg. :shock: :( :( :( :( :( :( :( :( A mennyisége változó, de nagyon híg és ezek szerint elég irritatív. :?: :?: :?: :?: Most 38,3-nál járunk, kiváncsi vagyok mennyi lesz estére. Remélem, láza azért nem lesz.

Jó tudom, ez most más eset, mint a tied. De ezen a téren sem vagyunk egyformák, mindenki másképp csinálja végig ezeket a hónapokat. Ha úgy érzed, hogy neked ennyi alvásra és pihire van szükséged, akkor minden további nélkül engedd meg magadnak és ne legyen lelkiismeret furdalásod. Szülés után egy darabig úgyem lesz benne részed...

Kép
Kép
200907?

Lola,nálam ugyanez volt,mikor Domit vártam :lol: ...reggel sokáig aludtam,délután is egyet meg még az esti lefekvés előtt is egy fél órácskát :lol: :lol: ...na most ennek a töredékét sem tudom,nappal egy percet sem,de még leülni is alig...az éjjeleket meg hagyjuk..tragikusak :roll: :roll:

Kép

Kép
lidike

Készülődök a dokihoz,úgy izgulok :) remélem jó lesz az uh-ja és meg is kukkoljuk Bencit. Azt hiszem,még mindig faros :(

Kép

Kép
lidike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: