Jó reggelt Kismamik!
Mielőtt felébred a kisember (este nem engedett belépni a babanet

)
Bond, jó, hogy írtál az anyakönyvről, még azt is el kell intézni..úgy látom Apukám örülni fog, mert tuti Őt kérem meg, hogy álljon sorba érte.
Kórházi szobák: minél kisebb létszám!! Bár én anno két ágyasban voltam, de

..azt hiszem erről már írtam.
Teáztatás: én sem vagyok híve, Barnus nem kapott teát, csak vizet, ha szükséges volt, de nem nagyon akart inni vizet, talán nagyon ritkán a pocakfájására próbálkoztam egy-egy nagyon gyenge üres teával, de annak sem volt sok értelme. Viszont a Péterfy-ben simán megy/ment a cukros víz!!
Cumisüveg: engem is riogattak, h ha kipróbálja a cumisüveget onnantól kezdve nem fog szopizni, stb..de én semmi összefüggést nem láttam, mert Barnának totál mindegy volt miből iszik, egyik sem ment a másik rovására. Szerintem ez is gyerekfüggő.
Viszont cumizni soha nem cumizott - egyébként cumi ellenes vagyok, de azért kb 4 db tuti van itthon

- pedig voltak pillanatok amikor jó lett volna a szájába dugni, és azzal picit megnyugtatni, de sosem ment.

Ő max csak a kezében tartotta őket.
Szonibaba, a gondolati szintű roham csomagom meg úgy néz ki, h összeírtam egy cetlire, h miket kell még beszerezni nekem + Zalánnak és Apa orra alá dörgöltem, h lássa milyen plusz kiadásokkal kell számolni májusban.

Amúgy még nekem is van 5 vizsgám, és a szakdolgozatról még nem is beszéltem, aminek a témavázlatát is le kéne adnom nemsokára, de még a témát sem sikerült kitalálnom

..nekem viszont inkább a picin, mintsem a sulin jár már az eszem.
Tegnap éreztem először, h Zalán csuklik, olyan mókás volt!

Először furcsállottam is, h mi történik odabent, kellett egy fél perc mire rájöttem, h ez bizony csuklás! Pedig Barnabás baromi sokat csuklott simán emlékezhettem volna, de kb úgy éltem meg a mostanit mintha ez lett volna az első ilyen élményem.

Nagyon aktív a kis drágám, sokat helyezkedik, bár sokszor én sem tudom eldönteni, h épp' a kezét v a lábát érzem. A popó, hát az egyértelmű, mert néha úgy kidomborít, h rendesen átalakul a hasam formája.
Textilpelus: inkább több! Én most is tervezek venni párat mert a régiek között vannak lestrapáltak is. Egyébként a négyfelé vágott pelus tényleg jó ötlet, olyan nekem is volt, most is fogok csinálni.
Hendegabi, Nócit ne büntesd már meg! Tudta Ő, h nem okés ami történik, csak szégyellte, és biztos úgy gondolta, h nem fog kiderülni...
Csibe, milyen lett a szoba?
Moncsy, ügyesen vásároltál!
Várandós csomag: én úgy emlékszem, h két éve volt benne egy aventes mini cumisüveg, ezért is kérdeztem, h most is lesz-e benne. De akkor ezek szerint nincs.

Agi125r, a védőnődnek kellene elvileg adnia egy várandós füzetecskét, ha jól emlékszem egy repi Anyák lapja, v Kismama újsággal van egybecsomagolva. Ebben a füzetben megtalálod a részleteket.
Cigirágó