A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici! Hát igen a baba javát nézik! És hál istennek az inzulin még fel sem merült! Szal kiváncsi vagyok mi lesz a mai eredmény! És igen ez sok idő amit az ember ott eltölt az kegyetlen! Hidd el! Sorban állni szurnak aztán kint ücsörögni 90 percet majd meg halok ott egyedül az unalomtól aztán megint szurka és irány haza! Ma fél 11 volt mire haza értem! És ez igy sok nekem!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na de fellendültetek mig etettem :lol:

Kitaláltam,hogy túrós derelye lesz...bent van a fagyasztóban...csak kiveszem mikor jön Ádi és megvan hamar :wink:

Majd este csinálok "hurkás combi"képet :wink:

Cat,szerintem ne aggódj a szemüveg miatt..én tisztára ki voltam amikor a fiamnak kellett,de ő meg tökre szereti :wink: és nem zavarja a hosszú szempilláját :wink:

Lassan megyünk sétálni,majd jövök :lol: sokáig biztos nem leszünk mert irtóra fúj a szél..

NIKA MERRE VAGY????????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Apuéknál is derelye van! Lekváros és túrós! Tudom, hogy ez sem szabad, de azért meg kostoltam!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Jó sétálást nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi csajok a pocak dicséretet :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém a tied nagyon kis formás és nem nagy pont jó szerintem :lol: :wink:

Törpiri,
nagyon édesek együtt apával :wink: :wink: :wink: :wink:

Nócika, hát nem irigyelek az bizti a heti vérvételtől :shock:

Nálam is most volt a védőnő kb. 5 percet a Sissike alig akarta békén hagyni. Ja tényleg mindjárt rakok fel róla képek a csini csajsziról :wink:

Kép
Kép
minimano74

Tényleg Nika Merre vagy???? Nem ment még a postás?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi csajok a pocak dicséretet :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém a tied nagyon kis formás és nem nagy pont jó szerintem :lol: :wink:

Törpiri,
nagyon édesek együtt apával :wink: :wink: :wink: :wink:

Nócika, hát nem irigyelek az bizti a heti vérvételtől :shock:

Nálam is most volt a védőnő kb. 5 percet a Sissike alig akarta békén hagyni. Ja tényleg mindjárt rakok fel róla képek a csini csajsziról :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na itt is vannak a képek a kis Sissiről:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Gabi! Nagyon édi a kis Sissi!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Vagyok csak délelőtt már 10kor a játszin voltunk előtte pedig mentünk a turiba éskávéztunka bnőmmel.
Nálunk ma gyros husi van és sült krupmli.Mr csak a krumplit kell kisütnöm és Márk már evett a húsiból. :D :D Izlett neki.

Pici Gabi:nagyon csini apocakotok.Gabi most már tényéleg látszik,hogy nőtt.
Kutyus is nagyon aranyos.Márknak nagyon tetszene teljsen oda van a kutyákért.

Törpiri:édesahogy apa alszik alányával :D

Nika:volt már apostás???

Cat:ha Beni szeretne szemüveget az jó,mert akkor könnyebb lesz a rászokás(bár azért reméke nem kell mjad neki).

Nócika:remélem jó lesz a vérvétel eredménye.
A túrós és lekváros derelyével nagyon felcsigáztatok,lehet,ogy holnap azt csinálok.
Vendég

Sziasztok!
Bakker nika, most meg megvárod a reggeli pisit? :shock:
Csajok, gyönyörűek a pocakotok!
Kedvet kaptam megint terhesnek lenni... :oops: :roll:

A tejcsivel az a gond, hogy Döme válogat a melleim között, és úgy is éreztem, hogy az egyikben apad. De ma reggelre hátközépig tejes voltam :)
Ugyanis 12 órát aludt Döme egy szopival megszakítva, és az első felét a saját ágyában!!! :D :D :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csajok piri még nincs de a teszteket sem hozta a postás egyenlőre :( talán holnap :)

nika70
Salgótarján

No akkor a beígért "zsákmány" fotók! :lol: :lol: :lol:

Fejpánt(amit első körben loptunk a C&A-ból egy kisharisnyával együtt, aztán mikor észrevettem, mehettünk vissza, megint sorban állni! :twisted: ) Kép

Sapi :roll:
Kép

sort(amiből kivillanak a bájok 8) )
Kép

Egy pasi(apa) szédítő szoknya
Kép

atléta body-k kisruhák alá Kép

rövid ujjú body-k
Kép

hosszú ujjú body-k
Kép

vagány felső, de valójában bébi rékli
Kép

pólók a fiúknak
Kép

bermudák a fiúknak
Kép

hát ennyi volt a "cucc" :)

Kép Kép Kép
asiye

és akkor 2 tegnapi kép az új játékkal, meg 2 mai az új szerkóban! :)

Kép

itt már játszik vele, rugdossa meg csapkidja! :) :) :) :)
Kép

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

asiye : hát hogy a fenébe ne lennél nöcisebb hiszen egy kislány anyukájának kell is :):):) fiúkkal tényleg másabb :)
zsákmány nagyon szupi ügyesen vásároltál :):):)

cat remélem nem kell majd Beninek szemcsi :( nekem van nem nagyon szeretem de szükséges rossz :)

törpiri az jó ha már nem ázik át a kötés :) nekem annó a vakbelemmel mindennap kellett cserélni a kötést és szép lassan begyógyult :)alvós kép nagyon cuki :)

hidd el védőnéni látott már rumlisabb lakást is a tiednél :):) nyugi

Hú Gabi nagyon szép a pocid olyan szép lányosan gömbölyű :):):):)
jók a tervek :)

Picikém: még mindig nagyon csini kismami vagy :):):)

Nócika: sajnálom hogy hetente szúrkálnak de hát a baba kedvéért mindent :):):)

én ma lasagnet csináltam marad holnapra is :):):)

letöltöttem elmónak a szokj le a pelusról meséjét Gergőnek nagyon tettszik bár még nem hajlandó bilire ülni de majd többször megnézetem vele amúgy is aranyos zenés stb hátha előbb utóbb kedvet kap hozzá :):)

nika70
Salgótarján

asiye széditő a jányka ebben a kis miniszoknyácskában :):): azok a husi lábak :) én is én is :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Sissi! És te teljes kiörlésüből és diabetikus lekvárral csinálod majd holnap a derelyét???? Mert akkor megyek vendégségbe!!!!!!!

Nika! Ez már katasztrófa! Az idegeimen táncol a postás!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem holnap már lesznek tesztek ráadásul zebrásak!!!!!!

Asiey! Naggyon dögös kis szerkok! Írtó jól néznek ki! Ha kinövitek szívesen átveszem!!!! Pláne az a szívdöglesztő kisszoknya fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg a sapi meg minden! Ezzel nem lehet betelni!!!!

Nemlajos! Sajnálnám, ha kezdene apadni a tecsi!! Még jó lenne, ha nem!!!! És a kis Döme baba ne legyen olyan válogatos! Mert most van cici és utána sokáig nem lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én lassan indulok vissza az eredményért!!! Este nem tom jövök e de legfeljebb akkor holnap megmondom mi lett az eredmény!!!! Zizgulok ám nagyon!!!! Pedig bizti jó lett!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

képzeljétek a TGÁZ még midig nincs elintézve hívom a központi számot de százezer órát nyomogattam hallagattam és ügyintézőúnél még nem is jártam áááááááááááááááááááááá mnegőrülök ezektől

nika70
Salgótarján

Hát megzabálom annyira édes :lol: :lol:

Te aztán jól bevásároltál..ez egy vagyon volt :lol:

Hol vetted a kis szoknyát???Nagyon csini :wink:

Gabi cukor falat a kutyusotok... :lol:

Nika...megütöm a postást :evil: :evil:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos néha én is úgy érzem,hogy az egyikben nincs a másikban meg van..aztán mikor eszik,akkor orrán-száján folyik,szinte nem is kell szivnia,csak nyelni :oops: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika..a vakbelemmel én is úgy jártam,és az előző császárnál is..most meg már az egyik lyuk hegesedik,a másik meg gyógyulgat...
Megnyugodtam egy cseppet :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nekem akkor azt mondta a doki hogy az jó ha így távozik aminek távoznia kell mert nem gyullad be vagyis nyugi minden rendben lesz :):)

a postás nem bántom nem ő tehet róla hanem a posta maga :):):)pedig máskor egy nap alatt megjönnek az ilyen dolgok :) na majd holnap minél később tesztelek annál szebb lesz az a zebra :):):):)amú
gy tünetem még mindigs emmi nincs :)

nika70
Salgótarján

Mi postások már csak tudjuk milyen a posta :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jaja:) amúgy ajánlva küldi az meg nem szokott egy nap alatt jönni :) mint tudjuk kell neki a beírások stb miatt + 1 nap de ami késik nem múlik :)

nika70
Salgótarján

Jajj Nika :shock: :shock: Ezt nem lehet idegekkel bírni!!!!! ( :lol: )
Kívánom, h legyen meg a hosszú várakozásnak az eredménye :wink:

afra.h

Lányok!

Miért 170 nap van a vonalzóra írva? Nem kéne annak többnek lennie?

afra.h

Nika:kár,hoghy még nem jött emg a teszt.De majd holnap jössz a + teszttel :D

Nócika.nem én fogom csinálni hanem bolti.Tudom,hogy abból nem lehet sokat enni,de én akkor is fogok :D Remélem jó lett az eredmény

Afra:szerintem is tübb napnak kellene rajta lennie.Próbálj meg csinálni egy másikat.

Asyie:nagyon jó cuccokat vettél.Szép benne a pici Yasemnin és a fiúk is nagyon csinik lesznek.
Vendég

Oké, rájöttem a hibára :D 250 nap..ez már barátibb ajánlat :D

afra.h

De még mindig a 170 napot irja :D :D

N amegyünmk a játszira este jövök.
Vendég

Asiye! Nagyon dögösek a rucik! A fiúké is :wink: Ügyesen vásároltál...nekem nem akarsz? :lol: :lol:
Azt ugye mondanom sem kell, h Yasemint meg fogom zabálni...így, konkrétan. :lol:
Nócika! Kíváncsi leszek az eredményre...de bizti jó lesz :wink:
Sissi! Te nem állsz be a sorba....a pocak-fotó sorba?
:wink:

Meg Nócika és Zsu! Ti is...hm?

afra.h

Nekem már 250-et... :o

afra.h

afra én már várom a te poci fotódat is :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika! A blogomra raktam fel egyet :wink:

afra.h

Afra.és ott hol található? Vagy van egy másik blogod is?

Márk már alszik ma nagyon aranyos volt egész nap.

Asiye:azt hiszem te kérdeztedMárk tegnap nagyon zizi volt azt hittem ,hogy eső lesz.De erre csodásan sütöt a nap egésznap.
Igaz a szél nagyon fújt,de a napon akkor sem volt hideg.
Vendég

a szél miatt eléggé nyűgösek voltak ma a babák :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!
ma nem nagyon leszek.
Sok az intézni valóm.
Okányirodába, apósom autóját kell átírtanom neki.. mert ő dolgozik.
Anyósom meg nem intézi neki.
Kicsit elegem van. Ja és kifizetni sem tudja, de nem értem akkor minek vett autót? :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:
Jön a baba, egy halom kiadásunk van, és még rajtunk élősködnek.
Jajj, ne haragudjatok.. kora reggel mérgelődöm.

:oops: :oops: :oops: :cry: :cry:

Ma lehet meglesz a babakocsi.
Tegnap Debrecenbe bementünk a KenguruKid-be. Ott most akciós a Peg Perego Skate. 119 000 Ft. Dunakeszin van is Moka színben.
Apa ma megbeszélésre megy Kecsóra, majd onnét fölmegy megnézi azt amit tegnap betettem linkjét. Ha az jobb megveszi azt, ha nem tetszik neki. Marad a skate. Már nem válogatok tovább. :D :wink: :oops:
Megnézi a kiságyat is, és elhozza.
Szóval kezdek nyugodtabb lenni.

Nagyon fáradt vagyok, éjjel nem tudtam aludni. Dalma forgolódott, és nagyon fájt.
Lányok ha a köldököm csúny a lila az mitől van? Baj lehet?? :(

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Afra!
Csuda szép lett az új vonalzód!!
Olyan jó, hogy már Te is kismami vagy!!
Nagyon örülök neked!

Nika!
Az a fránya postás.
Itt izgulok érted. Nagyon irigylem az erődet.
De meglesz a jutalma. Full erős zebrás teszt.

Asyie!
Nagyon csini ruhákat vettél.
Tetszenek nagyon.
Egerben alig van baba cucc a C&H-ban.
De majd benézek. Tetszik a kis sapi.
ha kinövitek.. vevő vagyok rájuk :oops: :wink:
A fiúk irtó dögösek lesznek a ruhácskákba. :D

Gabi!

Nagyon édes a kutyusod!!
És tetszenek a körmeid.
Én leszedettem, mert a körmösöm nem híve hogy kismamáknak tegyen föl.
De hiányzik nagyon.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

lányok piri még nincs :):):) portás majd később jön szerintem de amint lesz teszt megcsinálom türelem :):):)

babanet is szarakodik :(:(:(

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nos nincsenek jó híreim a tegnapi nappal! Pláne most a bnet is szarkázik így ahoz sincs kedvem, hogy írjak, de megigértem hát jöttem! Nos a tegnapi eredményeim az éhomi 5,2 és a 90 perces 6,9! Erre a kedves dokker aszonta, ha a jövöheti is ilyen akkor inzulin! Nos nem nagyon szeretném, de ha ez kell akkor legyen!! Bevallom totál félek töle! Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek szüksége van rá de én akkor is szó szerint be vagyok tojva!!! Komolyan a szüléstől nem félek így mint ettől! Most még lejjebb vette a napi kaja adagom, de ezt meg nem lehet kibirni! Nagyon éhes vagyok!!!! Tegnap este dühömben felfaltam majdnem egy fél dinnyét!!! Most is korog a hasam!!! Reggelire csak egy kicsivel több mint fél zsömit szabad enni! Tudom én, hogy mindent a baboért, de lehet jobb lenne az inzulin mint ez az éhezés!!!! vagy rosszul gondolom???

Cat! Neked hogy volt??? Egy nap hányszor kellett löni magad??? Semmit nem mondott a doki így nem tok semmit róla! És mennyi volt így inzulinnal a napi CH-d?? Napi 6x ettél így is?? vagy neked hogy volt beállitva?? És szurod még magad így a szülés után?? Vagy erről már teljesen le állitottak??? Bocsi, ha sok vagyok, de anniy meg annyi kérdésem van és a doki nem mondott semmit! Én meg totál kivagyok! Lehet nem olyan szörnyű csak a tűt nem igen birom pláne magamnak!! Ja és mindent teljes kiörlésű lisztből csináltál??? Pl rántás habarásra értem! Mert inkább lemondok a nasiról csak.........!!!! Meg mondjuk nem sok nasit ettem eddig se, de eztán nem is fogok! Csak még kevesebbet!!!

Nika! Ez a fránya postás és posta!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

áááááááááááááááááá

ide bejutni! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
röpke 25 perc volt!

Nócika! sajnálom :cry: ne éhezz, mert annak komoly következményei lehetnek. falási rohamok, amik nem tudni milyen hatással lennnek a cukrodra, a szervezetedre, a babára....

Nika! raktál el reggeli pisit? vagy mikor csinálod? bizti feladta az a csaj a csomagod??

jaj mennem kell kaja oda ég :? remélem estére mindenki betud jelentkezni, és csinálnak valamit ezzel az oldallal, mert kiborítóóóóóó :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Végre be tudtam ma jutni!!!

Nika:küldtem neked sms-t.Megkaptad a tesztet?

Nócika:mit ettél mielőtt letelt a 90perc. Nekem a Márkkal volt 6,9 de arra egyáltalán nem akakrtak inzulinra fogni.
Re,élem te is megúszod.

Fiúk már alszanak,apa holnap megy rutinvizsgára reggel 8ra.
Holnap bevásárlás és készülődés a péntekre.Úgy néz ki,hogy 11en leszünk.De már nagyjából megvan a menüsor. Most már csak a hozzávalókat kell megvenni.
Vendég

Először a mai képek:

Kép Kép
Vendég

Cat.nagyon aranyosak a tesók együtt :D
Mi van veled?
Vendég

Mi van veled?
Vendég

Mi van veled?
Vendég

Nócika!

Inzulintól ne félj!
Nem is érzed majd, amikor beszúrod, mert annyira vékony a tű.
És a végletekig nem csökkentheted a ch mennyiséget, mert a babának kell a tápanyag. Ha nem eszel eleget, akkor az ő fejlődését veszélyezteted.
Ha pedig az éhezés miatt néha eszel de sokat, akkor ingadozó lesz a vércukrod, és az is nagyon rossz. Rosszabb, mintr az állandó magas érték.

Én naponta háromzor inzulinoztam magam, és hatszor ettem. A cukromat ébredés után és a 3 fő étkezés után 90 perccel mérte,m minden nap. Ez alapján kellett fokozatosan emelni az inzulin adagot.

Szüls óta nincs inzulin és mérés sem. Két hét múlva lesz egy terheléses cukor, és akkor derül majd ki, mi lesz a továbbiakban.

Szóval ha lehet, én az inzulinra szavazok. Személky szerint én nagyon örültem neki, mert tudtam, hogy ez biztosítja, hogy Marci egészséges legyen.

Nika!

Teszt?

Pici!

Mi lett a babakocsival?
Vendég

Sissi!

Köszi, jól vagyunk.
Kicsi testvérféltékenység, de megpróbálom/megpróbáljuk kezelni.
Apa sokat segít.

Marci éjszakánként csak egyszer ébred 3 és 4 óra közt valamikor, majd reggel újra. Beni is fél kilencig alszik általában, így elég kipihent vagyok. Főleg, hogy délután is alszunk egy-két órát majdnem minden nap.

Apa már csak holnap dolgozik, utána hároim napig újra négyesben leszünk. Remélem jó idő lesz, és tudunk kirándulni.

Egerbe majd jövő héten megyünk, utána pedig Beni szülinapi buliját tartjuk.

Tehát programok vannak minden mennyiségben. :D

Ti hogy vagytok?
Márk várja a kistesót? Felfogja egyáltalán?
Vendég

Kösuzi mi jól vagyunk játszi ezerrel.
Azt tudja,hogy apocakban van ababa,de hogy ténylegesen felfogja szerintem még nem.
A féltékenység miben nyilvánul meg?Mi tlehet ellene tenni?

Nálunk pénteken tartjuk Márk névnapját viszont szombaton és vasárnap apa dolgozik.Igy remélem anyuék nem mennek a telekre és akkor tudunk velük menni vhova.
Vendég

egész nap nem tudtam bejutni negatív lett a teszt de még nincs piri

csináltam egy fórumot ha gondoljátok átmehetünk oda mert mostanában nagyon sokat szarakszik babanet

nika70
Salgótarján

Nika.hol csináltál fórumot? Sajnálom a nega tesztet,de ha nincs piri még van remény!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: