Sziasztok!
Végre idejutottam. Képek nagyon édesek, csudaszép babák vannak itt!!!
Megvolt az oltás csütörtökön elég jól bírtuk, Milánnak nem tetszett, hogy lefogták, akkor nyüszizett, aztán az oltás után jött rá, hogy vele most csináltak valamit, és akkor sírdogált egy cseppet, de nem volt vészes. Doki nénik támogatja a rota oltás, 2-szer majd 18 ezer, hát nem tudom. Azt mondta, hogy a gyerek védve legyen, ahhoz vagy 4-5-ször el kell kapnia ezt a betegséget, vagy oltunk. Tapasztalat? Vickyét olvastam, nem túl bíztató. Esetleg mások? Jandrea? Úgy rémlik ti is beadattátok.
Pénteken apa-fia nap volt, mert suliban voltam. Volt lefejve tejcsi, meg tápszert kapott Manó. Ha benyomott 100 milit rá fél órára gond nélkült nyöszörgött, Apácska meg aggódva hívott, hogy lehet éhes ez a gyerek, már annyit evett? Mondtam, hogy miért ne lehetne cicivel sincs fix napirendje kaja ügyben. És éhes volt, mert lazán benyomott még 70 mili anyatejet, majd bealdut.
Amúgy nagyon jól bírták a cicik a kiképzést, ebből is látszik, hogy nincs már annyi tejcsi, mint volt. Én gond nélkül pótolom tápszerrel, de általában napi egyszer elég, annak a mennyisége is változó, Milánon múlik, mert megtömni nem tudom. Tegnap 110-et evett, előző nap csak 50-et. Én bizony 3 hónapon át csináltam, hogy fejtem, akár éjjel is, de elég volt. Milán már gyorsabb evő, így előbb végzek ha cicin van, mintha fejnék. Éjjelente tehát szopi van, és napközben is, szinte mindig. Fejni egyáltalán nem kell. Max akkor szoktam, ha megyünk valahova, és lefejek, odadajuk neki, és akkor talán tovább elvan, de persze ez sem 100%. Mint kiderült én 4,5 hós koromig szopiztam, de akkor már 1-1,5 hónapja pótlás is ment mellé. Igaza van Krisznek alkati dolog az egész.
Az éjjelt még mindig nem alusszuk át, nem is tudom mikor fogjuk. Én igencsak fáradok már, ezért előfordul, hogy hajnalban pár órát Manó az ágyunkban alszik, mert már tud úgy szopizni, hogy én bealhatok mellette

Ez sem rendszeres, Milán továbbra is elalszik egyedül, és a kiságy a fő alvóhelye, de nem megyünk falnak ha néha betéved az ágyunkba, úgysem csinálunk belőle rendszert, és Milánnak sem igénye. Egyébként Milán továbbra is felkel éjfél és 3 között egyszer, aztán hajnalban, és kora reggel is. Nyálzunk ezerrel, és rágjuk a kezünket, na meg a textilpelust. Gyanítom elkezdődött a fogzás... Nekem 4,5 hósan két fogam volt, szóval nem lepne meg, ha ebben is rám hajazna
A 3 hós mérésen 5730 g, 62 centi, fejkör 42 cm volt. Azt mondták teljesen jó. Szerintünk is, mert szép formás

Születése óta majd 10 centit nőtt, és hízott majd 2,5 kilót. Jut is eszembe Moffli a véznák nevében kikérem magamnak, amit erről írtál. Én nem bánom, hogy Milán nem Michelin baba, de teljesen normálisnak tartom, hogy vannak vasgyúró babák. Ahogy a felnőttek is mások, a babák is. Láttam már pufi kisbabát, aki kisgyerekként vékonyka lett. Anno hallgattam én eleget a véznaságom miatt, pedig csak ilyen az alkatom, hiába ettem sokat vékony maradtam. Más meg alig evett, és teljesen jó súlyban volt. Én azoknak a szülőknek a helyében aggódnék, ahol a kisgyerek (pl.:3-4 éves) már elhízott. Ott már lehet keresni a problémát, de csecsemőknél? Ugyanmár...
Mágnes:

Nem lesz semmi gond!!! Bence nagyon eleven kiskölök
Csöre: Saci nagyon szép! Még mindig
Lucus: Tetszik a vigyoris kép

Milán is ilyen jókedvű baba, de ő még huncutkodik is mellé.
Vcrane: a felszívódós varrat mennyi idő alatt szívódik fel? Mi a normális?
hozzátápi: Hát Milán is kinézi a szánkból a kaját, sőt tegnap keményen nyifogott, miközben én kanalaztam a joghurtot. Amúgy azt mondják, ha érdeklődő a baba kajálás ügyben lehet 4 hótól kóstoltatni vele 1-2 dolgot. Persze nem azonnal kell kiváltani egy kajálást (talán két hét alatt lehet eljutni egy gyümis tízóraiig?

), de én szerintem megpróbálom majd adni neki az almalevét, meg pürét, olyan 4 hós kora körül. Aztán jöhet a többi étel, szép sorjában. A védőnéni már úgyis említette, hogy 4 hónaposan szép fokozatosan el lehet kezdeni gyümit adni. Szóval Vicky én simán bepróbálkoznék