Remélem jól telt a hétvége mindenkinél!
Az ecet szerintem az új babaruhákhoz kell, mert színmegkötő. Talán épp itt olvastam, hogy az új babarucit nem árt 2x is átmosni, nehogy vmelyik festékanyag allergén legyen. A használt ennyivel előnyösebb. Én Lenor Sensitive Hypoallergén öblítőt vettem, van rajta egy babafej - ennyi volt a támpont. Itt mindenki az Auchanos Chat nevű mosóport ajánlja, állítólag babának meg allergiásoknak jó, nem tudom, otthon van-e.
Még a babarucikat nem akartam mosni, de az újonnan vett köntöst, hálóingeket igen, végülis nekem hamarabb szükségem lesz rá vészhelyzetben - erre a héten esik és még kabát is kell...
A 3 szülinaposnak én is gratulálok így utólag - (azért ketten lapítottatok, és csak utólag vallottátok be
Moncsi, szerintem is praktikus a két iskolás leányzó együtt - a kicsi látja a nagyon a példát, meg legalább pihenni is tudnak külön a bébitől...Te hordozod majd őket a suliba, a picurival?
Heni, nem semmi, egy hétvége alatt mennyit nőhetett a pocid
Mimmi, a kislányod tündéri, nagyon tud már pózolni is...nekem is a hintás a kedvencem!
EDA: jövő pénteken megyek aneszteziológushoz, aki felvilágosít az epidurális érzéstelenítésről. bár itt ahogy hallom, szinte bevett szokás, hogy mindenki kéri, akinek lehet, aztán ahogy gyengül a hatása, adagolnak hozzá. Ha meg közben császár kell, akkor sem kell altatni. Lehet itt nem bírják, ha nagyon jajgatnak a kismamák?
Viszont egy csop.társam azért nem kéri, mert a nővérének mindig fáj a helye, ha rossz idő jön (mint a lábtörés) - ez létezik?
Egy probléma azért nagyon riogat: kapok-e beöntést, ill. hat-e - mert ha annyira elzsibbaszt csípőtájékon a szuri, lehet, hogy mást is kitol az ember?? (bocs a megfogalmazásért, de ettől szabályosan rettegek). Szerintetek a szorulásosoknak is hat a beöntés/kúp? Vagy van olyan, hogy annyira gyors minden, hogy semmire sincs idő???
A császár után tképpen miért vonják meg a babát, ha jól vagy, ha nem???
Ki is írta, hogy úgy ébred reggelente, mint akit jól megvertek az éjjel? Hát én meg úgy, mint akit jól fenékberúgtak - az a furi, hogy csak a bal fele fáj a medencecsontomnak, de egyre rosszabb - de csak ha mozgatom pl. székről felállok vagy ilyesmi. Van itt egy csontkovács nem messze, de hát a fenekem zsírjától nem tudom, odafér-e. Néha nagyon gáz
Már csak 8 nap munka, yuppiii! Tetszik ez a május 1-je péntek!

megpróbálok feldobni egy pocakosképet.