A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Remélem nem én nekem kell vissza vinnem a gitárt :shock: mert tartozik hozzá egy erősítő is..így együtt 19kg :shock:
Az a jó a teherposta felhozza lakásra a mutyesztt...Remélem ma jön meg...nincs kedvem feleslegesen itt ülni..igaz Németországból jön a gitár..
Zetibebi:Ez supi hir hogy jól vagytok :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

(naaa, a második cuccból napi 1x3, a harmadik cuccból napi 2x3)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk kiscsimpánz-feeling van egész nap...

(Hehehe, lehet azért, mert tegnap direkt felállítva hagytam megszáradni a haját (csimpánz-frizkónak), és most igazodik a szerephez.)

Julcsi: nálunk is fejlődési ugrás van, tegnap még csak tippeltem, de ma is érezhető. Eszik, mint még soha mennyiségeket. (Vagyis enne, de egyelőre csak az első 2 kajánál van annyi, amennyi elég egyszerre....) Most újra kaja 2 óránként (pedig már egy hete visszaálltunk a napi 5-re, ami sokkal szerencsésebb), aztán várjuk, hogy végigsöpörjön!

Szóval Stelly készülhetsz, mert ha nálunk van, akkor napokon belül nálatok is lesz! :D

ladmon

Sziasztok!

Esélyem nincs, hogy visszaolvassak....

Zvera: nagyon sajnálom a nagypapád! Részvétem!

Elif: nagyon boldog születésnapot!!!!

Hozok pár képet, hátha hiányoztunk:

Kiscsaládom:
Kép

Lilaakác a kertben (most ez a kedvenc közös képünk):
Kép

Kalaposan:
Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!
Ezt muszáj megmutatnom:
Kép
ez a kép fogadott a nappaliban az előbb :lol: Lányom leült játszani, míg Vinci aludt.....

délelőtt meg ilyen helyesek voltak:
Kép

és akkor egy 2,5 hónapos Lukács Vince:
Kép

na, mire ezeket idecsatoltam, fel is kelt a kisebbik :(

Amy! Nagyon szép a lilaakácos kép :) Született feleség? :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Gabi, az a kép a rácsvédőn barna hajjal tényleg te lennél? Nagyon jó, hogy Szoni megjegyezheti Anya arcát :wink: :lol: Bocis szőnyeg király, na meg a bociból szopizós fotó is.

Elif! Kívánok én is neked nagyon boldog születésnapot, éljen!Éljen, Éljen! (+ még 24x :wink: )

Julcsi, persze, legyen a Margitsziget, jó az is. Szoptatni bárhol tudok, nem zavar, hordozóból nem látszik ki semmi. :D Örülök, hogy végre méltó helyére került a szoptatés nálatok is, most, hogy már nem fáj! Nekem most nagyon fáj, de az időleges, az extra igénybevételtől van.

Vera részvétem...

Csajok, mi az a csuklőcsörgő?: Én még babáknak nem hallottam ilyesmiről. Valaki tenne képet használat közben? :wink:

Na voltunk a védőnéninél, el volt ájulva, és megdicsért. Mérleget visszavittük, mától érzésre etetem, és szerdán újra viszem mérni. Oltást ma kapott volna, de mivel nincs izom a kis combijában :? , ezért először híznia kell, és majd ha lesz muszkula, akkor kapja muszkulárisan meg :wink:
Itt akkkora szél van, zörgeti a tetőt. Elültettem ma már a paprika-paradicsom palántákat, meg a zellert, holnap jön az uborka, és a krumpli vetés. Hátha hagy Lénus kapirgálni kicsit.
Van még egy-két jó kép, ha nem túl uncsi, Édesapával feltetem du. :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Amy: Király az uccsó kép... Olyan szafaris... :D

Verus: nálatok meg aztán van családi csendélet! Édesek együtt nagyon.

Megyek is elfele, mert itt nincsen senki!
Mit csináltok pont ma, amikor én itt nyaralok?? Heeee????

Hétvégén bezzeg.... :(

ladmon

Vera: ez jó... Mármint a született feleség, nekem eszembe sem jutott... :lol: :lol: :lol:
nagyon édesek a gyerkőcök együtt!!!!

Zsuzsi: annyira örülök, hogy megoldódott nálatok a szopi kérdés!!! Innentől már biztos minden rendben lesz és Lénácska egy-kettőre behozza a lemaradást!!!!

Közben rájöttem, hogy nem is az a kedvenc képem, hanem ez...
:oops: :oops: :oops:
Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon: én itt vok............

Kép

Veronika:
Kép
amy81

gerendai zsuzsi: Csuklócsörgő plüss figura ami csörög tépőzárral a baba csuklójára ráteszed... használat közbeni képem nincs mert mi még nem vettünk...

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Amy81: nagyon jók a képek! :wink:

Ladmon: Én is itt vagyok :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Én is itt vok.... :lol: leányzó alszik :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Na akkor bejelentkezem már én is!!! Kicsit szarul voltam de., felugrott a vérnyomim is, határozottan rosszul éreztem magam, de már sokkal jobb.... :D

Zvera: Őszinte részvétem!! :cry:

Elif: ha már így megtudtam, akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!!! puszi is hozzá! :lol:

G.ZSuszi: nagyon örülünk, h ennyit hízott Léna baba is, most már biztos beálltok Ti is!!! ÜGYESEK voltatak és lesztek is!!
Tetszettek a képek, látszik apa ért hozzá!!!

Amy,na végre, már érdeklődtem volna,h mi a helyzet!? Nagyon jó az a lilaakácos.
Lkverus, de ari a kisnagylányod, h így foglalkozik a kicsikével, szerencséd van!!! Na jó a másikon bealudt ő is.... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Itt vagyok én is. Visszaolvasni reménytelelen :? Hunor két óránként cicizik, dől a tej a szájába, nem tudom mitől lett ilyen zabagép. :roll: Mostanában hajnalban is felkelt 2-kor és 5-kor, majd 8 körül ismét éhen akar pusztulni.
Apa már az új munkahelyén dolgozik-folyton túlóráznia kell,de legalább van állása.
Engem a nőgyógyász gyógyultnak nyilvánított, remélem igaza van, tüneteim mindenesetre nincsenek.
3 gyerek, kötelező játszótér látogatás, kert, háztartás nincs időm se írni, sem visszaolvasni :(

Kép
kangu

Kangu: ez nagyon jó hír, hogy veled minden rendben!!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Kangu, mivel írtad, h nincs időd visszaolvasni, ezért leírom ismét: Minden tiszteletem a TIED is, nem semmi 3 ilyen kicsi gyerekkel!!!! Nem lehet egyszerű az életed!! Ügyes vagy!
Szuper, h apának van mhelye, az meg pláne,h tünetmentes vagy nőgyógyilag!!!! :lol: :lol:
Huner + most akarja bepótolni az elmaradt 1 hetét,nem?? :lol: :lol:

Kép
kaandi

Elif, boldog szülinapot!!!

Képzeljétek, szegény kis angyalbabámnak gombás a hónalja, meg a tokája :( tiszta piros, meg furcsa a felülete, elvittem a gyerekorvoshoz, kaptunk rá ecsetelőt, remélem, hamar meggyógyul. Ja és ettől kezdve nem szabad kennünk az olajjal a hajlatokat. Meg nagyon oda kell figyeljek rá, hogy ha beizzad neki, törölgessem ki minél többször jó alaposan szárazra. Szegénykém :roll:

Zsuzsi, nagyon örülök, hogy rendeződik a kaja-kérdés Lénával, nagyon szépen hízott most, tartsa meg ezt a jó szokását :wink: pelustalanságra kíváncsi vagyok, hoyg fog menni - már csak azért is, mert pl Adri imád pucérkodni :D kis huncut csaj :D
Kenguru green-lime színű lett. Nem ez a legszebb, de szerintem jó. Na meg nem akartam nagyon lányosat, hátha öcsink lesz majd :wink: mert mi is tervezünk majd kistesót - szerintem idén még nem kezdünk neki, de jövőre azonnal :D

Millye, mennyi idő telt el, mióta húgoddal ez a szörnyűség történt? Persze érthető, hogy nagyon nehéz neki, el se tudom képzelni, mennyire (igazából nem is akarok belegondolni), biztos hogy kell neki idő, hogy feldolgozza ezt az egészet. Próbáltál már úgy menni, hogy a baba nincs veled, hogy tudj vele beszélni, ne veszítsétek el teljesen a kapcsolatot? Esetleg úgy könnyebb lenne, mint ha az "orra alá van dörgölve" a gyerek... nagyon nehéz ez :( de szerintem is inkább ilyenkor már szakemberrel kéne beszélnie, hogy segítsen neki feldolgozni ezt az egész helyzetet...

Zsancy, ez az összekulcsolt kézzel üldögélés nekünk is megvan, úgy szoktam röhögni rajta, olyan így Adri, mint egy kis vénasszony, ahogy tördeli a kezecskéit :D majd lefotózom én is.

ZVera, nagyon sajnálom nagypapádat!

Julcsi, örülök, hogy javul a szopi-helyzet :D

Ladmon, ne ijesztgess, úgy belekényelmesedtem ebbe a napi öt kajába :lol:

Mekkora kalapja van Vendinek :D édes :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Mit mondott az orvos mitől van a gombás bőrkiütése? Remélem hamar elmúlik neki! :wink: A húgomnak 2007 februárban született a lánya és júniusban halt meg :cry: hallani sem akar kezelésről meg beszélgetésről ... magába van fordulva... 2 hete meg az egyik közösségi portálra feltette a baba képeit... :shock: szerintem anyuval fogok beszélni... hátha ő tudna rá hatni és el tudja vinni orvoshoz... még nem mentünk anyuékhoz baba nélkül, de megpróbálom hátha... köszi! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

oó fogtam valami érdekeset:
Kép

kóstoljuk csak meg:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Bencus mióta felkelt 2szer hányt, és ment a hasa is. Elvittük őt orvoshoz, kapott 2 fajta port, vízbe kell neki feloldani!
Ha többször megismétlődik neki, akkor kórház!
Légyszi lányok küldjétek a sok-sok pozitív energiát nekünk :!: :!: :!:
zsu83

Jajj, Bencus gyógyulj meg mihamarabb!!!! Küldök soksoksok +energiát!!

Kép
kaandi

egyébként ma Botinak is mintha sokkal hígabb lett volna a széklete, épp figyelem, h milyen lesz a többi, ha nincs több egyáltalán,az már eleve jó jel, mert nincs akkor igazi hasmenése!? Állítólag van valami hányás hasmenés járvány,nálunk legalábbis.... :cry: :cry:

Stelly, nálunk is van ilyen kéztördelés, annyira édik ilyenkor...!!! :lol: :lol: megzabálom!! Adri is nagyon cuki, munka közben... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Bencus, gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++ szorítok Zsu, hogy minden rendben legyen veletek!!!

Millye, azt mondta a doktornéni, hogy ahogy megizzadt az egymásra fekvő bőrfelületeken, az összepállott neki :( kis érzékeny a bőre :( (pedig mindig úgy odafigyelek, hogy alaposan tisztálkodjunk, apa meg nagyon alaposan törölgeti, párszor csekkoltam)
Remélem, találtok segítséget testvérednek, és helyrejön vele a kapcsolatod! Tudok egy pszichiátert, aki szerintem nagyon szimpatikus (anyu barátnője), ha esetleg eljuttok testvéreddel odáig, hogy hajlandó rá, szívesen megkérdezem, hogy beszélgetne-e vele, vagy tud-e ajánlani valakit, aki találkozott hasonló esetekkel.

KépKép

KépKép
stelly

millye:lehet hogy azt kéne hogy utána mész,de nem ismerlek benneteket, így nem tudom milyen a hugod, lehet hogy rosszul sülne el. Nehéz helyzet.

julcsi: sajnálom a sok kelést. Nekem is fáj a derekam, hátam, térdeim. :( apától néha kisajtolok egy kis masszírozást. Igazából jó kis gyógyvízes fürdő lenne pazar. Apa javulás: esti fürdőnél mióta vele fürdetek velem együtt énekel, bohockodik fügének, fürcsi után altatja, ha reggel hallja hogy sír időnként kijön...most mondjuk épp harc van mert fügcsi nemalszik és nekem dolgom lenne, megkértem babázzon vele, de nem boldogul. Imádja a lányát! Na füge nyert, megyek hozzá. Örülök hogy a cicid jobban van :)

babanyul: szoni baba :)nagyon ügyi

gerendai zsu: tedd csak a képeket!! A csuklócsörgő egy kis rugalmas pamutból készült karra húzható bigyó amin vmi figura van, ha a baba felemeli a kezét csörög. Babanyul tanácsolta, hogy Szoninak van és jó, mert ő is tömködte az öklét. Ügyik vagytok!.Elefániban van szett - két láb két kéz - 4000 valamennyi.
Kicsit összefüggéstelen vagyok de sietek.

zsu
:mi lett Bencével? Füge puszilja és jobbulást kíván!.

Kép
budabo

Zsu83: ++++++++++++++mennek a pozitív energiák Bencusnak! Mit mondott az orvos? Vírustól van neki?

Budabo: Ahogy Stelly írta elmegyek baba nélkül és beszélgetek vele! :wink:

Stelly: Köszönöm! Remélem sikerül vele megbeszélni! Adrinak is ++++++++++++ hogy rendbe jöjjön a bőre

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok lányok!!

Nem tudtam mindent visszaolvasni, nagyon aktívak vagytok!!
Vera: részvétem a nagypapád miatt...remélem Zéti is hamar rendbejön...
Mi is szeretnénk mihamarabb meglátogatni a dédnagymamát, de elég messze lakik és még nem merek nekiindulni Lilivel...múltkor küldött neki töltött babapiskótafélét (meggyeset), mondta, hogy ha már a szájában van, biztos nem köpné ki... :D
De feláldoztam magam, és megettem az egész dobozzal... :D

Elif: B O L D O G S Z Ü L I N A P O T!!!
Múltkor a pelusos kérdésre nem válaszoltam Neked, Rossmann-ban vettem 3-as méretet, azóta vettem a DM-ben ugyanekkorát, a DM-est jobbank tartom, mert vékonyabb. 4840 gramm volt amikor váltottunk, mert a 2-es méret kicsit szorította a combját.

Gerendai Zsuzsi: gratula a hízáshoz, lehet ha én is ilyen ügyi lettem volna korábban, most nem lenne félig tápszeres Lili baba... :?

Stelly: gyógypuszi a tokára!!! :D

Na most egyenlőre ennyi, majd igyekszem a továbbiakban nem elveszteni a fonalat... :D

Kép
cserkészkolbász

Köszönöm lányok a sok-sok +-t! Most felkelt megitta a maradék oldatot amit hagyott, mert az előbb bealudt! Lázát néztem, az szerencsére nincs! Valószínű valami cseppfertőzéssel terjedt nyavaja! :cry: :cry: :cry:

Bencus üzeni Fügének, hogy küzd a betegség ellen, és puszilja!
zsu83

Elif, nagyon boldog szülinapot neked!!!

Zvera, sajnálom a papát! :(

Annyira édesek ezek a babák! :D

Ha Oli nyűglődik (ami nagyon ritka), én is bele szoktam tenni a babahordozóba, nagyon szeret benne lenni. Szerencsére. :D

Nálunk is nagyon folyik a nyál, és valamikor Oli is annyira lenyomja a kezét a száján, h öklendezik... :roll:

Kép

Kép
gjéti

zsu, jobbulást Bencusnak, Oli üzeni! :)

Kép

Kép
gjéti

Helló Lányok!

ZVera: részvétem, remélem Zéti legalább jobban van már, sikerült a dokit elérned?

Zsu: Bencusnak sok erőt küldök, hogy legyőzze azt a fránya kórt!!!

Julcsi: jó, hogy a szopi már nem fáj!! Ügyes gyerek az a Marcika (mint minden Marcika :lol: ) csak megtanulja már, hogy kell jól szopizni, hogy anyának ne fájjon! Ja és tündéri az a kép, én is ilyet vadászok a tejbetök vigyort, de mindig lecsúszok róla.

Kangu: jó, hogy rendben vagy, és nem csodálom, hogy a 3 gyerkőc mellett nem jutsz idáig!

Millye: szegény húgod, próbálj tényleg beszélni vele, hátha ...

Gabi: hát anyukáddal sem lehet egyszerű, sajnos nálunk is van ilyen gond a családban apukámmal. Olyan tanácstalan az ember, hogy mit tudnál csinálni vele, amikor ő maga nem ismeri el, hogy gond van :cry:

Zsuzsi: nagyon ügyik vagytok Lénácskával, és tényleg szupik a képek!!

Stelly: szegény Adribaba, Marcika pusziltatja!!

Képzeljétek, voltunk vasárnap anyósom 50. szülinapját ünnepelni, és Marcika egész nap olyan jól viselkedett, annyira büszke voltam rá, ja és Ladmon, nekünk is van gyerekörzős nagypapa képünk, mindjárt feldobom ...

Zsufi

KépKép
zsufi74

na a kép

Kép vigyázok az unokára

Zsufi

KépKép
zsufi74

gabi
pü ment

többiek: ha Marci enged akkor jöök

puszi mindenkinek

KépKép
hugic

millye: remélem sikerülni fog, mert valahogy meg kell oldani ezt a kérdést.

zsu: remélem használni fog és Bencus jobban lesz.

Kép
budabo

Helló!

Hát mégis voltatok egypáran délután.. De már későn... :D

Zsu: Szegény Bencus... Gyógyuljon meg gyorsangyorsan!!

Zsufi: Hajajj! Ezek a nagypapák!! :D
Egy rugóra jártunk, én meg olyan ujjszopizós alvós képet akartam mutiba feltenni, amilyet Marciról tettél fel nemrég. Ugyanazt a pózt produkáljuk általában mi is.

Stelly: szegény cuki Adribaba. De neki ebből nincs gondja, ugye? Úgy értem, nem fáj/viszket neki?

Megyek, és megeszem a tejbegrízemet!! (Ne aggódj millye, sűrű, mint a hmmm.... sűrű tejbegríz! :D Neked nem ízlene... asszem.... :))

ladmon

zsu, nálunk is már 2x volt hasmenés... :cry: :cry: mit kapott smecta-t?
hányás nincs.....mondjuk hajnalban én is voltam wc-n,ami szintén nem megszokott....már éppen a rotára gondoltam, h mégis csak sikerült abból vmit elkapnom,ahogy ürül belőle. Olvastam, h kb a 7.nap a legkritikusabb és kb ott tartunk...Zsu, Ti is pont akkor voltatok,nem lehet, h amiatt van???

Kép
kaandi

Zsufi: Zseniális ez a kép! :)

Oli nagyon ügyes a fordulással. :) Róla új kép?

Zsu: Bencusnak megy a drukk ezerrel!!!! ++++++++++

Adrinak is jobbulást, reméljük gyorsan javul. :) Nem hinném, hogy a probléma a Ti gondatlanságotokból adódik. Elég gyakran előfordul. Szuperül elkaptad a pillanatot, nagyon édes a Kislányod!

Amy: A 2. kedvenced az én kedvencem is! Gyönyörűek vagytok! :D

Millye: Én pedig ismerek nagyon jó pszichológust, akinek pont ez a szakterülete. Szólj, ha szükséged van rá és küldöm az elérhetőségét priviben! (Szegény Testvéredet nagyon sajnálom... :cry: Borzalmas veszteség :!: )

Jelentem, piacoztunk. :) Én vásároltam, Marcus aludt. Ez az igazi jó szereposztás. :D Fél óra oda, fél óra vissza. Edzésnek is jó volt.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kaandi, igen, meg egy receptre kapható szert!

Mi még csak most akartuk beadatni a rotás oltást, olyan hülye vagyok, már rég be kellett volna adatnom, hogy védve legyen, tudom nem mindegyik ellen véd, de hátha pont ez ellen védett volna! :cry:
zsu83

Hé, Ladmon, nem illik képet ígérgetni, majd nem hozni... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nálunk most rota pánik van.... :shock: :(

Apa most telefonált, hogy nemsoká itthon lesz, de rotavírus van az osztályon és szinte az összes kollegája elkapta már.... Azt mondta jó alaposan fertőtleníti magát mielőtt hazajön, de hát akkor is.... pánik pánik

Panna
pandusika

Zsu, látod mi már túl vagyunk mind a kettőn, mégis volt hasmenés.... :oops: :cry: kész vagyok, remélem nem lesz több ma már.... pedig igazán jókedvű, talán csak egy kis gyomorrontás és vége!
Jobbulást Nektek is, na meg elfelejtettem a kis Adrit!neki is jobbulást!!

Kép
kaandi

Panna, kapott Rota ellenit Hannababa?

Kép
kaandi

Zsu mi is szorítunk Bebének!!!

Meg Adrinak is! Néha nekünk is kifényesednek a hajlatok, olyankor hintőporozok és megoldódik.

Kangu remek hírek! Tejcsi bőven, te pedig jobban, ez szuper!

Szépséges babafotók!!! :D Olyan jó így olvasgatni hogy ilyen ggyönyörűségek tarkítják az oldalakat! :D

Bevásároltattam apával a tortájához és aztán jöttem rá hogy nincs tortaformám :oops: áááá

Z rendben van, nyűgi még van, remegés nincs. Homódoki egy hét szabin...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hannának is szorítunk! Hátha apa nem kapta el!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsufi74: Milyen aranyosan vigyáz a nagypapa Marcikára! Biztos épp pislogott a képen azért van csukva a szeme :lol: :lol: :lol:

Budabo: nem láttad álommanót? Ma egész nap csak fél órákat aludt... most is a bocijával beszélget... annyira aranyos, hogy mindjárt megzabálom :lol: ja igen és ma ne fél kilencre küld hanem későbbre mert tegnap a fiam már fél kilenckor kiütötte magát :wink:

Ladmon: Ühümmmmmmmmmm és a tejbegríz az fogyókúrás kaja mi? :lol: :lol: :lol: este 6 óra után meg nem eszünk főleg nem szénhidrátot... :lol: :lol: :lol:

Julcsi-79: Előre is köszönöm! Szólok ha sikerül a lelkére hatnunk! Jól tettétek, hogy piacoztatok! Mit vettetek? :wink:

Zetibebi: Örülök, hogy Zéti jobba van! :wink: Annak nem hogy a homeós doki pont most ment el szabira!

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!
Csak a 2 utolsó oldalt sikerült átfutnom....Gyönyörűségesek a babák!
Ha kérhetném vki írna nekem egy összefoglaló pü-t vagy emailt...olyan jó lenne.Nem volt gépem és időm sem olvasni írni végképp(itt a jó idő kertészkedek is rem meglesz az eredménye ..szépséges virágok hmmmm álom édes álom.Mert én ültetek és ültetek Zsó meg kiszedi vagy halára locsolja őket.)....most is itt nyöszörög a térdemen...ááá ezzel a pocakkal bármit csinálhatunk semmi sem jön be....du 5-8-9 ig koncert van...
De hála az éjszakák még mindig szuperek :D .Kopp-kopp
voltunk méretni. 1 hete és 5300g!!viszont szerdán lesz az első szúri
:cry:
Tejcsi még mindig van sok hála... :P
Telipofás mosolyok(amit nemtudók lefotózni mert egyből a gépet nézi elmélyülten.De nem adom fel.

Bencusnaj +++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++ energia!!

Elif:Boldog Szülinapot !!!!

Tettem fel képeket a közösbe,

Jajj annyi mindent szerettem volna megosztani veletek...de kiment a fejemből... :(

Kép
zümis

A fiam ha nagy lesz, torreádor lesz :lol: Igaz most egy tehénnel birkózik, de valahol el kell kezdenie... felvettem videóra is ahogy magyaráz neki, lepofozza majd megharapja annyira édes :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: itt se volt. Manó hol vagy?????????? Füge most kézben, mindjárt vacsi aztán nem tom milyen éjszakánk lesz Apa meló :cry:

zsu: hogy van Bencus?

Kép
budabo

millye: manó előkerült, remélem hozzátok is elért. Most még kicsit visszajöhetne reggelre. kérdés: szerintetek hogycsináljam: idáig úgy ment hogy mindig volt cici és utána pótlás, de semmivel nem nőtt a tej mennyiség, van értelme mégígy csinálna vagy legyen csak reggel és este cici? Bár nekem akkor sem gyűlik több össze. :cry:

Kép
budabo

Budabo: szerintem csináld úgy ahogy most, lehet, hogy ha csak napi kétszer érné inger a melleidet, még jobban lecsökkenne a mennyiség. Én napi 5x fejek, és így is csak 260-290 ml körül van egy nap... :?

Kép
cserkészkolbász

cserkészkolbász: ha nekem annyi lenne... :shock: Nem tom mi lenne jó, mert ha cicizünk is teljesen felspanolja magát dühében és nagyon kis "indulatos" lesz és ennyi sem eszik annyit. Ha meg csak üvegből kapja akkor 170-eket eszik. Nem tom..

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: