Szép napot

!
Vindo,

, Panka tegnap reggel 1/2 9-kor kelt, és az már annyira későnek számított, hogy nappal nem is aludt, este viszont-véééégre- 3/4 8-kor el tudtam altatni

.
Mesi, imádom a képeiteket

! Esküszöm, ahol fekszenek, Gegi majdnem akkorának tűnik, mint Zsozsi

...
Regi, így olvasva a tragikomédiát

, megmosolyogtatott, de asszem' ha velem történt volna, nem tudtam volna, hogy sírjak, vagy nevessek

.
Nagyon jó a játszótér

!! És milyen csinos Szeli a kis kalapban, harisnyában

!!!
Ilyen motorostalálkozó hugomék előtt szokott lenni, a múltkor a kiscsajok is csatlakoztak a saját kismotorjaikkal

...
Koszos ruha, állandóan öltöztetek

...tegnap már nem érdekelt, megmostam az arcát, és totál koszos ruhában pakoltam bele a bicajba

....istenem, gyerek, koszos

...
Állandóan homokozik, sóderban hempereg, és újabban a kutya vizében pacsál, mert a kerti csapot már Panka-biztossá tettük

. A pacsálással csak az a bajom, hogy még nincs 30 fok, és hetek óta folyik az orra így is

...ja, és öltöztetni kell

...
Sense, szuper képek

! Lotti is erős kiscsaj

! A vödörcipelés ismerős

! Tuti séró

!
Barátok, szerencsére, aki a közelemben van, szintén gyerekesek, és nem történt változás a kapcsolatunkban. De mind régi, még általános és középiskolai barátság

.
Heni, ne haragudj, de én olyan jót nevettem ezen a DVD sztorin

. Szerintem ha ez nálunk történik, apa infarktust kap

. Panka a divx-es játszó távirányítóját pakolta el hónapokra, múlt héten találtam meg Bence szobájában, egy lehetetlen helyen, de apának még nem is mondtam

. Ne DVD-zzen, ha néha itthon van

.
Hűűűű, micsoda elmaradt gyerekek vannak itt

!! Én ezen már túl vagyok, Bencénél mindent megkaptam, Pankának "csak" biliznie és beszélnie kellett volna már 1 évesen

.