A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kakti,

írj, írj, hogy mi van!!!!!!!! :roll:

Sting!

Hova tűnté :lol: l tündérem?
csézjang

bocsika a 3 elküldésért csak sz@arakodott a rendszer és véletlen volt... :oops: :oops: :oops:
csézjang

Halló Evribodri!

1.) Szűcsdoki nincs a héten, Skriba doktornővel randiztam ma! (Jó jelnek veszem az ismertek tudatában!:))
2.) A kis tüszőcském 14mm-ről 21mm-re nőtt, a ny.h. 7mm.
3.) Ma este Pregnyl, szerdán inszem! A doktornő csinálja majd!

Röviden és tömören ennyi!
TÖK JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tényleg Böbe!!!!

Apavizsgálatnak mi lett az eredménye??? Minden OK?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Nagggggggggyoooooon szuppppi!!!!!!!

Én érzem hogy neked nagyon hamar sikerülni fog!!!!

Neked hányszor kellett inszemig menni uh-ra? 3 szor, és utána inszem? :roll:
csézjang

3. napon, aztán 11.-en (pénteken) és 14.-en (ma). És szerdán hajrá! :)))

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!!!
Kakti, nagyon jó hír!!! Mi is szurkáljuk a merionalt lelkesen. 4 már bennem van. Nem érzek semmit, azt hittem fogok :roll:
A dokinő már egyedül inszemel?

Többiek?

Én legközelebb csüt UH.
kpn

Sziasztok!!

Fantasztikus hétvégém volt hányás nélkül. Szombat este voltunk ÁKOS koncerten tehát most kapot a gyermekem egy kis dozist a zenéből. Vasárnap Anyunál voltunk a kertben és meg ettem 1 nagy vödör salálátát és bent maradt.
Rájöttem,hogy Anyósom nem örül nekünk mert mióta kiderült,hogy baba lesz fel sem hivott csak a párommal beszélt,de nem kérdezte meg,hogy mi van velem ami a páromnak is nagyon fáj mert tudja,hogy mennyit küzdötünk a babókáért. Na mindegy az én Anyukám nagyon boldog és nagyon félt.

Mindenkinek sok ++++++++++++++++ küldünk.
A fiatal doktornő nagyon jó fej volt velem. El lettünk engedve.
Én Dömötöri Jenőhöz megyek a Jánosba mert ő is küldött tavaly a BMC-be.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
colin

COLIN!

Örülök hogy jól vagy! követünk majd téged! /remélem/ :lol:

KAKTI!

Akkor neked a 16.napon lesz az inszem? Akkor igaza volt Akire-nek mert azt mondta hogy a hosszú ciklusos lányoknak is általában előbb volt a péjük /és inszemük/ stimuval mint egyébként normál ciklusban. Akkor ez tök jó, remélem nálam is így lesz, mert egyébként nekem is 30-36 naposak a ciklusaim.
Alig várom hogy kb: 1 hét múlva megjöjjön és mi is elkezdhessük!

STING!

Mi lett apa eredménye, és mikor mentek konzira???? :roll: :roll:

AKIRE!

Mi újság veled?
csézjang

Sziasztok.
Kakti: Annyira nagyon szoritok neked és persze mindenkinek!!!!!!!
Örülök neki hogy ilyen jol alakul minden!!!!Szerdán gondolok majd rád!!!!!

Én majd csak május közepe felé kezdem majd ha nem lesz megint cisztám :? Hát nagyon remélem.

Sok sok+++++++mindenkinek és akismamiknak meg kellemes baby várást!!!! :wink:

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok!

Én is szúrom már a merionalt. És is csütörtökön megyek UH-ra.

Kakti!
Köszi a javaslatokat, elkezdtem szedni én is a femibion 800-at, a mézet és a C-vitamint.
Ha neked szerdán lesz az inszem, biztos tudsz már valamit az önmegtartoztatásról?
Lenne még egy kérdésem:
Mekkoráknak kell lenniük a repesztő beadása előtt?

Előre is köszi!
tigriske1978

Sziasztok!

Vééééégre én is hazaestem. 15:45-kor jöttünk el:S:S:S:S Már azt hittem tökön lövöm magam. :lol: :lol:
Ma este 1,5 apulla Ovitrelle éjfélkor szúrva, holnap még 1 Cetrotid. Éééés szerdán leszívás.
11 db tüszökém van, abból kettő "kicsi" (15-ösek :lol: ) A maradék 9 meg 23 és 20 közötti.:D:D
Jajjjjjj de f...ok:D:D:D
Viszont.. a párocska lány tagjának 7-es nyálkahártyája van most. Kapott mától 3*3 Uthrogestant hüvelybe, és 3*1-et szájon át. Szerintetek ebből lehet péntekre olyan nyálkahártya ami elég a beültetéshez?? A dokinő most azt mondta nem kockáztatna. Szerdán nézi megint. Ha nem változott akkor a petikék mennek fagyóba, és a következő ciklussal építenek nyálkahártyát.

Kakti: Gartu a szép tüszőhöz! Hallottam án a ficakból mikor mondta a dokinő :D:D

Csajok! Megmaradt 1 doboz bontatlan Cetrotid szurink. A múlt héten lett kiváltva. Ha valakit érdekel akkor szóljon.

Kép
buborék001

Buborék!
Ajánlom a lánynak, hogy méhpepmpős cukorkát eszegessen, mert az jót tesz a mnyh-nak, vstagítja. Én a Propolisz+C vitamin nevű tablettát szoktam erre a célra beszerezni. Hátha segít Nálatok is, bár kevés az idő addig.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Köszi Rony! A méhpempőt már eszegeti. Ők is olvassák a topicot. Így remélem eljutott az infó.

Kép
buborék001

Csajok!

Akinek már volt hozzá szerencséje: a Doktornő bekukkant UH-n még inszem előtt is?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

A doktornő sem csinál UH-t inszem előtt :-(
Legalábbis nekem nem csinált.
Én nem nagyon örülök, hogy a doktornő lesz megint, Sz. dokiban valahogy jobban megbízok!!!!!!
Ja és nekem is ezen a héten lesz inszemem.

Tudja valaki, hogy hogy dolgoznak a 3 napos ünnepen a BMC-ben?

Tigriske!
Általában 5 nap önmgtartóztatást javasolnak inszem előtt. Bár ez is egyénfüggő, van akinek jobb az eredménye kevesebb nappal.
Mi eddig mindig megtartottuk a 4-5 napot.
20 mm felett repednek meg, de azt hiszem 25 mm után már nagy valószínűséggel cysta lesz belőle. Remélem nem mondtam hülyeséget, remélem lesz valaki aki kijavít, ha tévedtem...

Rony!
Végre előkerültél! Mi a helyzet? Hogy állsz?

Kép
akire79

Akire!
Nincs semmi különös most, szurkálom azt a méregdrága gyogyit és majd máj 7-én megyek vissza, addig nyugi van most nálam.
Neked viszont drukkolok az inszemhez, csak gondolj Ditura és minden ok lesz a dokinővel :D Ő is tud ám babát csinálni :D

Colin!

Nem semmi az ilyen anyós :evil: Lehet féltékeny rátok, hogy sikerült, amit nagyon akartatok.

Kakti!
Szerdai inszemhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok

Ma életem talán egyik legszörnyűbb hírét kaptam.
Mikor oda értünk ma reggel a bmc-ben közölték velünk, hogy a megtermékenyített petesejtem el kezdett osztódni, de megállt, és elhalt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azóta is csak sírok, még mindig nem hiszem el.

Kép

Kép
edinka

OH, Edinka, borzasztóan sajnálom....
Nem is lehet ilyenkor mit mondani. Sírd ki magad nyugodtan és utána állj fel, mivel tovább, tovább, és tovább kell menni.
Egy nagy ölelést küldök.

Kép
akire79

Edinka: Nagyon nagyon sajnálom! :( :( :( :( :( :( :( :(

Akire: Pénteken azt mondta Szűcs doki hogy 1.-e munkanap nekik.

Kép
buborék001

Buborék!
Köszi az infót, akkor szerintem nekem akkor lesz az inszem!
Szegények még akkor is dolgoznak (mondjuk én örülök, mert így legalább nem kell kivennem szabit :oops: )

Kép
akire79

edinka: Nagyon sajnálom. :( Pedig a példaképemnek tekintettelek, mert ha sok tüszőm lesz, akkor nekem is leszívhatná a doki. De most már inkább azt mondom, hogy legyen sima inszem. Remélem a következő jobban fog sikerülni. Valószínűleg ezekből a petécskékből nem lettek volna babák. Miért lehetett rossz a petécskék minősége? Mondott valamit a doki?

Rólam röviden: ma van az 1.cn, úgyhogy a doki jól kalkulálta ki a 30-ai puregon-kezdést. Lányok: aki merional után használt puregont, annál hogy alakultak a tüszők. Csak hogy mire számítsak. A doki azt mondta, hogy még lehet hogy a merionalomat is még be kell szúrni, ami megmaradt. Majd meglátjuk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Mész UH-ra csütörtökön? Remélem elmúlt a cystád és kezdheted a következőt. Drukkolok nagyon!

Kép
akire79

Bocsi most látom, hogy már le is írtad! :lol:

Kép
akire79

akire: Azért köszi a drukkot. Igen kezdhetem, a cisztám elmúlt, aminek nagyon örülök mert ez azért már elég nagy volt. Csak 8-án kell uh-ra mennem. Egy kicsit későinek tartom, de a doki tudja. Talán pont az a célja hogy sok legyen a tüsző, nem tudom. A párom eredménye jó lett és ugyan megkérdezte a hsg-t, de mondtam hogy jó volt és így nem kérdezte hogy mikor csináltattam. Azt mondta, hogy ő lát esélyt az inszemre, legfeljebb tévedett (ha-ha-ha). Azt mondta, akkor majd sikerül lombikkal. A folyásomat persze elfelejtettem megemlíteni, de már mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Lehet, hogy nálad is az lenne jó, ha menet közben átváltanátok lombikra, de azért neked a PCO miatt nagyon kell vigyázni! Igyál nagyon sok folyadékot, legalább két-három litert/nap!!!!!!!!!!

Kép
akire79

Megpróbálok, de nem vagyok azért az az ivóbajnok. Nekem is eszembe jutott ez a megoldás és már megbarátkoztam a lombik altatásával. Nem olyan vészes (remélem).
vicky79
Budapest III. kerület

Mindenképpen meg kell próbálnod inni, nehogy túlstimu legyen a vége!

Kép
akire79

Köszi Akire!

Nekem a Zeke mondta múlt héten, hogy dolgoznak május 1-én. (Nekem pont az lesz a 11. nap, ezért kérdeztem rá, hogy mi van ha a 3 napos hétvégére esik a 12.nap)

Edinka! +++++++
tigriske1978

Edinka, sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Bocsi nem volt időm visszaolvasni nem otthon vagyok, tegnap fórumos barátnőkkel taliztam. MA anyuéknál vok.

Egy kép rólam és Rékababáról:

Kép

egyébként a BMC-ben készült a kisbaba! :wink: :lol:
Tessék mintát venni!

Majd jövök délután ha hazaértem! Puszi!

dita75

Szép napot!

Tegnap megkaptam a pregnylt az ügyeleten. Alig bírtam beülni a kocsiba utána. :)
De túléltem! :):):)

Ma még egy light-os munkanap, aztán hajrá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok! :)

Éjfélkor beszúrta Apa az Ovitrelle-t. Ma reggel meg megkaptam az utsó szurim egy Cetrotid formájában. :D
Jáááááájjjj de félek a holnaptól. Ma felkajálom a hűtőt. Mert éjféltől úgysem lehet..

Hajráááááá Kaktiiiiiiiiii!:):):):):):):)

Kép
buborék001

Sziasztok!

Te Úristen........Edinka, nagyon nagyon sajnálom, gyógyulgass, nem is tudom mit mondani. De feladnod nem szabad!!!

Kubu:

Milyen kicsi a világ...........sztem is nagyon jó doki Elekes dr

Colin:

Na ugye . látod, hogy nem a napszúrás volt a hibás?!?!?!?!?! :lol: :lol:
Anyósod meg kapja be a bal bokámat, üzenném neki
Majd megenyhül, ha a szép kisbabátokat a kezébe veszi, bár ezek után lehet oda sem adnám neki!!!!! Ilyenkor eszembejut mindig, hogy de jó, hogy nekem az anyósom szinte a barátnőm, úristen mekkora mákom van

Kakti:
Hogy telik az idő, már ti is inszemeltek!!!! De jó, drukkolok ezerrel!!!

Akire:

Drukk-drukk nektek is.

Dita:
Jól áll neked a baba :lol: Ja persze, hiszen puncusos.

Rólam:
Várom, hogy megjöjjön, ez a 31 cnapom, most azon parázok, hogy úgy jöjjön meg, hogy akkor vagy hétfőn, vagy még pénteken eltudjak menni az első vv re.

Pussszzz mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Lányok!

Normális az, ha néha olyat érzek (de csak nagyon tompán), mint mielőtt megjön...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

A hormonoktól szerintem előfordulhat.
Én is mindig olyan, nem is tudom, hogy mondjam, FURCSÁN éreztem magam a szurik alatt-előtt-és persze után is :lol: :lol: :lol:

Ez egy ilyen műfaj.... :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kakti!

Én múltkor úgy mentem inszemre, hogy végig azt hittem bármelyik pillanatban megjöhet.
Meg is kérdeztem Sz. dokit és azt mondta mosolyogva, hogy teljesen normális :lol:

Kép
akire79

sziasztok lányok!!

Edinka:én is nagyon sajnálom ami történt veletek!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

megint nem tudok visszaolvasni :shock: :shock:
de hát megvolt csüt múlthét apa vizsgálat ami önmagában sem volt nekünk (páromnak)túl egyszerű de hát hétfön ami hirt kaptunk....
azt mondták sem pozitiv sem negativ az eredmény !újjabb vizsgálatot ajánlottak :? :? :? szerintetek mitől volt?pedig nem volt kevés az anyag :? :? nem értem de nagyon megilyedtünk most!!!

Kép
sting1982

Kakti:örülök hogy haladtok!!!!!!!!!!megkérdezhetem mennyit költöttél gyogyikra???

Kép
sting1982

sziasztok

én is itt vagyok olvaslak benneteket.

Sting!

mi ugyanígy jártunk szerdán volt a férjem és pénteken telefonáltam, azt mondták nem egyértelmű hogy mi van , van-e baktérium benne vagy nincs???? megy újra majd .

Nekünk ez a hónap így kimarad, mert nem tudjuk hogy marad inszem vagy lombik lesz.
Ma voltam először dolgozni most még mindenki nagyon kedves és aranyos volt, remélem így marad a továbbiakban is....

Edinka!
sajnálom, hogy ez történt veled, de inkább most mint később, mikor beleéled magadat hogy baba van, tudom ez nem vígasz én is nagyon szerettem volna a babát, de elengedtem , mert tudtam hogy ha görcsösen akarom az nem lesz jó.

Mindenkinek sok sikert és várom a babás beszámolókat is , ha nem is írok naponta, de olvaslak benneteket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Holnap jön valaki BMC-be?

Dita!
Hazaértél már, kismami? Gyönyörű az a kislány a karjaidban!

Többiek (a teljesség igénye nélkül: Csézjang, Vicky, Rony, Vasikáé, Szöszi, Sajt@, Trix,......... bocsi ha valakit kihagytam) hol vagytok? Lassan kihal a fórum!!!!!!!

Kép
akire79

Lukácsné:és nektek sem mondtak semmit hogy ez hogy fordulhat elő??

csajok:járt már igy v kinek a párja?ha nem vagyok indiszkrét: okok??

Kép
sting1982

Akire!

Én holnap nyitásra ott leszek - inszemre megyünk. :) És Buboréknak is holnap lesz a leszívás.

Böbe!
Küldök privit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép

Edinka:
Óóó... :cry: Annyira, de annyira :cry: ...
Sírd ki jó alaposan magad, azután irány előre! Csak így lehet, tudod...

Colin:
Kár, h. ilyen anyósod van. Az viszont klassz, h. anyukád legalább örül és normálisan áll hozzá. A legfontosabbak TI vagytok most, ne is törődj mással, fel a buksival!

Kakti:
Jujj de jó neked! Az eredményeid is szépek, remélem követed Colint :)

Dita:
Biznic? Nem lehetne ezt a csodaszép bébit v.hogy megkapni? Milyen jó lenne egy kicsit dögönyözni! :wink:
Jóvanna! Tudom, h. anyukájájé, vettem a mintát! Már annyi van, h. nehéz lesz választani bebőle - kész katalógus! :)

Heni:
:lol: :lol: :lol: Hiába, az én mézescsuprocskám márpedig a Zuramé! :D
Igazad lehet, talán Erikának hívják W. régi asszisztensét... Olyan ciki, nem emléxem :oops: A vérszívóknál láttam legutoljára vámpírkodni, talán beosztják egy új dokkancs mellé - tényleg nagyon tüneményes hölgy.

Csézjang:
Én a saját dokimnál szeretnék majd szülni. A barátnőm és a Hugicám viszont az Újvárinál szültek, ők meg voltak elégedve, bár kicsit elvarázsolt tudósnak mesélték, más dokiról nem hallottam.
Hogy vagy amúgy a "balfenéken" ? :wink:

Swanny:
Na ugye, hogy a Misi kukkol! Én megmondtam!
Amikor még W-hez jártam, jól felhúztam magam az inszem során tapasztalt viselkedésén :evil: :twisted: , ráadásul nem először történt már meg velem. Pont egy ilyen embernek kell ezen a helyen dolgozni, ahol épp elég nyomorunk van, erre ez a ..... még ki is használja a helyzetünket! A sikertelen inszem után uhu-ra mentem és eldöntöttem, hogy kultúráltan kitálalok W-nek erről és megkérem, hogy intézkedjen. Na mit történt? Szűcs volt benn aznap, így a meglepődéstől elment az összes bátorságom és egy szót sem szóltam, pedig otthon rendesen összeszedtem a gondolataimat... Nekem senki mással nincs bajom a BMC-ben, mindenki olyan rendes, de tényleg. Valahogy le kéne állítani a pasast, mert ez nagyon nem oké! Zuram azt mondta, hogy megveri (de szerintem egyenlőre csak szájkaratézott).

Pá Drágáim!
sajt@

Na!
Jól kidühöngtem magam megint! Nem tehetek róla, számomra ez elintézetlen ügy és újra-meg újra felszakadnak a sebek, ha eszembe jut.

Velem semmi extra, piroskát várom, csütörtökön mammográfiára megyek, remélem nem nyújtják ki sokkal jobban a cicimet (már nem kapnék rá melltartót) :wink:

Megyek csucsukálni, pá-pá!

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Szép napot Mindenkinek!

Indulok ki a zebekkel, aztán egy óra múlva indulunk a BMC-be! A cuki kis rózsaszín sporttáskámmal megismerhető leszek sztem. :)

Délután, ha hazaértünk, jelentkezem :!:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok lányok!

Kaktikám:gondolok rád ma nagyon remélem jó hírekkel jössz!!!!!jah és köszi a privit!! :lol: :lol: :lol:

sajt@ és csézjang:mi van veletek csajócák??puszillak titeket
és persze mindenkit!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

halóóóóóóóóó!valaki??????,nincs itt senki??

Kakti:mizus??mi volt ird majd le !!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

sting: Én vagyok még egy pár percet. Holnap kezdem a puregonos szurit. Kicsit bizonytalan vagyok.

Aki már szúrt puregont: Azt mondta a doki, hogy túl van töltve, de a 300NE-s tollból 400NE-t kell szúrnom. Ha megcsinálom ezt a kilevegőztetést, akkor kb. mennyi egység jöhet ki? Ha nem csinálom meg lehet valami bajom tőle? (a BMC-ben a vérvételes csajszi, aki beletette a patront azt mondta, hogy nem túl levegős, szerinte a levegőtlenítést ki is hagyhatom) Amikor megyünk haza nem baj, hogy kb. 2-2 órát oda-vissza nem lesz hűtve? Azt olvastam a tájékoztatójában, hogy jobb ha megvárjuk higy szoba hőmérsékletűre melegedjen. Ti csináltatok ilyet? A merionálnál én csak kevertem és adtam be.

Bocsi a sok kérdésért, csak szeretném jól beadni. 7-én megyek vissza a dokihoz 8-a helyett, mert aznapra kaptam időpontot szóbeli nyelvvizsgára. Annyira útálom, mikor ennyire besűrűsödnek a dolgok. Majd kérem a drukkokat. Visszaolvasni nem nagyon tudtam, mert egész este nem ment a fórum, majd holnap megpróbálok nem csak magammal foglalkozni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nnna... Végre működik ez a vacak! Egész nap írni akartam Nektek, de leállt a szerver.

Szóval az élménybeszámolóm:

Reggel odaértünk fél 8 után valamivel. Egy pár percet kellett várnunk, aztán behívták Apát egy kórterembe, ahol magára hagyták, hogy intézze el, amit el kell... :) Aztán 8 után már jöttünk is el onnan. 11-re rendeltek vissza engem. 3/4 11-kor érkeztem meg, és már vittek is a kórterembe - az emeletre. Úgy hagytak ott bennünket (4-en voltunk fent), hogy ha cseng a telefon az előtérben, vegyük fel, mert akkor fognak szólítani, hogy menni kell le. 12 előtt pár perccel csengett is a teló - engem hívtak Én voltam négyünk közül az első. Leballagtam, ahol aztán ért a nagy meglepetés. Szűcsdoki ugye tudjuk, szabin van a héten. Hétfőn Skriba doktornővel az UH után megbeszéltük, hogy ő csinálja majd az inszemet. Ehhez képest ő sem volt ott. Újvári doki csinálta (amúgy Buboréknak is a leszívást). Hát eléggé elszontyolodtam tőle. Az a helyzet, hogy elég kellemetlen volt így, hogy egy olyan orvos csinálja, aki semmit nem tud rólam, nem is ismer. Még be sem mutatkozott... Maga az esemény túlélhető, bár nem igazán kellemes érzés. Valóban olyan, mint a rákszűrés, csak az pár másodpercig kellemetlen, ez meg jó-pár percig. Na mindegy. A cél érdekében mindent megteszünk... A doki betette a csipetcsapatot, aztán úgy otthagyott, mint eb a szaharát. Az asszisztens szedte ki belőlem azt a méhszájterpesztő izét... Aztán annyit mondtak, kész vagyunk, mehetek vissza a kórterembe. De semmi egyebet. Én vissza is mentem, végigfeküdtem az ágyon, az ágyvégre feltámasztottam a lábam, fenekem alá betettem a párnát, aztán így heverésztem majdnem egy órát. Szép sorban jöttek a többiek is. Vicces volt, ahogy mindenki felpolcolt lábbal fekszik. :) Aztán úgy egy óra körül felöltöztünk, és lementünk a recepcióra. Kérdeztem Mártikát, hogy kire várjak, és hol, mondta, hogy kapjam el Újvári dokit, és kérjem el tőle a zárót. Így is tettem, kb 1/2 3-kor már kint voltam. Kiváltottam az Utrogestant (2x30 db 3 220 Ft), és vártam Apát, hogy értem jöjjön.
Végülis ennyi volt. Apa egész délután kismaminak hívott... :oops: :D
Az volt a xar, hogy így, hogy ezt az orvost nem is ismerem, bennem maradt egy csomó kérdés (pl. hogy milyen lett a reggeli spermakép - ez nagyon érdekelt volna). Amit megkérdeztem (mit lehet és mit nem lehet egy ilyen beavatkozás után csinálni) arra is kommersz választ kaptam (ha spontán esik teherbe egy nő, azt rendszerint észre sem veszi, éli ugyanúgy az életét, mint azelőtt). Hát ezzel nem lettem kisegítve, de mindegy...

15-én kell mennem tesztelni. Az a 32. cnapom lesz. Hát nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.

Bocsi, hogy bőlére eresztettem...

u.i.: az egyik szobatársam a második gyerkőcért jött most. Az első is inszemes baba (egy csodaszép kisfiú - ő is elkísérte az anyukáját), és ő is első inszemre sikerült! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: