Kukuccs, eddig is voltam, csak olvasó üzemmódban.
Gabi, ha jól emléxem, Te kérdezted a pépet. Nekem már felirta a védőnéni, most váltottam ki, vaniliás tejpép, állitolag imádják a babák, a kolléganőm is ezt adta 5 hós kortol, mi is bepróbáljuk.
Ja, és akartam mondani, hogy én szivesen elmegyek hozzátok sétizni, egész közel vagyunk... Még valaki befér babóval a kocsiba, aki esetleg még csatlakozna... Na, jo Gabi, nem akarunk megszállni benneteket
Manna, én teljesen egyetértek Veled, én is viszem Minit mindenhova, babakocsira fel, és indulás. Mindenhol klasszul nézelődik, bárhova be lehet ülni vele.
Ja,és klassz, hogy igy átgondoltad a dolgot, és sikerült olyan megoldást találnod, ami átmenet a tápi és tej között... Az éjszakai vizet én is kiprobálom...
Andy, mi már voltunk hosszabb uton, 3 hósan sielni mentünk. Bár vettem utazóágyat, de végül egyszerűbben megoldottuk, közöttünk aludt, semmi gond nem volt. Amikor hazajöttünk, minden visszaállt az itthoni menetrendre, kiságy, stb. Szoval csak bátran.
Zöldi, Orsi, Vera, voltatok pénteken sétizni?
Musi, kitartás, sztem nálatok is ugy lesz mint nálunk volt, hogy egyik naprol a másikra helyrejött minden.
Mindenesetre ha nem tartanék minivel a repüléstől, én nagyon szivesen kimennék Neked segiteni.
Kubu, Toscanat én is én is én is én is szeretném
Képzeljétek lányok hétvégén megyünk wellnesselni.
Sopronban szállunk meg, a határ osztrák oldalán van egy nagy fürdő külön baba résszel, 4-5 babamedence, köztük baba pezsi fürdő

Persze ott minden szállás Q drága, igy a magyar oldalon megyünk egy olcsobba, és onnan majd átmegyünk.. Jujj, de várom..
Vettem is Mininek egy strandszandit a Tescoban, állati édes
Ja,és mindenkinek Boldog Hófordulót! Mi holnap leszünk 5 hónaposak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsiraf8 2009.04.27 01:04-kor.