A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Budabo: Pihenj és ne takaríts! Anyukádnál vagy anyósodnál laktok? Nagyon jó, hogy van segítséged!

Kinőttük a kádat... már nem kényelmes neki... izeg mozog lubickol... tegnap a nagy kádban fürdött... nálatok mi a helyzet kádügyileg?! Vagy csak mi vettünk rossz kádat? Az ára elég borsos volt... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: leszakad a derekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kertes ház, alul anyuék, tetőtéri lakás mi, szomszéd telken sógórnőm két keresztel. Sok jó ember együtt :D Így ténleg van segítség. Anyós??????? Te most viccelsz, már Lipóton lennék :wink: . Mi is kinöttük a kádat kétszer belerúgott lábbal a kádba alul és lefejelte felül :shock: .Teszveszen vettem macis fürdetőt, és nagy kádban nyomjuk. Nem mondom hogy sikongat örömében, de nem is sír, illetve amikor berakjuk kb. 5 másodpercig. Mega selejtezésbe kezdtem! Nagyon édes vizesen. Ténleg te mivel fürdetsz? Még a gyógyszertárival? Nem lehet neki még használni Gabis vagy valamilyen habfürdőt? Na megyek tovább selejtezni. :cry:

Kép
budabo

A nagy kapkodás...természetesn Andrisod nagy édes vizesen, de gondolom rájöttél. :wink:

Kép
budabo

Budabo: Nálunk meg pont fordítva van a fürdés... imád fürdeni és alig lehet kivenni a vízből... :lol: :lol: :lol: felvettük videóra ahogy lubickol... :lol:
Mi nem gyógyszertárival fürdetjük hanem Johnsosssal... már az elejétől :oops: de ezt csak halkan mondom illetve írom mert állítólag nem minden baba bőre bírja... nálunk nem volt vele gond... a gyógyszertári kenőcs olyan... fürdés előtt gyógyszertári olajjal bekenjük és fürdésre meg hajmosásra Johnsons termékeket használunk....

jjjjjjjjjjjjjja és egy csábos nézés...

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Úgyis mindenki kirándul amiért irigy irigy irigy... a fiam alszik a lányom csavarog a férjem focizni ment én meg megtöltöm az oldalt... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Teljesen odavagyok Andrásért :D ezek a szemek :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Köszönjük! Őszintén kérdezem Eszter és a többiek.. szerintetek hasonlít rám?

Találtam egy fényképet rólam... nekem a haj is gyanús... :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: megnyugodhatsz, tiszta anyja. Gyönyörű szemei vannak.
Én szerinted normális vagyok...fogkefével mosógépet, kádat, fugát sikáltam. :shock: Már a fejem is fáj a derekam mellé, de üvölt az "első emelet" és tök jól esik most csiszitolni. Felér egy tornával. Ja és tetőtérben 26 fok van még egy fogyasztó szaunával is. Lánykám meg még mindig a kertben nyomja. Naaaaaaaa mostmár porszívózás. Mondtam én Nilababának, hogy te profi vagy a szerkesztésben :wink: Na megyek befejezni, mert lassan jön Füge kajálni. Apa meg megy éjszakára. Hulla leszek, de jó kedvűen :lol:
"áááá álj vagy lövök a csatát én nyertem........ " nosztalgiázom Kikivel.

Kép
budabo

A szeme meg az orra mindenképp, de neked kis nőcisebb az arcformád :D

KépKép

KépKép
stelly

Budabo, Stelly: akkor jó... mert mindenki azzal piszkál, hogy egy csöppet sem hasonlít rám a fiam... :? a férjemnek is szép kék szeme van... nekem meg zöldes kék... úgyhogy passzolom, hogy melyikünkét örökölte... Igazad van Eszter... neki fiúsabb az arca :wink: Bogi, ha végeztél akkor jöhetsz hozzánk is :lol: rád tört a fészekrakóösztön???? ahelyett hogy pihennél... :shock: az Első emelet a legjobb barátnőmnek is a kedvence :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: nem tom mi tört rám...de az nagyon :lol: . És még túrótortát is kéne sütnöm. Én abban nem vagyok jó hogy ki kire hasonlít, de a két kép egymás mellett, nagy hasonlóságot mutat. Tök jó képet sikerült most csinálnom Fügéről a telcsivel, fogja a cumisüveget egyedül. Na jó csak pár másodpercig, de tök édes.

Kép
budabo

Budabo: tessék ide feltölteni! Néha rám is rám tör ez a rendmánia... :lol: a lányom szerint ez nálam már beteges... de ma punnyadok... :lol: tegnap kisikáltam a házat... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: feltöltöm majd...Remélem holnap én is tudok kicsit pihizni. Ma apa akertben dolgozott és nem volt pofám benn pihizni, aztán meg tök kedvet kaptam. Azért nem bánnám ha itthon lenne este, de így jártam. Majd holnap.

Kép
budabo

De sokat termeltetek amíg nem voltam! :lol:

Babaképek szépségesek! :lol:

Bogi, köszi az infókat, ha megyünk akkor lehet hogy kérek egy kis telefonos útbaigazítást! :wink:

Én kaptam nőnapra is Bence nevébe egy szál tulipánt! :lol:

Nilabali, mi is szélérzékenyek vagyunk! :?

Millye, mi is kezdjük kinőni a kádunkat, és a miénk se volt olcsó! :?
Hát ez a tekintet, teljesen odavagyok Andrisért! :lol:

Sógornőm mesélte, hogy az egyik ismerősének egy hónapja lett volna hátra szülésig, és meghalt a kisbabája! Annyira elszomorodtam! :cry: :cry: :cry: És hálát adog az égnek, hogy Bencusom egészségesen született, és a pocakba se történt semmi baja!
zsu83

Csajok!
Titeket utolérni...pedig csak egy napig nem voltam itt.
Fürdetéshez mi Natusan édes álmokat használunk...az a levendulás...otthon is lehet kapni csak nem tudom hogy ettől a gyártottól-e.Pénteki napunk szuper volt...jó volt a munkatársak egy részét látni...és a Petra nagyon tetszett mindenkinek.Törüök barátokhoz is bekukanttotunk..nagyon aranyosak voltak..kaptunk is a babakocsiba pénzt.
Elif szeretném tőled megkérdezni vagyis a párodtól hogy ez Törökországba szokás?És ez mit jelképez?Persze ha nem túl tolakodó a kérdésem.
Tényleg te tudsz törökül?
Nagyon jól éreztem magam Jeagersprisbe(itt laktunk régen)ez egy kis falu Koppenhagatól 60km-re.Sétáltunk fagyiztunk..nagyon jó nap volt..és apa nem felejtete el hogy hónapfordulonk van :wink: Igy mégjobban éreztem magam :P
Petra nagyon jól viselkedet...szinte végig fent volt..igaz a vonaton kiütötte magát...ott aludt csak..hazafele a kocsiba végig fent volt.Olyan jó gyerek és gyönyörű nagyon Imádom :P

Találka:Egyszer én is úgy résztvennék rajta :oops: De ez nem hinném hogy egyszer is összejön...
Etetés:
Otthon tudom nem divat hogy a kisbabákat akár hol megettese az ember..de itt igen...én is eleinte elvoltam hülve hogy "hülye" az az anyuka hogy a parkba csak elő a cickó és etet.De mióta a Petra megvan,mi is éljük a napjainkat,és nem mindig tudok épp hazaérni mikor éhes pl a sétábol vagy csak a csavargásból.Igy már én is etetem a Petrát a kikőtöbe.Eltakartam a cickót pelussal..Petra alá és szépen evet.A kutya nem nézet rám...hogy eszik a baba.Vagy épp azt furcsálták miért takarom el magam.Itt mindenki nagyon családcentrikus.A pasiknak tök természetes hogy a szülésnél bentvannak,söt van hogy az egész család résztvesz rajat.Na de mindegy.Pár kép rólunk :P Kép Petra és én Kép A Szabó család

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Petra nagoyn édes kis farmeros! Nagyon szép kis családotok van!

Köszönjük Andabella, hogy Mesiről is raktál, nagyon édes, ezer éve már, hogy láttuk!

Andriskáról ne is beszéljünk: gyönyörű! :D A szeme, a haja...
Millye: Nálunk pizza volt ma, holnap pulykamelltekercset csinálok. Tök jó ötlet, hogy előre összeírjátok, hogy mit főzzetek a héten. Lhet, hogy nekünk is ezt kellene, és akkor nem lenne a "jaj, mit is főzzek ma" probléma olya gyakran...

Tali: Van olyan, akinek nem megoldható a hétköznap? Mert tényleg nem akkor a tömeg olyankor ezeken a központi helyeken... Elif, asszem Te írtad ezt. Kaandival meg tudjátok oldani, hogy elhozzon?Sziget vagy Millenáris? Stelly: Hajógyárin jobb a wc ellátottság? Felőlem az is lehet. Nekem nem okoz gondot a fűben szoptatni...
No és mikor?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja és Zsancy, nagyon csinos vagy !!! Nem sovány, hanem éppen tökéletes!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Fürcsiképekhez kapcsolódunk, ezt nem tudom kihagyni...
Jelentem, oda vagyok a Fiamért! :D

Kép Megavigyor fürcsi közben avagy grübedlis Marcibogyesz

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi79:
Köszönöm szépen :oops:
Nagyon Édes Marcibogyesz.Nagyon jóképű :wink:
Olyan jó nektek hogy ilyen a fürdés...nálunk is kb ilyen :lol: csak üvöltéssel egybevéve.
Már minden praktikát bevetetünk de sehogy nem jó....hason tetszik neki...de hát a hátát is meg kell mosni...na akkor jön az igazi üvöltés...
Olyanok vagyunk fürdésnél mint a hülyék..én szép lágyan gügyögök neki ...(nem jön be) apa jön a plüssökel és játszik neki...de azt sem szereti sőt...úgy néz rá hogy,"úgyan már apa.....evvel nem etetsz meg"és üvölt :P
Egyszer talán nálunk is lesz egy ilyen fürcsí mint neked és Marcinak.

zsancy

Nálunk ilyen a fürdés és a törölközés....Ebbe szerintem mi nyertünk :wink:(kicsit régebbi a kép...de azóta semmi nem változott) Kép áááá

zsancy

Zsancy: Talán csak türelem kell... 3 hétig mi is csak ordítottunk. Nem hittem, hogy lesz valaha ilyen is... Biztosan meg fogja szeretni! Nem próbáltad a melegebb vagy hidegebb vizet?

Mindenkinek jó éjt, én nagyon álmos vagyok, lépek is.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy, örülök, hogy jól sikerült a pénteki kiruccanásotok! :lol:
Nagyon szép család vagytok! Nagyon édes Petra! :lol:

Találka, nekünk jó hétköznap is! :)

Julcsi, nagyon cuki Bogyesz! :D
zsu83

zsu: hívj és segítek! A baba dolog nagyon szomorú. Körülöttem 4 olyan csajszi van aki babát szeretne..az egyik egy nagyon jó barátnőm és szomorú volt amikor megtudta hogy terhes vagyok,
de örült neki...most meg szeret velünk babázni, de nagyon szeretne már saját babát is.

zsancy: szép a Szabó család!

julcsi: háááááááát elhiszem hogy oda vagy Marciért, nagyon kis huncut. Ja a tali nekünk is jó hétköznap, csak apával kell egyeztetnem hogy elvigyen. A hajógyári is jó, még közelebb van :D

Kép
budabo

Minden babó annyira édes, el sem tudom mondani! :D

Olinak is sikerült a mutatvány, hasra fordult. :lol:

Most meg felébredt, csoda, ilyen sem volt amióta itthon vagyunk,
max 3*. :oops: :lol:

Kép

Kép
gjéti

légzésfigyelő: tudom hogy lerágott csont, de van más is akinek bejelezget????? Ma éjjel - persze hites uram melózott - kétszer jelzett be, oda rohanok és csepp csaj békésen szuszog :shock: Ötlet hogy mi a franctól lehet????? Az elem elviekben jó, mert azt jelezné külön. El sem mászik...szóval nem tommm.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:06-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Babanyul:Tegnap elfelejtetem írni hogy,MINDEN ELISMERÉSEM A TIÉD...NAGY HASAL HÁZAT ÉPíTENI
:shock:
Szoninak jön a foga :shock: szegénykém...sok sok puszkót küldök neki :D

Budabo-Zsu83:Köszönjük szépen :oops:

Zsu83:
Szörnyű ilyet hallani,és egyre több ilyen van és beteg babaóca...annyira hálás vagyok az úrnak(nem vagyok hívő)hogy nálunk minden rendben van.
Budabo:
Nekünk eddig 2*riasztott,még egyszer a leges legelején de akkor a hőfok rosszul volt beállítva és azért jelzet.Másodjára meg 3napja :shock: azt hittem szívinfartust kapok....de semmi baj nem volt.Petrácska elmászott a helyéről és nem érzékelte a gyereket.De az is lehet hogy feszül a martac vagy nincs jól a helyén...
Julcs79:
Már minden praktikát bevetetem..melegebb víz-hidegebb,de semmi.Mikor meglátja a kádját már görbül a szája... :shock:
Arra is gondoltam..mivel az első fürdetésnél nem volt semmi rutinom a babákhoz..lehet valamit elrontottam(söt biztos)és ezt traumaként élte meg...és azóta félhet a fürdéstől.Szerintem....már nem tudok mire gondolni.
Kis családom még szundizik!Petra és apa egy ágyba :P

zsancy

babanyul: nekem is kicsit most megfejthetetlen voltál, legalábbis az utolsó rész. Jön a foga Szoni babának??? Jó korán, de szerintem nem gáz, ismerős lányának három hósan kezdtek el jönni a fogai, szóval no para. A légzésfigyelőt azért nem értem,mert ugyanúgy fekszik,minden ugyanúgy van és napokig semmi aztán több riasztás is. Ennyire mélyen aludna akkor? Nem tom. Kis zsivány reggel sem hagyott pihizni...fél órát aludt most a rotyiszékében hintáztatja magát. :cry:

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:07-kor.
Vendég

babanyul: "Tegnap egy ember felhívott anyám telefonjáról este,hogy az árokban fekszik No comment"
Ezt nem értettem, de mostmár igen, sorry. Nekem is van a környezetemben, de megoldást nem tudok. Nálunk az illető békés alkesz, otthon iszik a lakásban. Elmegy dokihoz vmilyen értéke szar akkor 6 hétig ohne alkohol, aztán újra előről az egész. Szerintem egy családi ház árát itta már el életében.

Kép
budabo

Gabi, fogacska mááár??? jaj szegény Szonja és szegény te...
huhhh, ez komolyan hangzik :( hááát sima pszichiátert ismerek, de asszem, talán nem ez kell most nektek. sajnálom :( tudtál róla, hogy probléma van, vagy teljesen hidegzuhany?
mintha a felújítás nem lenne elég egyszerre... :roll:

Zsancy, miért ne jöhetne össze? :D Panna is volt már talin , pedig ő se a szomszédban lakik :) Ha szólsz, hogy mikor jöttök haza, szervezünk akkorra is egyet! :D
Petra is milyen sokat változott! Szépek vagytok :)
Az első fürdés nálunk is katasztrófa volt, tök béna voltam, de azóta megszerettük, úgyhogy ne könyveld el, hogy a te hibád!!!

Julcsi, Hajógyárival csak vicceltem, ott WC egyáltalán nincs, (illetve ami van, az inkább ne lenne), és tömegközlekedéssel nem valami jó megközelíteni. Meg szerintem nem sokan vagyunk, akinek közelebb van, mint a Margit.
Bogyesz ismét mondhatom, hogy ennivaló kishapsi :) asszem, szeret pancsizni :)

Bogi, ti merre laktok?
Légzésfigyelő: asszem, írtad, hogy az érzékenységgel már játszottatok, nekünk az volt a megoldás. Talán Panna írta, hogy náluk meg túl vastag volt a matrac. Más ötletem nem nagyon van :?

Gjéti, gratula Olinak! Látod, aggódtál, hogy pici, erre az elsők között forgolódik :D

KépKép

KépKép
stelly

Közben látom, hogy nem újkeletű a dolog :( nagyon sajnálom, hogy ilyen gondokkal kell küzdened :(

KépKép

KépKép
stelly

helloka Lányok!!!
Petra és szülei nagyon kedvesek, cuki abban a kis farmer szerkóban!

Andris, hát tényleg gyönyörű a szeme, én már Millye korábban is észrevettem a közösben lévő képek alapján, h a mai önmagadhoz hasonlít a kicsi fiad!!
De Marci, hát nagyon nyerő, annyira bírom a nevetős képet róla! Nagyon tetszik a kis Bogyesz!!!! :lol: :lol: Nem csodálom, h imádod Julcsi!
Én említettem, h ha gondolja Elif, felkapom őket szívesen. Mi úgyis csak 2en megyünk Bocimmal.
Millye,mi már kb 1 hónapja nagykádban fürdünk apával együtt......nem nagyon hangoztattam, még sem annyira megszokott dolog és nagyooooon élvezi Boti is meg persze apa is! :lol:

Lányok megvolt tegnap a kiruccanás, hát a gyermek kézről kézre járt, azt sem tudtam, h hol jár éppen.....mintha egyedül mentünk volna, épp csak megszoptattam 6kor.... bealudt vagy 3x. Komolyan mondom annyira büszke vagyok rá (is!), olyan jó gyerek legalább 1 hete, sokat szundizik napközben, min. 4 órát elosztva. ÉÉÉÉÉs a ráadás tegnap este elaludt 9 felé, mivel megint sokat szundikált napközben azt hittem szörnyű éjszaka lesz,de álometetés nélkül aludt 6 ig reggel. Baromi jó volt megszakítás nélkül aludni, én is bealudtam 10felé, tehát a 8 óra megint megvolt.... :lol: :lol: hipp hipp hurrá!!! NA gondoltam most megmérem mennyit eszik, ennyi alvás után, majd kiugrott a szemem 200g -ot mutatott a mérleg. Azót szunyált ismét másfél órát összesen. ELIF hát így nem fogok lefogyni :lol: :lol: :lol:

G.Zsuzsi, nálatok mi a helyzet, szorgosan szopiztok? BIztos javult már a fogyasztása!!!??? HAJRÁ!

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:07-kor.
Vendég

Még annyit, h ha meg nem alszik, nagyon ügyesen eljátszik, szinte soha nem is sír. Akkorát fejlődött!!

BOgi, szerintem is az érzékelővel valami, angelcare-t használtok? Én felhívnám a gyártót, h mi lehet az oka, ha ilyen sűrűn beriaszt!!!

Gabi, sajnálom a storyt anyukáddal, borzasztó lehet Nektek!

Kép
kaandi

kaandi: igen angelcare...lehet hogy fel fogom hívni őket, jobb ötlet nincs. Van hogy napokig semmi aztán meg többször is egy nap. Ügyesek vagytok átaludt éjszakával. Remélem ma jobb éjszaka lesz apa is itthon van, de holnap megint éjszakás :evil: Úgy utálom.

stelly: Dunakanyar:Tahi. Nem messze tőletek. :wink: Lehet hogy ma szétszedjük-össze,elemet megigazítom aztán hátha.

babanyul: "amúgy hogy vagytok"?

Milyen pangás van hétvégén..mindenki csavarog? Irigykedem. Nálunk süt a nap, de fujdogál a szél :cry:

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:08-kor.
Vendég

babanyul: nem ciki és remélen nem gáz hogy rákérdeztem. Lehet hogy jó is hogy kiírod magadból, kicsit segít. Azt hittem kicsit már javult a helyzet...sajnálom, hogy nem. Szoni a legfontosabba és ma is süt a nap, csak lehet hogy feletted kicsit borult, de nem sokáig :wink:

Kép
budabo

Sziasztok csajok!

Babanyúl: :cry: , én sem tudok sajnos a dologhoz mit hozzátenni. Talán CSernusnak vannak a szenvedélybetegségekkel kapcsolatban jó meglátásai.

Pár napig én is nagyon el voltam kenődve, bár ez azt hiszem piskóta Gabi gondjához képest. Szóval annyian írtátok már, hogy a babák evés nélkül átalusszák az éjszakát. Nálunk ez még egyszer sem történt meg. :? Vili általában 6- fél7 között eszik este utoljára, de utána éjfél körül mindig fel kel, és jól bekajál, utána pedig hajnal 4-kor ismét kelés és kaja. Szóval én max 2-3 órát tudok aludni egyszerre, és most már nagyon kimerültem, pláne, hogy napközben egyedül vagyok a két kicsivel. Szóval tegnap méregettem egész nap, és úgy néz ki, hogy estére nincs annyi tej, amivel kibírná öt óránál tovább. 16-kor csak 60-at tudott enni két ciciből, 18:15-kor pedig 120-at, ezzel persze, hogy nem bírja egész éjjel. Nálam valószínű ennyi a kapacitás, mert Ricsivel is mindig éjszakáztam, de most egyszerűen nem bírom, mert napközben is nagyon starpás. Szóval valszínű beszélek a dokinővel a 3 hós oltásnál, hogy estére kipótolnánk neki táppal. Az egész családnak az a jó ugyanis, ha nem vagyok idegroncs, ahogy mostanában kezdek az lenni. :oops:

Másrész Vili már most 6700 gr körül van, és szerintem amúgy sem bírnám csak tejjel már sokáig, de így biztos nem fog menni, hogy folyamatosan zombi vagyok. Bocsi a panaszkodásért... :roll:

Kaandi: irigy-irigy Boti miatt, hogy ilyen jól leköti magát, és ilyen jól alszik. Vili ma nagyon rosszul alszik, de sokáig egyébként sem bír még ébren lenni, és kis nézelődés után rögtön befárad.
yve

Bogi: neked van még tejed?
yve

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:09-kor.
Vendég

Köszi!!! :D Nálunk az van, hogy Vili du-án 4 után már nem alszik, hat körül fürdés (mert utána Rcsit kell fürdetni), akkora már totál fáradt, utána negyed 7 körül eszik, majd alvás, és 23 óra után kel enni. Szóval én nem nagyon tudom 19 óra utánra tolni az esti kaját, mert fürdés után olyan mélyen beájul, hogy fel sem kel csak kaja után 5 óra múlva. Na mindegy, majd meglátom mi lesz.
yve

Gabi, nem ciki :) szerintem jó, hogy itt kiírjuk magunkból az ilyeneket, sokszor szóban, meg személyesen nehezebb az ilyen dolgokat megbeszélni, még talán a legközelebbi barátokkal is...
és főleg: fel a fejjel, ennyi sz@r után muszáj valami nagyon jónak történnie!

Yve, nem csodálom, hogy le vagy merülve! Remélem, ha este hozzápótoltok, akkor tudsz végre jó nagyokat aludni! Ricsi azért jókat alszik? Ő nem kel fel a kicsire?
Rólatok is rég láttunk már képet! Bár gondolom, netezni se sűrűn van időd :(

KépKép

KépKép
stelly

Eszter: szerencsére Ricsi nem kel fel, igaz a hajnali 4-es etetés után már nem viszem vissza Vilit, mert ilyenkor már ő is nehezebben alszik vissza, és ilyenkor már Ricsi is éberebben alszik, szóval volt már mikor felkeltette ilyenkor. :?
yve

gabi
küldtem püt. nézd meg és írj ha gondolod, szeretnék segíteni ha esetleg tudok :)
üdv,
magdi

KépKép
hugic

yve: minimális a tej, 90 %-ban tápszer, talán egy-két hét még hogy egyáltalán egy korty is van. :cry: . Nem tudom van-e vmilyen napirendetek, nálunk úgy működik a dolog, hogy 18 körül kaja utána nem alszik el, 20körül fürcsi, ezután egy fél órácskát, órácskát bebóbiskol és 22 körül kaja, így kibírja reggel 5-6-ig. Egyetértek hogy azzal nem segítesz senkinek ha idegroncs vagy és kéne pihenned. Örülj neki hogy még csak most jutottál el odáig a pótláson gondolkodsz.

babanyul: persze mindenkinek megvan a maga baja, de a másikat is meghallgatja az ember. Ja amúgy nem mondtam de tetszik neki a karcsörgő. Te hol vetted?

Kép
budabo

Sziasztok!

Zsancy:Nagyon édesek vagytok,Petra igazi kishölgy:)

Julcsi-79:Marci igazi kis huncut,nem csoda,ha elvarázsol:)

babanyul:ne érezd cikinek,szerintem az alkoholizmus sajnos egyre több helyen gond,csak nem beszélnek róla!Ne keseredj el gondolj szonira és máris mindent szépnek látsz!!

Nálunk az éjszaka az álltalában úgy zajlik,hogy 8-kor fürcsi utána evés és legtöbbször 3.30-körül kel fel újra,ritkán ha picit nyügösebb akkor 2h-fele!2x fordult előő,hogy 5-ig elaludt:))volt is nagy öröm!!De nálunk csak cicizés van még mást nem adtam eddig neki!Szerintetek kéne? Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17

bocsi nem ezt a képet akartam ezt már tegnap felraktam:)kicsit elbénáztam:)))

phpBB: Kép
andrea17

Bogi: én is még azon agyalok, illetve agyaltam, hogy ha be tudnék iktatni még egy kaját negyéd 7 és éjfél közé, akkor kibírná tovább. Sajnos az álometetés egyáltalán nem ment, illetve 1-2x volt hogy tíz körül evett, de kettő körül már fenn volt. A fürdé nem lehet későbbre tenné hatnál, mert utána Ricsi fürdik 3/4 7-kor, együtt még nem mertük füröszteni őket.
yve

fürdé=fürdést :oops:
yve

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: