Babanyul, a kuponfüzet utolsó lapján.
Andabella, de rég hallottunk rólatok! Szépen növekszik Emese

huhh a mensi miatt nagyon nem irigyellek!!! Szerencsére eddig megúsztam, bár tegnap meg ma úgy görcsöl a hasam, mintha megjönne, de reménykedem, hogy mégse...
Crocus, kaki-folt: én amint leveszem a gyerekről, kimosom kézzel, utána amint lehet, beteszem a mosógépbe, addig egy kis lavórban áztatom, aztán napon szárítom. Eddig szerencsére mindenből kijött teljesen.
HURRÁÁÁHURRÁÁÁ Esztike!!! Nagyon ügyes ez a kicsi lány!

cuppantsd meg az ügyes kis buksiját a nevemben is
Julcsi, szabadtéri találkát nagyon támogatom! Vigyünk pokrócokat, és akkor le tudunk telepedni a fűben bárhol. Margitsziget zsír. (Persze vannak érveim a Hajógyári mellett, mint pl nekem közelebb van

, meg talán kevésbé zsúfolt, de a Margitot tény, hogy sokkal könnyebb megközelíteni, és ott is van jó nagy rét, ahol elférünk majd

)
Margitszigetre be lehet menni kocsival, csak az Árpád-híd felől amúgy, és ott van parkoló is. A WC-helyzet viszont nagyon gáz ott. Mondjuk a Millenárison meg WC-re be lehet menni, csak ott szerintem parkolni még nagyobb szívás, bár nem tudom, hányan terveztek autózni.
Ja, a másik: nekem pl a hétközben jobban tetszik, kevésbé van tömegnyomor mindenhol. (Meg hétvégén örülök, ha tudunk lopni apával pár kettesben töltött percet.) De ha mindenki a hétvégére szavaz, persze jó lesz nekem is, akkor legalább lenyúlom apától a kocsit
Szopi: hááát én úgy vagyok vele, hogy ha ott vagyunk sokan, lehet úgy ülni, hogy valaki nagyjából takarjon, és magunkra terítek még egy kis plédet, akkor legfeljebb sejteni lehet, hogy mi történik, de nem látszik ki semmi.
Elif, nagyon szépek vagytok Efével
ZVera, lehet, csak a légzsák legyen kikapcsolva.
mindig olyan öröm ennyi képre jönni
kafa: görcsöl a hasam, mint az állat, tegnap hasmenésem is volt, most meg mindjárt összehányom magam

ááááááááááááááá nemakaromezt!!!