A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Na most jól felbolygattátok a gyomrom! Én ma gulyás levest terveztem erre ti írjátok a csirkepörit!!!! Most ez számomra katasztrofa! De sebaj, majd holnap azt csinálok, hacsak nem még ma vacsira!!!!!!!

Asiey! Nekem is nagyon tetszik ez a játék! Lehet majd én is benevezek egyre! És ezt milyen néven találtad a teszveszen???? Mit írtál be a keresőbe???

Nika! nagyon jó ez a polc! Én már miota itt lakunk azota könyörgöm egy könyvespolcért!
és ennyit várni a tezstel??? MIkor is kellett volna nem megjönnie????

Afra! nagyon gartulálok, de még csak halkan a pozi tesztedhez! Látod a türelem meghozza gyümölcsét! Most aztán nagyon vigyázz magadra!!!!!!

Gabi! Utolag is köszönöm a köszöntést!!!!!

Pici! Ne is mond a kovi ubit! Már majd meghalok, hogy ehessek belöle!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika 28 nappal számolva vasárnap kellett volna türelmem meg azért van mert nincs itthon teszt :)

nika70
Salgótarján

Sissi ,látom holnap lesz Márk nap :oops: :oops:

Nem baj előre is boldogságosságot :lol: :lol: :lol:

Lili,kezd aludni :wink:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én is azon gondolkodtam,hogy gulyáslevest kéne csinálni meg egy kis palacsintát holnap. :wink:

Úgy utálom már minden nap kitalálni mi legyen az ebéd :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megyek ledőlök egy órácskára mig Lili alszik,a fiam meg 1 óra múlva jön haza... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Tüdőgondozó sajna kellett, most hogy virágoznak a fák, bokrok, elég nehezen kapok levegőt és kellett kérjek orrsprét. De pont olyan időpontban voltam, amikor az egész épületben 5 ember volt. Eddig húztam a dolgot, de apa már nagyon cseszegetett miatta.

Nika!
Gege még mindig tündéri, imádom a kis göndör fürtjeit. És szerintem tiszta apja:-)))))
Jó lett a polc!!!!

Törpiri!
Imádni való fiad van..... és hogy szereti a hugicáját:-)))))
Ezt a kis történetet én is megkaptam tegnap levélben.... olyan jót röhögtem rajta:-)))))))))))))))))
Naon édi Lili a fülbevalójával!!!!!

Sissi!
Márknak holnapra Nagyon boldog Névnapot kívánok!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika! Jaj olyan izgi ez az egész! Mondom én! Uj lakás uj élet????

Piri! Én ugye gulyás levest csinálok apuék meg már sütik a palacsintát! De ne is mond! Még én is hogy hogy utálom kitalálni mi legyen az ebéd! Már unom!!! És mikor páromat kérdem mit enne erre a válasz mindegy! És ha olyat találok csinálni mint pl tojásos nokedli akkor Ő persze pont nem éhes! Ezt imádom a legjobban!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak tegnap beállt délben a kék halál, volt egy egyperces áramszünet, és ennyi :?
Most van új vinyóm és ubuntum lett windows helyett, de hál istennek a régi vinyó is menthető (azon volt minden Döme- és egyéb fotó, meg MINDEN!!!)
No, most meg ébred a fent említett.
Nika, drukk, és jó a polc :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na végre.. Eddig nem engedett be a bnet :x :!: :x :x :x

Zsuzska!
Szép hétvégét nektek. Pihenj is sokat.
Tényleg nem leszünk messze egymástól.

Cat!
Akkor nemsokára talákozunk újra!
És megláthatom Marci babát is élőben.

Nika!
Örülök, hogy nincs piri!!
Már nem is lesz kb 9 hónapig.
Van türelmed!! De ügyes vagy. Igazad van.

Törpiri!
Jól teszed, hogy pihensz.
Nagyon szép Lili baba még mindíg.
És persze csuda csini az új fülije.

A lábam katasztrófa.
Ma nagyon gáz.
De ez van.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

ámen :D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Nócika!
Finomat főzöl te is.
Küldök pörit ha kérsz, van hozzá friss fejes sali is. :wink:

Én ma ettem egy kis szamost.. Nagyon megkívántam már.

Nika!
Szépek vagytok a képeken.
Nagyon tetszik a könyvespolc.
Jól néz ki nagyon.

Nemlajos!!
Jókor jött neked is a gép elromlása..
Nálunk is így van mindíg.. épp a legrosszabbkor, amikor nem kellene már kiadás :shock: :?

picimami

Sziasztok!

Törpiri! Hihetetlenül édi a fülcsi kép! :lol: :lol: :lol: :lol:
hát nekem az utolsó 1 hónapban 3 ismerősöm is mondta hogy 2 hónapos kora körül lőtték a kislánya fülét, és a dokink is azt ajánlotta :shock:
de mindegy! nyilván nem egy ördöngősség! :) :)

Nócika, mindjárt berakom a linket!! :) :)
és annyira ennék kovi ubit :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

de előbb!

Apa lecserélt! :cry: :lol: az ágyban egy ilyen nőszemélyt találtam!:
Kép

ezt meg csak azért, mert...megzabálom a husi fejét :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Megvan a szép függönyöm.
Apa teszi majd föl, nekem nem engedi.
Azt mondta meg ne tudja, mert szétvágja az egészet.
Főleg ha bajom esik közben :lol: :D :oops: :oops: :oops:

picimami

Yasemin csuda édes!!
Elveszik abban az óriási ágyban.

Imádnivaló. :D

picimami

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!
Nagyon jó lett Lilike új vonalzója!!
Édes nagyon.

Cat!
Milyen vendégeket vársz??
Babalátogatóba mennek?

picimami

jajj de édes ez a kislány :):):):)

pici örülök hogy tigriapu ilyen óvó veled :) ne is rakogass függönyt te lány :) mjad csinálj róla képet

a polc ezer éves használt de nem látszik rajta a polcok is meg vannak vetemedve dce nem baj legalább van mire tenni a könyveimet :) és ez csak egy része még egy polcot simán megtöltök velük és akkor még mindig csak a fele mert a többi pesten maradt :):):)

nika70
Salgótarján

Nika!
Nem látszik rajta, hogy használt.
Jól mutat úgy a sok könyvvel.
Nekünk is sok van. Imádom őket. Csak amikor port kell törölni...
:twisted: :twisted:

Igen, nagyon óv.

Mi a tervetek a hétvégére?

picimami

Én úgy gondoltam, még a kórházban kilövetem a füleit Dalmának.
Szerintetek? Az úgy jó?
Vagy várjak vele?
Húgomnál is úgy volt. Nekem meg 6 hónaposan lőtték, és anyu szegény kikészült ahogy sírtam.
Szerintetek??

picimami

Kép
Ez a füli tetszik mindkettőknek.
Igaz, fehérarany. De gondolom lehet ezt is?
De majd utána kérdezek még.

picimami

Nos itten volnék én is! Mára elegem van! Ugy elfáradtam pedig esküszöm semmi megeröltető nem volt a mai napban! Az emeleten a szobákat felporszivoztam felmostam a fürdőt is csak felporszivoztam meg megcsináltam a levest és kiteregettem egy adagot! Szal most ugy érzem magam mintha 16 óráztam volna a munkahelyemen! Olyan álmos vagyok, hogy az hihetetelen! Pedig nem nagyon akarodzok alukálni, de szerintem az lesz! Minjá eldölök mint egy krumplis zsák!!!

Pici! Én is szeretném még a korházban kilövetni a kis fülét! Nem tudom, hogy ez lehetséges e! Majd megkérdezem a szülésznénit!! És csudaszép ez a kis fülbevaló amit Dalmának néztetek! Szerintem egyáltalán nem baj, ha fehér aranyból van! Mért is lenne!
Pöri jöhet, de salit nem kérek köszönöm! Jó lesz a kovi ubi is ami még nem készült el!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiey! Köszi a linket! Minjá utána nézek!!! Nagyon édes a kis Yasmin! PLáne, hogy a párod lecserélt erre a csuda klassz csajra! Lehet ez nálunk is így lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Bár azért ebben nem adom olyan könnyen magam!!!

Nika! Nem baj az, hogy régi a polc! Ez egyáltalán nem látszik, sőt én is örülnék egy ilyen régi polcnak is akár!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

itt tarjánban is megcsinálják a kórházban ha lányom lesz akkor anyós úgyis vesz neki fülcsibevalót akkor úgyis majd a kórházban már belővetem neki :):):)

nika70
Salgótarján

Kép

Ezt vettem Dalminak!!
Apukája biztos örülni fog neki :D

picimami

Nócika!
Ma is sokat dolgoztál.
Repül a pöri, nyisd az abalkot.

Akkor nem butaság, hogy én is a kórházban szeretném.
Köszönöm a megerősítést.
Aranyosak vagytok.

picimami

Pici! Szerintem csináltasd meg a kórházban.
Úgy írtad kilövetem. Tehát akkor kilövő pisztollyal csináltatod. Akkor is olyat lőnek be neki mint amilyen most van Lilike fülében, és 6 hét múlva lehet kicserélni.
amit kinéztél, tökéletes. csecsemő fülcsi, és szerintem nem gond hogy fehér arany. a mienk ilyen:
Kép
most kaptuk ajándékba, mikor megszületett, ez is direkt kisbabáknak való, kb.6 éves korig jó!
a kép nemvalami jó minőségű, de élőben nagyon szép kis pillangó van rajta :) :) :) :)

most kaptam sms.t hogy a következő miunka napon jön a játék! :) hétfőn, pedig tegnap rendeltem :roll: ezt már szeretem :)

Kép Kép Kép
asiye

Itt vagyok.
Apa elvitte a fiúkat, mert délután kiborultam egy kicsit. persze ok nélkül. Ezek a fránya hormonok...

Pci! A kkórházban a legjobb elintézni a fülbevaló témát. Még nem is éreznek igazán fájdalmat, vagy ha mégis, azt csk egy fél percig. Nem hallod, ha véletlenül sír. És sokkal kisebb eséllyel lesz allergiás a bizsura később.
A fehéraranya jó, és tetszik a fülbevaló, amit választottatok.

Én szó nélkül engedtem, hogy Marci nyelvét felvágják, mert le volt nőve picit. Ha nem most, akor később kllett volna, és akkor már csak altatásban lehet.

Nika!

Gege tényleg Apára hasonlít. És nagyon jó lett a polc.

Törpiri!

Nagyon jól áll a fülbevaló Lilinek. :D

Asiye!

Yasemin fülbevalója is tetszik. Én szeretem a pillangókat.
Vendég

Délelőtt egy barátnőm volt nálunk vendégségben. Belgiumban élnek, és ritkán vannak itthon, így nagyon örültem, hogy l tudott jönni. Az öccse hozta, akivel nagyon régen találkoztam már. (Ő olyan barátnőm, akinek a családját ia nagyon jól ismerem, sok hétvégét töltöttem náluk Fehérváron.)

Szóval az öccse hozta, és jött velük a kisfia, aki február közepén volt 2 éves, és a kislánya, aki most fél éves.
Képzelhetitek mi volt itt... :D :D :D Sajnos beszélgetni nem sokat tudtunk. De jó volt látni.

Persze amíg itt voltak, addig akart jönni a védőnő is. Nem jött. Majd talán jövő hét kedden.
Nekem nem hiányzik. Már egyszer volt itt, amikor hazajöttünk a kórházból. Akkor láttam 5 percig. :D
Vendég

Testsúly jelentés: reggel már csak 96,4 kg volt. :D
Tehát már csak 28 kilót kell fogynom. :D

Persze lehet, hogy nem lekváros gombócot kelene ennem, mint délben, vagy friss baguette-et, mint vacsira... És talán az egész nap folyamatosan eszegetett sós perec sem tesz jót...
De szerintem ezektől van tejem. :D :D :D És ha így is mennek le a kilók, akkor nem sanyargatom magam.

Holnap úgyis lesz fincsi torta is Beni szülinapjára. Igaz, csak a legkisebb, hiszen most csak négyesben ünneplünk. De marcipán bevonattal. :D
Vendég

Hát ujra itt...

Apa kicserélte a kötésem,de majdnem rosszul lett..nem birja a vér látványát és hát eléggé csúnya volt a cucc :roll: :?

Asiye ne bánd hogy lecseréltek,rá lehet nem??? :lol: :lol: :lol:
Édes Yasemin..tényleg kis husi,de ő igy édes :wink: és nagyon szép a fülcsi :wink:

Pici én is kifurattam volna a kórházba,de nem tudtam,hogy lehet...amúgy jó a fehérarany is..

Hát én is kitakaritottam,pedig fáj a hasam...de már nem birtam elnézni a lakást,.A fürdőszoba még hátra van de azt majd holnap...
Most hogy kifakadt,remélem már a gyógyulás jön...ma kicsit el voltam miatta keseredve, :cry:

De minden nézőpont kérdése..a lényeg,hogy nem kell vele bent feküdnöm a kórházba. :wink:

Cat..tényleg attól van tejed,hogy eszel..és szoptatás alatt szépen fogysz..ugyhogy jó sokáig kell szoptatni,hogy jó sok lemenjen :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Remélem azóta már jobban vagy. És elmúlt a feszültséged.
Nekem most nagyon fáj a fejem.
És fáradt vagyok. De feszült is egyben.

A kilövetés nálam csak szófordulat.
Ha szúrják neki, azt sem bánom. Csak még ott benn történjen meg.
Hozzám valahogy közelebb áll a fehérarany. Szolidabb, föleg piciknek.
Nagyon szép Yasemin fülije is.

Törpiri!
Te sem tudod megállni, hogy ne takaríts.
Engem a sírás kerülget, olyan koszos a fürdő. Felnőttekel élek, de nem igényük a tisztaság, én megy egyre nehezebben bírom.. de utálom a retket.

Most megyek.. ágybabújok azt hiszem.

picimami

Hát Pici teljesen megértelek...anno mikor a szüleimmel laktam engem is sokminden idegesitett...mert idősek és már nincs olyan igényük semmire mint nekünk...

Pihenj...én most leviszem a kutyit sétálok egy kicsit,a fiam meg örzi a hugicáját :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ne várd, hogy hamar meggyógyuljon a sebed, ha állandóan takarítasz. Pihnned kellene! Irgum-burgum! :evil: :evil: :evil:

Pici!

Csak annyi volt a baj, hogy délben megcsináltam a lekváros gombócokat, és maradt 9 db. Amikor délután felébredtem Beni is és Marci is aludt tovább. Úgy örültem neki, hogy lemehetek, és megehetek 1-2 darabot nyugiban. De Apa előb hazaért, és megette az összeset. :shock: Neki hagytam, de nem gondoltam, hogy mindet egyszerre megeszei. Azt hittem nekem is marad belőle pár.

De azóta minden rendben. Még ő próbált vígasztalni, és a fiúkat is elvitte egy időre, hogy pihenhessek. Cserébe miután Marcit megfürdettem és megetettem megfürdettem és felöltöztettem Benit is. Neki csak le kellett mellé feküdnie, hogy ott legyen vele amikor elalszik. Szegénykém ma háromkor kelt, és korán ment dolgozni.

Szóval néha roppant hálátlannak érzem magam, pedig a párom mindent megtesz amit csak tud.

Most még fel akarok fújni pár lufit, hogy legyen meglepi Beninek reggelre.
Vendég

Sziasztok!

Déllőtt olvastalak benneteket,de aztán már nem volt időm irni.

Délután pedig a Margitszg-en voltunk apával és a kolleganőivel 1/2 8ra értünk haza.

Nika.örülök,hogy jelentkeztél jók aképek rólatok és a polc is tetszik.

Törpiri:ne haragudj,hogy ezt irom,de én a helyedben egy kcsit visszafgonám magam takaritás ügyileg,főleg,hogy ennyire csúnya a sebed.Nehogy kórház legyen belőle.
Lili nagyon édes és tetszik a fülbevalója is.
Köszi a névnapi köszöntést Márk nevében :D
MI csak 1én tartjuk,mert holnap bababörzére megyünk majkd a bnőm kislánya lép fel a Fő téren.

Asyie:nagyon jó a játék amit vettél Yaseminnak.
Nekünk ilyet majd nem kell vennünk,mivel megvan Márké.
Vendég

Sajnos tök mindegy,hogy pihenek vagy nem,mert addig úgyse gyógyul amig ki nem jön a belső varrat :cry:

Ha feküdtem volna és nem moccanok,akkor is igy jártam volna sajnos :cry:

Cat dolgoznak a hormonok :? :lol: Ma én is nyügösebb voltam a szokásosnál és nem tudom miért...kérdezte is apa,hogy mi a baj,mondtam,hogy semmi,de azt mondja látja rajtam... :?

Beninek holnapra nagyon boldog születésnapot!!!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lili elaludt ..én meg megyek zuhanyozni.

Nagyon jó vizálló ragacsot kaptam a hasamra a gyógyszertárba..igy legalább nem kell zacskót kötnöm magamra és óvatosan zuhanyoznom :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Látom, törpiri nem vigyáz magára, Catben meg tombolnak a hormonok, én meg most kicsit elbizonytalanodtam.
Sajna nem vigyáztunk az elalvási rituáléra, így nagyon úgy néz ki, hogy a kendőben elalvás jelenti neki AZ elalvást...
Egyáltalán nincs kialakult szokása, vagy kendőben alszik el, vagy szopi közben éjjel, vagy álomba sírja magát...
Van ötletetek?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!

Azért hidd el, a pihenés segíti a seb gyógyulását!

Elkészült Beni szülinapi dekorációja.

Szerintetek jó lesz?
Kép
Vendég

Nemlajos!

Nálunk fürdés, utána szopi, aztán irány az ágy. Ha kéri, akkor cumi a szájába, és ott fekszik mellette valaki amíg el nem alszik teljesen. Eddig bevált.
Vendég

Akkor ezek szerint Veletek alszik? Gondolom, a kiságyban senki nem feküdne mellette :wink:
Nálunk ma ez lett volna, iszonyatos üvöltés volt.
Most meg a kendőben itt alszik.

A dekoráció szuper, bár én meghalnék ott (lufifóbia 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép jó reggelt! :)

Ezt Benikének!!!!!

Kép

Ezt pedig Márknak!

Kép

Kép Kép Kép
asiye

És bizony a Mi topicunk is ma 1 éves!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A termés:

4 baba
5 kismama
1 pozitív teszt
1 -napokon belül :lol: - pozitív teszt
:lol: :lol: :lol:

és 2 kismama jelölt akiket várunk a jó hírrel
valamint 2-3 eltünk, de sokat emlegetett szintén kismamai jelölt! :roll: :roll: :roll:

Összességében pedig: egy nagyon szuper társaság!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

sziasztok!

tegnap megvolt a temetés...

Márk! Boldogságos Nevednapját kívánok!
Beni! Neked pedig Boldogságos Születésed napját!

Afra! Szívből örülök Neked!
Nika, Neked pedig egy hatalmas csillagrombolónyival mennek a drukkok.
Bocsánat, nem tudtam visszaolvasni nagyon...
szép hétvégét mindenkinek!

Kép
arwen***

Beninek Nagyon Boldog Születésnapot

Márknak Nagyon Boldog Névnapot

Köszönöm a mega giga drukkokat egyenlőre piri sehol juhééééééééé
várom ateszteket mert úgysem fogom kibírni szeriuntem leghamarabb kedden lövők egyet de szorítsatok nagyon :):):)

És boldog egy évet a topikunknak:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

nemlajos nálunk is úgy volt annó Gergővel hogy fürcsi ,szopi alvás
most meg fordítva előbb vacsi aztán fürcsi alvás igaz mióta ideköltöztünk sokat mászik át a mi ágyunkba azelőtt már voltak a héten legalább két három éjszaka hogy nem jött át de majd gondolom itt is lezs ilyen ha rendesen megszokja a helyet :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi gratulációkat!!!! :D :D

CAT:BENINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!!

Nemlajso:nálunk is úgy volt az elején,hogy fürcsi szopi alvás.Márkot ringatni sem kellett,cak elmondtam neki az altatót és már aludt is.
Mondjuk Ő most is könnyen elalszik.
Vendég

Sziasztok

Cat super a dekor..nagyon tetszik,remélem Beni örült neki nagyon mikor felébredt :wink:

Nemlajos,nálunk is fürdés,szopi,aztán van,hogy büfi alatt a vállamon alszik el,ha nem akkor irány az ágy,ott vagy még nézeget és elalszik,vagy cumi kell neki és alvás...

Tudom,hogy szadizás,de szerintem hagyd az ágyban..1-2 napot biztos sirni fog,de szerintem megszokja...ezt nem mindenki birja megállni :?

Ma csinálok apának rántott halat,magamnam meg sajtot..megyek is lassan a piacra halacskáért :wink: (elvisz a volt férjem kocsival..jön a fiamért) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

köszi lányok!
Ma nem leszek, mert a társasházunk ismerkedési pikniket tart :wink:
Sok boldog isten éltesse Benit, Márkot és a topicot!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én ma csináltam egy kis gomba levest meg túrós csusza lesz mellé :):):):)

nika70
Salgótarján

No de lányok!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

akkor egynapon van

a topic szülinapja, a temetésével??? :? :? :? :? :?

Nekem ma gymölcs napom volt.... meg shoppingolos

:lol: ma az interneten, holnap meg megyek a lánnyal egy " csak csajok" shopping napra. addig apa lesz a fiúkkal! :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Ma délelőtt én a bababörzén voltam,Márk meg a kerianyujával.Kutyáztak ill. vonatot néztek.
Amikor hazaértünk egy kis pihenés után mentünk a Fő térre Szt György napi vásár vlt ahol fellépetta a bnőm kislánya.1/2 9re értünk haza.Márk egy kis balesetet szenvedett.Megbotlott egy kőben és pont egy fába ütötte be a bukiját.Most szép pukli van rajta.
Holnap megyünk apa nagynénjével ikeába megvesszik neki a szüli és névnapi ajándékot.Csak este jövünk majd haza.
Bele sem merek gondolni mit fog szólni a nagynéni a Márk púpjához. Majd megkapjuk,hogy nem vigyáztunk rá eléggé.

Cat:mit szólt Beni a diszitéshez.Mit kapott a szülinapjára?

Asyie:jó shoppingolos napot holnapra.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: