A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 ikreket várunk

Valaki ezt meg tudná fejteni,hogy hol van?Vagy hol lehet megnézni a képeket,árakat,vagy akármit?

www.babakaland.hu
Vendég

Nyulasz!
Nekem tetszik, nincs rossz színe, illik fiúhoz, lányhoz is, és hát szupi az ára!!!!
Te néztél már ágyneműt? Itt nálunk a bababoltokban 7.900.-Ft a 3 részes, ezt én egy kicsit drágállom...

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,
én is most kezdem el nézegetni a babakocsikat.
Nekem a Hartan ZII tetszett és a herqules, de ehhez sajna már nem találok forgalmazót.

Zsófi
Amit te néztél is nagyon jó, ha mindent megveszel hozzá, akkor mennyibe kerül? És persze mi a "minden"?

t-pk

Kukacka,lehet vele erdőben kommandózni :lol: Az ára tényleg jó,egy 40-sel olcsóbb. :roll: Viszont dög nehéz,akinek van,szereti,ez az egyetlen hibája.A hoco mózes nélkül 13 kiló. :?
T-pk,nekem is tetszik a Hartan,de az is ritka mint a fehér holló. :lol:
Tudni már kik lakanak odabenn?
Vendég

Úgy tünik két kis puncis rugdalózik egész nap a pocimban. A dokim azt mondta, hogy 80%-ra mondja csak, mert még kinőhet a kukijuk.
Jövő héten megyek megint uh-ra, ha akkor is kislányokat látnak, akkor már teljesen biztosra veszem, bár az az igazság, hogy már most is.

t-pk

T-pk!
Manósziget tud ilyen babakocsit "szerezni", tudod a szeptemberi topikból, tőle kérdezd meg pontosan mennyi. Amúgy hat számjegyű. :roll:

Nyulasz!
hihi nekem is eszembe jutott, hogy ezzel a kocsival fedezheted magad. Igazából elég elvont lehetett a tervezője, hogy ilyen színt álmodott meg egy babakocsinak. :lol: Hány kiló? A teutonia is nehéz, de tolni könnyű, emelgetni meg nem fogom sokat.

Ma éjjel írtó szarul aludtam. Jobb oldalra nem fekhetek, bal oldalt rúgdosott a Matyi, háton meg fájt a derekam. :roll: És azt álmodtam, hogy vissza kellett mennem a kórházba. :roll: Érdekes a férjem is ezt ámodta...

KépKép
zsófikukac

T-pk,gratulálok a lányokhoz...hacsak nem nől kukaca valamelyiknek :lol: Nevekekkel hogy álltok?
Kukackám,hülye álmok :evil:
Nem tudom hány kiló,de szerintem 18-20 körül...valahol mintha ezt olvastam volna.Még apának nem mutattam,anyósnak meg a hoco jobba tetszett.Hát a színe miatt nekem is...Szombaton megyünk bababörzére,hátha lesz kiállítva,és ki tudom őket próbálni.
Szerintem a teutónia és a herqules nagyon hasonlítanak egymásra.Nem?
A hoco-t is nagyon dícsérik,akiknek az volt,csak nem tudom,hogy kell-e hozzá mózes,olyan bizonytalan vagyok...azt külön kéne megrendelni,16.500/db.
Törpikém,ugye minden rendben,és nem tartottak benn?
Vendég

Nyulasz!
Igen, már nekem is feltűnt, hogy nagyon hasonlítanak. :lol: Börze miatt irígy vagyok, mennék én is...

KépKép
zsófikukac

Nyulasz, itt is volt bababörze, de én még korainak tartottam, hogy elmenjek... :roll: Nem beszélve arról, hogy lebuknék a még beavatatlan ismik előtt, mint Angelina Jolie, amikor lesifotósok lekapták, hogy babacuccokat nézeget! :lol: :lol: :lol:

Zsófi, a szoptatóspárna nem segítene? Állítólag megkönnyíti az alvást. :roll:

Apropó ki írt arról az ikres szoptatóspárnáról??? (Visszapörgettem, de nem találom... :oops: ) Nem tudnátok árat és/ vagy képet is tenni???? Miben különbözik a nem ikrestől????? (A nem ikres a Brendonban 12 ezer :shock: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana:
szopiparna.hu-ról rendeltem párnát. Ikres sokkal nagyobb, mint a sima és csak 5500 forint volt ha jól emlékszem. Én már most azzal alszom. :lol:

t-pk

T-pk, köszi, megnéztem. A tiédnek mosható a huzata? Mert látom lehet póthuzatot is rendelni hozzá, lehet hogy érdemes... És te kivettél a gyöngyökből valamennyit, ahogy javasolják?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én rendeltem póthuzatot is, mert akkor akciós volt és ajándékba adták hozzá. Nem vettem ki a gyöngyökből, mert aludni így is jó, de lehet, majd ha a gyerkőcökhöz használom, akkor már kiveszek belőle, mert kicsit túl duci. A huzat levételével és visszarakásával megszenvedtem és végül anya+anyósom ketten huzták rá, mert én már javasoltam, hogy vágjunk a huzatra nagyobb lyukat, mert nem fér vissza a párna :lol:
Én szeretem.

t-pk

Lehet mégis ki kellett volna venni a gyöngyökből, akkor könnyebben ráment volna a huzat... :lol: :lol: :lol: :lol:
Na lehet hogy rendelek én is, végülis még így is fele annyi, mint a Brendonban...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ha most rendelsz párnát (ápr.30-ig), 10% kedvezményt kapsz.

Igen valószínű ki kellett volna venni a gyöngyökből, de én le nem huzom mégegyszer :lol: Csak ha már itt van a manók.

t-pk

Rana!
Ma nagon jól aludtam, lehet az előző esti nem alvásban a chilis bab volt a ludas. :oops: :lol:
Szopipárnát én is akartam rendelni, de a sógornőm mondta, hogy van neki, csak kint Ausztriában, mert eddig ott élt. Megvárom, hogy elhozza, igaz az sima, nem ikres, de amíg nem láttam-próbáltam nem akarok kiadni ennyi pénzt.

KépKép
zsófikukac

Csajok!

Nem tudom eldönteni milyen színű babakocsit rendeljek. nektek melyik tetszik?

http://www.teutonia.de/produkte/team-al ... ssins.html

KépKép
zsófikukac

Nekem a naracsos (3470). Kiderült már, hogy mennyibe fog kerülni?

A német ebay-en találtam több használtat is. Ha gondolod nézd meg azokat is.

t-pk

Kukac,nekem is a narancsos tetszik :D mondjuk nincs nagy választék,a drapp túl világos,a kék Málnának túl fiús,a fekete meg borzasztó. :lol:
Örülök,hogy jól aludtál :wink:
Rana,még mindig nem publikus a más állapot? :lol:
Vendég

Kukac! Mind jó végülis, a második a legklasszabb, a kétszínű. (Most látom, hogy a többieknek is az tetszik :D ) Te már tuti ezt veszed meg? Mennyibe fáj? És honann veszitek?? Ha majd oda jutok, mondjátok el, mi alapján kell babakocsit venni, mert nekem gőzöm sincs..... :roll: Csak még sajna korai picit.
Én is örülök, hogy jól vagy. :)

T-pk, köszike a tippet, megrendelem még 30-ig!! :D Bár látom már lelki szemeim előtt, hogy Apa fog rárabolni, és ő fog rajta durmolni.... :twisted: :lol:

Nyulasz! Nem,még mindig nem publikus a dolog. :oops: Egy ideje nem értünk rá anyósomékhoz elmenni, és mégiscsak személyesen akarjuk nekik elmondani, nem telefonban. Aztán az meg elég nagy szemétség ha lenne, ha a haverok előbb tudnák meg a dolgot, mint a másik nagyszülőpár.... (Anyámék már tudják) Amúgy én legszívesebben csak akkor mondanám meg, amikor már egyértelmű.... Nem babona, csak úgy... nem is tudom... De tudom ez hülyeség. Talán most hétvégén el tudunk menni hozzájuk, és akkor elmondjuk. Onnan kezdve meg már nem kell senkinek elmondani, megteszi Anyósom helyettünk.... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,ha már leérettségiztek,az elég egyértelmű lesz :lol:

Szerintem ami fontos az ikerbabakocsinál,hogy bolygósítható legyen az első kereke,mert alapból nehéz kocsik,plusz két kölök,és ha minden kanyarodásnál meg kell emelni az elejét,az elég kemény munka.Aztán szerintem fontos az átfordítható tolókar,ha süt a szemükbe a nap sétakor,akkor háttal tolod őket...de enélkül is felnőnek...és azt is el kell dönteni,hogy egymás mellettit,vagy mögöttit szeretnél,fontos a súlya,ha cipelned kell lépcsőn,a szélessége,hogy beférjen az ajtókon,esetleg ha liftezni(anyukánál,anyósnál) kell valahol,akkor a liftbe.Beférjen az autótok csomagtartójába.Tél babáid lesznek,így fontos,hogy jól felöltöztetve is elférjenek benne.Az hogy milyen terepen laksz,rossz utaknál a nagyobb kerék jobb.Ja,és hogy vízszintesig dönthetők legyenek az ülései.Én ezek alapján egy párat ki is lőttem,ami eleinte tetszett,aztán mondjuk nem bolygósítható.Nekem mindegy a súlya,met cipelni nem kell,és a mérete is,mert nagy mindkét autónk.
Vendég

Rana!
Nyulasz jól leírta. nekem fontos még, hogy külön lehessen dönteni a háttámlát, ha pl. egyik baba alszik csak.
Jó sokáig titokban tartjátok. És hát biztos mikor lesz? ha megszületnek és mindenki jól van. :lol:

Köszi a tippeket, nekem pont az nem tetszik. :roll: :lol: Olyan lányosnak látom. Nálam most a 4. a befutó vagy szerintetek gáz? Persze egyes kocsiban csomó féle szín van! :evil:

KépKép
zsófikukac

Kukac,a negyedik sem rossz,az meg zöldes,ugye?Akkor jó sokat segítettünk neked :lol:
Vendég

Hát kösz az infokat, majd ha oda kerülünk, visszalapozok... :)

Zsófi! A negyedik is jó nagyon, de a második nem lányos. Most látom, hogy ebben a b.kocsiban az is más, mint a többi, hogy egy "tető" van a gyerekek feje felett, nem külön-külön vannak. Ez tök jó. És ennek átfordítható a tolókarja? Nem írtad, h.mennyibe kerül és hol veszitek. Mondjuk nekem könnyű dolgom lesz, mert a tieiteket már letesztelitek és elmondjátok a tapasztalatokat, mire nekem kell vennem.

Nyulasz, sajnos MI lakunk emeletesházban, anyós és anyuka is kertesben... :roll: A liftünkbe tuti nem fér be egyik ilyen babakocsi se, maximum ha mi Apával nem szállunk be.... :roll: Lehet hogy inkább majd veszünk két kenguru hordozót, aztán jónapot. :roll: De úgy vagyok ezzel, mint Pató Pál, hogy "Ej, ráérünk arra még!" :lol:
És te már megvetted a b.kocsit, vagy csak kinézted????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,két kengurut? :shock: Na ahhoz kell majd hát rendesen...azonnal kezdj gyúrni :lol:
Én csak kinéztem,szombaton remélem a börzén lesz,és tudom tologatni,és akkor jövőhéten meg is veszem.Hoco monteiro twin.Mindjárt keresek linket.
Vendég

Vendég

Törpike,jelentkezz!!!
Vucuska,te is!!!

Tegnap meg akartam mutatni apának a kommandós herqulest,de már eladták :shock: 2 nap alatt...
Vendég

Nyulasz:
Köszi a hartant - ha minden igaz velük beszéltem és hétvégén megnézem a kocsit - remélem jó lesz.

A kommandós herqules-t? Azt nézted, ami szegedi volt és új? Én is néztem, de 1 éve adták el, ha egyről van szó :roll:
Tök jó, hogy nem veszik le a hírdetéseket a netről....

t-pk

T-pk,nagyon szép ez a hartan kocsi...remélem élőben is az lesz.
A herqules,igen asszem szegedi,és új volt,az tuti,de most került fel frissen az expressz oldalára,lehet,hogy csak véletlen,mert már nincs ott.Előző oldalon feltettem a linket,tegnap már apának nem tudtam megmutatni :?
Vendég

Rana!
Írok privit!

Nyulasz!
Biztos lesz sok szép dolog a börzén, nézelődj helyettem is! :lol:

Tegnap voltam kínaiban elöl gombos hálóinget akarok venni, de nem sok pénzért, mert amúgy utálom a hálóinget.... na azt nem találtam, viszont 690.- Ft-ért vettem szopis melltartót. Igaz legalább egy számmal nagyobb, de azt mondják akik már szültek, hogy tejbelövellés után 1-2 számot még nő a cici. :lol:

KépKép
zsófikukac

Gyerektervező – elég bugyuta, de szerintem vicces :)
http://www.facebook.com/apps/applicatio ... 4589537572
ferenczyeva

Kukacka,okés,nyitva lesz a szemem :D
Ma beszéltem egy eladóval,van egy hoco-ja,kettőt vett,egyiket magának,a másikat pedig egy ismerősének,de azok közben vettek másmilyet.
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -14026235/

Ma is megnézhettem volna,de apa nincs itthon,és nem akarok ezért kétszer átmászni a város másik végébe,hogy most megnézem,aztán visszamegyünk kifizetni...így a keddi napban maradtunk.Nem hiszem,hogy a börzén lesz jobb ajánlat,de azért megnézem herqules ügyben mizu.

Végül megrendelted a tetóniát?

Ja,és ikres zugolvasók,nem lecsapni a kezemről a kocsit :lol:
Vendég

Nyulasz!
Folyamatban van a rendelés. :lol: Hhihihi, zugolvasók... hihihi

Mostanában állandóan ehetnékem van. Most hívtam az uram, hozzon valamit a meciből!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukac,miért,már ott is árulnak almát? :lol:
...jajj,egy fincsi bigmac,sültkrumlivalmeg kólával 8)
És mit szólsz a babakocsihoz,amit én néztem?
Vendég

Nyulasz!
Ja mcnuggetset hozott, az szerinte egészségesebb... 5-kor benyomtam egy krumplival és már éhes vagyok. :lol:

Megnéztem a babakocsit és meg is állapítottam, hogy tök jó, csak szita az agyam és nem írtam le. :oops: Én a kerekét kicsit kicsinek találom, nekem a nagyobb kerekűek jobban tetszenek. :roll:

KépKép
zsófikukac

Kukac,ennek elég nagy? :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Nyulasz!
Hihihhi Ez meg túúúl nagy. Tudom nekem semmi se jó!!
Tényleg arról nem is írtál, hogy mennyit érzed őket mocorogni és arról is lemaradtam amikor először érezted.

Vucuskáról olvastam híreket az ikrese.hu-n. Remélem nem bánja, ha megosztom Velete a jó hírt:
"2009. 04.14-én, betöltött 36. hétre megszülettek a babáim: Andriska 2950g-mal és 51cm-rel, Bernike 2220 g-mal és 47 cm-rel.
A részletekről majd később, ma jöttünk haza a kórházból.
Mindannyian jól vagyunk"

KépKép
zsófikukac

Kukac,hú de jó hírek Vucuskáról :D És mi lehet Törpikénkkel? :roll:

19+6-on éreztem először,akkor kis rúgások voltak.Aztán sokáig csak estefelé jelentkeztek,de pár napja már reggel is,sőt tegnap majdnem egész nap...bizti az eső miatt. :D
És te?
Vendég

Látom, mindenki babajárgányt nézeget :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Vucuskának gratulálok!
Vendég

Andi,szerinem olyan izgis babajárgányt nézegetni :D Mikor lesz legközelebb uhu?Lehet már meg is mutatnák,mi van a lábuk között :D
Vendég

Nyulasz
Én is a járgányokat nézegetem :wink:

Hétfőn megyek terhes rendelésre. UH-t nem tudom, elvileg a 20. hét környékén lesz legközelebb.
Vendég

Nálatok nincs a 18.héten genetikai uhu?Még nagyon sok idő van addig :roll: hogy bírod?

Tegyél linkeket a babakocsikról,had nézzük mi is meg :D
Vendég

Vendég

[quote="nyulasz"]N írta:nyulaszálatok nincs a 18.héten genetikai uhu?Még nagyon sok idő van addig :roll: hogy bírod?

A genetikai UH van a 20. hét környékén.
Bírom még :wink:
Vendég

Andi,ja,végülis nálunk is a 18-20.hét között van.

Az első babakocsi szupi,de bolygósítható a kereke???
Vendég

Sziasztok!

2009. 04.14-én megszülettek a babáim: Andriska 2950g-mal és 51cm-rel, Bernike 2220 g-mal és 47 cm-rel.
Toxémiás lettem. Írtam már korábban hogy elkkezdett emelkedni a vérnyomásom. Húsvét hétfőn aztán eléggé megugrott, 160/100 is elérte, annak ellenére hogy szedtem a vérnyomásomra gyógyszert, így bementünk a kórházba. Otrt már a vizeletemben is találtak fehérjét, így megcsászároztam, betöltött 36. hétre. A babák rögtön felsírtak, de oxigénre volt szükségük, így 2,5 napot inkubátorban töltöttek.
A kórházban -Dél-pesti- csak jót tdok mondani. Hihetetlen kedves volt mindenki.
Tegnap érkeztünk haza. A a babák ügyesen szopcsiznak -már ment a tandem szopi is :D - és nagyon sokat alszanak.
Nagyon jó babák.
Majd visszaolvasok egyszer.... :D , csak gondoltam, pár sorban beszámolok erről a fantasztikus eseményről.

Kép
vucuska

Vucuska!

Gratulálok! Örülök, hogy jól vagytok, és hogy minden oké. Nagyon ügyes vagy, hogy már megy a tandem szopi! :D
Ismerős a történeted, nekem is magas volt a vérnyomásom, én 190nel menten khba, de a manók még maradtak 3 hétig a pocakomban :)
Szép súlyuk van a babócáknak, mi lett volna ha még tovább maradnak :lol:
Még egyszer gratulálok, sok boldogságot, és rengeteg tejcsit kívánok Nektek!

Kép
hostile

Vucuska gratulálok!!

t-pk

Vucuska!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy a tandem szopival!!! Majd ha ráérsz kérünk szépen képeket a babákról!!!! :lol:

Hostile!
190! az nem semmi! Te hányadik hétre szültél?

Nyulasz!
Hát tudod én már a 17. héttől érzem őket, mostanában már néha akkorát rúgnak, hogy megijedek. :lol: Amúgy van egy ritmusuk, most épp ébren vannak, aztán majd ebéd után és este. Néha meg úgy kidugják a hátukat, hogy olyan a pocim, mint a puputeve. :lol: Ja és csokievés után is aktívak. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Nyulasz
Nem bolygós...

Zsófikukac
De jó, hogy te már érzed őket :wink:
Vendég

Andi!
Nemsokára Te is fogod! Fantasztikus érzés!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac