A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

DITA,
ne izgulj minden rendben lesz odabent, és mire már látod az uh-n, el fogsz ámulni mennyit változott!!!! :)

STING!

Édesem örülök hogy haladtok, látod mi egy helyben toporgunk...f@sz kivan!

KAKTI!

Nagyon izgulok érted, majd ha ott tartok segítesz hogy mikor mit kell csinálnom, jó? Mert pont előttem jársz! Majd részletesen meséld el az inszemet is!!! Küldöm a pozitív energiákat! :D

AKIRE!
Mi újság veled?
csézjang

Sziasztok!

Kakti,
Én a kecskerutafűteát ittam, és nem egy-egy pohárral, hanem amennyi jól esett, én megcsináltam normál teaként, mert magában nem tudtam meginni. Nekem bevált, szerintem az is segített.

üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

és hozzáteszem a második inszemünk sikerült! :)

Kép
tubikriszta

tubikriszta!

Mi volt a gond nálatok hogy ilyen gyorsan összejött a bébi?? Ez tök jó!!! :)
csézjang

kecskeruta, ezt még soha nem hallottam. cickafark teákat én is ittam, de nem tudom hat-e.
Lányok, amikor Zeke/Szűcs hiányzik, akkor a másik veszi át az ő betegeit az adott napon? Nekem már most mondta Sz.doki, hogy jövő csütörtökön nem lesz. Kivel fogok akkor tüszőket számolni??? Zeke doktorral? Esetleg a doktornővel? Szóval ilyenkor mi van?

Csézjang, szerintem nem kell telefonálni, simán mehetsz a 3. napon. Gondolom nem akarnál semmilyen vizsgálatot újracsinálni...
kpn

Csézjang,
nálam volt/van baj, PCOS vagyok és nem volt egyáltalán peteérésem, de a merional segített meg szerintem a kecskerutafű tea.

remélem, hogy mindenkinek ilyen hamar összejön.

Ti most hol tartotok?

Kpn,
a pcos-oknak ajánlják, de vesztenivalótok nincs, ha isztok ilyen teát.

üdv
Kriszta

Kép
tubikriszta

KAKTI
A 14 milis az jó, napi 2 mm-t nő kb. úgyhogy szerdára szép nagy lesz már!
A méhnyálkahártya egy kicsit vékony eszed a méhpempőt rendesen ?
A sok-sok folyadékot se felejtsd el, meg a fehérjét.
Nekem a clositól mindig vékony volt és betömtem egy csomó fehérjetartalmú kaját és pár nap múlva tök jó vastag lett!

KPN
Haladtok szépen! Drukkolok hogy minden oké legyen!

Csajok! Akinek kell merional én még nem adtam túl a 8 db-on még sokáig jó a szavatossága és sokkal olcsóbban adom mint a gyógyszertárban, vannak hozzá tűk is meg fecskendők, maradtak teák, folsav, duphaston, propur- cseppem..... most hirtelen más nem jut eszembe szívesen odaadnám a merional mellé bonusz.

Jövő héten megyek pestre el is tudom vinni, csak írjon privit akit érdekel.

VICKY
Remélem beválik a puregon! Hajrá szurik!

CSÉZJANG
Nekem is volt műtétem a lombik előtt és azt a hónapot ki kellett hagyni de a műtét utáni pirinél már mehetek azt mondta a doki.

NEm tudom mikorra várod, de sztem mehetsz azonnal.

dita75

Sziasztok:)

Én is megjöttem.:) Aki ma volt a Szűcs dokinál az tutti látott! :D Ott ültem fél 3-ig reggel fél 7-től.. :S
Hétfőn megyünk megint. Éééés... Szerdán leszívás!!! Tüszőkék jól vannak. 16,15,14, és 3 db 12-es a jobb oldalon, és 3 db 12-es a balon. Onnan 1 db. meglógott!! Tegnap még 4 volt...

Kpn! Szió:) Nekünk azt mondta Szűcs bácsi hogy jövő héten nem lesz, így a Striba (ha jól írom) Eszter fog mindent csinálni. Mivel hétfőn is ő lesz, meg szerdán is, amikor mennem kell sztem egész héten ő van a Szűcs helyett.
buborék001

Jah, kék színű kadigánban voltam. Alatta tigris mintás rövid újju felső. :) A sarokban ültem mint a rossz kislány.:):):)
buborék001

Szia Dita!

Igen, méhpempőzöm minden reggel.
És annyit iszom (leginkább mentes vizet), hogy egy kisebb falut el tudnék látni, ha én lennék a helyi vízmű... :lol:
Na, mindegy. Nevelgetem anyám leendő unokáját tovább! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok

Jelentem, élek :lol: :lol:
Gyorsan leírom a lényeget, mert görcsölget a pocim, egyenlőre nem olyan vészesen.

A lényeg: 3 petesejtet tudtak csak leszívni :wink: de ennek is nagyon örülünk :D Szűcs doki csinálta, mert nem volt doktornő.

Felírták a utrót 3*3 kell ma estétől dugni.
Meg még írtak fel doxycelint és metypredet ezeket is már be vettem, ezt a kettőt 4 napig kell szedni.

Holnap 9 órakkor telefonálnak, hogy hogyan állnak a kicsikék.

Remélem szépen, megtermékenyülnek, és ha minden jól megy akkor azt mondta a biológusnő hogy hétfőn vagy kedden beültetés.

Kép

Kép
edinka

ja, és lemaradt, hogy én mikor felébredtem kicsit véreztem, de mostanra már elmúlt.

Kép

Kép
edinka

Ja, még valami.
Mi van a többi tüszővel, ilyenkor azokat is leszívják????
Nekem doktornő azt mondta, hogy kb 10 van. Most meg "csak" 3 szívtak le. Most a többit is leszívták, csak azok gyengék voltak, vagy bent maradt petefészekben, és ciszta lesz belőle????

Kép

Kép
edinka

Kép

Edinka:
Én is ledöbbentem, hogy átcsaptatok lombikba! Ráadásul már meg is volt a punkció, nem semmi! Csak gratuláni tudok, Viktóriának utólag is sok bözdéjt :D !

Heni:
Nem mindeni kíváncsi a cuncidra, csak a műtős Misi. Nekem még 1x sem volt olyan, hogy ne stírölte volna végig az inszem alatt is :evil: Érdekes, az orvosoknál és senki másnál sem éreztem, hogy kukkolna, csak nála... Mindenki más tette a dolgát, rá sem nézett a cuccusomra, inkább beszéd közben is a szemembe néztek. Ez meg érezhetően stíröli - egy nő megérzi az ilyesmit, :evil: hányinger!!!! Nemtom miből lehet a szemérmem :wink: virága, netán arany azért nézi?!!

Dita:
Tetszik az altatási módszered (kupánvágás) - jól megvígasztaltad vele Edinkát :)
Te meg ne parázz annyit, biztosan rendben van MissBogyókád és jókat nevet rajtad :) De ha ez megnyugtat: +++++++++++++++

Buborék:
Oltári jó fej csajszi vagy! Nem semmi, hogy petidonorkodsz - gratula! Tényleg ilyenkor neked kell perkálnod a gyogyókért, vagy a tb. finanszírozza cserébe a nemes cselekedetedért?

Sting:
Sajnos ez nem a Kéj-lak luxuskivitelben, de túléltétek - nemigaz? :)
Vedd úgy, hogy újabb élménnyel gazdagodtatok ezen a térem :wink:
Fel a fejjel, nagyon sok szeretettel gondolok rá, hogy minden sikerüljön nálatok :)

Trix:
Tündériek a picurkáid, biztos nagyon jól érzik magukat odabent.

Vicky:
Sok sikert! :)

Csézjang bébi:
Örülök, hogy szépen gyógyulsz, ne izgulj semmin. AMIKOR ÉN KIHAGYTAM, SOSEM SZÓLTAM, CSAK A 3.CN-ON BELIBBENTEM (hoppá, Caps Lock becsúszott, bocsika :) ) és rácuppantam a SilverBoyra.

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt!:) Mivel az egyik rokonomnak lesznek a petesejtek, így nem a TB, hanem ők azok akik mindent finanszíroznak. Nekem semmibe sem került, az időmön kívül.
buborék001

Szia Buborék!

Én is ott voltam már „hajnalban”! 3. vagy 4. voltam, akit behívtak. Farmerdzsekiben és rózsaszín kicsi sporttáskával voltam. Te láttál engem? Mert én nem igazán emlékszem rád... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Rózsaszín kicsi táska? Akkor Sztem Te voltál aki megkért hogy vigyázzak rá amíg kimentél pipilni. :D:D:D:D Vagy nem??
buborék001

Buborék:
ezt értem, de mi van akkor, ha vki magától jelentkezik, h. donor lenne? akkor az állam költsége? Bocsi, h. ennyit kérdezek, de kíváncsi vagyok... :)
A pasiknál tudom mi a rendszer, mert hallottam a rádióban. A bnőknél sokkal nehezebb és szerintem veszélyesebb is a gyogyók miatt (a teremtés koronái már megint az egyszerűbb végét kapták ki). Nagyon tiszteletreméltó, hogy rászánod az időd, a tested és a lelked is - de tényleg :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: Én sem tudom hogy ez miként működik... Nem tudok róla semmit. Én a BMC-t is csak 1 hónapja láttam belűlről először.
Jajj, Ti hogy vagytok a Szűcs mellett ténykedő nővel?? Hilda vagy ki a szösz. Nekem nagyon unszimpi. Olyan tuskó néha.. Úgy csinál mintha oda születtem volna és tudnom kéne mindent.. Lekezelő egy tyúk.. :twisted: :twisted:
buborék001

Csajok, ha az összesítő konzi után pl. nem csak 1 hónapot hanem 2-3-t kell kihagyni esetleg az 1. inszem előtt egy betegség vagy utazás miatt,akkor már újra kell kezdeni pár vizsgálatot? Vagy csak az spermavizsg-ot? És azt 3 havonként? Vagy hogy van ez??? Mit kell és mikor újra csináltatni????
csézjang

[quote="buborék001"]K írta:buborék001akti: Rózsaszín kicsi táska? Akkor Sztem Te voltál aki megkért hogy vigyázzak rá amíg kimentél pipilni. :D:D:D:D Vagy nem??

Áhááááááááááááááá!
Szóval te vagy a hős!!!! Akkor mégis csak találkoztunk! :lol:
valóban én tettem ilyet „valakivel”, de most már azt is tudom, hogy Te voltál a delikvens! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Képzeljétek Lányok, milyen hatása van a gyógyszereinknek!

Drága kicsi kutyuskám Konyak rám van indulva! Az állatorvos szerint a hormonkészítmények (Merional) vagy a Femibion miatt lehet olyan szagom, ami ezt váltja ki belőle. Állandóan meg akar erőszakolni... :oops: :lol:
Most megpróbáljuk kiokoskodni, hogyan éljük túl ezeket a heteket...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én biza! :lol: :lol: :lol: Akkor mostmár tutti hogy láttalak!:D:D
buborék001

KAKTI és BUBI milyen frankón összeismerkedtek tudtukon kívül!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez nem semmi! :D

BUBI
Szépek a tüszőid. Nekem is a dokinéni csinálta és minden oké volt.
A Hilda tényleg egy kicsit zord. amikor kiderült a bébim nagyon nevettünk a dokival meg a biológussal, nagy örömömben annyira nem nézegettem az ábrázatát de most hogy így mondod nem nagyon volt benne a nagy vidámkodásban.

EDINKA
Holnap mindenképp írd meg hogy mennyi termékenyült meg. Nem baj hogy kevés lett de azok biztos szép érettek, jó minőségúek.
Vérzés természetes majd elmúlik úgy ahogy a pocakfájás is, holnapra már semmit nem fogsz érezni.

SAJT
Megyek pancsizni aztán kupánvágom saját magamat, mert már hurkapálcikával van kitámasztva a szemem. Pedig ma lesz a sorozatom éjjel de már előre látom hogy ma sem tudom megnézni.

Jó éjt!

dita75

Megyek alukálni. Jóéjt Mindenkinek!

Kép
buborék001

Buborék:
Kicsit fura nekem is, de még velem eddig normális volt. Mondjuk én előtte a Wiegandt doki asszisztenséhez voltam hozzászokva (asszem Irénke), ő tündéri teremtés. Háát, nem vagyunk 1formák.

Kakti:
Akkor már tudom, h. a mi kutyunk miért van állandóan a hátsómba és néz rám, mint egy istennőre :lol:
Engem nem akart még "megkapni", ő nem olyan rámenős, leginkább egy izgága, makacs, sexualitását mégis visszafojtó 50-es pasira hasonlít :)

Dita:
én még bagolyba nyomom éjfélig, akkor talán leesik a fejem a nyakamról és elalszom végre. Zuram szokta rólam levadászni a szemüvegem alvás közben, de még olyankor is pampogok, h. ne nyúljon hozzá, mert álmomban is jól akarok látni :)

Vasikáé, Lukácsné hogy vagytok?

Jóccakát mindenkinek, álmodjatok szépeket!

Pá Drágáim!
sajt@

Uccsó

Vevikk, Akire merre vagytok és főképp hogy érzitek magatokat?

Akire:
Tedd ki majd a frissített táblát légyszi, ha "marhára ráérsz". Kösszike :)

Pá drágáim!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Trixikém!

Nagyon szépek vagytok, gratulálok. És olyan jó, hogy együtt fejlődnek, én mindig attól félek, hogy az egyik lemarad a tesójától, de hálistennek nálad ez nincsen….

Edinka!

Na, ugye, hogy túlélted???? Igen azt elfelejtettem mondani, hogy picit véreztem én is a leszívás után. Én úgy tudom, hogy amit UH n mondanak, az a tüszők száma, és nem biztos, hogy mindegyikben van petesejt ill. nem bizti, hogy mind érett, de azokat is leszívják tudtommal. Örülj ennek a 3nak is, nagyon szép eremény, látod sajna van olyan is akinek a legerősebb lombikos szurik mellett sikerül csak ennyi.

Sajt@!

Esküszöm te tiszta lökött vagy :lol: de pont ez jó benned. Lehet márkás cuncusod van :lol: és olyat nem mindennap lát az ember!!!!

Wiegandt doki asszisztensét szerintem Erikának hívták, és nagyon nagyon aranyos és kedves volt. Tényleg ő hova lett, mióta nincs W doki?

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

DITA! STING, KAKTI, SAJT, RÓZSA, és többi kismamák és babára vágyó CSAJOK!

Tudom hogy ez a topic nem erről szól, és lehet hogy korai a kérdés de ti eldöntöttétek már kinél fogtok szülni ha aktuális lesz? Gondolom a többségünk a Jánosban, ha már úgyis kívülről belülről ismerjük az épületet ennyi ott töltött idő után... :lol:
Amúgy ha terhes lesz v.ki a BMC-ben, ajánl a dokija a JÁnosban szülészt neki????????? :roll: :roll: :roll:

Ja, én eddig a dr. Balog Imrén, Szuromi Andráson és PÁlmai Bálinton gondolkodom. Van v.kinek infója róluk??????

Főleg Balog Imre érdekelne mert lehet hogy hülye vagyok de az idősebb /50 év körüli dokikban jobban bízom, több a tapasztalatuk, de persze lehet hogy a fiatal meg még tök lelkes
/ pl.férjem unokatesója 35 éves, de tök profi nőgyógyász egy vidéki városban csak sajna messze van, pedig hozzá járnék, nála voltam hsg-n is. /
Az első szülésem meg egy 54 éves dokival volt, vérprofi az illető csak nem a Jánosban hanem az Istvánban van sajna, és most maradni akarok a második babánál a Jánosban, most ki akarom próbálni ezt a kórházat is!!
Persze előbb teherbe kéne esnem.... :oops: :lol:
csézjang

Drága Csézjang!
Nekem májusba lesz az inszem.Én majd Szegeden fogok szülni mert nekünk az van közelebb,ami normálisabb korház!
Egyébként te hogy vagy?Gyogyulgatol már ugye?Mikor birsz menni tovább?
Ditta!
Te hogy vagy?
Vasikáé,Veled mi ujság?Szurod még magad?
Drága Sting!Veled mi zus??
Tudom nagyon levagyok maradva.Már nagyon várom az inszemet.Be kell telozni a BMCbe?a 2.napi uh miat?Meg hány óra fele menyünk?
Had kérdezem már meg.Valaki tud e ajánlani egészség pénztárat?Azt hallotam hogy nem ártana ha lenne!Puszi mindenkinek!
rózsa11

Csézjang!

Engem a nőgyógyászom küldött át házon belül a BMC-be. Szóval én valószínűleg maradok is nála. Ő Kelemen Csaba - és fiatal doki. A barátnőm is nála szülte a második gyerkőcöt.
Szóval ha minden igaz, és sikerrel járunk, akkor én a Jánosba fogok járni hozzá - még ha messze is van kicsit.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok

A 3 petesejtből csak egy termékenyült meg :cry: egy kicsit csalódottak vagyunk, azt hittünk legalább kettő megtermékenyül.
Hétfőn 11-re kell menni a beültetésre.
Szerintetek így is esélyes, hogy az a egy megmaradt??
Most már hogy megtermékenyült, most már vele hétfőig minden rendben lesz???

Kép

Kép
edinka

CSÉZJANG
Nekem durva lenne Veszprém megyéből pestre menni szülni! :lol: :lol: :lol:
Bár a rokonaim szempontjából ideális lenne mert mindenki ott vagy a városhoz közel lakik. Itt "falun" csak párom szülei, rokonai élnek! :? :? :?

EDINKA
Legfeljebb nem lesznek ikrek! Figyi ha azt nézzük sokkal esélyesebb vagy így mint mondjuk az inszemmel, mivel már egy kész babót kapsz vissza.
Neki már "csak" az lesz a dolga hogy megkapaszkodjon, míg az inszemnél ez egy kicsit bonyolultabb. No para minden jó lesz, meglátod! Drukkolok nagyon az egy szem bébinek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75

Ditta,
Valóban nagy szerencsénk volt hogy az első inszemmel sikerrel jártunk. De azért tudni kell hogy nagyon hosszú idő volt mire ide eljutottunk. A lényeg hogy 4 hónapos kis manóka itt szuszog mellettem.
Zugban olvaslak Benneteket és nagyon gratulálok Bogyóhoz. Jó egészséget és problémamentes időszakot kívánok.

Heni,
Valamelyik nap beugrottam a BMC-be megmutatni magunkat Szűcs dokinak. Először az asszisztensével találkoztam, kérdezi: hogy csak nem a testvérért jöttek, somolyogtam hogy á dehogy szimplán csak köszönni jöttünk. Szóval Szűcs doki volt az orvosunk és elmondhatom hogy a legszuperebb, legaranyosabb, legkedvesebb orvosom, aki valaha is kezelt. Hozzá egy barátunk javaslatára kerültünk, aki Sz. doki szülész-nőgyógyász kollégája azt mondta hogy a legjobbhoz küld minket :D Nincs fagyibabánk.

Csézjang,
Mi a jánosban szültünk szintén a barátunk javaslatára. Ha érdekel írj és elküldöm priviben.

Tubikriszta,
Szia :D Remélem jól vagytok. Pussz az egy hónappal idősebb Marci anyukájától.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó dokik vannak a Jánosban, a BMC ben is, és a nőgyógyászaton is. Engem Elekes Tibor hoz küldtek, aki kétszer is műtött, és szerintem nagyon nagyon jó orvos, rendkívül alapos, kedves stb.......js és ő is fiatal. Szuromi doki is szimpi volt, meg lényegében mindegyik. Szerintem az egyik legjobb kórház Pesten.
Szerintem nagyon sikerült ezt a pozitív szemléletet elsajátítanunk itt a fórumon, máris a szülészorvosunkat keressük. :)

Edinka!

Én is ugyanezeket akartam írni, mint amit Dita kismami már leírt neked. Sokkal sokkal nagyobb így az esélyed, hogy már egy "kész" babát kapsz vissza, akinek csak annyi a dolga, hogy megtapadjon, mint inszemnél, ahol sokkal több "munkája" lenne. NO PARA, legyél nyugodt, persze jobb lett volna, ha mindhárom megtermékenyül, de úgy látszik ez az 1 volt a legerősebb, ne félj, hétfőig vár az anyukájára!!!!! És gondolj arra is, hogy viszonylag olcsón megúsztad...

Jó hétvégét mindenkinek, Edinka drukkolok nektek nagyon hétfőre ( akkor nem leszek gép előtt )+++++++++

Tényleg Vasikéá nagyon eltűnt!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

HENI!

ez tényleg durva hogy máris szülészekről beszélgetünk, de így a jó, mert hajrá pozitív hozzáállás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csézjang

Sziasztok,

én csak néha, néha bepillantok és megnézlek benneteket és persze a háttérből szurkolok:) Nekem az első lombik sikerült, 5 stimu és 4 inszem után.

Csézjang, mindenki a választott dokijánál szülhet én pl. visszamentem a Kútvölgyibe Vida dokihoz.:) Szabad a pálya, miután már pociban a baba, még megcsinálják a hathetes UH-t BMC-ben és ha minden rendben szőröstül, bőröstül átadnak a nőgyögyidnak minden információval együtt (még a vércsoportodról is). Nagyon alaposak a BMC-ben.:)
Ha kihagysz egy hónapot, nem kell betelefonálni, nekem is volt ilyen. Amúgy is nehéz elérni őket telcsin napközben, amikor ezren vannak.

Szűcs doki asszisztense tényleg kicsit morci, engem egyszer nagyon megríkatott a negyedik inszem után. De aztán kiderült, hogy akkoriban halt meg az anyukája, így elpárolgott a rossz érzésem. Misinél pedig mi is sokszor úgy éreztük, hogy stíröl...és kicsit bosszantó, hogy az embernek van elég baja és még bosszantják ezzel is...Én egyszer ránéztem és megkérdeztem tőle- éppen a bugyit próbáltam leoperálni magamról puncikivillantás nélkül az előkészítő helységben- , hogy 'Segíthetek valamiben?' Erre lesunyt fejjel elsunnyogott, de hát amikor a m
űtőasztalon fekszel, errre nincs lehetőség:/

Milyen az új doktornő? Én W.dokihoz jártam. És mi lett Erikával, W. doki asszisztensével? Nagyon csíptem, nagyon emberi volt. Szűcs doki vette át az összes W. dokis beteget? Bocsi, hogy ennyit kérdezek :oops:

Hú, még valami eszembe jutott, nekem sem volt túl fényes a nyálkahártyám, pedig ettem a méhpempőt, de szedtem mellette naponta egy szem aspirin protectet, ami segíti a megtapadást. Ezt nem a bmc-s dokik ajánlották, csak az interneten olvastam, ha jól emlékszem a Kaálisoknak ajánlják. Mellékelek is egy cikket.
http://gyerebaba.blog.hu/2009/02/11/az_ ... gyazodasra

szép vasárnapot és sok-sok pozitív gondolatot kívánok nektek,
s.
Kép[/url][/img]
swanny

Edinka,

tudom, hogy kevésnek tűnik, de hidd el elég, ha egy megtapad:)Ált. úgyis max. kettőt ültetnek vissza. Ezt pedig már ígyis túlteljesítetted:) Nagyon szurkolok nektek:)

Puszi,
s.Kép[/url][/img]
swanny

Swanny: Aranyos vagy, mi is örülünk ennek az egy picinek is.

Ditta: Nem tudsz nekem abban segíteni, hogy amit kaptunk gyógyszert amit 4 napig kell szedni, azt holnap a beültetés reggelén is be kell venni???? Holnap lenne a 4. nap.
Meg az utrót nem kell feltenni, igaz?

Elárulod a titkot hogy te mit csináltál beültetés után?
PL: és a pihenésre gondolok, mert én csak addig tudok pihenni amíg a csajom az oviba lesz, utána nem! Ez baj?

Kép

Kép
edinka

edinka!

Igaz nem engem kérdeztél, de hátha tudok segíteni... én a sikertelen beülti reggelén nem utróztam, a sikeresén igen. Lehet hogy semmi köze hozzá, de engem megnyugatott :) Én pihiztem a vérvételig, nem nagyon másztam ki az ágyból...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Van egy majdnem teli doboz Metypred csomagom, ha kell valakinek lombikosok közül, olcsón megválnék tőle. Ez a 4 napig 1*1 tablettás, amiről az előbb is szó volt, és leszívás után kell szedni.
Ha valakit érdekel írjon privit...
(de ha valakit Meforal 500 mg érdekelne, abból is van 2 dobozzal...)

remény73

Most csak gyorsan Edinkának:

Melyik gyogyira gondolsz a metipredre, mert nekem kettőt irtak fel a leszívás után.
Én a beülti után kb. 3-4 napig feküdtem, de még az is sok volt. Vannak akik egyáltalán nem fekszenek, de arra vigyázz hogy ne nagyon hajolgass én leguggoltam és úgy vettem fel ami a leesett esetleg, és még véletlenül sem emelgesd Vikit, meg semmi nehezet.

dita75

Ditta

A metyped az egyik a másik meg a doxycylin be vegyem vagy ne

Akkor most reggel dugjak vagy ne dugjak :oops: :oops:

Kép

Kép
edinka

Heni
micsoda véletlen akit említettem barát pont az Elekes Tibor :D ha nem a barátunk lenne tutira hozzá jártam volna

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

EDINKA
A metypredet csak addig kell szedni ameddig mondták a papírra is rá van írva, asszem 4 napig. A doxyt viszont addig amig el nem fogy az a levél.
Sztem ne dugjál reggel. Úgyis hamar végzel mert pár perc a beülti.
Utána fekszel egy órát, zárójelentés és mehetsz haza.
Kérdezz rá hogy ha fekszel akkor feldugd-e az utrot, rögtön a beülti után.
Én csak du. mikor hazaértünk (volt vagy 4 óra) akkor tettem fel!
Holnap gondolok rád!
Megyek csicsizni mert holnap megyek pestre két babanetes barátnőmmel is talizom, aztán megyek anyuékhoz, és kedden hazahoznak engem meg egy zsák bébiruhát! :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért, de anno még Edinka a mi topikunkba írogatott, és sajnos mostanában már nem ír hozzánk!!!!! :( :( :(

Edinka neked:
https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0904201

Drukkolok egyszemkének, hidd el sikerülni fog!!!! :wink: :D
Vendég

Lányok!
Elolvastam ezt az Aspirin Protectet. Ezt vajon inszem előtt is érdemes szedni? És ha igen, mennyivel előtte? Azért nem szeretném teletömni magam feleslegesen mindenféle kemikáliával!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

És még valami!

Gondoljatok rám holnap hajnalban! Újra UH!!! Remélem, kellőképp fejlődött a tüszőcske!
Jön még valaki holnap?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti,

írj, írj, hogy mi van!!!!!!!! :roll:

Sting!

Hova tűnté :lol: l tündérem?
csézjang

Kakti,

írj, írj, hogy mi van!!!!!!!! :roll: