sziasztok
húúú, mennyit írtatok, vissza még csak visszaolvasom, de reagálni már csak az ezen a oldalon szereplőkre tudok
hasonalvás téma: nekem Marci eleinte oldalt feküdt, amivel nagyon jól elvolt. aztán a khba vonulás után / óta hason fektetem. a koraszülöttes csecsemősok mondták, h egyáltalán nem bizonyított h ettől lesz bölcsőhalál és a beleiknek is sokkal jobb a hasonfekvés. ha bukik akkor egyszerűen kifolyik a szájából és nem kell többé azon paráznom, h még 1x elkezd fulladozni. persze nálunk is bejátszik a légzésfigyelő! anélkül nem merném.
millye - azért az üres tányér volt a "halatortán". remélem rendesen elszégyellted magd
kaandi - csini muskátli, és mekkora terasz

a muskátlijaim nekem idén cseppek, mert a 2 éve ültetett és nagyimnál teleltetett muskátlik vmiért tönkrementek

összsen 2 tő maradt meg, de azok nagyon szépek
a leanderhez nem értesz véletlenül? szeretnék lecsípni a nagyból és gyökereztetni, h legyen egy kisebb is, de nem tudom, h hol érdemes lecsípni belőle.
ladmon - nagyon ügyes Eszter!
laevolaccal kapcsolatban: nekem nem ment a széklet a khban (alapból sem megy rendesen, nem még abban a tré környezetben, friss gáttal - pfujjj

) és azt mondták a nővérek h akkor bizonyára kapok laevolacot, mert nem engednek haza amíg nincs széklet. de este mondták a csecsemősök, h az átmegy a tejbe, és emiatt hasfájást okozhat a babának, vmi más kellene - esetleg kamuzzam h volt

. de szerencsém volt, mert a párom egy jó ismerőse volt akkor este az ügyis nővér és ő adott nekem glicerinse kúpot

hát nem mondom, h baromira élveztem, de inkább mint hogy ne engedjenek haza és sokkal inkább mint h hasfájást okozzak a babának (mondjuk ebben az esetben nem neked kell) nah én ennyit tudok a laevolacról.
esetleg lkverus? a mi gyógyszerészünk
voltunk ma az apai nagypapánál, h meglepit okozzunk (nem árultuk el h Marci is velünk van) mivel a 73. szülinapot meg kellett szépen köszönteni. volt nagy meglepődés és öröm
végre vettem egy olyan melegítőt, aminek tetszik az anyaga, színe és fazonja is, így a héten elmaradt babamasszázs - mamajóga órát a jövő héten bepótolhatom

már teszteltem ma fürdi előtt a masszázst, h mennyire jön be Marcinak. hát asszem h nagyon, mert sírva fektettem fel a pelenkázóra, h levetkőztessem és amint elkezdtem simizni, azonnal abbahagyta a sírást és még mosolygott is.
holnap nem leszek, mert megyünk vendéségbe, nálunk az április ugyanis igazi kiskarácsony: nővérem névnapja, keresztlányom névnapja - ők egyébként egy napon, anyósom és apósom szülinapja és a sógornőmé is, ill. a nagypapám szülinapja is áprilisban volt. szal ajándék hegyek sorakoznak a nappaliban
ma egész nap csodálatos napunk volt, nagyon kiegyensúlyozottan történt minden, evés-játék-alvás, nem volt kajakihagyás és csupa jókedv, beszélgetés és móka volt. úgy beszélt a nagypapához, mintha mindig ezt csinálta volna. ennyi sokat egyszerre még nem is beszélt.
a másik nagy mutatványunk: kb. 3-4 napja nagyon komolyan tartja a fejét hasra fektetve. nagyon büszke vagyok az én Kismazsolámra
ja éééés, jól meglepődtem tegnap reggel: Kismazsolám 180 fokkal elmászott az ágyban, mire reggel felébredtem. arra lettem figyelmes, h beveri szegénykém a fejét a zenélő körforgó tartójába (amivel az ágyhoz van rögzítve), h mennyit kellett neki dolgozni, hogy így elforduljon
teszek néhány képet a mai nap terméséből
mindenkinek szép 7végét
szép nyári nap
ilyen erős vagyok
egyszerre vagyok erős és mosolygós a papi és a mami legnagyobb örömére