A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Asszem,kicsit ritkábban jövök,mert valami miatt nagyon lassú a net és olyan iszonyú kényelmetlen előtte ücsörögni.

Panó,nekünk is szült a cicánk,6 db babája van.De megtartjuk őket,ha nem sikerül elajándékozni.
Grat a kisfiúhozKépNagyon sok kisfiú lesz ittKép
Most tulajdonképpen Bubunak vagy Bubinak hívom a picit(ki találja ki,hogy miért???),és fogalmam sincs,hogy hívják majd,de a Bendegúz az benne lesz a nevében...

Zsuzsa,mindig kitalálok valamit szegény hajam ellen.Eddig még bírja.Csak a fodrászok nem szívesen festik be a vörös hajat.

Anitabori,már csináltattam egy-két képet a barátnőmmel,jövő héten el is kérem tőle(mert ő nem tudja egyedül letölteni),akkor talán fel bírom rakni.

Mariann,teljesen igazad van,amint pihenek,jár az agyam.Így inkább mindig kitalálok valamit...
Vigyázz nagyon magatokra,ne csatlakozz Mucskához!És inkább aludj nagyokat Seduxennel,minthogy tavaszi babád legyen!

Jerry,hajKépÍrok ám majd,már elkezdtem,csak lusta vagyok,meg szerencsére egy csomó dolgot a feledés homálya borít...

Anikó,képpel igyekszem,én antitalentum vagyok,és itt senki nem ér rá semmire.Mindenki dolgozik,nahátKép

Puszi KInga
nyinike

Ma sikerült mindenkit megelőznöm,bi-bi-bí!Kép
Most megyek visszaolvasni!
Majd jövök!
Puszi
Anikó
vakili

Na,nagyjából sikerült elolvasgatnim Titeket.

Az első és legfontosabb,hogy Bence jól van,szép és egészséges baba.25 cm és 764 g.A gép szerint aug.11-én szülünk.KépNem tudom,milyen értékeket szoktatok még leírni,esetleg megmondaná valaki?Itt olyan sok van a papíron.
Aludt a drágám,és még faros.Mindkét keze és lába is az arca előtt volt,kicsit szégyenlős.KépSikerült egy kicsit megmozgatni,úgyhogy nagyon szép kép készült róla,majd felteszem,ha apa segít.Azt mondta a doktor bácsi /Győrfi/,hogy jó nagyok a méretei és okos baba lesz,mert jó sok agya van.Gergő egyből rávágta,hogy akkor olyan lesz,mint ő./Ő olyan kis tudósféle/ Kép
Egyébként mindenki azt mondja a kép alpján,hogy Rá fog hasonlítani.Én nem látok még semmi ilyet.

Chello:jobbulást Neked,látom,nem javulsz,Te szegény!Kép

Bellana:Sajnos a beutalót mindig csak aznap reggel adják oda,szerintem is elég hülyeség.Így hiába megyek oda még nyitás előtt,a labornál rengetegen vannak,mire oda eljutok.
Te kis árulkodós!Beköpnél a banyádnál?Ezt nem vártam volna Tőled,hüpp-hüpp!Kép
Örülök,hogy túl vagy a cukron.Kép
Én természetesnek vettem,hogy ott leszel a talin,ezért nem is kérdeztem.Szóval nem volt Neked jó mellettem?Most már kezdek megsértődniKép
Hülyegyerek anyukája hol volt eközben ?Én ezért nem szerettem soha játszótérre menni,mert a szülők nagy része sajnos ilyen.
A 3 hét nem sok,a nagy kánikula biztos később jön.Megkérdezhetem,hogy mennyi lesz a vége a kondinak,beszereléssel együtt?
Hát nem tudom,hogy küldjek-e Neked puszit ezek után???Kép

Zsuzsa:Örülök,hogy jobban van a család.Nem semmi volt a torok mizériád!
a 2000 méhnyak az ilyen időszakban már természetes?Nagyon nem értek hozzá.
Férjem nevében is köszi a gratulációtKép
A memóriádat egyébként irigylem,az én agyam olyan,mint a szita,és aterhességgel ez csak romlottKép
A legszebb az a kis mosolygó virágKép
Nálunk is tegnap volt az anyák napja az oviban,olyan gyönyörű volt a lánykám.Majd Róla is teszek fel képetKép
Nekem is csak beszáradt váladék van néha,de úgy emlékszem,hogy az előző kettőnél is az volt.

Orsi:legkedvesebb pocaktársam,olyan ritkán látlak itt.Ennyire megviselt vagy? El ne felejtsd a Bellanaval megbeszélt fagyizás közben,hogy jövő vasárnap börze vanKép
Telefonszámot cserélünk?Az én címem a profilban,ha gondolod.Millió puszi Neked!

Bori:Csíkok nekem már a 2. babánál jöttek,hiába kenegettem,úgyhogy csak abban reménykedem,hogy nem lesz még több.
A talin majd megbeszéljük ezt a dadogás dolgot,mert nálunk is hasonló gondok voltak,a "z" betűvel szintén.Ne aggódj emiatt!Kép
Nagyon édes a fiad,hogy mesél Neked.KépEgyébként én is szoktam hülyeségeket mondani a gyerekeimnek,amit utána megbánok,de hát nem vagyunk tökéletesek.
Veled is szeretnék telcsiszámot cserélni.Kép

Panó:A Bence is nagyon gyakori név,ráadásul nekünk a vezetéknevünk sem ritka,Juhász,de nekünk ez tetszik,és kész.A táblázatban sok szép név van,onnan egyik sem tetszik?Mindenképpen valami szép magyar nevet választanék,a Peti és Rita mellé.Nekem nagy kedvencem a Gergő,Levente,Balázs,Ádám.A Tamás is nagyon szép.
Nyyuszika ma megy Fótra,remélem örül majd a szabadságnak,jó levegőnek.A gyerekek már most mondják,hogy látogassuk majd meg,de mit mondok majd Nekik,ha már nem lesz?Kép
Cukor erdmény miatt majd 12-én megyek dokihoz,merta jövő héten továbbképzésre megy,de lehet,hogy azért már előbb felhívom az a sszisztensnőt,hogy megnyugodjak.Az ismerősömnek csak azért csináltatta meg háromszor,mert nagy volt a baba.Hát én nem szeretném.Kép

Vali:Nagyon jó hír,hogy már ilyen szép súlyúak a babák,és ügyi voltál,hogy így vigyáztál RájukKép
A várakozás egyébként nem zavar,csak most, hogy tudták,hogy még 2 órát ott kell ülnöm,figyelembe vehették volna.Összesen 3 kismama volt ilyen vizsgálaton,megoldható lett volna szerintem.
Párod tortúráját sajnálom,remélem már megoldódott.

Swen:Köszi a jókívánságokat neked is,külön gratula az esküvőhöz.Képek?
Nekünk márc.7-én volt a 16.évfordulónk.Mármint az együttjárásnak.Egyébként már ötödikes korunk óta ismerjük egymást-ami ugye nem most volt-csak akkor még nem tetszettem Neki.Kép
Én úgy tudom,hogy az előtejet nem szabad nyomkodni,nem?/Nem kioktatni akarlak,csak így olvastam./
Én az első két gyerkőcnél szivacsot és gumis lepedőt használtam,most valószínűleg beruházunk egy kókuszmatracra,mert kiságyat kapunk,és a Kikában nem olyan drága.

Egcsi:Szép lesz az ajándékKép
Köszi a gratulációt.
Remáljük,hogy néhány óra eltéréssel fogtok szülni Timivel,és akkor a szülésznő sem lesz gond,és együtt babázhattok!Kép
A méhszáj akkor j.
Ha a mell csíkos,azt úgyis csak a férjed látja,vagy szoktatok nudizni?Kép
Nekem viszont a hasam is,úgyhogy már a fürdőrucival is vannak gondjaim.Kép
Azt hiszem én is a Bergon mellett döntök,bár voltam az Árpád hídnál a Bébikerben,és gyönyörű háromfunkciós kocsikat láttam leértékelve 23-24 ezerért.Csak az a baj,hogy a mózeskosár miatt nehéz az összecsukás ,szállítás,mi pedig elég sokat vagyunk úton.Mindegy,megvárom a jövő heti börzét.

Hajni:Drukk a keddi cukorhoz,én vittem hideg vizet,poharat,kanalat is ,és Csilla nagyon megdícsért érte,mert azt mondta,hogy azt nem ajánlja,amit ott adnak.

Mariann:Pihenj nagyon sokat,drukkolok,hogy ne legyen komolyabb!
Mucskának is sok puszi!

Szöszi:Tegyél fel képet,biztos nem rossz az a szoba.Egyébként én is félek,hogy nem úgy sikerül a szobánk,ahogy azt én elképzelem.Majd ha kész,én is rakok fel.Ne szomorkodj emiatt!Kép

Süncsi:Ezeket a divatos kismamákat más sem szereti.Képzeld,voltunk egy bulin,ahol volt egy másik pocakos is,és 4 héttel a szülés előtt testhezálló fehér miniszoknyában,fehér feszülős felsőben,természetesen mindez teljesen átlátszó,és tűsarkú cipőben volt.Én pedig az aranyos kis farmerruhámban,és olyan furcsán éreztem magam.De mindenki odajött hozzám,és én tetszettem nekik,nem a "Lujzika".Azt mondtk,hogy az nem való egy kismamának.Én meg dagadtam a büszkeségtől.Kép
Nem irigyellek,hogy ilyen sokáig fogsz dolgozni,pedig kéne egy kicsit pihenned,lelkileg rákészülni a szülésre,nem?Utána már nem biztos,hogy lesz rá időd.Kép
Uzsonnatáska:aranyosKép
Jó,hogy ilyen aranyos a szomszédnéni,mert biztos nagyon rossz lehet egyedül egy idegen országban.Még jó,hogy van internetKép

Kinga:Ha lassú a net,nem lehet,hogy vírusod van?Nekünk tegnap lassult le hirtelen nagyon,és rengeteget talált a vírusirtó.

Na,most eldugulok,és MINDENKINEK nagyon sok puszát küldök!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokat írtok egy nap alatt, hogy alig győzlek olvasni benneteket, de annak már kevésbé, hogy sokaknál nem volt valami szerencsés a tegnapi nap.

Panó! Köszi a matrac infót, valószínőleg mi is kókuszt veszünk. Csak azt hittem arra is kell valami vízálló lepedő, de ha nem az mégjobb.Kép A Tamás nekem is tetszik, én azért nem akartam beleszólni, mert ez olyan kérdés, amit úgyis nektek kell eldönteni.Kép Egyébként mi a tapasztalatod a babaúszással? Mióta jártok?

Zsuzsa! Te is nagyon vigyázz magadra és azért próbálj beiktatni valahogy több pihit. Legalább hétvégén, amikor a férjed is tehermentesíthet. Más esetleg nem tudna besegíteni? Neked is köszönöm a matrac infót! Megerősítettél.Kép

Egcsi! Egyél fagyit helyettem is, s csak turbékoljatok és töltődjetek a magányos hétköznapokra!Kép

Maci2! Szorítok a sziruphoz, reméljük neked is csak egyszer kell átélned! Kitartás!

Mariann! Jajj ne ijesztgessetek ennyire onnan Szegedről! Tessék szót fogadni a dokinak és szigorú fekvés! Tudom, hogy egy költözéssel annyi baj van, és bizonyára szeretnéd te csinálni, meg irányítani a dolgokat, de gondolj arra, hogy ha közben valami baj lenne, sosem bocsátanád meg magadnak! A munka meg mindig megvár, most a babád a legfontosabb!!!! Úgyhogy csak lazíts és nagyon vigyázz magatokra!!!! Mucsakának sok puszi és drukk továbbra is!Kép

Bellana! Ez már tényleg őrület ami veletek történik! A hülyegyereket azért én már nem álltam volna meg szó nélkül, s ha az anyja nem szólt rá én biztos megtettem volna! Hihetetlen milyen barom és felelőtlen szülők vannak, s még van képe odamenni! Na ezután a gyógyszertár meg gondolom hab volt a tortán. Nem Te vagy őskövület, hanem sajnos az alapvető udvariasság, vagy empátia kiveszőben van az emberekből, s nemcsak a fiatalokból. Bár ez biztos úgy működik, hogy ha a szülú nem adja át ezeket az értékeket a gyerekének, akkor az nem is fogja megtanulni. A kégkondisat, meg a hozzá hasonló mestereket soha nem tudom megérteni! Ők nem a piacról élnek?! Próbálj felülemelkedni ezeken a dolgokon és kitartás, meg sok puszi!Kép

Szöszi! Ne légy letörve te sem. Biztos nem olyan rossz az a szoba inkább még csak üres. De hidd el, ha benne lesz a babád, az lesz a legszebb gyerekszoba a világon! Ő meg biztosan jól fogja magát érezni benne, hiszen olyan nagy szeretettel csináltátok!Kép

Süncsi! A startra azért csak megfontoltan készülj, ne akard utolérni, vagy beelőzni a pocaktársad!Kép Örülök, hogy a szomszéd nénid kicsit megvígasztalt, megértelek, hogy néha nagyon magányos lehetsz egy idegen országban. De erre van többek között ez a topic is, hogy gyere csak ide, sírd ki nekünk a bánatod, ha úgy könnyebb, szerintem itt bármikor bárki szívesen meghallgat és próbál vígasztalni!!!Kép

Bori! Neked is csak ezt tudom írni, mint Süncsinek. Egyáltalán nem fáraszt vagy untat ha elmondod ami bánt. Egyébként remélem kialudtad a tegnapi napod, s azért tudod magadról, hogy remek anya vagy, s a kisfiad is tudja mennyire szereted, s szerintem ez a legfontosabb neki! Hibázni meg mindenki hibázik, de aki ezt belátja, az már ki is javította!!! Sok puszi neked is, s próbálj valami szép és jóleső dolgot csinálni!Kép

Anikó! ma nagyon friss voltál!Kép Először is gratulálok az egészséges kisfiadhoz, s várom a képeket! Az előtejet meg nem nyomkodom, csak van olyan, hogy fürdésnél például ahogy mosom a szivaccsal úgy kipréselődik belőle egy-két csepp, de ennyi. Egyébként minden tanácsot köszönök ezzel kapcsolatban, s nem veszem kioktatásnak, mert fogalmam sincs ilyenkor mi a teendő!Kép

Szép hétvégt mindenkinek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Anikó: na hiába ügyeskedem, valakit mindig megbántok. Kép Nagyon jó volt melletted ülni!!!!
Csak Anitaborival (és még sokan másokkal. Kép) 1 kukkot sem beszélgettem és leleveleztük itt, hogy legközelebb már nem leszek mulya és helyváltoztató életmódba kezdek a talin. Kép
De nem képzeled, hogy téged elfoglak kerülni?! Ejnye! És igen is kérem a puszimat!!!!! Kép Kép
A babucihoz gratula!!
Amúgy a gyerek anyukája ott ült mellettem(!)a homokozó szélén...
Én azért is küldök puszit!! Kép

Süncsi: ide meg jóformán egész hétre kaka időt mondanak. Kép Nem tudom mi lehet velünk, nekem még különösebb okom sincs a búbánatra. Akkor ez valami kollektív hormonizé lehet. És elfog múlni, kész. Kép Bár tegnap a gyógyszertárban nem sok kellett ahhoz, hogy bőgicséljek egyet. Kép
Kitartás!

Anitabori: ismerős az érzés, csak Dani a maga 22 hónapjával még kevésbé érti mi baja az anyjának időnként és miután lecsillapodtam olyan lelkiisneretfurdalásom van, hogy majd elbőgöm maga miatta. Hiába emberek vagyunk, mi anyák is.
De tényleg nehéz. Ne szomorkodj, nincs veled baj, tényleg! Kép Kép

Swen: sajnos néha én is azt érzem, hogy hiába kicsi az a gyerek aki terrorizálja Danit én egyszer belenyomom a homokba...Kép
Az anyja szabadkozott egy kicsit, de én úgy éreztem, hogy minha még Ő lenne megbántva, mert én galád, nem engedtem, hogy a fiacskája leharapja Danim fél kezét!!!!!! Amúgy már más anyuka is fél tőle...Kép Hogy tud 1 gyerek 22 hónaposan ilyen utálatos és rosszindulatú lenni????????
Udvariasság: hát én nem nevelek bunkót az tuti. Kép
Légkondis: a piacról élnek, de nem csak nekünk jutott most eszünkbe (és szedtük össze a zsozsót), hogy légkondi kéne. Kép

Más: megint vacilálunk a baba nevén...
Nekem eddig is tetszett az Erik és most megint szóba került...
Szegény kicsinyem. Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Azt hiszem, most kicsit gyakrabban fogok erre előfordulni, mert drága férjem ma elrepült Arizonába egy hétre (35 fok van nappal, 25 éjjel, és nem lesz ideje megnézni a Grand Canyont...), úgyhogy itt töltöm majd a magányos estéket, meg szombatokat Kép

Látom, mindenkinek szär napja volt tegnap. Biztos vmi front lehetett, de most már fel a fejjel mindenkinek!!!
Mucska, Mariann: szorítok nektek nagyon, hogy bent maradjon még pár hétig a gyerkőc! Kép
Képzeljétek, ma hajnalban megszületett barátaink babája, asszem pont időben, most kicsit irigykedem Kép (Meg dagadok a büszkeségtől, mert tegnap voltunk más barátoknál, és minden csaj rám irigykedett, én meg persze nem mondtam el nekik, milyen hajnali 3kor lecaplatni wc-re, csak mosolyogtam büszkén Kép)
És még egy: tegnap este még kimentünk a Hősök terére férjjel, csalatkozást nézni, és óóóóóriási tüzijáték volt (nagyon tetszett, és jól is lehetett látni), és Boribaba szegényke annyira megijedt odabent, hogy teljesen kifeszítette magát, így egyszerre fejelte a hólyagomat és rúgta a gyomorszájamat, tiszta lelkifurdalás voltam...Kép Pedig mindkettőnk kabátját a hasamra tekertem, de ez sem volt elég.

Pusz mindenkinek, megyek és végre főzök spenótot magamnak (van előnye is az egyedüllétnek Kép)

dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

sziasztok!

Éjszaka megint volt egy jóslásom. Ezt már éreztem...
Reggel meg olyan fejfájásom, hogy jaj! Egy Algopiryn beugrott, és csak 1/4 10-kor keltem fel.
A házidokinénimnek tegnap mutattam be a vérleleteimet. Ő adna rá vasat, a nőgyogyi meg nem adott! Hát, ez van! De azt mondta, Elevit kell minden nap! És sok spenót, husi, tejtermék. Igyekszem majd betartani!

Bellana: én csak azért nem kérdeztelek, mert nem jutottam a közvélemény-kutatásig! Vissza kellene olvasnom, ki mit írt, és kijegyzetelnem. De akkor most vettem! Kép
Őskövület? Kép Szerintem te csak nem vagy kőből!
Harapás, púp,... Hát, nektek is kijut mostanság!
Mennyiért lesz a klíma? 3 hét nem is olyan sok!

Szöszi: az a szoba tökéletes úgy, ahogy van! Majd jön a babó is idővel, és ő teszi majd számodra nagyon széppé! Hidd el! Kép
És sírni ne tessék!

Süncsi: én is ki tudok akadni kismamákon!
Ugyan más, de a múlt héten leszólított egy nő, hogy adjak neki egy szál cigit! Azt hittem, rosszul hallok! Mondtam erre neki, hogy ne haragudjon, de csak nem gondolja, hogy terhesen dohányzom???
A biztosítót csak azért kérdeztem, mert MO-on van olyan hűkórház, ahol külön kell érte fizetni! Csak szeretném, ha nem érne akkor meglepetés!
Telefonszám: Kép Hívhatsz, írhatsz SMS-t, én rögtön értesítem a csajokat! Meg majd képeket is kérünk!!!
Alvás Kép Jól teszed!
A rebarbarát én is csak nlvről ismerem, de a néni kedves lehetett! Kép

Bori: hát, ez a kiakadás érthető! Ezért nem jó most neked egyedül! De óvatosan ezekkel a kijelentésekkel, mert ez is ronthat a dadogásán!

Mariann: a seduxen tényleg komoly nyugtató, de a terheseknél tényleg használ!

Kinga: hajak, hajfestés. Kép
A képeket várjuk!

Anikó:UH Kép A lényeg, hogy most remélem megnyugszol!
Állítólag 2. gyereknél nem rendellenes a 2000-es Cervix!
Mosolygós virág. Kép
Cukorral mi volt?
Akkor már figyeltek a vírusokra Kép

Swen: Legalább nálatok nincs semmi gond. Kép

Dcsiga: spenót! Kép Nekem is azt kellene ennem, de nem akaródzik!

Szép 7végét nektek!

Zsuzsa
zerko

Dzscs: férj: Kép De az az 1 hét hamar elmegy. Kép
Majd mi felvidítunk. Vagy jól lehangolunk. Kép
A férjem odavan a spenótért én meg enyhén szólva sem kedvelem.

Zsuzsa: NEM bántódtam meg,hogy nem nagyon kérdeztétek megyek-e, hiszen én magam sem kérdeztem mindenkit végig! Kép Kép
Csak mimózáztam.
Nekem tegnap hívták fel a figyelmemet a terhelésesen, hogy ne egyek, igyak és ne dohányozzak...
Klíma: úgy néz ki tokkal-vonóval 130 ezer lesz. (a herkenytyű 80,a beszerelés 50...
A 3 hét nem sok, lényeg, hogy a 38C előtt meglegyen!
A fejfájásod elmúlt?

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam!

DzsCsiga! Spenótot én is imádom, de a férjem nekem sem így én sem főzök, viszont a szüleimnél, amikor "rendelek" bepótolom ebbéli hiányomat! A tűzijáték miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, lhet, hogy jól érezte magát a kislányod a pocidban, mert te is felszabadult voltál és ezért mocorgott olyan sokat! Majd kérdezd meg tőle, ha megszületett mi az igazság.Kép

Zsuzsa! Akkor Neked tényleg nagyon fontos lenne a pihi, lehet ezért vagy olyan fáradt is, mert vasat kéne szedned. Bár te alig alszol is. Vigyázz magatokra nagyon!

Nálunk szerencsére tényleg minden rendben, de ez főleg abból adódik, hogy mást sem csinálok csak felpolcolt lábakkal ülök az erkélyen a hintaszékben és próbálom megtanulni a lehetetlent. Minden rosszban van valami jó, úgy látszikKépBár a tegnapi éjszakám nekem sem volt valami jó. Éjfélkor az itteni tűzijátékra ébredtem, alig tudtam visszaaludni. Reggel 7-kor meg pont az ablakunk alatt játszott a katonazenekar "vidám ébresztőt", na ettől majd felrobbantam! De ez legyen a legkevesebb.Kép

További szép napot mindenkinek, a munkát meg pihenéssel ünnepeljétek!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Aniko!
Nagyon örülök a hireidnek, nagyon fontos, hogy a baba jol van és gondolom a lelkednek is jott tett! Akkor Te is Einstein gyermeket varsz (mint Szöszi)?Kép
Lujzika nagyon csini lehetett a bulin!Kép
Igen, elég sokaig fogok dolgozni, de ha fizikailag birom, a lelkemnek jobb, ha nem itthon ücsörgök egyedül. 4 orat ki lehet birni, délutan tudok pihizni.

Swen,
köszi a vigaszt Neked is. Mar jobban vagyok. Öszintén együttérzek Veled, én a téli vizsgaidöszakokat jobban viseltem, mint a a nyarit, mert akkor minden csabit, csak a könyv nem. Még jo, hogy ki tudsz ülni az erkélyre és élvezheted a jo idöt!

Zsuzsa!
Bocsi, de a cigis sztorin jot röhögtem. Hogy lehet vki ilyen hülye?
Tegnap elfelejtettem irni, de nagyon szép am a lanyod a viragokkal!
Szoval Te mar josolgatsz? A vasra meg hajtsal ra!
FejfajasKép Lehet, hogy Te is vmi frontot éreztél?

Bellana,
és magadban hogy szolitod a babat? Még nem szoktad meg a Gergöt?

DCs,
megprobaljuk potolni a férjedet...Kép
Hogy sikerült a spenot?

Kinga,
varjuk izgatottan a képeket.
Van egy ötletem a hajaddal kapcsolatban: miért nem csinalsz olyan kicsi foncsikokat? Szerintem az tök szép tud lenni, annak akinak van elég haja hozza. Csak poénbol, egy idöre... Na jo, leallithatsz...

Ime a baranybör, amit mar régen igértem, elölröl és hatulrol. Hatul a kis bevagasokon lehet keresztülvezetni a bébiülés biztonsagi övét.

Kép

Kép

Puszi
Süncsi
süncsi

Ha mar igy belejöttem a képfeltevésbe engedjetek még meg két képet a kertböl. Olyan gyönyörüen viragoznak a fak, hogy muszaj lefényképezni öket!

Kép

Kép

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Süncsi: én mindjárt átteleportálok hozzátok!!
Biztos csodás illatuk is van a virágoknak. Kép
A babára inkább Gergőként gondolok már. Kép

Swen: milyen vizsgád lesz és mikor?
Paragrafusokat magolsz?
A hintaszék azért jól hangzik. Kép

Bellana
bellana

Azt már nem is írom, hogy rááltam a mérlegre és 1 hét alatt 2 kilót híztam. Ez lehetséges?
Ennyi séta, rohanás mellett? Hiszen nem eszek fél disznókat! Nem létezik, hogy ez valódi hízás, inkább vizesedhetek. Kép
Dagi
bellana

Sziasztok Uniós állampolgárok!

Mi átaludtuk a belépést! A férjem 18 órai utazása után elég fáradt volt, és nekem sem volt túl nagy kedvem semmihez, leginkább csak aludtam egész nap.
Mára már minden rendben, mindketten kialudtuk magunkat és csak teszünk-veszünk egész nap (azaz a férjem tesz-vesz).

Mucska és Mariann!
Kitartás!!!!!! Pihenjetek sokat. Seduxent nekem is kell szednem már két hete 3x1/2 szemet naponta. Néha álmos vagyok tőle néha nem. Először úgy éreztema babák is lassabbak lettek a gyógyszertől, de most már nem hiszem, mert pár napja alig bírnak magukkal, szerintem megint fordulni fognak. Ezt bizonyos időközönként megismétlik.

Anikó!
Úgy örülök a jó hírnek!!!! Kép Kép Kép
Remélem tényleg megnyugodtál, és elmúlik a depis időszakod is. Gratulálok a kisfiatokhoz!

Süncsi!
Jók a képek. Innen a szobából tiszta irigy vagyok, hogy kint ilyen szép minden. Én még a nyaralónkat is fényképről láthatom, amikor a férjem lemegy mindig csinál néhány képet.

Bellana!
Szerintem ne foglalkozz a súlyoddal! A víz az gázosabb dolog, próbálj te is többet pihenni, mert ahogy elnézem a végén nem lesz senki aki el tud majd menni a talira, ha így haladunk.

Zsuzsa!
Szerintem nyugodtan szedjél vasat, nekem is szednem kell még mindig, mert a kis csemetéim zabálják, annak ellenére, hogy két hete vénásan is kaptam koktélt 5 napig. Pihenjél amennyit csak tudsz!

Jó éjt!
Vali
cvali

Látom újfennt magammal dumálok. Kép
Képzeljétek előkerestem a Dani féle kiskönyvemet, hogy összehasonlítsam a kilóimat és döbbenetes felfedezést tettem! Danival nem 14, hanem 18(!)kilót híztam!! Jó ég, én 2 éve abban a hitben éltem, hogy 14 kilót híztam!! Remélem azért most nem fogok annyit, mert így is 4 kilóval többel indultam mint a versenysúlyom.
Még jó, hogy én laza vagyok és nem izgat a súly téma. Kép Kép

BellanaKép

Ui: most teljesen lepadlóztam magamtól...
bellana

Vali, de örülök, hogy leglább te megvagy! Kép
Puszi!!

Bellana
bellana

Sziasztok!
Ő Bence 25 hetesenKép

AnikóKép
vakili

Bellana:Na jó,megy a puszi,de sajnos nem tudom azt az aranyos jelet feltenni,amit Te szoktál.
Spenótot nálunk is csak a párom szereti.
A mérleget ne erőltesd,mert csak depis leszel tőle.

Swen:Nem akartam okoskodni,örülök,hogy nem vetted kioktatásnak.Kép
Tanulásért nem irigyellekKép

Dzsungelcsiga:gyere ide közénk gyakran,és akkor nem leszel annyira egyedül.Kép

Zsuzsa:a cukor nagyon sz@r volt,és csak 12-én mehetek a dokihoz,akkor fogom megtudni az eredményt.
Jóslófájás,jujjj...

Süncsi:Einstein gyerekKép
4 óra talán tényleg kibírható,én 8-at dolgoztam,és 1-1 órát utaztam a terhesség előtt,ezt nem mertem bevállalni.
A képeid nagyon szépekKép

Vali:Örülök,hogy a férjecskéd rendben megjött,de már utazik is tovább,ugye jól emlékszem?
Vigyázz Magadra!

Megpróbálok képet feltenni a lánykámról.

Anikó

KépKép
vakili

Ígértem régebben,hogy a lakásról is rakok fel.Ha már így belejöttemKépKépKépKépKép
vakili

Sziasztok!

Süncsi! A kertetek gyönyörű lehet, legalábbis ezek a fák biztosan! Bellana megyk veled!KépKépKép
S jól néz ki a baribunda is.

Bellana! A vizsgámról már írtam, nem akarok ezzel untatni senkit, úgyhogy röviden: május 12-én lesz Pesten és a szakvizsga utolsó vizsgája. Már csak ez tart életben, hogy az utolsó.Kép

Egyébként ma nem bírtam én sem és ebben a szép időben elmentünk csavarogni a férjemmel. Három órát tekeregtünk s bevágtunk egy nagy fagyit is.Kép Most alig érzem a lábam meg a derekam sőt a hátsó felemben is fáj minden izom. Lehet, hogy nem kéne már magas sarkú cipőt hordani?

A súlykérdésről meg csak annyit, hogy két hete nagyon odafigyelek, hogy főleg salit meg gyümölcsöt egyek és keveset. Na ma ráálltam a mérlegre és mégis híztam 1 kilót, úgyhogy már plusz tíznél tartok. S innentől kezdve nem is érdekel a dolog, úgy látszik ez tényleg alkati kérdés. Persze nem kezdek el zabálni, de most tényleg nem ez a legfontosabb. Sokkal nagyobb baj, hogy felpróbáltam a nyári ruhám, amiről úgy gondoltam jó lesz, hát tényleg rámjön, de úgy nézek ki benne, mint egy víziló.Kép Úgyhogy csak kell vennem még valamit erre a rövid időre, mert nem tudok miben kimenni az utcára.Kép Nem beszélve arról, hogy a vizsgára is fel kéne öltöznöm rendesen.

Anikó! Szuper a kép, Bence nagyon aranyos.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Ő is Bence,és most már eldugulok,mert velünk van tele a topicKép
AnikóKépKép
vakili

Anikó: nagyon édi baba, de kicsit szégyenlős, nem? Kép
A puszi megjött, köszi! Kép
A lánykád is szép!! Kép
A lakás meg olyan vidám! Az a konyhajáték a Daninak is tetszene. Kép
Már kezdek túllenni a kezdeti sokkon a kilók ügyében. Kép Ettem is egy lasagnát iziben. Kép

Swen: akkor már csak azon a vizsgán kell túllenned és kész!! Kép
Hízás: tényleg hülyeség ezen filózni, még én is ezt mondtam nemrég. Kép Egyébként én is alig pihenek, Danival jövünk-megyünk és mégis...Akkor meg le van ejtve az egész.

Bellana
bellana

Sziasztok!

A KEDVESEM meglepett minket egy 1 hetes Barcelona-i úttal,úgyhogy hétfőn elutazunk.Nagyon rámfér...Kép
Még megpróbálok előtte olvasgatni,de lehet,hogy már nem jutok net-hez.Addig is mindenkinek ,jó hétvégét,és sok puszi a következő hétre!

Anikó!
Gyönyörű a kisfiad!GRATULA!Kép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Mostanaban nem tudok minden nap jonni es aztan 1 oraba is tellik a visszaolvasas, meg a jegyzetelesKép Nem egyszeru! Most szepen sorrendben valaszolok, ahogy jegyzeteltem a hozzam erkezett uzenetek alapjanKép

Bellana
A jovo vasarnap a Bababorzes nap, aztan meg a konyhabutort kell betenni a hazba, ugyhogy az tuti nem joKép Akkor inkabb valamelyik delelott, tolunk a nyugati csak par villamosmegallo. Majd ird meg mi a jo!

Swen
Annyira aranyos volt, amit irtal rolam, jol erzed en ilyen vidam vagyok, csak nem tudtam, hogy ez atjon az iromanyaimon, mert eddig meg senki nem irtaKép KoszikeKép

Bori
Ha minden jol megy majus vegere kesz a haz es koltozunkKép Remeljuk!Kép

Suncsi
Nagyon sajnallak, mert en total sajat tapasztalatbol tudom, milyen rossz is neha kulfoldon! En pont ma beszelgettem Anyukammal, hogy nem is birtam volna vegigcsinalni kint a terhessegetKép Vegul is ezert jottunk haza, mert anyagilag jo volt, de lelkileg teljesen leszivott, kimeritett a kint eles! Puszi neked es kiartas!Kép
Aztan lattam, hogy raktal fel kepeket a kertrol, latom kicsit jobban vagyKép

Aniko Draga!
Te is az en legkedvesebb pocaktarsam vagyKépKépKép Gratulalok a pici fiadhoz!!! Ugy orulok neked, hogy most mar megnyugodtal es igy jobban fogjatok magatokat erezni a picivelKép Sok puszika Nektek!!!Kép Tel.szam megy es en meg mindenkeppen melled, vagy a kozeledbe szeretnek ulni a talinKép Bellana is jo lenne, ugy mint a multkorKép Ja, es a kep is szuper Bencerol, megmutattam a paromnak, hogy a mi picurkankrol is mar ilyen kep lenne, ha most mennenk UH-raKép En is korabbi szulesre szamitok, valahogy nagyon belottem a 8-at, biztosan azert, mert az a szerencseszamom es aug.8, az tiszta szammisztika lenneKép Jok legyetek, vigyazz magatokra es nagyon sok puszikaKép

Ma kimentunk Huvosvolgybe, mert annyira nyuztam a csaladot, hogy en zoldbe akarok menni, meg a Ligetbe, hogy a parom kijelentette, hogy a Ligetbe nem, de Huvosvolgybe igen! Es olyan SZUPER volt!!! Teljesen kiment belolem minden feszultseg, ami a heten felgyulemlett, total kikapcsolodtram, feltoltodtem! Csicseregtek a madarak, nagyot setaltunk az erdoben, a pici fiammal megkostoltattam a vattacukrotKép, szerintem izlett nekiKép Szoval ma isteni delutanom voltKép

Most megyek, mert zuhi, aztan megnezunk egy filmet, szoval tummedes vanKép

Mindenkit nagyon puszilok, jo pocakosodast nektek isKép Nekem mar oriasiKép

SziasztokKép

Orsi
25+1

avocado

Bellana:KöszikeKép

Nanda:Jó utat és nagyon vigyázz Magadra!Biztosan jót tesz majd egy kis környezetváltozás.Köszi a gratulát!Kép

Nem is mondtam,hogy ma elvittük a nyuszikát.Kép
Majd megszakadt a szívem,ráadásul Kata is olyan keservesen sírt.Kép
Nagyon hiányzik!

Na,jó éjszakát mindenkinek!

Anikó
vakili

Na, most neztem meg, hogy amig irogattam Ti is itt voltatokKép Tok jo lenne itt egy caht-elos resz es ilyenkor lehetne eloben is beszelgetniu, nem?

Aniko
Tok edik a kepek, gyonyoru a lanyod isKép

Bellana
Kuldj egy kis lasagniat!!!Kép

Na, tenyleg megyek a viz alaKép

Ja, Nanda
Nagyon jo utat nektek, vigyazz magatokra! Puszika!

Jo ejszakat Nektek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mégegyszer köszi az aggódást! Hála Istennek, már jobban vagyok, de azért még nem fogok "bungie jumpingolni"(így írják?)! Kép)

A költözködés megoldódik, úgy néz ki! Anyósom, meg anyám mennek holnap takarítani, a barátnőm meg a férjem fognak dobozolni, a barátaink meg átviszik a bútorokat, dobozokat teherautóval! Aztán majd átrendezek mindent, ha már tehetem! A nagyikra csak a takarítást mertem bízni, mert azt tudom, hogy rendesen meg fogják csinálni, de inkább ne pakoljanak, mert azon tuti összevesznénk! A barátnőm meg a férjem meg úgyse fog beleszólni, oda tesznek mindent, ahova én szeretném!

Egyébként most jöttünk haza. Egész nap feküdtem. Kimentünk az újszegedi ligetbe barátokkal májulni, vittük a camping ágyat, azon feküdtem. Aztán anyósoméknál volt névnapozás, ott is feküdtem a hintaágyban! Úgyhogy betartom a doki utasításait, igaz, hogy nem a lakásban, de hihetetlenül jól esett a friss levegő! Viszont ezzel a Seduxennel nem vagyok kibékülve! Ahogy beveszem, eltelik pár perc és úgy érzem magam, mint aki be van rúgva! Még megállni sem tudok egyenesen! Ma de. 10-kor vettem be az elsőt, de vissza kellett feküdnöm azonnal, egyszerűen nem tudtam elindulni a ligetbe. Aludtam is délig! Azon is csodálkozom, hogy vajon miért írta fel a doki az Aktilt, ami egy antibiotikum?! Nem mondott semmit én meg akkor úgy meg voltam ijedve, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy ezt miért kell! Nem ismeri valaki véletlen ezt a gyógyszert?

Vali!
Nekem 3x1-et kell bevenni a seduxenből! Nem sok az?

Zsuzsa!
Nekem is ez a bajom, hogy komoly nyugtató a seduxen, rá is lehet szokni! Szerintem a babának sem tesz jót, attól függetlenül, hogy a fájásokat megállítja! Nem tudom teljes nyugalommal használni! Vajon más megoldás nincs? Úgy tudom, hogy a citromfű teát szokták még javasolni! Az mégiscsak gyógynövény!

Orsi!
Úgy tudom, Te szakértő vagy a homeos bogyók terén! Allergiára kaptam Allium Cepát és Pollantinumot! A gyógyszerész szerint ezek szedhetők terhesség alatt is! Tudsz róluk valamit?

Süncsi!
Gyönyörű lehet a kertetek! Egyébként a rebarbarából nagyon fini kompótot is lehet csinálni! Úgy kell, mintha almából készítenéd!

Anikó!
Bence nagyon édi!
Nagyon szép a lánykád is! Hány éves?
A lakásotok is nagyon tetszik! Én most épp az ötletgyűjtés stádiumában vagyok, mert a mi lakásunk most épül (még csak a főfalak állnak) és lassan el kell kezdeni megtervezni, hogy is fog kinézni!

Ja, már régóta akartam kérdezni, hogy van-e valaki köztetek, aki szeret színházba járni és esetleg már látta a Tropicarium Színházban az Atlantist? Szeretném megnézni, de állítólag szeptemberig elfogyott az összes jegy! Ha valaki látta, érdekelne, milyen volt, ugyanis az öcsikém játszik benne (Sashkurd -talán így írják- atlantisi harcos)!

Mucskának átadom az üziket!

Jó éjszakát!
Mariann
marcsababa

Mariann!
Nekem ez az állandó adagom, de az utasítás úgy szól, amint erősebb görcs szerű dolgot érzek emeljem meg 1 akár két szemre is és menjek be a kórházba. A múlt héten voltak olyan napok, amikor én is egy szemet vettem be, de én nem vagyok tőle álmos.
Eleinte én is aggódtam, de anyukámnak is ezt kellett szedni 24 évvel ezelőtt az öcsémmel és őt idézve "nyugodtan szedjen be ez izom lazító és görcsoldó is kismamáknál, az én öcsém is főiskolát végzett ember lett, nem is akár milyen". És még mindig jobb ezt beszedni mint hamarabb szülni.
Az anyósom a konyakra esküszik, vele azt itatták a kórházban gyógyszer helyett.
Egyik sem szokott rá semmire.

Így én is maradok a 3x1/2 (v. 2x1) seduxennél + 3x2 Magne B6 + Eleveit + Vas + csak fekvés , max. ritkán ülés. Ez a menü!

A költözés miatt ne izgulj, én is a kanapéról néztem végig az egész ramazurit, szekrénypakolásostól, ablak cseréstől, mindenestől együtt! Minden megoldódott szép sorban.

Anikó!
Nagyon édi a kisfiad, ja és a kislányod is! Örülök, hogy így rendbe jöttetek. A szoba is jó szerintem. Nyúl Kép

Bellana!
Nem vagy egyedül. Bár nekem nem olyan mozgalmas a napom mint a tiéd, de én is gyakran belenézek a topikba.

Swen!
Kitartás a vizsgához, már a finisben vagy!

Nanda!
Jó utat! Most irigykedem!

Orsi!
Használjátok ki a sétákat, amíg csak tudjátok!

Zsuzsa!
Mi van veled?

Vali
cvali

Sziasztok!

Szívből jövő köszöntés az anyukáknak, és anyajelölteknek!

Mi tegnap este első Zsófimentes esténket töltöttük közel 3 év után! Kép Jós sikerült (mozi, kaja), és a lányunkkal sem volt semmi baj. Kép

Akartam mesélni, hogy vettem TENNA NORMÁLT a TESCOban pénteken! 8 db. Volt kb. 500 Ft. Vettem mellé egy csomag éjszakait, ami ugyan vékonyabb, de még mindig vastag. Evvel szerintem elleszek már addig, míg elég lesz a hagyományos verzió. Ha meg mégsem, lehet még venni utólag is!

Ahogy így olvasom a sok spenótost, felmerült bennem, hogy a talit egy menzán, vagy kifőzésben kellene tartani! Kép

Bellana: nem olcsó ez a klímásdi, de tuti jó lesz vele nektek!
A fejem? Tegnap elmúlt, de ma megint elkezdte Kép
A 2 kiló egy része szerintem is víz! Én most egy ideje megint nem híztam hála! Kép
Zsófival én is 18 körül voltam pluszban, de most nem így lesz! Kép

Swen: katonazenekar Kép De a lényeg tényleg az, hogy jól vagy!
Magas sarkút??? Összeházasítunk Kingával!

Süncsi: lehet, hogy a frontot! Tény, hogy a terhességem elején sokat fájt, utána alig, de az elmúlt egy pár hétben megint! Kép De én alapjában kobakfájós vagyok!
A bárányszőr nagyon guszta Kép A virágok meg gyönyörűek!
Én a szülés előtt 4 héttel még napi 4-6 órákat tanítottam! Így tudom, milyen a merló nagy hassal!

Vali: Zsófival szedtem anno vasat. Most a doki nem adott, és ilyenkor a belgyógyásznak nem illik felülbírálni! Max. ha a szülés után rossz lesz a vérképem, akkor majd szedek akkor!
Konyak Kép Én a Tokaji szamarodnit hallottam! Kép

Anikó: kicsi ez a kép! Kép De a fiatok nagyon helyesen alszik Kép A másikon meg nagyon titokzatos.
Ez a lányka nagyon helyes, és a haja is jó hosszú! Kép
Szépek vagytok a lakásban is Kép És jó elevenek a színek!

Nanda: irigyellek! Szép utat nektek, és jó időt!

Mariann: Aktilt szedhet a kismama! Amúgy valahol olvastam, hogy ez is segít a koraszülés megelőzésében! És mivel te nem voltál infúzión, így tablettában kaptad! Nyugi, és bízz a dokiban!! És aludj sokat!
A citronfűt én nem ismerem, de azt tudom, hogy a terheseknél a Seduxen elfogadott! Megibnt csak ismétlem magamat, bízz a dokidban!
Én nem ismerem ezt a darabot sajna.
Mucskát én is puszilom!

Nos, szép napot mindenkinek, és vigyázzatok magatokra, és a babákra!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Voltunk Ádi szüleinél, felköszöntötte az anyját, aztán elmentünk a nagymamához, akit már én is, mert a férjem családjából Ő az egyetlen aki mindig jó volt hozzám, mindenféle hátsószándék stb. nélkül. Nagyon örült Daninak, Dani meg mondta neki, hogy "Didi" Kép
Nekem nem volt kit felköszönteni. Kép

Nanda: jó utat nektek és kívánom,hogy a lelkednek is jót tegyen az út! Kép

Orsi: akkor valamelyik délelőtt felmegyünk, Ádi délutános kivételesen,(szerdán talán nem) úgyhogy feltud vinni. Írd meg, mikor jó neked és a többit priviben megbeszélhetjük. Persze ha Anikó nem lesz féltékeny rád. Kép Kép

Anikó: további pusziküldemény indul! Kép

Zsuzsa: nagyon ügyi vagy kiló téren is! Kép
A klíma nem olcsó, de ahhoz képest, hogy milyen árakat láttunk, ez még csodás. Kép És már 4 éve döglődünk a 38C-ban nyáron...

Vali: mit nem adnék egy kevésbé mozgalmas napért. Kép Bár akkor meg azon keseregnék. Kép

Mariann: továbbra is nagyon vigyázz magadra és hallgas Valira a gyógyszerügyben!
Mucskának millió puszi!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Ma nem történt sokminden. A nagyik takarítottak a lakásban, már majdnem kész. Én addig segítettem tanulni a hugomnak, a férjem meg segített a nagyiknak! Aztán anyák napjáztunk és most értünk haza! Azt hiszem, holnap kezdjük a pakolást és talán apránként haladva a hétvégére kész is!

Vali!
Önhatalmúlag úgy döntöttem, hogy csak 2x1 szemet veszek be a seduxenből, mert egyszerűen nem bírom! A reggelitől csak délelőtt kóvájgok, az estitől meg úgyis alszom, de a délivel elviselhetetlen a nap! Biztos mindenki másképp reagál rá, hát én így! Egyébként köszi a tanácsokat! Én mellette szedek még Nutrilite naponta multivitamint, Nutrilite B-komplexet, Nutrilite Ca-Mg-ot és Nutrilite rágható vasat. Na, meg az Aktilt!

Zsuzsa!
Neked is köszi a tanácsokat! Megnyugtattál aktil-ügyben! Inkább így, mint infúzióban!

Képzeljétek, az egyik ismerősömnek most született kisfia! A vicc csak az, hogy egész végig kislánynak mondták a dokik! Még a 4D-n is, ahol 2x is megnézették! Úgy volt, hogy Anna lesz, de így Ádám lett belőle! Jó, mi? Én pont ezért tartok fenn még 10% esélyt arra, hogy elnézik!

Mindenkinek millió puszi:
Mariann
32+5
marcsababa

Sziasztok!

Orsi:Mail ment a telcsiszámmal!
Nekem meg a 7 a szerencseszámom Kép

Mariann:Ügyesen megszerveztétek a költözést,így OK.
A lányom 5 és fél éves,a nagyfiam 8 lesz nemsokára.Szerintem is nagyon édi a Bence.Kép
Azért lett ilyen a lakás,mert nagyon szeretjük a mediterrán jelleget.
Öcséd nem mondott véleményt a darabról,vagy Ő elfogult? Kép
Ismerősök eredetileg mit akartak? Leányt vagy fiúcskát?

Vali:Nálunk a konyakra anyu esküszik Kép
Nagyon szeretjük a színeket mind a ketten ,és mivel a férjem ráadásul lakásfelújításokkal foglalkozik,elég bátran is használjuk őket.Kép

Zsuzsa:Zsófimentes este Kép És Ő hol volt addig?
Melyik osztályon vetted a TENNA-t?
Kifőzdét nem akarok!!! Spenótot utálom,én husit vagy pizzát akarok!Kép
Fejfájás nem csoda,ilyen bolond időben .Kép

Bellana:Sajnállak az anyáknapja miatt,egy kicsit nálam is olyan felemás.de ezt majd személyesen.Kép
Igenis féltékeny leszek.Kép

Zsuzsa:A Te kedvedért megpróbálom nagyobban is feltenni az arcképetKépKép
vakili

Mégitt vagyok!

Tegnap délután felmentünk a Normafához sétálni,és éppen eső előtt benéztünk a Grill-be,és ott ragadtunk. Isteni dinnyés limonádét ittam és a szakadó esőben megvacsiztunk.Szuper hangulat volt ,ismerősökkel voltunk akiknek 1 hónapos pici babájuk van és a takarók alatt,kint a szabadban nagyon jól éreztük magunkat!KépKépKép
Sok puszi nektek,már nem jövök,csak ha hazajöttünk!

Ja! Jön majd valaki a börzére vasárnap?

Nanda
nanda

Allergiamegelőző program

Ha a családot tervező szülőpár mindegyike azonos allergiás betegségben szenved, születendő gyermeküknek hetven-nyolcvan százalék esélye van arra, hogy szintén allergiás legyen.

Az allergiás betegségek genetikai hajlam talaján, provokáló tényezők hatására alakulnak ki. Sok gén által öröklődik a hajlam és számtalan kiváltó tényező játszik szerepet a megjelenésében.

Az allergia-megelőző programban azok a szülők kaphatnak segítséget, akik maguk is allergiásak és születendő gyermekük egészsége érdekében tenni szeretnének valamit.

http://home. tvnet. hu/~a3807/allprev. htm
vkvilmos

Sziasztok!

Hulla vagyok, ugyhogy csak par sort irokKép

Mariann
Ugy emlekszem az allergiamra az Allium Cepa-t en is szedtem par eve, a masikat nem ismerem, de ugy tudom, hogy ha homeos, akkor azt kismama szedheti, mindegy mi. Remelem hasznalni fog!

Bellana
Egyelore a csutortokre tippelek, hogy akkor jo, ha Neked is, akkor maradjunk abban e~s legfeljebb ha valtozik, akkor megirom.

Nanda
En is megyek a BababorzereKép

Vali
Sajnallak nagyon, hogy Te nem setalgathatsz, majd gondolok Rad olyankor es elkuldom a pozitiv erzelmi hullamokatKép Puszika Neked!Kép

Igy utolag BOLDOG ANYAK NAPJAT kivanok minden Anyukanak es leendo AnyukanakKép Gyonyoru vasarnapunk volt ma, nem? Annyira fel tud dobni ez az idoKép

Most megyek, mert leragad a szemem!

Puszika mindenkinek!

Orsi
25+3

avocado

Jó reggelt mindenkinek!

Örülök, hogy ez a jó idő, meg gondolom a hétvégi családi együttlét ilyen jót tett mindenkinek!Kép Már aki bejelentkezett, mert például Boriért, Chelloért meg akitől legutóbb betegen vagy rosszkedvűen "váltunk" el, aggódom....De remélem mindenkivel minden rendben!

Zsuzsa! Ez nagyon romantikus estének hangzott a férjeddel. Örülök, hogy sikerült egy kicsit kikapcsolódnod, ez már tényleg annyira rád fért!Kép

Nanda! Így utólag is szép utat nektek, bár tudom ezt már legfeljebb akkor olvasod, ha hazajöttél.Kép

Mariann! Örülök, hogy veled is meg a lányoddal is minden rendben. Látod csak halad az a költözés, vigyázz magatokra továbbra is, Mucskáról meg tudósíts lécci, ha van újabb infód!

Linda! Hát a kisfiad hogyan köszöntött anyák napján? Vagy ő még nincs abban a korban? Légkondi bizots remek lesz. Nekem a szüleim laknak panelban meg én is ott nőttem fel, teljesen megértem az örömötök. Nekünk ebből a szempontból nagyon jó, ugyanis téglaház magasföldszintjén lakunk, ahol nyáron a legforróbb napokban sincs melegebb 26 foknál. Igaz télen hűvösebb a padló, de az ellen meg lehet védekezni.

Orsi! Örülök hogy már minden oké veled is, a vasárnap tényleg gyönyörű volt nálunk is, mármint időjárásilag, mert ugye én a hülye könyvek fölött gubbasztok.Kép

Egyébként köszönöm mindenkinek az együttérzést tanulás ügyben! magamról nem is írok, mert ezt csinálom egész nap!Kép

Swenson

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Swen: Dani 22 hónapos, még nincs anyáknapjás korban. Kép Én úgy értettem, hogy nekem nincs kit felköszönteni.
Panel: annak kéne benne lakni aki kitalálta. Kép
További kitartást a tanuláshoz!!

Orsi: akkor csütörtököt mondok. Kép
Csak még írd meg, hol, mikor!! Dani úgy 8-9 között kel. Olyan 30-40 perc az út ha nem kerülünk dugóba. Mailben is jöhet, a telcsiszámoddal együtt, hogy elérjelek ha elakadunk. Kép

Anikó: ne legyél féltékeny, nem rabolom el Orsit, csak a mellszívóját. Kép Kép

Na, ma reggel arra keltünk, hogy nincs víz. Kiírva sem volt, hogy nem lesz!!
Biztos a szokásos havi csőtörés...

Bellana
bellana

Sziasztok lányok!

Hétvégén mindig csak olvasó üzemmódban vagyok és hétfőre kicsit lemaradok, mert már nem emlékszem, hogy mit is olvastam pénteken.

Bori!
Az orgonát én is nagyon szeretem, nálunk tele van vele a kert. Meg gyöngyvirággal is. Remélem meggyógyultál, Karcsi is hazaért és a jókedved is visszatért.

Zsuzsa!
Nekünk is csak 3 hét múlva lesz új ablakunk és az egyéb munkákat is csak június elején tudják kezdeni, úgyhogy lehet, hogy én a felfordulás közepém fogok szülni.
A Zsófi mentes szép estéért irigyellek, én nem is emlékszem nekünk mikor volt ilyen utoljára. (Mármint Peti és Rita mentes)

Bellana!
Az a két kiló szerintem is víz, de szerintem ne is stresszeld magad a mérleggel! Én nem szoktam ráállni, csak a védőnőnél. Csőtörés Kép
Nálatok tényleg mindig történik valami.
Lehet, hogy Gergő mégis Erik lesz?
Mi most Tamás és Zsolt között vacillálunk.

Swen!
Azt hiszem te kérdezted a babaúszást. Peti fél éves kora óta járt, Rita még mindig jár, ő 3 hónaposan kezdte. Nagyon szerették/ik mind a ketten. Peti 3 éves korában megunta, de 4 éves korában újra kezdte a nagyobbakkal és akkor már meg is tanult úszni.

Anikó!
Gratulálok Bencéhez, nagyon aranyos a képeken. Persze a lányod is nagyon szép. Nálunk csak jövő héten lesz anyák napja az oviban.
Nekem ilyen méreteket mértek az Uh-on:
BPD:68mm, TAD:66mm, Femur:50mm

Süncsi!
Gyönyörűek a képek a kertetekről. Én orgonát tudnék fényképezni, ha lenne fényképezőnk, de sajna nincs.

Nanda!
Utólag is jó utat és nagyon irigy vagyok! Mi most azt hiszem jó ideig nem megyünk nyaralni sehova.

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

sziasztok!

A hétvége eltelt, a nagyik felköszöntve (Anyut meg is ríkatta a lányom) nálunk is. Én is kapta, virágot a lánykámtól!
Én nem voltam túl jól egyik nap sem Kép, de ennek a hülye frontáradatnak tudom be!

Bellana: félreértettél! Egy panelban a klíma szerintem mindent megér! Kép
Akkor a ti fiatok sem "koránkelő"! Kép

Mariann: vigyázz továbbra is magatokra!
Amúgy ilyen nemtévesztésekről valóban hallani, de többnyire eltalálják!
A gyógyszereidet meg szedegesd csak!

Anikó: a Zsófi az én szüleimnél volt, és egy cseppet sem hiányoztunk persze neki!
A TENNÁt a betétek között találtam meg! Majd teszek fel róla képet, úgy könnyű dolgod lesz!
Köszi a nagyobb verziót! Ez sokkal jobban tetszik! Kép

Swen: kicsit volt csak romantikus, de ránkfért! Még a tegnapi délutánt is megkaptuk pihenni, de a másik nagyitól! Kép
Kitartás a tanuláshoz! Menni fog, és nem sok van már hátra!
Ja, és szép rucit vegyél magadnak! Kép

Panó: tegnap én is kaptam Anyóstól egy hatalmas csokor gyöngyvirágot! Én is nagyon szeretem! És az orgonát is!
Ti nem tudtok intézni egy gyerekmentes estét magatoknak?

Szép napot mindenkinek, én most megyek a dolgomra!

Jelentkezzenek az eltűntek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Ma ismét szalma lettem, de nem sokára itt lesz az anyukám, aki ismét vigyázz rám.
Remélem jól fog telni a hetünk.

A hétvégén vettünk (a 1/2 óra séta alatt) kiskádat, és ágynemű garnitúrát a kiágyakba, és végre sikerült endöntenünk milyen kiágyat szeretnénk. Azt majd a jövő héten rendeljük meg. Sajna csak ennyi fért bele a 1/2 órába, utána iszkiri haza feküdni.

Zsuzsa!
Biztos jó volt kiruccanni egy kicsit Kép. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Mariann, Mucska!
Mi van veletek? Vigyázzatok magatokra! Írjatok, ha tudtok, várjuk a híreket.

Panó!
Ti is ablakot cseréltek? Mi lelte ezt a társaságot? Remélem olyan hamar és "koszmentesen" megússzátok mint mi. Lesz segítséged?

Menjetek a szabadba, amíg nektek lehet, én most egy kicsit irigykedem ezért, de ez senkit ne zavarjon!

Szép napot mindenkinek!

Vali
cvali

Mariann
Drukk,hogy ne legyen semmi gond!

Bellana
Jobbulást Daninak. A kisrácot meg rendezd le, ez tűrhetetlen!

Szöszi
Ne szomizz, biztosan szép az a szoba! A miénk nagyon tetszett, de mostanra már úgy megszoktam, hogy nem dob fel. Bár mostani hangulatomban semmi nem érdekel.

Süncsi
Én megértelek minden szempontból, külföld, egyedüllét és minden.

Anikó
Gratula az okos babócához. Sajnos nekünk a Praxis is ugrott most.

Most mennem kell, csak annyit miért is vagyok itt. Sajnos a párom nem jött haza, mert balesete volt. Hála Istennek semmi baja csak idegileg van ki és nem is ő volt a hibás, de ott kell maradnia mig elrendezik a rendőrségi ügyeket.
Nagyon kivagyok borulva, hétvégén többször volt sirógörcsöm. Remélem azért haza tud jönni a héten, de már nem merem magam beleélni semmibe.
Talán délután még vissza tudok jönni és irok mindenkinek.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Dzsungelcsiga
Irigylem a férjedet! Ha lehetne már holnap indulnék vissza Amcsiba.

Mindenkinek pussz!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!Kép
Jo, hogy nem lett semmi baja...Nagyon sz@r lehet most Neked, de azert lenyeg az egeszseg! Nyugodj meg!!!Ep es egeszseges, jon ahogy tud, bar gondolom ezzel a szoveggel mar tele a padlas.Puszi:
szoszi
szoszi

Vali: akkor lassan csak készen lesz a babakelengye, és látom, nem hagyod magára a férjedet a döntésben sem! Kép

Egcsi Kép Németországban érte a baleset, vagy hazafelé?
De a holnapi Praxis azért meglesz? Vagy hogy tervezed?
Ne sírj! A lényeg, hogy semmi baja sem történt a férjednek!
Veled vagyok!

Szöszi: ti hogy vagytok? A lelked?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Hát igen! Engem valóban jobban érdekelnek ezek a dolgok.

Kiságy dolgában sokáig dilemmáztunk milyet vegyünk 60x120 ( 2 éves korig) vagy 70x140 méretűt (5 éves korig), de mivel nem tettünk le a költözési szándékunkról, viszont azt még nem tudjuk mikor valósítsuk meg (következő két évben biztosan nem fogjuk), utána viszont ifjúsági szobabútort szeretnénk a gyerekeknek. Úgy döntöttük a nagyobbat vesszük (igaz az 10.000 Ft-al drágább), de ha elhúzódna a lakás cserénk 3-4 évet akkor legalább nem ide kell venni az új bútort, én pedig ragaszkodom ahhoz, hogyha új lakásba megyünk, akkor oda való bútor legyen benne, ne kényszeredetten kelljen bepakolni a régieket, akár oda illik vagy fér akár nem.

Asszonyi hóbort!!!!!!

Nektek van pelenkázó komódotok? Erről is kezdem magam lebeszélni.

Egyre szinpatikusabb az a godolat, hogy inkább a kiságyra veszek merev pelenkázót!

Tapasztalt anyukák mi a véleményetek?

Vali
cvali

Egycsi!

most olvastam mi történt. sajnálom, de legalább nem történt nagyobb baj!!

Ne sírjál! Hamarosan itthon lesz a párod!

Vali
cvali

CVali:
Ágy. Kép
Nekem nincs komódom! És a merev falut is a mosógépen tartom a fürdőben! Ott kéznél a víz, és a fürdetés után is ott öltöztetek, mert ott meleg van!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Az eddigi reakciókat emlékezetből írtam be, ha tévedtem javítsatok! Akit kihagytam, az azért van, mert nyilatkozott, hogy nem jön, vagy eleve nem tud jönni!
Akinél üresek az adatok, kérem adja meg őket! Köszönöm!

Kérdés: ki jön a május 22-ei (szombat 1 óra) Második találkozóra???

Kép

A helyszínek:
<a href="http://free.x3.hu/marcello/Fooldal.html" target=_top>Marcello pizzéria</a>
<a href="http://www.normafahotel.com/" target=_top>Normafa Café & Grill</a>

Bármelyik mellett döntünk, reméljük lesz hely is!

Zsuzsa

UI: Bellana is jönne tudom, de hova???
zerko

Sziasztok!

Egcsi: hú,szegény férjed és szegény te!! Remélem mihamarabb elintéződik a dolog és hazajön!!

Vali: nekünk van komódunk, ami aztán szekrénnyé alakíható, csak le kell szedni 2 oldalt a magasított részt. Bár az még odébb lesz.
Mi a szobában fürdettük Danit állványos kádban míg kicsi volt, mert a fürdő röhejes méretű.

Zsuzsa: Dani nem koránkelő, mert későnfekvő. Kép
Ráadásul Ádi a héten délutános, úgyhogy jól bekavar a napirendbe, 2-re ment dolgozni és 10-ig lesz. Danival nem bírok. Most aztán se délelőtt, se délután nincs pihi. Arról nem beszélve, hogy hogy fogom kivenni a kádból a 14 kilós lurkót...

Panó: valszeg Gergő lesz a bébi, mert már úgy gondolunk rá. Majd a következő lesz Erik. Kép
Már van víz! Kép

Szöszi: Puszi. Kép

Linda
bellana

Zsuzsám Kép amerre csak akarod oda megyek. Kép Kép
Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: