Sziasztok!
Megjártuk a bankot...a nőci felajánlott utasbiztosítást, mondom nem kössssz, jön a pici nyáron, július elején vagy június végén, azt mondja áh, akkor még augusztusban belefér egy külföld

Mindegy, ráhagytam
Bond: az előadásokról jó hogy tudósítasz, főleg nekem tök idegen a SOTE, sőt még első baba is...majd kérdezd meg a bnődet a tényleges helyzetről, várom az infokat

Tegnap nekem sem jött be a fórum, szóval találó a BabaNyet kifejezésed
hendegabi: én falun nőttem fel, anyum sokáig azzal főzött, most már nem, illetve az egyik mamám még mindig palackozik. A páromnak most pont be kell szereznie egyet hétvégére, mivel csinálják a garázstetőt anyóséknál.
moncsy: nagyon csinos vagy, és nagyon-nagyon tetszik a felsőd, pontosan ilyen típusút keresek és nem találok

Vagy ha igen, akkor meg eget verő áron. Gratula a pici méreteihez, és a beforduláshoz!! Nekem is hol így, hol úgy van, most kíváncsi vagyok jövőhéten hogy fekszik, remélem már fejvégű!
csibe: mi is 30án megyünk uh-ra, akkor majd egyeztetjük az adatokat
niki: drukk, hogy ma kiengedjenek, és minél tovább otthon is legyetek! Gondolom még ha pár napra is, de sokkal jobb otthon, és csak gyorsabban telnek úgy a napok, hetek. Nem lehet könnyű, nekem az elmúlt 4 hónap volt örökké valóság, úgyhogy meg tudom érteni!
A keresztfiaink is két nyelven tanultak/tanulnak, mivel az apjuk nem beszél magyarul. Februárban töltötték a 3 évet, és most értek el oda, hogy igaz általában magyarul beszélnek, de értik az angolt, és ha rájuk szólunk, akkor angolul is válaszolnak. Ugyanis még hajlamosak az angolra magyarul válaszolni.
heni: a betűs csokira még én is emlékszem, sőőt nemrég vettünk is a Coraban, amikor retro hetek voltak. A vadász csokit nem szerettem, de azt szoktam látni, igaz lehet, hogy reform változata. Pohártörés még biztos lesz szülésig

De az a legborzasztóbb, hogy nem ám megkoccan vagy ilyesmi, hanem le a kőre, és millió darabra, millió felé hullik.
dodi: gratula a kisfiad méreteihez, szerintem egy pasihoz mérten igenis pont jó, ne is legyen olyan mint egy lány

Már többször akartam kérdezni: emlékszem, hogy a múltkor mondtad, hogy a Ti konyhabútorotok is magasfényű, mivel takarítod? Mert én Zainoval (autópolír), de méregdrága, hátha Neked jobb ötleted is van ami olcsóbb és mégis hatékony.
ancsurti: nem semmi hallod, ami ott kint megy, még engem is idegesít

hát még akkor azt, aki benne van... Nekem az elején volt egy húgyúti fertőzésem, de én éreztem is, nekem fájt. De kaptam egy port amit egyszer kellett meginni, és az segített szerencsére