sziasztok,
mi is jelen

végre tudok (talán...) írni is...
Hoztam egy képet Levimanóról:
Moffli, nagyon sajnálom a krízist

és hogy nincs, aki melletted álljon...Noémiből próbálj erőt meríteni! A pároddal pedig beszéljetek a problémákról minél hamarabb!
Utazás babával: elvileg már háton is hordozhatod Noémit, kendőben vagy mei-taiban vagy akár kenguruban!
Noémi tényleg szép súlyban van!
Kisbogács, sajnálom nálatok is a helyzetet, remélem sikerül mindent tisztázni!
Ágnes nagyon ügyes! Hátról hasra nekünk még nem megy. Most a sláger a láblendítés 90 fokba fel, majd lecsapás

néha akkorákat puffan, hgoy csak nézek
Hanna, jó shoppingolást
Zitocs, édi lehetett Viola!

A Hello Kittys sapis képtől is olvadtam rendesen
Móni, hú, olvastalak, hát gratulálok és sok erőt Nektek! Remélem minden rendben lesz és egy újabb csodálatos terhesség vár rád!
Edit, nálunk is nagy sláger a tévézés. BÁr nálam is alapelv, hogy ne tévézzen, azért néha elgyengülök, olyan jól leköti
Kata, merre vagytok? Sikere volt a húsvéti Martin-Apa egyenrucinak?
Mági, jól néz ki ez a járóka, köszi a tippet! Az ára is jó szerintem, tekintve, hogy van hozzá fejvédő is.
Tejcsi: én sem adnám neki, akkor már sokkal inkább a tápi.
Csöre, Zazának nagyon boldog szülinapot utólag! Most már jobb a helyzet vele féltékenység-fronton?
Katuska, de jó, hogy túl vagy rajta! Máténak jobbulást!
Keresztelő: én a névnapjára szeretném jún végére. De még nem beszéltem meg, nem is ismerem az itteni lelkészt...Szerintetek az gond lehet, ha a keresztszülők nincsenek megkeresztelve? (mi meg vagyunk és egyházi esküvő is volt)
Csajok valaki elkezdi 4 hósan hozzátáplálni a gyerkőcöt? Majd írjátok meg a tapasztalatokat! Levi csak anyatejet kap, így elvileg csak 6 hósan lehetne, de néha elgondolkodom, hogy meg kellene kóstoltatni vele mást is, amikor majd' kinézi a számból a kaját