babanyúl - köszi az infot a kúppal kapcsolatban
zsancy / nilabali - ez aztán a megaalvás, nekünk ilyen még sose sikerült, de ami késik, nem múlik
zvera - már én is gondolkodtam homeosdokilátogatáson, csak nem ismerek egyet sem a környékünkön. van erről vmi lista h kik foglalkoznak vele? te hogy találtad?
lkverus - Áginak melőbbi jobbulást, mikor lesz a műtét? Tv maci apa öröksége
ladmon - a párom a múltkor (kb. 3 hete) megkérdezte, h katona vagy-e? mondom neki, micsoda hülye 5let már miért lennél az? mondja ő, h mert az avatarján katonai felső van rajta, nézem, hát tényleg... persze rávágtam, h annál sokkal jobb szakmád van ám, és h ilyen rucit bármilyen boltba vehet már az ember magának, de ezek szerint Te a hadsereg egyenruháját öltöd magadra időközönként
hangyákat nem küldöm vissza, ugyanis én inkább az irtó típus vagyok. már meg is vette a párom a port és vmi újdonságot is, vmi kis háromszögek, amiket le kell ragasztani a földre aztán abba belemásznak majd éééésss.... várjuk a csodát na jó abbahagyom, mert a végén még 1000xes gyilkosként végzem a csillagban
viszont tök jó lehet h van 2 öcséd, nagy bulik lehettek kiskorotokban

elporoltátok néha egymást?
ja és tessék megdícsérni h használom a laptopot
julcsi - örülök h jobban vagy!
pandu - köszi a receptet, ez lesz a 7végi desszert, de akkor vszeg kevesebb cukorral

nagy álmom, h ilyen nyugis országban éljek! elég jó környéken lakunk, de nagyon sok betörés van (bizonyára, mert jó környéken lakunk

de idióta vok) szal vszeg azért van sok betörés mert felénk elég jómódú emberek laknak
millye - te fejből nyomod ezt a sok homeos cuccot? nagyon ügyi vagy
nálunk :
- Marci elaludt 11kor, babakocsiban, odatoltam a terasz ajó elé (belülről), azt tök jól érzi magát, mind1 csak ne a kiságyban (nappal)!

viszont lassan kinövi a mózest! ezek szerint a szűk helyeket szereti. ha jól tudom néhányatoknak van még graco babakocsijuk, Ti mit terveztek ha kinövi a bébi a mózest?
- kb 2 hete megy az ököltömködés, de mindig mást jelent. van hogy éhes van hogy mást.
- ebéd borsófőzi lesz és fasírt, csak elfelejtettem kivenni tegnap este a combot és most még enged a hús, addig a főzit gyorsan odadobom