A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Anita: a kapcsolat nálunk is régebbi! Kép Nem az oltár előtt kezdtük! Kép

Swen: én nem ítélkezek senki felett! De azért sajnálom!
Istenke éltesse az uradat! Kép Nem küldök neki jó nőt, mert kéznél van neki Kép
Jó tanulást!

Zsuzsa
zerko

Panó: köszi!
Akkor valami tényleg úszhatott abban a vízben! Kép
És úgy tettél, mintha észre sem vetted volna??? Kép
Virágláda ügyben ne mond neki a végét, mert akkor lehet, hogy kellemesen csalódsz!
Mi is a vezetéknevetek?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Ha már úgyis láttam, megkérdeztem, hogy azt látom-e, amit gondolok.
A vezetéknevünk, legalábbis a gyerekeké: Karmacsi

Panó
panó

Panó! Üdv a kisfiús csapatban!!!

Zsuzsa: akkor Marcello? Az Andrássy útnál van egy jó kis hely, ahol kint is vannak asztalok, de szerintem drágább. (Két Szerecsen Kávézó)

Lányok: mindenkit az Istenke éltessen Anyák napja alkalmából előre is! ( Mert ugye már az is mami, akinek csak a pocakjában van a babus?!?!)

Maci
maci2

Maci: a Marcellóba is tesznek ki asztalokat időnként, de ott tuti nehezebb ennyien leülni, és a zaj sem mellékes! De köszi az ötletet!
És a köszöntést is Kép

Panó: akkor csak megkérdezted! Kép Gondolkodom a néven!

Zsuzsa
zerko

Huha, mennyi unnepelt !!!!!
Mindenkit Isten eltessen ha szulinapja van vagy hazassagi evfordulozik!

En is gondolkodtam rajta, hogy kapok-e mar iden valamit Anyak Napjara...Jar?

Megyek kisagyat osszecsavarozni...megjott ugyanis!Kép
szoszi
szoszi

szöszi: egy jó tanács! Előbb gondolkozz, utána csavarozz! Kép)
És köszönjük. Kép
Jár-e? Hát, ez megítélés kérdése! KÉRJ!!! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Minden évfordulósnak sok boldogságot!!!

Szöszi: tényleg egyre nagyobb malac leszek, mindenféle értelemben. Kép Hiába ez van, pedig még szülés után is lesz farkaspóz. Kép

Panó: nevekkel hadilábon álltunk mi is. Kép Nekem tetszik az Alex és az Erik is csak a mi vezetéknevünkhöz nem megy.
Remélem a babával tényleg minden oké.

Anitabori: majdnem leestem a székről mikor olvastam a hozzám írott soraid! Kép
Ahogy elképzeltem amint Orsi menekül a 2 mellszívóval, na és a magyarázat! Kép Végülis logikus. Kép
Aludtál?
A virágládák nagyon szépek. Kép

Egcsi: szomorú amit a házról írtál. Csak az a bibi, hogy speciel mi ha tótágast állnánk se tudnánk kifizetni. Ilyenkor mi van??? Azt a házrész nem csinálnák meg? A közösköltség mire van? Remélem jól sikerül a praxisos kukkolás és találtok megfelelő babakocsit is! Kép

Vali: mi volt a kontrollon?
Azt a sok marhaságot ki kérdezi tőled??
Szoli: tényleg ez a kismamák legfőbb kérdése. Kép
Előtte én is szivesen jártam magam süttetni, de hát én is úgy tudom, mint Bori, hogy nem ajánlott.
Amúgy itt a babaneten is volt erről 1 topik.

A másik kedvencem a szőrtelenítés témája.
Hogy azt írja az egyik csaj: elment a magzatvize és ő rohant borotválni magát mindenfele ahol érte, mert jaj mi lesz...Hát nem tudom nekem biztos nem ez lett volna az első gondolatom, hanem az, hogy hú, nemsoká babám lesz. Kép
Persze én se ősasszonyként szeretnék bemenni szülni, de ha mégis úgy adódik, akkor mi van?
Ti mit gondoltok?
Esetleg nem kéne szülés közben pózólva mosolyognunk? Kép Mert mégis milyen ciki, hogy fáj...

Swen,Jerry, Maci puszi nektek is!

Bellana
bellana

Bellana: szülés után Kép Ne is mondd! Meg lesz újrakezdés is! Kép
Szőr: hát, nem tudom, mi az ideális! Én azt tapasztalom, hogy eleve sokkal lassabban nő manapság (hála Kép), de nem tudom, hányadikként jutna EZ az eszembe!
Amúgy ami útban van, azt a szülésznő majd lekapja, nem?
Valamelyest az ember eleve "karban tartja magát", így olyan nagy gondot nem jelent a hirtelen indulás!

Vali: kontroll?

Van már valakinek előteje?
Én is hamarosan megyek a dokibához. Majd beszámolok valamikor.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Először is szeretném mindenkinek megköszönni az együttérzést,a részvét nyilvánításokat,és a bátorítást.Olyan jó érzés,hogy ha látatlanban is,de számíthatunk egymásra.
Ma volt a temetésKép,de szerencsére én felmentést kaptam...Nem hiszem,hogy bírtam volna.Kép

A NORMAFÁRÓL...
A Moszkva térről indul a 21-es busz,és szinte ott tesz le az étterem előtt.de én is kocsival vagyok,el tudok menni bárkiért.Eddig jó a 22-e.Már nagyon várom!Kép

Olvastam,hogy Mucska szegény kórházban van.Nagy drukk neki,és Annának!Kép

Most nincs időm tovább maradni,sok puszi mindenkinek!

Nanda
nanda

Sziasztok!

Megjöttem,és épphogy túléltem.Nagyon sz@r volt,remélem többet nem kell mennem.Kicsit dühös voltam,mert 7 óra 10-kor már ott voltam,és várni kellett a beutalóra is,és 1/2 9 után szólítottak az első szúrásra.Már egy csomó olyan túl volt rajta,aki pedig utánam jött.Azért legalább ilyenkor előre vehetnének ,nem? Épphogy belefért utána a 2 óra a műszakjukba.

Bellana:Már 2 kilót híztamKép
Az anyukákat Gergő is nagyon szerette kisebb korában,de csak a csinosakatKépFolyásKépÉn szerencsére kaptam kölcsön 2 nyári ruhát.Légkondis jó fej!Kép
UH-n nem írt méreteket?Én majd holnap megyek a Praxisba,megírom,hogy nekem mit mondtak.
Holnap drukk Neked!!!

Süncsi:Én is szeretném olvasni az előttem szülők szüléstörténetét.
A gyakoribb vizsgálat szerintem is elkelne,még ha nincs is semmi gond.
Epidurálist én is akartam kérni,amikor nagyon fájt,de azt mondták,hogy mire hatni kezd,már meglesz a baba./Mindkét gyerkőc 2 óra alatt megvolt./

Nanda:Őszinte részvétem nagypapád miatt.Kép
Ferkót még ne adjátok fel,hátha...
Nagyon vigyázz Magatokra,mert ami Veletek mostanában történik,az nem semmi.Sok-sok vigaszpuszi!

Mariann:nemalvás,vádligörcsKép
Mucskának minden jót és én is nagyon szorítok Nekik!Várjuk a híreket!

Vali:Várjuk a beszámolót,mit mindott ma a doktorbácsi.Biztos minden rendben,mert jó kislány voltál.Kép
Kik kérdeznek ilyen hülyeségeket?

Zsuzsa:Jobbulást a betegeknek,remélem,te megúszod!
Házassági évfordulóhoz gratula,nekünk augusztusban lesz a 13./Reméljük,nem lesz szerencsétlen/Bence lesz az ajándékKép
Én is a Marcellora szavaznék,de ha a többség mást mond,oda is követlek Benneteket!Kép

Egcsi:Erre a 2000-es méretre azért mondott valamit a doki?Kíváncsi vagyok,nekem mennyi lesz 12-én.
LakógyűlésKépEz nagyon sok pénz!
Praxis,babakocsivásárlásKép
Férjednek boldog szülinapot,az enyémnek 27-én volt.Kép
Nem féltek Timivel,hogy egyszerre fogtok szülni,és ugyanaz lesz a szülésznő?Sok puszi Neki is!

Panó:Gratulálok a kukacoshoz!Kép
A cicamamának szintén.
Nyuszika:ennyire nem jó a mi megoldásunk,de azért ez is valami.Egy volt osztálytársam,aki Fóton lakik,kertes házban,3 gyerekkel,befogadja,viszont a végső sorsa itt is az lesz,amit én nagyon nem akartam.KépAddig viszont szabadon lesz,nem ketrecben,ami viszont szerintem nagyon jó .Kép
Megfogadtam,hogy többet nem lesz nyuszink,mert nagyon hozzám nőtt,és nehéz az elválás.

AnitaBori:Sajnálom,hogy beteg vagy,és apa nincs Veled,gyógyulj meg hamar!
Apukádnak is minden jót!Azért most Neked nem biztos ,hogy be kéne vállalnod egy 15 fős ebédet,nem?
Dani dadogásKép Nálunk is volt Gergőnél ilyen gond többször is.Amikor például felújítottuk a szobáját,vagy 2 hónapig dadogott.Igaz,akkor még csak 2 éves volt,de azóta is többször előfordult hosszabb-rövidebb időre.A dokinénink azt mondta,hogy ne foglalkozzunk vele,csak ha végképp nem akar elmúlni.
A virágládák nagyon szépek,ügyi a férjed.

Jerry:Gyönyörű vagy az esküvői képen,és engem érdekelne közös kép is a vőlegénnyelKép
A felügyelet biztos jobb lesz így.

Szöszi:Irigyellek a Balázs név miatt,én is azt akartam,már Gergőnél is,de a férjemet nem tudom megpuhítani sajnos.Kép
Alicenak jobbulást!

Swen:A Te párodnak boldog szülinapot,az enyém most volt 34 éves 27-én.Kép

Hajni:Anyák napjaKép

Kinga:Még mindig nem raksz fel képet?Dögös lehet a lila hajad!

Na jó sok voltam,de sajnos csak ritkán jutok ide.

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Sajna nem vagyok túl jól, egész nap feküdtem. Egyelőre nem nagyon használnak a homeos bogyók de lehet, hogy kell pár nap mire hatnak.

Mucska jól van, az infuziótól elmúltak a görcsök. Reméljük ez így is marad. Kép Kép Kép

Mindenkinek puszi, ha jobban leszek jelentkezem.

Chello
chello

Sziasztok!

Drága Nanda: lélekben továbbra is veled vagyok,szorítok, hogy legalább egy kicsit könnyebb legyen a lelkednek. Vigyázz magadra nagyon, nagy ölelés!

Chello: hát az a fránya óriáskifli sem segít? Kép
Gyógypuszik indítva:Kép
Mucskának kitartást!

Anikó: jó, hogy túl vagy rajta, de sajnálom, hogy így kibabráltak veled. Igazán tekintettel lehettek volna a pocidra. Kép Miért kellett beutalóra várni? Nem a laborkérő lappal mentél, vagy ott máshogy van?
Jaj, én holnap megyek. Korán kelés, éhezés, várakozás, tülekedés, fúj... Remélem rendben leszek, mert meghalok az édességért, nem bírom ki ha diétázni kell. Kép
Már 2 kiló! A mindenit! Kép Beköplek a védőnőmnek. Kép

Zsuzsa: várom a beszámolót mi volt a dokinál!
Remélem az újabb gyönyörű lánykával minden rendben. Kép
A szőrkérdésben egyetértünk. Kép Nekem hiába volt bikinivonal. Kép Mivel császárgyanús voltam, a szülésznő mindenhol lecsupaszított. Kép Úgy éreztem magam mint egy kislány. Kép

Orsi: ha mégis megkerülsz és minden rendben, akkor lehet, hogy a vasárnap jobb lenne nekünk.

Sziasztok:
Linda
bellana

CHELLO: ezt találtam neked 1 másik topikban:
Elküldve 2004 Április 29 csütörtök - 11h 53:

--------------------------------------------------------------------------------
Chello,
Nem tudom, hogy olvasod-e még a levelem, de nekünk Baby Sense van. A kisfiúnk most 5 hónapos.
Az első 3 hónapban bölcsőben aludt, egy centis matraccal - egyszer sem jelzett. Utána áttettük a rendes kiságyba, a vastagabbik KIKÁs kókuszmatraccal. Kb. harmadik éjjel beriasztott. Bébike jó mélyen aludt. Tiszta idegek voltunk a férjemmel, mindenkit végigtelefonáltam. Többek között a szervízt is. Ők a matracra gyanakodtak. Lecseréltük egy sima szivacsmatracra, azóta nem jelzett. Akitől vettük, azt a lányt is felhívtam, nekik is néha bejelzett, ráadásul nekik ikreik vannak, így ugye kettőt "próbált".

Egy jó tanács, annak, aki még nem vett: csak akkor szabad venni, ha valóban indokolt!
A mi babánk koraszülött volt (34. hét, 2 kg), de a korházas doktornő leszidott, hogy minek vettünk...
Sok sikert,
Adél
bellana

Szia mindenkinek,

Chello,
gyógyulj meg gyorsan, most szó szerint "veled vagyok a bajban". Már nagyon utálom a torkomat. Én is próbáltam a szopogatós homeo-bogyót, de eléggé hányingerem lett tőle, így feladtam.

Zsuzsa,
milyen torokbajod volt, ami ennyire kikészített?
Nekem nincs előtejem, Daninál sem volt, viszont kb. két hónapja a bal bimbócskámban mindig van beszáradva egy gombostűfejnyi "váladék", ami akár az is lehetne...
Tényleg, és hogy álltok a striákkal?
Én ugye most is megúsztam,minden krém nélkül, de mint mondtam már, ez szerintem teljesen családi örökségen, vagyis a géneken múlik. Viszont a barna vonalam hihetetlenül erős. Akárcsak a lányom, aki teljességgel szétrugdalta már a jobb oldali bordáimat.(milyen édes, hogy nem a szívem környékére rugdos!!!)

Linda,
szóval el tudtad képzelni Orsit menekülőben...?
Kitartás a cukrozáshoz!

Anikó,
remélem, minden rendben lesz a Praxisban!
Szóval egyelőre még ne aggódjak a dadogás miatt? Téynleg csak mostanában vettem észre, remélem, hamar túllesz rajta. Az -gondolom- fontos, hogy ne szóljak rá miatta. Elég, ha állandóan figyelmeztetem a "z" miatt, amit gyönyörűen ki tud mondani, mégis állandóan lespórolja. Nagycsoportban tutti elkapja majd emiatt a logopédus néni.

Panó és mindenki,
köszönöm a dícséretet a virágládák nevében...Meg Karcsi nevében is...
Panó, fiúnevet akarsz? Az a baj, hogy ilyen felkérésre belőlem csak a hülyeség kezd ömleni...Pl.Gerzson, Tihamér, de a vezetéknévhez a Karcsika is illene...Sőt, talán ez lenne a telitalálat!

Most kiveszem a Manót a vízből, aztán ágyba dugom (magam mellé), és meghallgatom az esti mesét - tegnap is ő mesélt, a torokfájásomra való tekintettel. Édes kölyök. Csak ne kamaszodna már most!!!

Swen,
sajnálom, hogy nem tudsz feljönni a találkozóra. A vizsgához egy nagy kalappal azért majd küldök neked...

Jó éjt mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Hat csak elokerultem es jo sok idombe tellt, hogy megprobaljam visszaolvasni a dolgokat, de megerte, mert oriasit nevettem Bori "latomasan", ahogy eloszor lelepek a mellszivovalKép, aztan meg egyszerre szivom a ket mellemetKépKépKép Ma eleg sz... napom volt, de ez kicsit helyretettKép Koszike erte Bori DragaKép
Remelem jobban vagy marKép

Kezdem a valaszokkal, aztan ha meg birja a hatam, akkor irok is.

Bellana
Neked irok eloszor, mert szegenykem mar nemn tudod mit is gondoljKép Ne felj, nekem eleg a sajat mellszivomKép, de sajnos a tiedet nem tudtam meg megszerezni, mert ma hiaba vartam fel orat a vedoneninkre nem jott, aztan nekem el kellett jonnomKép Elfelejtette, pontosabban azt felejtette el, hogy en nem rendelesi idoben szoktam menni, hanem delelott, mert delutan tanitok. Szoval igy csak kedden megyek hozza, remelem akkor mar sikerul elernem es akkor elhozom a mellszivot. Ugyhogy jovo hetvege, de azt majd a heten megbeszeljuk, mert nekunk koncertunk is lesz, meg haz is, szoval majd egyeztetunk, ha neked is jo. ok?Kép
Irtad valakinek, hogy kilokkal kapcsolatban azert ilyen jo urugyunk nem lesz kesobb, es EGYETERTEKKép Most meg van mire fogni ha elcsabulunkKép Azert a fagyit egy het mulva is megehetjukKép

Swen
Meg jo regi uzenetben irtad, hogy mennyi energiam van, hat igen, eleg szerencseKép Mindig is ilyen porgos voltam, most kell is, mert ez az epitkezes iszonyu.

Jerry
En is megorulok mar a nyari gyumolcsokert, plussz amit irtal, azon kivul ribizli, szeder, eper!!!Nyamm! Es total nem erdekel, hogy melyikben mennyi a kaloria!KépAmi nekem jol esik, az a babanak is jol esik es engem csak ez erdekelKép

Nanda
Reszvetem igy utolag isKép Sok puszi neked es kitartas, a rossz napok is elmulnak egyszerKép Puszika

Mucska
Sok-sok puszi neked, remelem minden rendben lesz!Kép

Na, meg egy kicsit irok, amig birok.

Hihetetlen napom volt ma, delutanra mar tok ideg voltam, mar a gyerekekhez sem volt turelmem, meg ok is kitettek magukert negativban, szoval szegeny kis picurkam odabent ma biztos ideg voltKép Remelem azert ez nem artott neki, sajnos ez a mai nap nem tul jol alakult. Hosszu lenne leirni, de teljesen besurusodtek a dolgok a hazzal kapcsolatban es mar kicsit sok volt nekem is, pedig en altalaban jol birom! Szerencsere holnap nem kell tanitanom, ugyhogy nyugisan ki tudunk menni a hazhoz, aztan haza es pihi!
Hazajottem es bevagtam egy nagy tal epret, az egy kicsit helyrerakott!

Annyit irtok a kilokrol es nem ertem, hogy miert aggodtok annyira! Mi holnap leszunk 25 hetesek es en mar 7 kg-nal tartok es nem zavar, mert nem igazan latszik rajtam, gyakorlkatilag szinte csak a pocakom nott meg, az nagy, de ugy a jo, legalabb van benne hely a picinekKép Szerencsere tok jo a vedonom, szerinte ez pont normalis hizas ebben a korban, igaz en tok fokozatosan hiztam meg, kb 3-4 hetente jon fel 1 kg. Az elso ketto volt mas, mert az Karacsonykor csuszott be, ugyhogy azt elnezem magamnakKép Szoval ne koplaljatok kismamak, hanem tessek jol erezni magatokat es akkor a pici is jol fogja! Ha valami nektek nagyon jol esik, az neki is, ugyhogy erre gondoljatok! Szerintem, teljesen alkati kerdes a hizas is, ugyhogy sokat nem lehet ellene tenni, max rosszul erzi meg magat az ember plusszba! Azt meg szerintem nem erdemes!

Na, jot papoltam, bocs mindenkitol, ha kicsit sok voltamKép

Puszi mindenkinek, kulon Bellananak, mert neki meg hianyoztam isKépKépKép

SziasztokKép

Orsi
24+6

avocado

Süncsi.
Nem vettem semmit sem zokon, de nekem most van már 10 kg-om, szerintem, de nincs mérlegem így nem sokkolom magam.
Hát ezekkel a nőkkel (védő, anyós) nem jó lóra tettem, valamiért ilyen gyagyásakat kellett kifognom.

Pussza nektek
Niki
nixi
Irország

Sziasztok!

Orsi: nahát, mégse lógtál meg a mellszívómmal? Kép Kép Amúgy Bori szövegétől én is hangos rötyögtem. Kép A lényeg, hogy jól vagy és nem betegség miatt nem jöttél. Kép
Örülök, hogy te is hasonlóként gondolkozol a kilókról. Kép A védőnőm az nem, az egy banya. Kép A tied már a hangja alapján nagyon arinak tűnik. Kép
Akkor jövő hétvégén talizunk, de akkor már két fagyi lesz! Kép Kép Még egy hét csúszás az már 3...és az is lehet, hogy majd a tűzoltók emelnek be minket daruval a szülőszobára. Kép
Jövőhét szombaton a párom dolgozik, a vasárnap lenne a jó, vagy valamelyik délelőtt felvonatozunk Danival a nyugatiba és ott talizunk valahol. Kép

Anitabori: nekem nincsenek csíkjaim, de szülés után azért találtam egy párat, de nem volt vészes. A lefele futó csíkom már kezd alakulni, de még nem az igazi. Kép
A szövegedet nagyon szeretem,ráadásul úgy tűnik elég vizuális vagyok, hogy a hülyeségeket el is képzelem. Kép
Nagyon édes lehet Dani, hogy mesél neked. Kép
Gyógyulj meg, puszi!!

Zsuzsa: mi volt a dokinál???

Puszi:
Linda
bellana

Nixi: vígasztaljon a tudat, hogy többen vagyunk ezzel így, sajnos. Nekem is tiszta gáz a védőnőm, az anyósm is, anyámat már nem is említem. A kilók meg le vannak tojva. Most nem az a lényeg. Majd lefogyunk. Vagy nem. Kép De komolyan, ne búslakodj!
Engem is felháborít, hogy a védőnő és társaik csak ezzel (kilók) vannak elfoglalva. Azt persze egyik sem kérdezi meg, hogy amúgy hogy bírom, van- e segítség, tudok- e pihenni, egyszóval a lelkemre nem kiváncsiak, pedig egy nőnek a lelkénél kezdődik minden. Hát még egy kismamának.

Szóval fel a fejjel!

Bellana
bellana

Valami miatt nem tudok írni, megszakad a kapcsolat és nem enged be ide alulra.
Bellana.
Már nem nagyon filozók ezen, hogy némelyek hogy állnak a pocakosokhoz, főléeg úgy hogy már nekik van gyermekük.
A hízás sem nagyon izgat, én is úgy vagyok vele, hogy le tudok majd fogyni.
Most visszamegyek a wordbe mert ott van a hosszú levelem nektek és nem tudom miért nem illeszthetem be ide.
Jó éjt nektek.
nixi
Irország

Niki, kikre érted, "hogy már nekik van gyermekük"?
Én nem igazán vélek kapcsolatot felfedezni aközött, hogy ha valakinek van gyereke az így áll hozzám, akinek nincs az meg úgy.
Úgy éreztem a soraid alapján, hogy bánt a hízás és némelyek hozzáállása a pocidhoz, azért vettem a bátorságot és írtam neked vígasztalót. Nem bosszantani akartalak. Kép

Szia:
Bellana
bellana

Bellana
Félre tetszett érteni, én nem értettem úgy hogy bosszantasz, engem ez a hülye e-mail rendszer bosszant mert elszállt a levelem, amit 1 órán át körmöltem.
Az anyósomra és a védőnömre értettem azt, hogy van gyermekük, és mégis úgy állnak ehhez a babváráshoz hozzá, mintha nem érdekelné őket az egész ügy.
Meg eszembe jutott hogy 8 meghállót zötykölődtem tegnap a 49-es villamoson, és senki nem adta át a helyét, de még csak rám se néztek. Aztán a végén egy lányka megsajnált és átengedte a helyét.Az elöző írásom kicsit megfogalmazatlan lett, mert ez az elszállás idegesített.
Én csak ettől a 2 nőtől több együttérzést és kedvességet várnék el, egy kis törödést, hogy mi van velem, hogy érzem magam, azt amit te is leírtál.
A hízás azért bánt mert lelkiismeret furdalásom van ha tö9bbet eszek és akkor a leszek mint egy bálna. Tudom hogy le lehet fogyni, de ha túlsúlyos leszek, állítólag nehezebb is a szülés. Bánt hogy hízok, mert jobb lenne ha nem nehezednék el, de azért éhes is vagyok.
És köszönöm hogy kedveset írtál, és segítettél, én meg érthetetlenül válaszóltam, de e levél járt a fejembe.
Bocsi legközelebb figyelmesebb leszek. És pontosabban fogalmazok.
Ezer-ezer bocsika neked. Ugy-e már nem haragszol rám?
Jó éjt pussz
nixi
Irország

Sziasztok!

Röviden:
Szerencsére a sok fekvés meghozta az eredményt, nem rövidült és nem is nyíltam tovább (2100). KépMost kaptam további két hét itthon létet.
A babák is jól vannak. Az egyik 1300 a másik 1500 gramm körül van. Kép Remélem, tudom tovább is tartani ezt a kímélő életmódot, de fogalmam sincs, hogy tudnám megvalósítani, ha már lenne gyerekünk.
Alig várom, hogy elérjük a 34 hetet és utána már minden mindegy, akkor már 2 kg körüli babák lesznek és sokkal érettebbek is.
Addig is tartom magam az ágy kúrához.

Jó éjt!

Vali
cvali

Sziasztok!
Nem tudtam valamiért beilleszteni alevelet, így írtam közöset, Swen-nek, Zsuzsinak, Zsuzsának, Egcsinek, Jerrynek, és már nem emlékszem kinek, a levél a mellékletben található<!--attachment: Nem_tudtam_bele_rni-79954.doc*mime_msword.gif*application/msword*37.4**Nem+tudtam+bele%edrni%2edoc --><center><pre>
Kép
Nem tudtam beleírni.doc (37.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
nixi
Irország

És még Süncsinek is.
Valami nem stimmel ezzel a rendszerrel.
Bellana elaludtál és nem akarsz megbocsátani nekem?
nixi
Irország

HALIHÓ!

Még senki sincs itt?! Mi ez a nagy lazaság?

Először mindenkinek köszönöm a jókivánságokat!! Kép Kép Kép

Képzeljétek el a férjem nem kapott Ukrajnában helyjegyet a haza felé jövő korai vonatra, mivel ott elővételben csak a vonat indulás előtt 2 órával lehet csak helyjegyet venni.Kép
Hát még az tényleg a balkán!
Szegénykém csak a későbbivel tud jönni, de ha szerencsénk lesz, azonnal IC-re tud szállni Záhonynál.
Már beszéltem is az állomással és lefoglaltam neki telefonon a jegyet. A telefonos hölgy szerint van elég idő, hogy leszaladjon a helyjegyért (13 perc), mert náluk nem nagy a forgalom. Remélem így lesz mert akkor még emberi időben hazaérne.
Most nagyon szurkolok neki!

Két nap alvás után úgy tünik kezdődik előlről a hajnali ébredés.

Zsuzsa
Te is rosszul alszol még mindig?
Hogy álltok az ablakcserével? Mikor lesz?
Mi volt a dokinál? Az előtej, nem közvetlenül a szülés előtt jön? (Vagy naív vagyok?)

Panó!
Kettő jött, de inkább kétszer mint egyszersem. A Tamáson kívűl a férjemnek más név nem tetszett, pedig még nekem lettek volna elképzeléseim.
Szerintem ti a Péterből kiindulva biztosan valamilyen szép magyar nevet szeretnétek. Mit szólnál:
Karmacsi Botond, Csaba, (Gábor ez nem magyar)???

Anitabori
Tényleg jók a virágládáitok! sajnos az idén az én kertészkedésem elmarad, még szerencse, hogy tavaly ősszel sok mindent telepítettem, főleg hagymásakat és évelőket.

Chello!
Feküdj sokat, nekem mindig az alvás segít a legtöbbet, már ha bír az ember. Gyógyulj meg hamar!

Anikó!
Jó, hogy elő kerültél. Sajnálom, hogy az SZTK-ban így megvárakoztattak. Ezért szeretem én a kórházamat, régi motoros vagyok, nem a laborban veszik le a vért , nincs várakozási idő.

Vali
cvali

Jó reggelt!

Zsuzsa!
Nekem már van előtejem. Vagyis még nem az, mert még csak valami átlátszó folyadék jön, de ez lesz az. Nekem ilyen mindig szokott lenni, már elég hamar.
Dokinál voltál már?

Bori!
Sajnos csíkjaim is vannak, de ha jól látom, akkor ezek még a régiek. Bár tulajdonképpen már tök mindegy, egy-két csík ide vagy oda, az nem számít. A latin nevű vonalam viszont nincs és ha jól emlékszem előző terhességeimnél sem volt.
Karcsi a férjem öccse, úgyhogy ez a név már foglalt.

Anikó!
Örülök, hogy túl vagy a cukron, remélem az eredmény is jó lesz. Mikor tudod meg? Az UH eredményeidet mindenképp írd meg! Mikor is mész?
Örülök, hogy a ti nyuszitok is jó helyre kerül. Hátha ott is megszeretik és mégsem az lesz a végső sorsa, amire gondolsz!

Vali!
Az az igazság, hogy az én férjem is mindenképp Tamást akar, eddig bármi más ötlettel jöttem, le lettem hurrogva. Úgyhogy lehet, hogy végül én is belnyugszok. Nem tudod, gyakori név ez mostanában?

Bellana!
Te már biztos éhgyomorral úton vagy a vérvételre.
Szorítok neked! Danira ki vigyáz? Anyós pajtás?

Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

Szép és nagyon vidám napot mindenkinek!

Vali: úgy látom a reggeli frissességben mostanában verhetetlen vagy, ami csak akkor nem jó, ha ez azért van mert nem alszol. Én egyébként fél hatkor kelek hétközben, mert útnak indítom a férjem, de mire teszek-veszek, elolvaslak benneteket, mindig fél nyolc körül lesz az idő.Kép Nagyon örülök, hogy jól vagytok így hárman, a további pihit is vedd azért komolyan, tudod a doki bácsi a ti érdeketekben ilyen szigorú! A férjednek meg szorítok, hogy elérje a vonatot, meg a helyjegyet, s minél hamarabb otthon legyen!

Anikó! Jó hogy előkerültél, s annak is örülök, hogy túl vagy a cukron. De ez az eljárás....!Kép Nálunk az SZTK-ban mindenki soron kívül mehet be, akinek terheléses cukor vizsgálata lesz. Nemcsak kismamák! De szerintem ha jó az eredményed, s miért ne lenne jó, akkor többé nem kell menned!Kép Köszi a férjem nevében a jókívánságokat -ezt mindenkinek köszönöm- én is viszont kívánom a férjednek!!!! Egyébként mi március 2-án ünnepeltük egymásra találásunk 13. évfordulóját, s 6-án házasodtunk össze.Kép Ez év 6-án.Kép Nem kapkodtuk el a dolgot...Kép Ja és a 13. év is kitűnően működik, úgyhogy ne aggódj!!!Kép

Chello! Te szegény, minél előbbi gyógyulást kívánok, ha meg esetleg Mucskával beszélsz, mondd meg hogy folyamatosan küldjük a pozitív energiákat!!!!

Bellana! Már remélem túl vagy a csapoláson te is, legalábbis az elsőn! Szorítok érted!

Bori: ez a torok nem hangzik valami jól. Langyos sós vizes öblögetés, mentholos cukorkák, méz nem enyhítik? Dani annyira aranyos lehet ahogy vigyáz rád és mesél neked!!! Már kamaszodik?! Akkor az én fiamat főleg el fogom kényeztetni pici babaként, ha már ilyen gyorsan nőnek!Kép

Striák: Én rendszeresen kenem magam, mégis a cicim alsó részén megjelentek, pedig mindig hordok melltartót.Kép De azért szerencsére a férjem még így is szépnek találja őket, nekem legalábbis ezt mondja.Kép A pocakom eddig még megúszta, s azon barna csík sincs!

A virágládák nagyon szépek én is gratulálok Karcsinak! A talit én is sajnálom de komolyan, csak az az igazság, hogy én magam félek az úttól, s nem merem bevállalni. Vagy lehet, hogy ez valami megérzés, ami nálam elég sokszor bejön.

Orsi! Házhoz meg a sok hülyeséghez kitartás! de nem féltelek, mert a te soraidból mindig annyi vidámság és optimizmus árad, hogy biztos ezt is leküzdöd egy szempillantás alatt! Ezért is szeretem nagyon a soraidat olvasni, s nekem is hiányoztál, bár ezt nem írtam!Kép

Nixi! ne légy te sem szomorú, föleg ilyen apróságok miatt, mint a rendszer! A helyátadással kapcsolatban csak annyit, hogy tegnap két bevásárló szatyorral álltam végig a buszon, úgy hogy kapaszkodni sem tudtam. Pedig egy szál blúzban voltam, úgyhogy nem igaz, hogy nem vették észre az emberek az állapotom. dehát ennyit várhatunk tőlük!Kép

Zsuzsa! Mi volt a dokinál? Előtej: nekem néha a cicimből nyomásra szivárog egy-két csepp vízszerű valami, és nekem is van olyan sárgás beszáradás féle a nap végére mint Borinak. Gondolom ez az. Ez jelent valamit? Újabb tanácsot kérnék tőled, meg persze minden tapasztalt anyukától! Írtam, hogy nekünk még a kiságy hátra van. Azt szeretném megkérdezni, hogy azt hogy kell berendezni? Kell bele matrac ugye. Te a kókuszt ajánlod, Bori meg a simát, miért? S ezek fix méretűek? S mi kell a matracra? Már jön a lepedő, vagy kell még alá valami?

Előre is köszi az infót, most rohanok takarítani, aztán a változatosság kedvéért elmerülök a polgári jog rejtelmeibe, fúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjj!Kép

Kinga merre jársz?

Nektek ennél sokkal tartalmasabb és izgibb, meg boldogat napot kívánok!!!!

Puszi: Swen, aki egyébként Ildi, csak nem akartam a tőzsgyökeres Ildikó helyét elbitorolni, ezért is a felvett névKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen!
Nekünk kókuszmatrac van, még Petinek vettük. Az a jó benne, hogy nem használódik el, állítólag sok gyereket kibír. Allergia szempontból és keménység szempontjából is nagyon egészséges. Ha koszos lesz, csak át kell zuhanyozni. A mienket anno méretre csinálták, mert akkor még nem volt Kika, ahol készen is lehet kapni. Egy huzat már eleve rajta van a matracon, nálunk erre jön a lepedő és egy pelus a baba feje alá.
Eredményes tanulást!

Panó
panó

Sziasztok!

A dokibá megvolt este! A cervixem nekem is már csak 2000-es (a méhnyakam az UH szerint 4 hete 5 cm volt, de elfogyott!), de minden zárt! A dokibá megjegyezte, hogy jó nagy hasam van, de ő pl. nem gondolja, hogy óriásbaby lenne Edinánk.. Tanácsolta, hogy ha tudok, pihizzek többet!
Zsófi, és János sokkal jobban vannak. Kép

Anikó: ma Praxis...Nagyon szorítok nektek! Kép
Isten éltesse a te férjedet is Kép
Vérvétel Kép

Bellana: szurkolok a szuri miatt!

Bori: hát, ezt ugyan csak sejtem, de a Szt Jupát étterem után jött ki... Iszonyatosan fájt! Ezt vedd úgy, hogy Analgetica kellett, hogy tudjak enni! Inni sem tudtam! Szopogattam, gargarizáltam, de semmi! Nem rohantam a dokihoz, gondoltam, majd elmúlik. 6 nap után feladtam anyukám unszolására! A dokinénink belenézett, és azt mondta, jaj! Volt egy 50 Ft-os nagyságú sejtburjánzásos szaporulat rajta, és neki nagyon nem tetszett! Azt mondta, hogy ilyet a 40 éve alatt nem látott! Csak sejtette, hogy baci, és elmondta, az eddigi kezelésem erre nem használ, és ha nem havul hamarosan, akkor gégészet, és lehet, hogy leszedik a garatfalról! Jött 2 hét antibiotikum, és ecsetelés. A fájdalom hamar elmúlt, de a hólyag nem! Összesen vagy 3 hetet küzdöttem vele. És ez "csak" egy baci volt!
Én kenem a hasamat 2 naponta, de még nem repedt! Kép
Nekem sincs tejem, de a jobb mellemen vettem észre néha reggel, hogy nedves.

Vali: Kép Jó kislány vagy! Így tovább! Akkor neked a két gyereked már egy érett súlyú egy lenne!
Az ablak még 2-3 hét! És sajna most is rosszul alszom/szunk. Kép

Niki: ne a doksit illeszd be, hanem CTR C és CTR V-vel illeszd ide be alulra a mezőbe!!! (mint a dopkumentumok másolásánál!)

Panó: jó a Tamás, ha a férjed ennyire konok! Amúgy teljesen mindegy, mennyi van belőle! A vezetéknevetek egyedi!

Swen: Bori szivacs, és harántlepedő (vízálló) párti. Én csak kókuszmatrac és sima lepedő párti vagyok (mint Panó). A többiek is irogattak erről, bár nem vállalkozom arra, hogy emlékezzek.
Az ágyak fix méretűek! 120*60, vagy 140*70-esek szoktak lenni! Anno mi is csináltattuk a Novotexben, az drágább, de tuti minőség, de 2-3 hét!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Panó!

Ha Tibi ennyire ragaszkodik a Tamás névhez, bizony az Tamás fog maradni.

Nálunk úgy indult, hogy én Tamást szerettem volna, de ő azt mondta ne legyen, mert ugye ő is az, de bár mi mással jöttem elő, minden "sz@r" volt, valamilyen szempontja alapján, s a végén kijelentette, úgy sincs attól jobb név, még is csak legyen Tamás.
Nem baj, mert így 2 TAMÁSOM is lesz, az UH képen úgyis tiszta apja volt.
Majd az osztály találkozókon keverhetik a gyerekeinket, úgy is csak 1 hónap lesz köztük.

Szerintem Alina is az apja vonásait fogja örökölni, legalább magas lesz! Bár úgy gondolom két külön egyéniség, már bent a pociban is másként viselkednek. De ez nemsokára kiderül.

Swen!
Köszi a drukkot! Remélem simán fog menni az utazása, ha nem lennék terhes leugranék érte Záhonyba, de így zögykölődnie kell. Bízom benne, hogy a telefonon lefoglalt helyjegyet is megkapja.

Mindenki:
Nekem halvány barna csíkom van középen és a doki szerint is nagyon nagy hasam (103 cm)társul a 12 kg-hoz, pedig a magzatvizem is normális mennnyiségű.
Én is lelkesen kenegetem magam, remélem olyan fehér csíkjaim nem lesznek.
Nekem nem jön semmi a mellemből. A húgomnak sem jött, csak a szülés után. KÉNE JÖNNIE? Ez biztosan egyéni lehet.

ÉBRESZTŐ!!!

Vali
cvali

Sziasztok!

Panó és Swen köszönöm a drukkolást, biztos ezért bírtam simán meginni azt a mutáns limonádét! Kép
Előtte sorbán álltam ugyan 20 percet, de utána a másik sorba már be sem kellett állnom. Kép
Csak ülnöm 2 órát. Sikerült egy baromi uncsi könyvet vinni. Kép
Panó: Danira az apócája vigyázott. Még javában pizsiben voltak mire megjöttem, éppen reggeliztek. Kép Olyan édik voltak. Kép

Vali: örülök, hogy rendben vagytok mind a hárman és talán a férjed is emberi időben hazaér. Kép
Továbbra is legyetek ilyen ügyik. Kép

Niki: nem haragudtam meg. Kép Csak szörnyen álmos lettem és zuhany után beájultam, mert reggel 6-kor meg keltem. Remélem ma jobb napod lesz!!

Swen: nekünk sima matracunk van. Kép

Zsuzsa: tssék előkerülni és írni mi volt a dokinál!!!

Na,lassan indulunk kószálni, (pedig de tudnék aludni. Kép )szép napot:
Bellana
bellana

Na, látom Zsuzsa időközben megkerültél és minden rendben! Kép

Vali: remélem fekve írsz? Kép

Most már megyek, mert az utód türelmetlen. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Csak üdvözölni szeretnélek benneteket, a mai napom nagyon zűrösnek ígérkezik, muszáj befejeznem egy határidős munkát.

csak egy (3) mondat a striákhoz: én is kenegetem, már elhasználtam egy Milupát, és most kaptam egy Vichyt. Se csíkjaim, se vonalam nincs, de még a hasam sem olyan nagy, hogy indokolt lenne. Viszont ha elfogy a mostani, azt hiszem veszek egy Sunrider testápoló krémet, állítólag az is nagyon jó. Evvel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Puszi mindenkinek!!

Jerry
jerry

Sziasztok,

megjöttem a nagy piacozásból, és mivel nem volt Karcsi-segítség, vittem magammal a jó kis utánfutós gurulós szatyromat. De így nem volt nehéz a cipelnivaló! Annyi mindent vettem, hogy 3-szorra hoztam fel őket az emeletre, csudára kímélem magam! És vettem egy akkora, de akkora csokor orgonát, az a legkedvesebb virágom. Olyan illata van, hogy még nyitott ablakok mellett is betölti a lakást.

Zsuzsa,
elfogyott a méhnyakad?! Az mitől van? Nekem ezek a dolgok elég hottentották, a számok és egyebek is. Tőled tanulok minden ilyesmit.(Gyorsan le kell doktorálnom szülészet-nőgyógyászatból - még szerencse, hogy van kb.6 hetem a szülésig, addig meglesz!!!)
A torokbacid tehát nem egy influenzás-megfázásos típus volt...Én is most kapkodnám a Cataflant, mert az Algop. semmit nem ér ilyenkor, de hát nem lehet. Most egy kis javulást azért mindenképpen el kell ismernem, már könnyebben nyelek.
Még annyit kell várnotok az ablakokra? Csak beleférjen az időbe!
Annyira jó memóriád van, most a matracok kapcsán mondom. Még a harántlepedőre is emlékeztél...

Swenildikó,
ahogyan Zsuzsa írta, tényleg teljesen megoszlanak a vélemények a matracról. De mivel a Kikában tényleg nem mondható drágának a kókusz, azt a 2-3 ezer ft különbséget tényleg megérheti. Annak idején én nem találtam 10ezernél olcsóbban, a habszivacs pamutgatyában 3 alatt volt. Most azért veszek a lánykának egy újat, de maradok a habnál.
13 éve együtt? Az nagyon szép!!! Elfelejtettem, hány éves is vagy?
A gargarizálást próbáltam sós vízzel, mert emlékeztem, hogy valaki (pl.Sünikénk) írta, de nekem annyira marta a torkomat, szerintem nekem vannak "eleven" részek is, és azt marhatta olyan nagyon...A méz megy, isteni limonádékat csinálok egy egész citrom bevetésével, de egyébként most ezek is marnak...De iszom.
A kamaszodást persze nem szó szerint értettem: de sok olyan dolog van az utóbbi egy-két hónapban, ami arra emlékeztet. Bár az, hogy meddig mehet el, mi a határ, már régóta gyakorolja a fiatalúr. Mostanában az megy, hogyan tud minket átverni a palánkon. Néha vicces a dolog, néha azonban már nem! Ezt kell most a fejébe vésnem. Angyali türelemmel. (küldenétek egy angyalt?!)

Orsi,
örülök, hogy megnevettettelek. Továbbra is sok energiát kívánok a házhoz, mikorra látszik a vége?

Linda,
tetszett ez a "mutáns limonádé"! Jó, hogy túl vagy rajta.
Atomanti élvezi a jó időt, igaz? Ilyenkor imádok én is lent lenni a játszótéren, bár ezek a napok most tér-mentesek, tekintve a vírusaimat.
Szóval ennyi fagyit akartok betermelni Orsival egy mellszívó ürügyén?! (hová mentek...?)
Jössz majd 22-én a találkozóra?

Vali,
szuper voltál, látod, az eredmények is ezt mutatják!!!
Záhony...25 éves koromig minden nyáron eltöltöttem ott néhány nyári hetet, anyukám és családja onnan jött. Nagyon szeretem, bár mostanra biztosan megváltozott már a jellege.
Évelőket ültettél? Én tavaly próbáltam először ilyesmit Ráckevén, csodálatos levendulákat telepítettem, és mostanra már a téli elszáradt szárak gyönyőrűen rügyeznek. Ja, és vannak rózsáim, dézsában, de azok nem annyira csodásak, gondolom, a szabadföldet jobban kedvelnék. De így is szoktak virágozni.
Amit arról írtál, hogy mi lenne, ha ezt a kímélő életmódot gyerek mellett kellene megvalósítanod: erre csak azt tudom mondani, hogy férjtől függ. Nálunk a terhesség 8.hetétől kb a 20-22-ig minden emberemre maradt, gyerekestől, háztartásostól, és mindent flottul csinált. Meg is lepett vele rendesen...

Panó,
jó, Karcsi-név kilőve, de a többi? Hát nem tetszettek?
A Tamás egyébként gyönyörű név. Engem anno nem érdekelt, hogy a Dani éppen egy divatos név, bár az ovis csoportban nincs más rajta kívül, de lehet, hogy az általánosban négyen is lesznek...

Most pihizek egyet, aztán indulnom kell a Tesco-ba, talán még beelőzöm a tömeget.

Puszi mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bellana, sajna az óriáskifli sem segít! Kép

Köszönöm, hogy bemásoltad a választ a másik topicból, el is felejtettem oda is benézni. Kép

AnitaBori, nekem sem igazán segítenek a bogyók és ma reggel hányingerem volt. Azt hittem visszatért a terhességi hányinger de akkor lehet, hogy csak a bogyóktól van? Még mindig fáj a torkom és éjjel nem bírok aludni annyira köhögök. Már nagyon unom!!!

Vali, már jó nagyok a babák. Kép Örülök, hogy egyelőre nem kell befeküdnöd.

Puszi nektek, megyek lefekszem mert hulla fáradt vagyok.

Chello
chello

SwenKép
Boldog szülinapot a párodnak!Kép

PanóKép
Szerintem júliusban kezdik, remélem a mi oldalunkkal és mire hazamegyünk a kórházból már csak "csendesebb" munkálatok zajlanak. Egyébként fogalmam sincs milyen hosszú ideig tart egy ilyen tatarozás.

SzösziKép
Én a páromat kapom Anyák Napjára, ennél jobban nem is örülnék semminek!Kép

BellanaKép
Fogalmam sincs mi lenne, talán csinálnának valami gyorsjavítást ahol nagyon sz@r a helyzet, de az megint csak nem tartana sokáig. Mi is kölcsönkérünk, pedig már örültem, hogy az egyik törlesztés lejár szeptemberben. Most fizethetünk helyette másikat.Kép A közös költség nudli erre a munkára, mert csak négy család fizeti és két éve csináltattak tetőmunkát nemtomhányszázezerért.Kép

AnikóKép
Boldog Szülinapot a párodnak, így utólag is!
Még ha egy napon szülnénk is, azért arra kicsi az esély, hogy pontosan olyan ütemben mint a másik.
Bence a legjobb ajándék!Kép
A dokim semmit nem mondott a 2000-es méhszájamra, tegnap is annyi volt, úgyhogy nem gáz. Nem is keményedek túl gyakran.Kép

ChelloKép
Jobbulást!Kép

AnitaboriKép
Barna csíkom nincs, viszont a melleim katasztrófálisan csíkosak. Nem egy szép látvány.Kép

ValiKép
Örülök a jó hírnek, igazán szépen növögetnek a babócák!Kép

NikiKép
Erősen rövidlátó vagyok, mondhatni vakondok.Kép Én is veszek hosszan benttartható konaktlencsét, ugyanis szemüvegem nincs.Kép Tegnap olvastam a KismamaMagazinban a babakocsik összehasonlítását, valószínüleg Bergont veszünk.Kép

Tegnap voltam dokibácsinál és minden rendben. A méhszájam maradt 2000 mint a múltkor. Megdicsért, hogy nem híztam sokat-ennek örömére ma elmegyek fagyizni!Kép- és elcsevegtünk az egészségügy reménytelen helyzetéről.
Ma nekiállok a takarításnak, mert amíg a párom itthon lesz semmit nem csinálok ami a háztartással kapcsolatos. Meg is főzök előre.Kép
Már nagyon várom a vasárnapot.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mindenki: jó hétvégét nektek, majd csak kedd délután jövök.

Engem is sajnáljatok egy kicsit, jó? Kedd reggel megyek szirup ivásra, remélem nem teszem ki a "kisrókát".

Puszi mindenkinek: Maci
maci2

Üdvözletem!

Azt még nem is meséltem, tegnap kaptam szép virágokat! Íme:

Kép

Vali: jó ez a név dolog! Nálunk ha fiú, akkor Dani lett volna mindkettő! De lányok lettek, így küzdöttünk a nevekkel! De szerintem a Zsófia, és most az Edina is jó választás! Kép
Nem kell jönnie! Én csak kíváncsi voltam. Aki többedszerre szül, annál nagyobb a valószívűsége ennek. Ennyi!

Bellana Kép Képzelem a fiúkat!

Jerry: akkor te mindent kipróbálsz! Kép Én nem ismerem ezt a testápolót!

Bori: én is bevásárolni voltam de. Jó sokan voltak L De látom te is jobban vagy, ha ilyen túrára indultál! Bár tudom, a kajához alapanyag is kell! Vigyázz magadra!
Hova tűnt a méhnyakam? Megrövidült! Ez rendben is van, csak a Zsófival ez a szülés előtt egy héttel volt! Lehet, hogy most többet vagyok talpon, és nem kímélem magamat annyira!
Mire a baba kifelé jön, ez a méhnyak el is fog tűnni!
Előtte nyílhat belülről (nos ez a baj), ill nyílhat kívülről (Lino, de neki a többi babánál is ez volt). Ha nem nyílik még, csak puhul, akkor lesz ilyen eredmény, mint Valié: 2100 (rövidült, és kívül puha, de zárt).
Majd a talin még korrepetállak! Kép
Nos, a doki nem rémisztgetett, csak annyit tanácsolt, hogy pihenjek többet! Ennek hiányát én is érzem!
Az én memóriám legendás! Kép A múltban sok pali megütötte benne a bokáját! Kép
TESCO ügyben lehet, hogy már késő lesz! Én de. ott voltam, de sajna más is ott volt! Kép Hátha neked mákod lesz!

Egcsi: akkor te vagy kebel ügyben a sorstársam Kép Bár nekem van egy pár a csípőmön is.
Azért óvatosan tüsténkedj! Megvár a meló!!! Mindjárt itt a vasárnap is. Csak 2-őt kell aludni! Kép
Amit a házról írtál, az meg sajna nem lep meg!

Maci: már előre is részvétem a "turbó limonádé" miatt! A citromot vidd!

Mindenkinek szép hétvégét, és Boldog Anyák Napját! Az anyukákat/anyósokat sem kihagyni ám!!!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, Bori!

A méhnyak rövidüléshez:
2000 ha csak rövidült.
2100 ha rövidült és 1 újbegynyire ki is tágult a külső méhszáj. Tehát a százas nagyságrend a nyitottságot jelöli az orvosom szerint.

Vali
cvali

Szia Lányok!

Nagyon el vagyok keseredve, most nem is tudok visszaolvasni, mert tiszta ideg vagyok! Tegnap este elkezdett fájni és keményedni a hasam, ami ma reggelre is alig enyhült! Elmentem hát a dokihoz, csinált CTG-t, kiderült, hogy ezek bizony fájások! Azt hittem, elájulok! Azt mondta, megvizsgál és ha nyitva vagyok, akkor sehova tovább, benn kell maradni! Kekszeltem rendesen, de szerencsére a méhszáj még zárva van, úgyhogy egyelőre megúsztam Seduxennel meg Aktillal! Ha nem múlik, akkor megyek be a klinikára Mucska mellé! Pont van mellette egy szabad ágy! De remélem, ezt sikerül megkerülni!
Úgyhogy most szigorú fekvés, de közben költözés, szóval szépen összejött minden!

Azért néha majd benézek!
Mucska egyébként már jól van!

Puszi:
Mariann
32+3
marcsababa

Mariann!
Azért ennyire ne érezz együtt Mucslkával, hogy utána menj a kórházba! Remélem már ágyban vagy! Majd az ággyal együtt átvisznek az új lakásba!
Szorítunk neked, tényleg vigyázz magadra!

Panó
panó

Mariann: kitartás, és ha menned is kell, jó helyen leszel! Kép Pihenj sokat! És tényleg fogadj szót Panónak, mert a költözés nélküled megy majd!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Mariann: tarts ki!! Mi van a szegedi különítménnyel???Kép Nagyon beakartok előzni! Kép
Komolyan: pihenj sokat szigorúan, szorítunk neked!!!!

Bori: te vagy az első aki megkérdez a taliról. Kép
Szerintem nekem jó a 22-e. Kép Jó a Marcello is, csak kár, hogy nem kerthelyiség. Kép Persze ha esik az eső akkor mindegy. Remélhetőleg nem leszek olyan mafla mint a múltkor. (Vagy mégis?Kép Melléd ülhetek? Kép)
Atomanti tényleg élvezi a levegőt, motorozást, homokozást stb.
Beelőzted a tömeget? Kép
Továbbra is jobbulást neked. Kép

Egcsi: jó az időzítésük a javításokra. Kép
Milyen hosszan benntartható lencsére gondoltál?
Velem kivetették, mert "ha császár lesz" felkiáltással nem engedték. Mindegy van szemüvegem, csak a hiúságomon esett csorba. Kép
Már csak 2 nap és nem leszel szalma!! Kép Kép
Talira tudsz jönni??

Chello: szivesen Kép Eszel is valamit, vagy éhgyomorra veszed be a bogyókat?? Lehet, hogy azért émelyegsz! Neked is további jobbulást!!

Zsuzsa: szép virágok Kép

Maci: drukk megy a cukorhoz, ki lehet bírni, ügyi leszel meglátod! Kép

Niki: adalék a tegnapiakhoz: Ma én dühöngtem és bántódtam meg egy kicsit. Danival voltunk gyógyszertárban ahol szép nagy sor volt és 1 pénztár volt nyitva...Nem engedtek előre. Aztán kinyitott még egy pénztár, de azt hiszed odaértem? Hát nem. Úgyhogy mire sorra kerültem, vagy 10 utánam jövőt kiszolgáltak. Ja, hogy has, meg Dani, meg kismotor és homokozófelszerelés?! Ugyanmár, egyenjogúság van.Kép Kapják be. (Bocs) Nekem valahogy nem okoz gondot, hogy átadjam a helyem, segítsek, vagy kismamát előreengedjek a sorban...Bizonyára valami elmaradott őskövület lehetek.

Más: megint megtámadta Danit az a hülyegyerek a homokozóban. Úgy megharapta, hogy vérzett a keze!!!! Elegem van belőle!!!
Ráadásul Dani futkosás közben nem nézett előre és nekirohant a csúszda oldalának. Nagyot koppant és hátravágódott. Többen odafutottak, akkorát szólt. Kép Szegényem nagyon sírt, képzelhetitek, de nem lett baja, legalábbis nem láttam semmit, csak egy kis púpot.
(Na ezek után jött a gyógyszertár)
Lehet, hogy Dani szülinapjára bukósisakot fogok venni. Kép

Panó, Jerry puszi!

Anikó: kiváncsian várom a beszámolót a UH-ról!!

Kinga: merre vagy, mail???

Szöszi: jól vagy?

Sziasztok:
Linda
bellana

Bellana!Kép
Honnan tudtad, hogy szomi vagyok?
Koszi, jol vagyok, csak a gyerekszoba nem ugy sikerult, ahogy en szerettem volna...Valahogy nem lett se hangulatos, se szep, se babas...Olyan semmilyen lett, egy csomo osszedobalt butor, en legalabbis igy erzem.Tegnap este ezen sirtam egy sort, de mar mindegy, ez marad, mert nem lesz penz masikat csinalni/venni barmibol is...

Most azon filozofalok, hogy a barataink lebetegedtek es nem akarnak grill-partira jonni velunk holnap...En meg annyira vagyom egy igazi piknikre egy tisztason, patakparton, tarcsaban sult husi,sonka- szalonnasutes, hagyma, nyamm-nyamm...Azt hiszem edes harmasban megyunk Apaval es Pocakkal.Nagyon ki kivankozom mar...De jo lenne egy nyaralo!

Mariann!Kép
Mi a fene van a levegoben Szegeden? Pihenj, es ne mondd azt a koltozesnel, hogy "na, csak meg ezt"...Jobb lenne,m ha oda sem engedne Teged a csaladod!

Mucskanak es Annanak tovabbra is drukk!!!

Aki mar nem jon a hetvegen, annak jo pihenest, szep idot kivanok!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Bar szerda ota nem irtam, azért benéztem néha és örömmel lattam, hogy Mucska jobban van és befordult Anna. Tovabbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Mariann!
léci pihizz sokat, nehogy Mucska mellett kössél ki tényleg, a költözésnél meg dolgozzon az anyos!!!Kép

Niki!
Örülök, hogy nem vetted zokon, amit irtam! Tényleg ne aggodj a kilok miatt, okszi? A szülésnél a kilok miatt biztos, hogy nem lesz gond, emiatt ne izgulj!

Bellana,
sajnalom, ami Danival történt, de az lényeg, hogy nem lett nagyobb baja! Pihizzetek egy jot, remélem sikerül megnyugodni!
Az "ösasszony" megnevezésen jot röhögtem. Különben a szüléselökészitö tanfolyamon 8-an vagyunk, abbol 3 csaj minimum szolizik. Nagyon gazosan néznek ki szerintem kismamaként agyonszolizva. Egyébként meg néha olyan benyögésük van, hogy tejesen kiakadok... Bocsanat, nem szeretek igy emberek felett itélkezni, de ezek tényleg sznobi libak...

Vali!
Gratulalok, nagyon szép sulya van a babaidnak és örülök, hogy nem rövidült a méhnyak!

Zsuzsa!
Örülök, hogy jobban van a csalad! Te pedig pihenj léci többet! En sem értem mit jelent pontosan ez a méhnyak-dolog, de nem hangzik vmi jol. Vigyazz magadra léci!
Egyébként ugy tudom, hogy az én biztositasom fedezi az EDA-t, de ez attol is függ, hogy az ember milyen biztositast kötött. Erröl még beszélek a dokimmal. Nem tudom, hogy egy "sima" alapbiztositas fedezné-e.

Nekem a Te mobilszamod van meg, ha vmi eksön van Téged foglak értesiteni, ok? Egyébként a klinika teljes területén be van titva a mobil, de megoldjuk valahogy.

Bori,
remélem mar jobban vagy, ugy latom, Te sem kiméled magad, ejnye!
A dadogas dologgal remélem nem keltettem Benned felesleges aggodast! Bocsi, nem akartam.
A férjed tényleg nagyon ügyes! Szépek a ladikok! Különben az én férjem mar régota szeretne egy barkacspadot, de kikötöttem, hogy csak akkor kap, ha rend lesz a pincében, amit nagyrészt neki kell csinalnia, mert a haz többi része ugyis nagyrészt az én gondom. A mi pincénkben még kiskigyo is van szerintem...

A sos vizet irni akartam, de latom, Neked az nem hasznal, sajnalom. Nekem nagyon bejött.
Köszönöm kérdésed, Dömpi még elfér, de mar több mint egy hete a bordaimat rugdossa. Egyébként a legtöbb mozgast gyomor-tajékon érzékelem, vszinü, mert ott van a labacskaja...
Es halvagy barna vonalam mar nekem is van!!!
(csikok még nincsennek szerencsére, kopp-kopp).
Ugy néz ki, ha birom, akkor majus végéig dologzni fogok, vagyis a kiirt idöpont elött két hétig. Ha vmi miatt ugy érzem, hogy mar nem birom, akkor azonnal kiiratom magam.

Ezen a héten raszoktattam magam, hogy délutan alszom egyet, van, hogy csak egy orat, de nagyon jol esik, ugyanis a munka és a koran kelés(föleg a bejaras) eléggé elfaraszt.

Pano,
gratulalok a kisfütyishez! (ha jol lattad a fityegötKép). En is Tamas-t akartam javasolni, még mielött olvastam volna, hogy a férjed is azt akar. Szerintem illik a Petihez és szép név. Valahol van egy weboldal, ahol meg lehet nézni, melyek voltak tavaly a leggyakoribb nevek, csak mar elfelejtettem hol, talan megtalalod.
A macsekok remélem gazdara talalnak, a macskaanyucira meg csak irigykedem...Kép

Swen,
köszi a kérdésed, igen, föleg a Mucska-hirre teljesen rahangolodtam a startra, ahogy Te mondtad. El is kezdtem mosni és vasalni a babacuccokat!Kép
Nekünk szivacs betétes az agy. Lesz rajta egy lepedö, ami megszüri a "folyadékot", és még erre fogok tenni egy pamutlepedöt.

Lino!
Milyen homeo-bogyot kaptal a vizesedésre?
Az én labam is vizes sajna, bar nem vészesen, föleg miota délutan pihizek.

Chello!
Jobbulast Neked!

Köszönöm szépen, hogy reagaltatok az EDA-s döntésemre. Tényleg egy "biztonsagi tartaléknak" szanom, ami elöre megnyugtat.
Örülök, hogy érdekel Titeket a születéssztori, persze engem is a Tiétek! Akkor majd megosztjuk egymassal.

Különben elég kaka kedvem van, de nem akarlak Titeket ezzel farasztani, mindenkinek meg van a maga baja. Egy kicsit egyedül érzem magam, ez a legföbb bajom. De ez nem ujdonsag, miota itt vagyok ebben a csodalatos orszagban... Na, mindegy, ezt otthonrol ugyis nehéz megérteni, tudom. A férjem meg mostanaban sokat dolgozik, dolgozik a jövöjén, még mindig nem vilagos mi lesz. Ma van egy megbeszélése egy potencialis leendö céggel, fél 9-kor kezdödik. Jo idöpont, ugye?
Bocsi, hogy ilyen panaszosra sikerültem.

Ja, elmesélek egy vicceset is:
ma reggel zuhanyozasnal azt mondja a férjem, hogy mar szép nagy Dömperke lehet a hasamban uzsonnastaskaval. Kérdezem miért uzsonnastaskaval. Szerinte a méhlepény olyan mint egy uzsonnastaskaKép

Puszi mindenkinek!
Süncsi

Ja, és jo ünneplést az EU-belépéshez!Kép
süncsi

Sziasztok!

Szöszi: azért gondoltam, hogy nem vagy jó passzban, mert akkor nem szoktál írni. Kép
Képeket tudsz feltenni a gyerekszobáról?
Annyira csak nem rossz? Kép
Fel a fejjel!!! Kép Puszi:Kép

Süncsi: úgy tűnik mostanában többünknek van depije. Kép Biztos nem könnyű egy idegen országban Kép Én nem irigyellek.
Az uzsonnatáska nagyon jó hasonlat. Kép

Most volt itt a klimaszerelő hapsi. Leghamarabb 3 héten belül tudnák beszerelni, mert most mindenki klímát akar. Kép)

Bellana
bellana

Sziasztok,
a változatosság kedvéért csatlakozom a depis hangulatúakhoz, remélem, csak átmenetileg. Jó nagyot bőgtem egy fél órája.
(Most)éppen kisfiam váltotta ki belőlem, mert egyre szófogadatlanabb, és néha olyan dolgokat művel, amivel totálisan kiborít. Most pl. bement Apa "festőműhelyébe", azzal a felkiáltással, hogy a saját rajzeszközeit használva fog alkotni, ehhez képest Karcsi olajfestékeire vetette magát, és mindent szépen összemázgált, nadrágot, zseblámpát, szemetest, stb.

Kicsit talán fáradt vagyok...Meg állapotos.
Elbőgtem magam, ezzel szegényt mindig megrémisztem, és olyanokat mondtam neki, amit talán nem egy alig hatévesssel kellene megosztanom. Hogy biztosan rossz anya vagyok, amiért nem tudom őt megtanítani, mit szabad, mit nem, stb. Csupa okos dolog. Egy gyermeklélekbúvár csak a haját tépte volna, ha hallott volna. Kívülről szemlélve magamat közben én is csak csodálkoztam magamon. Mintha ki lennék egy kicsit borulva.

Most le is lépek, mert csak így folytatnám tovább és tovább.
Holnapra kialszom a dolgot.

Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Köszi a bíztatást! Remélem, kibírjuk még 4-5 hétig! Ezerrel pihenek! Csakhát ez a Seduxen!? Soha nem szedtem ilyesmit és le is épít rendesen! Beveszem és 5 perc múlva olyan kettyós vagyok, hogy alig látok ki a fejemből! Mindegy, legalább alszok tőle sokat!
Most megyek, mert kezd hatni az esti adag!

Mindenkinek jó májulást és csatlakozást kívánok!
Vigyázzatok magatokra jobban, mint én!

Puszi: Mariann
marcsababa

Csa csajok!

Hat szépen vagyunk, tényleg mindenki szomcsi. Ide holnap jön a rossz idö, hétfön pedig elmegy. Pont a hétvégre. Lehet, hogy ezt is érezzük.

Különben én is tul vagyok egy jo bögésen, de legalabb most egy kicsit jobb.

Aztan kimentem a kertbe, nézegettem a kis veteményest, amit apuval ültettünk és odajött a keritéshez a szomszéd néni (kb anyu-korabeli) és olyan kedves volt, hogy kicsit jobb kedvem lett. Felajanlotta a segitségét, ha majd megszületik a baba, meg kérdezte, hogy szedhet-e tölünk rebarbarat, mert latja, hogy mi nem nagyon kedveljük. Mondam, hogy én csak nem ismerem, mert otthon nem szokas. Azt mondta, majd szed belöle és süt nekem rebarbaras sütit. Szoval jot tett a lelkemnek.

Bellana,
köszi a vigasztalast!
Még 3 hétig csak nem lesz kanikula, bar megértelek, hogy szeretnéd mar letudni a dolgot.

Szöszi,
tegyél fel képeket és majd mi szakértök eldöntjük szép-e az a szoba, vagy sem!Kép Fel a fejjel!Kép

Bori,
szoval Te is. Kb egyszerre bögtünkKép Tudom, hogy ez nem vicces, de mégisKép
Az ember nem lehet mindig tökéletes anyuka, az anyukaknak is elfogy néha a türelmük vagy lehet rossz napjuk stb. Ez csak annyit jelent, hogy egy normalis ember vagy és kész.

Mariann,
almodj szépeket!

Holnapra remélem mindenkinek jobb kedve lesz!!

Pusszancs
Süncsi
süncsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: