Sziasztok!
Nem érem utol magamat a visszaolvasásban. Hétfőn már majdnem meg voltam, reagáltam is (majd csatolom, mert biztos ami biztos notpad-be szoktam írni, mert nem tudhatom előre, mikor kell felpattannom). Tegnap előtt éjszaka migrénem volt, így keddn én voltam kiütve, tegnap pedig Daninak volt rossz napja. Ugyanazt azt a vigasztalhatatlan ordítást művelte, mint eddig éjjelente. Tegnap este megpróbálkoztunk ezért az infacollal... most várjuk a csendes hatást. De megnyugtató volt olvasni, hogy ez a probléma nem csak nálunk van. Addig, már komolyan aggódtam Dani egészségéért.
Bogi! Gyönyörű Csanád! Pihenj sokat!
Kikocska! Csináltattam képeket magamról hordozósan. Ha szerinted nem jól kötöttem fel, megköszönnném, ha korrigálnád!
Egyébként a gerince miatt aggódom nagyon. Úgy érzem nem mindig sikerül egyenesen betennem.
Ja a képek a Margit szigeten készültek vasárnap. "Túlélő túrát" csináltunk. Hát túléltük

A biztonság kedvéért vittünk magunkkal babakocsit is, de végül is azzal a férjem csak üresben gyakorlatozott. BKV-val mentünk, s hát érdekesek az emberek... nem csak a kismamáknak nem adják át feltétlenül a helyet, hanem így babásan sem. Úgy kellett szólnom, hogy leülhessünk
Kikocska! Bababónusz az, amit a DM-ben kell kiváltani?
Nálunk is apának gondolkozós munkája van, s ha az nem lenne, nem tudom mi lenne velünk. Próbálom kimélni, de annyira nem bírom az éjszakázást, hogy sokszor elalszok szoptatás közben is. Szerencsére, ha nagyon kivagyok ott van Laci; volt olyan éjszaka, hogy nem értettem, hogy hogyan kerültem a gyerekkek a kanapéra, s apa hol van.... még jó, hogy nem ejtettem el a gyereket.
Ja köszönöm a Dévényes ötletet. Bár egyenlőre úgy tűnik minden rendben, megfelelően működik, de biztos ami biztos.. én meg egy piszkosul aggodó anyuka vagyok. Júni közepére kaptam csak időpontot.
Ica! Pár napja kérdeztél a magzatvízről: Én arra ébredtem, hogy elkezd folyni. Olyan ideges lettem, hogy elindult (meg én is paráztam, hogy tönkre tehetem a matracot), hogy rögtön felpattantam az ágyból, s kissé hangos ijedtséggel felébresztettem a párom: IDŐ VAN! ELKEZDŐDÖTT! Az ágynak semmi baja sem lett, de amerre jártam, mindent összecsepegtettem... de ez már a párom és az anyum gondja volt... akkor én már nem takarítottam
Egyébként Cat gumilepedős ötletén én is elgondolkoztam anno. Ja, s nekem a Tenna féle óriásbetétek kellettek.
Cicifájás:
Nekem lanolint ajánlottak sebes cicire, s úgy tűnik, tényleg nagyon jó!
Császár és EDA:
Én nagyon akartam természetes úton szülni EDA nélkül, s előre nagyon fel is készültem rá. Már amit agyban, jógával, légzőgyakorlatokkal fel lehet rá készülni. Viszont amikor arról volt szó, hogy lehet, hogy rátekeredett a köldökzsinór a babámra, én kérdeztem meg, hogy ugye akkor császár. Mivel a dokimnak nem szóltak időben, gyorsabban nyíltam, mint várták, már nem lehetett császár. Azonban a baba egészsége miatt bizony jobb lett volna, hisz nem tudhatták előre, hogy a kis butus a saját nyakára teszi a kis kezét, s az összecuppanó méhem miatt, így saját magát folytogatta. Jobb bele sem gondolni, hogy másfél órás kitolás után mi lett vona...Iszonyú!
Mostanra ennyi. Mindjárt ébred a kis haspók.
A babaváróknak arra pár napra sok szépet kívánok!Használjátok ki! Pihenjetek sokat!
A már anyukáknak pedig több pihenést, s egészséget kívánok!