zsuzsi: örülök, h jól haladtok, csak így tovább
ladmon: jólesik h hiányoltál

, laptop munkára van nem szórakozásra

de azért jövök amikor tudok, csak néha annyira nehéz erőt venni magamon és olyankor csak olvasok, meg a képekben gyönyörködöm (egyébként skype-on szoktam a lányokkal chatelni, Te is csatlakozhatnál

)
megértelek a mérlegelés miatt, szerintem én is ugyanezt tenném, de csak így tovább és minden rendben lesz

Eszterről egyébként nincs új kép? mintha régen láttam volna
a járókát meg úgy küldtem volna vissza utánvéttel a francba, mint szél. fizessék ők, ha már elcseszték

nekem az ilyenekért nem kell a szomszédba menni!
kitaláltam! mégsem vadakat terelő juhász (a subát nehéz is lenne kivasalni

), lényeg h megvolt a kibékülős beszélgetés
Pandusika: 300 grammot? az sztem nagyon jó, én is a Stelly által írt 150-200 grammot ismerem általánosnak, ehhez ha hozzá vesszük a tápszert és h Hanna baba már majd 3 hónapos akkor sztem igen szépen gyarapodik a kislányotok!
(ja közben látom h már utánanéztél)
Torta: ez nem ééééér! receptet a közösbe, de gyorsan
zsu: köszi a bíztatást, én ebben a nyavalyás napirendben már nem nagyon hiszek

sokx nem bánnám ha megtalálná a hüvelykujját, mint Bencusod is
Gjéti: mi volt ez a vizsgálat, h nem aludhattál?
Gabi: Szononak jobbulást!!!! nekünk jövő hét szerdán esedékes az oltás.
valaki le tudja írni, h akkor hogyan is kell elvágni a germicid kúpot? hosszába vagy keresztbe, vagy hogyis? szeretném megelőzni a lázat ha egy mód van rá
Julcsi: nagyonsajnálom a migrént, szörnyű lehet. az nem segít, ha teljesen besötétítesz és teszel vizes borogatást a homlokodra? nővéremtől hallottam h az be szokott válni! remélem, holnap szebb napotok lesz. a babamasszázzsal kapcsolatban: holnap du. megyek mamajógára és babamasszázsra, csak azt nem tudom h milyen krémet olajat vegyek Marcinak. tudnál javasolni valamit?
du 4-kor végül felébresztettem a kismókát, evett kicsit (hálistennek most nem vitte túlzásba

) majd elmentünk meglátogatni anyukámat. hjajj de örült! én meg aludtam egy kicsit leaglább. bár nehezen sikerült és csak kb 10 perc volt, de azért a pihi is jó volt a csöndes szobában.
autóban csöndben volt, na de mikor beálltam a garázs elé... azt gondolta, h ő most biza megmutatja az utcának, h milyen erős tüdeje van. a dobhártyám majd kiszakadt. szóltam is a páromnak, h készítse a fürdi vizet, mert az mindent megold. majd szopi közben szépen elbubukált. én meg lejöttem dr house-t nézni, de a párom új lakókat fedezett fel

bizony ladmon! a kidobált hangyáid talán nálunk kerestek menedéket?

szal ment a hangyakidobálás, holnap pedig megyek szépen Samu Gazdához és veszek mindenféle szpréket! útálom a hangyákat, gyűlölöm! a gödöllői lakásból sosem tudtuk kiirtani őket, és úgy félek, h most ide is végleg bevackolják magukat
na még 2 kép az utóbbi napok kedvencei közül aztán eldugulok:
így alszom a 140*70es ágyban
ennyire szeretekmeztelenkedni