[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Minden gyerek más, nincs két egyforma gyerek, meg felnőtt se. Én gyerekem is sokáig felkelt egyszer éjszaka. Majd kialakul.

timejka
 
 


Viki én se adok neki

de amikor otthon voltunk anyáéknál, akkor kapott a húsleves zöldségből..2 szer... én nem főzök húslevest, ha meg a mi levesünkből adom,vagy főzelékből akkor én mindig utólag sózok... szóval a sós és cukros dolgokat én is hanyagolom egy éves korig... anyósom csokit akart adni neki..nagy örömmel vette neki Danone pudingot...olyan jó ez a nagy távolság!


"Érdekes amit írsz a nappali alvással, mert Lackó napközben 3szor alszik, a 4 óra simán meg van, éjjel mégis alszik gond nélkül."akkor anyum mégis tud valamit..

ez volt az első nap, hogy ZSigi 2*2 órát aludt kiváncsi leszek.. tegnap 2órát és fél órát mert a másodiknál telefoncsörgésre ébredt
:twisted: apáját hivták üzleti ügyben... de éjjel így is csak 3*kelt..
Vendég
 


timejka kiegyeznék a 2 keléssel is :lol:
Vendég
 

 
 

Boni
Azt elhiszem. Nálunk volt olyan is kb. 1 éves korában, hogy ebéd után fél órát ha aludt, de ez is változott. Olyat is csinált, hogy felkelt, de nem sírt, semmit nem kért, de vagy fél órát fent volt, mire elaludt. Nem beszéltem hozzá meg semmi, de így is kellett kb. fél óra, néha több, hogy elaludjon. Amikor már átaludta az éjszakát én akkor is felkeltem éjszaka, mert hozzászoktam. Ez van.

timejka
 
 


VIKI
Abból egyből kenyértörés lenne, mivel az exemet úgy hívták! :lol: :lol: :lol:

BONI
Jó sokszor felkel éjjel Zsigi. Tesóm vmelyik gyereke csinálta ezt, nála az volt a baj hogy felcserélődött a nappallal az éjszaka, mert nappal annyit aludt ájultan hogy alig lehetett felébreszteni, éjjel meg játszott volna.

Örülök , hogy bejön neki az etetőszék. Mostanában egyre többet hallom hogy nem akarnak beleülni a gyerekek, jó hogy nem volt felesleges pénzkidobás nálatok!

dita75
 
 


Viki,
esetleg Gyetvai István Emil, és akkor csak egy i-t kell engednie Ditának :lol:

Czinki,
mi pi-vizzel hígítottuk anno a tápszert, azt nem is forraltam, az már úgy meg van tisztítva.

Monic,
az Aventes üvegekre tökéletesen passzolnak a Mam cumik, én mindig olyat veszek bele. Mellbimbó hatású kialakítása van, nem kerek teljesen. Abból is 3 méret van, mi már azt használjuk, ami át van keresztbe vágva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus ő biztos nem cserélte fel az éjszakát a nappallal, mert akkor sem aludt 8) inkább a sok sok élmény meg az attól való félelem hogy nem vagyok mellette lehet a ludas.. anyás a szentem 8)
Vendég
 


Boni mami,

az én Danikámnak esze ágában sincs napközben aludni. Legalábbis ma nem volt.
Abból állt a nap, hogy elszenderedett aztán felriadt és sírt. :cry: Fogalmam sincs, hogy mi okozza.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jajj eleve borzasztó sztem egy i-s végú vezetéknév után egy i-kezdetű keresztnév. Egyszerűen bántja a fülemet! :roll:

MONIC
Sajnálom Dancit hogy nyügös és nem alszik napközben estére már biztos nagyon fáradt lehet.

BONI
Biztos a növekvő fogacskák is szerepet játszanak Zsigi viselkedésében.

dita75
 
 


Tegnap este átjött Lili az én ágyamba hajnalba, mert hogy fura hangokat hallott, és fél, na most már nem is akar ott aludni. Végül úgy sikerült, hogy mondta az apjának, hogy a laptopot tegye oda a szivacsra, és ott dolgozzon mellette. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből, pedig eddig olyan szépen ott aludt már két hete. Hogy mit hallhatott??????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Czinki, mindig örömmel olvasom a beszámolóidat, és mindig arra gondolok olyankor hogy Úristen mi vár még ránk. Amikor anno irtál a koszmóról az is megjelent nálunk. Bár nekem hála Istennek tej gondjaim nincsenek, napi másfél litert fejek le. Ebből Olcsi megeszik 900 ml a többi megmarad. De lenne több tejem is csak energiám nincs már többet fejni és szétmegy a hátam úgy érzem a sok fejéstől. Én minden fejés után elmosok mindent nekem igy tanitották, és Olcsi még soha nem hányt. Hála Istennek. Egyszer kapott tápszert amikor tejlázat kaptam majdnem 41 fokos lázam volt. Amúgy napközben teázunk kap mecsek teát és mindig humana baby vizet használok. Felforralom aztán pedig elkészitem a teát. Sima csapvizet soha nem adok és a babavizeket is mindig forralom ha már 3 napnál több ideje fel van nyitva. Kisfiam jól viselte az oltást féltettem nagyon, de hős volt. A legközelebbi oltáskor kap majd egy olyan oltást is ami fizetős, csak a doki néni attól tette függővé hogy ezeket a kemény oltásokat hogy viseli. Tegnap lett megmérve 68 cm és 6560 gramm. Hatalmas bébi, de érdekes nem kövér csak kis puffancs. :wink:


Moncsi, én még nem is láttam hogy számozva vannak a cumik :oops: :oops: :oops: :oops: hol látod te ezt??? te melyiket használod?? nekem aventes van.

Boni, én is sasoltam már hogy ha majd eljön az idő milyen bébikajót adok a fiamnak az univer elég jónak tünt mert nem volt cukros. Én is távoltartom ezektől majd.

Ditus, Norina jó kis név, de nem is gondolkozol fiú névben??????? :wink: :roll:

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt! :lol:

Lina akkor jó közel voltunk
sajnálom éjszakát ..vajon mit hallhatott? sajnos én is ilyen voltam..elég élénk a fantáziám így olyan dolgokat tudok képzelni hogy na... sokszor landoltam anyuék ágya mellett a fotelban . viszont jó kislány voltam, mert nem ébresztettem fel őket..csak odakucorogtam... és aludtam a fotelban..

emlékszek amikor volt 89-90 körül az a nagy földrengés és a házak eltűntek ahogy megnyílt a föld.(nem itt) ).. és mondták hogy várható egy nagyobb rengés így felváltva őrködtek anyuék..én meg 3 napig nem aludtam, mert nem akartam meghalni :twisted: :oops: :lol:

mind a mai napig ha egyedül vagyok itthon (illetve most már nem ) egy kés szokott lenni az ágy mellett ha valaki bejönne akkor tudjak védekezni :oops: különben nem tudok elaludni... és a tv is egész éjjel megy olyankor..

érdekes most, hogy a fiam itt van..bár segíteni nem tud rajtam mégsem teszek kést .. hmm :lol: :lol: :lol:

Suska az elején én sokszor használtam az üveges kajcsit mert abból csak kivettem egy kis adagot a többi ment a hűtőbe ha ZSiginek olyanja volt..így nem veszett kárba..

most már csak ha hosszú útra megyünk akkor könnyebb üvegest vinni .. a fagyasztóm kicsi és nem fér bele olyan sok előregyártott kajcsi.. pedig jó ötlet csináltam is pár dolgot.. de a krumplis nekem nem volt szimpi mert felengedve olyan kásás lett...

felfedeztem a Nestlé gyártásában a babykompótot, abból is a barack vilmos alma keveréket 100% gyümölcspép 560 ft 4 db 100gos tégely nincs benne cukor semmi.. csak a gyümi na azt imádja Zsigi így mindig tartok itthon...van még epres mangós is de apró magvast bár rá van írva hogy 8 hogy mehet én nem adnék neki mert valójában azzal 1 éves korig várni érdemes

illetve van a Tescoban fagyasztott gesztenyedarabok azt is lehet már az elején adni.. meg fagyasztott őszibarack(persze a legjobb a friss, de télen nehéz lett volna beszerezni meg költséges)

kenyérhéjat imádja néha adok neki meg bio bulátát veszek (sima extraudált búza olyan mint a kukó csak nincs benne só, semmi káros.. azt is imádja...


egyszer reszeltem neki sajtot a főzire de kiütötte így várok azzal is 1 éves korig..

igazából nem sietem el, mert ráér felnőtt kajákat enni

Zsigmondom 5,5 hónapos elmúlt amikor adtam neki először krumplit sárgarépát.

bevallom én nem vártam 3-4 napokat volt hogy minden nap mást adtam .. de odafigyeltem mit adok és ha új volt csakis délelőtt


a gyümiből a kicsiknek az adagja 50g ez kb 8 kanál

amit érdemes megvenni az DEvics Józsefné babaszakácskönyve illetve a Várandóság alatt van egy topik HOZZÁTÁPLÁLÁS minden babanetes én csináltam, abban bíztam, hogy anyukák tesznek fel recepteket és segítünk egymásnak,(nem jött be) abban van egy két jó link amit betettem

babaviz: én Janét adtam forraltam rá is van írva felbontás után hűtőben tárolni, és felforralni..ez minden babavízre igaz..

most már rendes szénsavmentes ásványvizet forralok vagy csapvizet.. de simán nem adnám neki, mert én sem iszom meg.. tele van mindenféle hormonokkal.. áá

egyszer ha lesz pénzem benevezek egy víztisztító készülékre...azt dicsérik, addig marad az ásványvíz.. bár múltkor egy fórumon olvastam, hogy végeztek kísérleteket bevizsgálták mindhárom fajta vizet és egyik sem váltotta ki a hozzá fűzött reményeket.. de a csapvíz a legdurvább...
:cry: ez a Pi vizet hallottam régen, de elfeledtem.. 8)


alvás: tegnap először 0.20kor kelt fel, majd 2.30 és 5.30 ebből az utóbbi kettőnél kellett a cici is...

hú most sok voltam :oops:
Vendég
 


Boni,
végül Lili egyedül végigaludta a szobájában az éjszakát. Apa sem maradt ott dolgozni, mert mire odavitte a laptopot, már aludt is Lili.

Mi ettünk anno cukros kajákat, nekünk elég volt, hogy olyat találjunk, amiben nincs tej. Amúgy Lili 2-3 éves kora között szinte csak szénhidrátot evett, tisztára kivoltam, aztán olvastam valahol, hogy az ilyen kicsi gyerek napi táplálékbevitelének 80%-a kell, hogy ch legyen (na ezt sem tudtam addig), úgyhogy lehet, hogy nem véletlen tesznek cukrot a gyerekkajákba. Meg azt is olvastam, hogy tejből (ha már majd olyat iszik), először a legmagasabb zsírtartalmúval kell kezdeni, mi meg ittuk/isszuk a 1,5%-ost.
Nekem az Univer anno nem jött be, mert nagyon híg, folyik össze-vissza. Én Kecskemétit, meg Hipp-et vettem, meg Nestlét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Sajnálom az oltás körüli mizériát! Én is őrjöngtem volna, ha a doki elmegy mielőtt odaérnénk. Tegnap végül, hogy sikerült az oltás?
Igen, én összegyűjtöm a cumikat, és amikor tele lesz a sterilizátor, akkor elindítom. Egyedül a fejőmet nem szoktam minden fejés után sterilizálni, de akkor is öntök bele forró vizet, és hagyom pár percet.

Dita,
Oké, majd megbeszéljük, hogy mikor, hol találkozzunk!

Linácska,
Akkor ügyes volt Lili, hogy mégis tudott egyedül aludni!

Képzeljétek kedden Réka az esti etetés altt úgy bealudt, hogy észre sem vette amikor beraktam a kiságyba, és végre volt egy csendes esténk! Az igaz, hogy tegnap nem így volt, de azért nem 1 órán keresztül sírt, mint múltkor. Amúgy Réka 2 napja nagyon sokat alszik napközben is, és nagyon nehezen lehet megetetni. Volt olyan tegnap, hogy csak 50 ml-t volt hajlandó enni, pedig már 90-100 ml-ket is tud enni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Boni!

Hű a csoki adás nagyon durva. Nekem egy kedves ismerősöm már az egyévesének milkát adott. Ez nálam kiverte a biztosítékot, de amikor mondta, h a gyerek tiszta apja, mert ő is imádja az édességet, akkor nagy levegőt vettem és nem mondtam nekik semmit. Ha ennyi esze van, h csokival tömi a gyereket meg is érdemli.

Lackó is biztosan fog enni édességet, de mértékkel. Inkább a minőségre megyünk, mint a mennyiségre.

A fagyasztott krumplis dolgokat jól fel kell melegíteni, és akkor elmúlik a kásássága.

Linácska!
[quote]V írta:iki,
esetleg Gyetvai István Emil, és akkor csak egy i-t kell engednie Ditának
Kép :lol:

Moncsi!
Milyen éjjeletek volt? Remélem ma már Dancus többet alszik napközben.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Ma először volt reggeli rosszullétem! :shock: Azt hittem elájulok ha nem fekszem le azonnal. Gyorsan bekaptam egy lekváros kenyeret és már jól vagyok. Lehet hogy az egész éjjel nem alvás miatt volt, mert azthiszem természetes hogy a Katussal történtek nagyon felkavartak és hát egyből Bogyókámra gondoltam, és remélem hogy neki semmi baja. Ráadásul még egy hét mire megyek a dokihoz!
Addig rághatom a kefét!
Szerintetek vannak valami jelei, nyilván Katát most nem fogom erről faggatni.
Annyira aggódom!

Most fogászatra sem merek elmenni mert azt mondták ha rosszullét van ne menjek!

SUSKA
Egyikótök sem kis ember, és ti sem vagytok kövérek, nyilván Olivér sem örökölhetett mást, sztem nagyon arányos, szép baba, büszkék lehettek rá.
Éhenhalni nem fog azt látom. Bepótolja amit a cukrod miatt a pocakban kellett átélnie! :) Örülök, hogy ennyi tejed van, mit csinálsz a maradékkal? fagyasztod?

Vannak fiúnevek is de páromnak ezek sem igazán tetszettek. Egyfolytában Töhötömözi Bogyót! :twisted: Igazából a Milán Csaba volt a favoritom, aztán lehet hogy csak a Csaba marad, mert arról nem nyilatkozott de a Milánt nagyon fújjolta. :twisted: Pedig van egy ismerősünk akinek igy hívják a kisfiát és olyan édesen szokták becézni, tündéri kiscsávó. Nekem a rövid nevek vagy azok amiket többféleképpen lehet becézni jönnek be.

BONI
Tényleg elég élénk a fantáziád! :)

Anyuéknál pár hónapig volt kölcsönbe víztisztitógép. Én ugyan nem iszom sok vizet max az elmúlt időszakban szoktam rá illetve kényszerültem rá Bogyó miatt, de amikor abból ittam kicsit fura volt az íze. Mamám is mondta hogy nem ízlik neki. Anyuék nem éreztek különbséget. Érdekes!

Ugye egyszer te tetted fel a Fisher Price-os zenélő, projektoros forgó képét, hogy olyanja van Zsiginek. Hát hallod ennyi pénzért jobban is megcsinálhatták volna. Elég hangosan zörög ahogy forog sztem és egyáltalán nem látszik a plafonon a vetítés. Csak úgy látom ha a plafon elé kb. 10 cm-re teszem! :shock:

NEMONE
Olyan jópofa ahogy írjátok fejőmet, mint valami tehenészlánykák! :wink: :lol: :lol: :lol: Neked is mikrós sterilizálód van, vagy elektromos?

Hogyan működik ez a mikrós? Csak be kell tenni a cumikat abba a bigyóba és egy megadott időintervallumra a mikróba és kész?

Örülök, hogy volt egy jó éjszakátok. Mi lehetett az oka a nagy kifáradásnak, talán rendszeresíteni kéne! :)

VIKI
Én egyáltalán nem akarom hogy Bogyó édességgel tömje magát.
Elég sok rossz példa van előttem. Apu kiskoromban szatyorszám hozta haza egy időben az édességeket, most miatta szívok a fogaimmal. Akkor még szerencsére nem voltam hízásra hajlamos, de ha még az is bejátszott volna a fogak mellé....... Bogyónak én is csak a legjobbat szeretném megadni.

Képzeld a múltkor volt egy műsor a reggeliben hogy bébiétellel fogyózik a Gaál Noémi meg még egy csaj volt már nem is tudom ki. Hát én csak kakukkoltam!

:shock:

dita75
 
 


Dita!
Bébiéltellel fogyózni? Ezt már azért durvának tartom!

Sajnálom, h ne maludtál. A Katussal történteken én is sokat agyaltam. Sajnos a babás fórumunkon is pont ilyen hírrel jött egy fórumostársam :cry:

Jel nem sok lehet, hisz ilyen idős korban, főleg, ha nem voltak rosszulétei nem sok minden tűnhet fel. Ne agyalj ezen!!!!!

A mikrós sterilizálómba 2 dl víz kell és 8-10 percre bevágni a mikróba, sterilizáló folyadék sem kell hozzá.
20150601134430
 
 


VIKI
Hát ez tök király, akkor én is ilyet veszek!
Anyunak meséltem hogy milyen sok könnyítés van már a mai kismamáknak.
Ezen a mikrós sterilizálón is ki volt akadva, emlékszik rá hogy még az utolsó unokájánál is mennyit főzte a cumikat. Viviennél már nem mosott pelust, de a nővérem két nagyobb gyerekeután mindig ő mosta, mert nővéremnek a bele kijött állítása szerint :roll: és mintha anyunak nem lennének szaglószervei lepasszolta neki. :? Még én is sokszor nagyokat nézek mi minden van már babának és mamának, anyuval megyünk majd vásárolni a Brendonba sztem elájul ha meglátja a választékokat. De lehet hogy én is! :lol:

dita75
 
 


Anyud a Brendonos áraktól ájul majd el sztem.

Én csak sapkákat vettem még ott.
20150601134430
 
 


VIKI!

Hát az lehet! :lol: :lol: :lol:
Mi sem akarunk nagyon vásárolni, inkább csak nézelődni! 8)
Aztán amit kinéztünk azt megvesszük egy olcsóbb helyen!
Nem tudom pesten hol vannak még jó boltok ahol nem horror árak vannak, de mindent meg lehet kapni ami babának és mamának is kell!

dita75
 
 


sziasztok lányok,

köszi az üveges kajcsi , és sterilizálás infokat! hát én most már nem veszek egy ilyen sterilizálót, marad a lábas vízben való forralás.

szerencsésen túléltük a tegnapi napot. 40 perc alatt értem le gyalog a dokihoz. az utolsó 10 percet végigsírta, mintha érezte volna, h most mi lesz, addig gyönyörűen aludt. 1,40-re értem le, 2től van rendelés, de már 3an voltak előttünk. :shock: drnéni mentségére szolgáljon, h elsőként hívott be minket. szabadkozott, h elment, én meg mondtam megint , h miért értünk 2,36ra a 2,30 helyett, de nem akartam vele összeveszni. ezután is oda fogom vinni Nándust, mert jó dr, tanultam az esetből, kész. ami fura volt, h mondta, h hagyjam kint a babakocsit. én meg bevittem, mert mindenem benne volt, és nem fogom a 75e-s babakocsit kint hagyni. senki nem vállal érte felelősséget, és ha ellopják (még ha vannak is kint többen a váróban) nem hiszem, h vki megtériti. uh nem érdekelt. mondta a drnéni, h nem látszik betegnek Nándus, mire mondtam,h szerintem sem az. meghallgatta a sztetoszkóppal, hát már akkor sírt Nándus, szerintem tök hideg volt a ketyere, de a lényeg , h minden rendben vele. megnyugtattam a cinege cipője versikével, és észre sem vette, h beadták neki a szurit, csak akkor sírt nagyon , amikor nyomták be a lötyit. na akkor volt üvöltés, de szerencsére gyorsan megnyugodott. a hazafele utat az első 10 perc kivételével végigaludta. így még a cukiba is beugrottam sütiért és elnyaltam egy fagyit a nagy riadalomra.
mondtam, h mikre gyanakszom a hányás ügyében, és mindre azt mondta a drnéni, h bármelyik lehet. drnéni szerint túletetem a gyerkőcöt. :shock: látszik rajta. :shock: hogy etethetem túl, ha nincs elég tejem???
igaz estére apadok le nagyon , és mostanában felkel Nándus 1kor , 4kor , 5,15kor és aztán 7kor , 1 és 4kor megetetem, de akkor csak keveseket szokott enni, 5,15kor csak 1-2 kortyot iszik (mintha én meginnék 1/2 pohár vizet, mert szomjas vagyok) és visszaalszik közöttünk, és 8kor etetem meg utána. aztán meg etetek 11-12 között, 3-4 között, és az utóbbi napokban csak fürdés után (előtte nem, mert kevés volt a tejcsi). szerintem teljesen normális. :roll: de most a párom kitalálta, h nem kellene 1kor megetetni Nándust. Mondtam, h ok, de akkor ringassa ő el, mert én már próbáltam többször is, és a vége cici lett. Hát most éjszaka ugrasztotta a párom 1, 30kor. Képes volt 40 percig ringatni Nándust és még 10 percet mellette állni, csak azért , h leszoktassa az 1 órási ciciről és csak 4kor keljen. Na hát én ilyet többet nem engedek neki. Dühös is voltam. Azért kel fel, mert éhes. Végül aztán nem is húzta ki szegénykém 4ig, csak 3ig, igaz akkor jó sokáig evett mind2 ciciből. Ha meg 1 és 4kor is eszik , akkor csak kevés ideig. Bár nála ez nem számít. Tegnap néztem az időt és egyszer a jobb ciciből 3 perc alatt leszívott 60gr-t, a balból 5 perc alatt 100 –t . hát nem csodálom, h ő nem szopik 20 perceket, 1 sokszor nincs több, addig szopik, mig van, igaz bennhagyja az utolsó 20 ml-t, 2 gyorsan kiszívja , ami van. De szerintem nem etetem túl, szerintem nem azért hány.
Tegnap beruháztam végül egy more milkre. 120 dbos 9,5e, 60 dbos meg 6,5e, így a nagyobbat vettem,azzal kihúzok 1-2 hót, attól függ, h mennyit eszek belőle. Napi mennyiség max 4, szóval min 1 hóra elég. Tegnap bevettem 1kor egyett, 5kor megetettem Nándust és még lefejtem a maradékot is , tök kifacsartam a cickókat, és gondoltam,h este tápi lesz, de nem . este 21,30kor megevett 2 ciciból 160-t és még lefejtem 60-t, amiből adtam még neki 20-t. Lehet, h hat a bogyó? De nem kiabálom el !!

Vikimami: köszi, megkapta a párom a levelet!! Köszönjük!! A konzerv most még nem elv, de szeretném minél kevesebbet adni. Persze tudom, h lesznek alkalmak amikor kénytelen leszek adni, ha elmegyünk vhova és nincs lehetőség előre főzni, vinni, akkor tuti jó, de nekem nem szimpatikusak kinézetre. Igaz én megkostoltam tápot, és szerintem nem volt rossz, de Nándus kiköpte először. És a súlya miatt most megnyugodtam, a kiskönyvében is van egy statisztika, és a szerint súlya , hossza teljesen normális.

Zsuzska: te fejed a tejcsit és cumiból adod Olinak? Miért, bocsi a kérdést? Amikor Nándus pocakban volt, mondtam,h én nem szeretnék csak tejcsárda lenni, aztán nagyon sokszor volt olyan, h mindent megadtam volna azért , h az legyek, mert imádok szoptatni. Olyan drága Nándus, és imádom nézni szopi közben. Tegnap este meg pont azt beszéltük a párommal, h jó lenne elmenni kirándulni, de akkor hogy szoptatok majd. Mondtam, h majd szoptatok vhogy? Elfordulok , csak nem fog mindenki minket bámulni? És mondtam, h teljesen természetesnek venném , ha bárhol meg kellene etetnem Nándust, most már cikibnek érezném , ha smaciznék az utcán, mint a szoptatást. Tök fura. Egyébként a következő gyerkőcnél másképp csinálok majd 1-2 dolgot. Szülőszobán rögtön szopi , és az első napokban állandóan szopi és fejés , rögtön tea + homeós bogyó. A 2.nál már mindenki okosabb, nem igaz? Egyébként, nem kell megrémülni, azért mert mi rosszul viselünk dolgokat, nem biztos, h ti is .

Dituli: nagyon ügyi vagy, h olvasol minket is, te már olyan kis ügyi leszel!!! Bár amúgy is az vagy! Neveken gondolkozzatok, de szerintem érdemes meggondolni a 3. nevet. Azt majd minden aláírásnál ki kell írni, és a gyerkőc majd szitkozódik, h milyen hosszú a neve. Az egyik szomszédunk megkapta mind2 szülő vezetéknevét kötöjellel és tök kivan, és van pár ismerősöm is akinek van 3.neve és nem szeretik az aláírás miatt. Aztán van egy uncsitesóm, aki végül a 3. nevét használja csak és a 2. kiiktatta, nem tudom hogyan. Brendon irdatlan drága, nem tudtok elmenni máshova a közelben , keress neten . hidd el nem mindegy, h mennyiér veszel babakocsit, ágyat stb. V ezeket kapsz a tesódéktól? mi történt Katáékkal, elment a baba?

sajna itt esi az eső, remélem a teraszra ki tudunk azért majd menni. szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dituli: pesten van egy nagyon jó bababolt: mária bababolt 1132 bp visegrádi u 25 westend közelében, én nagyon szeretek ott vásárolni h, cs 8-19, k, sze, p 9-19, szo,v 10-18, van egy pici babadiszton a lehel u 4 (? vhogy a körül), nagyon pici, de mi ott vettük a pierre cardin szupi babakocsit 75ért, ami elfogadhatónak számit, és sokmindent lehet ott is kapni , meg van egy babyoutlet a soroksári úton is http://www.babyoutlet.hu/ , itt elég sok a brendonos cucc, olcsóbban, de még sajna sokszor ez is drága, de sok az akció. meg van még egy másik babadisztont a soroksárin is , nem messze a babyoutlettől. mi ezekre a helyekre szoktunk menni. de pl az auchanban olcsóbb a melltartóbetét, mint a gyogyóban , és ott is lehet kapni ua nuk cumikat, textil pelust, pelus türit és egy csomó mindent, érdemes ott is vásárolni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki, nekünk sajna a szoptatás nem jött be, pedig mindent kipróbáltunk. A tej hatására nagyon megnőtt a mellem iszonyú nehéz lett és befeléforduló a mellbimbóm. Mindent kipróbáltunk szoptattam is egy darabig, de annyira fájt hogy azt hittem szószerint besz@rok. Aztán utána kiderült, hogy Olcsinak nagyon erős inyje van és nekem a rostok nagyon levannak tapadva ezért fáj ilyen örületesen a szoptatás. Úgy átdeformálta szegény a szoptatással a mellem hogy azóta is úgy áll szinte csonka lett a mellbimbóm annyira szerette volna szivni de nem jött neki annyi amit szeretett volna. Háromhetes keserves szenvedés után feladtam, rettegtem hogy tejlázam lesz megint, elapad a tejem mint ahogy a jobb mellemben történt a láz miatt és akkor Olcsinak marad a táp ezért kibéreltem egy fejőgépet és fejem állandóan igy Olcsi anyatejen nő fel, és nem kell tápozni ha annyira kész a cickóm. Idővel visszajött a tej a jobb mellembe is úgyhogy hála Istennek a égiek velem voltak. :wink: Szóval állandóan fejek és rengeteg a tejem, de iszonyat meló senkinek nem kivánom, a baba ellátása mellett iszonyatos munka ennyit fejni és még többet majd később.

Kép
pgsuska
 
 


Ditusom a miénk messze van plafontól és tisztán látszik és nem zörög kattog :roll: :shock:

mikrós sterilizáló nekem is volt illetve a chicco fertőtlenítőt használtam

Zsigánknak is 3 neve van..családi örökség a második

Czinke nálunk se lehet bevinni babakocsit, télen kabátokat...én a tápszert Mildibé HA majdnem kihánytam pfúj de car mellékize van..vagy minden tápszernek? egyszer kapott Zsiványka, aztán nem..apa milyen lelkes éjszakai leszoktatás terén...

itt is esett, de olyan faca esővédő van az új sportkocsinkhoz, hogy akár világgá is mehetnénk :lol:

Ditus Mária bababolt
http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php

és 10000F felett ingyenes házhozszállítás van!!!!!!


majdnem a Nyugatinál van :lol: egyébként a Nyugatihoz én is oda tudok menni, és akkor találkozhatunk mi is :oops:

Viki gondolhatod majdnem, lementem hídba :twisted: de szerencsére megértett legalábbis azt hittem . a kolléganője mondta neki hogy vegyen pudingot.. de ő Peti Dantonra gondolt..bár én még azt se adnám ....

utána elmesélte hogy a főnöke amikro 10 hós volt a babájuk bementek a boltba és pk a kezébe nyomtak egy csokit..anyuka elvette hogy ők ilyent nem esznek..rá pá hónapra anyuka háta mögött adták oda a csokit és agyerek szó nélkül megette és hogy ez milyen vicces volt

:twisted:

erre én elmeséltem neki, hogy a barátnőm kisfiának anyukája előtt adtunk volna oda egy kinder tejes csokit, de közben aznap derült ki, hogy allergiás rá... szegénytől el kellett venni(előtte nem volt az és ő már 2éves volt)

mondta,m anyósomnak hoyg én csak úgy adok gyereknek bármit, ha azt előtte anyukától megkérdem úhgy hogy ő ne lássa...

milyen dolog az, megkérdőjelezni, hogy az anya mit ad a gyereknek? le is ütném :roll:

utána Zsiga kezébe volt egy kis csokinyuszi ami mp alatt elolvadt és ami pici kifolyt lenyalta fiam.. erre anyósom elkezdett örömében ugrálni, hogy evett csokit

normális? :twisted: így merjem rábízni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.23 10:12-kor.
Vendég
 


suska :cry: a gépi fejésért! :lol: mert van tejed!!!!
Vendég
 


átmentem a másik topikra, nagyon sajnálom Katáékat! :cry: :cry:

Boni: azt hiszem többet nem fogom hagyni, h párom ezt tegye. igaz mondom 3kor nagyon jó étvággyal evett, de én úgy érzem , h kell neki most, mi van ha ugrás van nála? azt miből érzem? bár legtöbbször ha kiveszem hajnalban az ágyból elkezdi szopizni az arcom, aztán rájön, h ez még nem cici, és csak nyöszörög , olyan drága. és ha megkapja a cicit, úgy megnyugszik. anyós nem semmi, csoki szerintem is korai nagyon.

Zsuzska: hú ha, nem semmi, nem tudtam! hát szerintem itt mindenki fej, uh mindenki tudja, h milyen macera. volt, h én is 1 hétig utánafejtem minden szopi után mind2 mellem 10-10 percig, a hét végére már úgy fájtak a bimbóim, h nagyon .
nekem a jobb cicimet szívja vhogy máshogy Nándus, és nekem is állandóan sebes volt( ebben állandóan kevesebb is a tejcsi), már használtam bimbóvédőt is, de már kitapasztaltam, h csak a jobb oldalán fekve szeret enni, így a jobb ciciből is úgy adok neki, a teste akkor a hónom alatt van. így végül is könnyebb váltani is a ciciket.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


képek tegnapról

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


A csokinak én se vagyok a híve. Hál istennek egy évben kb. 1-2x eszik csokit a Bence, de akkor is keveset. Persze a kinder tojást vesszük, de a játék miatt, a csoki megy a sütibe.

Dita
Ne agyalj a jeleken (bár most elhiszem, hogy aggódsz), mert nem jó. Minden rendben lesz és rendben van Bogyókával.

timejka
 
 


Boni
Látom van jó pár játék nektek is. A számítógépezést időben meg kell tanulni. :lol:

timejka
 
 


Sziasztok,

Czinki,
megkaptam postán a kendőt, de halvány fogalmam sincs hogy kell vele Danikát magamra kötni.Le tudnád írni?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BONI
Ez tök jó! A közelben laktok? Nagyon szeretnék veled talizni, a múltkor is sajnáltam hogy pocakosan nem tudtál eljönni a kávézóba!

Eddig mindig adtál a képeknek címet, hát most megtettem magam! :lol:
Az utolsó képen olyan kis huncut Zsigi meg kell zabálni! :lol:

Hát ezek a rokonok! Tiszta idióták! Ezek után ki sem merem adni a kezemből Bogyit! Anyósod nem teljesen tiszta!

CZINKI
Örülök, hogy végül jól viselte Nándi a szurit és még be is aludt utána!
CSak volt bűntudata a dokinőnek ha előbb behívott benneteket, egy jó pontot szerzett a minusz mellé!

dita75
 
 


Juhéjjj!

Kaptam 64ezer ft táppénzt!
Remélem ezt nem több hónapra gondolták hogy ennyi jár! :twisted:
A leadott papírok alapján sokkal többre számoltam!
De már ez is vmi. A fele csekkjeimet ki tudom fizetni! 8)

dita75
 
 


SZiasztok,

Czinki,

nagyon dicséretes a párodtól, hogy próbálja kiiktatni az 1 órás etetést. Sanjos ha a baba felsír mert éhes akkor a ringatással nem lehet messzire jutni...
Danika átalussza az éjszakát, de azért mert ő úgy akarja. Én úgy csináltam, hogy csak akkor vettem fel ha sírt. Régebben 3-kor akkor is felébresztettem enni ha nem sírt. Aztán mondták, hogy ezt ne csináljam, mert Danika úgyis sír ha éhes.
És egyszer csak nem sírt fel éjszaka.
Örülök, hogy Nándika jól viselte a szurit.

Zsuzska,

a cumin van a szám az átlátszó és a fehér rész találkozásánál.
Nekem is avent van :wink:

Viki mami,

átaludta Danika az éjszakát. Most küzdök vele, mert a kezemben elalszik de ha leteszem akkor 5 perc után sír. Jó lenne ha le tudnám szoktatni az örökös kézben létről...
Elkezdem olvasniamit küldtél. Tegnap csk addig jutottam, hogy az esetek 96%-ban bevált, remélem nálunk is így lesz. :wink:

Dita,

elhiszem, hogy idegs vagy a történtek miatt, sajnos sokszor incs magyarázat, hogy miért megy el a magzat.
Annyit tehetsz, hogy pihenj rengeteget és a babád érdekeit helyezd minden elé. A szorongást és idegsséget ő is megérzi, ezért próbálj lazítani,minden rendben lesz veletek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni mami,

Zsigi nagyon tüneményes kisfickó!
Mostmár eljátszik magában is, vagy ott kell ülni vele? Én már nagyon várom, hogy Danika egy kicsit ellegyen magában, mert így nem tudok semmit sem csinálni,...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi eljátszik... barikád( nem a kisbárány fürdetőeszközére gondoltam) van neki építve a székekből :lol:

Moncsi bár nem engem kérdeztél, de nekem is van Mei Tai kendőm, itt látod hogyan kell..ugye jól emlékszem azt rendeltetek?

http://www.babakozelben.hu/hasznalat/meitai_elol.htm

Ditus a 14es villamossal elmegyek 5 megállót a Lehelre, onnan már csak a Westend választ el minket egymástól
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így akár el is jöhetsz hozzánk is akár ebédre :lol: :lol: :lol:

ne agyalj ezen..mondom én aki végigstresszeltem a terhességet... szülés után aztán ki is jött amikor közölték szaknyelven hogy besárgult ZSigi és vinni kell le vizsgálatokra bár tudtam miről van szó majd egy napig bőgtem :oops: (pont akkor volt egy éve, hogy a barátaink kisfia a szülés után egy nappal angyalka lett)
Vendég
 


MONIC
Ma az ebéd elkészítésén kívül nem is csináltam mást egész nap feküdtem az ágyban! Nem volt kedvem semmihez, az ebédet is vacsorának szántam de a párom mondta hogy hazaugrik kajálni és tegnapról már nem maradt semmi.

Olyan zabagép lett párom, nem győzöm etetni, most már nem csak a fiának kell extra adagokat adnom ő is nagy mennyiségeket tol be magának.
Reggelire szoktam neki 5-6 paprikás szalámis zsemlét csinálni, el is tűnteti még sokszor nézegeti is hogy kevés lesz! Esténként bevág min, két szelet husokat.
Tegnapelőtt 3 gombócot 2 bazi szelet kenyérrel a töltött kápiból egy pohár tejföllel, majd leöblítette egy egész tábla csokival. Tegnap kb. 10 db gombafejet, egy jó nagy adag sültkrumplival, és egy snickers csokit, majd fél 9kor megszólalt hogy ezt nem hiszi el hogy semmi kaja nincs itthon mindjárt megőrül annyira éhes, de ezt olyan szemrehányóan mondta mintha nem kapott volna vacsorát.
Régebben mindig nagy adagokat főztem, 2-3 kaja közül is lehetett válogatni és mindig volt itthon egy csomó nasi, nem győztem átvinni a szomszéd kutyájának a sok maradékot. Most persze spórolás van, és sztem ez idegesíti hogy nincs tele a hűtő. Már sokszor gondoltam rá hogy el kéne küldenem cukor vizsgálatra, ez már nem normális amit az édességekkel is csinál. Felfal minden csokit amit csak talál. Akkora hasa van, hogy nekem 9 hónaposan sem lesz akkora! :roll:

Sikerült a kendőkérdést megoldani?

BONI
Ha talizunk megmutizod hol a Mária bababolt? Bár már jártam a Balzac u.-ban régebben tudom merre kell indulni. Megnéztem a linket alig bírok magammal úgy vásárolnék már Bogyinak. 8)

dita75
 
 


Czinki!
Örülök, h jól zajlott a szuritok.

A tejcsin meg ne aggódj, hisz csak estére fogy el. Azt az 1,5 hónapot kibírjátok, ha elkezditek a hozzátápit, akkor már 1-1 étkezés úgy is kanalas kaja lesz, és akkor már nem kell táphoz nyúlnotok.

Apának Kép

Nálunk az altatásnál volt ilyen, h letettem aludni, és míg elmentem zuhizni kértem, h nézzen rá (mivel nem altatjuk, ágyba berak, megkapja a cumiját, ellapozgatja a kis tudomáynos fantasztikus könyvét és elalszik). Erre az uram leült vele szembe Kép , naná, h nem volt alvás. + arra kellett még rászoktatni apát, h ha megébred a gyerek nem duruzsolunk neki, hanem tök némán altatjuk vissza.

Igazad van, a 2. gyereknél már lesz tapasztalat. Én sem aggódom ahogy az elején a tejmizériával csináltam.

Zsuzska!
Néha Olcsival kóstoltasd a fagyitejet, h szokja az ízét (ami amúgy baromi büdi, de a gyerekek eszik).

Milyen mellszívód van?

Boni!

Ha nekem a hátam mögött adnának vmit a gyereknek, amit én nem engedek, abból balhé lenne.

Zsigo nagyon cuki! Mennyi a súlya?

Moncsi!
Sztem ma a legtöbb baba zizi. Lackó is aludt jól délelőtt, aztán alg tudtam délután letenni. Pedig jókat evett (1 üveg gyümi, 2 üveg főzelék), pörgött és pörgött. Aztán meg csak dőlt és borult a fáradtságtól.

Dita!
Az urad hízik helyetted? Bakker nálunk is olyan pocija lett az embernek, kb. mint nekem volt a végén.
20150601134430
 
 


Moncsi!
Dancit a játszószőnyeg nem foglalja le?

Dita!
Érdemes megvenned az Anyák lapját. Abban minden hónapban van kupon, amit a Brendonban be lehet váltani, olcsóbban meg lehet pár terméket venni, itt az ehavi: http://brendon.hu/campaign/Type.aspx?t=1
20150601134430
 
 


Boni mami,

én a második módszer szerint szeretném Danikát magamra kötni. A képeken csak az zavar, hogy ott a baba keze belül van és nem lóg ki. :roll:

Tiszta hülye vagyok, ma kellett vona vinnem a kutyákat mosatni, de elfelejtettem. Hívtam a kozmetikust, szerencsére holnap fogadja őket. Tisztának kell lenniük, vasárnap babalátogatók jönnek.

Viki mami,

front lehet és azt megérzik a babák?
A párom tegnap este közölte, hogy szerinte Danik anem normális, mert ha szól hozzá akkor nem is figyel oda és sokat sír. Azt is mondta, hogy vigyük el orvoshoz. :evil: :evil: :evil:
Nagyon megharagudtam rá emiatt, egy anyának ez tőrdöfés a szívébe. Mondtam neki, hogyha esetleg nem 5 percet látná naponta Danika, lehet, hogy nem nézne rajta keresztül hanem megiserné... :evil: :evil: Most nagyon elegem van belőle :?

Dita,

az én párom is zabált amikor terhes voltam. Én 13 kg-ot híztam, egy 10-et ő is tuti. De ő nem áll mérlegre, de nagyobb nadrágokat kellett neki venni.
6-8 szendvics reggelire? Az én párom megelégszik 3-4-gyel. :shock: [/img][/url]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki mami,

még nincsen játszószőnyegünk, szerintem jövő hónapban veszek neki, hátha leköti egy kicsit,.,.
Olvasom ám a könyvet :wink:
Ha lenne valami férjnevelő kiadvány akkor arra is vevő lennék! :wink: Lehet, hogy ő szenved a szülés utáni depiben? Érdekes, hogy már van egy gyereke akit ÁLLÍTÓLAG ő nevelt fel, mgsem ért semmit Danikához. Szeirntem ez sem igaz...

Dita,

mi is elég sok mindent vettünk a Brendonban, mivel a bababoltok kínálata mifelénk egyenlő a 0-val. Tény, hogy nagyon drága. Érdemes törzsvásárlói kártyát intézni méga bejáratnál, mert a pontokkésőbb beválthatók.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsim!
Front van. Én is már 3. kávén vagyok túl. Laló is nyomja megint 1,5 órája, még csak meg se moccant az ágyában.

Bezzeg én meg rohantam, a felettünk lakó sírós gyereknek megint bedőltem. Éjjel is felszoktam rá kelni, azt hiszem Lackó az.

Urad Kép

Ennyire fontos a munkája? Megéri neki ennyire hajtani? MEgadatott neki, h egy újabb kis élet mindennapjait követhesse a szemével, élje át a csodákat.
20150601134430
 
 


Férjnek való kiadvány nincs sajnos. Bár nála max. ridegtartást lehet még bevezetni (no kaja, no tiszta ruha, stb)
20150601134430
 
 


VIKI
Ez a Mária bababolt nagyon tetszik, már egy csomó mindent kinéztem onnan Bogyinak, és nem is olyan horrorok az árak. Igaz sok kicsi sokra megy, de hát ez van, még van idő gyűjteni.

Ha jól emlékszem Némócinak van is oda vmi törzsvásárlói kedvezménye, azzal még lehet spórolni ha megadja a számát.

Sajnos nagyanyámtól örököltem a vásárlási lázat, és ha tehetném már mindene meglenne Bogyónak! Így is van már egy-két cucc, kis apróságok leginkább.

Anyuékhoz megyek a jövőhéten és hazahoznak majd másnap, mert elhozzuk a bébirucikat. Majd folyamatosan kimosom mindet mert a padláson voltak műanyag zsákban. Aztán majd születése előtt még egyszer átmosom őket babamosóporral.

dita75
 
 


Ditám!
Ha most megvennél mindent, mi maradna az utolsó hónapokra? :lol:
20150601134430
 
 


Viki mami,

akkor közel állunk a rideg tartáshoz mert örülök ha heti egyszer tudok főzni, a mosás vasalás pedig csodaszámba megy nálunk :lol:

Dita,

mostmár engem is érdekel ez a Mária bababolt, megnézem a honlapját. Bár szerintem élőben én sosem jutok el oda.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
A férjedet kéne az elméjével orvoshoz vinni, vagy rögtön a hárshegyre! :twisted:

Amúgy megértem hogy egy vállalkozással sok meló van, párom nem az csak annak dolgozik és a nyarakat már nem is szoktam szeretni mert többet van világos és amig világos van addig dolgoztatja páromat. Valamelyik nap is 5kor találta ki hogy betonozzanak, más már rég otthon van olyankor főleg olyan aki hajnalban 5kor megy el itthonról. Nálunk is ez lesz sajnos, hogy egész nap egyedül leszek és még anyumat vagy nővéremet sem tudom mozgósítani, ha vmi gondom van.
Már előre ki vagyok bukva hogy anyós lesz itt állandóan, és még csak össze sem veszhetek vele semmi miatt, mert rá vagyok szorulva.
Pedig tudom hogy bele fog szólni mindenbe, mindig mondja hogy "én nem akarok beleszólni" de azért megteszi, még nem tudom hogy fogom sértődés nélkül leszerelni.

Itt nálunk 3 bababolt is van, de még nem igazán mertem bemerészkedni, mert csak fájna a szívem hogy nem vehetek semmit! :?

EGész nap szarakodik a babanet, 5 perc mire elküld egy üzenetet, délelőtt fél órán át be sem engedett lépni!

dita75
 
 


Ditus!
Pedig amikor majd szülés után tombolnak a hormonjaid biztos nem úszod meg beszólás nélkül.

Moncsi!
Hidd el, ha használod a mei tai-t a házimunka is jobban fog menni.
20150601134430
 
 


VIkI
Remélem elboldogulok majd egyedül is egy idő után.
Az a baj, hogy anyósomnak kurva hülye ötletei vannak, gondolom szabadulni akar a papától mert már csak marják egymást és itt akar lenni nálunk.

Abból gondolom hogy amikor feküdtem a lombik alatt akkor is itt nálam akarta megfőzni a kaját.
Hát mondtam hogy akkor inkább megfőzöm magam, anyunak is panaszkodtam hogy még ennyiben sem lehet rá számítani hogy két adag kajával többet megcsináljon otthon náluk és párom elhozta volna.

Nem tudom mi lesz velünk mert én még hagyján de, párom meg különösen nem bírja ha néhány óránál több ideig vannak itt.

Most már kikapcsolom a gépet, mert reggel óta előtte ülök, már vagy 8 órája megy, tűzforró. Kicsit olvasgatom a könyvemet meg kiugrok a boltba.

Jók legyetek.

:wink:

dita75
 
 


Az én fickóim még alszanak, bevásároltam, rend van, vígan vagyok.

Ditus!
Főzz előre, a fagyóba. A mamával meg még szülés előtt beszéljétek meg, h nem kell ám mindig ott lennie.
20150601134430
 
 


Viki mami,

mennyi ideig lehet egy alkalommal a baba a mei taiban?
Nem terheli meg nagyon a gerincét?

Dita,

még a fent leírtakban is hasonlítunk (anyós), csak az a különbség, hogy nekem ez már a jelen :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: