Sziasztok!
Ancsurti! Döbbenet, h mennyire félvállról veszik a kinti orvosok a dolgaikat

…nem tudok sajnos semmi okosat mondani. De mintha írtad volna, h vannak anyuka ismerőseid akik kint laknak és ott is szültek, ők nem tudnak vki lelkiismeretes orvost ajánlani? Vagy segíteni esetleg? Nagyon sok kitartást Nektek, én tuti depis lennék főleg első babóval a pocakban, ha ilyesmiken mennék keresztül..de perzse ez én vagyok, Te pedig erős, egészséges csajszi vagy

, így nem is lehet semmi gond, úgyhogy kitartást és reméljük minden jól alakul majd!!
Egyébként meg Hanga-lak nagyon helyes!
Marietta, édi a kutyusotok! Nekünk vizslánk van, Barnus imádja gyűrni, és most hogy ilyen szuper idő van szinte egész nap kint játszanak, Zénó legtöbbször a kenelből figyeli mit művel a fiam, de amikor szabadon van huhúú micsoda kergetőzések, ugrabugrák vannak!

Olyan helyesek, nagyon imádom!! Zénó olyan drága simán engedi, h a fiam nyúzza, nyomkodja az orrát, meg ilyesmi, nagy hős! Barnus meg hatalmasakat kacarászik, meg sikong tőle..
Torokfájós mamiknak jobbulást, mézes tea, egy kis inhalálás, nekem általában ezek használnak. (Gabi, a strepsils-t én úgy tudom, h nem lehet, de strepfent, tantum verde-t szerintem használhatsz nyugodtan!)
Autósok: engem a Bosnyák téren ütöttek majdnem el még Barnussal a pocakomban, két sávos úttest jelzőlámpa nélküli gyalogos átkelővel, a külső sávban haladó autó megállt én elindultam, amikor hirtelen a belső sávban egy száguldó autó kb a pocakomat súrolta

…a szívem a torkomban dobogott, tényleg egy hajszálon múlt, h nem vitt el…
Bond, a pici orra miatt ne izgulj, én anno attól paráztam, h Barnabásnak nem lesz füle

, mert a 4d-s felvételen nem lehetett látni csak vmi kis csonkot, ettől teljesen magam alatt voltam pár napig, aztán már úgy fogtam fel, h ez legyen a legnagyobb baj az életében. De amikor megszületett örömmel láttam, h olyan helyes ici-pici fülecskéi vannak, mint az apjának.

Nagy megkönnyebbülés volt!
Már akartam kérdezni Tőled, h Manót átszoktattátok már az emeletes ágyra? Mi még nem vettük meg a srácoknak, viszont a gardróbok már megvannak. Az ággyal egy kicsit még várunk, mert Barnus még eléggé ragaszkodik a rácsos verzióhoz, és az az igazság, h én se nagyon tudom elképzelni a sima ágyban, mert elég izgága a lelkem, sokat dobálja magát. Ti csináltattatok hozzá leesésgátlót, vagy lehet külön ilyet venni az ikeá-ban?
Manó nagyon tündéri!!!
Niki, nagyon sajnálom, h ismét kórházba kerültél!!

Reméljük minden rendben lesz, a kórházban jó helyen vagy! Rania hiánya borzasztó lehet, Ő is elég pici nem igazán értheti Anya miért is van távol..van segítségetek, vagy most a férjed van otthon a kislányotokkal? Pihenj sokat és ne keseregj, most a pici a legfontosabb!, reméljük gyorsan elszaladnak ezek a kórházi napok..
Dodi, gratula a jó vizsgádhoz!

A szigorlathoz nem tudok hozzászólni, én anno még nem a bolognai rendszer szerint végeztem, volt is bőven szigorlat

, viszont most h belegondolok nálunk simán volt egy féléves tantárgy is a szigorlatokban...
Gabi, a dokim azt mondta, h 32. hétig szigorú fekvés, h elkerüljük a koraszülést. Ezért inkább betartom amit mond, mert mégiscsak Ő az orvos, ismer engem, Barnust is nála szültem, szóval a bizalom igen nagy felé. Én is és a férjem is nagyon adunk a szavára, tényleg irtó lelkiismeretes pasi, és már az apró jeleket sem bagatelizálja el.
Most ezt a 4 hetet valahogy ki kell húzni, persze próbálom hasznosan elütni az időt, Barnussal is sokat vagyok, de már nem emelgetem, nem pakolászok, stb. A suliba is betelefonáltam, h most pár hétig nem tudok se órákat látogatni, se vizsgázni bemenni, szerencsére megértőek voltak.
Szép nagy baba Dorka!
Én most, h kevesebbet ténykedek napközben (szinte semmit

) Zalán irtó sokat mocorog odabent, nagyon tündéri, úgyhogy ezerrel megy a pocaksimi és a sok-sok figyelem felé (ami eddig csak nap végén járt Neki..)
Sillia, Apa becézgetései
Agmano, pihenj sokat!! Nagyon tündéri a kissrác!